View Full Version : 1150 ADV ανάρτηση
Palios-neos
06/03/2012, 12:39
Ξέρει κανείς κόστος για αμορτισέρ εμπρός και πίσω? Μαμίσια και ohlins
Τα μαμίσια επισκευάζονται? (αν ναι) Κόστος?:D
Το πισω επισκευαζεται, το μπροστα οχι.
Κοστος για 'καλα' αμορτισερ καινουρια γυρω στα 1000 το πισω και 700 το μπρος, οι τιμες αλλαζουν απο κατασκευαστη σε κατασκευαστη και αναλογα τα καλουδια που εχουν πανω.
Κοστος επισκευης για το πισω γυρω στα 100 + 120 περιπου για κανα ελατηριο της προκοπης.
Συμβουλη μου, η να βρεις δευτερο χερι απο ebay η car.gr κανα wp, ohlins, hyperpro, wilbers κλπ, η να επισκευασεις το πισω και να αγορασεις ενα κανουργιο μαμα εμπρος. Μαλιστα θα σε συμβουλευα να βαλεις τις αναρτησεις του χαμηλου GS, αλλα εκει παει αλλου η κουβεντα....
Palios-neos
06/03/2012, 12:52
Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση!
:beer:
OHLINS 1600 περιπου απο ελλαδα (yamaha)
HYPERPRO 900εως1200 ΠΕΡΙΠΟΥ απο αγγλια το ζευγαρι (αναλογως τις ρυθμισεις)
ελατηρια hyperpro μπρος πισω με 200+ και ενα σερβις στην πισω και καθαρισες με ενα 300.........αν εχεις σκοπο νατην παντρευτεις μαζεψε και χωστα στις δυο πρωτες που σουγραψα.............εγω αυτο θα κανω.....
τις μαμα μην ξαναβαλεις ειναι showa και ειναι αισχος (το adv υποτηθεται φοραγε wp αλλα δεν νομιζω να ηρθε κανενα στην ελλαδα )
Ώπα γιατί κάπου μπερδεύτηκα Δόκτωρα.
Το παιδί έχει ohlins πίσω και δίνεις τις επιλογές ή να την κάνει σέρβις ή να πάρει άλλη μεταχειρισμένη?
Γιατί?
Έχω μπρος-πίσω ohlins και άρχισαν να φτύνουν ελάχιστα λαδάκια. Επομένως ετοιμαζόμουν για ένα σέρβις, λογικά.
Μπερδεύτηκα στο ότι προτείνεις να πάρει άλλες....
???
δεν νομιζω οτι εχει ohlins ..............αλλα ρωταει τιμες απο τις μαμα και απο τις ohlins και αν επισκευαζονται οι μαμα .......εγω αυτο καταλαβα.............
ok
Άλλα διάβασα κι άλλα κατάλαβα τότε!
Μάλλον λάθος μου.