View Full Version : Γκυιλοτινα ... KTM990
PalLoukiLuke
19/03/2012, 09:17
..ειναι λιγο υπερβολικος ο τιτλος ε ε...
μου πηρε λιγη ωρα να σκεφτω που να το γραψω...στραβα και αναποδα? σε ειδα? κτμ?
τεσπα οσοι με ειδα στο δρομο να σπρωχνω με ειδαν ... θα με κανουν ρομπα στο αναλογο νημα χεχεχε
Αχχχ γενικα δεν πολυγραφω στο φορουμ...θαπρεπε...4 βολτες μεγαλες στη Ευρωπη και ουτε ενα ταξιδιωτικο...το ξερα οτι θα τιμωρηθω για την αμελια μου...τωρα θα το κανω, αλλα οχι ακομα. Πρωτα ειπαμε . γκυιλοτινα...
το Αdv. που λετε το πηρα πριν 2 χρονια και ειναι αληθεια οτι , τα ευλαβικα σερβις και ελεγχο σε λαδια υγρα βιδες και λαδωματα ειναι το μονο καλο που του κανω. 34000χλμ και εχει πλανταξει το κακομοιρο. Αν ειχε φωνη θα με ειχε βρισει αν ειχε ποδια κλοτσησει, 6 μηνες το χειμωνα με τακουνια σε λασπες βραχια χιονια σπασιμο, τους αλλους 6 με μεγαααλες βολτες φορτωματα διακαβαλο εξωτερικο επιδαυρο τεζα και παει λεγοντας...
Ωχχ ξεφυγα και ειπα πολλα...τεσπα ... πριν 2 ΣΚ εβαλα τα ασφαλτινα λαστιχα και βουρ για επιδαυρο. ολα καλα . επιστοφη στη βαση γκαραζ μεχρι την επομενη βολτα.....χτες δηλαδη
Σκεφτομουνα ξερεις , ανεβαινοντας στορκ να βρω δυο φιλους που ειχα στησει, ολες τις σκεψεις αυτες που εγραψα σαν προλογο απο πανω... Ποτε δεν ειχα φοβηθει οτι θα χαλαγε το ΚΤΜ , οτι θα με αφηνε, οτι θα με αδειαζε .. ενιωθα την ιδια ασφαλεια και αξιοπιστια οπως οταν ειχα το kawasaki...τελικα καποιος με ακουγε και ειπε για κατεβα λιγο να τα πουμε..
Απο την πρωτα βολτα κατι δεν ακουγα καλα στην εξατμιση... σκασιματα πιο πολλα ..οτν ηταν κρυο..λιγοτερο δυνατο στα ψηλα... καποιες αλλαγες που οταν ξερεις το μηχανακι τις καταλαβαινεις...Ειχα τυχει και ειχα διαβασει προσφατα ενα αρθρο του monstar sto ktmhellasclub και ημουν συγουρος οτι απο καπου εχανε αερα το συστημα...
ειχα πει να το κοιταξω αλλα εμπλεξα και το αμελησα πριν ξεκινησω...Μολις φτανω στορκ χτες ο ηχος ειχε αλλαξει και ειχα πειστει/ορκιστει οτι με το που γυρισω θα το κοιταξω..Καρατζα για φαγητο και επιστροφη . μουλτι 1200 ο ενας φιλος, εε λιγο γρηγορα σχετικα γυρναγαμε . ο ηχος δυναμωνε βεβαια αλλα λεω υπομονη φτανουμε...περναμε την μεγαααλη κατηφορα και ανηφορα και τους αφηνω λιγο να φυγουν πιο μπροστα...προσπερναω και μια παρειτσα και εκει που αρχιζουν οι κατηφορες...
πως ειναι οταν ξεβουλωνουν τα αυτια σου και ξαφνικα τα ακους ολα πιο δυνατα??? εεε ΠΙΟ δυνατα ... τη εχασα ρε παιδια τα τελικα πηραν δρομο?τα κολαρα μηπως?τα ψιλαφαω αφου το αφηνω να ρολαρει . πανω ειναι λεω .. απο καπου χανουμε πολυ...σβηνω.κατεβαινω και βλεπω
κομμενο το λαιμο του πισω κυλινδρου καμια 20 ποντους απο το κυλινδρο....:uplate:
επιλογος .
ολη την επιδαυρο σβηστος μεχρι τα Λουτρα που με πηγαν πατακι μεχρι Κορινθο..
Χιλια ευχαριστω στο φιλο με το μαυρο μουλτι 1200 και τη τρμινιονι που σταματησε και με ρωτησε και εκτσε λιγο πισω μη με μαζεψει κανας γρηγορος..καλους δρομους και να σαι καλα!!
και τωρα σκεφτομαι... ποσο μηχανακι πρεπει να λυσω για αν το βγαλω?(εγγυηση ειπαμε μας τελειωσε χιχι) μπαλωμα? μεταχειρησμενο? νεο σωληνα να μου το κουρμπαρει εξατμισας εχοντας το σπασμενο σαν δειγμα???
gefr?Dr?
υγ1.. ρε παιδια κια μονο που σας εγραψα το στορυ νοιωθω καλυτερα :smilea:
υγ2 για silent reader εγραψα πολλα ...
καλα χλμ σε ολους και προσοχη
Black Mamba
19/03/2012, 09:50
Γυρευοντας πηγαινες, μεταξυ μας...
Αφου ειχες τα συμπτωματα και ειχες μια ιδεα που να κοιταξεις.
Μπαλωμα ουτε για αστειο!
Η φτηνη λυση ειναι να πας σε εξατμισα να σου φτιαξει μια κουρμπα.
Αλλη λυση ειναι να μπεις στο car.gr και να ψαξεις μπας και βρεις τιποτα.
Το ebay ειναι καλη λυση αλλα χρονοβορα.
Η ακριβη λυση ειναι να βαλεις καινουργιο μαμα με κανα 200αρι:eek:
(ναι,περιπου τοσο κανει) ανευ εργατικων...
Να γραφεις συχνοτερα για να μην καταπιεζεσαι...:lol:
Allst@rf
19/03/2012, 10:19
:eek::eek:
ρε λουκα ειναι δυνατον?????????
και το πορισμα το ξερουμε?
siga reeeeee/ λες και φταιει το κατεμ.......
αφου το ειπες και ο ιδιος... γκαπα γκουπα στις διαδρομες τις χωματινες.... λασπουρες... ζεστο μοτορι + διελευση απο νερα.... η κολληση παπαλα! τι περιμενατε? δεν ειναι τουγκστενιο...! ο κινητηρας ειναι οκ ....ολα τα αλλα χτιζονται
Υ.Γ. κι εγω που νομιζα οτι ολοι οι κατοχοι κατεμ κουβαλανε μαζι τους tire ups και γκαφερ για κατι τετοιες καταστασεις :wacko::wacko:
Το έπαθα πριν καμια βδομάδα.. Ευτυχώς εντός Αττικής και δεν είχα θέμα. Είναι συχνό φαινόμενο στα 990 που ραγίζει λόγο χοντρής κόλλησης στο σπείρωμα του λ. Προσωπικά ξέρω άλλους 3 που το έχουν πάθει. Υποτείθεται πως στα καινούρια πλέον έχουν βελτιώσει την κόλληση για να μήν την ακούει. Κόστος καινούριου ανταλλακτικού όπως είπε και ο black mamba 200ευρώπουλα. Περαστικά.
devil's animal
19/03/2012, 12:11
εγω το βλεπω σαν μια καλη ευκαιρια να βαλεις μια ολοσωμη...:a13::a05:
ψαξου στο ebay...
:beer:
Μια υπεροχη ευκαιρια να βαλεις την ROXX 2 σε 1 της Remus! :beer:
Allst@rf
19/03/2012, 14:41
ειναι και αυστριακη...
