PDA

View Full Version : Ερωτηση περί ασφαλιστικής

The_Scientist
07/03/2012, 11:03
Hello παίδες, ήθελα μια μικρή βοήθεια,

έχω ένα μηχανάκι 650 cc και από τότε που το πήρα το ασφαλίζω στην ίδια εταιρεία, χωρίς να έχω κάνει ποτέ από τότε σοβαρή έρευνα αγοράς.
Δίνω 140 το 4μηνο, και υποψιάζομαι ότι δίνω πολλά.

Τι λέτε ?

Ας μη μιλήσουμε για παγκοσμίως άγνωστες εταιρείες please που ξέρεις ότι όταν τους χρειαστείς θα είναι εξαφανισμένοι.

BELZEBOYLIS
07/03/2012, 11:11
αν είναι γνωστή εταιρία ,μια χαρά είσαι ! :wave2:

...6μηνο εννοείς ε??? (αν όχι είναι πανάκριβη ...)

mikes
07/03/2012, 11:15
εγω ασφαλισα στην ιντεραμερικαν και με πληρη οδικη βοηθεια στο βασικο πακετο 120 το εξαμηνο!

fantacid
07/03/2012, 11:19
4μηνο???
ουτε καν 6μηνο!?!?

ggs
07/03/2012, 11:22
χμμμ...140Χ3=420 τον χρονο...

στην Allianz (που δεν την λες και φτηνή) για το 660 δίνω 337 τον χρονο..
κάλυψη για:
σωματικές βλάβες :750.000
υλικές ζημιές : 750.000
νομική προστασία : 3.000
οδική βοήθεια

μήπως έχεις κάλυψη για παραπάνω πράγματα?

golis
07/03/2012, 11:23
anytimeonline.gr

paulopoulos
07/03/2012, 11:44
τι 140 το τετράμηνο ρε.. σε κλέβουν.. εγώ αν δεν κάνω λάθος στην intersalonica δινω κάπου στα 50-60 το τετράμηνο

PortisHead
07/03/2012, 11:56
anytimeonline.gr

:a18:

Καθαρες δουλειες και ξαστερες.

cosgili
07/03/2012, 12:13
:a18:

Καθαρες δουλειες και ξαστερες.Χωρις νομικη καλυψη...και αν σου κατσει????;)

PortisHead
07/03/2012, 12:16
Χωρις νομικη καλυψη...και αν σου κατσει????;)

Σωστος...αλλα μιλάμε για την οικονομικοτερη...αλλιως μπορεις να της ασφαλισεις και στη LOYD'S :D

paulopoulos
03/04/2012, 08:48
Τελείωσε η ασφάλεια και με πηρε τηλ ο ασφαλιστής για το hornet 600 το τετράμηνο 55€ τουτέστιν 165 τον χρόνο στην ιντερσαλονικα (με νομική κάλυψη)

tziale
03/04/2012, 11:15
Ανανέωσα το V-Strom στην Intersalonica χθες. 65 € για εξάμηνο πλήρωσα (για το βασικό πακέτο). Αν μάλιστα έκανα ετήσιο συμβόλαιο η τιμή δεν θα διπλασιάζονταν (130 €) αλλά θα είχα μία επιπλέοn έκτπωση.

BLiTzER
03/04/2012, 11:25

Δίνει και νομική αν θες.

universalgr1
03/04/2012, 11:33
Ανανέωσα το V-Strom στην Intersalonica χθες. 65 € για εξάμηνο πλήρωσα (για το βασικό πακέτο). Αν μάλιστα έκανα ετήσιο συμβόλαιο η τιμή δεν θα διπλασιάζονταν (130 €) αλλά θα είχα μία επιπλέοn έκτπωση.

65 το εξάμηνο;;;

Κι εγώ ακόμα δίνω 92 για το παπί;; :eyepop:

McTalas
03/04/2012, 12:46

τα περι νομικης καλυψης:

η νομικη καλυψη δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο, γνωμη μου και διευκρυνιζω το γιατι,
στα τροχαια η συννενοηση με τον δικιγορο γινεται καπως ετσι, κανονιζεις απο την αρχη πως η αμοιβη του θα ειναι 10 με 20% την οποια θα εισπραξει οταν εκδικαστει η υποθεση, εαν δεν εχεις να δωσεις εσυ για τα δικαστικα εξοδα, τα βαζει ο δικιγορος και τα υπολογιζετε στο τελος μαζι με την αποζημειωση.

