View Full Version : Ιδανική μοτοσυκλέτα
Πατρινός
11/09/2005, 10:26
Καλημέρα σε όλους,
17χρόνια στο πάλκο της μοτοσυκλετιστικής ταβέρνας και είμαι πλέον στα 33 μου σε ένα μεγάλο δίλημμα.Κάτοχος στο παρελθόν ενός TENERE 600,TENERE XTZ660,V-STROM DL650 και νυν κάτοχος ενός SCARABEO 200 έχω την ιδέα να αλλάξω πάλι μηχανή και δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να μου δώσει την ιδανική μοτοσυκλέτα,με βάση το ότι ταξίδια πλέον δεν κάνω παρά μόνο μικρών αποστάσεων,scooterακια καλά είναι αλλά δεν έχουν την αίσθηση της μοτοσυκλέτας και νομίζεις ότι απλά μετακινείσαι και δεν ευχαριστιέσαι να οδηγείς,τα οn-off καλά είναι αλλά όταν φρέναρα με 30km στο κοντέρ με το v-strom χυθήκαμε στο δρόμο για πλάκα,όταν σκεφτείς ότι το 1.88m ύψος με εμποδίζουν στα streetοειδή ;) ;) :bigcry:και με γνώμονα τη φιλικότητα, κατανάλωση,ευχαρίστηση,αξιοπιστία,οικονομία,ασφάλεια ,....και τελικά ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια γιατί τελικά όταν καβαλάς μηχανή θέλεις και να το γουστάρεις(να σε φτιάχνει) και όχι απλά να μετακινείσαι τι θα λέγατε να σκεφτώ να αγοράσω;;;;Τα λέμε.!
εσύ ξέρεις ποιά μοτοσυκλέτα είναι η ιδανική για εσένα...Αρκεί να ψάξεις μέσα σου και να βρείς τι πραγματικά θέλεις:wave2:
καλησπέρα:sun:
stavrogin
11/09/2005, 15:41
Συμφωνα με ολα τα παραπανω ,η ιδανικη μοτοσυκλετα για σενα ειναι η gsxr1000K5:p
zoropatra
11/09/2005, 18:04
ΦΙΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟ Ζ-750 ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤ600.
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!!!
periklisk
11/09/2005, 23:57
Με αυτά που λες μάλλον κάποιο γυμνό μηχανάκι κάνει για σένα....
Δες αυτή την κατηγορία έχει πολλές αξιόλογες προτάσεις.....
LanosXR125
12/09/2005, 01:00
Φιλε μου δεν παιζει ρολο πιο μηχανακη θα παρεις αλλα τι μαρκα μηχανακη θα παρεις.
Για αυτο παρε Honda που
εχει ολα τα προσοντα:smokin: :a013: :a012: :a024:
lampros_fazer
12/09/2005, 01:37
Και εγώ ίδιο ύψος έχω (1.87) και οδηγώ street (fazer '03 600) χωρίς κανένα πρόβλημα.Θα σου έλεγα να πάρεις το fz6.
συμπατριώτης και γω
periklisk
12/09/2005, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
Φιλε μου δεν παιζει ρολο πιο μηχανακη θα παρεις αλλα τι μαρκα μηχανακη θα παρεις.
Για αυτο παρε Honda που
εχει ολα τα προσοντα:smokin: :a013: :a012: :a024:
Έλα μην αρχίζουμε τα ίδια και ίδια:a16: :a21: :a24:
pepenaxos1
12/09/2005, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Έλα μην αρχίζουμε τα ίδια και ίδια:a16: :a21: :a24:
:lol: :lol:
Ναι ρε Περικλη...! Honda και συγχωριο! :D
Αλλα περα απο πλακες το υψος δεν θα μας βγει εμποδιο... 1,92 υψος και ειχα το VTR SP1 και τα πηγαινα μια χαρα...
οσο για το φιλο... NAKED μαλλον θα σου κανει δουλεια
"........τα οn-off καλά είναι αλλά όταν φρέναρα με 30km στο κοντέρ με το v-strom χυθήκαμε στο δρόμο για πλάκα,......"
Auto pws to kataferes re kollite ??? E3hgise mou an mporeis giati den to epiasa kai problhmatistika....
Ypo8etw oti autos itan o logos pou den eisai pleon katoxos V-Strom 650 ?
Giati me ta xarakthristika pou mas les, ekei kataligw kai pali san tin pio idaniki gia esena mixani....
ADVENTURE 950!!KAI NA ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!!
ΚΤΜ RULES!!!!
Innersense
12/09/2005, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
"Giati me ta xarakthristika pou mas les
Μα τα χαρακτηριστικά της οδήγησης του όπως μας τα λέει, είναι καλύτερα να πάρει κανένα τρίκυκλο για την ασφάλεια του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ADVENTURE 950!!KAI NA ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!!
ΚΤΜ RULES!!!! ΚΤΜ 950 SM...OYTE ME AYTO ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ...:beer: ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΑ 1000 ΣΤΟΝ ΣΑΡΕΛΛΑ :wave2:
Φίλε Πατρινέ πήγαινε οδήγησε ένα Speed Triple και μετά έλα να τα ξαναπούμε. :smokin:
O ΟΡΙΣΜΟΣ της naked μηχανής.:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Φίλε Πατρινέ πήγαινε οδήγησε ένα Speed Triple και μετά έλα να τα ξαναπούμε. :smokin:
O ΟΡΙΣΜΟΣ της naked μηχανής.:evil:
ας του προτεινες να παρει κανα αλλο τραιμφ οχι αυτο το κολοβο. :smokin:
Παρε ρε οτι σου αρεσει κανε και κανα τεστ ντραιβ πριν καταληξεις καπου
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
ας του προτεινες να παρει κανα αλλο τραιμφ οχι αυτο το κολοβο. :smokin:
Παρε ρε οτι σου αρεσει κανε και κανα τεστ ντραιβ πριν καταληξεις καπου
Είναι κολοβό για να σηκώνεται ωραία σαν λαμπάδα ένα πράγμα.:smokin: :smokin: