View Full Version : TRACKBIKE SPRING 2012
28,29 & 30 απριλη στις σερρες.
εκλεισα χτες για 28,29 (δλδ Σ/Κ)
για να δουμε μεχρι τοτε αν,ποσοι και ποιοι θα τα καταφερουμε.
DimChios
20/03/2012, 12:08
paddock boys θετε?
:cool:
Θα το παρακολουθω
paddock boys θετε?
:a30::a25:
harris_x
20/03/2012, 16:26
Καλα να περάσετε όσοι πάτε!
:beer::beer::beer::beer::beer:
chris.r675
20/03/2012, 20:07
το τρικυλινδρο πιστολι ειναι σχεδον ετοιμο για το τριημερο!θα τα πουμε απο κοντα οσοι ανεβουν πανω!
γενναιος speaking!:smokin::smokin::smokin:
και πολλες μετα το τελος τρουπη!:beer::beer::beer:
το τρικυλινδρο πιστολι ειναι σχεδον ετοιμο για το τριημερο!θα τα πουμε απο κοντα οσοι ανεβουν πανω!
γενναιος speaking!
αααυτα ειναι!αρα τα κουμπαρακια θα ειναι εκει!
:beer::beer::beer::beer::beer:
harris_x
20/03/2012, 20:32
:a30::a25:
και πολλες μετα το τελος τρουπη!:beer::beer::beer:
κοιταξτε κουφάλες να πάω μόνος μου το Νοέμβρη :mad:
Γενναίος, το έντυσες το τούμπανο;
harris_x
20/03/2012, 20:33
Ζηλεύω ρε σιχάματα της κοινωνίας :p
...
φιλαρακ αν ανεβω απριλη και σεπτεμβρη δε με βλεπω για νοεμβρη....
harris_x
20/03/2012, 20:47
φιλαρακ αν ανεβω απριλη και σεπτεμβρη δε με βλεπω για νοεμβρη....
Eεεε, πάμε Σεπτέμβρη για 2 μήνες θα τα χαλάσουμε.... :D
οπότε άκυρο, δε ζηλεύω, καλά να περάσετε :o
devil's animal
20/03/2012, 23:15
Σεπτεμβριο ειμαι μεσα κατα 95%...
Νοεμβριο θα δειξει, αλλα αν εχει τοσο κρυο οπως περσι, δεν αξιζει...
Απριλιο εχω κανονισει ταξιδι εξωτερικο και εκλεισα τα αεροπορικα πολυ νωρις, οποτε ακυρο πανηγυρικο...:(
βεβαια δεν αποκλειεται κανα 2ημερο (ελευθερη προπονηση), ετσι στην τρελα μεσα στον Μαϊο...:D
ξερουμε ποτε θα γινει η ασφαλτοστρωση??:confused:
..........
ξερουμε ποτε θα γινει η ασφαλτοστρωση??:confused:
μεσα στο καλοκαιρι
νομιζω απο ιουνη αρχιζει...
οι εργασίες στη πίστα είπαν πως αρχίζουν μετά τις 20 Μαΐου 2012.
chris.r675
21/03/2012, 15:01
Γενναίος, το έντυσες το τούμπανο;
χαρη το εψαξα παρα πολυ αλλα μετα ειδα οτι το κοστολογιο ανεβαινε πολυ,αλλα και παλι τουμπανο το εκανα!
φαντασου κατι σε street triple cup!οταν το τελειωσω θα βαλω φοτο!
harris_x
21/03/2012, 16:16
nice λέμε :beer: :beer: :beer:
το τρικυλινδρο πιστολι ειναι σχεδον ετοιμο
Δηλαδή τώρα νομίζεις πως θα με περάσεις;; χαχαχαχαχα έλα ρε θηρίο βάλε φώτο να δούμε :beer:
Κάτι άκουσα μαστορεύατε εκεί με κάποιον Asso λέει και τα έχετε κάνει τα εργαλεία τούμπανα :rolleyes:
chducos1
27/03/2012, 19:25
τι να περασει η τρικυληνδρη αργοπορια ρε γιαννο!!!!!!!!!!
αμα παρει κανα ιταλο μπορει να δει προκοπη
αντε να πανε ολα καλα και να πιουμε πολα ξυδια πανω
chris.r675
29/03/2012, 23:19
τι να περασει η τρικυληνδρη αργοπορια ρε γιαννο!!!!!!!!!!
αμα παρει κανα ιταλο μπορει να δει προκοπη
αντε να πανε ολα καλα και να πιουμε πολα ξυδια πανω
εσυ μωρη κοτουλα θα τα πληρωσεις ολα!φαντασου οτι τωρα γυρισα απο το συνεργειο!μας εκαψε ο μαστορας!
καναμε και λιγο μηχανολογια στο τελος,ηπιαμε και δυο μπυρακια και ειμαστε ετοιμοι!
ρε γιαννο αν δεν χασεις κιλα θα σε λιωσω και εσενα!θα σας φερω καλαμποκι πανω για να να σας ταιζω και τους δυο!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και στο τελος :beer::beer::beer::beer:
αααααααα,ειναι ετοιμο το εργαλειο να :a015::a015::a015:
Πέστα ρε Duco παικταρά :)
Όσον αφορά τα κιλά.... γάματα δεν έχω χάσει γραμμάριο. Πήγα να δοκιμάσω ολόσωμη και
από Νο52 είχαμε φτάσει στο 56 έχοντας 2 άτομα του μαγαζιού να προσπαθούν να με
χωρέσουν μέσα. Άσε πίκρα δεν ξέρω τι να κάμω. Μου είπε ο Βαλάντης πως άμα βάλω
ολόσωμη θα είναι σαν πιτζάμα. Εμένα σαν στρινγκ μου φάνηκε :uplate:
Προλάβαίνω σε 3 εβδομάδες να χάσω 4-5 κιλά χωρίς να με πιάνει υστερία πείνας;;
888hayabusa
02/04/2012, 16:59
πότε τελειώνουν με τις εργασίες στην πίστα?
DrIoannis
02/04/2012, 18:48
πότε τελειώνουν με τις εργασίες στην πίστα?
Κάτσε ν'αρχίσουν πρώτα...
Κανονικά μέσα με τέλη Ιουλίου.
Σας ζηλευω...
Τα οικονομικα μου ειναι πιο χάλια κι απο χάλια...:(:(:(
Καλα να περασετε, ριξτε κι ενα ξυσιμο για μενα πλιζ:D
Σας ζηλευω...
Τα οικονομικα μου ειναι πιο χάλια κι απο χάλια...:(:(:(
Καλα να περασετε, ριξτε κι ενα ξυσιμο για μενα πλιζ:D
Κρίμα :( Σε θυμάμαι "ξύνεις" καλά εσύ.
Δεν πειράζει Βαλέρια στο επόμενο με την καινούργια άσφαλτο :beer:
Στην τελική υπάρχουν και τα Μέγαρα για δόσεις σφηνάκι
888hayabusa
06/04/2012, 07:43
Κάτσε ν'αρχίσουν πρώτα...
Κανονικά μέσα με τέλη Ιουλίου.
Πάει το καλοκαίρι.. από Οκτωμβρη πάλι Σέρρες...
DrIoannis
06/04/2012, 20:53
Πάει το καλοκαίρι.. από Οκτωμβρη πάλι Σέρρες...What...
Εξηγήσου τώρα...
888hayabusa
09/04/2012, 07:55
Καινούργια άσφαλτο = άλλα δεδομένα = άλλες γραμμές = δοκιμές άρα πρέπει να παίξεις και καλό είναι να παίξεις με νορμάλ θερμοκρασίες γιατί θα ξερνάει η καινούργια πισα όλο το καλοκαίρι με την πολύ τη ζέστη και δεν ξέρεις που θα βρεθείς αν το πιέσεις......
