PDA

View Full Version : Dimcollan και δικάβαλλες ιστορίες.

Σελίδες : 1 [2]

DimChios
06/03/2012, 09:12
Θελω να πιασω τον ταυρο απο τα κερατα:rotflmao::rotflmao:

εγω λεω να παρεις ενα CBR "απο τ αυτί και στο μάστορα" :smokin:

DimChios
06/03/2012, 09:15
Μάλιστα.

Δηλαδή το moto.gr (http://moto.gr) που ονειρεύεστε τόσο καιρό είναι αυτό με τον κ@λ@ του Ντιμχίου.

Αχμ.

Ζηλεύουμε, ζηλεύουμε? :smokin:

Ναι όντως μείναμε από βενζίνη. Αφού ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κάπταιν για να πάρουμε τον σύντομο δρόμο και χαθήκαμε μέσα στη Λειβαδιά, ερχόμασταν ολίγον σβέλτα. Μού άναψε ρεζέρβα κάποια στιγμή, αλλά ήξερα οτι με βγάζει 50 χλμ....:alien:
38 χλμ αργότερα, στην κατηφόρα πριν τα διόδια της Μαλακάσας :wave2:...αλλά ευτυχώς είχαμε κωλοφαρδία :rotflmao::rotflmao::rotflmao:και έβαλα σε ένα μπετονάκι απ΄τη BP που είναι στα mcdonalds. Βρήκαμε και ένα βενζινάδικο αργότερα και γεμίσαμε.

Nαι, ο καπ10 φταιει που πηγαινες (παροτι ειχε αναψει λαμπακι) συνεχεια με 180-200! Ασε μας ρε φιλε!
Πες απλα οτι ειχες μπουχτισει πιο πριν απο την HelenKoR που μας πήγαινε με 48χλμ/ω

ξανα :smokin:

nikos_abel
06/03/2012, 10:21
Ζηλεύουμε, ζηλεύουμε? :smokin:

Αχ, δίκιο έχεις, τι Κ@Λ@ς....

Θα σε βάλω και στο μπλόγκ μου.

(πλάκα κάνω ρε)

7gibernau
06/03/2012, 13:55
baron ζηλεψα ρε...........τοσα χρονια με το τυονο,τετοια κωλαρα δεν εχω φορτωσει..............

απο βυζακι τι λεει??ωραιο?σφιχτο???

και δεν θελω να φανταστω που εβαζε τα χερια του για να κρατηθει σε φρεναρισμα......

harris_x
06/03/2012, 19:26
Αν Ο Harris & o Captain απόρησαν για το πως μας ξαναβρήκαν κοντά στην Αττική Οδό, είναι επειδή μείναμε από βενζίνη. :a023:
Υποτίμησα την αύξηση βάρους και αεροδυναμικής λόγω κορμάρας, και ως αποτέλεσμα....:(

Βλέπω κι εγώ ένα μοτόρι να πλησιάζει σφαίρα, λέω ο κάπ10 βαρέθηκε να πηγαίνει χαλαρά και άνοιξε το γκάζι :p
Κάνω άκρη και σε βλέπω με τον Μήτσο… καλα ρε λέω, αυτοι δε θα έπρεπε να είναι μπροστά μας :confused:
Anyway, οι απορίες λυθήκαν!!

Αντε και στην επόμενη...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

... κι εσύ Μήτσ με δικό σου ;)

Ζεύκας
06/03/2012, 20:43
τέτοια ακαμψία μόνο ένα χέλι την διαθέτει

249207

.
τα πιτσουνάκια χαζεύουν το κλασμένο αμορτισέρ του τουόνο.

ωχλινς είχες Βαρώνε μου; περαστικά

249208

byron
06/03/2012, 21:45
.
τα πιτσουνάκια χαζεύουν το κλασμένο αμορτισέρ του τουόνο.

