PDA

View Full Version : Μαθήματα οδήγησης Β.προάστια

GeorgeMT
07/03/2012, 09:59
Εργάζομαι στα βόρεια προάστεια (Μαρούσι) και ψάχνω για μια καλή σχολή να βγάλω δίπλωμα μηχανής (απεριόριστο). Μου είπαν για μία σχολή στα Βριλλήσια αλλά ο τύπος ζητάει 380€ σύνολο (μαθήματα+παράβολα κτλ). Μου φαίνονται πολλά έχω άδικο? Βοήθεια κανείς???

DimChios
07/03/2012, 10:19
παρε τηλεφωνο τον Κωστα, πες του οτι σου εδωσε το τηλ ο DimChios και πες του τι θελεις να κανεις

6976433979

:wave2:

GeorgeMT
07/03/2012, 14:17
Δημήτρη μίλησα με τον Κώστα και φάνηκε αρκετά συνεργάσιμος και ευέλικτος στο κομμάτι της τιμής. Ευχαριστώ.

Γενικά έχεις κάποια ιδέα για το που κυμαίνονται οι τιμές?

sniper
07/03/2012, 14:28
Δημήτρη μίλησα με τον Κώστα και φάνηκε αρκετά συνεργάσιμος και ευέλικτος στο κομμάτι της τιμής. Ευχαριστώ.

Του μίλησες, δεν τον ρώτησες για την τιμή; (άσε που υπάρχει μίνιμουμ ωρών και εξαρτάται πόσο εύκολα μαθαίνεις - το τι μαθαίνεις, άλλη ιστορία).

GeorgeMT
07/03/2012, 14:35
Του μίλησες, δεν τον ρώτησες για την τιμή; (άσε που υπάρχει μίνιμουμ ωρών και εξαρτάται πόσο εύκολα μαθαίνεις - το τι μαθαίνεις, άλλη ιστορία).

Τον ρώτησα για τιμή και είμαι ψιλο οκ αλλα έχω ακούσει γενικότερα ακραία πράγματα τις τελευταίες μέρες και έχω φρικάρει. Ας μου δείξει αυτός τα βασικά να πάρω το δίπλωμα και τα υπόλοιπα έρχονται με την εξάσκηση.

sniper
07/03/2012, 14:37
Τον ρώτησα για τιμή και είμαι ψιλο οκ αλλα έχω ακούσει γενικότερα ακραία πράγματα τις τελευταίες μέρες και έχω φρικάρει. Ας μου δείξει αυτός τα βασικά να πάρω το δίπλωμα και τα υπόλοιπα έρχονται με την εξάσκηση.

Αν κι είναι λάθος η σκέψη σου, ΟΚ.

DimChios
07/03/2012, 15:03

δεν εχω ιδεα για τις τιμες απλα εμπιστευομαι τον Κωστα

GeorgeMT
07/03/2012, 16:02
δεν εχω ιδεα για τις τιμες απλα εμπιστευομαι τον Κωστα

Δεν το ξέρω τον άνθρωπο αλλά μου φάνηκε πολύ εντάξει. Θα τον συνατήσω για τα διαδικαστικά. Και πάλι ευχαριστώ!