View Full Version : Και τσάμπα Ultimate στην Ιτέα λέμε.....!!!
mike_thedoctor
12/09/2005, 15:52
Δύο μαύρα CBR 1000 και ένα μπλε 600 έκαναν τον γύρο του κορινθιακού την Κυριακή 11/9.......Στα κλου της ημέρας εκτός από την καταπληκτική βόλτα και η τσάμπα βενζίνη που βάλαμε στην ΙΤΈΑ μιας και ο βενζινάς έκλεισε το βενζινάδικο , κατέβασε τα ρολά αλλά οι αντλίες δουλεύανε......Ας είναι καλά η παρατηρητικότητά μου.....
Και για να μην παραξηγηθώ.....Περιμέναμε και κανα τέταρτο μήπως και εμφανιστεί κανείς...Ε μη γινόμασταν και ρεζίλι για 20euros ο καθένας....Παρόλα αυτά κανείς....
Φουλάραμε λοιπόν και....καλό δρόμο!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ALLRIGHT!!
:D :D :D :D :D :D
:beer: :beer:
:ninja: :ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike_thedoctor
Δύο μαύρα CBR 1000 και ένα μπλε 600 έκαναν τον γύρο του κορινθιακού την Κυριακή 11/9.......Στα κλου της ημέρας εκτός από την καταπληκτική βόλτα και η τσάμπα βενζίνη που βάλαμε στην ΙΤΈΑ μιας και ο βενζινάς έκλεισε το βενζινάδικο , κατέβασε τα ρολά αλλά οι αντλίες δουλεύανε......Ας είναι καλά η παρατηρητικότητά μου.....
Και για να μην παραξηγηθώ.....Περιμέναμε και κανα τέταρτο μήπως και εμφανιστεί κανείς...Ε μη γινόμασταν και ρεζίλι για 20euros ο καθένας....Παρόλα αυτά κανείς....
Φουλάραμε λοιπόν και....καλό δρόμο!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
πες βενζιναδικο να εχουμε το νου μας το ΣΚ που θα παμε παλι
Aααααα εσείς είσασταν !!!:a26: :a26: :a26:
Ξέχασα να συστηθώ....Είμαι αυτός που έχει το βενζινάδικο...:D
Άρα μου χρωστάτε 60 ευρώπουλα....Για πέστε μου... που και πότε να περάσω να τα πάρω ??? :beer: :beer: :beer:
Καλά ρε τομάρια....Και τσάμπα και Ultimate ???? Δεν μπορούσατε τουλάχιστον να βάλετε από την φθηνή ????:a5: :a5: :a5:
Ts Ts αλήτες
Μα καλά ρε παλιόπαιδα ΔΕΝ ΣΑΣ έχει πει η ηβετ, εεε ο αφρο ήθελα να πω, να μην :nono: βάζετε βενζίνη από τέτοια βενζινάδικα
δεν ντρέπεστε καθόλου :beer:
Συχώρεσε τους πολυαγαπημένε μου αφρο, ου γαρ οιδασι τι ποιουσι
:smokin: :a13: