Σύνδεση

View Full Version : ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΕΝΤΟΥΡΟ

isaakzx9r
28/03/2012, 13:57
Οπως θα ειδατε πολλοι απο το αλλο θεμα που ανοιξα για την επιλογη μηχανης ειμαι καινουριος στο χωμα κσι θελω και παλι τα"φωτα σας".Θελω να αγορασω μποτες και ειπα να αγορασω φτηνες για να κανω ισα ισα τη δουλεια μου.Αλλα μετα το ξανασκεφτηκα μιας και ειναι θεμα προστασιας και ασφαλειας.Ετσι να μην τα πολυλογω σκεφτομαι να διαθεσω 200-250 ισως και 300 ευρω αν προκειται για καποια πολυ καλη και αξιζει.Παρακαλω προτεινεται μαρκες αλλα και μαγαζια που ενδεχομενος εχουν καλυτερες τιμες απο εδω στη επαρχια που ειναι πανακριβα....Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

DimChios
28/03/2012, 14:01
φιλε θεωρω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ τα λεφτα που σκεφτεσαι να διαθεσεις!
Άποψή μου βεβαια!
Υπάρχουν πολύ καλές μπότες στα 200 ευρω. Χωρια που μπορεις να βρεις και μεταχειρω...

:wave2:

bogart
28/03/2012, 14:18
Ψάξε για μπότα με άρθρωση στον αστράγαλο, μην είναι μονοκόματη!!

mitsos_ktm
29/03/2012, 09:02
Οι επιλογές, για μένα αφού ψάχνω κι εγώ για τον γιό μου είναι:
1.SIDI CROSSFIRE. Πολύ μαλακή μπότα με πολύ καλή προστασία. Την φοράς και αμέσως πας για προπόνηση.Έχουν ακουστει παράπονα για την αντοχή τους στον χρόνο,
2. GAERNE SG 10. Τίς έχω τρία χρόνια τώρα. Πολύ καλή μπότα με πολύ καλή προστασία αλλά σκληρή και χρειάζεται στρώσιμο και συνήθεια. Μετά από τρία χρόνια είναι σε πολύ πολύ καλή κατάσταση ακόμα και η σόλα παρόλα τα κιλά μου (100+) και προπόνηση enduro και motocross. Μου παρουσίασε μετά από ενα χρόνο βλάβη στην μία βίδα της άρθρωσης αλλά την επισκεύασα και είναι εντάξει. Ενα θεματάκι που έχει είναι ότι είναι βαριές γενικά μπότες και σε οδήγηση σε λάσπη σε κουράζουν. (Στο ΑΤΤΙΚΑ της Θήβας που είχε λάσπη στον δεύτερο γύρο δυσκολευόμουν να σηκώσω τα πόδια μου από το έδαφος στον μαρσπιέ.

Έχει δοκιμάσει κάποιος τις OXTAR ΤXC PRO 2? http://www.coloriposto.gr/web/?id=17&sub=15&title=off-road-line . Οπτικά δείχνει καλή μπότα και σε πολύ καλή τιμή. Λέω σήμερα το απόγευμα να πετα;χτώ μέχρι την COLORI να τις δώ.

isaakzx9r
29/03/2012, 09:57
Η crossfire και μενα μου ειπαν οτι ειναι κορυφαια μποτα αλλα ξεφευγει στην τιμη.Φτανει στο 400αρι και ειναι παρα πολλα.Αν ητσν στα 300 το πολυ θα την επαιρνα.Η charger της sidi??Μηπως ειναι κ αυτη καλη μποτα;;;Αν μαθεις για την oxtar παρακαλω ενημερωσε μιας και εδω στην επαρχια δεν υπαρχει δυνατοτητα οπτικης επαφης αλλα ουτε κ δοκιμης...

mitsos_ktm
29/03/2012, 10:20
Νομίζω ότι είναι και αυτή με άρθρωση και πιθανον να τις έχει φίλος. Θα τον ρωτήσω και θα σου πώ.

Ovi
29/03/2012, 13:34
εγω πηρα της sidi charger, πολύ καλή μποτα. η crossfire αν δεν κανω λάθος εχουν αποσπομενη σόλα,, αλλα η chager ειναι πιο ελαφριες (και πιο φτηνες).

fantacid
29/03/2012, 14:07
alpinestars tech 8

chr1s73
29/03/2012, 14:41
παρε την crossfire φιλε πολυ καλη μποτα δοκιμασμενη σε δυσκολες συνθηκες , και φοβερη προστασια του ποδιου.

OldMan
29/03/2012, 17:21
Για να διυλίσωμεν τον κώνωπα...

