View Full Version : Xωρις λογια........
FRAGISCOS
21/03/2012, 20:56
http://www.youtube.com/watch?v=S9BN4t6-Iyk&feature=related
Θα ηθελα τις γνωμες σας....:)
Τι πάθατε όλοι ρε??????
Γαμάτο είναι αλλά με το τεποζιτάκι που έχει και 3 κυλ. δίχρονο θα έχει αυτονομία 50-60 χλμ.
Πάντως όμορφο είναι. Να πούμε καλορίζικο?????
AUFGEBRACHT
21/03/2012, 21:20
Tη δική μου δεν τη θές, πίστεψέ με... :D
MATSOLAS 610
21/03/2012, 21:27
Αξιόλογη κατασκευή, έχει πέσει κάμποσο χρήμα και εργατοώρες. Χρηστικότητα 0. Στον δρόμο πρέπει να είναι << ο χάρος βγήκε παγανιά >>. Ο κινητήρας του είναι ένας απολίτιστος δίχρονος της τότε εποχής που με αυτά τα περιφερειακά δεν συγχωρεί.
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, τα όργανα του 250 όλα τα λεφτά!
Μπράβο στο μεράκι του μάστορα!
Αξιόλογη κατασκευή, έχει πέσει κάμποσο χρήμα και εργατοώρες. Χρηστικότητα 0. Στον δρόμο πρέπει να είναι << ο χάρος βγήκε παγανιά >>. Ο κινητήρας του είναι ένας απολίτιστος δίχρονος της τότε εποχής που με αυτά τα περιφερειακά δεν συγχωρεί.
Να μου επιτρέψεις να πω ότι σχεδόν καμία αναπαλαίωση η τέτοιου είδους μετατροπή δεν έχει χρηστικότητα με την "ωμή" έννοια της λέξης. Γίνονται για να γίνουν και δείχνουν (έχουν) μια διαφορετικότητα. Γιατί ας πούμε να ανακατασκευάσω ένα νταξάκι ή έναν μπόμπο, όταν σήμερα υπάρχουν απείρως καλύτερα μηχανάκια και χρηστικά και ασφαλέστερα από τα μικρά του τότε. Σαφώς και με τέτοιο μοτέρ το πλαισιάκι που θα κλιθεί να διαχειριστεί δυνάμεις και ροπές πολύ μεγαλύτερες από κείνες για τις οποίες κατασκευάστηκε, δεν θα τα καταφέρει. Δεν ξέρω καν αν θα μπορεί να σταθεί στοιχειωδώς στο δρόμο όταν μπεις στη ροπή του και ξεσπάσει ο δίχρονος.
devil's animal
22/03/2012, 00:26
ενταξει ομορφο ειναι...
με πολλη φαντασια...
προφανως πολλη δουλεια εχει γινει...
αλλα ειλικρινα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να φτιαχνουμε για να φτιαχνουμε (if you catch my drift)...:rolleyes:
θελω να πω οτι το να φτιαξεις κατι που μπορει να παει αλλα και να μην παει, δεν εχει νοημα...
δεν θα ηταν καλυτερα να ανακατασκευαζοταν το ζετακι και να εμπαινε το μαμα μοτερ με καποιες ωραιες μετατροπες ισως?
τωρα δεν θα μπορει ουτε το πλαισιο να διαχειριστει τις δυναμεις, ουτε οι αναρτησεις να στριψουν με τα χλμ που μπορει να πιασει, ουτε τα φρενα να το σταματησουν αμα παρει φορα σε καμια ευθεια...
γι'αυτο λεμε (οταν ξεκιναει μια ανακατασκευη) οτι καλυτερα ειναι να μεινει σε stock μορφη. ή αν γινουν ριζικες αλλαγες σε κινητηρα, να ειναι σιγουρος ο ιδιοκτητης οτι θα αναβαθμιστουν και ολα τα περιφερειακα ωστε το "πακετο" να ειναι οδηγησιμο...