DrIoannis
09/04/2012, 09:18
Α με το θέμα γραμμών εγώ δεν θα έχω πρόβλημα γιατί απλά έχω να πάω 4 χρόνια οπότε, αμνησία:D!!!Τώρα με το θέμα της ασφάλτου, αν γίνει αντίστοιχη δουλειά όπως όταν πρωτοκατασκευάστηκε(1996), στις 31/8 που έχει το Καλοκαιρινό δεν θα έχουμε πρόβλημα με θερμοκρασίες και πίσσες.Αν τώρα κάνουν προχειροδουλειά την επόμενη αν υπάρχουν $$$$ Misano μα σχεδόν τα ίδια θα μου έρθουν...
up
λεω να ανεβω με αμαξι την παρασκευη το απογευματακι και να φυγω τη δευτερα με σκοπο να ειμαι πισω πριν τα μεσανυχτα της δευτερας.το μηχανακι θα το στειλω με κιοσσε.
υπαρχουνε θεσεις στο αυτοκινητο αν ενδιαφερεται καποιος μπορω να τον παρω.
θα ηθελα να μου πειτε μεχρι την ερχομενη δευτερα το αργοτερο !!!
grharris
20/04/2012, 19:09
Καλησπέρα παιδιά!
Θα πάει κανένας Παρασκευή οδικώς με την μηχανή?
Α ρε γμτ. Ήρθε ένας π@#$ς σπίτι μου χτές και με μπρίζωσε για τα καλά. Τι να κάνω όμως που δε μπορώ να ανέβω λόγω ανωτέρω βίας...
Γιάννο το καλό που σου θέλω είναι να μπείς κόκκινο γκρουπ στο racebike και -φυσικά- να μην έρθεις τελευταίος, ακούς;;;;;;;;
Καλησπέρα παιδιά!
Θα πάει κανένας Παρασκευή οδικώς με την μηχανή?
ειναι σκοτωμα.το εχω κανει και αυτο.
καλυτερα να στειλεις μηχανη με μεταφορικη και να ανεβεις διαφορετικα παρα αυτο!!
Α ρε γμτ. Ήρθε ένας π@#$ς σπίτι μου χτές και με μπρίζωσε για τα καλά. Τι να κάνω όμως που δε μπορώ να ανέβω λόγω ανωτέρω βίας...
Γιάννο το καλό που σου θέλω είναι να μπείς κόκκινο γκρουπ στο racebike και -φυσικά- να μην έρθεις τελευταίος, ακούς;;;;;;;;
:rolleyes:
ειπε και συνεχισε να ξεσκατιζει....:lol:
grharris
21/04/2012, 17:18
ειναι σκοτωμα.το εχω κανει και αυτο.
καλυτερα να στειλεις μηχανη με μεταφορικη και να ανεβεις διαφορετικα παρα αυτο!!
Το έκανα και εγώ τον Νοέμβριο που πέρασε.
Παρά το πακέτο βροχή+σκοτάδι+κρύο από Πλαταμώνα μέχρι Σέρρες, μπορώ να πώ ότι το ευχαριστήθηκα. Το μόνο που με χάλασε ήταν η τσάντα που μου ξεπάτωσε την δεξιά ομοπλάτη.
Για επιστροφή, Κιοσσέ φυσικά!
Το έκανα και εγώ τον Νοέμβριο που πέρασε.
Παρά το πακέτο βροχή+σκοτάδι+κρύο από Πλαταμώνα μέχρι Σέρρες, μπορώ να πώ ότι το ευχαριστήθηκα. Το μόνο που με χάλασε ήταν η τσάντα που μου ξεπάτωσε την δεξιά ομοπλάτη.
Για επιστροφή, Κιοσσέ φυσικά!
κοιτα εγω προτεινω λιγοτερη ταλαιπωρια και λιγοτερα εξοδα σε βενζινες.
αν ειμαστε 3 ατομα σε αμαξι και υπολογισουμε καμια 200αρια (μαξιμουμ) βενζινες-διοδια πηγαινε-ελα δια του 3 παει καμια 70αρια ευρω στο ατομο.και αλλα 100 το μηχανακι με κιοσσε βγαινει στον καθε ενα 170 ευρω πηγαινε-ελα.
εσυ ετσι οπως το λες θελεις 4 γεμισματα βενζινη δλδ μονο για να ανεβεις θες καμια 70αρια βενζινη (χωρια διοδια αν πληρωσεις) και αλλα 50 για κιοσσε επιστροφη συν τα δικα σου για επιστροφη=πανω απο τα 170 πηγαινε ελα που σου λεω εγω και με πολυ περισσοτερη κουραση για το ανεβασμα,χωρια η ταλαιπωρια που θα φαει το μηχανακι και τα 600 που θα γραψει χωρις λογο.
