Σύνδεση

View Full Version : MotoGP στην TV

Σελίδες : [1] 2 3 4

KostasV2
09/03/2012, 19:26
Θέλετε να δείτε αγώνες; Τσιμπήστε ένα πακετάκι ΟΤΕ TV. Σιγά να μην το αφήνανε free... http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/Channels/Sports

H.A.Balafoutre
09/03/2012, 19:41
Άντε να δούμε τι εναλλακτικές υπάρχουν, ώστε εμείς που δεν έχουμε ΟΤΕ ίντερνετ τι μας συμφέρει....να πληρώσω live streaming Motogp, live streaming eurosport...να ψάξω ποιά καφετέρια έχει και connex να φτιάχνω το πρόγραμμά μου ώστε να είμαι άνετος σε χρόνο και χρήμα κάθε φορά...?

georgio
09/03/2012, 19:51
Α μάλιστα, αυτό εννοούσαν Το MotoGP στην Ελληνική TV για 3 χρόνια (http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=10380)...

Καλά τα δικαιώματα δεν τα είχε ο ΔΔ και αυτός συνεργαζόταν με κανάλια; Θα μου πεις μπορεί να έχει γίνει και αυτό βέβαια.

Ψήνομαι να τους πάρω τηλέφωνο:
- γειά σας, για τη μετάδοση των motogp ενδιαφέρομαι
- πείτε μου
- σκέφτομαι να πάρω το πακέτο σας, ο παρουσιαστής ποιος θα είναι;
- ο Δημήτρης Δια...
κλακ, τουτ, τουτ, τουτ...

Υ.Γ.: μιας και πρέπει να έχεις ΟΤΕ για να το δεις, συν ότι δεν μπορείς να πάρεις μόνο το κομμάτι του motogp, πιστεύω συμφέρει μια συνδρομή στο motogp.com (http://www.motogp.com/en/Subscribe?utm_source=motogp.com&utm_medium=link&utm_content=menu_right&utm_campaign=2012_FullSeason), είναι 100 ευρώ μεν αλλά βλέπεις από τα ελεύθερα χρονομετρημένα μέχρι και την απονομή και τις δηλώσεις μετά (ναι γίνονται και τέτοια!).

Άσε που μπορείς να συνεννοηθείς με κάποιος φίλο να μαζεύεστε να το βλέπετε και να έρθει στα μισά

Υ.Γ.2: το woop άραγε θα δείχνει;

DoctoR_k6
09/03/2012, 20:01
Την κατσαμε...Θα μας βαλουνε να δωσουμε κ για οτε ρπμ!!
Δινουμε nova για μπαλα μας ξενερωσανε τωρα!!!

Κοιτα που θα λεμε τι ωραια που ηταν με ΔΔ στο σκαι!!:bigcry:

peter86
09/03/2012, 20:03
και γω περιμένω για το woop αλλά ακόμα τίποτα....:mad:

Allst@rf
09/03/2012, 20:10
μυρίστηκαν τηλεθέαση οι καρχαρίες και είπαν σιγά μη το αφήσουμε έτσι...

Η εκδίκηση του 2Δ...

KostasV2
09/03/2012, 20:17
Η εκδίκηση του 2Δ...
Εμένα βασικά στα φρύδια μου. Έτσι κι αλλιώς από Italia 1 τα έβλεπα συνήθως... Είναι κρίμα όμως να μην υπάρχει ελεύθερη μετάδοση.

GABBER
09/03/2012, 21:01
Αλήθεια , από ελεύθερα δορυφορικά , δεν υπάρχει κάτι?

TROOPER
09/03/2012, 21:50
woop η τπτ.

dmf
09/03/2012, 22:00
Το woop πολυ πιθανό να το δειξει και φετος, γιατι περυσι ειχε αρκετη απήχηση. Και εξάλλου δεν ειναι ακριβως free εκεί. Full στη διαφημιση ειναι, οποτε λογικα θα βγαζουν χρηματα.

Και ένα ασχετο. http://www.diatsidismoto.gr :S

devil's animal
09/03/2012, 22:01
εχω conn-x αλλα δεν συμφερει να δινω 20€ το μηνα (full πακετο)...
ποσο μαλλον οταν αυτη ειναι προσφορα για τον πρωτο χρονο και μετα παει στα 22,4...
woop ή καφετερια...
παρεπιπτοντως θα ηταν καλο να μαθουμε αν υπαρχει καποιο moto friendly cafe που να δειχνει standard τα GP.
δλδ να ξερουμε οτι με το που θα παμε εκει, να ειναι στημενος projector και να παιζει αγωνα MotoGP, ασχετα αν εχει ασχετο κοσμο και πινει καφεδακι...καθως και να μην παρακαλαμε να το βαλει στο εν λογω καναλι...

αν καποιος ξερει οτι αυτο θα παιζει, ας το πει...
:wave2:

TROOPER
09/03/2012, 22:04
....

αν καποιος ξερει οτι αυτο θα παιζει, ας το πει...
:wave2:

pit stop

devil's animal
09/03/2012, 22:17
pit stop

PIT STOP CAFE: Δογάνης 147 Κερατσίνι – Πειραιά.

αν δεν το δεξει τελικως το woop δεν θα με χαλουσαν καθολου να δωσω καποια € για καφε κατα την διαρκεια του αγωνα στο εν λογω μαγαζι...
στο Qatar που ειναι βραδυ θα παιξει Perrier λεμονι...:p

TROOPER
09/03/2012, 22:22

αν δεν το δεξει τελικως το woop δεν θα με χαλουσαν καθολου να δωσω καποια € για καφε κατα την διαρκεια του αγωνα στο εν λογω μαγαζι...

ενδεχεται να τα πουμε εκει λοιπον στους αγωνες.

:sun:

McTalas
10/03/2012, 06:16
να ειναι καλα ο αλονσο να τα ανεβαζει να τα βλεπουμε...:D

peter86
10/03/2012, 10:22
Δηλαδη???:wave2:

GIXXERAKIAS
10/03/2012, 11:28
Δηλαδη???:wave2:

Ex racing underground.....ψαξτο.;)

mamounias
10/03/2012, 14:41
Αλήθεια , από ελεύθερα δορυφορικά , δεν υπάρχει κάτι?

Για όσους πιάνουν τον Astra 19.2 E

http://www.lyngsat.com/tvchannels/de/Sport-1.html

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014

http://www.motogp.com/en/news/2011/sport1+extends+motogp+coverage

Καλή θέαση σε όλους λοιπόν !!!!!!!!!!

ΥΓ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!

chr1s_86
10/03/2012, 16:29
- σκέφτομαι να πάρω το πακέτο σας, ο παρουσιαστής ποιος θα είναι;
- ο Δημήτρης Δια...
κλακ, τουτ, τουτ, τουτ...

:lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.: να δούμε το "Υ.Γ." σου αν δεν παίξει woop (και βρούμε και άλλους 1-2... :p)

να ειναι καλα ο αλονσο να τα ανεβαζει να τα βλεπουμε...:D

:beer: :beer: :D

georgio
10/03/2012, 20:18
Η υποχρεωτική προϋπόθεση προβολής των αγώνων κι από ελεύθερο κανάλι αφήνει ανοιχτό το τρίτο κομμάτι του παζλ, με τις εξελίξεις σε αυτό τον τομέα να μην είναι αρνητικές. Σύντομα θα μάθουμε και τη μορφή της ελεύθερης κάλυψης, αφού άλλωστε σε μία εβδομάδα από τώρα, θα γράφουμε το τι συνέβη στην πρώτη ημέρα δράσης στη Μελβούρνη.

Πηγή (http://www.msfree.gr/ms.php?id=26322)

:confused: λες τελικά να το δείχνει κάποιο κανάλι;

AUFGEBRACHT
10/03/2012, 20:28
Το woop πολυ πιθανό να το δειξει και φετος, γιατι περυσι ειχε αρκετη απήχηση. Και εξάλλου δεν ειναι ακριβως free εκεί. Full στη διαφημιση ειναι, οποτε λογικα θα βγαζουν χρηματα.

Άμα μπεις στο site του ΔΔ θα δεις ότι το λέει ολοκάθαρα: Website που να μεταδίδει τους αγώνες ζωντανά δεν θα υπάρχει στην ελληνική επικράτεια

g_m900
10/03/2012, 20:31
ποσο εισοδο να βαλω για την προβολη του αγωνα καθε φορα?
πειτε μου τις προτιμησεις σας...
με ξηροκαρπια...η ξεροσφυρι???

superbikes και MotoGp μια και εβαλα otetv με τον εξοπλισμο που ειχα απο Νοβα.

:beer:

nikos_abel
10/03/2012, 20:44
Άμα μπεις στο site του ΔΔ θα δεις ότι το λέει ολοκάθαρα: Website που να μεταδίδει τους αγώνες ζωντανά δεν θα υπάρχει στην ελληνική επικράτεια

ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!

Κάποια άκρη θα βρούμε μη φοβού (αλλά θα πέσει πολύ πμ για να μαθευτεί)

AUFGEBRACHT
10/03/2012, 20:50
ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!

