PDA

View Full Version : Χρωμα??

devil's animal
29/02/2012, 11:18
πιστευω οτι μια πιο σκουρα αποχρωση μας παιρνει να την εφαρμοσουμε...
επισης μου αρεσε στην παλια πλατφορμα το γεγονος οτι τα ποστ πηγαιναν ενα παρα ενα (στο θεμα χρωματος)..το πρωτο σκουροχρωμο μπλεδακι, το επομενο πιο ανοιχτο και μετα ξανα το σκουροχρωμο κοκ.
δειτε εδω π.χ.http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=83858&page=6&highlight=%EA%EF%F5%E2%E5%ED%F4%E5%F2+%EC%E5%E3%E1%EB%F9%ED+%E1%ED%E4%F1%F9%ED

αυτο το ασπρο ψιλοκουραζει κατα την γνωμη μου...

ενα αλλο με τα χρωματα νομιζω οτι ειναι να γινουν bold και να μεγαλωσουν λιγο τα ονοματα των χρηστων και οι τιτλοι σε ολο το φορουμ...
δειτε λιγο την αρχικη σελιδα. οι συντονιστες των κατηγοριων και οι χρηστες που εχουν βαλει το θεμα δεν φαινονται μ'αυτο το παλ μπλεδακι. αν μπολνταριστουν και μεγαλωσουν λιγο νομιζω θα ειναι καλυτερα για ολους...
248507

μπορει βεβαια να εχω μεγαλωσει και να εχω παραξενεψει...
ή μπορει να μην εχω συνηθισει την νεα πλατφορμα, αλλα αν ειναι ευκολο και μπορει να γινει σχετικα απλα, αξιζει να το δοκιμασουμε...

ενα αλλο (που δεν εχει σχεση με χρωμα)...ειναι οτι εξαφανιζεται το εξτρα παραθυρο των emoticons μολις ξαναμπαινεις αρχικη ή πατας νεα μηνυματα...με αποτελεσμα αν θελεις να ποσταρεις και να βαλεις emoticon ξαναπατας 2 φορες τους συνδεσμους...

my 2 cents...
:wave2:

McGyver
29/02/2012, 11:24
Το θέμα της χρωματική παλέτας είναι ακόμα υπό εξέταση από το τεχνικό και καλλιτεχνικό επιτελείο του moto.gr ...

Αυτό με τα emoticons για σπάσ' το σε δίφραγκα ρε Σταύρε γιατί ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι έγραψες.

Nostradamus
29/02/2012, 11:24
+1 για πιο σκουρα αποχρωση..

devil's animal
29/02/2012, 11:38
Το θέμα της χρωματική παλέτας είναι ακόμα υπό εξέταση από το τεχνικό και καλλιτεχνικό επιτελείο του moto.gr ...

Αυτό με τα emoticons για σπάσ' το σε δίφραγκα ρε Σταύρε γιατί ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι έγραψες.

θελω να βαλω σε τουτο εδω το μηνυμα που γραφω ενα emoticon το οποιο δεν περιεχεται στο πρωτο παραθυρακι που βγαζει το εικονιδιο248508

αρα παταω το more και μου βγαζει ξεχωριστο παραθυρο με ολα τα smilies...
αφου λοιπον επιλεξω ενα emoticon απο εκει π.χ. :a16:

στελνω το μηνυμα και εχω το εξτρα παραθυρο των smilies στον mozilla...248511

μετα οταν παω στην αρχικη σελιδα ή παταω νεα μηνυματα το εξτρα παραθυρο των smilies εξαφανιζεται...
με αποτελεσμα οταν θελω να ξαναβαλω καποιο emoticon να κανω ξανα την ιδια διαδικασια και να μην ανοιγω το ηδη ανοιγμενο παραθυρο...

ελπιζω να καταλαβες Θωμα. δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως..:sick:

McGyver
29/02/2012, 11:43
Τώρα μάλιστα, κατάλαβα τι λες.

Δεν είναι πρόβλημα, έτσι λειτουργεί και θα λειτουργεί.

kawazoyras
29/02/2012, 12:12
ναι ένα θέμα με το χρώμα παίζει.... τα smilies κ εγώ στην αρχή τα έψαχνα αλλά οκ τα βρήκα κ έβαλα, συνήθεια είναι...:wave2:

McTalas
29/02/2012, 12:14
ενα + απο μενα για λιγο πιο σκουρα αποχρωση...

nikos_abel
29/02/2012, 12:29
Παρακαλώ να σκουρήνει γιατί (κάτσε να βρω και το εμότικον):hypnotize:eyepop::dizzy::a8:

fantacid
29/02/2012, 12:48
συμφωνω με τον ενναλαξ χρωματισμο στα ποστακια....