εχω ηδη μια προταση απο ατομο για να ανεβει μαζι μου με το αυτοκινητο.αν εισαι μεσα κι εσυ ειμαστε 3 και μπορουμε να ανεβουμε πιο ξεκουραστα και πιο οικονομικα.
βαζω το αμαξι αν ειμαστε τρεις με προυποθεση να φυγουμε παρασκευη απογευμα και να επιστρεψουμε δευτερα απογευμα.
σκεψου το και πες μου.
grharris
21/04/2012, 17:47
κοιτα εγω προτεινω λιγοτερη ταλαιπωρια και λιγοτερα εξοδα σε βενζινες.
αν ειμαστε 3 ατομα σε αμαξι και υπολογισουμε καμια 200αρια (μαξιμουμ) βενζινες-διοδια πηγαινε-ελα δια του 3 παει καμια 70αρια ευρω στο ατομο.και αλλα 100 το μηχανακι με κιοσσε βγαινει στον καθε ενα 170 ευρω πηγαινε-ελα.
εσυ ετσι οπως το λες θελεις 4 γεμισματα βενζινη δλδ μονο για να ανεβεις θες καμια 70αρια βενζινη (χωρια διοδια αν πληρωσεις) και αλλα 50 για κιοσσε επιστροφη συν τα δικα σου για επιστροφη=πανω απο τα 170 πηγαινε ελα που σου λεω εγω και με πολυ περισσοτερη κουραση για το ανεβασμα,χωρια η ταλαιπωρια που θα φαει το μηχανακι και τα 600 που θα γραψει χωρις λογο.
εχω ηδη μια προταση απο ατομο για να ανεβει μαζι μου με το αυτοκινητο.αν εισαι μεσα κι εσυ ειμαστε 3 και μπορουμε να ανεβουμε πιο ξεκουραστα και πιο οικονομικα.
βαζω το αμαξι αν ειμαστε τρεις με προυποθεση να φυγουμε παρασκευη απογευμα και να επιστρεψουμε δευτερα απογευμα.
σκεψου το και πες μου.
Για στείλε ένα τηλέφωνο να τα πούμε!:beer:
Για στείλε ένα τηλέφωνο να τα πούμε!:beer:
εχεις πμ
:rolleyes:
ειπε και συνεχισε να ξεσκατιζει....:lol:
Θα τα κάνεις κι'εσύ κάποτε αυτά ρε %$#$#@. Και στο εύχομαι δηλαδή !!!!!!
Καλά να περάσετε ρε, και απο Σεπτέμβριο πάλι μαζί.
giannis21
23/04/2012, 17:12
συμφωνα με το σαιτ των σερρων κλεστη απο 21 μαιου.παιζει να περασω μια βολτα για καφε να παιρνουμε και καμια ιδεα απο πιστα και μεις,μιας και ετοιμαζομαι σιγα-σιγα για το css του μαιου!
εδω και το λινκ
http://www.serrescircuit.gr/
http://www.youtube.com/watch?v=zMTIf9sJNRA
http://www.youtube.com/watch?v=zMTIf9sJNRA
με πεθανες!!!:lol:
harris_x
24/04/2012, 08:54
Σας ζηλεύω κουφάλες, και όσο σκέπτομαι πως για το 2012 το τοπίο έχει χλομιάσει εντελώς, τσαντίζομαι, δε *αμιέται όμως... we will see!
Καλά να περάσετε :vroum: :vroum: :vroum:
αναμένουμε φωτογραφίες
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Τι κόκκινο group Μήτσο μου... η κοιλιά μου έχει φτάσει στο κόκκινο :lol:
ευτυχώς που δεν έρχεσαι δηλαδή γιατί θα με τσάγιωνες πάλι αλλά θα γουστάραμε μάχη ρε παίκτη!