Κάποια άκρη θα βρούμε μη φοβού (αλλά θα πέσει πολύ πμ για να μαθευτεί)

Είθε!!!

zolotas
10/03/2012, 21:05

ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ

AUFGEBRACHT
10/03/2012, 21:12
ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ

Είσαστε πολλοί μαζεμένοι εκεί;;;

chr1s_86
10/03/2012, 22:00
στο site του ΔΔ

Οι άνθρωποι που γράφουν εκεί πέρα πρέπει να είναι καθυστερημένοι:

η λύση του motogp.com είναι αρκετά ακριβή, αφού το κόστος είναι στα 100 € τον χρόνο, την στιγμή που το κόστος του ΟΤΕ είναι στα 20 € το μήνα

τα 100 δηλαδή πιο ακριβά από 20χ12 (ή 8)..... :a31: :a31:

AUFGEBRACHT
10/03/2012, 22:03

Aααααα καλά, το είδα κι εγώ αυτό και ακόμα γελάω!!!! Είναι άπαιχτοι οι τύποι!!!

McTalas
11/03/2012, 09:12

υπηρχε και πριν καμια αμφιβολια περι τουτου??

peter86
11/03/2012, 11:06

Πόσο βλάκες......:eyepop::eyepop:

AUFGEBRACHT
11/03/2012, 11:24
Οπότε, για να καίγεται ο ΔΔ και να κόπτεται για το πόσο "οικονομική" είναι η προσφορά του ΟΤΕ, μάλλον αυτός θα είναι ο παρουσιαστής...

Corvo
11/03/2012, 11:53
οπως και να εχει παιδια, ο Διατσιδης δεν νομιζω να φταει.
Δηλαδη δεν ξερει οτι θα πεσει η τηλεθεαση?
Αν ειχε επιλογη θα προτιμουσε καναλι που το πληρωνεις? Οχι στο αλλο θα πηγαινε να διαφημισει και το περιοδικο του και το εργο και ολα. Και στην τελικη καλα κανει και τα διαφημιζει. Αλλα λεει δεν ενδιαφερθηκε κανενα απο τα αλλα καναλια.

Απο το τιποτα καλα ειναι και θα δειχνει και τα παντα.
Οκ δεν μας αρεσει ο τροπος που σχολιαζει ή ο τροπος που προσεγγιζει τα πραγματα αλλα να βλεπουμε τα πραγματα οπως ειναι.

motomaniac
12/03/2012, 01:06
ενα καλο παιδακι να με στειλει invitation??? ε? https://www.racingfor.me/index.rfm?cls=32

Volo
12/03/2012, 13:14

Και με στυλ ε? Δεν με χαλάει καθόλου να βλέπω MotoGp με παρέα πάντως. Αν δείχνει και τη μετάδοση του Eurosport ακόμα καλύτερα!
Διαφορετικά επειδή δεν ανέχομαι άλλο την ασυδωσία των καναλιών με τη διακοπή του αγώνα για διαφημίσεις κατεβάζω torrents
μία μέρα μετά. Τόσο σκατά νιώθω όταν διακόπτουν τον αγώνα για διαφημίσεις που προτιμώ να μην το δώ καν.

Joyrider
12/03/2012, 14:15
Αν δείχνει και τη μετάδοση του Eurosport ακόμα καλύτερα!

Μια που το είπες έφτιαξαν και ωραίο βίντεο προώθησης.
http://vimeo.com/37400264

249726

mikRRopixel
12/03/2012, 16:06
Παιδιά, απο όσο ξέρω τα περισσότερα γνωστά-άγνωστα stream-άδικα sites που δείχνουν όλα τα ποδοσφαιρικά matches δείχνουν και moto gp και f1. Πέρυσι έτυχε και είδα κάμποσους αγώνες moto gp με σχετικά καλή ποιότητα (εντάξει θέλει και λίγη τύχη να βρες το τέλειο stream) αλλά η μετάδοση του BBC είναι καλύτερη από αυτή του σκαι κατ'εμέ...

Volo
12/03/2012, 17:52
Joyrider thx για το link!
Το ΒΒC είναι σαφέστατα καλύτερο από του Skai δυστυχώς. Το καλύτερο από όλα είναι του Eursport
πάλι αλλά παρουσιαστές είναι ο Toby Moody και ο Julian Ryder. Μοναδικοί πραγματικά αλλά δυστυχώς
νομίζω μόνο Nova. Εγώ από Torrents τους έβρισκα.

KostasV2
12/03/2012, 19:17
Νομίζω πως πλέον το Eurosport δεν έχει live μεταδόσεις, μόνο κονσέρβα...

peter86
12/03/2012, 20:55
ενα καλο παιδακι να με στειλει invitation??? ε? https://www.racingfor.me/index.rfm?cls=32

και εμένα!!!:beer:

nikos_abel
12/03/2012, 21:00

Αν δε γίνομαι φορτικός....

249783

schumacher_
12/03/2012, 23:02
Πηγή (http://www.msfree.gr/ms.php?id=26322)

:confused: λες τελικά να το δείχνει κάποιο κανάλι;

Αυτό που γράφουν για το ελεύθερο κανάλι αφορά την F1 και όχι το MotoGP

fkol k4
12/03/2012, 23:57
Δεν ξέρω αν θυμάστε την εποχή που όλη η Ελλάδα έβλεπε μπάσκετ.
Οι Ελληνικές ομάδες σάρωναν την Ευρώπη, βλέπαμε απίστευτα ονόματα να παίζουν στα Ελληνικά γήπεδο (Skott Skiles, Dominique Wilkins κτλ), τα γήπεδα γεμάτα κόσμο, το θέαμα απίστευτο, η χρυσή εποχή του μπάσκετ.
Κάθε Σαββατοκυριακάτικο απόγευμα στην ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 το πρωτάθλημα έδειχνε ματσάρες από αυτό που τότε ήταν σαφώς το καλύτερο και δυσκολότερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Το μπάσκετ απειλούσε μέχρι και τη δημοφιλία του ποδοσφαίρου.

Μέχρι που τη μετάδοση του μπάσκετ την πήρε το NOVA...
Μέσα σε 2-3 χρόνια το μπάσκετ έχασε τη δυναμική του, τα γήπεδα άδειασαν, οι παιχταράδες έφυγαν...
Ο κόσμος ποτέ δεν συγχώρεσε το άθλημα γι αυτή του την επιλογή. Ακόμα ο μπασκετικός κόσμος πληρώνει αυτό το τεράστιο (όπως αποδείχθηκε) λάθος και αμφιβάλλω αν θα ξαναπάρει τη θέση που είχε κάποτε στην καρδιά του κόσμου.
Η «κότα με τα χρυσά αυγά» που ήταν κάποτε το μπάσκετ, ξεπουπουλιάστηκε ταχύτατα τιμωρούμενη από τον κόσμο που απλά σκέφτηκε «δε γ@μ13στ3 ρε μ@λ@κ3ς...βάλτε το στον πάτο σας». Εκεί ακριβώς το έβαλαν...
Εξαίρεση η Εθνική που ευτυχώς δεν μπήκε ποτέ σε αυτό το κλειστό τηλεοπτικό club και δεν βγήκε ποτέ από την καρδιά του κόσμου.

Δυστυχώς, σε αυτή τη χώρα δεν μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος, όσο πρόσφατα και αν είναι αυτά.
Ας το πάρει ο ΟΤΕ TV το Moto GP και με όλες τις ευχές μου να το βάλει εκεί που έβαλε και η NOVA το μπάσκετ και ακόμα πιο βαθιά αν χωράει...
Από μένα το μόνο που θ' ακούσουν είναι το γνωστό «δε γ@μ13στ3 ρε μ@λ@κ3ς...βάλτε το στον πάτο σας». Θα ζήσουμε και χωρίς ζωντανή μετάδοση του Moto GP.

Εγώ προσωπικά ούτε σε καφετέρια θα πάω να το δω ζωντανά, ούτε πουθενά και αυτό λόγω αρχής. Τηλεθέαση από μένα δεν θα πάρουν ούτε έμμεσα...
Αν το δείχνει κάπου κονσέρβα, έχει καλώς. Αλλιώς, κάπου θα μαθαίνουμε τα αποτελέσματα και όλο και κανένα καλό προσπέρασμα θ' ανεβαίνει στο Youtube.

nikos_abel
13/03/2012, 06:30
+582

DoctoR_k6
13/03/2012, 09:01
http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15955&subid=2&pubid=7225363

:bigcry::bigcry:

marios8
13/03/2012, 09:35
Αν το δείχνει κάπου κονσέρβα, έχει καλώς. Αλλιώς, κάπου θα μαθαίνουμε τα αποτελέσματα και όλο και κανένα καλό προσπέρασμα θ' ανεβαίνει στο Youtube.

Την επομένη μέρα δεν είναι δύσκολο να δεις τον αγώνα . Μπορείς να το κατεβάσεις απο ένα σωρό μέρη. Ίσως να το ανεβάζουν και στο Youtube .
Το σπαστικό είναι οτι μέχρι να δείς τον αγώνα, πρέπει να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου κλειστά , μην τυχών και ακούσεις αποτελέσματα (μεγάλο ξενέρωμα ).

