PDA

View Full Version : help για adv 950 please!

MiltiadisK.D
19/03/2012, 18:33
ρε παιδια αναβοσβηνει το λαμπακι της ρεζερβας και αναβει το F,σταματαω για βενζινη και βλεπω το αριστερο ντεποζιτο αδειο και το δεξιο σχεδον γεματο,βαζω βενζινη στο αριστερο μονο και μετα απο καμποσα χλμ αναβοσβηνει ξανα,σταματαω και ξανα τα ιδια με τη διαφορα οτι ειχε κατεβει λιγο η σταθμη του δεξιου ντεποζιτου,κοιταω τα ρουμπινετα ανοικτα,μηπως εχει βουλωσει το σωκηνακι που συγκοινωνουν τα ντεποζιτα που προφανως συγκοινωνουν,τι αλλο να κοιταξω γιατι δε γνωριζω και πολλα πανω στο θεμα?εχω διαβασει οτι πρεπει πρωτα να γεμιζουμε το δεξιο ρεζερβουαρ και εν συνεχεια το αριστερο αλλα εγω μονο ψιλοσυμπληρωνω στο δεξιο και φουλαρω συνεχεια το αριστερο.τα φωτα σας ρε παιδια,ευχαριστω εκ των προτερων!:wave2:

Black Mamba
19/03/2012, 19:16
Δες το σωληνακι οχι αν εχει βουλωσει αλλα μηπως εχει πλακωθει ή τσακισει απο το τεποζιτο κατα την τοποτετηση.
Το οτι πρεπει να φουλαρεις πρωτα το δεξι υσχιει...

gefr
19/03/2012, 19:30
Τα σωληνάκια αερισμού μπορεί επίσης να έχουν τσακίσει. Πρόσεξε πολύ τη διαδρομή τους. Μπορεί όταν τα βάζεις να μην είναι τσακισμένα, αλλά απλά σε μικρές γωνίες. Με τη ζέστη του κινητήρα, μαλακώνουν και τσακίζουν-φράζουν.
Γειά χαρά.

Mariner
19/03/2012, 21:38
Το οτι πρεπει να φουλαρεις πρωτα το δεξι υσχιει...
Aυτό μόνο αν το γεμίζεις οταν το έχεις στο πλαινό stand. Αν το κρατάς ορθιο ή το έχεις στο κεντρικό δεν έχει σημασία σε ποιό θα βάλεις πρώτα.

loukilouk2
19/03/2012, 23:12
Aυτό μόνο αν το γεμίζεις οταν το έχεις στο πλαινό stand. Αν το κρατάς ορθιο ή το έχεις στο κεντρικό δεν έχει σημασία σε ποιό θα βάλεις πρώτα.

Σωστός...

Κατά τα άλλα σωληνάκια, ρουμπινέτα τσέκαρε αλλά πρόσεξε και πάνω στις τάπες τις βενζίνης από μια μικρή τρυπούλα που υπάρχει να είναι ανοιχτή, είχα ακούσει κάποτε για ένα θέμα σαν το δικό σού και τελικά ήταν αυτό...!!!(δεν το έχω επιβεβαιώσει απλά το έχω ακούσει μόνο...)

MiltiadisK.D
20/03/2012, 17:17
ρουμπινετα κοιταξα αμεσως και ηταν ανοικτα,τωρα θα κοιταξω τα σωληνακια και τις τρυπες στις ταπες μπας και βγαλω ακρη αλλιως θα παω να το τσεκαρει ο μαστορας,τωρα ρε παληκαρια δε νομιζω να παιζει τιποτα αλλο.ε?ευχαριστω παντως guys!:beer:

DrBig
20/03/2012, 18:00
Στα παν και οι παραπανω, το μονα θεματα ειναι μπλοκαρισμενα σωληνακια, ειτε της μεταφορας καυσιμου προς την τρομπα, ειτε της εξαερωσης του τεποζιτου που εχεις το προβλημα. Τιποτε το ανησυχητικο.

MiltiadisK.D
30/03/2012, 10:31
μαγκες το προβλημα λυθυκε και ειμαι πανευτυχης,κοιταξα τα σωληνακια οπως ειπατε και πραγματι ειχε τσακισει το ενα που παει στη τρομπα,προχτες πηγα βολτα και σταματοντας να βαλω καυσιμα ειχαν αδειασει και τα δυο,γεμισα πρωτα το δεξιο και εν συνεχεια το αριστερο και ολα οκ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:a25:

MiltiadisK.D
14/05/2012, 21:26
γνωστες και κατεχοντες τα φωτα σας για αλλη μια φορα please!φευγοντας απτη δουλεια το μεσημερι και καθως το ζεσταινα λιγο αναβοσβηνει το λαμπακι της ρεζερβας(TRIP F 00)λεω οκ βενζινη θελει,γραφει λοιπον TRIP F 2,2χλμ και σβηνει μονο του και μηδενιζει(TRIP F 00)χωρις να εχω βαλει βενζινη,καθως συνεχιζω για το σπιτι ξανααναβοσβηνει και μετραει TRIP F 11,κατι χλμ,δεν εβαλα βενζινη γιατι ειχα φτασει ωστοσο,συνολικα εκανα περιπου 15 χλμ.βαζω στο δεξι ρεζερβουαρ πρωτα βενζινη οταν ειναι στο μονο σταντ,πρεπει να το φουλαρο και να βαλω και στο αριστερο η να μην βαλω στο αριστερο καθολου,η να βαλω πιο λιγο?sory για την πολυλογια μου αλλα θελω ναμαι σαφης και να καταλαβω τι γινεται με την ρεζερβα επιτελους?:confused:ευχαριστω προκαταβολικα και για αλλη μια φορα!

πυξιδας990
14/05/2012, 21:29
ελα ρε φιλε,εχει λιγο ψηλα τον αισθητηρα και οταν παιρνεις καμια δεξια,κουνιεται η βενζινα και αναβει το f.μην τρελενεσαι με το καιρο συνηθιζεται:wave2:

MiltiadisK.D
14/05/2012, 21:38
α ρε πυξιδα ετοιμοπολεμος παντα,στην ουσια δλδ δεν μπαινει ρεζερβα,δε γνωριζω και πολλα τεχνικα,ειναι τελειως φυσιολογικο δλδ?σε ευχαριστω για αλλη μια φορα,χρωσταω κερασμα ρακα οταν με το καλο σκασεις κρητη:beer:

πυξιδας990
14/05/2012, 21:41
α ρε πυξιδα ετοιμοπολεμος παντα,στην ουσια δλδ δεν μπαινει ρεζερβα,δε γνωριζω και πολλα τεχνικα,ειναι τελειως φυσιολογικο δλδ?σε ευχαριστω για αλλη μια φορα,χρωσταω κερασμα ρακα οταν με το καλο σκασεις κρητη:beer:
δεν το ξεχναω αυτο,το βαζω στα υποψιν.φυσιολογικοτατο ειναι οπως ειπα με τον καιρο συνηθηζεται,αλλα μην το αφηνεις πολυ στην ρεζερβα γιατι η τρομπα βενζινας ειναι με πλατινες και την ακουει.εγω δεν το αφηνα να περασει τα 20-25 χλμ,αναλογα βεβαια και που με επιανε:wave2:

MiltiadisK.D
15/05/2012, 22:01
δεν το ξεχναω αυτο,το βαζω στα υποψιν.φυσιολογικοτατο ειναι οπως ειπα με τον καιρο συνηθηζεται,αλλα μην το αφηνεις πολυ στην ρεζερβα γιατι η τρομπα βενζινας ειναι με πλατινες και την ακουει.εγω δεν το αφηνα να περασει τα 20-25 χλμ,αναλογα βεβαια και που με επιανε:wave2:

ελα οποτε γουσταρεις και ξα μου εμενα,εγω κανονιζω ολα τα υπολοιπα,αληθεια εχεις ξαναερθει την εχεις γυρισει?:beer:

Lioulios
15/05/2012, 23:25
οι ρακές να πιωθούνε στην πλάκα .

Περαστικά με τα λαμπάκια Μίλτε .

πυξιδας990
16/05/2012, 08:50
ελα οποτε γουσταρεις και ξα μου εμενα,εγω κανονιζω ολα τα υπολοιπα,αληθεια εχεις ξαναερθει την εχεις γυρισει?:beer:
το 1999 ξεκινησα να ερθω με ενα dr 250,αλλα με αφησε στο δρομο,και ηρθα χωρις μηχανακι.μετα γυρισμα με λεοφωρειο στην κρητη.ειχα στραποδευεσει ανατολικα αγ.νικολαο και τα κλασικα βαι κτλπ.εδιαφερον και ειμαστε σε σκεψη με τη γυναικα για φετος.θα δουμε?:wave2:

emix24
16/05/2012, 10:10
Και γω οταν ειχα το ΚΤΜ 950Adv ειχα αυτο το θεμα. Η ενδειξη της ρεζερβας, ειδικα οταν αναβε στην αρχη, μια εγραφε, μετα ξαναμηδενιζει και μετα ξαναεγραφε. Πρεπει να το συνηθισεις. Τωρα στο 950Super Enduro που εχω δεν το κανει αυτο. Μολις αναψει δεν ξαναμηδενιζει. Ισως να ειναι καποιο μικρο προβλημα, αλλα δεν χρειαζεται να τρελαινεσαι.