εσυ περνεις τα λεφτακια σου (ενταξει μπορει να ειναι λιγο λιγοτερα) ο δικιγορος περνει τα λεφτακια του (που λογικα ειναι λιγο περισσοτερα απο οτι αν τα επερνε απο την ασφαλιστικη) και ειναι σιγουρο πως ο δικηγορος σου θα τρεξει πολυ περισσοτερο την υποθεση διοτι το κερδος του θα ειναι μεγαλυτερο.

οποτε μην σκαλωνετε στην νομικη καλυψη, καλη ειναι οταν υπαρχει, αλλα αν δεν, δεν ερχετε και το τελος του κοσμου.

παθων και μαθων ενα πραμα...

McTalas
03/04/2012, 12:48
και να προσθεσω κατι που το εχουμε πει πολλες φορες, μην κοιτατε μονο το κοστος, κοιτξτε και την αξιοπιστια της εκαστοτε ασφαλιστικη.
Δεν ειναι λιγοι αυτοι που οταν την χρηαστεικαν βρεθηκαν ξεκρεμαστοι (μην πιασουμε κουβεντα και για τα ζωης, εκει ν αδεις κλαμα)

PortisHead
03/04/2012, 12:52
και να προσθεσω κατι που το εχουμε πει πολλες φορες, μην κοιτατε μονο το κοστος, κοιτξτε και την αξιοπιστια της εκαστοτε ασφαλιστικη.
Δεν ειναι λιγοι αυτοι που οταν την χρηαστεικαν βρεθηκαν ξεκρεμαστοι (μην πιασουμε κουβεντα και για τα ζωης, εκει ν αδεις κλαμα)

Χωρις ειρωνια...γιατι να με ενδιαφερει αν ειναι αξιοπιστη η ασφαλιστική μου ?
Αυτον που θα τρακάρω δεν πρεπει να ανησυχεί ???
Εγω απο το νομο ειμαι καλύμενος μιας και εχω ασφάλεια.
(Ποτε δεν το καταλαβα αυτο)

McGyver
03/04/2012, 12:56

Για τον ίδιο λόγο που θα ήθελες να ενδιαφέρεται για την αξιοπιστία της ασφαλιστικής του αυτός που ενδεχομένως να τρακάρει εσένα.

Μετά απορούμε για τ' αυτονόητα ρε γαμώτο :( ...

yannis24
03/04/2012, 12:58

βασικα με το εντυπο της φιλικης δηλωσης αμα υπαρχει και συμπληρωθει κατα την διαρκεια ενος ατυχηματος, εσυ αποζημιωνεσαι απο την ασφαλιστικη την δικη σου, και μετα η δικη σου ασφαλιστικη τα παιρνει απο την αλλη.....εχουν προηγηθει βεβαια επισκεψεις εμπειρογνωμονων και απο τις δυο, κτλ ,κτλ.....οποτε εσενα σε συμφερει να ειναι τουλαχιστον αξιολογη η ασφαλιστικη σου....τελος παντων.....

αυτο που θελω να πω εδω, ειναι οτι εντελως τυχαια, ψαχνωντας τωρα για το αυτοκινητο μου ασφαλεια, ειδα οτι στο anytimeonline.gr, σου δινουν την δινατοτητα μεσω πιστωτικης, να πληρωνεις το συμβολαιο σου σε 12 δοσεις.....Ειναι βεβαια λιγο κανα €20 το χρονο παραπανω απο το να το πληρωσεις μιας και εξω, αλλα δεν ειναι και ασχημο να δινεις πχ €25 τον μηνα με δοσεις !!
σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι αμα στο ενδιαμεσο πουλησεις το αυτοκινητο/μηχανακι σου και σταματησεις την ασφαλεια σου, απλα τους ενημερωνεις και σταματανε να πληρωνουν......δεν ειναι ασχημο !!!

PortisHead
03/04/2012, 13:01
Για τον ίδιο λόγο που θα ήθελες να ενδιαφέρεται για την αξιοπιστία της ασφαλιστικής του αυτός που ενδεχομένως να τρακάρει εσένα.

