Σύνδεση

View Full Version : MotoGP στην TV

Σελίδες : 1 2 [3] 4

tasosm
12/02/2013, 23:59
Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα μπορεί τα €100 να φαίνονται πολλά αλλά αν κάνεις μια διαίρεση 100/18 αγώνες βγαίνει €5,5. Και αυτό δε σημαίνει €5,5 ανά αγώνα αλλά ανά αγωνιστικό τριήμερο (βλέπεις practice, qualifying, race) για όλες τις κατηγορίες, συν τις συνεντεύξεις πριν και μετά, συν αφιερώματα, συν παλιούς αγώνες από το '92. Επίσης δε χρειάζεσαι να είσαι εκεί τη ώρα των αγώνων, τους βλέπεις όποια άλλη στιγμή θέλεις και από οποιοδήποτε άλλο Η/Υ με internet

Ε, δε νομίζω ότι είναι και τόσο άσχημα, δεν πληρώνεις για να δεις ένα δύο αγώνες το μήνα αλλά μια ολοκληρωμένη υπηρεσία.

Ωστόσο, αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει μόνο τον αγώνα της Κυριακής στη μεγάλη κατηγορία ε τότε ναι, ίσως να μην αξίζει.

.

Να ρωτήσω τώρα κι εγώ, με τα €40 στο eurosport βλέπεις online WSBK & BSB σε HD?
HD οχι,τoυλαχιστον την περσινη χρονια(2012-2013) που εκανα συνδρομη στο eurosport player ηταν για SD.Εγω παντως ακομα και αν ζηταν και φετος 40 ευρω για HD δεν τους τα δινω,ξερω οτι θα σπασουν τα νευρα μου σε καποιους αγωνες απο live streaming αλλα δεν με νοιαζει,ουτως η αλλως σπασαν και επι πληρωμη,τουλαχιστον φετος δεν θα πληρωσω.

Για motogp.com παντως ανανεωσα την συνδρομη μου.

karhariasgr
13/02/2013, 08:46
με πείσατε... 100 ευρώ στη dorna

chr1s_86
13/02/2013, 11:57
HD οχι,τoυλαχιστον την περσινη χρονια(2012-2013) που εκανα συνδρομη στο eurosport player ηταν για SD.Εγω παντως ακομα και αν ζηταν και φετος 40 ευρω για HD δεν τους τα δινω,ξερω οτι θα σπασουν τα νευρα μου σε καποιους αγωνες απο live streaming αλλα δεν με νοιαζει,ουτως η αλλως σπασαν και επι πληρωμη,τουλαχιστον φετος δεν θα πληρωσω.

Για motogp.com παντως ανανεωσα την συνδρομη μου.

Περισσότερο με ενδιαφέρει για WSBK και BSB μιας και έχω ανανεώσει κι εγώ στο motogp.com. Τους έστειλα mail στο eurosportplayer.com να μου πουν αν θα μπορώ να δω όλους τους αγώνες γιατί κάτι έλεγε στο site τους ότι το British Eurosport το βλέπεις μόνο αν μπαίνεις από Αγγλία. Εσύ μπορούσες να τους δεις όλους κανονικά;

Α και στο faq τους λέει ότι είναι recommended τουλάχιστον 5 mbit σύνδεση για το HD. Οπότε ή έβαλαν HD ή δεν είναι διαθέσιμο παντού... :hmm:

DeusEx
13/02/2013, 14:57
Εδώ στην Γερμανία τους δείχνει τσάμπα τους αγώνες στο sport1 ...
Άμα δεν σας ενοχλούν τα γερμανικά φωνητικά ψάξτε το, μήπως παίζει κανένα stream.

Εδώ το επίσημο site του καναλιού:
http://www.sport1.de/

Sapadak
13/02/2013, 15:20
Εδώ το επίσημο site του καναλιού:
http://www.sport1.de/

Leider ist Ihre Netzwerkadresse (IP) nicht für die Nutzung dieses Angebots freigegeben.
Aus lizenzrechtlichen Gründen müssen wir uns bei diversen Inhalten auf Zuschauer bestimmter Länder beschränken.
Mit unserem Systemcheck können Sie prüfen, welche Inhalte in welchen Ländern verfügbar sind

Ασε που ξενερω με τα γερμανικα.

Μπαινεις πισω απο ενα προξυ και βλεπεις BBC Live
Οποιον τον ενδιαφέρει λεπτομέριες με πμ

tasosm
13/02/2013, 15:59
Περισσότερο με ενδιαφέρει για WSBK και BSB μιας και έχω ανανεώσει κι εγώ στο motogp.com. Τους έστειλα mail στο eurosportplayer.com να μου πουν αν θα μπορώ να δω όλους τους αγώνες γιατί κάτι έλεγε στο site τους ότι το British Eurosport το βλέπεις μόνο αν μπαίνεις από Αγγλία. Εσύ μπορούσες να τους δεις όλους κανονικά;

Α και στο faq τους λέει ότι είναι recommended τουλάχιστον 5 mbit σύνδεση για το HD. Οπότε ή έβαλαν HD ή δεν είναι διαθέσιμο παντού... :hmm:
Πιστεψε με απο ταχυτητα ειμαι ενταξει,αλλα και παλι δεν επαιζε HD,δειχνει κανονικα WSBK και BSB ζωντανα απλα ορισμενες φορες δεν μπορουσα να κανω ουτε login,οχι δεν εφταιγε η ταχυτητα.

Σε σχεση με το streaming του motogp.com εχει πολυ δρομο ακομα ο eurosport player.Φιλε μου ειναι καθαρα δικη σου η επιλογη,εγω απλως δοκιμασα και δεν μου αρεσε,θα συμβιβαστω με το τζαμπα για wsbk-bsb και θα πληρωσω για μοτοχεπε.

farflung
13/02/2013, 16:32
Και γιατι ρε παιδια αν ειναι να δωσετε 100 στην DORNA να μη δωσετε στον οτε και να το βλεπετε και το gp σε hd και το sbk και nba κλπ κλπ
Αν ειναι να δωσεις 100 και να βλεπεις streamarisma το κανεις και τσαμπα εστω και με χαμηλη αναλυση.

KostasV2
13/02/2013, 16:43
Και γιατι ρε παιδια αν ειναι να δωσετε 100 στην DORNA να μη δωσετε στον οτε και να το βλεπετε και το gp σε hd και το sbk και nba κλπ κλπ
Αν ειναι να δωσεις 100 και να βλεπεις streamarisma το κανεις και τσαμπα εστω και με χαμηλη αναλυση.

Για να μην ακούς τον ΔΔ (:p), και βασικά για να βλέπεις τους αγώνες όποτε θέλεις, συν όλους τους αγώνες από το 1992 μέχρι σήμερα...

Άσε που ο πΟΤΕ θέλει 30Ε το μήνα!

chr1s_86
13/02/2013, 17:53
Πιστεψε με απο ταχυτητα ειμαι ενταξει,αλλα και παλι δεν επαιζε HD,δειχνει κανονικα WSBK και BSB ζωντανα απλα ορισμενες φορες δεν μπορουσα να κανω ουτε login,οχι δεν εφταιγε η ταχυτητα.

Σε σχεση με το streaming του motogp.com εχει πολυ δρομο ακομα ο eurosport player.Φιλε μου ειναι καθαρα δικη σου η επιλογη,εγω απλως δοκιμασα και δεν μου αρεσε,θα συμβιβαστω με το τζαμπα για wsbk-bsb και θα πληρωσω για μοτοχεπε.

Ναι δεν το είπα για τη σύνδεσή σου, λέω μήπως και το έβαλαν σε HD από φέτος. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, την άλλη εβδομάδα αρχίζει το WSBK στο Philip Island, μπορεί να κάνω τη μηνιαία συνδρομή με το 5ευρώ να το δοκιμάσω... :)

Γιατί τo otetv όπως βλέπω θέλει €20 το μήνα = €240 για τον ένα χρόνο. Το motogp.com θέλει όπως ξέρεις €100 και ας πούμε και ότι βάζουμε και €40 επιπλέον στο eurosport. 240-140 = 100.

Μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα κανάλια του otetv μου λες δηλαδή να δώσω €100 παραπάνω για να ακούω τον ΔΔ και να χάσω και όλα τα προνόμια* των online players που έγραψα παραπάνω;

*= βλέπεις ότι θες, όποτε θες, απ'όπου θες.

Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

ΥΓ: Το δωρεάν streaming που λες δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το 720p του motogp.com

Acacius
14/02/2013, 02:28
Εγώ έβαλα τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της forthnet και ουσιαστικά έχω το βασικό πακέτο της νόβα στα ίδια ουσιαστικά λεφτά που έδινα ήδη για σταθερό+ίντερνετ. Eurosport έχει, οπότε με βλέπω να παίρνω τη δόση μου, έστω από SBK (και σε όποια γλώσσα θέλω, αν π.χ. αναρωτιέμαι πώς λένε τη σαβούρδα στα Πολωνικά).

irinia
14/02/2013, 06:39
ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ................ΣΤΟ SPORT-1

Τό παλιό γερμανικό DSF δορυφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ,όποιος λοιπόν έχει δορυφορική
άπλά συντονίζεται.
Έπίσης ό ΟΤΕ δέν προσφέρει μόνο τό GP έχει πλήθος άπό κανάλια όλων τών γούστων
μέ τιμή 19,90 άν είσαι συνδρομητής ΟΤΕ,δωρεάν ό έξοπλισμός (δέκτης,κάρτα),ό όποίος
δέκτης είναι καί MPEG-4 ταυτόχρονα.
Τόν δέ δεύτερο χρόνο τό πρώτο έξάμηνο άνανέωση μέ 10 εύρώ,μέσος όρος δηλαδή
κάτω άπό 15 εύρώ ή συνδρομή τό χρόνο.......!!!!!!!!!!!
πολλά HD κανάλια ΔΩΡΕΑΝ ,πάνω άπό 10.
ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ.....??

Sapadak
14/02/2013, 06:43
ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ.....??

Μαλλον δε καταλαβες τι ψαχνουμε εδω αδελφε :/

karhariasgr
14/02/2013, 09:27
Εγώ έβαλα τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της forthnet και ουσιαστικά έχω το βασικό πακέτο της νόβα στα ίδια ουσιαστικά λεφτά που έδινα ήδη για σταθερό+ίντερνετ. Eurosport έχει, οπότε με βλέπω να παίρνω τη δόση μου, έστω από SBK (και σε όποια γλώσσα θέλω, αν π.χ. αναρωτιέμαι πώς λένε τη σαβούρδα στα Πολωνικά).

και εγώ αυτό το πακέτο έχω αλλά δεν θα βλέπουμε Moto GP δυστυχώς, μόνο Superbike.

Σχετικά αυτό που λέτε με τον ΟΤΕ, σίγουρα κάποιοι έχουν δίκαιο αλλά αν έχεις σύνδεση ΟΤΕ στο σπίτι με σταθερό, ίντερνετ, βάζεις και την τηλεόραση. Εγώ είμαι εκτός ΟΤΕ κοντά 10 χρόνια και δεν ενδιαφέρομαι να ξαναγυρίσω.
Ο ΟΤΕ έχει ακόμη το νταβατζιλίκι πάγιο 40 ευρώ το δίμηνο, επειδή έτσι γουστάρω να σας τα παίρνω, ή το σταμάτησαν και πληρώνεις μόνο τις υπηρεσίες?

Bladerunner
14/02/2013, 09:52
Τόν δέ δεύτερο χρόνο τό πρώτο έξάμηνο άνανέωση μέ 10 εύρώ,μέσος όρος δηλαδή
κάτω άπό 15 εύρώ ή συνδρομή τό χρόνο.......!!!!!!!!!!!

Το μήνα μάλλον εννοείς, ε;

motomaniac
14/02/2013, 12:39
σαν το τζαμπα δεν εχει.. και γλιτωνω και τον δδ.... ε νταξει καμια φορα την ακουβω ρωσικα.. αλλα προτιμω να βαλω τα 10 20 30 τον μηνα στο μηχανακι μου...

karhariasgr
14/02/2013, 13:54
καλα αυτο ξαναπες το! μακαρι να ηταν τζάμπα αλλα δυστυχώς δεν ειναι..

εε τι να κανουμε.. ο καθε ενας με τα κολλήματα του, αλλος με ναρκωτικα, αλλος με τζογο, αλλος με πουτανες... εμεις ολα τα προηγούμενα συν motogp ;)

farflung
14/02/2013, 16:54
Ναι δεν το είπα για τη σύνδεσή σου, λέω μήπως και το έβαλαν σε HD από φέτος. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, την άλλη εβδομάδα αρχίζει το WSBK στο Philip Island, μπορεί να κάνω τη μηνιαία συνδρομή με το 5ευρώ να το δοκιμάσω... :)

Γιατί τo otetv όπως βλέπω θέλει €20 το μήνα = €240 για τον ένα χρόνο. Το motogp.com θέλει όπως ξέρεις €100 και ας πούμε και ότι βάζουμε και €40 επιπλέον στο eurosport. 240-140 = 100.

Μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα κανάλια του otetv μου λες δηλαδή να δώσω €100 παραπάνω για να ακούω τον ΔΔ και να χάσω και όλα τα προνόμια* των online players που έγραψα παραπάνω;

*= βλέπεις ότι θες, όποτε θες, απ'όπου θες.

Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

ΥΓ: Το δωρεάν streaming που λες δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το 720p του motogp.com

αν δεν σε ενδιαφερουν τα αλλα παω πασο,εμενα με ενδιαφερουν και βλεπω και στις 46 ιντσες στον καναπε,και σκασιλα μου για τον ΔΔ οι Αγγλοι ειναι χειροτεροι κανουν μια αφανταστη βαβουρα,τεσπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,αλλα τσεκαρισε αν θα βλεπεις νορμαλ και οχι με σπασιματα τα 720,εγω τουλαχιστο τα 720 τα βλεπω με κολληματα

Acacius
14/02/2013, 17:17
Σχετικά αυτό που λέτε με τον ΟΤΕ, σίγουρα κάποιοι έχουν δίκαιο αλλά αν έχεις σύνδεση ΟΤΕ στο σπίτι με σταθερό, ίντερνετ, βάζεις και την τηλεόραση. Εγώ είμαι εκτός ΟΤΕ κοντά 10 χρόνια και δεν ενδιαφέρομαι να ξαναγυρίσω.
Ο ΟΤΕ έχει ακόμη το νταβατζιλίκι πάγιο 40 ευρώ το δίμηνο, επειδή έτσι γουστάρω να σας τα παίρνω, ή το σταμάτησαν και πληρώνεις μόνο τις υπηρεσίες?

<σπαμ>
Εγώ απλά το έβαλα διότι η διαφορά στα χρήματα ήταν ελάχιστη και στο σπίτι έχουμε και χάλια σήμα αναλογικής. Για το πάγιο δεν ξέρω διότι κι εγώ είμαι χρόνια σε άλλο πάροχο, νομίζω πάντως ότι στον ΟΤΕ δεν επιτρέπεται να χαμηλώσει τις τιμές πέραν κάποιου ορίου, για να ευνοηθεί ο ανταγωνισμός.
</σπαμ>

KostasV2
14/02/2013, 17:32
Άντε, να το ξαναπώ: Ψάξτε για Tivusat (Motogp, SBK, F1) όσοι δεν θέλετε πΟΤΕ+ΔΔ...

endopandou
14/02/2013, 17:59
σκασιλα μου για τον ΔΔ οι Αγγλοι ειναι χειροτεροι κανουν μια αφανταστη βαβουρα

:eyepop::confused: να υποθέσω συγγενής του δδ?

chr1s_86
14/02/2013, 18:06
αν δεν σε ενδιαφερουν τα αλλα παω πασο,εμενα με ενδιαφερουν και βλεπω και στις 46 ιντσες στον καναπε,και σκασιλα μου για τον ΔΔ οι Αγγλοι ειναι χειροτεροι κανουν μια αφανταστη βαβουρα,τεσπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,αλλα τσεκαρισε αν θα βλεπεις νορμαλ και οχι με σπασιματα τα 720,εγω τουλαχιστο τα 720 τα βλεπω με κολληματα

Οκ τότε πληρώνεις σκεπτόμενος και τα υπόλοιπα κανάλια που σου δίνει οπότε το σκέφτεσαι διαφορετικά. Όσο για τον καναπέ μια χαρά κουμπώνει το laptop στην tv με hdmi. Τώρα για τη χαοτική διαφορά στην ποιότητα και την ποσότητα της πληροφορίας του σχολιασμού υπάρχουν κι άλλα thread μιας και δεν θα συμφωνήσουμε :beer:

ΥΓ: Για 720 θέλει τουλάχιστον 4-5 πραγματικά mbit και φυσικά όχι παλιό PC.

KostasV2
14/02/2013, 19:44

Ή... φίλος! :p

farflung
14/02/2013, 23:27
ναι μαζι τα πινουμε,και μου τα σκαει να του κανω διαφημηση.:D

irinia
15/02/2013, 07:13
Το μήνα μάλλον εννοείς, ε;

ΝΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ...............

Έγραψα λάθος,ό μέσος όρος βγαίνει 15 εύρώ τό μήνα γιά όλο τόν χρόνο......

