View Full Version : Κυριακη 01-04 Χωματαδα Ευβοια round 2...
el-Gatto
01/04/2012, 20:20
Εδω'μαι κι εγω.
Πονάω σχεδον παντου. (γμ το γέρικο κορμί μου γμ) :cry:
Υπέροχη βόλτα - Πανέμορφα τοπία - Ονειρική Διαδρομή ,αλλά & Απαιτητική εντουράδα ,για τα "Μεγάλα" - Α Π Α Ι Χ Τ Η Παρέα.
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι απο μένα στους Χαλκιδαίους (Κώστα & Γιάννη) ,για την ξενάγηση στα πανέμορφα "χώματά" τους , :beer:
αλλά κυρίως για την διάθεσή τους να βοηθήσουν τους πάντες στα πάντα ,
για τον απόλυτο έλεγχο συντονισμού/συνοχής της ομάδας ,
αλλά και για το μόνιμο χαμόγελό τους ,παρ'όλο το "κουπί" που τράβηξαν με τις "βοήθειες".
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συμμετέχοντες ,
και κυριώς στην ΚΥΡΙΑ του team. ΑΞΙΑ & ΜΑΧΙΜΗ. :)
Τα λοιπά ,και τα...παραλοιπόμενα....εν καιρώ.....;)
ευχαριστω και εγω για την παρεα και την τελεια βολτα:beer::beer:
ολα ηταν υπεροχα!!!
θα προσπαθησω και εγω να βαλω τις λιγες φωτο μου σε καποιο site για φουλ
αναλυση,αλλα δεν υποσχομαι οτι θα τα καταφερω κιολας :blush:
Επίσης για τους βέρους Αθηναίους που την κάνατε για Ερέτρια μετά..... ένα έχω να πω..... Χάσατε απίστευτα μονοπάτια.....
:smokin:
νταξ ο αντωνης ειχε κουραστει απο την υπερπροσπαθεια
και εγω να πω την αληθεια μετα το διαλειμμα ψιλοεκλασα (μου βγηκε κουραση απο αλλες μερες)
γενικη ερωτηση τωρα!!!!
τα "οικοπεδα" μες τα καραβια μετρανε:confused::confused:
γιατι φτανουμε ερετρια,ολα καλα μεχρι εκει..
παμε να μπουμε στο καραβι και μου λεει ο μαλακας (ενω ειχε δεν ειχε 7-8 αμαξια ολα και ολα)
"ανεβα την πλαινη ραμπα φιλε" σκεφτομαι μπας και αργει να φυγει το καραβι και θελουν να το γεμισουν;
ηταν και περασμενη η ωρα,κουρασμενος εγω,τι να κανω ανεβαινω..
φτανω στην αλλη ακρη,μου κανει ο αλλος ο μαλακας ο παρκαδορος "κατεβα και βαλτην μπροστα στην πορτα"
τον κοιταω (εν κινησει ολο αυτο) και εκει που παω να του πω μα καλα μαλακες ειστε;;
αν καιγομουν τοσο πολυ να παω μπροστα χωραγα και μεσα απο τα αμαξια :moutza:
ελα που ομως οπως γυρναω να του μιλησω,βγαινω απο το "τραχτεροτο" και μπαινω στο "λειο" του καταστρωματος:a18:
τα υπολοιπα φανταζομαι ειναι κατανοητα..:a022:
λιγο η υγρασια,λιγο η αλμυρα,λιγο το χωματινο λαστιχο..
ξεκιναω να γλυστραω κατ'ευθειαν και μια που τσιμπαω το φρενο και αντε γεια
μπρος εγω και απο πανω μου το ΤΤ για μισο-ενα μετρο και μενω και μαγκωμενος απο κατω:cry:
και ξεκιναει να τρεχει και η βενζινη:lol:
ευτυχως που ηρθε ο μαλακας και μια επιβατης και με σηκωσαν γρηγορα..
αποτελεσμα ενα μικρο πρηξιμο στο δεξι πελμα,αλλο ενα στην αριστερη γαμπα και λιγος πονος
στο γοφο:D
ευτυχως που δεν εσκασα πουθενα με το κεφαλι (ειχα βγαλει το κρανος)
η μηχανη δεν καταλαβε πραμα:p
@nic_mor: Τα οικόπεδα και στα καράβια μετράνε. Άρα το καράβι δικό σου. Άρα έγινες εφοπλιστής. Με γυαλί αλλά Ωνάση σε θέλω στην επόμενη. :) ...και περαστικά.
...............
χριστε κι αποστολε βρηκατε και χιονι απριλιατικα;:confused:
.....;)
μπαγασα σαρεσε βλεπω :a021:
και εγω να πω την αληθεια μετα το διαλειμμα ψιλοεκλασα (μου βγηκε κουραση απο αλλες μερες)
γενικη ερωτηση τωρα!!!!
