View Full Version : Σκέψου λογικά!
Μη χαλάς τα λεφτά σου ρε απο εδω και απο εκει.
Έρχεται πείνα, σεισμοί, τσουνάμι, κυτταρίτιδα...
Πριν πάρεις μηχανή, σκέψου λογικά!
Αμ δε... :nono:
Για όλους εκει έξω που αγοράζουν την μηχανή που γουσταρουν και οχι αυτη που τους εξυπηρετει...
:beer:
247732
nickmonstro
17/02/2012, 23:36
:beer: :beer: :beer: :beer:
akis_trevor
17/02/2012, 23:44
μαγκας ο τζιμης!!!
έφηβος που ήμουν πίσω στο μιλένιουμ ήμουν άσχημα καυλωμένος με τα αμάξια και στάνταρ θα αγόραζα τους 4Τ και το Drive. το Drive γιατί είχε και γαμώ τους συντάκτες Πατέλος, Πολίτης κτλ και φυσικά πάντα ξεκίναγα με τους μουρλους τους Screwdrivers!
τρελό γέλιο. τα αγαπημένα μου είναι το σκετσάκι που πόσταρε ο Γιώργος και ένα άλλο που ο πουντάκιας πάει το ξάδερφό του ταξίδι με φυτιλιασμένα λάστιχα
DimChios
18/02/2012, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τρελό γέλιο. τα αγαπημένα μου είναι το σκετσάκι που πόσταρε ο Γιώργος και ένα άλλο που ο πουντάκιας πάει το ξάδερφό του ταξίδι με φυτιλιασμένα λάστιχα
Tασος
:wacko:
Ον τοπικ: Ωραιος ο Τζιμης!
:beer: :beer: :beer:
harris_x
18/02/2012, 11:14
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
schumifer
18/02/2012, 14:54
έφηβος που ήμουν πίσω στο μιλένιουμ ήμουν άσχημα καυλωμένος με τα αμάξια και στάνταρ θα αγόραζα τους 4Τ και το Drive. το Drive γιατί είχε και γαμώ τους συντάκτες Πατέλος, Πολίτης κτλ και φυσικά πάντα ξεκίναγα με τους μουρλους τους Screwdrivers!
Πώς λεγόταν αυτός που έγραφε στην τελευταία σελίδα του drive?
Φοβερός...
έ
Απλα κορυφαιο..Ειχε σταυρωσει τα λαστιχα 8 φορες:lol: :lol:
Μερικοι ειμαστε ρετρολαγνοι παλιοσιδεραδες ειναι αλλιωτικη φαση και δεν το κανεις για να διαφερεις απλα απο παθος και επειδη γουσταρεις πραγματικα:beer: :beer:
που εψαχνε το κτελ να γυρισει...χαχαχα.
εμενα το αγαπημενο μου ειναι που ειναι οι δυο τους λιωμα σενα μπαρ που ξεσπαει πολεμος κανονικος κ αυτοι συνεχιζουν την συζητηση!!!με μπρους λι μεσα κ ολα,ακομα κ ενα ξιφομαχο!!!για να μην παρουν ταξι στο τελος...τι να λεμε,ενα κ ενα,ολα.
ποσες φορες εχω πει να τα χαρισω...δεν μου παει η καρδια.μονο κ μονο για σκρου νραιβερς κ γ.ν.π.
αλλα για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα,επικαιρο οσο ποτε το συγκεκριμενο με την βελοτσε.
montechristo
18/02/2012, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Πώς λεγόταν αυτός που έγραφε στην τελευταία σελίδα του drive?
Φοβερός...
Δοκτωρ Πολιτης...
ΥΓ O οποιος βεβαια ξεκινησε απο διαγωνισμο αναζητησης συντακτων απο το ΜΟΤΟ. Οπου στο πρωτο του κομματι-δοκιμη, τσακιστηκε με ενα RGV καπου στην Βουτα...
Εδω και αλλα:
http://www.drive.gr/index.php?option=com_content&task=category§ionid=11&id=36&Itemid=43
Και το best of:
http://www.4shared.com/office/NS396ISD/2926573-Screwdrivers-The-best-.html
Σόρρυ Τάσε
:beer: :beer:
Μου φέρνεις μια λαμπάδα το Πάσχα και είμαστε κομπλε φιλαι!
:beer: :D
DimChios
20/02/2012, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Μου φέρνεις μια λαμπάδα το Πάσχα και είμαστε κομπλε φιλαι!
:beer: :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λαμογιο!
:lol: :lol: