View Full Version : Να κατέβω από το μηχανάκι για να μου βάλει βενζίνη;
panagath
26/03/2012, 07:57
Καλημέρα παίδες. Πήγα σήμερα πρωί να βάλω βενζίνη στο παπί. Το μοντένας βάζει βενζίνη από μπροστά οπότε δε χρειάζεται να σηκώνομαι.
Πάω λοιπόν που λέτε στο βενζινάδικο στην κηφισίας, έρχεται μια κουνιστή-λυγιστή και μου λέει να κατέβω από το μηχανάκι για να μου βάλει βενζίνη.
Υπόψιν ότι στο χέρι μου κράταγα 20€ οπότε δεν είναι να πεις ότι θα φοβόταν μην φύγω χωρίς να πληρώσω.
Τι κόλπα είναι αυτά; Μας περνάνε όλους για κλέφτες; Μου είχε ξανασυμβεί παλιότερα σε άλλο ένα βενζινάδικο στο οποίο φυσικά και δεν ξαναπάτησα.
Σελ μήπως το πρατηριο?
Υπαρχει και ενα θεμα ασφαλειας που καλο ειναι να μην αγνοουμε
Νικος χρ.
26/03/2012, 08:06
δεν ειναι γιαυτο εχει εντολη να σου ζηταει να κατεβεις για λογους ασφαλειας επειδη υπαρχει περιστατικο οπου ενα παληκαρι των επιασε ζαλαδα απο τισ αναθυμιασεις και σωριαστηκε με την μηχανη κατω
Εχετλαίος
26/03/2012, 08:08
Τι κόλπα είναι αυτά;
Εταιρικά
Μας περνάνε όλους για κλέφτες;
Ναι
Μου είχε ξανασυμβεί παλιότερα σε άλλο ένα βενζινάδικο στο οποίο φυσικά και δεν ξαναπάτησα.
Το αυτό να (ξανα)κάνεις αν γουστάρεις. Ελεύθερη βούληση.
:wave2:
Πολλά πρατήρια shell το ζητάνε αυτό , για λόγους ασφαλείας από το 2005 τουλάχιστον . Δεν είναι θέμα υπαλλήλου είναι πολιτική εταιρείας .
Οπότε ή κατεβαίνεις ή δεν ξαναβάζεις σε shell (ή σε οποιοδήποτε άλλο πρατήριο εφαρμόζει αυτή την τεχνική) , από τη στιγμή που στη σπάει . :wave2:
panagath
26/03/2012, 08:15
Σελ μήπως το πρατηριο?
Υπαρχει και ενα θεμα ασφαλειας που καλο ειναι να μην αγνοουμε
Σελ ήταν την προηγούμενη φορά. Τώρα ηταν εκο.
Αν μου το ξανακάνει θα του πω να μου εξηγήσει το λογο. Αν δε μου πει το μόνο λογικό που είπατε εδώ για τον άλλο που έπεσε κ πει τπτ του στυλ για να μη φύγω θα τα ακούσουν και θα φύγω χωρίς να βάλω εκεί βενζίνη. Γιατί αν μας θεωρούν κλέφτες κ είναι τόσο αδίακριτοι , τότε το θέλουν να φάνε το ακυρο.
Ρε συ ο λόγος που το κάνουν είναι καθαρά ασφαλείας , και κατόπιν εντολών από την εταιρεία τους .
Ελέγχονται για υτα τα πράγματα ( αν τα τηρούν ) απο τις εταιρείες .
Δεν τίθεται θέμα μην φύγεις και τέτοια , μη τρελαίνόμαστε τζάμπα . :winka:
Νικος χρ.
26/03/2012, 08:21
Ρε συ ο λόγος που το κάνουν είναι καθαρά ασφαλείας , και κατόπιν εντολών από την εταιρεία τους .
Ελέγχονται για υτα τα πράγματα ( αν τα τηρούν ) απο τις εταιρείες .
Δεν τίθεται θέμα μην φύγεις και τέτοια , μη τρελαίνόμαστε τζάμπα . :winka:
+1:)
Την εχω ακουσει και εγω αυτη την "μοδα" δεν μου εχει τυχει προσωπικα.Απλα του δειχνεις το ευροπουλο και του λες να το τραβηξει φωτογραφια γιατι με τετοια συμπεριφορα μονο σε φωτο θα το βλεπει......
