View Full Version : επιλογη μοτο καταθεση εμπειριων
Νικος χρ.
11/03/2012, 17:24
παιδια σε κανα 2μηνο αν ολα πανε καλα θα κανω την κινηση για χιλιαρι και ειμαι αναμεσα σε gsxr k8-cbr 08 -r1 08. πρωτη επαφη με χιλιαρι επομενως δεν κυνηγαω τις απολυτες επιδοσεις θα ηθελα ομως αξιοπιστια και τα φωτα σας σε αυτο +ποιο ειναι απο τα τρια πιο γραμικο στην αποδοση!:)
εγω εχω cbr 08 εδω και 10 μηνες και για μενα ειναι κορυφη. γραμμικο οσο δε παει και δυναμη γεματη απο χαμηλα.συνδιαζει την ανεση του gsxr και τα καλα περιφεριακα του R1.
το μονο που θελω να προσεξεις ειναι αν πας για CBR να μη καιει λαδια, αρκετα καινε απο το εργοστασιο, μερικα πολυ. Αυτο οταν πας να δεις θα το καταλαβεις μονο μαρσαρωντας στασιμο το μηχανακι και κοιτωντας την εξατμιση για ασπρο καπνο.
επισης μερικα ειχαν ανακληση για σαζμαν - κολαρα ψυγειου - γραναζι στροφαλου το οποιο δεν εχει λειτουργικο προβλημα απλα ακουγεται(http://www.youtube.com/watch?v=l9A-KtgEHzM)(5 χρονια εγγυηση σε αυτο αν θυμαμαι καλα)
αυταααααααα καλη αγορα οτι και να παρεις.
ANDREAS3127
11/03/2012, 17:53
Το αδελφι εχει r1 06 και ενα φιλαρακι του 08 !!Ο ενας εχει 17.000χλμ και ο αλλος 30.000 περιπου!!Προβληματα μην περιμενεις για κανενα απο τα δυο(φορανε αλλο μοτερ)!!Για τα υπολοιπα δεν ξερω αλλα απο οτι ακουω δεν νομιζω να εχεις θεμα οποιο και να διαλεξεις!!
για μενα το μονο που πρεπει να κοιταξεις ειναι η θεση οδηγησης γιατι εχουν μικροδιαφορες!!Το gsxr ειναι πιο ανετο απο οτι λενε!!
Νικος χρ.
11/03/2012, 18:16
ρε φιλε σαν μπρικι κανει:eek:το δικο σου παρουσιασε τιποτα απο αυτα? ευχαριστω πολυ παιδια:wave2:
κανενας με gsxr?
ρε φιλε σαν μπρικι κανει:eek:το δικο σου παρουσιασε τιποτα απο αυτα? ευχαριστω πολυ παιδια:wave2:
κανενας με gsxr?
μονο τα κολαρα εχουν αλλαχτει στο δικο μου. Σπανιες περιπτωσεις αλλα στα ειπα να ξερεις ρε παιδι μου.
Νικος χρ.
11/03/2012, 18:33
και παλι ευχαριστω πολυ φιλαρακι
mpampis200
11/03/2012, 20:45
Για ρίξε μια ματιά για το suzuki....
http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/35500.asp
κανενας με gsxr?
τι θελεις να κανεις με τη μηχανη ?
Νικος χρ.
12/03/2012, 10:03
ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ.(ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΑ)
ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ.(ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΑ)
ωραια.τοτε ναι.θα πας σε 1000.
ας παρουμε τα πραματα απο την αρχη ομως.
αφου εχεις σκοπο και την πιστα,υπολογισε πως οποιο 1000 και να παρεις θελεις οπωσδηποτε αλλα 500 ευρω για να παρεις κουστουμι (αδιαπραγματευτο).
παμε τωρα στα μηχανακια.
απο τη στιγμη που δηλωνεις απεριφραστα οτι το μηχανακι θα το εχεις για κυριακατικες εξορμησεις (αρα οχι μονο πιστα), κατα τη γνωμη μου το gsxr ειναι μονοδρομος.το πιο τουριστικο απο τα ss.
οσο για τη γραμμικοτητα που αναζητας να μαθεις, σε αυτες τις μοτοσυκλετες για να αντιληφθεις τις διαφορες πρεπει να εισαι πολυ εμπειρος και να μπορεις να οδηγησεις τετοια κτηνη σε ορια και γι αυτο δεν θα απαντησω σε μια τετοια ερωτηση μια και δεν εχει κανενα νοημα.τουλαχιστον οχι αυτη τη στιγμη.
προτεινω με τη σειρα λοιπον πρωτα το suzuki,μετα το honda και τελευταιο το yamaha.
καλη αγορα.:wave2:
Νικος χρ.
12/03/2012, 10:58
ευχαριστω για την απαντηση. κανα προβλημα στο gsxr?πρεπει κατι να προσεξω?
ευχαριστω για την απαντηση. κανα προβλημα στο gsxr?πρεπει κατι να προσεξω?
κ7.το πηρα με 1000 κμ απο φιλο.εχει 27000κμ.δεν εχει παρουσιασει τιποτα μεχρι στιγμης!
το μονο που θα ελεγα ειναι οτι χρειαζεται σωληνακια υψηλης μπροστα.τιποτα περισσοτερο.
Νικος χρ.
12/03/2012, 11:26
ωραιος! να σαι καλα να το χερεσαι!κ παλι ευχαριστω:beer:
κ7.το πηρα με 1000 κμ απο φιλο.εχει 27000κμ.δεν εχει παρουσιασει τιποτα μεχρι στιγμης!
το μονο που θα ελεγα ειναι οτι χρειαζεται σωληνακια υψηλης μπροστα.τιποτα περισσοτερο.
και ενα καλο τακακι το λιγοτερο....(παθων) :)
και ενα καλο τακακι το λιγοτερο....(παθων) :)
+1000
ενα ειναι το τακακι.
dp brakes sport HH+
;)
+1000
ενα ειναι το τακακι.
dp brakes sport HH+
;)
Γενικως η ειδικως?
Για τι χρηση?
Μηπως την ακουνε οι δισκοι?
Γενικως η ειδικως?
Για τι χρηση?
Μηπως την ακουνε οι δισκοι?
εχω βαλει το δευτερο σετακι απο αυτα τα τακακια μετα απο προτροπη του nktr.
τα χρησιμοποιω τοσο στις σερρες οσο και στον δρομο και περα απο την τρομερη βελτιωση στο φρεναρισμα δεν εχει καμια εξτρα φθορα ο δισκος!!!