:wave2:

irinia
15/02/2013, 07:52
Μαλλον δε καταλαβες τι ψαχνουμε εδω αδελφε :/

ΣΟΡΡΥ...........ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ GP

Tζάμπα.........χωρίς συνδρομές,άν γίνεται,
άλλιώς νά τή βγάλετε μέ όσο λιγότερα μέ τό καλύτερο άποτέλεσμα.

Sapadak
15/02/2013, 07:58

Και το λιγοτερα με το καλυτερο αποτέλσμα ειναι πΟΤΕ τιβι?

Και για να πετύχεις τη τιμη των 15 ευρω ανα μήνα πρεπει να 'κατσεις΄2 χρόνια πΟΤΕ τιβι + οτι πρέπει να είσαι και συνδρομητης πΟΤΕ στη τηλεφωνια/ιντερνετ?!!! Αυτή τη διαφορά στο κόστος για κάποιον που έχει άλλο πάροχο (φθηνοτερο) δεν είναι υπολογίσημη?

Αυτό το θεωρείς το καλυτερο αποτέλεσμα για κάποιον που θελει να βλέπει μοτοτζιπι με οσο λιγότερα μπορει? (δε μιλάω για τζάμπα στριμιν)

karhariasgr
15/02/2013, 08:01

χαχααχχαχααχα.. πολύ καλό! :D :D no offence ;)

irinia
15/02/2013, 08:34
Και το λιγοτερα με το καλυτερο αποτέλσμα ειναι πΟΤΕ τιβι?

Και για να πετύχεις τη τιμη των 15 ευρω ανα μήνα πρεπει να 'κατσεις΄2 χρόνια πΟΤΕ τιβι + οτι πρέπει να είσαι και συνδρομητης πΟΤΕ στη τηλεφωνια/ιντερνετ?!!! Αυτή τη διαφορά στο κόστος για κάποιον που έχει άλλο πάροχο (φθηνοτερο) δεν είναι υπολογίσημη?

Αυτό το θεωρείς το καλυτερο αποτέλεσμα για κάποιον που θελει να βλέπει μοτοτζιπι με οσο λιγότερα μπορει? (δε μιλάω για τζάμπα στριμιν)

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ.............ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑ

ΣΠΟΡΤ-1 στόν Άστρα στίς 19ο άνατολικά.....ΕΛΕΥΘΕΡΟ...........

ΤΖΑΜΠΑ

άν δέ είσαι καί ψαγμένος θά βρείς καί 4-5 feeds πού τό μεταδίδουν καί έφόσον έχεις καί μοτέρ
βλέπεις ότι θέλεις......
Έπειδή βλέπω ότι έχεις θέμα μέ τόν ΟΤΕ πού έγώ δέν έχω.
Ξαναλέω λοιπόν γιά τούς συνδρομητές τού ΟΤΕ πού προφανώς ύπάρχουν καί είναι οί περισσότεροι 'Ελληνες
ή συνδρομή είναι 19,90 ,ό έξοπλισμός δωρεάν,καί τόν δεύτερο χρόνο ή συνδρομή πάει 15 εύρώ τό μήνα.
Δίνει πολλά πράμματα γιά κάποιον πού ένδιαφέρεται όχι μόνον φυσικά γιά GP....!!!
Τή θεωρώ πολύ συμφέρουσα πρόταση άπό τά διάφορά ίντερνετικά πού παίρνουν τά κατοστάρικα
μέ άμφίβολα πολλές φορές άποτελέσματα,άναξιοπιστίας ποιότητας είκόνας καί λήψης κ.λ.π....
Άπό τόν πρώτο μήνα τού δεύτερου έτους ή συνδρομή είναι 15 εύρώ....
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΟΤΕ......!!!
Καί όχι μόνο τό gp φυσικά.
4 πρωταθλήματα ποδόσφαιρο τά καλύτερα,άπό τού χρόνου καί πρέμιερ λίγκ μέ 6 μάτς κάθε Σαββατοκύριακο,ΝΒΑ,τά δύο eurosport
πολλά ντοκυμαντέρ,όλο τά Έλληνικά έπίγεια έκτός άπό Άντέννα,4 μέ ταινίες ένα Έλληνικές τανίες,
4 μέ pay per view γιά νά γλυτώσεις τό βιντεάδικο μέ καινούργιες ταινίες,MPEG-4 ένσωματωμένο καί πολλά έλεύθερα
κανάλια στίς 9ο μοίρες.....!!
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Sapadak
15/02/2013, 08:43
ΣΠΟΡΤ-1 στόν Άστρα στίς 19ο άνατολικά.....ΕΛΕΥΘΕΡΟ...........

Δίνει πολλά πράμματα γιά κάποιον πού ένδιαφέρεται όχι μόνον φυσικά γιά GP....!!!
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΟΤΕ......!!!
Καί όχι μόνο τό gp φυσικά.

Εδω μιλάμε μονο για τζιπι
Και για τζιπι στο ΔΙΠΛΑΣΙΟ κόστος αποτι προσφέρει η Dorna με τη δυνατοτητα να το βλεπω ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ - ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ - ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ προφανως καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ΚΑΝ αξιο συγκρισης.
ΔΙΠΛΑΣΙΟ κόστος το επαναλαμβάνω αν δε το εχεις καταλάβει μέχρι τωρα.

Για τη ποιότητα της μετάδοσης, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εχεις δει στριμ απο motogp.com

Τεσπα ο καθενας κανει τις επιλογες τους.
100 ευρώ γιατι φετος μπορω ενω για πΟΤΕ θελων 240 ευρω για φετος.
Του χρονου ομως δε θα μπορώ, ΑΡΑ μιλαμε για ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ κοστος..No?

Οσο για το τζάμπα του γερμανικού καναλιου, υπαρχουν και τζάμπα που καταλαβαινουμε κιολας (Λεγε με BBC/Eurosport) ή με ενα ΠΟΛΥ μικρο κόστος συνδρομης σε Proxy αγγλικο για να στριμαρεις σε 720 το BBC ;)

karhariasgr
15/02/2013, 08:58
είμαι καινουργιος στα δορυφορικά.. βασικά πριν ενα μηνα εβαλα NOVA. Τι εννοείς να στρίψουμε το πιάτο στις 19 μοίρες και να πιάσουμε τον Astra? Δε θα χάσουμε τα άλλα που πιάνουμε? Μπορούμε να γυρνάμε το πιάτο εμείς? Είδα ο τεχνικός που το πέρασε είχε ένα μηχάνημα να εντοπίζει το σήμα από τους δορυφόρους, μήπως θα χρειαστεί να το πάρουμε και εμείς και να συντονίζουμε το πιάτο της κυριακές το μεσημέρι? :D

Επίσης να ξαναρωτήσω για αυτό το 19.90 τον μήνα που λες είναι μόνο για OTE TV ή μέσα στην τιμή είναι και το σταθερό (πχ απεριόριστο σε σταθερά + μισή ώρα κινητά) και το ίντερνετ (24άρα σύνδεση)?
Επίσης το γνωστό πάγιο ΟΤΕ (εκείνο το 40άρι το δίμηνο) υπάρχει ακόμη ή όχι?

endopandou
15/02/2013, 09:12
το 19.90 τον μήνα που λες είναι μόνο για OTE TV ή μέσα στην τιμή είναι και το σταθερό (πχ απεριόριστο σε σταθερά + μισή ώρα κινητά) και το ίντερνετ (24άρα σύνδεση)?

Άι γεια σου ακριβώς αυτό συν δώρο το πρώτο γέμισμα του ρεζερβουάρ για νέους συνδρομητές στο πακέτο με τον Διατσίδη :p ;)

irinia
15/02/2013, 10:35
είμαι καινουργιος στα δορυφορικά.. βασικά πριν ενα μηνα εβαλα NOVA. Τι εννοείς να στρίψουμε το πιάτο στις 19 μοίρες και να πιάσουμε τον Astra? Δε θα χάσουμε τα άλλα που πιάνουμε? Μπορούμε να γυρνάμε το πιάτο εμείς? Είδα ο τεχνικός που το πέρασε είχε ένα μηχάνημα να εντοπίζει το σήμα από τους δορυφόρους, μήπως θα χρειαστεί να το πάρουμε και εμείς και να συντονίζουμε το πιάτο της κυριακές το μεσημέρι? :D

Επίσης να ξαναρωτήσω για αυτό το 19.90 τον μήνα που λες είναι μόνο για OTE TV ή μέσα στην τιμή είναι και το σταθερό (πχ απεριόριστο σε σταθερά + μισή ώρα κινητά) και το ίντερνετ (24άρα σύνδεση)?
Επίσης το γνωστό πάγιο ΟΤΕ (εκείνο το 40άρι το δίμηνο) υπάρχει ακόμη ή όχι?

ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...........