Μετά απορούμε για τ' αυτονόητα ρε γαμώτο :( ...

Μην το παιρνεις ετσι ρε συ...απλα ποτέ δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι θα πρεπει να ειμαι ασφαλισμενος στην πιο γαμηστερη ασφαλεια.
Απο αλτρουϊσμο ?

PortisHead
03/04/2012, 13:03
...εσυ αποζημιωνεσαι απο την ασφαλιστικη την δικη σου...

???
Για ζημια που εκανα στον αλλον ?
Με υπαιτιότητα δικια μου ?

McGyver
03/04/2012, 13:04
Μην το παιρνεις ετσι ρε συ...απλα ποτέ δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι θα πρεπει να ειμαι ασφαλισμενος στην πιο γαμηστερη ασφαλεια.
Απο αλτρουϊσμο ?

Άλλο πράγμα η μη γαμηστερή ασφάλεια και άλλο η μη αξιόπιστη.

McTalas
03/04/2012, 13:10
το εξης απλο,
εχεις μια πουθεν ασφαλιστικη ετσι?
σε τρακαρει καποιος πιλοτος, ξερεις κατι χεραδες 95+ κολυταρια του χαρου που δεν τους περνει.
φταιει, αλλα ειναι εκτος φιλικου, τρεχεις αρκετα και αν εισαι τυχερος ΔΕΝ τρεχεις εσυ.
δευτερο σεναριο (παθων)
εχεις την σουπερ ασφαλιστικη με τα τεραστια @@ στην αγορα, σε τρακαρει κυριουλα γειτονισα καλοκαρδη (για καλη σου τυχη), η ασφαλιστικη της ομως ειναι εκτος φιλικου, τρεχεις ΕΣΥ (στην περιπτωση μου ΕΓΩ) να βγαλεις ακρη και να πληρωθεις εαν πληρωθεις και δεν μπλεξεις παρα περα.
+ και ενα τελευταιο. πληρωνεις εσυ μια πουθεν ασφαλιστικη, για 6μηνο πες, αυτη την αλλη μερα βαραει κανονι, χανεις το 6μηνος σου και δεν προκειτε να παρεις φραγκο πισω, ασε που το επικουρικο, εαν υπαρχει και αυτο θα σε καλυψει μονο για αστικη ευθυνη. οποτε τον ξαναπινεις...

επειδη δινεις που δινεις καποια λεφτακια ας ειναι τουλαχιστον να πιασουν τοπο...

McTalas
03/04/2012, 13:10
Άλλο πράγμα η μη γαμηστερή ασφάλεια και άλλο η μη αξιόπιστη.

+ οσα γουστερνεις !!!

PortisHead
03/04/2012, 13:14
OK...καταλαβα τι λετε.
Μαλλον δεν διευκρίνησα πως εννοουσα να ειμαι αποκλειστικα υπαίτιος εγω σε καποιο ατυχημα.

McTalas
03/04/2012, 13:16
OK...καταλαβα τι λετε.
Μαλλον δεν διευκρίνησα πως εννοουσα να ειμαι αποκλειστικα υπαίτιος εγω σε καποιο ατυχημα.
ναι ρε πορτις, αλλα ρε φιλαρακι δεν θα φταις παντα εσυ, καποια στιγμη θα στην φερει αλλος, οποτε τοσα θα εχεις δωσει δεν θα ειναι καλο να παρεις και εσυ κατιτις πισω???

Ζεύκας
03/04/2012, 13:32
Πρώτον, γενικά το λέω πως όσοι αναφέρουμε τιμές να λέμε και το νομό κατοικίας.

Άλλα ασφάλιστρα πληρώνει ο Αθηναίος άλλα ο Μεσολογγίτης.

Όσο αφορά αξιόπιστες ασφαλιστικές ένα έχω να δηλώσω: @@ καλαβρέζικα.