:D
Άντε ρε και νόμισα ότι έπαθε κάτι η μηχανή. Άκους λεει, κόπηκε η εξάτμιση! :lol:
Δε σε άφησε το μηχανάκι εσύ το άφησες! ;)
Μας έλειψες καουμπόη. :beer:
:rolleyes: τα πρώτα χρόνια ειναι δύσκολα, υπομονή
πυξιδας990
19/03/2012, 15:30
η βαζεις την racetech οπως ο emix24.περαστικα και θα τα πουμε στον καφε μαζι με τον allst@rf
η βαζεις την racetech οπως ο emix24.περαστικα και θα τα πουμε στον καφε μαζι με τον allst@rf
Η racetech ειναι απο το ενδιαμεσο και πισω....
πυξιδας990
19/03/2012, 17:00
Η racetech ειναι απο το ενδιαμεσο και πισω....
σου φτιαχνει και απο μπροστα.ειχα βαλει παλια στο vstrom
PalLoukiLuke
19/03/2012, 17:03
ρε κοιτα κατι μπρουκληδες!:D:D
ρε σεις δεδομενων των συνθηκων ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κανω κατι αλλο πλην απο μεταχειρο ή κουρμπαδορο εξατμισα!!
δεν εχω μαζωξει τα λεφτα για το τεβε τελος του μηνα !!!
Ασχετο..η αληθεια ειναι οτι το εχω αγαπησει το μηχανακι... εγω φταιω μπορουσα να το ειχα διορθωσει. Πρεπει να λασκαρε πρωτα το κολαρο μετα να εσπασε..
να μη το ματιασω κιολας , αλλα σκυλι ρε πστ μου. Κανενα αλλο μηχανακι δεν θα τα εκανε ολα αυτα...
και ξανα στο θεμα...
πρεπει να βγαλω υποπλαισιο και αμορτισερ για να φτασω στο λαιμο?
θα ξεκινησω το βραδυ να λυνω απο πανω και θα βγαλω και φωτο...
(η αληθεια ειναι πως ψαχνομουν για 19-17 ζαντικο- αλλα στη φαση: ΟΤΑΝ φτιαξουν τα πραγματα και ετσι)
PS. η μπυριτσα θα παιξει λουτρακιον παραλια????
PalLoukiLuke
19/03/2012, 17:10
να αυτο εσπασε.
πολυ λυσημο βλεπω ρε πστ μου
Ααα
μπορω να στειλω τις ακαπες για γεμισμα υαλοβαμβακα?που ποσο??
σου φτιαχνει και απο μπροστα.ειχα βαλει παλια στο vstrom
Ναι αλλα ο Emix εχει απο το μεσαιο και πισω. Ο,τι θες σου φτιαχνει ο 'Π' αλλα με τα ιδια χρηματα εχεις κατι πολυ καλλιτερο αν πας σε Remus.
ρε κοιτα κατι μπρουκληδες!:D:D
ρε σεις δεδομενων των συνθηκων ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κανω κατι αλλο πλην απο μεταχειρο ή κουρμπαδορο εξατμισα!!
δεν εχω μαζωξει τα λεφτα για το τεβε τελος του μηνα !!!
Ασχετο..η αληθεια ειναι οτι το εχω αγαπησει το μηχανακι... εγω φταιω μπορουσα να το ειχα διορθωσει. Πρεπει να λασκαρε πρωτα το κολαρο μετα να εσπασε..
να μη το ματιασω κιολας , αλλα σκυλι ρε πστ μου. Κανενα αλλο μηχανακι δεν θα τα εκανε ολα αυτα...
και ξανα στο θεμα...
πρεπει να βγαλω υποπλαισιο και αμορτισερ για να φτασω στο λαιμο?
θα ξεκινησω το βραδυ να λυνω απο πανω και θα βγαλω και φωτο...