Αύτή τή στιγμή κάποιος ό όποίος θά είχε vdsl μέ 30 μέγα ταχύτητα,
προσωπικά έχω περίπου 28-29 στό σπίτι μου ΑΣΥΡΜΑΤΑ,
αύτό παίζει μεγάλο ρόλο,ΟΧΙ τά μέχρι 24 καί τρίχες μέ 36,90
2,5 εύρώ περίπου ή άναγνώριση καί 19,90 άν έβαζα σήμερα τόν ΟΤΕ TV.
ΣΥΝΟΛΟ 59,40 τό μήνα καί τό δεύτερο χρόνο 54,40 μέ τό ΦΠΑ φυσικά.
Δέν ύπάρχει κάτι άλλο.
Δείξε μου κάποια έταιρεία πού νά σού δίνει στό σπίτι έστω τά μισά άπό τά 24 πού ύπόσχεται,
έκτός άν είσαι δίπλα στά γραφεία της.
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ...........καί δέ μιλάμε γιά voice over ......όπου άν κοπεί τό ίντερνετ
πάπαλα καί τό τηλέφωνο cyta κ.λ.π....
Είναι θέμα τό τί θέλει ο καθένας άλλά τό άσπρο μαύρο ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ....!!!
Τώρα γιά τό θέμα δορυφορική λήψη
Δυστυχώς άν έχεις τόν δέκτη τής Νόβα έβαλες ένα κουβαδάκι πού βλέπει μόνο τό δικό τους πακέττο ΠΡΩΤΟΝ....!!!
Κατάφεραν νά κλειδώσουν όλοι σχεδόν στήν Εύρώπη οί συνδρομητικοί παρά τήν άντίθετη νομοθεσία,
κάρτα άποκωδικοποίησης καί δέκτη.
Νά φανταστείς ότι ή κάρτα σου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΗ...!!
Πανευρωπαϊκό φαινόμενο αύτό.
Κάποιες παλιές κάρτες ήταν άνοικτές καί σέ δέκτες τής άγοράς πού είχαν τό συγκεκριμμένο σύστημα
άποκωδικοποίησης irdetto.
Σιγά-σιγά έξαφανίστηκαν άπό τά προβλήματα πού παρουσίαζαν καί άνανεώθηκαν μέ νέες κλειδωμένες
μέ τό σειριακό τού άντίστοιχου δέκτη....!!
Δέν μπορείς νά δείς μέ τόν δέκτη τους άλλον δορυφόρο, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,είναι άδύνατον σχεδόν
άκόμα καί σέ αύτούς πού τόν ξέρουν καλά.
Δεύτερον τό πιάτο σου άπαιτεί μεγάλη άκρίβεια γιά νά πηγαίνει καί νά έρχεται κάθε Κυριακή στόν Άστρα μιά καί
ή Νόβα σου ειναι λίγο πιό δυτικά στίς 13ο Άνατολικά.
Όμως αύτό λύνεται εύκολα.
Ύπάρχουν πολύ φτηνοί δέκτες στήν άγορά έννοείται πλέον HD ,καί ένα λίγο μεγαλύτερο πιάτο στά 0,90 μέ 1 μέτρο.
Έκεί έπάνω κάθονται 2 LNB τά λεγόμενα μάτια καί κάθε σοβαρός δέκτης μέ τή χρήση ένός μηχανισμού πού λέγεται
Nτάϊσεκ στό γράφω Έλληνικά κατεβάζει τούς δύο δορυφόρους ταυτόχρονα στό σαλόνι σου.
Ποιά είναι ή λύση γιά σένα...??
Άγοράζεις έναν φτηνό δέκτη HD γιά έλεύθερα κανάλια,άπό 40-50 εύρώ
ένα Ντάισεκ 5-10 εύρώ ένα πιάτο 40-50 εύρώ,καί ένα μηχανισμό στήριξης τού δεύτερου lnb στόν βραχίονα τού μπράτσου
τού πιάτου πού λέγεται dual feed.
Άν ήσουν έδώ στό Βορρά μάλλον θά γινόταν ή δουλειά μέ τό 60άρι πιάτο τής Νόβα.
Ή δέσμη βλέπεις τού Άστρα άδυνατίζει κατεβαίνοντας στό Νότο.
ΠΡΟΣΟΧΗ ό δέκτης ό έλεύθερος νά έχει έξοδο LOOP .
Άπό έκεί θά πάρεις κεραία γιά τόν 831 τής Νόβα σου.
Άν μουλαρώσει διότι έχει ρυθμίσεις γιά αύτό, θέλεις δεύτερο καλώδιο ,ένα γιά τόν κάθε δέκτη άπό τό πιάτο έπάνω.
Έκεί δέ χρειάζεσαι καί τό LOOP.
Mάλλον σέ προβλημάτισα.....άλλά ή λύση θάναι γιά πάντα άν τό κάνεις.

irinia
15/02/2013, 10:43
Εδω μιλάμε μονο για τζιπι
Και για τζιπι στο ΔΙΠΛΑΣΙΟ κόστος αποτι προσφέρει η Dorna με τη δυνατοτητα να το βλεπω ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ - ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ - ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ προφανως καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ΚΑΝ αξιο συγκρισης.
ΔΙΠΛΑΣΙΟ κόστος το επαναλαμβάνω αν δε το εχεις καταλάβει μέχρι τωρα.

Για τη ποιότητα της μετάδοσης, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εχεις δει στριμ απο motogp.com

Τεσπα ο καθενας κανει τις επιλογες τους.
100 ευρώ γιατι φετος μπορω ενω για πΟΤΕ θελων 240 ευρω για φετος.
Του χρονου ομως δε θα μπορώ, ΑΡΑ μιλαμε για ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ κοστος..No?

Οσο για το τζάμπα του γερμανικού καναλιου, υπαρχουν και τζάμπα που καταλαβαινουμε κιολας (Λεγε με BBC/Eurosport) ή με ενα ΠΟΛΥ μικρο κόστος συνδρομης σε Proxy αγγλικο για να στριμαρεις σε 720 το BBC ;)

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ FEEDS..??

Έν πάσει περιπτώσει ,δέν είμαστε τό κέντρο τής γής έγώ καί σύ,ύπάρχουν καί κάποιοι
πού ξέρουν Γερμανικά καί τούς άρέσει.
Γιά τζάμπα μιλήσαμε,ή γλώσσα μάς πειράζει..??
Άναφέρομαι πάντα στήν ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ TV ,μήν τό ξεχνάς.

karhariasgr
15/02/2013, 10:52
οχι δε με προβλημάτισες, τα κατάλαβα αυτά που είπες περι δορυφόρων, μάτια, πιάτα και λούπες καλωδίων.

Ακόμη δε μπορώ να καταλάβω τις χρεώσεις του OTE, αλλά δεν πειράζει, αλήθεια δεν ενδιαφέρομαι να πάω εκεί. Πραγματικά θα ήθελα την αναμετάδοση του αγγλικού Eurosport ή έστω του BBC Sport όσο αφορά τα MotoGP, από εκεί κ πέρα σίγουρα με τον ΟΤΕ δεν έχεις μόνο MotoGP αλλά και ότι άλλο το συνοδεύει. Ελληνικά κανάλια δεν βλέπω, ούτε περιμένω να δείξει η Nova ή η κάθε Nova ταινίες, να ναι καλά τα torrents εδώ και χρόνια.

Αυτό με το πιάτο που λες με ενδιαφέρει, το είχα ρωτήσει όταν την περνούσαν αν μπορώ να μην πάρω το πιάτο της Nova αλλά κάποιο μεγαλύτερο με 2 μάτια (το είχα σκεφτεί από τότε το πρόβλημα του motogp) αλλά ο τεχνικός που το πέρασε μου είπε ότι δεν γίνεται. Φυσικά ο ίδιος μου είπε να μη βάλω τα HD κανάλια γιατί δεν έχουν κάτι να δείξουν ενώ είδε ότι μόνο το σύστημα της TV που έχω σπίτι κοστίζει 2+ χιλιάρικα, αλλά τέσπα. Ο κάθε ένας με τα γούστα του. Αυτή την στιγμή δεν ενδιαφέρομαι να αλλάξω πιάτο, θα συνεχίσω όπως έχει και θα δω τι θα κάνω από του χρόνου.

Σημείωση, δεν είμαι στον Νότο, Σέρρες βρίσκομαι.

Τέλος θα το ρωτήσω για τελευταία φορά, το γνωστό σε όλους μας πάγιο ΟΤΕ υπάρχει ακόμη ή καταργήθηκε ρε παιδιά? Δλδ μέσα σε όλες τις χρεώσεις έρχεται το νταβατσιλίκι των 38 ευρώ (θυμάμαι ότι είχε φτάσει τόσο τελευταία φορά που είχα ΟΤΕ, forthnet πάνω από ΟΤΕ δλδ) ή το σταμάτησαν?