3 χρόνια τραβιόμουν με την Allianz και μόνο τα χείριστα έχω να πω γι'αυτήν.
Τουλ. όταν έφτασε η απόφαση να με αποζημιώσουν ήταν τυπικοί

akis_trevor
03/04/2012, 15:44
να ρωτησω κατι σχετικα με ασφαλιστικες μιας και αναφερθηκε λιγο παραπανω και να μην ανοιγω καινουργιο θεματακι;ακουγεται τελευταια πολυ η ιντερσαλονικα επειδη ειναι φτηνη.επειδη ψαχνοτανε ο brother μου για ανανεωση ασφαλειας του ειπαν οτι δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο.τι ακριβως ειναι αυτος και τι λιγοτερο-διαφορετικο παιζει αν εισαι σε ασφαλεια που δεν ανηκει εκει?

trelf
03/04/2012, 16:10
τα περι νομικης καλυψης:

η νομικη καλυψη δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο, γνωμη μου και διευκρυνιζω το γιατι,
στα τροχαια η συννενοηση με τον δικιγορο γινεται καπως ετσι, κανονιζεις απο την αρχη πως η αμοιβη του θα ειναι 10 με 20% την οποια θα εισπραξει οταν εκδικαστει η υποθεση, εαν δεν εχεις να δωσεις εσυ για τα δικαστικα εξοδα, τα βαζει ο δικιγορος και τα υπολογιζετε στο τελος μαζι με την αποζημειωση.

εσυ περνεις τα λεφτακια σου (ενταξει μπορει να ειναι λιγο λιγοτερα) ο δικιγορος περνει τα λεφτακια του (που λογικα ειναι λιγο περισσοτερα απο οτι αν τα επερνε απο την ασφαλιστικη) και ειναι σιγουρο πως ο δικηγορος σου θα τρεξει πολυ περισσοτερο την υποθεση διοτι το κερδος του θα ειναι μεγαλυτερο.

οποτε μην σκαλωνετε στην νομικη καλυψη, καλη ειναι οταν υπαρχει, αλλα αν δεν, δεν ερχετε και το τελος του κοσμου.

παθων και μαθων ενα πραμα...

και αν βγει οτι φταις;;; ποιος θα πληρωσει τον δικηγορο;;;

p_sapelas
03/04/2012, 18:07
να ρωτησω κατι σχετικα με ασφαλιστικες μιας και αναφερθηκε λιγο παραπανω και να μην ανοιγω καινουργιο θεματακι;ακουγεται τελευταια πολυ η ιντερσαλονικα επειδη ειναι φτηνη.επειδη ψαχνοτανε ο brother μου για ανανεωση ασφαλειας του ειπαν οτι δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο.τι ακριβως ειναι αυτος και τι λιγοτερο-διαφορετικο παιζει αν εισαι σε ασφαλεια που δεν ανηκει εκει?
H Ιντερσαλόνικα είναι εκτός φιλικού γι'αυτό και τόσο οικονομική. Όλες οι εκτός έχουν χαμηλότερα ασφάλιστρα γενικά, το θέμα είναι ότι πάντα τρέχεις εσύ σαν αναίτιος κ όχι η ασφάλειά σου.

Τώρα όσον αφορά τα ασφάλιστρα εγώ έχω να πώ τα εξής:
α) το ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει στις ασφαλιστικές στην Ελλάδα.
β) Επιλέξτε με μεγάλη προσοχή τον συνεργάτη σας - ασφαλιστή και αυτό γτ την δύσκολη ώρα που μπορεί να βρεθούμε "κάτω" κάποιος πρέπει να τρέξει κ να ενδιαφερθεί ώστε να μας εκπροσωπήσει στην ασφάλειά μας. Γτ να τρέχει ο πατέρας μου, η γυνάικα μου ή ο φίλος μου όταν ο άλλος παίρνει μερίδιο από τα ασφάλιστρά μου. Σε κάθε περίπτωση αν ο ασφαλιστής είναι επαγγελματίας θα με ειδοποιήσει αν η ασφαλιστική πάει για φούντο και αυτό γτ δεν θα θέλει να με χάσει από πελάτη.
γ) Κάντε ασφάλεια συγκρίνοντας τί προσφέρει η κάθε ασφαλιστική και σε τί ποσό και μην κολλάτε σε καλύψεις που δεν ξέρετε τί καλύπτουν.