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα την βρούμε την άκρη :beer:

Corvo
13/03/2012, 11:22
Την επομένη μέρα δεν είναι δύσκολο να δεις τον αγώνα . Μπορείς να το κατεβάσεις απο ένα σωρό μέρη. Ίσως να το ανεβάζουν και στο Youtube .
Το σπαστικό είναι οτι μέχρι να δείς τον αγώνα, πρέπει να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου κλειστά , μην τυχών και ακούσεις αποτελέσματα (μεγάλο ξενέρωμα ).

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα την βρούμε την άκρη :beer:

οτι θα την βρουμε θα την βρουμε

αλλα εγω πιστευω οτι θα παιξει και streaming γενικοτερα

δηλαδη τι? τις αλλες χρονιες η dorna χαιροταν να βλεπει ο αλλος τσαμπα με streaming και το αφηνε?

παντως η ιδεα του να μαζευτουν 6 φιλοι στο μεγαλυτερο σπιτι και να βαλουν ρεφενε την ΟΤΕ TV δεν ειναι ασχημη.

ισα ισα που ισως οδηγησει σε μια συνηθεια χρονων :beer:

k7600
13/03/2012, 19:21
παιδια εγω παντως εκλεισα συνδρομη οτε τv οταν διαβασα τα μαντατα. Μην πει καποιος οτι μου περισευουν γιατι καμια σχεση,απλα ωραια η καφετερια να το δεις με φιλους αλλα οταν δεν κατσει η παρεα τι κανεις?και σιγα να μην παρακαλαω τον καθε καφετζη να μου βαλει οτε tv ή να με τρωνε οι δρομοι για εναν αγωνα.
μπορει να βιαστηκα και να το μετανιωσω, δεν βαριεσαι, ενας χρονος συνδρομη ειναι, αν δεν μ αρεσει την σταματω. Ε υχομαι μονο να μην παρουσιαζει ο Διατσιδης...

jimmis5
13/03/2012, 19:35
Εγώ προσωπικά ούτε σε καφετέρια θα πάω να το δω ζωντανά, ούτε πουθενά και αυτό λόγω αρχής. Τηλεθέαση από μένα δεν θα πάρουν ούτε έμμεσα...

+ οσα θες επιτελους να δουμε και τις προτεραιοτητες μας και να μην εκμεταλευεται κανεις τα χομπυ ή οτι κατα καιρους αρεσει σε αντιστοιχο κομματι του κοσμου.

Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα και όποιος δεν μπορεί να την καταλάβει ή θεωρεί ότι είναι υποχρέωση κάποιας άγνωστης δύναμης να του έχει διαθέσιμο ένα θέαμα, χωρίς να πληρώνει εισιτήριο, τότε ζει αλλού!

Στο φιναλε δεν επιτρεπω σε κανεναν να μου παριστανει τον πονηριδη..πολυ ωραια κυριε ταδε μου βαλε το περιοδικο ολες τις υπολοιπες αηδιες που πουλας μαζι και τον αγωνα εκει που ξερεις,γιατι χωρις θεατες το αθλημα θα καταντησει σαν τους ελληνικους αγωνες αυτοκινητου αλλα και αυτους του wrc...:a023:

nikos_abel
13/03/2012, 19:53
Ε υχομαι μονο να μην παρουσιαζει ο Διατσιδης...

Μην ανησυχείς, το πακέτο που πλήρωσες δεν περιλαμβάνει περιγραφή. Η περιγραφή του ΔΔ χρεώνεται εξτρά.:cry:

marios8
13/03/2012, 20:46
παιδια εγω παντως εκλεισα συνδρομη οτε τv οταν διαβασα τα μαντατα. Μην πει καποιος οτι μου περισευουν γιατι καμια σχεση,απλα ωραια η καφετερια να το δεις με φιλους αλλα οταν δεν κατσει η παρεα τι κανεις?και σιγα να μην παρακαλαω τον καθε καφετζη να μου βαλει οτε tv ή να με τρωνε οι δρομοι για εναν αγωνα.
μπορει να βιαστηκα και να το μετανιωσω, δεν βαριεσαι, ενας χρονος συνδρομη ειναι, αν δεν μ αρεσει την σταματω. Ε υχομαι μονο να μην παρουσιαζει ο Διατσιδης...

Έχεις μεγάλο σπίτι ?? :D:D

AUFGEBRACHT
13/03/2012, 21:10
Κάπου το έχουμε χάσει νομίζω...Από τη μία λέμε πως χωρίς θεατές το άθλημα θα φυτοζωήσει και θα καταπέσει και από την άλλη θέλουμε να το βλέπουμε δωρεάν χωρίς διαφημίσεις και διακοπές!!! Είναι δυνατόν χωρίς διαφήμιση να υπάρχουν έσοδα; Δηλ θέλαμε ο Σκάϊ κι ο κάθε Σκάϊ να το δείχνει χωρίς να υπάρχουν έσοδα για το κανάλι, αλλά να πληρώνει δικαιώματα για να βλέπουμε εμείς την κ@βλα μας, λες κι είναι καμιά ΜΚΟ ή καμιά φιλανθρωπική οργάνωση. Άρεσε δεν άρεσε, έλεγε μπαρούφες δεν έλεγε, διαφήμιζε την πραμάτεια του ο ΔΔ, τουλάχιστο το έβλεπε κόσμος δωρεάν και χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει. Να είμαστε ρεαλιστές αλλά όχι και παράλογοι...

jimmis5
13/03/2012, 21:22
Οκ φιλος δικαιωμα σου να πιστευεις οτι πιστευεις ακομα και να χειροκροτεις ενα προιον οπως εσυ λες που ετσι βγαζει τα λεφτα του.

Δικαιωμα να πιστευω κατι αλλο,σαν ενα μικρο επιχειρημα,οχι βεβαια αντρανταχτο ,να σου πω οτι με αυτο το μοντελο
Τελος το WRC το οποιο φυτοζωη εδω και παραπολλα χρονια
Τελος το F1 που συμβαινει ακριβως το ιδιο,δεν το λεω εγω εκεινοι το λενε
Σε λιγο τελος το motogp αν δεν εχει τελειωσει ηδη μιας και τα τελευταια χρονια ψαχνουμε να βρουμε καμια μαχη οι εταιρειες ειναι 2 -3 και σε λιγο θα φυγουν και αλλες

Φιλε μου οτι ειναι δημοφιλες και λαικο ειναι συνηθως "τσαμπα" αλλιως τα παλιοπαιδα ο κοσμος παει και κοιταζει αλλα πραγματα που τα κανει παλι τσαμπα μεχρι να τα μυριστουν οι διαφημισεις
κατα τα αλλα καλους αγωνες ο καθενας κανει τις επιλογες του και ειναι δικαιωμα του

motomaniac
13/03/2012, 22:04
η λυση ειναι streaming εκει που βλεπουν ολοι μπαλα. ε καπου θα το πετυχω. αμα δεν το πετυχω, μην κανει κανεις την μαλακια και μου πει το αποτελεσμα.. περσι αν τυχαινε και δεν εβλεπε τον αγωνα ο αδερφος μου του φωναζα στο τηλεφωνο τα αποτελεσματα. (πειραχτηρι...)ετσι ειχα αποσταση ασφαλειας να γλιτωσω τα εξφενδονιζομενα αντικειμενα..

dxeavy
14/03/2012, 11:09
Παλιότερα θυμάμαι είχε streaming στο http://www.justin.tv και δούλευε μια χαρά. Νομίζω πως ακόμη ισχύει και δείχνει κανονικά όταν έχει αγώνες, για δοκιμάστε το.

thou-vou
15/03/2012, 00:41
μα καλά... εδώ κάθε κυριακή (ή σάββατο) πετυχαίνω τουλάχιστον τρια λινκ για να δω ατρομητάρα τσάμπα, λες να μην υπάρχουν για μοτο γρ???

ernti
15/03/2012, 00:55
Κάπου το έχουμε χάσει νομίζω...Από τη μία λέμε πως χωρίς θεατές το άθλημα θα φυτοζωήσει και θα καταπέσει και από την άλλη θέλουμε να το βλέπουμε δωρεάν χωρίς διαφημίσεις και διακοπές!!! Είναι δυνατόν χωρίς διαφήμιση να υπάρχουν έσοδα; Δηλ θέλαμε ο Σκάϊ κι ο κάθε Σκάϊ να το δείχνει χωρίς να υπάρχουν έσοδα για το κανάλι, αλλά να πληρώνει δικαιώματα για να βλέπουμε εμείς την κ@βλα μας, λες κι είναι καμιά ΜΚΟ ή καμιά φιλανθρωπική οργάνωση. Άρεσε δεν άρεσε, έλεγε μπαρούφες δεν έλεγε, διαφήμιζε την πραμάτεια του ο ΔΔ, τουλάχιστο το έβλεπε κόσμος δωρεάν και χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει. Να είμαστε ρεαλιστές αλλά όχι και παράλογοι...