Οι μπότες enduro έχουν πιο μαλακό πέλμα από αυτές του MX με πιο σκληρή "καμάρα" γιατί οι εντουράδες είναι τεμπέληδες και σηκώνονται στους αναβολείς με το πέλμα και όχι με τον "μύλο"..
Η χάραξη του πέλματος είναι πιο "άγρια" για να μπορείς να περπατήσεις (ω ναι, χρειάζεται πλειστάκις) κουβαλώντας είτε το σαρκίον σου είτε το μηχανάκι σου (ενίοτε και μηχανάκια τρίτων..):D ενώ των MX είναι πιο flat για να μην μαγκώνει το βγαλμένο πόδι όταν βρει κάτω..

Προσωπική γνώμη: Οι μπότες με την άρθρωση στον αστράγαλο δεν είναι τόσο βολικές για εντούρο γιατί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κουράζουν αρκετά τον μπροστινό μυ της κνήμης (σε σημείο να μην μπορείς να ανεβάσεις ταχύτητα) και θέλουν συνεχές και σχολαστικό καθάρισμα, αλλιώς καταστρέφεται πολύ γρήγορα ο μηχανισμός της άρθρωσης...

marios8
29/03/2012, 17:55
Νομίζω ότι είναι και αυτή με άρθρωση και πιθανον να τις έχει φίλος. Θα τον ρωτήσω και θα σου πώ.

Ρε Μήτσο τελικά τι σου είπε ο φίλος σου . Θα μας πείς? :beer:

Λοιπόν και η charger και η crossfire έχουν άρθρωση . Η charger έχουν μονή άρθρωση σε αντίθεση με την crossfire που είναι διπλή .
Γενικά η charger είναι πιο απλό και φθηνό μοντέλο της crossfire . Και οι 2 είναι πολύ καλές μπότες .
Αν η τσέπη σου φτάνει για crossfire πάρτες , αλλιώς μια χαρά είναι και οι charger.

marios8
29/03/2012, 18:03
Για να διυλίσωμεν τον κώνωπα...

Προσωπική γνώμη: Οι μπότες με την άρθρωση στον αστράγαλο δεν είναι τόσο βολικές για εντούρο γιατί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κουράζουν αρκετά τον μπροστινό μυ της κνήμης (σε σημείο να μην μπορείς να ανεβάσεις ταχύτητα) και θέλουν συνεχές και σχολαστικό καθάρισμα, αλλιώς καταστρέφεται πολύ γρήγορα ο μηχανισμός της άρθρωσης...

Και εγώ αυτής της θεωρίας ήμουν μέχρι που απόκτησα μπότα με άρθρωση.
Μετα απο 3 χρόνια μπορώ να σου πώ οτι η αίσθηση, είναι ακριβώς ίδια με την πρώτη μέρα. Για άνεση δεν το συζητάω.
Αντίθετα η μπότα που δεν έχει άρθρωση, όσο περνάει ο καιρός όλο και μαλακώνει . Με τις παλιές στο τέλος έπαιζα και μπασκετάκι :lol:
Όσο για συντήρηση , δεν τις έχω πλύνει ποτέ :p . Τι εντουράδες είμαστε :lol:

ARISPEED1
29/03/2012, 18:04
Φιλαράκι ........SIDI CROSSFIRE SRS ......που αλλάζουν οι πατούρες κ θα γίνεις ENDURO TOP RIDER !

mitsos_ktm
29/03/2012, 20:13
Και εγώ αυτής της θεωρίας ήμουν μέχρι που απόκτησα μπότα με άρθρωση.
Μετα απο 3 χρόνια μπορώ να σου πώ οτι η αίσθηση, είναι ακριβώς ίδια με την πρώτη μέρα. Για άνεση δεν το συζητάω.
Αντίθετα οι μπότα που δεν έχει άρθρωση, όσο περνάει ο καιρός όλο και μαλακώνει . Με τις παλιές στο τέλος έπαιζα και μπασκετάκι :lol:
Όσο για συντήρηση , δεν τις έχω πλύνει ποτέ :p . Τι εντουράδες είμαστε :lol:

Μάριε με ενδιαφέρει και η αντοχή στον χρόνο, αφου οι GAERNE SG10 μου στον τομέα αυτόν έχουν βγει παλλικάρι. Να αντέξουν 3-4 χρονάκια,
`

mitsos_ktm
29/03/2012, 20:17
Φιλαράκι ........SIDI CROSSFIRE SRS ......που αλλάζουν οι πατούρες κ θα γίνεις ENDURO TOP RIDER !

Αρίνο υπάρχουν CROSSFIRE και CROSSFIRE SRS? Εάν ναι ποιά διαφορά 'εχουν ? Μήπως SRS είναι motard ?

Zid
29/03/2012, 20:45
πάρε sidi crossfire απλές οχι srs αμα χαλάσει σόλα εχει τσαγκάρη ο Καρρερ και τις κολαει και ραβει .. κανει τελεια δουλεια εφτιαξα τις δικες μου..

