View Full Version : πρόβλημα/διακοπές CBR 1000
giwrgos_g
24/03/2012, 08:55
καλημέρα σε 'ολους. Έχω ένα cbr1000 '05 μοντέλο. εδώ και λίγες μέρες μου κάνει διακοπές εν κινήση.στην αρχή πιστεψα πως ίσως είναι απο την βενζίνα, έβαλα άλλη και πάλι τα ίδια. τι μπορεί να συμβαίνει??
DimChios
24/03/2012, 09:11
Aναμεσα στις 7-8 σαλ?
giwrgos_g
24/03/2012, 09:18
το κάνει οπουδήποτε, αλλα ως συνήθως στις ψηλές στροφές. σα να σβήνει η μηχανη.
το κάνει οπουδήποτε, αλλα ως συνήθως στις ψηλές στροφές. σα να σβήνει η μηχανη.
σα να εχει ''λοξιγκα'' η μηχανη και δε σε αφηνει να ανεβασεις στροφες και σου κανει κοψιματα αλλα χωρις να σβηνουν φωτα και οργανα?
DimChios
24/03/2012, 09:22
να υποθεσω οτι στην περιπτωση που καταφερει να ανεβασει πανω απο 7-8 σαλ (τσεκαρισε το αν μπορεις αυτο) η τελικη σου δεν ξεπερναει κατα πολυ τα 200?
99% ειναι αυτο που σου ειπε και ο Trooper, τρομπα βενζινης. Την εχω παθει 2 φορες με 2 διαφορετικα CBR1000RR
Εχω να σου προτεινω μηχανικο και αντλια μεταχειρω αν θες
:wave2:
giwrgos_g
24/03/2012, 09:23
ναι καπώς ετσ'ι, δεν σβήνουν ουτε οργανα ουτε φώτα.. εκει που έχω 10 στροφες κανει κατι σα να σβήνει και μετά ξανα δείνει.
DimChios
24/03/2012, 09:24
ναι καπώς ετσ'ι, δεν σβήνουν ουτε οργανα ουτε φώτα.. εκει που έχω 10 στροφες κανει κατι σα να σβήνει και μετά ξανα δείνει.
τρομπα δυστυχως φιλαρακι
Αν ενδιαφερεσαι γι αυτα που σου ειπα στειλε μου π.μ
............
Εχω να σου προτεινω μηχανικο και αντλια μεταχειρω αν θες
αν ειναι ετσι τα πραματα πριν την αλλαγη της τρομπας ας κανει την φτηνη λυση μηπως λυθει το προβλημα.ας κανει πρωτα εναν καθαρισμο στην τρομπα που φοραει επανω και αν δεν, τοτε ναι...παει για αλλαγη.
εγω με εναν απλο καθαρισμο την γλιτωσα.
εντιτ:ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι τρομπα τωρα που διαβασα την επιβεβαιωση
giwrgos_g
24/03/2012, 09:25
ανεβάζει αλλά στροφες αλλα όντως με τελική κοντά στα 250.. απο θεσ/νικη ειμαι ξέρεις μηχανικο εδώ. και για τι τιμες μιλαμε??
DimChios
24/03/2012, 09:26
αν ειναι ετσι τα πραματα πριν την αλλαγη της τρομπας ας κανει την φτηνη λυση μηπως λυθει το προβλημα.ας κανει πρωτα εναν καθαρισμο στην τρομπα που φοραει επανω και αν δεν, τοτε ναι...παει για αλλαγη.
αν και δυσκολο να γινει κατι, δε διαφωνω. Απλα για να γινει ο καθαρισμος πρεπει να λυθει ολο το τεποζιτο...κι αν δεν πετυχει, πρεπει να ξαναλυθει!
Εγω δεν εχω θεμα, ειχα αποφασισει να την κρατησω για 2η (ειναι η παλια μου).
Ο,τι αποφασισει το παλληκαρι
DimChios
24/03/2012, 09:27
ανεβάζει αλλά στροφες αλλα όντως με τελική κοντά στα 250.. απο θεσ/νικη ειμαι ξέρεις μηχανικο εδώ. και για τι τιμες μιλαμε??
ουπς! Σαλλονικη ε? Δεν ξερω φιλε.
Τιμες στην καινουργια...ασ το! Κανα 400αρι+
Μεταχειρω βρισκεις στα μισα συνηθως
αν και δυσκολο να γινει κατι, δε διαφωνω. Απλα για να γινει ο καθαρισμος πρεπει να λυθει ολο το τεποζιτο...
εγω με εναν απλο καθαρισμο την γλιτωσα.
;)
δε θα μπορουσε να ειναι βρωμικο φιλτρο μπενζινας?
γιατι οχι?
ειμαστε ανοιχτοι σε προτασεις...! :lol:
DimChios
24/03/2012, 09:38
αν κανει σωστα τη συντηρηση του στη μοτο, φανταζομαι ειναι λιγο απιθανο
Δεν ειμαι και μηχανικος, απο την εμπειρια μου μιλαω
Μακαρι να ειναι κατι τετοιο και να τη σκαπουλαρει!