πλεον ισχυει και με το αυτοκινητο! αν δεν κατεβεις σου βαζουν ξυλο με καρφια μπροστα απο τα λαστιχα μεχρι την στιγμη που πληρωνεις :p :p :p
εμενα σε shell πάντως (με ξέρει γιατι περνάω συχνά) καμια φορα που δεν κατεβαίνω δεν μου έχει πεί τιποτα....
ισχυει στα πρατηρια shell.Τακτικη της εταιρειας.
sapila racing
26/03/2012, 09:14
Εγω κατεβαίνω ετσι κι αλλιώς, για να μην αναπνέω τις αναθυμιάσεις της αμόλυβδης. Παλιότερα δεν το έκανα, αλλά και οι βενζίνες ηταν αλλες τότε.
Ποιό έίναι το πρόβλημά στο να κατέβεις? Δεν καταλαβαίνω. :confused:
μπαινεις σε ενα χωρο που εμπορευεται επικυνδινα υλικα, οπου μια μαλακια μπορει να καταστρεψει ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα,
συνεπως ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κανεις οτι σου υποδειξουν για λογους ασφαλειας!!
αν δεν σου κανει η τακτικη αυτη, απλα ηρεμα και ωραια πας αλλου! δεν απαιτεις ρε φιλε να το κανουν οπως θες εσυ!
οταν ΟΛΑ τα πρατηρια ακολουθησουν αυτη τη τακτικη τι θα κανεις?? δεν θα βαλεις πουθενα βενζινη?
και στο φιναλε να σου πω και κατι αλλο? οταν υπαρχουν ενας σκασμος κρουσματα που καποιοι φουλαρουν και την κοπανανε, τοτε ναι εισαι υποπτος,
κλεφτης και μαντεψε!! δεν φταιει το πρατηριο για αυτο!!
αυτη τη λογικη του "σε πληρωνω σε γ@@@ω να μην ειχατε ορισμενοι τι καλα που θα ηταν !!"
sergiosm
26/03/2012, 10:21
Την εχω ακουσει και εγω αυτη την "μοδα" δεν μου εχει τυχει προσωπικα.Απλα του δειχνεις το ευροπουλο και του λες να το τραβηξει φωτογραφια γιατι με τετοια συμπεριφορα μονο σε φωτο θα το βλεπει......
Κάτσε ρε φίλε.
Αν σου πει ότι το ζητά για λόγους ασφαλείας, όπως π.χ. το να μην πάρει φωτιά και να καείς ζωντανός ή ακόμα και πιο απλά για να μην χυθεί και λερωθείς (όπως έτυχε μια φορά σε εμένα, γιατί έκανε μαλακία ο υπάλληλος) που είναι το πρόβλημα;
Joyrider
26/03/2012, 10:28
και στο φιναλε να σου πω και κατι αλλο? οταν υπαρχουν ενας σκασμος κρουσματα που καποιοι φουλαρουν και την κοπανανε, τοτε ναι εισαι υποπτος
Here you are my friend :lol:
250991
Cpt. Haddock
26/03/2012, 10:43
Μη σας πει καποιος να κάνετε κατι, αμέσως να το παίξετε επαναστάτες :lol:
Μη σας πει καποιος να κάνετε κατι, αμέσως να το παίξετε επαναστάτες :lol:
κανε μας μια πιπ@ :lol::lol::lol::lol:
yannis24
26/03/2012, 11:25
Παιδια ειναι για λογους ασφαλειας και μονο.
Σε ολη την Ευρωπη και στην Αμερικη, οταν βαζεις στο μηχανακι βενζινη πρεπει να εισαι κατω ( πχ δειτε εδω οχι απο την Shell : http://www.woolworthspetrol.com.au/Safety ή εδω : http://z.co.nz/motorists/safety-always/ )....μαλιστα σε πολλα πρατηρια υπαρχει και η απαραιτητη σημανση ...
Βασικα θεωρειται αυτονοητο .......
σε καποια states της Αμερικης μαλιστα, σε υποχρεωνουν να κατεβεις απο το αυτοκινητο και να κατεβασεις και τους επιβαινοντες οταν βαζεις βενζινη ( συνηθως βαζεις μονος σου βενζινη βεβαια, οποτε κατεβαινεις υποχρεωτικα, αλλα υποχρεουσε να κατεβασεις και τους επιβατες !)