Zid
29/03/2012, 20:47
Μάριε με ενδιαφέρει και η αντοχή στον χρόνο, αφου οι GAERNE SG10 μου στον τομέα αυτόν έχουν βγει παλλικάρι. Να αντέξουν 3-4 χρονάκια,
`Aντοχη στο χρόνο ξέχνα το... εχει να κάνει καθαρα με το ποσο τις δουλεύεις και σε τι τεραιν.... Αλλα γενικως οι σολες ειναι που τραβανε το ζόρι ... οι ακριβες μποτες δε χαλανε ευκολα εκτος και τις φορας κανα 5-6 χρονια.. που οκ λογικο ειναι να χαλασει η μποτα.. αλλα και παλι εχει να κανει με τις προπονησεις...

Εγω προσωπικα προτιμω τις sidi γιατι ειχα gaerne πριν και δε μου άρεσαν λογω ογκου.. στο μπροστινο της μποτας . Οι αλλαγες ταχυτητων με τις sidi ειναι ποιο ευκολες.. και με το που τις πάρεις καβαλας.. και φευγεις .

Εβγαλε και η fox μποτα με αρθρωση αλλα πάει πολυ ψηλα ... η τιμη της..

Εγω προτεινω να πάρεις sidi crossfire απλες με αγωνιστικη απο Τζωρτζωπουλο βγαινει στα 275 εκει περιπου και είναι μπότα που θα την ευχαριστηθεις 100%.

Το μονο μειων το καθαρισμα.. σε σχεση με τις αλλες.

marios8
29/03/2012, 20:49
`

Εγώ τις έχω 3 χρόνια με μηδενική συντήρηση . Ίσως οι GAERNE (κορυφαίες και αυτές δεν το συζητάμε) να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια . Απλός δεν έτυχε να έχω ποτέ και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη .
Πάντως Μήτσο όποια και να πάρεις σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος , είναι απο τις καλύτερες μπότες .

Υγ Αύριο έλα για καφεδάκι να τα πούμε απο κοντά :beer:

marios8
29/03/2012, 20:51
Μήπως SRS είναι motard ?

Και εγώ έχω την εντύπωση οτι είναι για μοταρ .

Zid
29/03/2012, 20:55
Και εγώ έχω την εντύπωση οτι είναι για μοταρ . Βγαλαν και σόλες enduro για τις srs αλλα και πάλι η τιμη τους ειναι πολυ ακριβη.. χωρις λογο σε σχέση με τις απλές..

mitsos_ktm
29/03/2012, 21:39
[QUOTE=mitsos_ktm;2166170]Νομίζω ότι είναι και αυτή με άρθρωση και πιθανον να τις έχει φίλος. Θα τον ρωτήσω και θα σου πώ.[/QUOT

Λοιπόν ρώτησα τον φίλο. Τις έχει περίπου δυο χρόνια και γενικά ε'ιναι ευχαριστημένος. Υο μόνο που του έπαθαν είναι ότι δεξιά έκανε ενα σκίσιμο στην εσωτερική μεριά μάλλον από την μανιβέλα. Α είναι και μονή άρθρωση ενω η CROSSFIRE με διπλή.Πάντως θα τις ξανάπαιρνε αφού θεωρεί ότιέχει καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.

mitsos_ktm
29/03/2012, 21:49
Ρε Μήτσο στο νοτίου Ελλάδος κατέβηκα με τις παλιές μου SHOT, αφου ο Γιάννης φορούσε τις δικές μου, που τις έχω 10 χρόνια και ακομα δουλεύουν. Έχουν γίνει βέβαια σώβρακο αλλά στην ανάγκη.....
Πιστεύω ότι έχει να κάνει και πως τις συντηρείς αφού στον τομέα αυτό είμαι άρρωστος με τα πράγματά μου γενικώς.

mitsos_ktm
29/03/2012, 21:51
Υγ Αύριο έλα για καφεδάκι να τα πούμε απο κοντά :beer:[/QUOTE]

Εννοείται αρκεί να μήν είναι Ν,Σμύρνη πάλι που μου πέφτει κοματάκι μακρυά.

Zid
29/03/2012, 21:53
Ρε Μήτσο στο νοτίου Ελλάδος κατέβηκα με τις παλιές μου SHOT, αφου ο Γιάννης φορούσε τις δικές μου, που τις έχω 10 χρόνια και ακομα δουλεύουν. Έχουν γίνει βέβαια σώβρακο αλλά στην ανάγκη.....
Πιστεύω ότι έχει να κάνει και πως τις συντηρείς αφού στον τομέα αυτό είμαι άρρωστος με τα πράγματά μου γενικώς. Και εγω προχθες βγηκα με αθλητικα και βερμουδα με το ktm αλλα μετα που εκανα μπανιο τσουζαν τα ποδια μου απο τα πουρναρια... χαχαχαχα

isaakzx9r
30/03/2012, 07:57
Πως μπορω να ψωνισω με αγωνιστικη τιμη;Δεν χρειαζεται licanse?