:a012: στον αντωνη
φυσικα και μετρανε τα καραβισια οικοπεδα. παραθαλασια με θεα την θαλασσα. τα ακριβοτερα και προνομιακα οικοπεδα.:lol:
οσο για μενα το σκεφτομουν να ερθω αλλα παλι καλα που δεν ηρθα. ηταν βαρια ονοφαδα για τον μηνισκο μου αποτι βλεπω:eyepop:
σημασια εχει οτι περασατε πολυ καλα.:beer:
...........
Εφοπλιστή μου εσύ :) :)
Δεν λέω για σας φίλε που φύγατε μετά τη Στενη.... λέω για όλους τους υπόλοιπους που όταν είπαμε "τίτλοι τέλους" φύγανε για Ερέτρια. Εγώ και ο Tommy dakar, πήγαμε με τους Χαλκιδέους, προς Χαλκίδα.... αλλά δια της πλαγίου οδού:smokin:..... Τρελό, endur-αδικο μονοπάτι και στο τέλος ο Γιάννης ψηνόταν να μπει και πίστα (motocross- στο Δοκό)
Εδώ είναι και όλες oι photos μου.....
Photos σε Full Size (https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=6373cb82edb0dc26&resid=6373CB82EDB0DC26!1229&parid=root)
:wave2:
ωραιος!!!!!!!!
εγω μαλον αυριο!
peskandritsos
02/04/2012, 07:32
:D252044
peskandritsos
02/04/2012, 07:34
:)252045
peskandritsos
02/04/2012, 07:36
:)252046
peskandritsos
02/04/2012, 07:37
:)252047
peskandritsos
02/04/2012, 07:40
:)252048
peskandritsos
02/04/2012, 07:42
:)252049
peskandritsos
02/04/2012, 07:44
:D252050
peskandritsos
02/04/2012, 07:46
:)252051
peskandritsos
02/04/2012, 07:48
:D252052
peskandritsos
02/04/2012, 07:51
:)252053
peskandritsos
02/04/2012, 07:54
:)252054
peskandritsos
02/04/2012, 07:56
:D252055
peskandritsos
02/04/2012, 07:58
:D252056
peskandritsos
02/04/2012, 07:59
:)252057
peskandritsos
02/04/2012, 08:01
:)252058
peskandritsos
02/04/2012, 08:04
ΤΕΝΕΡΟΣΥΝΑΞΙΣ252059
peskandritsos
02/04/2012, 08:07
:)252060
peskandritsos
02/04/2012, 08:11
Και εδώ φάγαμε πόρτα από το ξεροβούνι.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους για την καλή παρέα και ειδικά σους Χαλκιδέους για την πολύτιμη βοήθειά τους όπου αυτή χρειάστηκε και για την πολύ όμορφη διαδρομή που μας ξενάγησαν.:beer:252061
el-Gatto
02/04/2012, 09:50
Η παρέα ,ξεκούραστη & χαμογελαστή ,το πουρνό ,στον Ωροπό.
el-Gatto
02/04/2012, 09:53
Βαρκάδα ,και...Ετοιμασίες αποβίβασης.
el-Gatto
02/04/2012, 09:56
Κινήσαμε ολοι το λοιπον ,για μιά όμορφη ...χαλαρή ΟνΟφφάδα
el-Gatto
02/04/2012, 09:58
Ναι...καλά...εγινε του...ποταμιού & του μονοπατιού το "κάγκελο".
el-Gatto
02/04/2012, 10:01
Μιλάμε για περιήγηση ,στη Ζούγλα της Κεντρικής Εύβοιας.
SuperDuperWaooo φάση.
Πωπω Tenere στην ζούγκλα....:)
el-Gatto
02/04/2012, 10:11
Σε κάθε στάση "βοήθειες" ,παρ'όλες τις δυσκολίες....χαμόγελα παντού.
Και μέσα απο τα κράνη...
el-Gatto
02/04/2012, 10:12
Και εξω απο τα κράνη...
el-Gatto
02/04/2012, 10:14
Και ήσυχο-ήσηχο το ποταμάκι....
el-Gatto
02/04/2012, 10:15
...Αργο-κυλάει ,το γαλάζιο του νεράκι...
el-Gatto
02/04/2012, 10:17
...και διαβαίνουν τα "παιδιά" το ποταμάκι...
el-Gatto
02/04/2012, 10:27
Μέχρι κάποιοι ,να κολήσουν ,εις το γλυστερό δρομάκι...
el-Gatto
02/04/2012, 10:33
...καποιοι άλλοι ,να βροντήξουν στο νεράκι...
el-Gatto
02/04/2012, 10:36
κι ο peskandritsos να θέλει να κόψει εις τα δυό ,τούτο το φοβερό χαντάκι...
el-Gatto
02/04/2012, 10:41
Στα πρόσωπα όλων ,ήταν έκδηλη η "δυσαρέσκειά" τους ,για την "χαλαρότητα" τούτης της ΟνΟφφάδας.
el-Gatto
02/04/2012, 10:45
Δοξα και τιμή στο παληκάρι. Οποιος...όπου...και να κόλαγε ,ήταν πίσω του να σπρώχνει...
Οχι ,το παντελόνι του ΔΕΝ ειχε αυτο το χρώμα το πρωι που ξεκινήσαμε...