Προσωπικά στο επόμενο εξάμηνο μάλλον θα πάω σε anytime επειδή δεν "βγαίνω" στα μείον όμως ότι δυστηχώς δε δικαιούσαι ασφαλιστή οπότε τρέχεις για τα ΠΆΝΤΑ..

ps. Επειδή είδα ότι αναφέρετε πολύ το θέμα της νομικής... έχετε στο νού σας ότι καλύπτει περιπτώσεις διαφωνίας υπαιτιότητας και διεκδίκησης σωματικών βλαβών και αυτό μόνο κατ'όπιν σύμφωνης γνώμης της ασφαλιστικής σας δεδομένου ότι τα ποσά είναι απαιτητά.. Σε περίπτωση που ευθύνεστε για ατύχημα να έχετε στο νού σας ότι αν οδηγούσατε νόμιμα όλα τα έξοδα καλύπτονται από την ασφαλιστική του υπαιτίου δεδομένου ότι αυτός έχει κάνει δήλωση ατυχήματος ανεξαρτήτως αν αποδεχόταν ή όχι την ευθύνη του περιστατικού.

BLiTzER
03/04/2012, 18:52
δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο.τι ακριβως ειναι αυτος και τι λιγοτερο-διαφορετικο παιζει αν εισαι σε ασφαλεια που δεν ανηκει εκει?

Κάνει τα πράγματα ευκολότερα γιατί έχεις να κάνεις με τη δική σου ασφαλιστική και όχι του άλλου. Σε αποζημιώνει η εταιρεία σου και εκείνη με τη σειρά της πληρώνεται από την ασφαλιστική του υπαιτίου. Ξεμπερδεύεις νωρίτερα/ευκολότερα.

Βέβαια ισχύει μόνο αν δεν υπάρχει τραυματισμός και καλύπτει μέχρι ένα "μικρό" ποσό (5-6 χιλιάδες ευρώ, αν θυμάμαι καλά).

Ichigo
03/04/2012, 20:16
β) Επιλέξτε με μεγάλη προσοχή τον συνεργάτη σας - ασφαλιστή και αυτό γτ την δύσκολη ώρα που μπορεί να βρεθούμε "κάτω" κάποιος πρέπει να τρέξει κ να ενδιαφερθεί ώστε να μας εκπροσωπήσει στην ασφάλειά μας. Γτ να τρέχει ο πατέρας μου, η γυνάικα μου ή ο φίλος μου όταν ο άλλος παίρνει μερίδιο από τα ασφάλιστρά μου. Σε κάθε περίπτωση αν ο ασφαλιστής είναι επαγγελματίας θα με ειδοποιήσει αν η ασφαλιστική πάει για φούντο και αυτό γτ δεν θα θέλει να με χάσει από πελάτη.

Να σημειώσουμε επιπρόσθετα ότι καλό θα ήταν να διαλέξουμε ασφαλιστικό σύμβουλο o οποίος ζει από αυτό το επάγγελμα. Μακριά από "ευκαιριακούς" ασφαλιστές. Υπάρχουν καλοί επαγγελματίες στην αγορά φτάνει να ψάξεις ;)

akis_trevor
04/04/2012, 00:15
Κάνει τα πράγματα ευκολότερα γιατί έχεις να κάνεις με τη δική σου ασφαλιστική και όχι του άλλου. Σε αποζημιώνει η εταιρεία σου και εκείνη με τη σειρά της πληρώνεται από την ασφαλιστική του υπαιτίου. Ξεμπερδεύεις νωρίτερα/ευκολότερα.

Βέβαια ισχύει μόνο αν δεν υπάρχει τραυματισμός και καλύπτει μέχρι ένα "μικρό" ποσό (5-6 χιλιάδες ευρώ, αν θυμάμαι καλά).

thank you!!!!

tziale
04/04/2012, 07:43
Σε κάθε περίπτωση όμως όταν ασφαλιζόμαστε σε μία εταιρεία που έχει τη σχετική άδεια ήμαστε εντάξει. Εγώ ενδέχεται να μη μπορώ ούτε το όνομά μου να γράψω, θα κρίνω τη βιωσιμότητα μιας ασφαλιστικής;