250995
GIXXERAKIAS
26/03/2012, 11:43
Γιά να διαβάσουμε λιγάκι.....
"Κατανόηση του στατικού ηλεκτρισμού
Κάτω από συνθήκες ξηρού κλίματος, ευνοείται η δημιουργία στατικού ηλεκτρισμού. Κύρια αιτίες είναι η τριβή του καυσίμου με τον σωλήνα, η πτώση του καυσίμου και η ανάδευση του στο ρεζερβουάρ κατά τον ανεφοδιασμό Ο στατικός ηλεκτρισμός μπορεί να δημιουργηθεί όταν εισέρχεστε στο όχημα, κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού. Όταν επιστρέψετε για να πιάσετε την αντλία, μπορεί να γίνει αποφόρτιση του στατικού ηλεκτρισμού στο σημείο πλήρωσης, με αποτέλεσμα την ανάφλεξη των αναθυμιάσεων του καυσίμου και την πρόκληση πυρκαγιάς."
πηγή: http://www.coralenergy.gr/inside.aspx?a_id=207
Το λοιπόν...για την ασφάλεια μας το κάνουν αυτό και τηυν δικιά τους,απλή φυσική είναι και αν δεν εφαρμοστεί αυτό μπούμ!!ΠΡΕΠΕΙ ο μοτοσυκλετιστής να κατεβαίνει για να αποφορτίζεται εντελώς οποιαδήποτε ηλεκτροστατική φόρτιση.Πολλές φορές δέν αρκεί μόνο το ένα πόδι κάτω.Επίσής το μπετονάκι που δείχνουν οι οδηγίες που εβαλέ ο yannis24 πιό πάνω δεν το έχουν για κάποιο επiστημονικό λόγο η για να πονάει η μέση σου σκόπιμα όταν βάζεις βενζίνη σκυφτός,το έχουν για να γειώνεται καλά το πλαστικό την ώρα της πλήρωσης.:wave2:
nikos_abel
26/03/2012, 11:47
κανε μας μια πιπ@ :lol::lol::lol::lol:
Εγώ πάντως με πουράκι τον είδα στις φωτό της αντιπίτας. Έκανε αντιπίΠα;
ειχα ρωτησει μια βενζινοπουλα της shell που μου ειχε πει να κατεβω...της κανω ''γιατι?''...μου λεει με στυλακι τυπικο και ευγενικο ''για λογους ασφαλειας''....της λεω ''δηλαδη?''(βασικα καταλαβα αλλα εκανα το μ@λακα να της πιασω κουβεντα,καλο μωρο)...μου λεει ''να γιατι αν για παραδειγμα γινει κατι υπαρξει αναφλεξη να μην ειστε πανω στη μηχανη για να μπορειτε να διαφυγετε''.... της λεω ''αμα γινει αναφλεξη θα διαφυγουμε παρεα για τον αλλο κοσμο''...κρακρακρα τα γελια και μου κανει ''γ@μησε τα εχεις δικιο ολο μ@λακιες μας λεγανε στο σεμιναριο'' :alien: μετα ξενερωσα γιατι αρχισε να πεταει διαμαντια και να μιλαει σα νταλικερης(not my type :alien: )...
plimiras
26/03/2012, 12:37
Γιά να διαβάσουμε λιγάκι.....
"Κατανόηση του στατικού ηλεκτρισμού
Κάτω από συνθήκες ξηρού κλίματος, ευνοείται η δημιουργία στατικού ηλεκτρισμού. Κύρια αιτίες είναι η τριβή του καυσίμου με τον σωλήνα, η πτώση του καυσίμου και η ανάδευση του στο ρεζερβουάρ κατά τον ανεφοδιασμό Ο στατικός ηλεκτρισμός μπορεί να δημιουργηθεί όταν εισέρχεστε στο όχημα, κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού. Όταν επιστρέψετε για να πιάσετε την αντλία, μπορεί να γίνει αποφόρτιση του στατικού ηλεκτρισμού στο σημείο πλήρωσης, με αποτέλεσμα την ανάφλεξη των αναθυμιάσεων του καυσίμου και την πρόκληση πυρκαγιάς."