Κυρίες & Κύριοι... "Gonzo" "The employee of the month"
el-Gatto
02/04/2012, 10:47
Διάλλειμα ..... συνεχίζεται....
πω πω πω τι παρέα και τη βόλτα έχασα ρε π@@@η μου ...
ρε Θωδωρα ρε κωστή πότε θα με πάτε και μένα εκεί ? το ξεροβούνι όλο το ακούω και ποτέ δεν το έχω δει ... Χαλκιδέοι κάντε τα κουμάντα σας πάλι να επωφεληθεί και ένα πατριωτάκι ταπεινω ...:beer:
χίλια μπράβο ρε παιδιά !!!:beer:
Και το video της ανάβασης στο Ξεροβούνι... (κλικ στην εικόνα)
252083 (http://youtu.be/FXS3sIhGfcQ)
peskandritsos
02/04/2012, 12:07
πω πω πω τι παρέα και τη βόλτα έχασα ρε π@@@η μου ...
ρε Θωδωρα ρε κωστή πότε θα με πάτε και μένα εκεί ? το ξεροβούνι όλο το ακούω και ποτέ δεν το έχω δει ... Χαλκιδέοι κάντε τα κουμάντα σας πάλι να επωφεληθεί και ένα πατριωτάκι ταπεινω ...:beer:
χίλια μπράβο ρε παιδιά !!!:beer:Δεν έχασες και τίποτα σπουδαίο,
Καμιά 15αριά περάσματα από ποταμάκι, σκόνη με το τσουβάλι, χιόνια, πολύ πράσινο, λάσπες, καλή παρέα, και σκέψου ότι γλύτωσες και ένα σωρό λεφτά από βενζίνες και φέρρυ.:beer:
Μπραβο παιδια.Πολυ καλη φαινεται η βολτα.Παντα τετοια.:beer:
Στην ομαδα που ειχαμε παει προκοπι:
H διαδρομη ηταν περιπου στα ιδια επιπεδά;:a8:
Μπραβο και παλι.
Δεν έχασες και τίποτα σπουδαίο,
Καμιά 15αριά περάσματα από ποταμάκι, σκόνη με το τσουβάλι, χιόνια, πολύ πράσινο, λάσπες, καλή παρέα, και σκέψου ότι γλύτωσες και ένα σωρό λεφτά από βενζίνες και φέρρυ.:beer:
καλά να πάθετε !!! :evil:
Μπραβο παιδια.Πολυ καλη φαινεται η βολτα.Παντα τετοια.:beer:
Στην ομαδα που ειχαμε παει προκοπι:
H διαδρομη ηταν περιπου στα ιδια επιπεδά;:a8:
Μπραβο και παλι.
Δημήτρη... η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο περισσότερο endur-aδικη από το Προκόπι.... :) ... Είχε κάτι μονοπάτια/σπαστήρια/λασπολούκια λίγο απαιτητικά.... αλλά νομίζω δε θα χες πρόβλημα :wave2:
leontheprof
02/04/2012, 12:57
Πωωωω...νομιζω οτι εχασα μια απο τις καλυτερες βολτες.....κριμα να μην ειμαι κι εγω να ειμαστε 5 Τενεριδια να σας φαμε ολους...:lol:
Μπραβο σε ολους...φαινοταν πολυ οργανωμενη βολτα. Αντε κα συντομα να δουμε part 3. :D :D :D
Ρε...ποσα χιλιομετρα χωματινα κανατε περιπου?
peskandritsos
02/04/2012, 13:01
Αντε κα συντομα να δουμε part 3. :D :D :D1η συμετοχή peskandritsos
Μέσα είμαι.:beer:
Τετοια θελω να ακουω.Λογω οικονομικων δεν μπορουσα να ερθω.Παντως Θοδωρη,κουτσα στραβα θα ακολουθουσα.
Ξερεις τωρα οπως λεμε ' τραβατε με και ας ΚΛΕω.:lol:
Μακαρι να κανονιστει τιποτα καινουργιο μονοημερο,να μπορει και ο μιχαλης tenere να τα ξαναπουμε με τα παιδια.:beer:
el patron
02/04/2012, 14:02
Λοιπόν ,αν ξεπεράσουμε ότι η βόλτα ήταν μισή και χάσαμε τα πιο ωραία σημεία περάσαμε ωραία , χάρηκα για την γνωριμία με τα παιδιά , σας υπόσχομαι όταν λιώσουν τα χιονιά να γίνει μια κανονική ολοκληρωμένη βόλτα 300 χλμ που θα κάουμε ζωντανοί:beer:
Λοιπόν ,αν ξεπεράσουμε ότι η βόλτα ήταν μισή και χάσαμε τα πιο ωραία σημεία περάσαμε ωραία , χάρηκα για την γνωριμία με τα παιδιά , σας υπόσχομαι όταν λιώσουν τα χιονιά να γίνει μια κανονική ολοκληρωμένη βόλτα 300 χλμ που θα κάουμε ζωντανοί:beer:
Πατριώτη.... I take that as a promise..... Αναμένουμε πρόσκληση :) :beer:
taxydromos
02/04/2012, 14:47
λοιπον θα φτιαξω δυο βιντεακια..