Yianniss
30/03/2012, 08:40
Και μια απορια απο εναν ασχετο, οι εντουρομποτες ειναι αδιαβροχες; Το καλοκαιρι παλευονται ή πεθαινεις απο τη ζεστη;

Επισης, να ρωτισω τι ειναι η 'αρθρωση' ή θα φαω ξυλο;

bogart
30/03/2012, 08:44
Αδιάβροχες πολύ λιγες.
Το καλοκαίρι ζεστένεσαι αλλά την παλεύεις.

Οι περισσότερες μπότες δεν έχουν άρθρωση στον αστράγαλο και είναι μονοκόμματες, αυτό σε δυσκολεύει λίγο στην όδήγηση.
Αν έχεις άρθρωση μπορείς να αλλάζεις ταχύτητες και να φρενάρεις πίσω πολύ πιο άνετα, σε όρθια θέση οδήγησης πάντα.

marios8
30/03/2012, 09:00
Πως μπορω να ψωνισω με αγωνιστικη τιμη;Δεν χρειαζεται licanse?

Χρειάζεται . Απλά πάρε ένα φίλο σου με licanse και ας πάει να τις πάρει αυτός . Εννοείται πως πρώτα έχεις πάει εσύ και έχεις δεί πιο νούμερο σου κάνει . ;)

marios8
30/03/2012, 09:14
Και μια απορια απο εναν ασχετο, οι εντουρομποτες ειναι αδιαβροχες; Το καλοκαιρι παλευονται ή πεθαινεις απο τη ζεστη;

Επισης, να ρωτισω τι ειναι η 'αρθρωση' ή θα φαω ξυλο;

Πραγματικά αδιάβροχη δεν είναι καμία . Απλά άλλες μπάζουν γρήγορα και άλλες όχι .
Θα είσαι τόσο μουσκίδι εσύ το καλοκαίρι που το τελευταίο που θα σε απασχολεί θα είναι η μπότα .
Κατα τα άλλα όπως σου τα λέει ο φίλος μας ο bogart .

Αν θές απλά να βολτάρεις στο βουνό και γενικά αυτό που συνηθίζεται να λένε "εκδρομικό εντούρο" (φορτώνω την μηχανή και φεύγω για 7 μέρες απο χώμα μέχρι πρέσπες ) δεν θα επέλεγα μια σκληροπυρηνική μπότα .
Θα έπαιρνα κάτι πιο άνετο . Θές και να μπορείς να περπατάς με άνεση . Κάτι σαν τις μπότες που φοράνε στα Trial .

marios8
30/03/2012, 09:16
Εννοείται αρκεί να μήν είναι Ν,Σμύρνη πάλι που μου πέφτει κοματάκι μακρυά.

Όχι δεν έχει Νέα Σμύρνη . Pulp σήμερα :beer:

Zid
30/03/2012, 09:28
Όχι δεν έχει Νέα Σμύρνη . Pulp σήμερα :beer:Λεω να ερθω με τον Αετοματη

isaakzx9r
30/03/2012, 15:41
Τι γνωμη εχετε για την ALPINESTAR TECH 10????

mitsos_ktm
30/03/2012, 18:29
Σήμερα πέρασα από Τζορτό και colori.
Me ;aresan oi Crossfire. Δεμένη μπότα και ωραία. Αρχική τιμή 350 γιούρια. Με αγωνιστική πέφτει κάτω απο 300. Γαμάτη τιμή για την συγκεκριμένη μπότα και μιά ματιά που εριξα στο νετ σε Αγγλία και ΗΠΑ παρόμοια τιμή και ίσως και φτηνότερη.
Οι OXTAR TCX PRO2.1 όπως λέγεται η καλή μπότα τους δεν φτάνει κατά την γνώμη μου την SIDI εκτός από την τιμή: 375 γιούρια και με 325 η καλλίτερη τιμή που μου έκανε. Και νούμερο μέχρι 46.
Μέχρι στιγμής κλινω προς SIDI μεριά.
Θα πάω να δώ και την GAERNE SG10 μοντέλ 12 αύριο αν μπορέσω και να συγκρίνω και να αποφασίσω.

mitsos_ktm
30/03/2012, 18:35
Τι γνωμη εχετε για την ALPINESTAR TECH 10????

Πολύ καλή μπότα αλλά κάνει περισσότερο για motocross. Είναι πολύ πιό άκαμπτη από τις άλλες που αναφέρουμε πιό πάνω.