πηγή: http://www.coralenergy.gr/inside.aspx?a_id=207
Το λοιπόν...για την ασφάλεια μας το κάνουν αυτό και τηυν δικιά τους,απλή φυσική είναι και αν δεν εφαρμοστεί αυτό μπούμ!!ΠΡΕΠΕΙ ο μοτοσυκλετιστής να κατεβαίνει για να αποφορτίζεται εντελώς οποιαδήποτε ηλεκτροστατική φόρτιση.Πολλές φορές δέν αρκεί μόνο το ένα πόδι κάτω.Επίσής το μπετονάκι που δείχνουν οι οδηγίες που εβαλέ ο yannis24 πιό πάνω δεν το έχουν για κάποιο επiστημονικό λόγο η για να πονάει η μέση σου σκόπιμα όταν βάζεις βενζίνη σκυφτός,το έχουν για να γειώνεται καλά το πλαστικό την ώρα της πλήρωσης.:wave2:
+1000 καθαρά θέμα ασφαλείας και καλά κάνουν αν κατεβάσετε το σταντ πριν είναι το ίδιο και δεν κατεβαίνεις
nikos_abel
26/03/2012, 12:54
Μην αψηφάτε τις χαζοοδηγίες αυτές, δυστυχώς έχω πολύ κοντινό μου παράδειγμα που κατά τον ανεφοδιασμό φουσκωτού (στη θάλασσα),
με μπιτόνι εγκεκριμένο και όλα τα μέτρα ασφαλείας, κάπου έγινε τελικά ο σπινθήρας και ευτυχώς η κοπέλα που βοηθούσε
ζει.
Είναι πολύ πτνα η βενζίνη
Κάτσε ρε φίλε.
Αν σου πει ότι το ζητά για λόγους ασφαλείας, όπως π.χ. το να μην πάρει φωτιά και να καείς ζωντανός ή ακόμα και πιο απλά για να μην χυθεί και λερωθείς (όπως έτυχε μια φορά σε εμένα, γιατί έκανε μαλακία ο υπάλληλος) που είναι το πρόβλημα;
Δηλαδη οταν παω με το αυτοκινητο με την οικογενεια μεσα τοτε πρεπει να βγουμε ολοι απο το αυτοκινητο και να απομακρινθουμε για λογους ασφαλειας και αναθυμιασεων!!!!!!!!:confused:
Εγω ξερω οτι καθε συγχρονη εγκατασταση καυσιμων υπαρχουν εγκαταστασεις με γειωσεις για καθε αντλια χωριστα για την αποφυγη τετοιων καταστασεων.Αλλιως ρε σεις με τα μπουφαν και τις μπλουζες που φορα ο καθε υπαλληλος (ναιλον) επρεπε να "αρπαζουν" για πλακα φωτια.
panagath
26/03/2012, 13:55
Αν ειναι για τους αναφερόμενους λόγους ασφαλείας το δέχομαι. Αλλά αν είναι επειδή μας θεωρούν όλους κλέφτες δεν το δέχομαι. Να βρουν πιο διακριτικές λύσεις.
Την επόμενη φορά θα ζητήσω να μου πουν αναλυτικά , αν και για όποιο λόγο κ να το κάνουν την ίδια απάντηση για τους λόγους ασφαλείας πιστεύω θα λάβω.
Διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλον ή μΕ φαινεται?
Οταν πας σε πρατηριο,φαστφουνταδικο,στεγνοκαθαριστηριο,απεντωμο ηριο,αποτριχωτηριο γραμμης μπικινι ή και γω δεν ξερω τι αλλο και σου λεει ο υπαλληλος/υπευθυνος οτι κατι πρεπει να γινει για λογους ασφαλειας ετσι πρεπει και ετσι θα γινει.
Αν δεν σου αρεσει βαζεις μπρος και φευγεις.
Στην τελικη ακομα και αν φοβουνται να μη βαλεις μπροστα και φυγεις πριν πληρωσεις ειναι για λογους ασφαλειας. Δικη τους ασφαλεια μεν αλλα παλι ασφαλεια.
Και στις τραπεζες δεν ειμαστε ολοι κλεφτες οταν μπαινουμε μεσα αλλα τελευταια μονο αλγεβρικες εξισωσεις δεν πρεπει να λυσεις για να περασεις τις πορτες ασφαλειας (που καλα εκαναν και αργησαν κιολας να βαλουν).
Εγω κατεβαίνω ετσι κι αλλιώς, για να μην αναπνέω τις αναθυμιάσεις της αμόλυβδης. Παλιότερα δεν το έκανα, αλλά και οι βενζίνες ηταν αλλες τότε.