το πρωτο το 'εκοψα' απο το μεγαλο βιντεο της βολτας για το λογο οτι σπανια βλεπεις transalp να βολταρει αξιοπρεπως με ktm adv!
οδηγος του TA ο Κωστας 'konkost' σπεσιαλιστας του ειδους..! :beer:
http://www.youtube.com/watch?v=m0BiPafOZas
:a20: :a20:
Μια ιδεα απο το ποσο "χαλια" ηταν η βολτα!
http://www.youtube.com/watch?v=uNUR3Cjv8r4&hd=1
Ευχαριστω απαντες για την παρεα ...Στο επανειδην!
λοιπον θα φτιαξω δυο βιντεακια..
το πρωτο το 'εκοψα' απο το μεγαλο βιντεο της βολτας για το λογο οτι σπανια βλεπεις transalp να βολταρει αξιοπρεπως με ktm adv!
οδηγος του TA ο Κωστας 'konkost' σπεσιαλιστας του ειδους..! :beer:
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=pNDKnVtSV_s
:a20: :a20:Φχαριστωωωω!:blush:
...Και που 'σε να σφιγγουμε και κανα κεθρεφτη που και που Σαν ανεμοδεικτης γυρναγε!:p
Κωστα κ Γιαννη ευχαριστούμε πολύ για την ξεναγηση στα απίστευτης ομορφιάς μερη σας και φυσικά για την άψογη φιλοξενία σας.
Εχω ένα μόνιμο χαμόγελο από χτες και δεν λέει να φύγει. Αφού χτες με ρωτούσε η γυναίκα μου αν βρήκα καμιά γκόμενα :lol:
Μπράβο και πάλι μπράβο ρε παιδιά, πολύ ωραία βόλτα.
Μπράβο και στους φωτογράφους για τα ντοκουμέντα, πολύ ωραίες οι φωτογραφίες παιδιά.
Προσπαθήσαμε αλλά και πάλι πόρτα φάγαμε. (κλικ στην εικόνα για το video)
252090 (http://www.youtube.com/watch?v=RQmrR3sgbIs)
@gonso: είδες promotion?
Όλα τα video (από την κάμερα του tenere) θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο http://www.youtube.com/tzarot
@konkost: φτιάξε ένα "κανάλι" στο youtube και ανέβασέ τα όλα εκεί.
taxydromos
02/04/2012, 16:00
επιτέλους όλο το 1ο βίντεο...
ΕΔΩ!>>> http://www.youtube.com/watch?v=m0BiPafOZas
:beer:
road spirit
02/04/2012, 16:07
Όμορφα! :beer:
Ήθελα να έρθω αλλά με το τρέξιμο των τελευταίων ημερών μου έλειπε πολύ ύπνος, ήταν αδύνατο να ξυπνήσω τέτοια ώρα...
Βρε κοπέλια, τώρα που οι μέρες μεγάλωσαν άμα ξανακανονισθεί κάτι, ας έχει μια πιο νορμάλ ώρα αναχώρησης, πληηηηηηηζζζζ ??
Τώρα μόλις γύρισα από το πλυντήριο, Περιττό να πω ότι ο Πακιστανός έπαθε σοκ :eek: τόση λάσπη δεν του έχει αφήσει στο μαγαζί ούτε σκαφτικό!
Με τα 5 ευρό που πλήρωσα ούτε το νερό δεν καλύπτουν. :bawl:
Τώρα μερικά συμπεράσματα:
Συμπέρασμα 1.
Όταν βλέπεις 12 τρελαμένους με χωμάτινα λάστιχα να ετοιμάζονται γι βόλτα, μάλλον δεν θα είναι μια ήσυχη εκδρομή στο δάσος... μάλλον :a39:
Συμπέρασμα 2.
Το εκδρομικό εντούρο είναι συμμετοχική διαδικασία. Αρχικά είχα ένα άγχος ως ο πιο άπειρος της παρέας, μήπως γίνω βάρος στου άλλους. Αλλά όχι μόνο ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν, άλλα έδειχναν να το χαίρονται κι όλας. Να σπρώξουν να τραβήξουν να βουτηχτούν στη λάσπη και τα νερά, προκειμένου να περάσουν όλοι τα εμπόδια. Φαίνεται πως οι έννοιες του μοτοσυκλετισμού φυτρώνουν στη λάσπη :a20:
Συμπέρασμα 3.
Χρειάζονται πολύ λιγότερα από αυτά που λανσάρουν οι ιλουστρασιόν σελίδες των περιοδικών για να απολαύσει κάποιος μια απαιτητική βόλτα. Το απέδειξε ο Νίκος με το 10ετήας μηχανάκι του και τα παιδιά με τα Transalp :a013:
Στη στάση για καφέ (και λουκουμάδες) με ρώτησε ο Κώστας YZ αν το ευχαριστήθηκα. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να πω. Η κούραση ήταν ακόμα νωπή, στο τελευταίο κομμάτι είχα κράμπες στα χέρια, Η αλήθεια είναι πως αν γνώριζα το επίπεδο δυσκολίας από πριν μάλλον δεν θα είχα ξεκινήσει καν. Αλλά θα είχα χάσει την πιο extreme μοτοσυκλετιστική μου εμπειρία.