ωχλινς είχες Βαρώνε μου; περαστικά

Ποιό κλασμένο ρε ανόητε? Τις σούστες που ΄χε το δικό σου νομίζεις οτι φοράω? Του ριξα 7 κλικ στην συμπίεση και το μηχανάκι ήταν βράχος...ρώτα και τον DimLesvo να σου πει αν κουνήθηκε στο σαμάρι που πέσαμε πριν την Πάτρα....ή τον τάφο που πέσαμε πάνω στη στροφή πριν το Γαλαξείδι...ή όταν άργησα να πατήσω φρένα και βρώμισε η σέλλα...ή, ή, ή :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Η μαλακία είναι οτι ξέχασα να το βάλω στην θέση του όταν μετακόμισε ο Μήτσ και μέχρι να γυρίσω μου φύγαν τα σφραγίσματα απ΄το κοπάνημα...:(

7gibernau
06/03/2012, 21:50
Dimlesvo????
Dimmikonooooooooooooos

HelenKoR
07/03/2012, 08:10
Θα ήθελα να καταγραφεί στα πρακτικά η πιο εμπνευσμένη, σπιρτόζα και ελαφρώς άδολα/άθελα ειρωνική ατάκα που άκουσα εκείνη τη μέρα:

Μιλάω στο τηλ με τον vaska και του λεω οτι έμεινα απο λάστιχο, να μην με περιμένουν και οτι θα καλέσω οδική.
Vaska: [...]Μη φύγεις!!!

:rotflmao:

DimChios
07/03/2012, 08:36
Dimlesvo????
Dimmikonooooooooooooos

βρε ουστ! :smokin:

vaska
07/03/2012, 09:15
Θα ήθελα να καταγραφεί στα πρακτικά η πιο εμπνευσμένη, σπιρτόζα και ελαφρώς άδολα/άθελα ειρωνική ατάκα που άκουσα εκείνη τη μέρα:

Μιλάω στο τηλ με τον vaska και του λεω οτι έμεινα απο λάστιχο, να μην με περιμένουν και οτι θα καλέσω οδική.

Ναι βρε κορίτσι μου το είπα ξέροντας πολύ καλά τι έλεγα, μίλαγα σε γυναίκα και κρίνοντας από τη δικιά μου που έμεινε με το υπόλοιπο αυτοκινήτου το σμαρτ κάπου κοντά στον Αγ. Ανδρέα, με πήρε τηλ., εγώ καθυστέρησα λίγο να πάω γιατί είχα πελάτη και η καλή σου κλείδωσε το αυτοκίνητο και την έκανε για το σπίτι. Οπότε ήξερα πολύ καλά τι έλεγα, μην έστελνα τα παιδιά κι έψαχναν να σε βρουν.

:D:D:D:D

vaska
07/03/2012, 09:17
Πάντως Μητς είσαι φίρμα ρε μπαγάσα, 8 σελ τώρα με τον κώλο σου ασχολούνται

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

DimChios
07/03/2012, 09:18
Ναι βρε κορίτσι μου το είπα ξέροντας πολύ καλά τι έλεγα, μίλαγα σε γυναίκα και κρίνοντας από τη δικιά μου που έμεινε με το υπόλοιπο αυτοκινήτου το σμαρτ κάπου κοντά στον Αγ. Ανδρέα, με πήρε τηλ., εγώ καθυστέρησα λίγο να πάω γιατί είχα πελάτη και η καλή σου κλείδωσε το αυτοκίνητο και την έκανε για το σπίτι. Οπότε ήξερα πολύ καλά τι έλεγα, μην έστελνα τα παιδιά κι έψαχναν να σε βρουν.

ασ την ρε φιλε! δε τις ξερεις τωρα τις γυναικες? Ψαχνουν το οτιδηποτε να βρουν για να βγουν απο πανω!

Πφ :smokin:

VegasKitty
07/03/2012, 09:19
Για αλλη μια φορα διαπιστωνουμε γιατι τα λεμε καποια αγορια "γλυκα" αγορια... :blush:

Αντε βρε, παντα τετοια! :p

:rotflmao: :rotflmao:

Τσιου ωραιο κοκκινακι... να με πεις που ψωνιζεις να το χω υπ οψην.... :smilea:

DimChios
07/03/2012, 09:19
Πάντως Μητς είσαι φίρμα ρε μπαγάσα

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ φίρμα κολητέ! :o

Cpt. Haddock
07/03/2012, 09:21
Πάντως Μητς είσαι φίρμα ρε μπαγάσα, 8 σελ τώρα με τον κώλο σου ασχολούνται

Βάλε και την προηγούμενη φορά με την παρθενοραφη (άλλες τόσες σελιδες ) :p

DimChios
07/03/2012, 09:22
Βάλε και την προηγούμενη φορά με την παρθενοραφη (άλλες τόσες σελιδες ) :p

Ναι, αλλα ειδες? Εγινε καλη δουλεια!

:lol::lol::lol:

nikos_abel
07/03/2012, 09:24
Ο λαός απαιτεί θέαμα (λινκ) μιας που δεν έχει άρτο (κ@λο)

mikes
07/03/2012, 09:49
απο την κυριακη μεχρι σημερα ειναι 3 μερες... οποτε μας μενουν αλλες 6!!