Πάντως ο λόγος που δεν ανεβαίνεις είναι πολύ καλός φίλε :beer: Άντε στο επόμενο ή στα Μέγαρα αν θες μέσα εγώ
Μέχρι χθες δεν ήξερα αν θα ανέβω και εγώ αλλά τελικά τα κατάφερα. Φεύγω όμως Κυριακή δεν μπορώ να
κάτσω παραπάνω. Ίσα ίσα δηλαδή να τσαγιώσω κάτι Assous κ.λ.π και να φύγω :evil:
Καλό ταξίδι σε όλους, Trooper θα τα πούμε απάνω φίλε :beer:
chducos1
26/04/2012, 06:51
καλα να περασετε γιαννο πανω και να κατεβασετε πολλες μπυρες.αμα δεν εχεις τελεια φυσικη κατασταση τον asso δεν τον πιανεις!!!!τωρα με το bazaz την wild card για τα gp την εχει σιγουρη!!!!
road spirit
26/04/2012, 09:20
καλά να περάσετε παίδες :beer:
devil's animal
26/04/2012, 09:50
καλη διασκεδαση παιδια...
:beer::beer:
sapila racing
26/04/2012, 10:33
Καλούς γύρους να κάνετε, χαβαλέ σίγουρα θα κάνετε. :beer:
DimChios
27/04/2012, 08:23
Ετοιμαστηκες ματάκια μου?
:D
εφυγααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τα λεμε επανω!!!!:beer:
GIXXERAKIAS
27/04/2012, 14:20
καλά να περάσετε παίδες :beer:
Και καλή διασκέδαση!Με το καλό να γυρίσετε και φορτώστε φωτός τους σέρβερς!!!:beer:
chr1s_86
27/04/2012, 16:57
Καλά γυρολόγια :):beer:
back!
απιστευτος καιρος (κι ας εριξε επιπλα το σαββατο το πρωι.στις 11 ειμασταν μεσα.καλο μας εκανε.),καλη φαση να σου εξηγει ο μπουστας πως βλεπει την πιστα ευθεια (κι ας περπατησαμε μεχρι την εξοδο της 8),ελαχιστες στραβες (η μια μπροστα μου και επανω στη γραμμη μου),καταπληκτικη η παρεα,ο νικος ο περιστερας εκανε 3 κινησεις :a23::a23::a23:,στα χαι λαιτ ο ασος με το 1,27 στο 4ο td με τενοντιτιδα και στα 2 χερια,αρυθμιστο μπαζαζ και σταρβο αριστερο κλιπ ον,ο λευτερακης με το 1,36 στη πρωτη του επαφη με τη πιστα,ο δρακος με το πολ σμαρτ που ετρεξε στο κιτρινο και κουτουλουσε συνεχεια το 1098, και ο χαρης που περιμενε κανα 20λεπτο μεχρι να ρθει το φαι ολων μας το βραδακι για να ξεκινησει να τρωει κι ενω κοντευε να πεθανει στη πεινα :lol:
να μαστε ολοι καλα και να καταφερουμε να ξαναβρεθουμε κει πανω.
μαγκες καλο καλοκαιρι :beer::beer::beer::beer:
GIXXERAKIAS
02/05/2012, 08:44
back!
απιστευτος καιρος (κι ας εριξε επιπλα το σαββατο το πρωι.στις 11 ειμασταν μεσα.καλο μας εκανε.),καλη φαση να σου εξηγει ο μπουστας πως βλεπει την πιστα ευθεια (κι ας περπατησαμε μεχρι την εξοδο της 8),ελαχιστες στραβες (η μια μπροστα μου και επανω στη γραμμη μου),καταπληκτικη η παρεα,ο νικος ο περιστερας εκανε 3 κινησεις :a23::a23::a23:,στα χαι λαιτ ο ασος με το 1,27 στο 4ο td με τενοντιτιδα και στα 2 χερια,αρυθμιστο μπαζαζ και σταρβο αριστερο κλιπ ον,ο λευτερακης με το 1,36 στη πρωτη του επαφη με τη πιστα,ο δρακος με το πολ σμαρτ που ετρεξε στο κιτρινο και κουτουλουσε συνεχεια το 1098, και ο χαρης που περιμενε κανα 20λεπτο μεχρι να ρθει το φαι ολων μας το βραδακι για να ξεκινησει να τρωει κι ενω κοντευε να πεθανει στη πεινα :lol:
Μπράβο ρε αγορίνα!Φωτός θέλουμε ρεεεεε!!!!:beer:
τι! ετσι ξεροσφυρι?? δεν εχει φωτο????