Και τώρα που το σκέφτομαι, αν αναλογιστώ ότι πριν 6 μήνες έβλεπα χώμα και έπεφτα :eek:, ε δεν τα πήγα και τόσο χάλια :lol:
Μοναδική εμπειρία και παρέα :beer::beer::beer::beer::beer:
Με το καλό στα επόμενα!!
& αν μαζευτείτε παρεάκι, σας δείχνω όλη τη Κρήτη από χώμα :D
:beer: :beer: :beer:
@antsoar: Άντε που θα δείς σύντομα να γίνεσαι και συ ένας φανατικός εντουράς. Το χώμα φίλε Αντώνη είναι μεγάλο κόλλημα. Του χρόνου σε βλέπω να οργανώνεις εσύ πορωμένες εντουράδες σε βουνά και λαγκάδια. Υπομονή και θα δείς...
@konkost: φτιάξε ένα "κανάλι" στο youtube και ανέβασέ τα όλα εκεί.
Εδω ειμαι:
http://www.youtube.com/konkost2
Εδω ειμαι:
http://www.youtube.com/konkost2
έτσι μπράβο είπα και γώ...
Μπράβο παλικάρια , πάντα τέτοια !! :beer::beer:
υγ. μην ενεργοποιείτε το σταθεροποιητή εικόνας του youtube , χαλάει την εικόνα με τις παραμορφώσεις που κάνει . ;)
ADVENTURAZ
02/04/2012, 17:58
Παιδες,σαν σκουπα που ειμΑΝΕ ας πω κι εγω δυο λογια:
:a54::a54::a54::a54::a54:
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΝΟΦΦΑΔΑ!!!!
Χαρηκα,οχι τοσο για την διαδρομη(αφου την κανουμε συχνα με τον Κωστα) οσο για το οτι την εκανα με ολους εσας αφου εξελιχθηκε σε πραγματικη περιπετεια!
Ευχαριστω ολη την παρεα που ηταν εξαιρετικη,χαρουμενη και διψασμενη για χωμα:evil:
Ενα μεγαλο :a18: στην κοπελα της παρεας(την irene αν δεν κανω λαθος)που παροτι ειχε χτυπημενο δεξι χερι και εβαλε μεχρι και παγο,στην σταση μας για καφε,συνεχισε ακαθεκτη για την υπολοιπη διαδρομη:a012:...στον Αντωνη με το 990,που παρα την απηρια του στο χωμα,καταφερε και εβγαλε το πρωτο κομματι της διαδρομης που ηταν και το πιο δυσκολο:a10:...αλλα και στον tommy dakar που ηρθε απο Λαμια για να γευτει τα χωματα μας:a20:
το μονο κακο ειναι πως δεν μπορεσαμε να ολοκληρωσουμε τη βολτα στο Ξηροβουνι,αφου το χιονι μας εκοψε τη φορα...δεν πειραζει ομως γιατι οπως ειπε και ο Κωστας παραπανω, οταν λιωσει (σε 2-3 βδομαδες?)θα κανουμε και την υπολοιπη ;)
Οπως καταλαβαινετε...χωματαδα Ευβοια round 3ερχεται...:evil:
:beer::beer::beer:
υγ. θα βαλω και λιγες φωτο που τραβηξα απο το κινητο.
Μπράβο παίδες πάντα τέτοια . :a20::a20::a20:
chr1s_86
02/04/2012, 18:28
Πολύ ωραίοι, μπράβο! :a18::a18::a20:
h_m_akis
02/04/2012, 20:00
σας ζηλευω ρε φουστηδες!!!:a20::a18::a012::a013::beer::beer:
αντε να δουμε ποτε θα ετοιμασω κι εγω το κερατο........
MiltiadisK.D
02/04/2012, 20:43
Με το καλό στα επόμενα!!
& αν μαζευτείτε παρεάκι, σας δείχνω όλη τη Κρήτη από χώμα :D
:beer: :beer: :beer:
πατριωτη αν το κανονισεις βαλε στη λιστα σου αλλους τρεις(εμενα,ktm prestige και lioulios) απο τωρα;);)!
μπραβο σε ολα τα κοπελια της βολτας,αυτα ειναι,ευγε μαγκες,και την αλλη με το καλο!:wave2:
taxydromos
02/04/2012, 20:47
Μπράβο παλικάρια , πάντα τέτοια !! :beer::beer:
υγ. μην ενεργοποιείτε το σταθεροποιητή εικόνας του youtube , χαλάει την εικόνα με τις παραμορφώσεις που κάνει . ;)
tnks!
το προβλημα ηταν οτι για καποιο λογο,χωρις τον σταθεροποιητη,το γιουτουμπι ανεβαζε το μισο βιντεο!