Να σταθώ σ'αυτό το σημείο.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βλέπω στα 'δωρεάν' κανάλια,το'χω πλερωμένο.
Όλες αυτές τις μαλακίες που διαφημίζουν όλη μέρα κι όλη νύχτα,ποιός πάει και τις αγοράζει βρε παιδιά?
Γι αυτό, κατ'αρχήν να πάρουμε ως δεδομένο ότι ακόμα κι αν οι αγώνες του MOTO GP,μεταδίδονται
από κανάλια όπως π.χ το ΣΚΑΙ,να μη θεωρήσετε ότι τους βλέπετε τσάμπα.
Σε καμμία περίπτωση.
Γιατί που θα τους πάτε,μια με το λευκαντικό,δυο με το λευκαντικό,στο τέλος θα πας να το πάρεις το μαμημένο το λευκαντικό.
Κι αυτό κι ένα σωρό άλλες παπαριές,και θα τις πάρεις και αρκετά πιο ακριβά,από οτιδήποτε άλλο που
δεν βλέπει τηλεοπτικό αέρα.
Οπότε, τόσο καιρό έβλεπα δωρεάν moto gp στον ΣΚΑΙ?
Σίγουρα όχι.
Αν αφήσουμε το σχολιασμό στην άκρη,που στο κάτω κάτω υπάρχει και το mute,αν δε γουστάρεις
ν'ακους το Διατσίδη,εγώ ένιωθα ότι με προσέβαλλαν,όταν έβαζαν διαφημίσεις στη ΜΕΣΗ του αγώνα.
Και στην αρχή,στην μικρή οθόνη κάτω δεξιά συνέχιζε ο αγώνας.
Μετά από μερικούς αγώνες ούτε καν τη μικρή εικονίτσα είχε.
Σ'αφήνανε στεγνά να τρως τα νύχια σου.
Και να χαρείτε δλδ,σιγά τις εταιρίες τις μεγάλες που παίζανε ξύλο ποιά θα πρωτοδιαφημιστεί.
Το περιοδικό με τα ποδήλατα,το περιοδικό moto gp,όλα που παίζανε του ΔΔ ήτανε.
Άντε και κανάς φίλος του που πουλάει μηχανάκια.
Και να παίζουν και να ξαναπαίζουν 3 spot 40 φορές, και να ακούει η γειτονιά
πρωτοφανούς εμπνέυσεως γαμοσταυρίδια.
Κι εκεί που είχανε παίξει ΟΛΑ ξανά και ξανά,να πρέπει σώνει και καλά να παίξει και το επίσημο σήμα με τη μουσικούλα του moto gp.
Τολμάει κανείς να κόψει σε ζωντανό,αλλά και μαγνητοσκοπημένο ποδοσφαιρικό αγώνα,πριν το ημίχρονο? Ποτέ και για τίποτα.
Γιατί το'κανε ο Σκαι,τότε στο motogp?
Απλό,σε θεωρεί παρακατιανό.
Φαινόταν και τότε,που αργούσε να τελειώσει κανά ντοκιμαντέρ,που το'χαν παίξει εκατό φορές
και έδειχναν τον αγώνα ημι-κονσέρβα.
Παρακατιανούς μας θεωρούσε κι η ΕΤ3,που όταν αργούσε να τελειώσει η ''Κυριακή στο χωριό'' που έπαιζε πρίν,το δείχνανε κι αυτοί κουτσουρεμένο.
Ή όταν τελείωνε η μετάδοση πριν καλά καλά πέσει η καρώ σημαία,να τελειώνει.
Και κάποιοι δε το βρίσκουν και τόσο μεμπτό,επειδή νομίζουν πως είναι δωρεάν.
Πέρισυ,ήταν η πρώτη φορά που πλήρωσα στο motogp.com,για να το δω.
Ήταν,πως το λένε οι Άγγλοι,money well spent. VERY WELL SPENT.
Τι δοκιμαστικά είδα,συνεντεύξεις,αναλύσεις,αγώνες,κόντρα αγώνες,παλιές σαιζόν,μίνι ντοκιμαντέρ
ξανάβλεπα αγώνες που μ'αρέσανε,βίντεο τεχνικού χαρακτήρα..
Και τι δεν είδα.
Και σχολιασμό από ενθουσιώδεις ανθρώπους.
Κάντε μια χάρη στον φίλαθλο εαυτό σας,κι αν σας περισεύουνε,δώστε τα να το δείτε.
Φετος είναι κανά κατοστάρικο,κι έχει λένε και το off season.
Ευκαιρία δλδ, για να δούμε παλιές σαιζόν.

chr1s_86
15/03/2012, 01:31
υπηρχε και πριν καμια αμφιβολια περι τουτου??

Καμία :lol:

http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15955&subid=2&pubid=7225363

:bigcry::bigcry:

Το "αποκλειστικά" μ'αρέσει :lol:

devil's animal
15/03/2012, 15:08
+πολλα στον ernti
αλλα θα παραθεσω αυτο:

Αν αφήσουμε το σχολιασμό στην άκρη,που στο κάτω κάτω υπάρχει και το mute,αν δε γουστάρεις
ν'ακους το Διατσίδη,εγώ ένιωθα ότι με προσέβαλλαν,όταν έβαζαν διαφημίσεις στη ΜΕΣΗ του αγώνα.
Και στην αρχή,στην μικρή οθόνη κάτω δεξιά συνέχιζε ο αγώνας.
Μετά από μερικούς αγώνες ούτε καν τη μικρή εικονίτσα είχε.
Σ'αφήνανε στεγνά να τρως τα νύχια σου.
Και να χαρείτε δλδ,σιγά τις εταιρίες τις μεγάλες που παίζανε ξύλο ποιά θα πρωτοδιαφημιστεί.
Το περιοδικό με τα ποδήλατα,το περιοδικό moto gp,όλα που παίζανε του ΔΔ ήτανε.
Άντε και κανάς φίλος του που πουλάει μηχανάκια.
Και να παίζουν και να ξαναπαίζουν 3 spot 40 φορές, και να ακούει η γειτονιά
πρωτοφανούς εμπνέυσεως γαμοσταυρίδια.
Κι εκεί που είχανε παίξει ΟΛΑ ξανά και ξανά,να πρέπει σώνει και καλά να παίξει και το επίσημο σήμα με τη μουσικούλα του moto gp.
Τολμάει κανείς να κόψει σε ζωντανό,αλλά και μαγνητοσκοπημένο ποδοσφαιρικό αγώνα,πριν το ημίχρονο? Ποτέ και για τίποτα.
Γιατί το'κανε ο Σκαι,τότε στο motogp?
Απλό,σε θεωρεί παρακατιανό.
Φαινόταν και τότε,που αργούσε να τελειώσει κανά ντοκιμαντέρ,που το'χαν παίξει εκατό φορές
και έδειχναν τον αγώνα ημι-κονσέρβα.
Παρακατιανούς μας θεωρούσε κι η ΕΤ3,που όταν αργούσε να τελειώσει η ''Κυριακή στο χωριό'' που έπαιζε πρίν,το δείχνανε κι αυτοί κουτσουρεμένο.
Ή όταν τελείωνε η μετάδοση πριν καλά καλά πέσει η καρώ σημαία,να τελειώνει.
Και κάποιοι δε το βρίσκουν και τόσο μεμπτό,επειδή νομίζουν πως είναι δωρεάν.

για να δειξω οτι ειμαστε λιγοι.πολυ λιγοι σε σχεση με αλλα αθληματα...
μην βλεπετε μηχανακια στον δρομο και νομιζετε οτι ολοι αυτοι που καβαλανε ειναι κ@υλωμενοι μηχανοβιοι που βλεπουν motoGP κλπ..
απλα στην δουλεια τους πανε και βρηκαν ενα φτηνο και γρηγορο μεταφορικο μεσο...

αφου λοιπον ειμαστε λιγοι, ειναι λογικο να μην υπαρχει η αναμενομενη τηλεθεαση, αρα και οι διαφημισεις να ειναι λιγες και συγκεκριμενες και τα δικαιωματα να ειναι δυσβασταχτα για να τα υποστηριξει ενα μη συνδρομητικο καναλι...
αρα η λυση ειναι οτι αφου το σπορ ειναι για λιγους, πρεπει να πληρωθει απο αυτους τους λιγους. (μετ. οποιος εχει τα γενια, εχει και τα χτενια)...

εμμενω στην προταση του cafe γιατι:
1) στηριζουμε ενα ελληνικο μαγαζι με φιλομοτοσυκλετιστικα αφεντικα και υπαλληλους
2) συνδυαζουμε σχολιασμο και προσωπικη επαφη/πλακα/πειραγμα με ανθρωπους του forum για τον αγωνα και αλλα θεματα
3) δεν ειναι σημαντικο το ποσο των 3-3,5€ για εναν καφε την εβδομαδα χ 17 εβδομαδες (μειον αυτες που θα εισαι διακοπες και δεν θα το δεις αλλα δεν θα πληρωσεις κιολας) και να συνδυαζεις και το θεαμα, απο το να δωσεις 240€ τον χρονο (το δεις, δεν το δεις) και να εισαι σπιτι σου

σημ. δεν γνωριζω τους ιδιοκτητες του cafe, και ουτε εχω παει και ποτε...αρα δεν κανω κανενος ειδους διαφημιση...

nikos_abel
15/03/2012, 19:09
Πολλά δίκια.

motomaniac
16/03/2012, 11:26
συμφωνω κι εγω με τον διαβολο!

Antwnis
16/03/2012, 11:35
Σε μια εποχή δύσκολη, μα πάρα πολύ δύσκολη σταμάτησαν να μεταδίδονται τα 2 πιο δημοφιλή μηχανοκίνητα σπορ στην ελεύθερη Ελληνική τηλεόραση. Δυστυχώς, ο κόσμος δεν έχει να πλήρώσει πλέον τα μηνιαία του πάγια, δεν είναι απλό να δώσει συνδρομές για να παρακολουθεί τη καύλα του. Ανεμενόμενο ήταν να τα πάρει ο ΟΤΕ αφού τώρα χτίζει το συνδρομητικό του πρόγραμμα και σε περιόδους ισχνών αγελάδων τα ελέυθερα κανάλια δεν μπορούσαν άλλωστε να αντιδράσουν.
Κρίμα γιατι, πέρα από ενα 30% απο τους πολύ φανατικούς των F1 & Motogp που είτε θα πλήρώσουν, είτε θα ταλαιπωρηθούν με άλλες λύσεις, οι υπόλοιποι απλά θα αποσύρουν σιγά σιγά το ενδιαφέρον τους.
That's life, Ladies & Gentlemen...:(

Sapadak
16/03/2012, 11:56
πολύ φανατικούς των F1 που είτε θα πλήρώσουν, ε(

Αυτο ειναι στον Alpha κανονικα
:confused:

Volo
16/03/2012, 13:22
Στον Alpha θα δείχνει μόνο τον αγώνα από ό,τι κατάλαβα. Δοκιμαστικά ΟΤΕ ΤV.

Sapadak
16/03/2012, 13:45
Στον Alpha θα δείχνει μόνο τον αγώνα από ό,τι κατάλαβα. Δοκιμαστικά ΟΤΕ ΤV.

Ζωντανα στον οτε, αλλα στον αλφα θα τα δειχνει κονσερβα πριν απο την ζωντανη μεταδοση

aris_n
16/03/2012, 13:56
Τα καλύτερα του 2011 σε slow motion απο το motogp.com...

http://www.youtube.com/watch?v=kGIjetX6TBk&feature=g-all-u&context=G20b6f5aFAAAAAAAABAA

nikka
17/03/2012, 22:46
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ

Στον ASTRA A2/B2 στις 28,5 μοίρες 6 καναλια BBC SPORT συχνότητα 11954 vertical SR 27500 FREE με δοκιμαστικά απο Παρασκευή όλες οι κατηγορίες και άν τα χάσεις τα έχει όλη τηνβδομάδα. Καί F1 απο 4 κάμερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Corvo
17/03/2012, 23:03
Τα καλύτερα του 2011 σε slow motion απο το motogp.com...

http://www.youtube.com/watch?v=kGIjetX6TBk&feature=g-all-u&context=G20b6f5aFAAAAAAAABAA

πω πω πω...στη cork screw το πλανο ειναι :eek::eek:

ghostkon
17/03/2012, 23:30
φετος, η τηλεοπτικη μεταδοση για το motoGP θα ειναι στο ΟΤΕ tv και δεν θα υπαρχει μεταδοση απο ελευθερο τηλεοπτικο καναλι, ουτε απο το woop.gr

εγω εδω και δυο χρονια εβλεπα motogp στο http://www.woop.gr και SBK εδω >>> http://www.sportlemon.tv/c-10.html
απο φετος λογικα θα τα βλεπω και τα δυο εδω >>> http://www.sportlemon.tv/c-10.html ...υπαρχουν παντα
τουλαχιστον επτα με οκτω διαφορετικα links και τουλαχιστον ενα ή δυο με αγγλικη περιγραφη...καλυτερα
τα ευρωπουλα να πανε σε βολτες και οχι σε καποιον παροχο μεταδοσης...αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...

καλυτερα να εχουμε τα links παρα να ψαχνομαστε τελευταια ωρα...(το μονο δοκιμασμενο ειναι το sportlemon) τα υπολοιπα δεν τα εχω τσεκαρει

http://www.sportlemon.tv/c-10.html

http://racestream.blogspot.com/

http://www.firstrowsports.eu/

http://livetv.ru/en/

http://www.livesportontv.com/motor-sports

http://www.lshunter.tv/motor-sports-live-streaming-video.html (αργει λιγο να ανοιξει)

k7600
19/03/2012, 19:49
παιδια εγω Σαββατο συνδεσα το οτε tv, δεν εχω δοκιμασει να δω κανεναν αγωνα απο καποιο site οποτε δεν εχω γνωμη, παντως την Κυριακη ειδα λιγο F1 απο οτε sport HD και οφειλω να ομολογησω οτι το ευχαριστηθηκα. Ποιοτητα εικονας ΗD, ψηφιακος ηχος, καμια διακοπη κτλ
Για να μην παρεξηγηθω δεν προτρεπω να παλει κανεις ote tv ουτε λεω οτι ειναι μικρο το ποσο, απλα βλεπω οτι φετος θα χορτασω αγωνες (motogp,sbk,bsb,irc), αν τωρα τα πραγματα χειροτερεψουν σε ενα χρονο το διακοπτω.

motomaniac
19/03/2012, 21:30

ολοι πανε σε slow motion κι ο rossi κανονικα.. στο 2:07 ο stoner απολαυση. γνησιος διαδοχος του Doohan!!!

Antwnis
21/03/2012, 14:36
Αυτο ειναι στον Alpha κανονικα
:confused:

Ναι, έχεις δίκιο, τον είδα άλλωστε τον αγώνα.
Τα τηλεοπτικά σποτ του ΟΤΕ TV ανέφεραν χαρακτηριστικά "Για 3 χρόνια η F1 μόνο στον OTE TV"
Ευτυχώς..
Βλέπεις, έχω αναμνήσεις απο την ασπρόμαυρη ΕΡΤ στις αρχές της δεκαετίας του 80 που μετέδιδε ζωντανα τα Κυριακάτικα μεσημέρια αγώνες με πρωταγωνιστές τους Νίκι Λάουντα, Τζόντυ Σέκτερ, Πατρίκ Ντεπαγιέ, Εμερσον Φιτιπάλτι.. και τοσους ακόμα..

dim40
21/03/2012, 20:05
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ

Στον ASTRA A2/B2 στις 28,5 μοίρες 6 καναλια BBC SPORT συχνότητα 11954 vertical SR 27500 FREE με δοκιμαστικά απο Παρασκευή όλες οι κατηγορίες και άν τα χάσεις τα έχει όλη τηνβδομάδα. Καί F1 απο 4 κάμερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μηπως ξερεις αν το συγκεκριμενο δορυφορο μπορω να τον πιασω με πιατο της νοβα? και τι αλλαγες πρεπει να κανω? στη νοβα δε υπαρχει πλεον συνδρομη..........

KostasV2
21/03/2012, 20:30
μηπως ξερεις αν το συγκεκριμενο δορυφορο μπορω να τον πιασω με πιατο της νοβα? και τι αλλαγες πρεπει να κανω? στη νοβα δε υπαρχει πλεον συνδρομη..........

Πολύ χλωμό. "A 3.5m satellite dish may provide reception of Sky Digital, although results are uncertain and unpredictable given that Greece is on the edge of the Astra 28.2E satellite footprint." λέει εδώ: http://www.stevelarkins.freeuk.com/skytv_reception_europe.htm

super_toto
22/03/2012, 09:24
Στο επίσημο site του motogp πάντως, έχει τον ΣΚΑΙ ακόμα ως δίκτυο για την Ελλάδα.

dim40
22/03/2012, 14:45
Πολύ χλωμό. "A 3.5m satellite dish may provide reception of Sky Digital, although results are uncertain and unpredictable given that Greece is on the edge of the Astra 28.2E satellite footprint." λέει εδώ: http://www.stevelarkins.freeuk.com/skytv_reception_europe.htm

ευχαριστω για τη απαντηση. αρα μενει οπως ειναι και ψαχνω για καφετερια στη περιοχη μου που να το δειχνει .

ikarosk
22/03/2012, 16:03
ευχαριστω για τη απαντηση. αρα μενει οπως ειναι και ψαχνω για καφετερια στη περιοχη μου που να το δειχνει .

Αφού έχεις το πιάτο της NOVA (μάλλον 60άρι είναι) γύρνα το στις 19,2 στον ASTRA και βρες το SPORT1. Εγώ με 80άρι πιάτο στραμμένο ανάμεσα σε ASTRA 19.2 & HOTBIRD 13.0 βλέπω και τους δύο, αλλά όχι με την μέγιστη ποιότητα.
Όπως προανέφερε και το μέλος mamounias είναι η καλύτερη λύση.