DimChios
02/05/2012, 09:04
back!
:a18::a18::a18:
Αφου περασες και καλα... :beer::beer::beer::beer:
φωτο,βιντεο κλπ,οποιος εχει ας βαλει.
εγω δεν ειχα ουτε φωτογραφικη μηχανη μαζι μου.
devil's animal
02/05/2012, 10:17
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
HelenKoR
02/05/2012, 14:29
:beer:
gixxerpap
02/05/2012, 16:44
τι φωτό ρε? φαντάσου το στο στάντ, το ίδιο είναι!
:tooth::tooth::tooth:
τι φωτό ρε? φαντάσου το στο στάντ, το ίδιο είναι!
:tooth::tooth::tooth:
:lol:
grharris
02/05/2012, 21:58
Τέλειο το τριήμερο!!!
Ακόμα με το χαμόγελο είμαι!
Χάρηκα που σας γνώρισα παίδες και ευχαριστώ για την παρέα!!!!
φωτορομάντζο και βιντεόραμα σιγά-σιγά γιατί είμαι και με στικάκι...
grharris
02/05/2012, 22:02
Σάββατο πρωί με βροχή......μέχρι και τα βιράζ είχαν γίνει λίμνη!
256657
grharris
02/05/2012, 22:09
Βολτούλα στην μπίστα για μάθημα και ξεμούδιασμα.....μέχρι την Κ8, μετά βουρ για να ετοιμάσουμε τα μοτόρια αφού η μπίστα είχε αρχίσει να στεγνώνει!
256660
Παντα τετοια παιδες. Αντε και στο επομενο παρεακι με το καλο:beer:
grharris
02/05/2012, 22:22
Και έτσι ξεκίνησε το TD με το πρώτο group....
256663
grharris
02/05/2012, 22:32
Η μέρα συνεχίστηκε με την πίστα να γλυστράει λίγο αλλά και τους χρόνους να κατεβαίνουν......χαμόγελα παντού!!!
256664
grharris
02/05/2012, 22:45
Η πρώτη μέρα τελείωσε...και ξεκίνησε η νύχτα!!!....Ακόμα γελάω με τις ατάκες σας!!!! Trooper, Assos, Γιαννος, Χρήστος Paul Smart, Χρήστος Triumph, Νίκος CBR και Λευτέρης, πέρασα φοβερά με την παρέα σας!!!:beer::beer::beer:
256665
χωσε πραμα χαρη!!!:beer:
κι εμεις χαρηκαμε που σε γνωρισαμε ρε φιλε!!!αντε και στο επομενο να σπασεις το 30 ευχομαι!!!:beer:
Μπράβο ρε Χάρη για τις φώτο γιατί εγώ τη φωτογραφική μηχανή που έφερα την χάιδευα μόνο....
Άψογα περάσαμε πάλι και χάρηκα που είδα ΌΛΗ την παρέα να ρίχνει χρόνους εύγε :beer:
Εγώ είμαι ο μόνος που ανέβασα αλλά δεν βαριέσαι περάσα πολύ καλά. Η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα με τους χρόνους μου
αλλά με τέτοια παρέα που να έχεις μούτρα.
Χίλια ευχαριστώ στον Περιστέρα. Ξηγήθηκε καλά ο άνθρωπος και στα λάστιχα (τιμή) αλλά και όταν του ζήτησα
αν έχει δεύτερη φόρμα να μου δανείσει γιατί με τη δικιά μου δεν μπορούσα να ανασάνω. Όυτε που το σκέφτηκε το παλικάρι
μου έδωσε τη δεύτερη που είχε! "Πάρτη μου λεει με αυτήν έτρεξα τον αγώνα" Παιδιά μεγάλη διαφορά
η διαιρούμενη με την ολόσωμη. Καμία σχέση. 52 Νο το παντελόνι μου, 52 και του Περιστέρα. Το παντελόνι
δεν έκλεινε καν, η ολόσωμη ήταν σαν πιτζάμα. Τώρα γιατί της Dainese δεν μου έμπαινε το 56 δεν ξέρω.