και φυσικα να μπορει το πλαισιο (που ειναι το κυριο μερος μιας μοτοσυκλετας) να διαχειριστει τις ιπποδυναμεις...
μου θυμιζει μια βεσπα με κινητηρα απο gsxr750...φαση ειχε, αλλα μονο για να κανει 100-200 μετρα ευθεια...:lol:
ολα αυτα τα γραφω γιατι ο Φραγκισκος ζητησε τις γνωμες μας...
αν δεν το ειχε κανει θα αρκουμουν σε ενα:
ομορφο...
:beer::beer:
makis206
22/03/2012, 08:16
Κουκλάκι και διαολάκι μαζί, το τι μπορεί να κάνει έξω απ'το σαλόνι είναι "άλλου παπά" για μένα αυτή τη στιγμή.
Ένα μικρό και δυνατό έργο τέχνης που προσωπικά θα ονόμαζα "η χαρά του παιδεραστή"!:lol::beer:
μ αρεσει σαν κατασκευαστικη ασκηση.σαν να ηθελε ο κατασκευαστης να πει(κοιτατε μπορω να κανω και αυτο)δυσκολο παντρεμα αταιριαστων ανταλλακτικων.
οσον αφορα το αισθητικο και χρηστικο αποτελεσμα,δεν με βρισκει απολυτα συμφωνο αλλα εγω μαλλον ειμαι ο τελευταιος που μπορει να το κρινει σκεπτομενος ασελγειες που εχω κανει πανω σε διτροχα στο παρελθον...
Ο τύπος που κάνει την περιγραφή το λέει : ''να ξεσηκώνεις καρδιές στις γειτονιές''
και πάνω και πρώτα απ' όλα την δική σου καρδιά. Θα ήθελα να μπορέσω να το καβαλήσω
και να το βάλω μπροστά. Να νιώσω τους κραδασμούς που θα δέχεται το πλαισιάκι από
τον τρικύλινδρο...................
Οσοι πρόλαβαν και γνώρισαν τα δικύλινδρα η τα τρικύλινδρα του '70 ξέρουν τι
θέλω να πώ......................
Τρελα το μικρο!Μπραβο στον κατασκευστη.
Μετα απο το μικρο ευχομαι και αυτο να παρεις!:beer:
http://www.youtube.com/watch?v=5qROwMqCLAw&feature=related
Τρελα το μικρο!Μπραβο στον κατασκευστη.
Μετα απο το μικρο ευχομαι και αυτο να παρεις!:beer:
http://www.youtube.com/watch?v=5qROwMqCLAw&feature=related
:eyepop::eyepop::eyepop:
καλη κατεσκευη ειναι παντως και φαινεται οπως λετε οτι επεσε δουλεια...
παντως αν τον ρωταγαμε γιατι το εκανε;
η απαντηση θα ηταν: Γιατι μπορω!
sapila racing
22/03/2012, 18:15
Πολύ ωραίο είναι, και μην νομίζετε οτι θα εχει και πολύ χειρότερη συμπεριφορά από το original ΚΗ250.
Τουλάχιστον εχει πηρούνι και οχι καλαμακια του καφε! :lol:
Βεβαια οι σούζες θα είναι λίγο πρόβλημα αλλά δεν μπορείς να τα εχεις όλα.
BLACKGAS
22/03/2012, 20:56
Μου αρέσει που έφτιαξε κάτι, γιατί το γούσταρε αυτός. Έτσι απλά!
Από εκεί και πέρα όπως λέει και ο τίτλος: Χωρίς λόγια
:beer:
http://www.youtube.com/watch?v=3_IIj3grBLg&feature=related
και αλλο ενα ιδιο..:cool:
αν και θα προτιμουσα το παρακατω για μεσα στην πολη..:smokin:
http://www.youtube.com/watch?v=V_2lqoobl6s&feature=related