JIMK7
22/03/2012, 21:38
παιδια εγω Σαββατο συνδεσα το οτε tv, δεν εχω δοκιμασει να δω κανεναν αγωνα απο καποιο site οποτε δεν εχω γνωμη, παντως την Κυριακη ειδα λιγο F1 απο οτε sport HD και οφειλω να ομολογησω οτι το ευχαριστηθηκα. Ποιοτητα εικονας ΗD, ψηφιακος ηχος, καμια διακοπη κτλ
Για να μην παρεξηγηθω δεν προτρεπω να παλει κανεις ote tv ουτε λεω οτι ειναι μικρο το ποσο, απλα βλεπω οτι φετος θα χορτασω αγωνες (motogp,sbk,bsb,irc), αν τωρα τα πραγματα χειροτερεψουν σε ενα χρονο το διακοπτω.

Φιλε μου ποιο πακετο πηρες αυτο με τα 20 ευρω :look: γιατι πηγα σημερα και το πηρα :D

k7600
23/03/2012, 17:31
ναι αυτο πηρα. Στο εχουν συνδεσει ή ακομα?
επισης να ξερεις καθε βραδυ ενα απ τα καναλια του πακετου αυτου εχει παλαιοτερους αγωνες sbk.

JIMK7
23/03/2012, 21:40
ναι αυτο πηρα. Στο εχουν συνδεσει ή ακομα?
επισης να ξερεις καθε βραδυ ενα απ τα καναλια του πακετου αυτου εχει παλαιοτερους αγωνες sbk.

Ολο τα απογευμα προσπαθω να βρω το δορυφορο Eurobird 9A και ακομα δεν τα καταφερα με πιατο 1,40 :confused: θα προσπαθησω και αυριο κι αν δεν τα καταφερω θα φωναξω ενα τεχνικο :p

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
24/03/2012, 09:04
ειχα το οτε τιβη για ενα χρονο.
σχεδον καθε μερα επερνα τιλεφωνο γιατι κολουσε. δεν μπορουσα να δω ουτε μια ταινια ολοκληρη. και πχ τους επερνα τηλεφωνο την δευτερα.... η απαντηση ηταν οτι εντος 48 ωρων θα ειχε επικευαστη η βλαβη. την παρασκευη δεν ηταν ακομα ετοιμη και ενω τους επερνα καθε ημερα μου ελαγα οτα θα επισκευαστη εντοσ 48 ωρων.
μετα απο 10-12 μερες το ευτιαχναν και μεσα στην ιδια ημερα ξαναχαλουσε και δοσοτυ απο την αρχη 6 εως 12 ημερες να ξαναφτιαχτη.
σε ενα χρονο που πληρωσα ειχα κανει πανω απο 1000 τηλεφωνα στακονομουν με οποιον εβρισκα στο ττηλεφωνο . εστηλα ημεηλ στον οτε και μου ελεγαν οτι το ετιμα του το ελεγχουνε. πιγα σε δικηγορο για να κοψω την συνδεση και να μου επιστρεψουν τα λευτα που ειχα δοσει και μου ειπε οτι δεν θα βγαλουμε ακρη με αυτους γιατι ειναι κρατος εν κρατη.
και ολοι οι δικιγοροι μου ειπανε το ιδιο θα ξοδευα περισοτερα απο οτι θα επρεπε να παρω.
οποτε επερνα τηλεφονα και εβριζα αβερτα τουλαχιστον να βγαλο το αχτι μου .
πληρωνα οτε τιβη για να τουσ βριζω και να ξεδινο και οχι για να βλεπω.
μολισ εκλισα χρονο το εκοψα μου ειπαν να τους επιστρεψω το μηχανιμα γιατι ηταν το ακριβο που ειχε διαφορα στην τιμη και το μοντεμ . και τουσ απαντησα ...μολων λαβε.....
και τουσ ιδοποιησα οτι μενο στον δευτερο και να φροντισουν αυτος που θα ερθει να το παρει να ξερει να πεταει...
μου εστηλαν εξωδικο και τους το επεστρεψα συτημενο αφου ειχα σκουπιση τον κολο μου... φανταζομε αυτον που το ανοιξε το φακελο.....
απο τοτε εχει περασει 1 χρονος και δεν με εχουν ξαναενοχληση. αλλα εγω φροντιζω να τουσ διαφιμηζο αναλογα....

k7600
24/03/2012, 09:29
μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα , βεβαια το εχω μολις μια εβδομαδα αλλα ολα οκ. Ελπιζω να μην εχω την ...τυχη σου.

zolotas
24/03/2012, 09:46
. αλλα εγω φροντιζω να τουσ διαφιμηζο αναλογα....

κοιτανε να σου παρουνε το παγιο για 1 χρονο ....δλδ τζαμπα και το σαλιο που χαλαγες να βριζεις ........καριολια.....μην παιρνεται ρε οτε tv και noves και al jazires και παπαριες εκτος αν εχετε λεφτα για πεταμα.......ετσι δυναμωνουν

Νικος χρ.
24/03/2012, 09:49
μου εστηλαν εξωδικο και τους το επεστρεψα συτημενο αφου ειχα σκουπιση τον κολο μου... φανταζομε αυτον που το ανοιξε το φακελο.....
:lol::bigcry::beer:

MG-KTiNoS
24/03/2012, 10:39
Ρε Αρκούδο ακόμα δεν έμαθες να μη μπλέκεις με Γερμανούς ?
:lol:

ammon_ra
24/03/2012, 20:47
για οσους φιλους ασχολουντε με δορυφορικα εχουμε και λεμε

http://www.motogp.com/en/MotoGP+Basics/tv_broadcasters

Albania Super Sport / Klan TV
Andorra TVE / NT1 / France Eurosport
Austria ATV
Belgium RTL Club / VT4
Bosnia SportKlub
Bulgary TV Plus
Croatia SportKlub
Cyprus CYBC / Lumiere
Czech Rep. Nova TV / Nova Sports
Denmark TV3 PULS
Estonia Viasat
Finland Nelonen Sport Pro / Nelonen Sport
France NT1 / France Eurosport
Germany Sport1
Greece
Hungary DigiSport
Italy Italia1 / Premium MotoGP
Ireland BBC / British Eurosport
Latvia Viasat
Liechtenstein NT1 / RTL Club
Lithuania Viasat
Luxembourg NT1 / RTL Club
Macedonia AB Canal
Malta Italia1
Monaco NT1 / France Eurosport
Norway Viasat Motor
Poland SportKlub
Portugal Sport TV
Romania DigiSport
Russia Autoplus
San Marino Italia1 / Premium MotoGP
Serbia SportKlub
Slovakia Nova Sports
Slovenia Kanal A / Pop Plus
Spain La 1 / Teledeporte
Sweden Viasat Motor
Switzerland TSI / TSR / DRS
United Kingdom BBC / British Eurosport

καποια απο αυτα ειναι ελευθερα και σχεδον ολα σε pay servers μεσω dreambox.
δεν ξερω το κατα ποσο βοηθησα.
για οποιαδηποτε απορια ρωτηστε....

ammon_ra
24/03/2012, 21:06
Γιατί πήγε στον ΟΤΕ το MotoGP;

Οι απαντήσεις και τα γεγονότα!

Απόψεις του Δημήτρη Διατσίδη

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί στον OTE TV είναι σχετικά απλή:

Μα απλά γιατί ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε κανένα ιδιωτικό ή κρατικό κανάλι της Ελλάδας!

Τώρα πως φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα για το πιο θεαματικό άθλημα του μηχανοκίνητου κόσμου;
Αυτό θα σας εξηγήσω στις παρακάτω γραμμές.

Πρώτα από όλα πρέπει να καταλάβει κανείς ότι το τηλεοπτικό πρόγραμμα MotoGP είναι μια πανάκριβη παραγωγή,
που περιλαμβάνει κάλυψη με πάνω από 120 κάμερες σε κάθε αγώνα και μετάδοση HD (High Definition) τα τελευταία χρόνια,
γεγονός που σημαίνει ένα τεράστιο κόστος για την DORNA που έχει τα δικαιώματα, το οποίο πρέπει να βγει από την πώληση
των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε όλες τις χώρες και τους σταθμούς που ενδιαφέρονται.

Πάμε τώρα στο Ελληνικό σκέλος της υπόθεσης:

Το 2004 τα κυριότερα στιγμιότυπα και των τριών κατηγοριών του Πρωταθλήματος – η γνωστή ωριαία μαγνητοσκοπημένη εκπομπή –
το “MotoGP Show” προβλήθηκε από το κανάλι της Αττικής “Magic” με εξαιρετικά ποσοστά τηλεθέασης.
Έτσι τον επόμενο χρόνο η ΕΤ3 πήρε τα δικαιώματα, με τον εμπνευσμένο τότε Πρόεδρό της, τον κ. Δημήτρη Τσάμη,
που πίστεψε στο πρόγραμμα, πίστεψε στην δουλειά του (το να αναβαθμίσει μια ΕΤ3 που την πήρε με ποσοστά τηλεθέασης κάτω από 2%)
και την επόμενη χρονιά το 2006 ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι και το 2008!