Άντε τώρα και στο επόμενο με καινούργια άσφαλτο νάμαστε καλά :)
grharris
03/05/2012, 20:09
Κυριακή πρωί....καλό ζέστα για να ξεμουδιάσουμε (με ηλιαθεραπεία φυσικά)! :lol::lol::lol:
256748
grharris
03/05/2012, 20:20
....και γρήγορα όλοι μέσαααααααα...........
256753
grharris
03/05/2012, 20:29
Μεσημεριανό διάλημα, απαραίτητο για αναπλήρωση υγρών καθώς η ζέστη μας είχε τσακίσει, μακαρονάδα για ενέργεια (και γιατί να μην βγαίνει από την μύτη στα φρένα της ευθείας όπως το burger του Σαββάτου), Moto GP για ψυχολογική ντόπα και έτοιμοι για....
256754
grharris
03/05/2012, 21:11
Χαλαρή εκκίνηση καθώς η εικόνα από το βρόντο που έπεσε μπροστά μου την προηγούμενη άνοιξη (είμουν κριτής) στην Κ1 με έκανε πιό ευγενικό ("ωωω, παρακαλώ περάστε!"....) :lol::lol::lol:
Η κίτρηνη σημαία όμως ή θα σε κάνει μάγκα ή μακάκα! Κόλησα πίσω από το 1198 και μέχρι να πέσει η κίτρινη είχαμε χάσει επαφή από το μπροστινό γκρουπ.
Τρελή στιγμή όταν στο κατεύασμα της 10 έχασα ταχύτητα ("μπήκε" νεκρά στα φρένα:moutza:...αφού δεν πήρα το κιβώτιο στα χέρια...) και όχι μόνο μου χώθηκε ο Χρήστος με το Paul Smart αλλά τον έβλεπα να κουτουλάει και στο 1198 :eyepop::a23::a014: (το έχω σε βίντεο Χρηστάρα!!!).
DrIoannis
04/05/2012, 11:44
Ωραία πράγματα...
grharris
05/05/2012, 10:09
Συνεχίζουμε με πλάνα Κίτρινου Racebike από Κ8!
256880
HelenKoR
05/05/2012, 10:28
πολύ όμορφα! να στε καλά και την επόμενη! :beer:
grharris
05/05/2012, 10:32
256881
256882
256883
grharris
05/05/2012, 10:50
256885
256886
chducos1
05/05/2012, 22:02
:evil::beer:τι να πω για το box no10....
μακαρι καθε φορα να περναμε ετσι οχι μονο στα track day αλλα και στην υπολοιπη ζωη μας.trooper,γιαννος,χρηστος,νικολας...αμα ειχαμε και μια κοινωνικη λειτουργο μαζι μας θα ειμαστν κομπλε.
χαρη,νικο χαρηκα για την γνωριμια
χαρη ακομα να ανεβασεις τα νidea?????
ο asos την εχει δει σκηνοθετης και ετοιμαζει τα δικα μου
αντε και τον σεπτεμβριο ολοι κατω απο 30:beer::beer::evil:
chducos1
05/05/2012, 22:04
απο τις πολλες μπυρες ξεχασα και τον λευτερακη,ηρωας και αυτος για πρωτη φορα στην μπιστα
χαρη με εβγαλες πανω στο ορμηγμα στην εξοδο της 8!!!:beer::beer::beer:
:evil::beer:τι να πω για το box no10....
..........αντε και τον σεπτεμβριο ολοι κατω απο 30:beer::beer::evil:
box 10 :a23::a23::a23:
αντε και τον σεπτεμβρη με ακομα περισσοτερα χαμογελα!!!!!!!!:beer::beer::beer::beer:
grharris
06/05/2012, 18:08
χαρη με εβγαλες πανω στο ορμηγμα στην εξοδο της 8!!!:beer::beer::beer:
Γιώργο,σε έχω και βιντεάκια από το εσάκι. Θα τα ανευάσω σε λίγο! :beer:
grharris
06/05/2012, 18:10
χαρη ακομα να ανεβασεις τα νidea?????