Εεεε ναι ρε συ Άρη...
Τότε φτιαχνόσουν με 31 δρχ το λίτρο, ενώ τα Ταβόρ είχαν γύρω στο 50άρικο...:wave2:
devil's animal
26/03/2012, 14:43
Εεεε ναι ρε συ Άρη...
Τότε φτιαχνόσουν με 31 δρχ το λίτρο, ενώ τα Ταβόρ είχαν γύρω στο 50άρικο...:wave2:
εσυ πρεπει να προλαβες και την Μεγαλη Ιδεα...:eek:
sapila racing
26/03/2012, 14:46
Εεεε ναι ρε συ Άρη...
Για τα Ταβορ δεν ξερω, πάντως οταν πρωτοβαλα βενζίνη ειχε 50 δρχ. Με 150 δρχ γεμιζε το παπί! :a024:
p_sapelas
26/03/2012, 15:03
Και σε εμένα στην Ελ Αλαμειν στην Νέα Ιωνία σε Shell για πρώτη φορά μου είπαν να κατέβω για να μου βάλουνε βενζίνη.. Ομολογώ ότι ξενέρωσα επειδή απλά δεν είχα συνηθίσει σε τέτοιες διαδικασίες.. από εκεί και πέρα ότι είναι για θέμα ασφάλειας καλό είναι... Επειδή αναφέρθηκε από πάνω ομολογώ ότι και εμένα μια φορά έτυχε να με κάνουν μπάνιο με την μάνικα.. Κάτι που σαφώς δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμουν πάνω. Πάνω από όλα νομίζω ότι παίζει ρόλο ο τρόπος που σου το ζητάνε τώρα αν έρθει ο άλλος και μου πεί "κατέβα από τη μηχανή ξερά, θα του πώ να πα να μ@μηθεί...
Ναι αλλά αν έχεις τη μηχανή στο πλάγιο σταντ πώς μπορείς να φουλάρεις;
Γεμίζεις όσο πάρει πλαγιασμένη;
Την κρατάς όρθια με το χέρι ώστε να γεμίζει τέρμα; Και μετά πώς κλείνεις το καπάκι;
Επίσης όταν κατεβαίνουμε από την μηχανή αποφορτιζόμαστε ε; Και τα παπούτσια, τα βγάζουμε κι αυτά; :S
Ή πιάνουμε κανά αλιξικέραυνο για να κάνει τζιζ; :D
GIXXERAKIAS
26/03/2012, 15:24
Επίσης όταν κατεβαίνουμε από την μηχανή αποφορτιζόμαστε ε; Και τα παπούτσια, τα βγάζουμε κι αυτά; :S
Ή πιάνουμε κανά αλιξικέραυνο για να κάνει τζιζ; :D
Aν θεωρείς ότι είσαι τόσο "αέρινος" και δεν πατάς κάτω με τα παπούτσια κάνε ένα απλό τέστ με το αυτοκινητό σου.Δεν είναι λίγες οι φορές πιστεύω που θα σε έχει κάνει τζίζ ο στατικός ηλεκτρισμός βγαίνοντας η μπαίνοντας στο αμάξι....εκεί δεν τα φοράμε τα παπουτσάκια μας?:D
Την επομένη φορά που θα πάτε να ζητήσετε δουλειά, για λόγους ασφαλείας, να ζητάτε από τον υποψήφιο εργοδότη σας, ασφαλιστική ενημερότητα, Ε1, Ε9, πιστοποιητικό περί μη πτώχευσης, πιστοποιητικό ασφάλειας των χωρών εργασίας, βεβαίωση κτεο για το μηχανάκι που σας δίνει να καβαλάτε, πιστοποιητικό μέτρησης ακτινοβολίας στους χώρους εντός γραφείου, πιστοποιητικό ορίων νέφους στους δρόμους που σας στέλνει για δουλειά και όσα άλλα σκεφτείτε
Γιατί ρε μπαγάσηδες, αυτό το θέμα με την ασφάλεια όλο μονόπαντα παίζει
Να οργανωθούμε και λίγο ε, γιατί έχουμε φάει τα τελευταία 2-3 χρόνια πολλούς και δεν ρίξαμε κανέναν, που λέει και το ανέκδοτο ε
Μα θα αποφορτιστείς γιατί θα πιάσεις κάποιο μέταλλο (γειωμένο ή μη) με το χέρι σου, και οχι γιατι θα πατήσεις κάτω.