crfouras
16/05/2012, 11:12
Δεν υπαρχει λογος να τρελαινεσαι.....δεν ειναι τιποτα.....αρκετοι, αν οχι ολοι με 950 το εχουμε δει αυτο. Κ εμενα τα ιδια μου εκανε κ απλα τωρα εχει σταματησει να το κανει...........:rolleyes:

MiltiadisK.D
16/05/2012, 19:42
το 1999 ξεκινησα να ερθω με ενα dr 250,αλλα με αφησε στο δρομο,και ηρθα χωρις μηχανακι.μετα γυρισμα με λεοφωρειο στην κρητη.ειχα στραποδευεσει ανατολικα αγ.νικολαο και τα κλασικα βαι κτλπ.εδιαφερον και ειμαστε σε σκεψη με τη γυναικα για φετος.θα δουμε?:wave2:
Αγιος νικολαος ειναι η εδρα μου,οπως ειπα ευπροσδεκτος με την γυναικα εννοειται και την ΚΤΜΑ,να το γυρισουμε ολο το νησι οποτε θελετε απλα σφυριξε μου το:beer:

MiltiadisK.D
16/05/2012, 19:46
Και γω οταν ειχα το ΚΤΜ 950Adv ειχα αυτο το θεμα. Η ενδειξη της ρεζερβας, ειδικα οταν αναβε στην αρχη, μια εγραφε, μετα ξαναμηδενιζει και μετα ξαναεγραφε. Πρεπει να το συνηθισεις. Τωρα στο 950Super Enduro που εχω δεν το κανει αυτο. Μολις αναψει δεν ξαναμηδενιζει. Ισως να ειναι καποιο μικρο προβλημα, αλλα δεν χρειαζεται να τρελαινεσαι.

φιλε σε ευχαριστω,και αλλο ενα φιλαρακι που ρωτησα μου ειπε το ιδιο οποτε μαλλον αδικα αγχωθηκα,απλα επρεπε να μαθω τι ακριβως συμβαινει,thanks και παλι;),το κερασμα ισχθει για ολους ε!χα,χα,χα:),Α 950 SE ε?πυραυλος τελος:a015::a016::a015::a39::a37::a25::a20:

MiltiadisK.D
16/05/2012, 19:52
Δεν υπαρχει λογος να τρελαινεσαι.....δεν ειναι τιποτα.....αρκετοι, αν οχι ολοι με 950 το εχουμε δει αυτο. Κ εμενα τα ιδια μου εκανε κ απλα τωρα εχει σταματησει να το κανει...........:rolleyes:

crfouras σε ευχαριστω φιλε,και για σενα ισχυει το ιδιο αμα σε βγαλει ο δρομος(και η θαλασσα μαζι:lol:)στην κρητη ε?:beer::wave2:

MiltiadisK.D
16/05/2012, 19:58
οι ρακές να πιωθούνε στην πλάκα .

Περαστικά με τα λαμπάκια Μίλτε .

που θα παει ρε δεν θα σου αναβοσβησουνε και εσενα,:lol: τοτε θα σε δω!εχουμε και εμεις δικα μας ωραια ρακαδικα εκτος της κοσμοπολιτικης Πλακας!Α!και οικονομικοτερα πρωπαντων!:rotflmao::a9::a22::a09::a46::a54::rockon:,αλλα θαρθουμε και απο εκει να σε δουμε γιατι εισαι καλο κοπελι!;)

πυξιδας990
16/05/2012, 20:30
Αγιος νικολαος ειναι η εδρα μου,οπως ειπα ευπροσδεκτος με την γυναικα εννοειται και την ΚΤΜΑ,να το γυρισουμε ολο το νησι οποτε θελετε απλα σφυριξε μου το:beer:
θα δουμε εδιαφερον:wave2:

panos1050
17/05/2012, 13:01
εμενα παντως δεν μου το εκανε αυτο κανενα adventure ,οταν αναβε το λαμπακι εμενε ,