Sapadak
15/02/2013, 10:54
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ FEEDS..??

Έν πάσει περιπτώσει ,δέν είμαστε τό κέντρο τής γής έγώ καί σύ,ύπάρχουν καί κάποιοι
πού ξέρουν Γερμανικά καί τούς άρέσει.
Γιά τζάμπα μιλήσαμε,ή γλώσσα μάς πειράζει..??
Άναφέρομαι πάντα στήν ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ TV ,μήν τό ξεχνάς.

Παμε παλι
εσυ ειπες οτι

Tζάμπα.........χωρίς συνδρομές,άν γίνεται,

To ΚΑΛΥΤΕΡΟ αποτελεσμα με το λιγοτερο κόστος δεν ειναι πΟΤΕ τιβι (ενα το κρατούμενο)
Παμε στο τζαμπα τωρα.
Τζαμπα για όποιον εχει ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ αρα περιοριζουμε το κοινό ηδη
Τζαμπα για οποιον έχει ιντερνετ (ολοι οσοι μας διαβαζουν εδω δηλαδης) υπαρχουν πολλές αξιοπιστες λυσεις

Ειτε για τζαμπα, είτε επι πληρωμη εισαι λαθος και στις 2 προτασεις σου.

υγ
Οχι πες μου τι εννοεις με feeds

farflung
15/02/2013, 11:05
παιδες αν δεν εχετε αξιοπρεπη γραμμη dsl δηλαδη να ειστε κοντα στο κεντρο και να μην εχει διακοπες,μην πεταξετε το κατοσταρι στην ντορνα,εγω που ειμαι μακρυα και η γραμμη παει μεχρι 7 δυσκολευομαι στα 720,και δεν συζηταω για 1080,αυτα για το στριμαρισμα,τωρα για δορυφορους ειναι αλλη συζητηση,οπως και ΔΔ.:p

irinia
15/02/2013, 11:28
Παμε παλι
εσυ ειπες οτι

To ΚΑΛΥΤΕΡΟ αποτελεσμα με το λιγοτερο κόστος δεν ειναι πΟΤΕ τιβι (ενα το κρατούμενο)
Παμε στο τζαμπα τωρα.
Τζαμπα για όποιον εχει ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ αρα περιοριζουμε το κοινό ηδη
Τζαμπα για οποιον έχει ιντερνετ (ολοι οσοι μας διαβαζουν εδω δηλαδης) υπαρχουν πολλές αξιοπιστες λυσεις

Ειτε για τζαμπα, είτε επι πληρωμη εισαι λαθος και στις 2 προτασεις σου.

υγ
Οχι πες μου τι εννοεις με feeds

ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΑΖΟ ΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ.................

Τέλος πάντων έγώ έγραψα γιά ένημέρωση τών φίλων τού φόρουμ........
Ό καθένας πού μάς διαβάζει άς έπιλέξει,κάθε σέρβερ πού φορτώνεται
έχει πρόβλημα, όπως είπε καί ό φίλος άπό πάνω.
Τέτοιου είδους μεταδόσεις πού βασίζονται στά κατοστάρικα,ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ
σέ καμμία περίπτωση ποιότητα.
Τά feeds είναι δορυφορικές συχνότητες οί όποίες άναλαμβάνουν νά μεταδώσουν
άπό τόν χώρο πού συμβαίνει τό γεγονός στό κανάλι πού έχει τά δικαιώματα.
π.χ. έχουμε gp στή Μαλαισία..??
Μέσω λοιπόν αύτών τών συχνοτήτων τό γεγονός πάει στή χώρα καί στό κανάλι πού έχει τά δικαιώματα
χωρίς σχολιασμό συνήθως.
Άπό έκεί πολλές φορές παίρνουν καί τά διάφορα live streaming.
ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ άρκεί νά ξέρεις πού νά τά ψάξεις,καί όχι σταθερά,μόνο γιά
τούς δορυφοριομανείς,..........ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ......... ΤΖΑΜΠΑ...!!
Αύθαίρετο τό είμαι λάθος,άν κάποιος έχει δορυφορική θά ψάχνει τίς ντόρνες..??
Τέλος πάντων ,δέν ύπάρχει κανένα λάθος σέ κανέναν,είναι κάποιες άλλες λύσεις,
όπως αύτές πού πρότεινες έσύ......άς μιλήσουμε γιά κάτι άλλο,δέν θά ήθελα νά τό
κάνουμε κοκκορομαχία,είπες,είπα τά παιδιά διαβάζουν,κάποιους ίσως βολέψει ή δική σου λύση,
έγώ καί ίσως κάποιοι άλλοι βολευτούμε άλλιώς

:a3:

Sapadak
15/02/2013, 11:36
:a3:

Γνωριζεις μηπως το κόστος του πΟΤΕ τιβι αν δεν έχει πΟΤΕ υπηρεσίες τηλεφωνιας/ιντερνετ?
Επίσης το κόστος τηλεφωνιας ιντερνετ οχι το vdsl που έχεις?

Γιατι και αυτά προσθέτουν στον ανα μηνα επιμερισμό του κόστους

Για να το ρωτήσω ξεκάθαρα
Εγω με HOL πόσο θα χρειαστεί να δώσω για να βλεπω πΟΤΕ τιβι?

DoctoR_k6
15/02/2013, 12:50
Εγω με HOL πόσο θα χρειαστεί να δώσω για να βλεπω πΟΤΕ τιβι?
Με 24,99 ευρω το μηνα βαζεις το full pack εαν δεν εχεις παροχο οτε!!(HOL εσυ)
Τα γραφει αναλυτικα στο site του ΟΤΕ.:beer:

Sapadak
15/02/2013, 13:44
Με 24,99 ευρω το μηνα βαζεις το full pack εαν δεν εχεις παροχο οτε!!(HOL εσυ)
Τα γραφει αναλυτικα στο site του ΟΤΕ.:beer:

Ναι ειδα στη σελιδα του οτε, αλλα δεν ήξερα ποιο απο τα 2 χρειαζετε για να βλεπεις μοτοτζιπι, το φαμιλυ ή το φουλ

Ευχαριστω

chr1s_86
15/02/2013, 16:04
Τέτοιου είδους μεταδόσεις πού βασίζονται στά κατοστάρικα

Το έγραψα και εγώ, αλλά και ο Sapadak. Ας το κάνω πιο κατανοητό: Με το "κατοστάρικο" που λες δεν αγοράζεις το δικαίωμα να δεις αγώνα την Κυριακή, αγοράζεις μια ολοκληρωμένη υπηρεσία. Εγώ αυτή τη στιγμή μπορώ αν θέλω να δω τον αγώνα του Qatar του 2011 και μετά να πάω σε σπίτι φίλου μου και να δούμε τον αγώνα moto2 του Sachsenring του 2010. Επίσης την Κυριακή που είναι live μπορώ να πάω βόλτα και να δω τους αγώνες το βράδυ που θα επιστρέψω. Μπορείς να το κάνεις αυτό με τη δορυφορική ή με το otetv ??? Δεν μπορείς, οπότε οποιαδήποτε σύγκριση είναι άτοπη.

irinia
15/02/2013, 16:27
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ......

Τό ένα είναι μόνο μία ύπηρεσία πού θά τή δείς μέ είδικό τρόπο,
καί τό άλλο άνοίγεις τήν τηλεόραση σου καί βλέπεις.
Δέ χρειάζονται ούτε λάπτοπ ούτε καλώδια HD.
100 εύρώ ή μία ύπηρεσία,240 ή άλλη τόν πρώτο χρόνο
καί άπό τό δεύτερο 180.
Μέ 80 εύρώ έπιπλέον πιά βλέπω τής Παναγιάς τά μάτια.
Δέν είμαι καί τρελλαμένος νά βλέπω μόνο gp.
Καί κάτι ένημερωτικά.
Καλύτερη ποιότητα είκόνας,άπό τό ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ eurosport
ύπάρχει μόνο σέ δισκάκια μπλού ρέυ.
Έπίσης όποιος έχει connex τό έπίγειο δηλαδή οτε tv,
μπορεί νά δεί ότι θέλει όποτε θέλει..!!
100 εύρώ γιά μία μόνο ύπηρεσία
ΕΙΝΑΙ........ΠΟΛΛΑ

chr1s_86
15/02/2013, 17:26
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ......

Ε ναι, όταν εγώ μιλάω για video on demand κι εσύ μιλάς για το ότι θα βάλω το καλώδιο στο laptop, όχι να συγκρίνουμε, ούτε να συνεννοηθούμε δε μπορούμε. :wave2:

Sapadak
15/02/2013, 19:27
Τό ένα είναι μόνο μία ύπηρεσία πού θά τή δείς μέ είδικό τρόπο,
καί τό άλλο άνοίγεις τήν τηλεόραση σου καί βλέπεις.
Δέ χρειάζονται ούτε λάπτοπ ούτε καλώδια HD.