Οι σόλες σου είναι μονωτές.. Με το να κατέβεις κάτω λοιπόν τί κερδίζεις;
Οι αναθυμιάσεις οκ, το άλλο αν πιασει φωτια να μπορεσεις να φυγεις ας πουμε παλι οκ.
Εγω έχω να προτίνω ένα άλλο μέτρο ασφάλειας για τα πρατήρια, και ας τηρήσουν πρωτα αυτο και μετά πάμε και στα υπόλοιπα.
Να σταματήσουν να τραβάνε τζούρες στα κρυφά. :D
Κρατάνε το τσιγάρο μέσα στη χούφτα τους για να μην φαίνεται, και φυσάνε τον καπνό δεξιά κι αριστερά για να μην φανεί :lol:
nikos_abel
26/03/2012, 15:59
Από την άλλη βέβαια, τι να κατέβεις τι να μη κατέβεις....
Έζησα σκηνικό που έβαζα βενζίνη στο τύπο, ο οποίος για να δει πόσο χώρο είχε στο τεπόζιτο ακόμη, άναψε τον αναπτήρα.
Πρέπει να πονάει ακόμα.
Από την άλλη βέβαια, τι να κατέβεις τι να μη κατέβεις....
Έζησα σκηνικό που έβαζα βενζίνη στο τύπο, ο οποίος για να δει πόσο χώρο είχε στο τεπόζιτο ακόμη, άναψε τον αναπτήρα.
Πρέπει να πονάει ακόμα.
τι έκανε; :eek::eek::eek::eek:
και πιο το αποτέλεσμα;
φρύδια έχει;
παντως σχετικα με αυτο που λετε περι στατικου ηλεκτρισμου, η μεγαλη πλακα ειναι οταν η αποφορτιση γινεται στο χερι του ταμια των διοδιων!!!
kostas777
26/03/2012, 17:59
νομίζω ότι το κατέβασμα από τη μηχανή και η έξοδος από το αυτοκίνητο, έχει νόημα στην περίπτωση που βάζουμε βενζίνη μόνοι μας, όχι όταν μας βάζει ο υπάλληλος.
παντως σχετικα με αυτο που λετε περι στατικου ηλεκτρισμου, η μεγαλη πλακα ειναι οταν η αποφορτιση γινεται στο χερι του ταμια των διοδιων!!!
χαχαχαχαχα έλιωσα!
Όπως και να έχει όταν μου λέει κάποιος είναι θέμα ασφαλείας το σκέφτομαι διπλά. Μία φορά θα γίνει :sick:
Για παρόμοιους λόγους σε μία Shell δεν μου γέμιζαν με βενζίνη ένα μπουκάλι πλαστικό να πάω να βάλω στο μηχανάκι που είχα μείνει.
Δεν δίνουμε βενζίνη έτσι ΤΕΛΟΣ :P Αν θέλετε σε μπιτόνι και αυτό να το αγοράσετε δεν τα δανείζουμε.
το βλεπω λογικο το ξεφορτωμα, ευλεκτα υλικα ,.......αλλα αν εχεις μωρα παιδια δεμενα στα καθισματα ?? υπαρχει καποιος που το εκανε??
nikos_abel
26/03/2012, 19:58
τι έκανε; :eek::eek::eek::eek:
και πιο το αποτέλεσμα;
φρύδια έχει;
Αν δεν είχε δεν θα είχα ούτε εγώ:cry:
Δεν παίρνει και τόσο εύκολα, αν πχ ρίξεις μέσα στο τεπόζιτο ένα σπίρτο, είναι πολύ πιθανό να σβήσει.
ENTIT!!!! ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑ!!!!!
Αλλιώς θα θρηνούσαμε θύματα καθημερινά με τις μλκς που γίνονται στα βενζινάδικα.
Αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι να μη σου κάτσει.
Γιατί αν σου κάτσει...
...http://www.youtube.com/watch?v=0Y1sPUxybw4
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8wiUBCMdO7Y#!
Σεβαστειτε τους κανονες ασφαλειας παιδες.
Δεν εχουν γινει τυχαια για ενα τοσο σοβαρο θεμα.
Δεν παιζουν με αυτα,κανεις δε θα ηθελε να βρισκεται στη θεση του.