Α και ο πωλητής μου είπε ότι προτείνεται η CROSSFIRE μόνο με kneebrace επώνυμο. Για απλή επιγονατίδα προτείνετι η charger με αρχική τιμή 300 κα ιαγωνιστική γύρω στα 250 €

isaakzx9r
30/03/2012, 18:49
Εγω βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο τις crossfire στο 2τροχο της Πατρας 295 ευρω.και μαλλον απο εβδομαδα ειπα να τις παραγγειλω.Τωρα αυτο με τις επιγονατιδες που σνεφερες με μπερδεψε αρκετα μπορω μα πω.Εγω πηρα ενα ζευγαρι fox με κλειδωση.Δεν κανουν δηλαδη με τις crossfire??Για ποιο λογο;;;

nibo
31/03/2012, 11:51
η sidi crossfire ειναι η καλυτερη μποτα που παιζει στην αγορα σε κινητικοτητα αστραγαλου, λειτουργιας αρθρωσης και αισθηση

mitso_ktm ο πωλητης που σου ειπε crossfire μονο με kneebrace, και κλασικη επιγονατιδα μονο με την changer ειναι μαλλον ασχετος.. το kneebrace δεν εχει να κανει με την μποτα, το kneebrace προτεινετε κυριως σε μετατραυματικες και μεταχειρουργικες καταστασεις και εκει μπορει να σωσει το γονατο, σε καποιες περιπτωσεις ομως εχει σωσει γονατο αλλα εσπασε μηρο..
η crossfire με τις απλες μονοκοματες επιγονατιδες που τις φοραω δουλευει αψογα, και με εχει σωσει σε πολλες πτωσεις χωρις να παθω τιποτα στα γονατα, εκτος απο κατι ψιλομελανιες πανω απο τα γονατα απο τα σφουγαρακια των επιγονατιδων που ειναι φυσιολογικες αν η πτωση ειναι με γερη..
απο απλες επιγονατιδες οι καλυτερες ειναι οι κλασσικες μονοκοματες μεσα απο την μποτα χωρις αρθρωση, γιατι στην πτωση μοιραζετε το χτυπημα καλυτερα σε ολο το συστημα απο γονατο μεχρι μποτα που ειναι 'κλειδωμενο' και μονοκαματο

Zid
31/03/2012, 18:56
η sidi crossfire ειναι η καλυτερη μποτα που παιζει στην αγορα σε κινητικοτητα αστραγαλου, λειτουργιας αρθρωσης και αισθηση

mitso_ktm ο πωλητης που σου ειπε crossfire μονο με kneebrace, και κλασικη επιγονατιδα μονο με την changer ειναι μαλλον ασχετος.. το kneebrace δεν εχει να κανει με την μποτα, το kneebrace προτεινετε κυριως σε μετατραυματικες και μεταχειρουργικες καταστασεις και εκει μπορει να σωσει το γονατο, σε καποιες περιπτωσεις ομως εχει σωσει γονατο αλλα εσπασε μηρο..
η crossfire με τις απλες μονοκοματες επιγονατιδες που τις φοραω δουλευει αψογα, και με εχει σωσει σε πολλες πτωσεις χωρις να παθω τιποτα στα γονατα, εκτος απο κατι ψιλομελανιες πανω απο τα γονατα απο τα σφουγαρακια των επιγονατιδων που ειναι φυσιολογικες αν η πτωση ειναι με γερη..
απο απλες επιγονατιδες οι καλυτερες ειναι οι κλασσικες μονοκοματες μεσα απο την μποτα χωρις αρθρωση, γιατι στην πτωση μοιραζετε το χτυπημα καλυτερα σε ολο το συστημα απο γονατο μεχρι μποτα που ειναι 'κλειδωμενο' και μονοκαματοΒλακεια ειπε οντως ο πωλητης γιατι τα knee brace φοριουνται και χωρις μπότες δεν είναι φτιαγμενα μονο για motocross enduro..αλλα και για ποδηλατο snowboard ktl.. απο εκει και πέρα αυτά που λένε διάφοροι οτι αμα τα φορας υπάρχει πιθανοτητα να τραυματίσεις το μηρό σου.. είναι ιστορίες της νύχτας...(προσωπικη αποψη)

Εγω προσωπικά σαν βλάξ που ημουν δεν πήρα knee brace ενώ μου το λέγαν όλοι με συνέπεια να διαλυσω το γονατο μου σε ενα δεντρο λογω υπερέκτασης .Ενοειτε οτι αν φόραγα θα ειχα γλυτώσει αλλα...

Απο εκει και πέρα sidi crs με kneebrace (asterisk φοραω) .. εχω πεσει εχω παθει τα παντα.. με εχουν σώσει.. πινω νερο στο ονομα τους...

Οι απλες επιγονατιδες.. δε προστατευουν το πόδι οσον αφορά υπερεκταση και γενικως στραβοπατημα.. δλδ ρηξη χιαστων κτλ...

marios8
31/03/2012, 20:04
το kneebrace προτεινετε κυριως σε μετατραυματικες και μεταχειρουργικες καταστασεις και εκει μπορει να σωσει το γονατο, σε καποιες περιπτωσεις ομως εχει σωσει γονατο αλλα εσπασε μηρο..