Θεωρητικά (το υπογραμμίζω αυτό το θεωρητικά) κάθε ασφαλιστική εταιρεία που έχει και διατηρεί την άδεια λειτουργίας της είναι αξιόπιστη. Αρμόδιος για να κρίνει την κατάσταση τους είναι ο εποπτικός τους φορέας, δηλαδή η Τράπεζα της Ελλάδος. Για να κρίνουμε τη βιωσιμότητα μιας ασφαλιστικής εταιρείας χρειαζόμαστε λεπτομέρειες όπως τα διαθέσιμα αποθεματικά, το πελατολόγιο, το ρίσκο των υπαρχόντων συμβολαίων και πολλά άλλα. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να κρίνουμε την αξιοπιστία των ασφαλιστικών εταιρειών με βάση φήμες και σχόλια. Δεν γνωρίζουμε σε τελική ανάλυση τα κίνητρα όσων διακινούν φήμες και σχόλια.
Το θέμα λοιπών είναι αν η Τράπεζα της Ελλάδος κάνει τη δουλειά της σωστά. Ίσως ναι, ίσως όχι. Μεγάλη συζήτηση που ξεφεύγει από τα όρια του θέματος (ίσως και του forum).

Ζεύκας
05/04/2012, 04:58
H Ιντερσαλόνικα είναι εκτός φιλικού γι'αυτό και τόσο οικονομική. Όλες οι εκτός έχουν χαμηλότερα ασφάλιστρα γενικά, το θέμα είναι ότι πάντα τρέχεις εσύ σαν αναίτιος κ όχι η ασφάλειά σου.

http://www.intersalonika.gr/gr/car.asp?catid=99

http://www.intersalonika.gr/gr/car.asp?catid=98

George_M.
05/04/2012, 05:58
τι 140 το τετράμηνο ρε.. σε κλέβουν.. εγώ αν δεν κάνω λάθος στην intersalonica δινω κάπου στα 50-60 το τετράμηνο

με αυτο το σκεπτικο φιλος κ σενα σε κλεβουν.στην ιδια εγω δινω 105 το χρονο για 650 κ.εκ. του 2007 μοντελο.

τεσπα τα πραματα εχουν ως εξης σε τουτο το μπ@@δελο που ζουμε.
-το κρατος σε υποχρωνει να εχεις ασφαλεια χωρις να σε υποστηριζει οταν την χρειαστεις!
-οι ασφαλιστικες εχουν απειρα ψιλα γραμματα για να αποφυγουν το κοστος
-εσυ πρεπει ομως να εισαι ασφαλισμενος, οποτε επιλεγεις μια οικονομικη λυση με τα βασικα στο πακετο κ ζαμαν φου!!:wave2:

p_sapelas
05/04/2012, 07:10

Αν μπήκε στο φιλικό η Ιντερσαλόνικα έγινε πρόσφατα, τόσο πρόσφατα που στις άλλες ασφαλιστικές το αγνοούν ακόμα!! :eek:

universalgr1
05/04/2012, 07:49
με αυτο το σκεπτικο φιλος κ σενα σε κλεβουν.στην ιδια εγω δινω 105 το χρονο για 650 κ.εκ. του 2007 μοντελο.

Ρε παίδες τι τιμές είναι αυτές που ακούω;; Νιώθω λίγο μ@λάκας που πληρώνα τόσα πολλά.. 108 εξάμηνο μοτοσυκλέτα, 92 το εξάμηνο το παπί.. :eyepop:

Τι καλύψεις δίνουν και για ποιο νομό μιλάς;

George_M.
05/04/2012, 08:40
Ρε παίδες τι τιμές είναι αυτές που ακούω;; Νιώθω λίγο μ@λάκας που πληρώνα τόσα πολλά.. 108 εξάμηνο μοτοσυκλέτα, 92 το εξάμηνο το παπί.. :eyepop:

Τι καλύψεις δίνουν και για ποιο νομό μιλάς;

επαρχια/πελοπονησσος

καλυψεις δεν τις θυμαμαι απέξω αλλα εχει αρκετες περαν των βασικων.μπορω να δω κ να σου πω.

universalgr1
05/04/2012, 08:48
επαρχια/πελοπονησσος

καλυψεις δεν τις θυμαμαι απέξω αλλα εχει αρκετες περαν των βασικων.μπορω να δω κ να σου πω.

Κατάλαβα, άρα Αττική που είμαι, δεν τις πιάνω αυτές τις τιμές με τίποτα..

Anyway thanks φίλος!!

Ααα.. ερώτηση. Το ότι έχουμε σπίτι στο χωριό (Νομό Ηλείας) μπορεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο;;
Να δηλώσω π.χ. μόνιμη διαμονή κάτω με κάποιο τρόπο;; :confused:

George_M.
05/04/2012, 09:11

Anyway thanks φίλος!!