HD τιβι δε χρειαζετε?
Γιατι εγω έχω crt ακομα μιας και τιβι δεν την ανοιγω σχεδον ποτε
Αρα ξεχναω το HD
Στο πισι απο την αλλη μπορω

Μιλας με δεδομενο οτι θα καιγομαι στη τιβι να βλεπω οτι τους κατέβει στο κεφαλι.
Στο αλλο βλεπω οτι θελω εγω(και πληρωνω για να βλεπω αυτο που θελω)
Το αλλο προσφερει παραπανω πραγματα τα οποια θα 'πρεπει' να τα χρησιμοποιώ για να λεώ οτι με συμφέρει σε σχεση με την συνδρομη στη ντορνα

irinia
15/02/2013, 20:12
ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ...........ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ

Στό μέσο θεατή άναφέρομαι,καί όχι στούς λίγους ψαγμένους.
Ή δορυφορική παίζει στά κόλπα άπό τό 1975-80.
Αύτά είναι νέα κόλπα.
Ποιός πληρώνει σήμερα γιά νά βλέπει βίντεο on demand...??
Ξέρετε πόσους συνδρομητές έχει ή νόβα καί ό ΟΤΕ...??
Σέ 10-20 χρόνια πιθανόν όλα νά παίζονται στό διαδίκτυο.
Άντε όμως πήγαινε νά βάλεις τώρα τόν σαραντάρη ή τόν πενηντάρη
σέ τέτοια λούκια.
Έδώ ένα ψηφιακό βάλαμε καί έγινε τής κακομοίρας.......
Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα,νά ξέρεις όμως sapadak μιά καί τό έθεσες
πώς ότι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ έχει νά κάνει άκόμα καί σήμερα μέ τά έρτζιανά...!!
Αύτά πού σού δίνουν νά έπιλέξεις είναι σίγουρα έλεγχόμενα κατ'έπιλογήν.
Ή δορυφορική tv είναι ότι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΕΜΕΙΝΕ....!!!
Φαντάσου άλλο cnn στήν Εύρώπη καί άλλο στό Άμέρικα,ένα παράδειγμα σού έθεσα.
Καλές όράσεις λοιπόν τού gp άπ΄όπου καί νά τό δείτε,νά συμφωνήσουμε δέν πρόκειται
άς τό σταματήσουμε, ό καθένας μέ τήν άποψη του.
Μακάρι ή κουβέντα μας νά έγινε ή άφορμή γιά νά διαβάσουν κάποιοι πώς μπορούν νά δούν
τό άγαπημένο τους gp,αύτός ήταν καί ό σκοπός μου καί όχι νά άντιπαρατεθώ μαζί σας.....
Έμένα μέ ένδιαφέρει καί τό μπάσκετ NBA,ντοκυμαντέρ,τό κανάλι μέ τίς Έλληνικές ταινίες,
ή Μπάρτσα,ή Ρεάλ,ή Ντόρτμουντ κ.λ.π......
Καί τό καλοκαίρι ό δέκτης πάει έκεί πού δέν πιάνω έπίγεια ,κοντά στή θάλασσα.
Λοιπόν...??
Είναι μάλλον τό τί ζητάει ό καθένας,έσύ μπορεί νά μή νοιάζεσαι άλλά έγώ θέλω νά βλέπω
τήν Τσαπανίδου καί τό μένουμε Έλλάδα π.χ.
Τί νά τήν κάνω τήν βιντεο -ύπηρεσία..??
Καλό βράδυ καί στούς δυό σας.....

karhariasgr
16/02/2013, 09:29
ήρεμα παιδιά, μουχαμπέτι κάνουμε, αν είναι να μαλώσουμε να μη το δούμε καν.. άσε που φέτος βρωμάει pedrosa και θα είναι η χειρότερη χρονιά.. :D

νέο θέμα, τους αγώνες σε 3D μπορούμε να τους δούμε? :D

endopandou
16/02/2013, 09:55

Φυσικά :D https://secure.motogp.com/en/Race+Tickets/2013?utm_source=motogp.com&utm_medium=banner&utm_content=MPU_generic1&utm_campaign=2013_Ticketing

karhariasgr
16/02/2013, 10:03
xaaxaxxaax... περίμενα τέτοια απάντηση ειναι η αληθεια.. ;) ... soon...

endopandou
16/02/2013, 10:19
Δεν ήταν αστείο.:wave2: Πήγαινε δες και θα με θυμηθείς. Η οθόνη στα καλύτερά της (mgp.com και bbc) είναι απλά υποκατάστατο. Ο ''άλλος'' αν δεν είσαι μαζόχας δεν βλέπεται. ;)

karhariasgr
16/02/2013, 11:10
nai eimai 10000% sigoyros oti einai etsi... de boleyei pros to paron, alla kapote tha ginei kai ayto

KostasV2
16/02/2013, 13:39
Φυσικά :D https://secure.motogp.com/en/Race+Tickets/2013?utm_source=motogp.com&utm_medium=banner&utm_content=MPU_generic1&utm_campaign=2013_Ticketing

Έτσι! :beer:

irinia
17/02/2013, 08:04
ήρεμα παιδιά, μουχαμπέτι κάνουμε, αν είναι να μαλώσουμε να μη το δούμε καν.. άσε που φέτος βρωμάει pedrosa και θα είναι η χειρότερη χρονιά.. :D

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ..............

Δύο φορές αύτό προσπαθώ νά πώ.............μουχαμπέτι κάνουμε.
Φαίνομαι γιά ντήλερ τού ΟΤΕ ή τής δορυφορικής ....??
Τίς έμπειρίες μου καταθέτω.
Κοντά στίς λύσεις πού είπαν τά παιδιά,πρόσθεσα καί γώ τή δική μου.
Δέν είναι κρίμα νά έχει κάποιος δορυφορική καί νά μήν ξέρει ότι μπορεί
νά δεί ΤΖΑΜΠΑ GP...??
Άπό έκεί ξεκίνησα,τώρα Γερμανικά,Άγγλικά κ.λ.π....ό Ρόσσι ίδιος είναι...!!

chr1s_86
18/02/2013, 22:15
Δέν είναι κρίμα νά έχει κάποιος δορυφορική καί νά μήν ξέρει ότι μπορεί
νά δεί ΤΖΑΜΠΑ GP...??
Άπό έκεί ξεκίνησα,τώρα Γερμανικά,Άγγλικά κ.λ.π....ό Ρόσσι ίδιος είναι...!!

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του "να δεις το Rossi" και του να παρακολουθήσεις αγώνες με σωστό σχολιασμό και περιγραφή, μαθαίνοντας τους νέους κανονισμούς ή τακτικές των ομάδων (λαστιχα κτλ) και ενημέρωση για το παρασκήνιο και το τι γίνεται στα pit.

Οπότε, αναλόγως της πληροφορίας που θέλει να πάρει ο καθένας, θα κάνει τις επιλογές του. ;)

radd
17/03/2013, 18:32
Μόλις τώρα βρήκα αυτή την υπηρεσία και δουλεύει άψογα
http://live.bittorrent.com/
Από εδώ: http://osarena.net/logismiko/applications/bittorrent-live-radiofono-ke-tileorasi-gia-olous-efkola-ke-anexartita.html
Είναι πολύ πιθανό να βλέπουμε τους αγώνες με αυτό τον τρόπο (με την προϋπόθεση βέβαια να μην κάνουμε λήψη/seed σε άλλο torrent κατά τη διάρκεια) με αρκετά καλύτερη εικόνα από τα διάφορα live streaming

S16
05/04/2013, 22:06
Καλησπέρα σας,

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει πως μπορώ να δω σε full screen τα προηγούμενα session?
Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να "ανοίξω" παραπάνω την οθόνη από αυτό που φαίνεται παρακάτω.

286729

MG-KTiNoS
05/04/2013, 22:38
Υπάρχει διαφορά μεταξύ του "να δεις το Rossi" και του να παρακολουθήσεις αγώνες με σωστό σχολιασμό και περιγραφή, μαθαίνοντας τους νέους κανονισμούς ή τακτικές των ομάδων (λαστιχα κτλ) και ενημέρωση για το παρασκήνιο και το τι γίνεται στα pit.

Οπότε, αναλόγως της πληροφορίας που θέλει να πάρει ο καθένας, θα κάνει τις επιλογές του. ;)

ναι ρε φίλε ... βλέπεις το ματσάκι όπου γουστάρεις, στο Κινέζικο κανάλι πχ και μετά χτυπάς ένα τηλεφωνάκι στον 2Δ και σου τα εξηγεί!
Τι πρόβλημα έχεις?