Λάθος . Ποιος σου είπε οτι τα kneebrace φοριούνται σε μετατραυματικές καταστάσεις ??? :confused:
Εγω μόνο ελάχιστους γνωρίζω που ασχολούνται σοβαρά με τον χώρο και δεν φοράνε kneebrace .
Όσο για την καραμέλα οτι σώζει γόνατα και σπάει μηρό , είναι τουλάχιστον αστείο .
Αν το χτύπημα είναι τόσο μεγάλο που θα έσπαγε ο μηρός σου (απο τα πιο ανθεκτικά οστά), τότε αν δεν φόραγες ,το γόνατό σου θα γινόταν μυτζήθρα τριμμένη στον ψηλό το τρίφτη .
Εσύ τί απο τα 2 θα προτιμούσες ??? Απλά πραγματάκια .

marios8
31/03/2012, 20:06
Απο εκει και πέρα sidi crs με kneebrace (asterisk φοραω) .. εχω πεσει εχω παθει τα παντα.. με εχουν σώσει.. πινω νερο στο ονομα τους...

:a013:

nibo
31/03/2012, 21:25
Οι απλες επιγονατιδες.. δε προστατευουν το πόδι οσον αφορά υπερεκταση και γενικως στραβοπατημα.. δλδ ρηξη χιαστων κτλ...

:a013:

nibo
31/03/2012, 21:41
Ποιος σου είπε οτι τα kneebrace φοριούνται σε μετατραυματικές καταστάσεις ??? :confused:

διαβασε λιγο καλυτερα.. δεν ειπα οτι φοριουντε μονο σε μετατραυματικες καταστασεις

..εσενα ποιος σου ειπε οτι δεν φοριουντε σε μετατραυματικες καταστασεις τα kneebrace??

marios8
01/04/2012, 10:13
..εσενα ποιος σου ειπε οτι δεν φοριουντε σε μετατραυματικες καταστασεις τα kneebrace??

Αυτό είναι αυτονόητο . Δεν φαντάστηκα οτι υπάρχει κάποιος που δεν θα το καταλάβαινε.
Αν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι . Το θέμα είναι να μην καείς πρώτα ,για να βάλεις μυαλό μετά .
Αυτό που είπε ο Zid . Αφού το έφαγε το γόνατο (δεν άκουγε τα περί kneebrace), μετά αγόρασε τις asterisks .
Το θέμα είναι να προλαμβάνεις . Γι αυτό πρέπει όλοι να φοράνε kneebrace .
Και να μην παραμυθιαζόσαστε με δράκους .

nibo
01/04/2012, 12:43
Λάθος . Ποιος σου είπε οτι τα kneebrace φοριούνται σε μετατραυματικές καταστάσεις ??? :confused:
Εγω μόνο ελάχιστους γνωρίζω που ασχολούνται σοβαρά με τον χώρο και δεν φοράνε kneebrace .
Όσο για την καραμέλα οτι σώζει γόνατα και σπάει μηρό , είναι τουλάχιστον αστείο .
Αν το χτύπημα είναι τόσο μεγάλο που θα έσπαγε ο μηρός σου (απο τα πιο ανθεκτικά οστά), τότε αν δεν φόραγες ,το γόνατό σου θα γινόταν μυτζήθρα τριμμένη στον ψηλό το τρίφτη .
Εσύ τί απο τα 2 θα προτιμούσες ??? Απλά πραγματάκια .

Κατα αρχην το ξεκινας λαθος που απαντας με υφακι.. και αν υποθεσουμε οτι εχεις καπου δικιο το χανεις
Δευτερον γραφεις λιγο-πολυ οτι μονο εσυ και οσοι φορανε kneebrace ασχολουντε σοβαρα.. ελα ρε παγκοσμιε
..δηλαδη οσοι βγενουν τοσα χρονια σε βουνα, πιστακια και αγωνες με απλες επιγονατιδες δεν ασχολουντε σοβαρα?

Zid
01/04/2012, 13:45
Κατα αρχην το ξεκινας λαθος που απαντας με υφακι.. και αν υποθεσουμε οτι εχεις καπου δικιο το χανεις
Δευτερον γραφεις λιγο-πολυ οτι μονο εσυ και οσοι φορανε kneebrace ασχολουντε σοβαρα.. ελα ρε παγκοσμιε
..δηλαδη οσοι βγενουν τοσα χρονια σε βουνα, πιστακια και αγωνες με απλες επιγονατιδες δεν ασχολουντε σοβαρα? .. δεν έχει υφακι ειναι λιγο ξερόλας βέβαια.. χαχαχα αλλα ντάξει συζητηση να κάνουμε δεν θέλει να στη πει κανείς προς θεου δλδ..

Ντάξει ο Μαριος ειναι και λιγο της υπερβολης φοραει και ντυνεται σαν αστροναυτης της ΝΆΣΑ χαχαχαχαχα

Zid
01/04/2012, 13:47
A και κάτι που έπαθα χθες... ποτέ μη φοράτε δαχτυλιδια κτλ.. εγω χθες κοπανησε σε ενα δεντρο οπως μπηκα σε στροφη και η βέρα μου το τραυματισε το δάχτυλο..

marios8
01/04/2012, 16:26
Δευτερον γραφεις λιγο-πολυ οτι μονο εσυ και οσοι φορανε kneebrace ασχολουντε σοβαρα..