Γειά σου ρε Χρηστάρα!!!!
Το βιντεάκι με το 1198 θα το κόψω και θα ανεβάσω 1,5 γύρο που είσαι μπροστά γιατί ολόκληρο είναι πολύ πολύ μεγάλο! :beer:
grharris
06/05/2012, 19:10
http://www.youtube.com/watch?v=XCJ7dNqTRTI&feature=youtu.be
grharris
06/05/2012, 20:01
http://www.youtube.com/watch?v=USENhn64j4A&feature=youtu.be
grharris
06/05/2012, 20:16
http://www.youtube.com/watch?v=br2aUw7tpMs&feature=youtu.be
grharris
06/05/2012, 20:36
Γειά σου ρε Χρηστάρα!!!!
Το βιντεάκι με το 1198 θα το κόψω και θα ανεβάσω 1,5 γύρο που είσαι μπροστά γιατί ολόκληρο είναι πολύ πολύ μεγάλο! :beer:
Trackbike Spring 12 Red Racebike Paul Smart.mov
Uploading your video. 277 minutes remaining.:moutza:
chducos1
06/05/2012, 20:42
:a46:
grharris
07/05/2012, 09:04
:a014::a014::a014::a23::a23::a23:
Δώσε Χρήστοοοοο!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2rfX917e0Zs&feature=g-upl
grharris
07/05/2012, 20:06
Thanks to Alex είμαι και εγώ σε βιντέο από μέσα! :beer::a46::a46::a46:
Μετά το 4.12 - από session Δευτέρα απόγευμα.
http://www.youtube.com/watch?v=QgBA2TB9OPw&feature=player_embedded
Thanks to Alex είμαι και εγώ σε βιντέο από μέσα! :beer::a46::a46::a46:
..............
ωραια ροη εχετε χαρη :a013:
grharris
08/05/2012, 20:01
ωραια ροη εχετε χαρη :a013:
:a013::beer::beer::beer: Σε ευχαριστώ Γιώργο!
Η αλήθεια είανι ότι ήταν το τελευταίο (ή προτελευταίο) session του τριημέρου και είμουν κουρέλι και με κουρέλια λάστιχα αλλά με τράβηξε στην αρχή ο Αλέξης για ένα γύρο και με ξύπνησε!
Η ροή βγήκε φυσικά γιατί δεν κυνηγούσα χρόνο και απλά ακολουθούσα τις γραμμές που δούλεβα όλο το 3ήμερο.
Δεν ήξερα καν ότι με τραβάει με κάμερα, απλά μου έκανε ενα νόημα "ακολούθα" και μετά άλλο ένα "πέρνα"!
:a013::beer::beer::beer: Σε ευχαριστώ Γιώργο!
Η αλήθεια είανι ότι ήταν το τελευταίο (ή προτελευταίο) session του τριημέρου και είμουν κουρέλι και με κουρέλια λάστιχα αλλά με τράβηξε στην αρχή ο Αλέξης για ένα γύρο και με ξύπνησε!
Η ροή βγήκε φυσικά γιατί δεν κυνηγούσα χρόνο και απλά ακολουθούσα τις γραμμές που δούλεβα όλο το 3ήμερο.
Δεν ήξερα καν ότι με τραβάει με κάμερα, απλά μου έκανε ενα νόημα "ακολούθα" και μετά άλλο ένα "πέρνα"!
ειναι σημαντικο να οδηγεις ''ξεκλειδωμενος'' και χωρις να σκεφτεσαι.απλα να νοιωθεις καλα και να οδηγεις.τοτε πας και με ροη και διασκεδαζεις και δεν κινδυνευεις και ο χρονος κατεβαινει μονος του.
τα λεω να τα εμπαιδωνω κι εγω μπας και καταφερω να φτασω εκει που ημουνα.;)
αντε ρε και στο επομενο να μαστε καλα και κατω απο το 30...!:beer:
mikRRopixel
11/05/2012, 13:51
Μπράβο ρε παιδιά σας ζήλεψα!