(η αληθεια ειναι πως ψαχνομουν για 19-17 ζαντικο- αλλα στη φαση: ΟΤΑΝ φτιαξουν τα πραγματα και ετσι)
PS. η μπυριτσα θα παιξει λουτρακιον παραλια????
Αν πουλησεις τις ακραπες δεν θα σου βγει πολυ παραπανω παντως ...
Τες'πα. Δεν νομιζω να πρεπει να βγει το υποπλαισιο, αλλα μαλλον θα χρειαστει να λυθουν οι κατω βιδες του ωστε να μπορει να στριψει προς τα πανω.
PS
Για μπυριτσα ποτε λετε?
πυξιδας990
19/03/2012, 17:25
Ναι αλλα ο Emix εχει απο το μεσαιο και πισω. Ο,τι θες σου φτιαχνει ο 'Π' αλλα με τα ιδια χρηματα εχεις κατι πολυ καλλιτερο αν πας σε Remus.
450e πουλιεται η remus.η μπιριτσα παιζει μετα το πασχα,γιατι εχουμε ανοιξει δουλειες απο προβολακια μεχρι εξατμισεις,και η συζητηση αναμενεται καυτη.οποτε η μπιριτσα απαραιτητη.
To 3ο ktm adve με το ιδιο θεμα στους σωλήνες...
Black Mamba
19/03/2012, 17:57
Παπαγιαννης, 30€ εκαστο.
Πηγα εγω ενα χτες και κανει καλη δουλεια.
Δεν βαζει σκετο υαλοβαμβακα αλλα συρμα, ατσαλομαλλο και μετα μονωτικο.
Εχω την εντυπωση στη θεση που βρισκεται
λογω ελλειπους (sic!) ψυξης ανεβαζει πολλη θερμοκρασια και ταλαιπωρει το μεταλλο.
Εγώ την έχω κολημμένη. Όχι εκεί. Στο μπροστινό λαιμό, στην περιοχή που έχει την βίδα για τον αισθητήρα λάμδα για το μηχανικό σε καρμπυρατεράτο. Άν είναι τελείως κομμένη και την κολήσει, θα δένει με τα υπόλοιπα κομμάτια; Μήπως να το συζητήσεις με το μάστορα, αν θέλει να πάς να σου κάνει μερικές πονταρισιές όπως είναι φορεμένη, να κρατήσει το σχήμα της; Εγώ που είχα χαλσμένο αισθητήρα λάμδα σε ψεκαστό, ζορίστηκα πολύ να την βγάλω από εκεί μέσα. Και η πονταρισμένη ίσως να σου ξανασκορπίσει.
Καλός μάστορας-συγκολητής με αργκόν Κορυτσάς ο κυρ Κώστας. Εμένα τηνν μπροστινή μου την κόλλησε ο Αυγέρης και κρατάει καλά ακόμα 60χιλ χλμ μετά. Άαα το καλό να λέγεται.
450e πουλιεται η remus.η μπιριτσα παιζει μετα το πασχα,γιατι εχουμε ανοιξει δουλειες απο προβολακια μεχρι εξατμισεις,και η συζητηση αναμενεται καυτη.οποτε η μπιριτσα απαραιτητη.
450ε για την ολοσωμη???
Black Mamba
20/03/2012, 07:42
450ε για την ολοσωμη???
Οχι βεβαια!:nono:
Το τελικο με τον σωληνα 2 σε 1...
Οχι βεβαια!:nono:
Το τελικο με τον σωληνα 2 σε 1...
To πρόβλημα όμως δεν λύνεται με το 2 σε ένα. Ο λαιμός σπάει ακριβώς μετά τον κύλινδρο στο 1ο κομμάτι. το 2 σε 1 γίνεται αμέσως μετά στον λαιμό.
Στην παρακάτω εικόνα το κομμάτι που σπάει είναι αυτο με το νούμερο 1 ενώ αυτό που αντικαθιστά το 2-1 είναι το νούμερο 20.
250374
PalLoukiLuke
20/03/2012, 08:43
εκτσα χτες το βραδυ να κανω τη δουλεια
ξεκινησα να λυνω καγκελα και πλαστικα...δε τα ολοκληρωσα..