Μου αρέσει που 5 ποστ πιο πάνω μου κάνεις και σύσταση να διαβάζω καλύτερα τι γράφεις .
Διάβασε λοιπόν και εσύ καλύτερα και εδώ είμαστε .
Τελικά πότε φοράμε kneebrace ??
Πάντως είμαι της άποψης οτι οι επιγονατίδες δεν έχουν να κάνουν με τις μπότες . Έτσι για να μένουμε και στο θέμα .

marios8
01/04/2012, 16:47
.............Δευτερον γραφεις λιγο-πολυ οτι μονο εσυ και οσοι φορανε kneebrace ασχολουντε σοβαρα..........
..δηλαδη οσοι βγενουν τοσα χρονια σε βουνα, πιστακια και αγωνες με απλες επιγονατιδες δεν ασχολουντε σοβαρα?

Και κάτι ακόμα (που και αυτό δεν το πρόσεξες) . Γράφω πουθενά οτι ασχολούμαι σοβαρά?
Και ναι μπορεί να βγαίνεις 20 χρόνια στο βουνό αλλά να μην ασχολείσαι σοβαρά . Που το παράξενο ?
Είδες οτι το υφάκι είναι κάτι το υποκειμενικό τελικά . :wave2::wave2:

nibo
01/04/2012, 21:26
.. δεν έχει υφακι ειναι λιγο ξερόλας βέβαια.. χαχαχα αλλα ντάξει συζητηση να κάνουμε δεν θέλει να στη πει κανείς προς θεου δλδ..

Ντάξει ο Μαριος ειναι και λιγο της υπερβολης φοραει και ντυνεται σαν αστροναυτης της ΝΆΣΑ χαχαχαχαχα

nibo
01/04/2012, 21:29
Το θεμα με τα kneebrace καλυφθηκε νομιζω. Τα kneebrace δεν εχουν να κανουν με ποια μποτα φορας. Ετσι για να μενουμε και στο θεμα

isaakzx9r
01/04/2012, 21:31
Μου αρέσει που 5 ποστ πιο πάνω μου κάνεις και σύσταση να διαβάζω καλύτερα τι γράφεις .
Διάβασε λοιπόν και εσύ καλύτερα και εδώ είμαστε .
Τελικά πότε φοράμε kneebrace ??
Πάντως είμαι της άποψης οτι οι επιγονατίδες δεν έχουν να κάνουν με τις μπότες . Έτσι για να μένουμε και στο θέμα .

Γι αυτο και γω επελεξα.Παραγγελνω τις crossfire και τελος.Και παλι σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας

Cpt. Haddock
01/04/2012, 21:37
A και κάτι που έπαθα χθες... ποτέ μη φοράτε δαχτυλιδια κτλ.. εγω χθες κοπανησε σε ενα δεντρο οπως μπηκα σε στροφη και η βέρα μου το τραυματισε το δάχτυλο..

Αφου πατε και παντρεύεστε καλα να πάθετε :owned:

Zid
02/04/2012, 09:31
Αφου πατε και παντρεύεστε καλα να πάθετε :owned: Toυλάχιστον μέχρι στιγμης γλυτώνουμε τη :pantofla::pantofla:
:lol:

mitsos_ktm
17/04/2012, 21:16
Τελικά σήμερα ξαναβγήκαμε στην γύρα για μπότες και αφού τις είδαμε πάλι όλες, καταλήξαμε, και ο Γιάννης αγόρασε τις CROSSFIRE.
Τελικά, αν τις δείς όλες αποφασίζεις και παίρνεις την καλλίτερη. Η τιμή άριστη με αγωνιστική άδεια και άτοκες δόσεις με κάρτα. Η διαφορά με τις CHARGER στην τιμή, αναλογικά με την κάθε μπότα, ελάχιστη.

asterios36
18/04/2012, 23:59
SIDI CROSSFIRE με κλειστα τα ματια απο τον Τζωρτζοπουο

Allst@rf
19/04/2012, 14:12
επειδη ειμαι και γω στην αναζητηση χωματινου εξοπλισμου και εχω βρει τις THOR q1 στα 115 ευρω απο ελληνικο μαγαζι,ποια δικαιολογια υπαρχει για την διαφορα στην τιμη αναμεσα σε αυτη και την croosfire?

OldMan
19/04/2012, 14:23
επειδη ειμαι και γω στην αναζητηση χωματινου εξοπλισμου και εχω βρει τις THOR q1 στα 115 ευρω απο ελληνικο μαγαζι,ποια δικαιολογια υπαρχει για την διαφορα στην τιμη αναμεσα σε αυτη και την croosfire?
Προφανώς είναι closeout stock...

Υ.Γ.
Στην τιμή αυτή (και σε ψηλότερη..) πάρτες ανεπιφύλακτα...:wave2:

Allst@rf
19/04/2012, 14:47
Προφανώς είναι closeout stock...