MiltiadisK.D
17/05/2012, 20:19
εμενα παντως δεν μου το εκανε αυτο κανενα adventure ,οταν αναβε το λαμπακι εμενε ,

Πανο μη λες τετοια γιατι περνει ο κωλος του lioulio αερα,:rotflmao:η αληθεια ειναι οτι φευγοντας σκαρφαλωσα σε ενα μονοπατακι και μετα επιασα τις κατηφορες και μετα απο 2 χλμ ευθεια οποτε μου φαινεται πολυ λογικο αυτο που ειπε ο πυξιδας990,και αφου το εχουν δει ο emix24 και ο crfouras και γενικα εχει αναφερθει και απο αλλους θα το συνηθισω!thanks!:wave2:

Mariner
17/05/2012, 20:58
Συμβαίνει κ σε μένα συχνά πυκνά.. Νο worries :)

MikeG
17/05/2012, 21:00
Μέσα στην επόμενη βδομάδα πιθανόν να σκάσω μύτη με τα αυτοκόλλητα. Πρωί. Θα πιούμε καφεδάκι ε?

MiltiadisK.D
17/05/2012, 21:18

thanks mate!:beer:

MiltiadisK.D
17/05/2012, 21:23
Μέσα στην επόμενη βδομάδα πιθανόν να σκάσω μύτη με τα αυτοκόλλητα. Πρωί. Θα πιούμε καφεδάκι ε?

ελα Mike περιμενουμε(miltiadis950s,ktm prestige,lioulios)ελπιζω να μπορουμε και οι τρεις να σε γνωρισουμε απο κοντα!;)

Lioulios
17/05/2012, 21:29
...Ειπαμε...Στην πλακα.

Οπου δειτε πορτοκαλι,μπουκαρετε μεσα

MikeG
17/05/2012, 21:30
Άμα θέτε πάμε και Λίμνες. Ο μισός είμαι από εκεί :D

LOUKILOUK
18/05/2012, 00:46

exactly...και στα 990...:wave2:

MiltiadisK.D
18/05/2012, 19:06
ειχα συνηθισει με τα μονοκυλινδρα ΚΤΜΙΑ και οταν τελειωνε η βενζινη καθοδον γυριζα χειροκινητα ρεζερβα και εμπαινα στο πρωτο βενζιναδικο,κακο πραμα η συνηθεια!:)

Ktm.Prestige
21/05/2012, 20:08
Ρε Μίλτο δε σου είπα να μην ακουμπάς μασπιέδες??
Τι κάνεις , τα αυτιά σου ξίνεις και σε κάθε στροφή σου ανάβει το λαμπάκι?
:D
γνωστες και κατεχοντες τα φωτα σας για αλλη μια φορα please!φευγοντας απτη δουλεια το μεσημερι και καθως το ζεσταινα λιγο αναβοσβηνει το λαμπακι της ρεζερβας(TRIP F 00)λεω οκ βενζινη θελει,γραφει λοιπον TRIP F 2,2χλμ και σβηνει μονο του και μηδενιζει(TRIP F 00)χωρις να εχω βαλει βενζινη,καθως συνεχιζω για το σπιτι ξανααναβοσβηνει και μετραει TRIP F 11,κατι χλμ,δεν εβαλα βενζινη γιατι ειχα φτασει ωστοσο,συνολικα εκανα περιπου 15 χλμ.βαζω στο δεξι ρεζερβουαρ πρωτα βενζινη οταν ειναι στο μονο σταντ,πρεπει να το φουλαρο και να βαλω και στο αριστερο η να μην βαλω στο αριστερο καθολου,η να βαλω πιο λιγο?sory για την πολυλογια μου αλλα θελω ναμαι σαφης και να καταλαβω τι γινεται με την ρεζερβα επιτελους?:confused:ευχαριστω προκαταβολικα και για αλλη μια φορα!

MiltiadisK.D
22/05/2012, 19:50
:a29:
Ρε Μίλτο δε σου είπα να μην ακουμπάς μασπιέδες??
Τι κάνεις , τα αυτιά σου ξίνεις και σε κάθε στροφή σου ανάβει το λαμπάκι?
:D

παντος εσενα ρε μουτρο στα στροφηληκια δεν σε πιανω,τι θα γινει θα κανονισουμε την ΚΤΜΟσυναντηση?