Ααα.. ερώτηση. Το ότι έχουμε σπίτι στο χωριό (Νομό Ηλείας) μπορεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο;;

εαν θελει να βοηθησει ο ασφαλιστης σου σαφως κ γινεται!
ηλεια?απο που?πατριωτης κ γω.

universalgr1
05/04/2012, 09:45
εαν θελει να βοηθησει ο ασφαλιστης σου σαφως κ γινεται!
ηλεια?απο που?πατριωτης κ γω.

Απ'το εξωτικό Τραγανό Ηλείας.!! :lol::lol:

Βασικά θα μπορούσα και να μεταβιβάσω τα μηχανάκια στο όνομα του πατέρα που μένει μόνιμα κάτω.. τώρα που το σκέφτομαι..

Εσύ πατριώτη από πού; :beer:

George_M.
05/04/2012, 11:26
Απ'το εξωτικό Τραγανό Ηλείας.!! :lol::lol:

Βασικά θα μπορούσα και να μεταβιβάσω τα μηχανάκια στο όνομα του πατέρα που μένει μόνιμα κάτω.. τώρα που το σκέφτομαι..

Εσύ πατριώτη από πού; :beer:

χε,χε δημος Πηνειου κ γω.

Ichigo
05/04/2012, 17:50

Anyway thanks φίλος!!

Σε περίπτωση όμως που γίνει σοβαρό ατύχημα (πάρεις κανένα παραμάζωμα) και πρέπει να τα σκάσει ΧΟΝΤΡΑ, κανείς δεν αποκλείει ότι η ασφαλιστική δε θα αρχίσει να σκαλίζει τι παίζει με την πάρτη σου. Πχ αν με κάποιο τρόπο βρουν ότι δουλεύεις μόνιμα αθήνα και το χρησιμοποιείς το όχημα αποκλειστικά εντός Αθηνών τι θα κάνεις; Και πίστεψε με οι ασφαλιστικές πλέον ψάχνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! ;)

p_sapelas
05/04/2012, 18:18
Σε περίπτωση όμως που γίνει σοβαρό ατύχημα (πάρεις κανένα παραμάζωμα) και πρέπει να τα σκάσει ΧΟΝΤΡΑ, κανείς δεν αποκλείει ότι η ασφαλιστική δε θα αρχίσει να σκαλίζει τι παίζει με την πάρτη σου. Πχ αν με κάποιο τρόπο βρουν ότι δουλεύεις μόνιμα αθήνα και το χρησιμοποιείς το όχημα αποκλειστικά εντός Αθηνών τι θα κάνεις; Και πίστεψε με οι ασφαλιστικές πλέον ψάχνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! ;)
Το μοναδικό πρόβλημα είναι η ρυμούλκηση από ατύχημα που έχουν τσάμπα όλες οι ασφαλιστικές και αν σε πετύχει εκτός της "μόνιμης" κατοικίας η μεταφορά γίνεται στα όρια του νομού που βρίσκεσαι ή σε περίπτωση Ολικής καταστροφής στην έδρα του συμβολαίου... Προσοχή επομένως και για όσους έχουν οδική βοήθεια μαζί με ασφαλιστήριο γτ ισχύουν τα ίδια στις περιπτώσεις επαναπατρισμού.

Παράλληλα έχω νέα για την Ιντερσαλόνικα. Η εταιρία κακώς διαφημίζει την ένταξη της στο φιλικό διακανονισμό καθώς ακόμα δεν έχει εγκριθεί ενώ παράλληλα δεν έχει ενημερωθεί και καμία άλλη ασφαλιστική εταιρία του ΣΑΠ. Ένα τηλέφωνο στις ασφαλιστικές σας θα σας το επιβεβαιώσει! Αυτά φυσικά μόνο στην Ελλάδα τα βλέπεις.. Όπως και να έχει αν γίνει το οποιοδήποτε περιστατικό με τη συγκεκριμένη εταιρία και αρνηθεί να καλύψει σε πελάτη της (άρα περίπτωση Φιλικού) άμεσα την ζημιά μπορείται να κινηθείται εναντίον της με τον Συνήγορο του Καταναλωτή περί ψευδούς διαφήμισης κτλπ.