HelenKoR
07/03/2012, 10:35

Μπορεί να μ'αγαπάς κι εμένα ( :o ) αλλά δεν είμαι η γυναίκα σου!
Με το μεταφορικό μου μέσο έχω αναπτύξει άλλου είδους σχέση (πάντα και οι δυο μάζι - δεν εγκαταλείπω μηχανάκι) :winka:

Πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι είστε πιο express service κι απο την express service. Για το πότε κλείσαμε το τηλέφωνο, για το πότε έφτασε η ομάδα διάσωσης, για το πότε φτιάξανε το λάστιχο και ήμασταν καθοδόν για Πάτρα... ούτε που το κατάλαβα!

Σας ευχαριστώ! :D

DimChios
07/03/2012, 10:43
Με το μεταφορικό μου μέσο έχω αναπτύξει άλλου είδους σχέση (πάντα και οι δυο μάζι - δεν εγκαταλείπω μηχανάκι) :winka:

Πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι είστε πιο express service κι απο την express service. Για το πότε κλείσαμε το τηλέφωνο, για το πότε έφτασε η ομάδα διάσωσης, για το πότε φτιάξανε το λάστιχο και ήμασταν καθοδόν για Πάτρα... ούτε που το κατάλαβα!

Αν ειχε μεινει κανενας μαντραχαλος απο λαστιχο, ακομα εκει θα ηταν!

:smokin:

nikos_abel
07/03/2012, 10:48

Αν ειχε μεινει κανενας μαντραχαλος απο λαστιχο, ακομα εκει θα ηταν!

:smokin:

Άσε που δε σου έχουν στείλει ακόμη το λογαριασμό

AUFGEBRACHT
07/03/2012, 18:29

:lol: Αυτό μου θυμίζει μια αμίμητη ατάκα σε αγώνες ταχύτητας στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, που λίγο πρίν ξεκινήσουν οι αναβάτες η αδερφή ενός του πέταξε το απίστευτο "καλή επιτυχία ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ" !!!

DimChios
07/03/2012, 18:31
:lol: Αυτό μου θυμίζει μια αμίμητη ατάκα σε αγώνες ταχύτητας στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, που λίγο πρίν ξεκινήσουν οι αναβάτες η αδερφή ενός του πέταξε το απίστευτο "καλή επιτυχία ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ" !!!

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

daz
07/03/2012, 19:39

:lol:

Ο oldman λαμβάνει? Σου θυμίζει κάτι το παραπάνω?

nio1981
07/03/2012, 20:44
εγω βλεπω του vaska καθε φορα...τι να μας πει και ο χιος να ουμ....

byron
03/07/2018, 18:24
Ποσο γέλιο είχε πέσει τότε...

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126485&page=6&p=2154139&viewfull=1#post2154139

daz
03/07/2018, 18:51
χαχα.. που το θυμήθηκες? :lol:

vaska
03/07/2018, 19:15
Όλοι αυτό θυμηθήκαμε αλλά και τον μουδιασμένο πισινό του Τσιου όταν είδαμε ότι ο Βύρωνας έδωσε το παρτάλι και όλοι εκθειάζαμε την κωλ@ρ@ της Ιταλίδας.

:bawl::bawl:

mikes
03/07/2018, 19:58
Ποσο γέλιο είχε πέσει τότε...

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126485&page=6&p=2154139&viewfull=1#post2154139:lol::lol::lol:

konsttanttinos
03/07/2018, 19:59
Δηλαδή τώρα εγώ τι κάνω με την σέλα; Έγινε συλλεκτική ή πάει στην ανακύκλωση; :confused:

byron
03/07/2018, 20:28
Δηλαδή τώρα εγώ τι κάνω με την σέλα; Έγινε συλλεκτική ή πάει στην ανακύκλωση; :confused:

Έχω αλλάξει κάλυμμα, no worries... :lol:

virus
06/07/2018, 04:16
ηταν αδιαβροχο το καλυμμα; μην εχει βρωμισει το αφρολεξ :lol:

byron
06/07/2018, 06:34
ηταν αδιαβροχο το καλυμμα; μην εχει βρωμισει το αφρολεξ :lol:

Το αφρολέξ ήταν άθικτο όταν το είδαμε. Πλυθηκε με λάδι από Κ&Ν καλού κακού.

harris_x
06/07/2018, 20:02
Ωραια βολτα... :)