ξεβιδωνω τον αισθ. λ και πηρα το ενα κομματι στο χερι !!
βγαζω το λασπωτηρα πισω και με λιγο στριμωγμα αλλα ευκολα σχετικα πηρα και το αλλο κομματι ΚΑΤΩ απο το ψαλιδι που εχει τρυπα.
δε μου φαινεται να κολαει ομως .. σα να εξεραγει ρε
θυμηθηκα τη φωτογραφια με τις πυρωμενες εξατμισεις απο Lc8
PalLoukiLuke
20/03/2012, 08:44
4..
black mamba μπορεις να δωσεις στοιχεια για παπαγιαννη , γιατι μπορει να ανεβω σαββατο να του τις αφησω να τις γεμισει. διευθυνση να τη βαλω στο gps και τηλ αν εχεις
thank you alot!
Και να κολλουσε δε θα ειχε νοημα να το κανεις. Αξιζει ομως να σκεφτεις καλα τι λυση θα επιλεξεις.
Το πιθανοτερο ειναι οτι ο εξατμισας που θα σου φτιαξει καινουργιο λαιμο θα θελει να εχει και την μηχανη και οχι μονο τον χαλασμενο λαιμο.
Black Mamba
20/03/2012, 09:01
Και να κολλουσε δε θα ειχε νοημα να το κανεις. Αξιζει ομως να σκεφτεις καλα τι λυση θα επιλεξεις.
Το πιθανοτερο ειναι οτι ο εξατμισας που θα σου φτιαξει καινουργιο λαιμο θα θελει να εχει και την μηχανη και οχι μονο τον χαλασμενο λαιμο.
Νομιζω οτι οντως θα χρειαστει την μοτο σου...
Παρε τον τηλ να συννεοηθεις.
Σου εστειλα Π.Μ.
Allst@rf
20/03/2012, 13:44
πολυ περιεργο ομως να εχει σκασει ,οπως λες λουκα...
παιζει να κανει ασχημη καυση?δυσκολο...
:look:
ps.
αν θελετε στο καφε να με δειτε και να με κραζετε με αυτο που καβαλαω,κανονιστε τον γρηγορα...:cry:
PalLoukiLuke
20/03/2012, 16:39
Paiζει να ειχε χαλαρωσει το κολαρο το πισω και με τους κραδασμους + θερμοκρασια + γκαζια + δυσκολα παιδικα χρονια να εσκασε...
το πηγα σε μαστορα εξατμισα και μου ειπε θα το κολησει - ενισχυσει. δεν ηθελε εκει τη μηχανη γιατι φαινονταν τα κομματια
Μεσ στη βδομαδα θα το εχω οποτε θα ποσταρω
ps
εσυ ποτε λασκαρεις λιγο?ας πει ο Dr Αγης απο πανω που ερχεται και απο Αθηνα .. εγω ειμαι μεσα και για μεσημερι και για βραδυ αρκει να το ξερω
ναρθω με το ποδηλατο και κολαν ποδηλατικο?? λολ!!
Paiζει να ειχε χαλαρωσει το κολαρο το πισω και με τους κραδασμους + θερμοκρασια + γκαζια + δυσκολα παιδικα χρονια να εσκασε...
το πηγα σε μαστορα εξατμισα και μου ειπε θα το κολησει - ενισχυσει. δεν ηθελε εκει τη μηχανη γιατι φαινονταν τα κομματια
Μεσ στη βδομαδα θα το εχω οποτε θα ποσταρω
ps
εσυ ποτε λασκαρεις λιγο?ας πει ο Dr Αγης απο πανω που ερχεται και απο Αθηνα .. εγω ειμαι μεσα και για μεσημερι και για βραδυ αρκει να το ξερω
ναρθω με το ποδηλατο και κολαν ποδηλατικο?? λολ!!