συμφωνω με το αναδυομενο παραθυρο που κλεινει μον του γιατι μας τα ειχε πρηξει εκει που εμενε μπαστακας :a48:

το καλο ειναι η γρηγορη απαντηση αλλα το κακο στη γρηγορη απαντηση ειναι το παραθυρο μετα σμιλις που κλεινει μολλις βαλεις ενα...
δλδ για να βαλεις 2ο πρεπει να το ξαν'ανοιξεις!

ειμαι λιγο περιεργος ε?
:D

κ μια ανανεωση στα σμιλις θα δε θα ταν κακο!:wacko:

makis206
29/02/2012, 13:17
Κάτι ακόμα.. για να κάνουμε ένα ποστ υπάρχουν δύο "πλήκτρα" που κάνουν το ίδιο πράγμα, ένα μπλε κουμπί κάτω αριστερά που γράφει "Απάντηση στο θέμα" κι ένα κάτω δεξιά στο κάθε ποστ που γράφει "Απάντηση" (δίπλα στο "Απάντηση με παράθεση"). Και τα δύο λοιπόν μας πάνε στην γρήγορη απάντηση ενώ μπορούμε χειροκίνητα να πατήσουμε "Προβολή πλήρους έκδοσης" όταν πληκτρολογούμε ένα νέο μήνυμα.

Γίνεται να φτιάξουμε το κουμπί "Απάντηση στο θέμα" ή το "Απάντηση" (το ένα εκ των δύο τέλος πάντων) να μας πηγαίνει κατ'ευθείαν στην "Προβολή πλήρους έκδοσης"; :p

Edit: Επίσης αυτό το "Τι νέα έχουμε;" κάνει την ίδια δουλειά με το "Νέα μηνύματα";:blush:

McGyver
04/03/2012, 19:57
Ελπίζω τώρα να είμαστε ΟΚ που γίναμε λίγο πιο σκούροι, ναι;

McTalas
04/03/2012, 20:10
μια χαρα!!! :a18:

nikos_abel
04/03/2012, 20:50
Ελπίζω τώρα να είμαστε ΟΚ που γίναμε λίγο πιο σκούροι, ναι;

Κοίτα λίγο σε αυτά αν δε βαριέσαι, άλλωστε γενικά έχεις κάνει πολύ καλόγουστη δουλειά

1. http://lifehacker.com/5483656/change-the-background-color-in-adobe-reader-for-eye+friendly-contrast

2. http://www.filterjoe.com/2011/02/26/the-best-monitor-setup-to-reduce-eye-fatigue-and-distraction/

:beer: :beer: :beer:

edit: άλλαξε λίγο το χρώμα στα link γιατί δεν ξεχωρίζουν

BLiTzER
05/03/2012, 00:06
Η συγκεκριμένη έκδοση επιτρέπει στον κάθε χρήστη να χρησιμοποιεί το δικό του - προκατασκευασμένο - forum skin. Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα "άσπρο" και ένα "μαύρο", πιστεύω. Γενικά σιχαίνομαι το λευκό στην οθόνη μου και νομίζω δεν είμαι ο μόνος.

To είχα προτείνει στο πρώτο μου ποστ στο σχετικό θέμα, αλλά με αγνοήσατε. Ορίστε κι εγώ!!112 :P

SoulGR
05/03/2012, 00:40
Η συγκεκριμένη έκδοση επιτρέπει στον κάθε χρήστη να χρησιμοποιεί το δικό του - προκατασκευασμένο - forum skin. Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα "άσπρο" και ένα "μαύρο", πιστεύω. Γενικά σιχαίνομαι το λευκό στην οθόνη μου και νομίζω δεν είμαι ο μόνος.

To είχα προτείνει στο πρώτο μου ποστ στο σχετικό θέμα, αλλά με αγνοήσατε. Ορίστε κι εγώ!!112 :Pη αυτο ειναι να πηγαινει εναλλαξ το χρωμα στα ποστ....δυστυχως το ασπρο κουραζει :(