EDIT TO ΑΝΕΒΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ!> http://www.youtube.com/watch?v=m0BiPafOZas
:smokin:
taisteal
02/04/2012, 21:21
ας πω κι εγω δυο λογια....η παρεα φοβερη,η διαδρομη σουπερ,οι χαλκιδαιοι μας εφτιαξαν,αλλα στο τελος που πηγαμε χαλκιδα ηταν ολα τα λεφτα...
περιμενουμε την τριτη εκδοση....
respect στον αντωνη και την irene...
περιμενουμε κι αλλες φωτο:a014:
dirtgirl
02/04/2012, 23:11
Γυρίζοντας στο σπίτι το γνωστό χαμόγελο απο το ένα αυτί στο άλλο...:D
...ήταν τέλεια!!!:)
...η διαδρομή που είχε απ'όλα, μονοπατάκια σε λειβάδια με λουλουδάκια μέχρι κροκάλα και ποτάμια λιωμένου χιονιού στο δρόμο
...φωτογράφιση σε υπαίθριο στούντιο adventure;)
...σκόνη & λάσπη που τα πήραμε σπίτια μας ως αποδεικτικά στοιχεία:p
...τέλεια παρέα...χάρηκα που γνώρησα καινούργιους "χωμάτινους"...με γέλιο...:beer:
...είχε σπρώξιμο και τράβηγμα και σπινιαρίσματα και κολιές:evil:
...και φυσικά την τέλεια και έμπειρη ξενάγηση!!! :a013:
Κωστα κ Γιαννη, να ευχαριστήσω και εγώ για την ζεστή φιλοξενία σας....Περιμένω να λιώσουν τα χιόνια για να φτάσουμε μέχρι Κονίστρες...:wave2:
Κώστα YZ, ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, φοβόμουν και 'γω με το τραυματισμό μην καθυστερίσω την παρέα, αλλά τελικά μου βγήκε σε...ενδυναμωτική αποκατάσταση!!!!
Ζω ξανά το "για πρώτη φορά"...
Μπράβω στα παιδιά με τα θηρία στα μονοπάτια...και ευχαριστώ όλους για την καλή παρέα!!!:beer::beer:
Λίγες φωτό...
252170
252171
252173
dirtgirl
02/04/2012, 23:14
και...
252174
252176
dirtgirl
02/04/2012, 23:15
:)
252178
252179
252180
dirtgirl
02/04/2012, 23:23
;)
252181
252182
252183
more...https://plus.google.com/photos/110442902186954020543/albums/5726901537230196545?authkey=CKuixuLLxOWJ7gE
:beer::beer::wave2:
:beer::beer::beer::beer::beer:
μπράβο ρε μάγκες!
κομμάτια με έχετε κάνει !!! :eek:
Μια ιδεα απο το ποσο "χαλια" ηταν η βολτα!
http://www.youtube.com/watch?v=uNUR3Cjv8r4&hd=1
Ευχαριστω απαντες για την παρεα ...Στο επανειδην!
Φιλε Κοnkost μπραβο για τα βιντεο και την προσπαθεια.
Αν ξαναπατε καμια διαδρομη οπως αυτη στην βαρυμποπη σκουρτα στειλε να μας συμπεριλαβεις
και εμας μεσα.:sun:
ADVENTURAZ
03/04/2012, 09:13
Ειρηνη πολυ ωραιες οι φωτο:a18:
Οσο τις χαζευω τοσο περισσοτερο συνειδητοπειω ποσο ομορφα περασαμε!!
Το χαμογελο παντως ακομα να μου φυγει...πραγματικα μια απο τις καλυτερες μου βολτες...
:beer::beer::beer:
υγ. τελικα στο δευτερο περασμα απο το ποταμι,με τα μεγαλα λασπολουκια,ξαπλωσαμε ολοι ετσι?:lol:
Αντε να δω πως θα τα βρουμε στη μοιρασια μιας και το αγορασαμε ολοι μαζι:bawl::bawl:
υγ. τελικα στο δευτερο περασμα απο το ποταμι,με τα μεγαλα λασπολουκια,ξαπλωσαμε ολοι ετσι?:lol:
Αντε να δω πως θα τα βρουμε στη μοιρασια μιας και το αγορασαμε ολοι μαζι:bawl::bawl:
αυτο το οικοπεδο δικαιωματικα παει στο παλικαρι που
καρφωθηκε στο αναχωμα:a23:
τις φωτο σου ανεβασε!!!