Εγω ειμαι μεσα (λουτρακι ειπαμε?) Τριτες, Παρασκευες και γιατι οχι, Σαββατα, τα μεσημερακια.
Την επισκευη στο λαιμο δες την Λουκα μονο σα προσωρινη λυση γιατι ειναι δεδομενο πως πολυ συντομα και πολυ κοντα θα ξανασκασει. Οι λαιμοι αυτοι ειναι πολυ λεπτοι και δεν ειναι ανοξειδωτοι, απλα χρωμιομενοι. Επισκευασε την, ισα ισα για να μπορεις να οδηγησεις την μηχανη μεχρι την μονιμη λυση. Η ενδιαμεση λυση ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο λαιμο και η τελικη να αγορασεις/φτιαξεις ενα καλο ανοξειδωτο.
Δές και μιά άλλη λύση:
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=275210
εύκαμπτο ανοξείδωτο.
πυξιδας990
21/03/2012, 17:43
Εγω ειμαι μεσα (λουτρακι ειπαμε?) Τριτες, Παρασκευες και γιατι οχι, Σαββατα, τα μεσημερακια.
Την επισκευη στο λαιμο δες την Λουκα μονο σα προσωρινη λυση γιατι ειναι δεδομενο πως πολυ συντομα και πολυ κοντα θα ξανασκασει. Οι λαιμοι αυτοι ειναι πολυ λεπτοι και δεν ειναι ανοξειδωτοι, απλα χρωμιομενοι. Επισκευασε την, ισα ισα για να μπορεις να οδηγησεις την μηχανη μεχρι την μονιμη λυση. Η ενδιαμεση λυση ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο λαιμο και η τελικη να αγορασεις/φτιαξεις ενα καλο ανοξειδωτο.
κανονιστε ποτε θα βρεθουμε και ειμαι μεσα.τον ΛΟΥΚΑ τον κερναω εγω γιατι θα μου παρει τα αυτοκολητα.παντως για το λαιμο καλυτερα φτιαξε εναν απο την αρχη.οι προσωρηνες λυσεις ειναι οτι λεει το ονομα τους.ασε που εσυ επειδη οι ιταλιανοι σε βαζουν στην μπριζα θα τον βγαλεις of τον λαιμο σε χρονο dt:lol:
πυξιδας990
21/03/2012, 17:45
Δές και μιά άλλη λύση:
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=275210
εύκαμπτο ανοξείδωτο.
το σπυραλ μου θυμηζει το αγωνιαρικο που ειχε η suzuki στο MOTOGP.ωραια φαση
PalLoukiLuke
21/03/2012, 17:55
βρηκα εναν αμερικη στο advrider και ειναι απο 950 χωρις σεσνορα. Απο car σε αγγελειες τιποτα.
Προσωρινα γιατι πρεπει να βγουν καποιες υποχρεωσεις.
Μαλλον θα βαλω τη κολημενη επανω οταν τη παρω και μετα θα παω παπαγιαννη να αφησω τη μαχανη να φτιαξει και το λαιμο και να
γεμισει τα τελικα ...
κοιταξα και τα 2-1 αλλα ειναι μετα απο το σημειο που εχει σπασει...
Πφφφ με τη μαλακι@
καφε την αλλα βδομαδα , θα οργανωθουμε
Allst@rf
21/03/2012, 19:29
δε πιστεύω να σας πειράζει αν πιούμε τον καφέ σε κανα βουνό ,σε κανα ρέμα,στην άκρη του μονοπατιού περιμένοντας τον πυξίδα να αλλάξει σαμπρέλα...
:smokin:
PalLoukiLuke
23/03/2012, 16:40
πυξιδας φιλος και θα του δωκω και αυτοκολητακια hello kittie
λοιπον ηρθε η κολημενη .
250716
2250717
3250718
καλη δουλεια με λεπτομερια και αντοχη. ΟΣΟ κρατησει. Αλλωστε θα την ακουσω οταν αρχισει να τρυπαει. (ελπιζω οχι στη πρωτη βολτα γιατι θα του τη βαλω στη εδρα..)