:cry:

imitrelos
05/04/2013, 23:19
βέβαια πέζει και η λύση να έχεις ένα καλο δέκτη και ένα 2ο lnb (και 3ο :p)
πάς εδώ http://www.sportonsatlive.com/Motors%20-%20Motori%20%20Formula%201%20-%20Moto%20Gp%20-%20Sbk%20LIVEONSAT.html

βρίσκεις που πέζει αλλάζεις το audio (πολλά κανάλια έχουν πολλαπλά broadcast) και είσαι οκ :D τόν αγώνα πχ τόν δείχνει το sport1 στόν 19 και bbc2 στόν 28

και συνήθως το espn classic έχει γνωστούς αγώνες πρίν (έτσι να κάνουμε και warm up :D )

edit : εδώ όλα τα broadcast του αγώνα http://www.motogp.com/en/MotoGP+Basics/tv_broadcasters

christof40
05/04/2013, 23:30
βέβαια πέζει και η λύση να έχεις ένα καλο δέκτη και ένα 2ο lnb (και 3ο :p)
πάς εδώ http://www.sportonsatlive.com/Motors%20-%20Motori%20%20Formula%201%20-%20Moto%20Gp%20-%20Sbk%20LIVEONSAT.html

βρίσκεις που πέζει αλλάζεις το audio (πολλά κανάλια έχουν πολλαπλά broadcast) και είσαι οκ :D τόν αγώνα πχ τόν δείχνει το sport1 στόν 19 και bbc2 στόν 28

και συνήθως το espn classic έχει γνωστούς αγώνες πρίν (έτσι να κάνουμε και warm up :D )

edit : εδώ όλα τα broadcast του αγώνα http://www.motogp.com/en/MotoGP+Basics/tv_broadcasters

:a18::beer::beer:

nikos_abel
07/04/2013, 16:52
Κανά καλό στριμ για σήμερα;

Sapadak
07/04/2013, 16:53
Κανά καλό στριμ για σήμερα;

E πηγαινε σπορτλεμον και διαλεξε

motomaniac
07/04/2013, 18:05
http://www.firstrow1.eu/watch/179612/2/watch-motogp-:-losail,-qatar---race.html
http://www.viponlinesports.eu/sports/moto-gp.html

spyrakos35
07/04/2013, 20:38
ρε κιορατάδες είμαι άρρωστος με πυρετό όλη μέρα και θα κάτσω να το δω για να δω τι θα γραφετε απρέ..... :lol:

eBoLaGR
07/04/2013, 21:12
Μονος του ο Λορένθο.. Η απουσια στονερ ειναι αισθητη!

Acacius
07/04/2013, 21:14
Χώρια που έχει ξενερώσει η ζωή μου γιατί έχω δουλειά οπότε δεν προλαβαίνω (και τι κάνεις στο moto.gr κύριος;...), προχθές πήρα χαμπάρι ότι με το δέκτη της Nova δεν πρόκειται να δω προκοπή. Να βάζεις δορυφορικό στη 42άρα και να πρέπει να στρημάρεις στο λάπτοπ δε λέει.

Θα μπω αργότερα να δω από τα σχόλια τι έχασα.

eBoLaGR
07/04/2013, 21:57
Πολλλααα υποσχομενος ο Marquez,
Απογοητευτικος ο Πεντρόσα,
Μονος του ο Λορενθο,
Φανηκε η εμπειρια του Ροσσι στο τελος, αν και ηθελα να τον σουβλησει ο Dovi..

kounnas
07/04/2013, 22:01
Και γ@μώ τους αγώνες! Επιτέλους motogp έστω και με satreaming στη ζούλα.

dmf
08/04/2013, 20:02
Το pass στο motogp θα πρέπει να είναι απίστευτο αν κρίνω απ'αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=VGAM_gxFS4w

chr1skap
08/04/2013, 20:53
Ετσι και ετσι ο καινουριος player...
Δεν με ενθουσιασε...

DoctoR_k6
08/04/2013, 23:59
Οσοι εχετε το πασο της dorna ειστε ευχαριστημενοι??
Ποιοτητα εικονας?? Streamarisma???
Κ δεν πιστευω πως μονο η οικιακη γραμμη μπορει να επηρεασει γι αυτο ρωταω!!

chr1s_86
09/04/2013, 00:39

Ποιότητα εικόνας άψογη αρκεί να έχεις 4-5 Mbit σύνδεση τουλάχιστον... Έχω παρατηρήσει κάποια κολληματάκια στη live μετάδοση (είμαι στα 4mbit) αλλά λύθηκαν βλέποντας σταθερά 2 λεπτά πίσω από το live (έχει δυνατότητα να πας μπρος-πίσω κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, πχ έχασες κάτι πατάς -10 δευτ. και το ξαναβλέπεις)

Για μένα το πιο σημαντικό του πάσου είναι το on-demand. Δηλαδή μπαίνεις και βλέπεις ΟΤΙ θέλεις, ΟΠΟΤΕ θέλεις και από ΟΠΟΥ θέλεις ;)

eBoLaGR
09/04/2013, 01:43
Μολις ξανα-ειδα τον αγωνα, σε σχολιασμο Δ.Δ .. Πολυ κλαμα λεμεεεεε!!!! Ο τυπος δεν υπαρχει.. φτιαχνει ιστοριες σαν μικρο παιδι!

McTalas
09/04/2013, 02:07
εγω δοκιμασα για πρωτη φορα χτες το πασο και ηταν φοβερο, βεβαια μου εκανε ενα κολυμα (24 wind αλλα μαλλον μουφα ειναι) στην εκινηση και την εχασα, αλλα οπως λεει και ο Χρις με λιγα sec διαφορα ειναι μια χαρα, εχει παρα πολλες επιλογες και νομιζω απο τον αγωνα ευτο δοκιμασανε και μια νεα εκδοση οπου διαλεγεις καμερες και τετοια.
απο ποιοτητα εχει την στανταρ οπως στο στριμινγκ αλλα εχει και την 720p που ειναι παρα πολυ καλη...
γενικα θεωρω πως τα αξιζει τα λεφτα του

DoctoR_k6
09/04/2013, 13:02
Μαλλον παει για αγορα...

Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!:beer:

booktsio
09/04/2013, 20:50
Γεια σας παιδιά! Μήπως ξέρει κανεις αν μπορω να βρω κάπου τον αγώνα και να τον κατεβασω; Εννοώ τον φετινό στο Qatar!

AUFGEBRACHT
09/04/2013, 20:58
Γεια σας παιδιά! Μήπως ξέρει κανεις αν μπορω να βρω κάπου τον αγώνα και να τον κατεβασω; Εννοώ τον φετινό στο Qatar!

Να ήθελες να δεις τον περσινό στο Κατάρ θα ήταν λίγο περίεργο όντως...ψάξε λίγο πιο πίσω στο thread

booktsio
09/04/2013, 21:52
σε ευχαριστώ πολύ για το-ειρωνικό- σχολιάκι και για την υπόδειξη.

Να ήθελες να δεις τον περσινό στο Κατάρ θα ήταν λίγο περίεργο όντως...ψάξε λίγο πιο πίσω στο thread

booktsio
09/04/2013, 22:00
τι είναι αυτό που ζήτησες;;; αδαής...

Υπάρχει κανένας να έχει να μου στείλει κανά invitation για το ρασινγκφορ.μι;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

AUFGEBRACHT
09/04/2013, 22:03

Φίλε μου μην το εκλαμβάνεις σαν ειρωνικό το σχόλιο, ένας απλός αστεϊσμός ήταν. Επειδή μπέρδεψα τα μπούτια μου με τα thread για τον αγώνα του Qatar σου είπα να κοιτάξεις λίγο πιο πίσω στο thread...έλα όμως που εγώ νόμιζα πως βρίσκομαι σε άλλο thread!!! Στο σχολιασμό λοιπόν για τον αγώνα του Κατάρ έχουν βάλει κάποια παιδιά link με sites που μπορείς να δεις τον αγώνα.

Υ.Γ. Και πάλι συγγνώμη εάν το εξέλαβες σαν ειρωνία αλλά ήταν απλά αστειάκι :wave2:

AUFGEBRACHT
09/04/2013, 22:04

Εδώ είσαι
http://v.youku.com/v_show/id_XNTM5OTYxNTYw.html
http://motorcycle-racing-links.webno...4%CF%89%CE%BD/

booktsio
09/04/2013, 22:05
everything ok...

θα ήθελα όχι να δω, να κατεβάσω τον αγώνα να τον εχω αρχειο... αυτό ψάχνω!