παρεμπιπτοντως τις λιγες φωτο μου τις εστειλα στον
θοδωρη να τις ανεβασει γιατι καποια μαλακια εκανα και δεν
μπορω να κανω το φακελο εμφανη σε ολους!!! (οποιος τις βιαζεται ας μου στειλει πμ με μειλ)
peskandritsos
03/04/2012, 09:46
αυτο το οικοπεδο δικαιωματικα παει στο παλικαρι που
καρφωθηκε στο αναχωμα:a23:
Ευχαριστώ πολύ,
Επιφυλάσομαι...:beer:
Ευχαριστώ πολύ,
Επιφυλάσομαι...:beer:
Προσοχή στα οικόπεδα αγόρια διότι καραδοκούν και οι φόροι :)
Εγώ και ο taxidromos απέχουμε από τη μοιρασιά. Ο Σωτήρης αγόρασε ένα νωρίτερα σε ένα σημείο με καταπληκτική θέα και μπόλικο γρασίδι (βάλε το βίντεο ρε) και εγώ έκανα έρευνα αγοράς για το part3
:lol:
πλακα-πλακα ο σωτηρης περασε απο το συγκεκριμενο σημειο "αερα"
ουτε η παρεα με τα καθαροαιμα δεν περασε ετσι!!:a18:
el-Gatto
03/04/2012, 12:55
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.................. τι να πω............ :uplate:
Εχετε "κεντήσει" όλοι!!!! Υπέροχες φωτό & βίδεα!!! απο όλους. :)
Ειδικά οι φωτό της Ειρήνης.... "τα σπάνε".(μεγάλη διαφορά το μάτι του φωτογράφου ,τελικά)
Ειρήνη....στις "'εκλεψα" ούλες απ'το γκούγκλη σου. :D
@ taxydromos , @ konkost , @ tzarot : Φοβερά τα βίδεα. ΜΠΡΑΒΟ! :beer:
Τελικά ,οχι μονο περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!! ..... αλλά φαίνεται και στις φωτό.
Κατι που συνήθως ,ειναι πολυ δύσκολο να αποτυπωθει.
Περιμένω εναγωνίως το "the round 3" . :wave2:
Kαι πάλι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
στον πλοηγό μας: Κώστα (el-Patron)
και στη "σκούπα" μας: Γιάννη (adventuraz)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΥΓ: Εχω κι άλλες φωτό ,και μερικά βιδεάκια. Χρονο δεν βλεπω να'χω να τα σιάξω. Εν'καιρω θ'ανέβουν.
Το βλέπω να μένει πάνω για πολυ ,τουτο δω το θρέντι.
taxydromos
03/04/2012, 13:58
Εγώ και ο taxidromos απέχουμε από τη μοιρασιά. Ο Σωτήρης αγόρασε ένα νωρίτερα σε ένα σημείο με καταπληκτική θέα και μπόλικο γρασίδι (βάλε το βίντεο ρε) και εγώ έκανα έρευνα αγοράς για το part3
:lol:
χαχαχαχααα ναι,αγορασα ενα καλο οικοπεδο με θεα κ πολυ πρασινο!!
δευτερη φορα που πεφτω απο μπροστινο σε βρεμενο γρασισι!:yuck:
(ευτυχως ανωδυνα...μονο το καγκελο κοπηκε)
ο tzarot με αποθανατισε στη πιρουετα μου! :)
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ>>> http://www.youtube.com/watch?v=m1Nuaxop0vM
:bawl:
παρεμπιπτοντως τις λιγες φωτο μου τις εστειλα στον
θοδωρη να τις ανεβασει γιατι καποια μαλακια εκανα και δεν
μπορω να κανω το φακελο εμφανη σε ολους!!!
Εδώ σας έχω: Φωτογραφίες Νίκου (https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=6373cb82edb0dc26&resid=6373CB82EDB0DC26!1303&parid=root)
taisteal
03/04/2012, 14:56
[QUOTE=ADVENTURAZ
Αντε να δω πως θα τα βρουμε στη μοιρασια μιας και το αγορασαμε ολοι μαζι:bawl::bawl:[/QUOTE]
οχι ολοι!!!!!!!:p
πωωωωωωω....ρε κοιτα που δε το γλυτωνω το 500αρι (εξοπλισμος/λαστιχα/κτλ...) για χωμα....με εχετε τρελανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taxydromos
03/04/2012, 17:00
ηταν γλυκια η βολτα τελικα......σαν το μπισκοτογλυκο..:a32:
252211
ADVENTURAZ
03/04/2012, 17:18
χαχαχαχααα ναι,αγορασα ενα καλο οικοπεδο με θεα κ πολυ πρασινο!!
δευτερη φορα που πεφτω απο μπροστινο σε βρεμενο γρασισι!:yuck:
(ευτυχως ανωδυνα...μονο το καγκελο κοπηκε)
ο tzarot με αποθανατισε στη πιρουετα μου! :)
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ>>> http://www.youtube.com/watch?v=m1Nuaxop0vM
:bawl:
Ρεεεε...ποτε εγιναν ολα αυτα?:eek:στα λοφακια με το γρασιδι ειναι?καλα εγω που ειμουνα:confused:
Ουτε το εντο του πεσκανδριτσου στον λασπομοτοφαγο ειδα:(
Νταξ...στην επομενη δεν ξανακαθομαι σκουπα...ολα τα καλα εχασα μου φαινεται...μονο ο Αντωνης μου προσφερε θεαμα λεμε:p
:lol::lol::lol:
taxydromos
03/04/2012, 18:16
Ρεεεε...ποτε εγιναν ολα αυτα?:eek:στα λοφακια με το γρασιδι ειναι?καλα εγω που ειμουνα:confused:
Ουτε το εντο του πεσκανδριτσου στον λασπομοτοφαγο ειδα:(
Νταξ...στην επομενη δεν ξανακαθομαι σκουπα...ολα τα καλα εχασα μου φαινεται...μονο ο Αντωνης μου προσφερε θεαμα λεμε:p
ηταν στην αρχη,στο λοφακι με τις μαργαριτες....χεχεε
εσυ ομως ειχες αποστολη σπουδαια.....να βαφτισεις τον Αντωνη χωματερό:a09:
κ τα πηγε μια χαρα με τη βοηθεια σου!;)
252212
252213
peskandritsos
03/04/2012, 18:19
Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη από τους διαχειριστές για το σπαμ, αλλά μετά από απαίτηση πολλών πρέπει να αποκαλύψω το μυστικό του πως να κάνετε endo σε λασπωμένο έδαφος.