φυσικα για αν μπει μου γ@μησε το πνευμα αφου δεν εμπαινε απο κατω...αρχιζω το λυσιμο...
ροδα , πλαινα , τελικα ..
PalLoukiLuke
23/03/2012, 16:45
250719
και καπου εκει ... να σε παρει ο δι@ολος για allen πως θα κολησω κτμιτιδα.. Το DIY πρεπει να αλλλαξει σε ΔΙΥ with a friend....μονος ειναι λιγο ζορι..
250720
για να μη τα πολυλογω , τελικα η λυση ηταν οπως την ελεγαν στο advrider, δηλαδη διπλωμα στα δυο
250721
ελπιζω να το ξαναδεσα σωστα. δε περισεψε τιποτα. εβαλα και locktite αμε..
PalLoukiLuke
23/03/2012, 16:51
ταιριαξα και εδεσα και τα κολαρα και το υποπλαισιο και τον αισθητητα λου.
250722
καθαρισα τωρα στο τελος και τα τελικα.. Τα σημαδια απο τα carbon κολαρα ΔΕΝ καθαριζουν με τιποτα και υποθετω οτι επειδη ειναι
πολυ καιρισμενες και δεν εχουν αρκετο υλικο μεσα, σηκωνουν θερμοκρασιες και "αναβουν" και τα κολαρα με αποτελεσμα το σημαδι...
250723
αυριο αν ανεβω Αθηνα θα περασω απο παπαγιαννη να του τα αφησω για γεμισμα...
(εκτος αν πουλησω αυτα και παραγειλω wings :rolleyes::rolleyes:
τελος
τη γνωμη σας παιδια...χαιρετω!!
Black Mamba
23/03/2012, 18:02
ταιριαξα και εδεσα και τα κολαρα και το υποπλαισιο και τον αισθητητα λου.
250722
καθαρισα τωρα στο τελος και τα τελικα.. Τα σημαδια απο τα carbon κολαρα ΔΕΝ καθαριζουν με τιποτα και υποθετω οτι επειδη ειναι
πολυ καιρισμενες και δεν εχουν αρκετο υλικο μεσα, σηκωνουν θερμοκρασιες και "αναβουν" και τα κολαρα με αποτελεσμα το σημαδι...
250723
τελος
Τα σημαδια ειναι απο τους κραδασμους.
Βγαινουν αλλα θελει προσεκτικο τριψιμο με πολυ ψιλο γυαλοχαρτο και μετα γυαλισμα ολη η εξατμιση.
Γιατι ρε συ να παρεις Wings?
Δεν σε αρεσουν τα Akrapia?:rolleyes:
πυξιδας990
23/03/2012, 20:29
δε πιστεύω να σας πειράζει αν πιούμε τον καφέ σε κανα βουνό ,σε κανα ρέμα,στην άκρη του μονοπατιού περιμένοντας τον πυξίδα να αλλάξει σαμπρέλα...
:smokin:
Γελασαμε τώρα .κανόνισε να βάλεις τους καφέδες και εγώ δώρο μια ζελέ τιμά για τους αερες
τελος
Έχω τις Wings εδώ και 80χιλ χλμ. πρίν καμμιά 20χιλ χλμ τις άνοιξα να αλλάξουμε τον υαλοβάμβακα και ήταν πεντακάθαρος κοντά στα καπάκια στη άκρη. Τα ξανακλείσαμε. Δεν ξέρω αν πιό μέσα καίγονται, αλλά ο Φιλιπάκης μου είπε οτι είναι μιά χαρά. Τώρα άν τις έχεις ποτε βυθίσει σε νερό ή καίγονται κοντά στους λαιμούς, δεν ξέρω. Άν έχεις θόρυβο που προδίδει ζημιά, Ο.Κ. αλλά ποτέ δεν διάβασα κάτι για τις Ακραπες και Γουίνγκς.
Γειά χαρά.