Το MotoGP αντάμειψε την ΕΤ3 με εξαιρετική τηλεθέαση και με διαφημιστικά έσοδα, που δεν είχε δει κανένα άλλο πρόγραμμά της μέχρι τότε!
Όμως στην Ελλάδα φαίνεται ότι όσοι κάνουν καλά τη δουλειά τους, δεν μπορούν να επιβιώσουν στον “όμορφο κόσμο” της τηλεόρασης
και ο κ. Τσάμης δεν έμεινε στην προεδρία.

Το νέο ΔΣ που ανέλαβε έκρινε ότι το MotoGP ΔΕΝ ήταν ένα καλό πρόγραμμα για την ΕΤ3, από το 2009 και μετά,
όταν το κόστος των δικαιωμάτων ανέβηκε ψηλά, λόγω του ότι το Eurosport παγκοσμίως δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την DORNA
και έτσι σε όλον τον κόσμο το κόστος της αποκλειστικότητας μετακυλίστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Εδώ να σας πω ότι η ΕΤ3 τότε δεν θα έδινε ούτε ένα €, αφού το κόστος θα το κάλυπταν οι διαφημιζόμενοι!

Φτάσαμε λοιπόν στο 2009 που ο ΣΚΑΪ πήρε το MotoGP για τα επόμενα τρία χρόνια. Το 2009 πήγε μέτρια και τα έσοδα του σταθμού
μόλις που έφθασαν να καλύψουν τα έξοδα. Παρά την μεγάλη χορηγία της bp ultimate, οι εταιρίες μοτοσυκλέτας,
με εξαίρεση την Honda – Σαρακάκης και την Piaggio (Aprilia) ΔΕΝ στήριξαν το μοναδικό προϊόν που έφερνε την μοτοσυκλέτα
μέσα στο σπίτι κάθε ελληνικής οικογένειας! Έτσι το 2010 ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά “έσπασε” το συμβόλαιο και τα δύο τελευταία χρόνια
τις μεταδόσεις τις πλήρωσε το περιοδικό MOTOGP WORLD που έβαλε βαθιά το χέρι του στην τσέπη του!, αφού οι χορηγίες των παραπάνω,
έστω με την πολύτιμη βοήθεια της Tzortzopoulos (SHOEI, IXS, SIDI), των αναψυκτικών Λουξ και των FAN Moto & Pierrakos Moto,
ΔΕΝ έφτασαν για να καλύψουν τα κόστη των μεταδόσεων. Μάλιστα υπήρχαν κάποιες εταιρίες του χώρου που έβαζαν διαφήμιση
στα γήπεδα ποδοσφαίρου και όχι στο MotoGP!

Πέρα από αυτό όταν στα μέσα του 2011 έπρεπε να αναζητηθεί νέο κανάλι (την στιγμή που ο ΣΚΑΪ δήλωσε ότι ΔΕΝ το θέλει),
κανένα από τα ελεύθερα κανάλια ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε!

Ο λόγος είναι απλός:

Η υψηλή τηλεθέαση δεν σημαίνει τίποτε, αν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα διαφημιστικά έσοδα, ώστε ο σταθμός να μην μπαίνει μέσα.
Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν στα κανάλια και η οικονομική διαχείριση των προγραμμάτων πρέπει πια να είναι πολύ προσεκτική.

Και ναι, καλώς ή κακώς το ποδόσφαιρο ακόμη μαζεύει διαφημίσεις, όπως και η Formula 1, που και σε αυτήν την τρομερά δύσκολη συγκυρία
υποστηρίχτηκε από τις εταιρίες αυτοκινήτου. Άρα μην ρίχνουμε τα βάρη στους άλλους τους κακούς και ας ζητήσουμε τις απαντήσεις
από αυτούς που ΔΕΝ το υποστήριξαν αυτά τα χρόνια. Γιατί να είστε σίγουροι ότι αν οι εταιρίες του χώρου το αγκάλιαζαν,
ο ΣΚΑΪ και ο κάθε ιδιωτικός σταθμός θα το ήθελε στο πρόγραμμά του.

Τώρα αν μιλήσουμε για την κρατική τηλεόραση, το 2011 που έπρεπε να κάνει τις διαπραγματεύσεις για το αν το θέλει η όχι,
οι νέοι υπεύθυνοι προγράμματος εκεί δεν το ήξεραν καν ως τηλεοπτικό προϊόν!

Έτσι λοιπόν ο μονόδρομος για να υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση ήταν τα συνδρομητικά κανάλια και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο OTE TV
που κυριολεκτικά αγκάλιασε το θέμα και το έβαλε στο πρόγραμμά του, μάλιστα με βλέψεις να το αναβαθμίσει και να δώσει όσες περισσότερες
ώρες γίνεται σε υψηλής ευκρίνειας μεταδόσεις, χωρίς – προς το παρόν – διακοπές για διαφημίσεις.

Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα και όποιος δεν μπορεί να την καταλάβει ή θεωρεί ότι είναι υποχρέωση κάποιας άγνωστης δύναμης
να του έχει διαθέσιμο ένα θέαμα, χωρίς να πληρώνει εισιτήριο, τότε ζει αλλού!

Όταν κάποιος λέει ότι προτιμά να δώσει 1.000 + € για να δει από κοντά έναν αγώνα MotoGP και δεν μπορεί να δώσει 20 € τον μήνα
για να έχει 500 ώρες προγράμματος MotoGP, τότε μάλλον ΔΕΝ αγαπά όσο νομίζει αυτό το πρόγραμμα.

Η νέα τηλεοπτική εποχή του MotoGP είναι εδώ, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

ammon_ra
24/03/2012, 21:08
Και για να γυρίσουμε στην αρχή του κειμένου, το κυριώτερο είναι ότι ΔΕΝ υπήρχε κανένας άλλος τρόπος για να υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση,
αφού κανένα κανάλι ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε!!

Υ.Γ. Επειδή πολλοί ρωτούν για το woop.gr σας βεβαιώνω ότι ΔΕΝ θα μπορεί να έχει όπως πέρυσι “ζωντανά” δοκιμές και αγώνες, αφού
– όπως είναι φυσικό – η DORNA έδωσε αποκλειστικότητα στον ΟΤΕ!

MG-KTiNoS
24/03/2012, 23:03
Γιατί πήγε στον ΟΤΕ το MotoGP;

Οι απαντήσεις και τα γεγονότα!

Απόψεις του Δημήτρη Διατσίδη

....
Η νέα τηλεοπτική εποχή του MotoGP είναι εδώ, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Το κακό δεν είναι ότι πήγε το μοτοτζι πι στον ΟΤΕ τι βι αλλά ότι πήγε και ο ΔΔ μαζί...
και δεν μας αρέσει για αυτό θα βρούμε -έχουμε βρει- τρόπο τζαμπέ ή περίπου...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

ernti
24/03/2012, 23:15
[QUOTE=ammon_ra;2163956]
σε υψηλής ευκρίνειας μεταδόσεις, χωρίς – προς το παρόν – διακοπές για διαφημίσεις.

/QUOTE]

Εδώ είναι το ζουμάκι.
Θα πλερώνεις ΕΜΜΕΣΑ και ΑΜΕΣΑ.
Κατά τ'άλλα μια χαρά τα γράφει,και ήταν καιρός να πει μερικά
γεγονότα για τη μέχρι τώρα ''περιπέτεια'' του Moto gp,στις
ελληνικές τηλεοράσεις.
Μία ερώτηση γι'αυτούς που κατέχουν τα τεχνολογικά.
Γίνεται να πληρώνω αυτό ακριβώς που βλέπω?
Pay per view το λένε?
Δλδ βάζω nova ή οτε γιατί γουστάρω ας πούμε formula 1.
Γινεται να βλεπω ΜΟΝΟ αυτό,άν θέλω και να πληρώνω μόνο
αυτό?
Όπως κάνω ας πούμε εγώ τώρα ιντερνετικά με το motogp.com.
Γιατί τώρα άν έχω καταλάβει καλά με τα συνδρομητικά
πλερώνω τσόντες,χωρίς να έχω σκοπό να ρέψω στη μ@μ@κία,
παιδικά και δεν έχω παιδιά,μπάλλα που δεν μ'αρέσει,κι ένα σωρό
παπαριές που δεν θα δω ποτέ μου.
Και στη τελική,ούτε θέλω,ούτε έχω σκοπό,να περάσω τη ζωή μου
βλέποντας αηδίες,αλλά τα σκάω κανονικά γιατί έτσι είναι το ''πακέτο''
Μια φορά κι ένα καιρό υπήρχαν 5-6 περιοδικά ποικίλης ύλης
με λίγο απ'όλα.
Τώρα είναι απόλυτα εξειδικευμένα.Μέχρι περιοδικό για το piercing
υπάρχει.
Η τηλεόραση,κανονική και ιντερνετική θα γίνει ποτέ έτσι?

MG-KTiNoS
24/03/2012, 23:39
Αυτό με τη μαλακία να το ξανασκεφτείς πάντως...
ΑΠό εκεί και πέρα γιατί θες να πληρώσεις κάτι που μπορείς να έχεις τσάμπα?