Ευχαριστώ :wave2:

Φίλε μου μην το εκλαμβάνεις σαν ειρωνικό το σχόλιο, ένας απλός αστεϊσμός ήταν. Επειδή μπέρδεψα τα μπούτια μου με τα thread για τον αγώνα του Qatar σου είπα να κοιτάξεις λίγο πιο πίσω στο thread...έλα όμως που εγώ νόμιζα πως βρίσκομαι σε άλλο thread!!! Στο σχολιασμό λοιπόν για τον αγώνα του Κατάρ έχουν βάλει κάποια παιδιά link με sites που μπορείς να δεις τον αγώνα.

Υ.Γ. Και πάλι συγγνώμη εάν το εξέλαβες σαν ειρωνία αλλά ήταν απλά αστειάκι :wave2:

AUFGEBRACHT
09/04/2013, 22:11
everything ok...

θα ήθελα όχι να δω, να κατεβάσω τον αγώνα να τον εχω αρχειο... αυτό ψάχνω!

Ευχαριστώ :wave2:

Να είσαι καλά :beer:

booktsio
09/04/2013, 22:38
thanx!

Εδώ είσαι
http://v.youku.com/v_show/id_XNTM5OTYxNTYw.html
http://motorcycle-racing-links.webno...4%CF%89%CE%BD/

ammon_ra
13/04/2013, 16:22
Εγω παιδια το εχω πει και παλιοτερα δεν θυμαμαι αν ηταν σε αυτο το ποστ.
αν και ολους τους αγωνες (μαζι με τα δοκιμαστικα) τους βλεπω στο polsatsport,
υπαρχει ενα ελευθερο δορυφορικο καναλι που δειχνει τους αγωνες του MotoGP.
Δεν ειμαι σιγουρος αν δειχνει και τα δοκιμαστικα αλλα εχω την εντυπωση πως τα δειχνει.
απλα βαζει και διαφημισεις οπως το σκαι παλια.
ειναι το Sport1 στον ASTRA.
και το Italia1 στον Hotbird

KostasV2
13/04/2013, 16:28
Το Sport1 (γερμανικό) είναι όντως ελευθερο απ' ότι ξέρω, αλλά θέλει dual feed εγκατάσταση. Το Italia1 όμως, κόβει τους αγώνες από το ελεύθερο πρόγραμμα, και χρειάζεται κάρτα για να δεις...

SHOOTER045
14/04/2013, 01:39
Μολις ξανα-ειδα τον αγωνα, σε σχολιασμο Δ.Δ .. Πολυ κλαμα λεμεεεεε!!!! Ο τυπος δεν υπαρχει.. φτιαχνει ιστοριες σαν μικρο παιδι!

δεν ειναι μονο αυτο,αλλα κανει συνεχομενα τεστ απνοιας στον ξυπνιο του,αφου αν ηταν δυτης θα ειχε σπασει ρεκορ με μια ανασα...:D

ammon_ra
14/04/2013, 22:02
τον αγωνα των superbikes παντως τον εδειξε κανονικα το italia1

ammon_ra
15/04/2013, 23:56
Leider ist Ihre Netzwerkadresse (IP) nicht für die Nutzung dieses Angebots freigegeben.
Aus lizenzrechtlichen Gründen müssen wir uns bei diversen Inhalten auf Zuschauer bestimmter Länder beschränken.
Mit unserem Systemcheck können Sie prüfen, welche Inhalte in welchen Ländern verfügbar sind

Ασε που ξενερω με τα γερμανικα.

Μπαινεις πισω απο ενα προξυ και βλεπεις BBC Live
Οποιον τον ενδιαφέρει λεπτομέριες με πμ

για ριξε ενα πμ. με ενδιαφερει για αλλο λογο

Sapadak
16/04/2013, 05:46
για ριξε ενα πμ. με ενδιαφερει για αλλο λογο

κατέβασε απο εδω (http://www.expatshield.com/) και κάθε φορα που θέλεις να μπαινεις/βλεπεις απλα το ενεργοποιεις

Toumpas
16/04/2013, 07:10
το WUP.gr που εξαφανίστηκε από προσώπου γης, χωρίς καμία αναφορά πουθενά για το κλεισιμό του; Τα έσπαγε το site.

pipe_smoker
21/04/2013, 20:46
Περί motogp.com

1. Αυτό το multiscreen videopass το έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζουν τα 60 παραπάνω ευρώ από το απλό ή π@π@ριές?

2. Με ταχύτητα 3.2mbps (στην καλύτερη), να τον κάνω τον κόπο ή θα τους τα σκάσω και θα τα κλαίω μετά? Από τί ταχύτητες και πάνω δουλεύει όμορφα κι ωραία?

chr1skap
21/04/2013, 21:26
Λεει για 4Mbps και πανω...

McTalas
22/04/2013, 07:21
Περί motogp.com

1. Αυτό το multiscreen videopass το έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζουν τα 60 παραπάνω ευρώ από το απλό ή π@π@ριές?

2. Με ταχύτητα 3.2mbps (στην καλύτερη), να τον κάνω τον κόπο ή θα τους τα σκάσω και θα τα κλαίω μετά? Από τί ταχύτητες και πάνω δουλεύει όμορφα κι ωραία?
αξιζει αν εχεις καλη ταχυτιτα διαφορετικα δεν θα το ευχαριστηθεις...

pipe_smoker
22/04/2013, 11:00
Λεει για 4Mbps και πανω...

αξιζει αν εχεις καλη ταχυτιτα διαφορετικα δεν θα το ευχαριστηθεις...

Ευχαριστω.

Καταλαβα... Ας ειν'καλα τα λινκ που ποσταρουν τα παιδια στο διπλα θρεντ κι ας ειναι η ποιοτητα ψιλοχεσ'τα. Τουλαχιστον ειναι τσαμπα και δε θα πληρωσω για 1080 και να βλεπω σε 240.

chr1skap
22/04/2013, 13:25
720p ειναι οχι 1080p...

McTalas
23/04/2013, 00:24
Ευχαριστω.

Καταλαβα... Ας ειν'καλα τα λινκ που ποσταρουν τα παιδια στο διπλα θρεντ κι ας ειναι η ποιοτητα ψιλοχεσ'τα. Τουλαχιστον ειναι τσαμπα και δε θα πληρωσω για 1080 και να βλεπω σε 240.

εγω παντως που πληρωσα αι ειδα το καταρ ηταν πολυ καλη η ποιοτητα δεν δοκιμασα αυτο με τις περιεργες καμερες, το απλο βιντεο πας πηρα και ειδα τον αγωνα μια χαρα, με λιγα λεπτα καθυστεριση ομως για ψιλο κολαγε.

περα απο 720p δεν λεει να πληρωσεις δεν αξιζει και αμα δεν το σηκωνει η ταχυτητα σου αστο...

pipe_smoker
23/04/2013, 02:10
εγω παντως που πληρωσα αι ειδα το καταρ ηταν πολυ καλη η ποιοτητα δεν δοκιμασα αυτο με τις περιεργες καμερες, το απλο βιντεο πας πηρα και ειδα τον αγωνα μια χαρα, με λιγα λεπτα καθυστεριση ομως για ψιλο κολαγε.

περα απο 720p δεν λεει να πληρωσεις δεν αξιζει και αμα δεν το σηκωνει η ταχυτητα σου αστο...

Η μαλακια ειναι οτι ειμαι και σε φαση αναζητησης σπιτιου/μετακομισης. Οποτε φευγοντας απο εδω που ειμαι, μεχρι να μπει η καινουρια γραμμη στο αλλο σπιτι και να πεσει και το ζαρι να δουμε στα ποσα mbps θα τρεχει το ρδελο, μπορει να εχω χασει το μισο πρωταθλημα:lol:

Προς το παρον λοιπον τσαμπε. Ας ειναι, καλα που υπαρχει κι αυτο. Μολις μπω στο καινουριο σπιτι δοκιμη και βλεπουμε.

GIOTIS750
23/04/2013, 15:24
Μερικες διευθηνσεις για live free streming ;)
Στο British Eurosport 2 παιζουν ολα moto gp /sbk/bsb

stopstream.tv
sportlemon
VIPonline sports
Mspeed/TVchannel
time4tv.com
cricfree.tv/live
first row
wiziwig.tv
ΚΑΙ vipbox .tv

SHOOTER045
23/04/2013, 23:18
παντως ο 2Δ οσο παει γινεται και χειροτερος....:moutza:

Pardalotzatziki
04/06/2013, 21:58
Τον φαγατε ρε κ#λοπαιδα....
Με την κακια σας θα μεινετε...
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=14347

Περα απο την πλακα ομως, περαστικα του και να επανελθει γρηγορα στην ενεργο δραση...

georgio
05/06/2013, 00:32
ΔΗΛΩΣΕΙΣ BAUTISTA (http://www.youtube.com/watch?v=-mM8z2zvcdE#t=44s)

- Bye bye malaka!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Θα ξυπνήσω όλη τη γειτονιά από τα γέλια!

Περαστικά πάντως