Θελει και εντιμο μηχανικο παντως γιατι ευκολα μπορει να του πει αλλα ντι αλλων
giwrgos_g
24/03/2012, 09:42
και αν ειναι μπομπα βενζινης απο τη χαλάει αυτο?πρέπει να ψάξω καποιον καλο μηχανικο τωρα να δω τι μπορει να γινει.αν και θα είναι αρκετα τα euro.. καποιον καλο μηχανικο στη θεσ/νικη??γνωριζουμε κατι?
DimChios
24/03/2012, 09:50
και αν ειναι μπομπα βενζινης απο τη χαλάει αυτο?πρέπει να ψάξω καποιον καλο μηχανικο τωρα να δω τι μπορει να γινει.αν και θα είναι αρκετα τα euro.. καποιον καλο μηχανικο στη θεσ/νικη??γνωριζουμε κατι?
δεν εχεις μηχανικο που τη πας τη μηχανη?
Πολλοι ειναι οι λογοι που μπορει να καει η "μπομπα" :D
η αληθεια ειναι οτι συνηθως και αναλογως τι εχει παθει, μπορει να επισκευαστει αλλα δεν ασχολουνται οι περισσοτεροι. "Δε βαριεσαι, βαζουμε αλλη..." κλπ κλπ
Βρες ενα μηχανικο να ειναι οκ ατομο και επαγγελματιας και θα σου πει στα σιγουρα. Εμεις απο εδω...
Καλο ειναι παντως μεχρι να το λυσεις-φτιαξεις να μη το κυκλοφορεις και μη του τα "χωνεις" μη κανεις και καμμια αλλη ζημια!
Χαλλλλλαρα
giwrgos_g
24/03/2012, 09:54
εχω καποιον, ναι. αλλα δε με γεμιζει τελευταια. να σε καλα ρε φιλε θα δω τι θα κανω..
giwrgos_g
13/05/2012, 16:22
μετά απο καιρό και αφού έφτιαξα την μηχανή επανέρχομαι στην συζήτηση για τα αποτελέσματα.
Τελικά δεν ήταν μπόμπα βενζίνης, αλλά ένας αισθητήρας..με 30e το αλλάξαμε και η μότο είναι όπως παλιά..την γλύτωσα φθηνά!!
DimChios
14/05/2012, 08:52
μετά απο καιρό και αφού έφτιαξα την μηχανή επανέρχομαι στην συζήτηση για τα αποτελέσματα.
Τελικά δεν ήταν μπόμπα βενζίνης, αλλά ένας αισθητήρας..με 30e το αλλάξαμε και η μότο είναι όπως παλιά..την γλύτωσα φθηνά!!
αισθητήρας που?
Που κανει τί?
Πες να εχουμε υπ οψη μας (αχρειαστος να ειναι)
DimChios
30/05/2012, 08:14
Πηνία
το διαβασες ολο το θρεντ ρε Σταυρο?
:confused:
Σε μηχανάκια με προβλήματα σε τρόμπες-φίλτρα κλπ, καλό είναι να αποφεύγουμε τις τσίτες και τις τελικές πάντως.
DimChios
30/05/2012, 08:53
Σε μηχανάκια με προβλήματα σε τρόμπες-φίλτρα κλπ, καλό είναι να αποφεύγουμε τις τσίτες και τις τελικές πάντως.
δεν διαφωνησε κανεις :look:
angelosxs
21/03/2014, 14:46
Καλησπέρα,εχω το ιδιο μηχανακι και σχεδον το ιδιο προβλημα, το δικο μου μηχανάκι δεν κανει διακοπες απλα οταν ανοιγω τερμα το γκαζι νιωθω οτι κατι το "μπουκώνει" και δεν το αφηνει να ανεβασει στροφες..Εχει τελικη περιπου 260.
Το προβλημα δημιουργηθηκε μετα απο 2-3 μηνες ακινησιας και ταυτοχρονη αλλαγη πηνιων...
Σκεφτομουν οτι ειναι η αντλια βενζινης μεχρι που διαβασα αυτο...
Καταλαβε κανεις ποιον αισθητηρα λεει οτι αλλαξε ο φιλος?
Υ.Γ να γραψω ακομα μερικες λεπτομέρειες μηπως μπορεσει καποιος να με βοηθήσει...το μηχανακι δεν κανει καθολου διακοπες η να αναβοσβηνει κλπ.
Αν εχω το γκαζι ανοιχτό στα 3/4 ανοιγει και ανεβαζει στροφες κανονικα βαραει και κοφτη στην 2-3 ταχύτητα.
Αν ανοιξω το γκαζι τερμα ακομα και με δευτερα θα δυσκολευτεί λιγο να ανεβασει στροφες και αν το κραταω τερμα δεν θα βαρεσει κοφτη ποτε.σε ενα σημειο σταματαει να ανεβαζει στροφες