Λοιπόν δύο βασικές προϋποθέσεις:
1)έχετε ενισχύσει τα πηρούνια με καλά ελατήρια και φρέσκα λάδια.(κατά προτίμηση ελαιόλαδο που είναι που είναι πιο παχύ)
2)βάζετε ψηλή ζελατίνα και ανθεκτική ώστε να φρενάρετε με το κράνος επάνω της χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι θα σπάσει ή θα περάσετε από πάνω.
Όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους, ένα ωραίο ποταμάκι και διαλέγετε στην έξοδο όχι το μεσαίο νεροφάγωμα που θα σας υποδείξουν οι άλλοι (που δεν ξέρουν)αλλά αυτό που κάνει το μεγαλύτερο σκαλοπάτι έτσι ώστε να μη μπορέσει η μπροστινή ρόδα να το καβαλήσει και πάει όλη η προσπάθεια χαμένη.
Λίγο γκάζι και να το endo.
Είδατε βρε πόσο απλό είναι???:smokin::D
Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη από τους διαχειριστές για το σπαμ, αλλά μετά από απαίτηση πολλών πρέπει να αποκαλύψω το μυστικό του πως να κάνετε endo σε λασπωμένο έδαφος.
Λοιπόν δύο βασικές προϋποθέσεις:
1)έχετε ενισχύσει τα πηρούνια με καλά ελατήρια και φρέσκα λάδια.(κατά προτίμηση ελαιόλαδο που είναι που είναι πιο παχύ)
2)βάζετε ψηλή ζελατίνα και ανθεκτική ώστε να φρενάρετε με το κράνος επάνω της χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι θα σπάσει ή θα περάσετε από πάνω.
Όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους, ένα ωραίο ποταμάκι και διαλέγετε στην έξοδο όχι το μεσαίο νεροφάγωμα που θα σας υποδείξουν οι άλλοι (που δεν ξέρουν)αλλά αυτό που κάνει το μεγαλύτερο σκαλοπάτι έτσι ώστε να μη μπορέσει η μπροστινή ρόδα να το καβαλήσει και πάει όλη η προσπάθεια χαμένη.
Λίγο γκάζι και να το endo.
Είδατε βρε πόσο απλό είναι???:smokin::D
:bawl: :D ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ ! ! ! ! !
Τα χασα και εγώ και τα δύο "δυστυχώς" γιατί καθόμουν πίσω με τον Γιάννη και τον Αντώνη..... αλλά ρε φίλε.... είναι σαν να το βλέπω μπροστά μου.... και μιας και δεν έπαθες το παραμικρό δεν αγχώνομαι καθόλου.... και μπορώ γελάω ελεύθερα
εις υγείαν :beer:
Τελικά υπήρξε κανείς σε αυτή τη βόλτα που δεν ακούμπησε έστω και λίγο το έδαφος??? Εγώ κλασικά (ο Σωτήρης ξέρει από την προηγούμενη φορά :cool:)..... αριστερά γκρεμός, δεξια χιόνι..... χ3σμ3ντ3ν :uplate:.... πάμε ξάπλα πάνω στο χιονάκι..... (μου κάτσε όλη η μηχανή με το κάγκελο πάνω το γόνατο.... μελάνιασε για τα καλά και πονάει ακόμη.... αλλά χαλάλι)
ολα τα καλα εχασα μου φαινεται...μονο ο Αντωνης μου προσφερε θεαμα λεμε:p
Μα μιλάνε τώρα για οικόπεδα μπροστά στο ΓΕΩΚΤΗΜΟΝΑ :lol::lol:
τι να πειτε εσεις μποστα στον εφοπλιστη :p
:lol::lol::lol::lol:
taxydromos
03/04/2012, 19:54
τι να πειτε εσεις μποστα στον εφοπλιστη :p
:lol::lol::lol::lol:
ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ!!!
252219
δεν μπορω ρε παιδια να κρατηθω!!....ηρωας πραγματικος!!!!:beer::cry::eek::eyepop::bigcry::ninja::wave2:
252220
taxydromos
03/04/2012, 20:20
παντως μεγαλη ατυχια να ειναι κλειστος ο δρομος στο Ξεροβουνι..
μια απο παγετωνα..
252223
και απο την αλλη μερια με κατολισθηση!
252224