DrBig
24/03/2012, 23:47
σχεδον καθε μερα επερνα τιλεφωνο γιατι κολουσε. δεν μπορουσα να δω ουτε μια ταινια ολοκληρη. και πχ τους επερνα τηλεφωνο την δευτερα.... η απαντηση ηταν οτι εντος 48 ωρων θα ειχε επικευαστη η βλαβη. την παρασκευη δεν ηταν ακομα ετοιμη και ενω τους επερνα καθε ημερα μου ελαγα οτα θα επισκευαστη εντοσ 48 ωρων.
μετα απο 10-12 μερες το ευτιαχναν και μεσα στην ιδια ημερα ξαναχαλουσε και δοσοτυ απο την αρχη 6 εως 12 ημερες να ξαναφτιαχτη.
σε ενα χρονο που πληρωσα ειχα κανει πανω απο 1000 τηλεφωνα στακονομουν με οποιον εβρισκα στο ττηλεφωνο . εστηλα ημεηλ στον οτε και μου ελεγαν οτι το ετιμα του το ελεγχουνε. πιγα σε δικηγορο για να κοψω την συνδεση και να μου επιστρεψουν τα λευτα που ειχα δοσει και μου ειπε οτι δεν θα βγαλουμε ακρη με αυτους γιατι ειναι κρατος εν κρατη.
και ολοι οι δικιγοροι μου ειπανε το ιδιο θα ξοδευα περισοτερα απο οτι θα επρεπε να παρω.
μολισ εκλισα χρονο το εκοψα μου ειπαν να τους επιστρεψω το μηχανιμα γιατι ηταν το ακριβο που ειχε διαφορα στην τιμη και το μοντεμ . και τουσ απαντησα ...μολων λαβε.....
και τουσ ιδοποιησα οτι μενο στον δευτερο και να φροντισουν αυτος που θα ερθει να το παρει να ξερει να πεταει...
απο τοτε εχει περασει 1 χρονος και δεν με εχουν ξαναενοχληση. αλλα εγω φροντιζω να τουσ διαφιμηζο αναλογα....

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

ernti
25/03/2012, 00:13
Αυτό με τη μαλακία να το ξανασκεφτείς πάντως...
ΑΠό εκεί και πέρα γιατί θες να πληρώσεις κάτι που μπορείς να έχεις τσάμπα?

To θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό,και ηθικό να πληρώνω για μια υπηρεσία που μου παρέχεται.
Όπως και το αντίθετο βεβαίως.
Κάνω εμπόριο.Μερικές κλοπές είναι αναπόφευκτες,αλλά άμα αρχίσουν να κλέβουν όλοι
σε λίγο καιρό κατεβαίνουν τα ρολά.Απλά πράγματα.
Το μοτο gp είναι προιόν, καλώς ή κακώς και πουλιέται.
Και κατά δεύτερον έχει να κάνει με όλα τα υπόλοιπα που βλέπω με
την ετήσια συνδρομή.
Το φχαριστιέμαι σε απλά ελληνικά.Τόσο απλά.
Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δε με κοροιδεύουν.
Το πληρώνω γιατί θέλω να το βλέπω.
Άν δεν το πληρώνω,αργά ή γρήγορα δεν θα το βλέπω.
Επαγγελματικός αθλητισμός είναι ρε παιδιά.
Δεν είναι 5 παιδάκια σε πίστα καρτ που κάνουνε το χαβαλέ τους.:beer:κι από μένα

MG-KTiNoS
25/03/2012, 10:47
Ναι αλλά αν κάποια δορυφορικά κανάλια έχουν πληρώσει αυτά για το δείχνουν ελεύθερα γιατί να πληρώσεις και εσύ τον ΟΤΕ?
Δε σου λέω να κλέψεις κάτι, απλά να προτιμήσεις το τσάμπα…

(βάζεις πιάτο μια φορά και βλέπεις για πάντα και όχι μόνο αυτά...)

dmf
25/03/2012, 13:47

Και έβριζες ποιόν ρε φίλε; Τον φοιτητή που δουλεύει εκεί part-time; Τα ξέρω από πρώτο χέρι γιατί δούλευα κάμποσους μήνες εκεί,
και κάτι τέτοιοι πελάτες σου χαλάνε την διάθεση για το υπόλοιπο της βάρδιάς σου.
Οκ δεν ήταν αξιόπιστο, οκ είχε συχνά βλάβες, το ξέρεις όμως ότι κάθε φορά που έχει πρόβλημα η υπηρεσία, μπορείς να ζητήσεις πίστωση
λογαριασμού; Δηλ όσες μέρες κάνανε να στο φτιάξουν δεν πληρώνεις δεκάρα. Αλλά πόσοι το ξέρουν αυτό, και πόσο μάλλον πόσοι το κάνουν.
Και μετά με το δίκιο τους νιώθουν αδικημένοι και ξεσπάνε όπου βρουν.
Και σε περίπτωση που η υπηρεσία είναι αναξιόπιστη, έχεις δικαίωμα να την διακόψεις πριν το 12μηνο, αλλά δεν το έψαξες καλά..
Τα υπόλοιπα με τα χαρτιά κλπ τα αφήνω ασχολίαστα.

KostasV2
25/03/2012, 13:59
...

Να την κάνεις ΤΙ την αποζημίωση όταν δεν λαμβάνεις την υπηρεσία που (ακριβο)πληρώνεις; Αν π.χ. χάσω τον αγώνα του Mugello ή τον τελικό του Roland Garros πρέπει να ικανοποιηθώ από τα 1-2 ευρώ που θα μου πιστώσουν στο λογαριασμό για τη μέρα που δεν έπαιζε ο δέκτης; Έχουμε δει κάπως λάθος την έννοια της παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα...

devil's animal
25/03/2012, 14:04
Να την κάνεις ΤΙ την αποζημίωση όταν δεν λαμβάνεις την υπηρεσία που (ακριβο)πληρώνεις; Αν π.χ. χάσω τον αγώνα του Mugello ή τον τελικό του Roland Garros πρέπει να ικανοποιηθώ από τα 1-2 ευρώ που θα μου πιστώσουν στο λογαριασμό για τη μέρα που δεν έπαιζε ο δέκτης; Έχουμε δει κάπως λάθος την έννοια της παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα...

+πολλα...

dmf
25/03/2012, 14:13
Τότε διακόπτεις την υπηρεσία σου και όλα καλά.
Γιατί δηλαδή αν χάσεις τον αγώνα στο mugello, και μετά πάρεις κάπακι στην υποστήριξη
και μπινελικώσεις, όλα θα φτιάξουν; :D Δεν είμαστε με τα καλά μας μου φαίνεται..

Είπε κάτι πολύ σωστό η Γιαγια Αρκούδα στο τέλος, αλλά δεν το επισήμανα. Δυσφήμιση. Αυτό
είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

KostasV2
25/03/2012, 14:41
Τότε διακόπτεις την υπηρεσία σου και όλα καλά.
Γιατί δηλαδή αν χάσεις τον αγώνα στο mugello, και μετά πάρεις κάπακι στην υποστήριξη
και μπινελικώσεις, όλα θα φτιάξουν; :D Δεν είμαστε με τα καλά μας μου φαίνεται..

Είπε κάτι πολύ σωστό η Γιαγια Αρκούδα στο τέλος, αλλά δεν το επισήμανα. Δυσφήμιση. Αυτό
είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.
Διακόπτεις την υπηρεσία πληρώνοντας και "τέλος διακοπής" εννοείς... Κερατάς και δαρμένος δηλαδή.
Και όχι, δεν είπα ότι το μπινελίκωμα είναι λύση. Αλλά συνήθως, αντί να σου ζητήσουν συγγνώμη και να σου παρατείνουν π.χ. τη συνδρομή δωρεάν, προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό/μ@λάκα/άσχετο και ότι τέλος πάντων το πρόβλημα δεν είναι δικό τους...

Υ.Γ. Το αν είμαι με τα καλά μου ή όχι, μάλλον δεν είσαι αρμόδιος να το κρίνεις.

dmf
25/03/2012, 14:55
Κανένα τέλος διακοπής δεν πληρώνεις, αν δεν είσαι ικανοποιημένος από την αξιοπιστία της υπηρεσίας.
Αλλά ναι τον εξοπλισμό πρέπει να το επιστρέψεις.
Όσο για το άλλο μην θίγεσαι, δεν πήγαινε ειδικά σε εσένα..
Και στο τέλος μου τα γύρισες λίγο :p Δηλ δεν θέλεις πίστωση λογαριασμού, αλλά μια μικρή δωρεάν παράταση?
Ποιά η διαφορά? :s

Επειδή μάλλον έχω ξεφύγει αρκετά από το θέμα του θρεντ, όποιος μοντ θέλει μπορεί να σβήσει ότι κρίνει ότι
είναι άσχετο.

Ζεύκας
25/03/2012, 15:03
Στα τάρταρα μάγκες το motogp!

να κλείσει και η μαλακία του Διατσίδη

να'ναι καλά το internet