Υ.Γ.
Στην τιμή αυτή (και σε ψηλότερη..) πάρτες ανεπιφύλακτα...:wave2:

thanx γεροντα...:a20:

λεω να τις παρω κανα νουμερο μεγαλυτερες για να φοραω και χοντροτερες καλτσες το χειμωνα...τι λες?

mpou
19/04/2012, 14:56
thanx γεροντα...:a20:

λεω να τις παρω κανα νουμερο μεγαλυτερες για να φοραω και χοντροτερες καλτσες το χειμωνα...τι λες?

και το καλοκαίρι οι κάλτσες σου να είναι ψιλοχοντρές :a13:

OldMan
19/04/2012, 15:57
και το καλοκαίρι οι κάλτσες σου να είναι ψιλοχοντρές :a13:
Ohhh yeeeessssss ....!!! :beer:

Zid
20/04/2012, 19:17

Αμα τις δεις απο κοντά και τις φορέσεις απλα θα καταλάβεις... τεράστια διαφορά τεχνολογίας και ασφάλειας - ποιοτητας... (οτι πληρώσεις παίρνεις)

Allst@rf
21/04/2012, 00:04
Αμα τις δεις απο κοντά και τις φορέσεις απλα θα καταλάβεις... τεράστια διαφορά τεχνολογίας και ασφάλειας - ποιοτητας... (οτι πληρώσεις παίρνεις)

σωστός αλλά χρήματα δε παίζουν πολλά...

Εχω ακούσει και για τις charger της sidi που είναι κομμάτι πιο οικονομικές...

Παντος η αγορά εξοπλισμού είναι λιγάκι χάος...πολλές εταιρείες πολλές επιλογές και μεγάλο εύρος τιμών...υπάρχει και περίπτωση να αγοράσεις κάτι ακριβό και να μην έχει την ποιότητα που περιμένεις ...και να το καταλάβεις εν καιρό ,με τη χρήση...

Εξ'αλλού η Τhor μάλλον είναι περυσινό μοντέλο ,όπως λέει και ο γέροντας ,για αυτό και η τόσο χαμηλή τιμή...

Zid
21/04/2012, 15:34
σωστός αλλά χρήματα δε παίζουν πολλά...

Εχω ακούσει και για τις charger της sidi που είναι κομμάτι πιο οικονομικές...

Παντος η αγορά εξοπλισμού είναι λιγάκι χάος...πολλές εταιρείες πολλές επιλογές και μεγάλο εύρος τιμών...υπάρχει και περίπτωση να αγοράσεις κάτι ακριβό και να μην έχει την ποιότητα που περιμένεις ...και να το καταλάβεις εν καιρό ,με τη χρήση...

Εξ'αλλού η Τhor μάλλον είναι περυσινό μοντέλο ,όπως λέει και ο γέροντας ,για αυτό και η τόσο χαμηλή τιμή...

Δεν ειναι χάος... για enduro θες μπότα με άρθρωση... και δε παιζουν πολλές. Ναι είναι ακριβές αλλα τα πόδια σου ειναι ποιο ακριβά.

Knee braces asterisk η evs για αποφυγη τραυματισμου στο γόνατο χιαστους κτλ... πολύ βασικό.

Σιγουρα αυτα τα 2 κοστιζουν 6-7 καστορικα μαζι... αλλα τα πόδια σου αξιζουν παραπάνω πιστεψέ με.

Και δεν το λεω γιατι φοράω.... στο λέω γιατι δεν φόραγα... εσπασα το πόδι μου και το μετανιωνω ακόμα.... :(

Allst@rf
21/04/2012, 22:03
Σιγουρα αυτα τα 2 κοστιζουν 6-7 καστορικα μαζι... (

:tooth:

6-7 κατοσταρικα το πολυ θα δωσω για ολο τον εξολπισμο...

Zid
22/04/2012, 09:19
:tooth:

6-7 κατοσταρικα το πολυ θα δωσω για ολο τον εξολπισμο...
:wave2: Ψάχνε για ελαφρως μεταχειρισμένα παίζουν καλές ευκαιρίες προχθες έδωσε 160 ευρω 4-5 φορες φορεμενς sidi crossfire ενας τύπος εδω..http://forum.dirt-bike.gr/forum/viewtopic.php?f=17&t=9937 πουλάει και αυτές πολυ καλες μπότες παλι μιση τιμη http://forum.dirt-bike.gr/forum/viewtopic.php?f=17&t=9936
Δυστυχως δεν ηταν στο νουμερο μου ...
Για knee braces παιζουν τις evs αυτές που είναι αρκετά καλές σε σχέση με απλη επιγωνατιδα και σε λογικη τιμη http://evs-sports.com/product/knee-braces/vision-knee-brace/

Πάντως πιστεψε με... τα πόδια σου ειναι το ποιο σημαντικο .

Allst@rf
22/04/2012, 11:53
Πάντως πιστεψε με... τα πόδια σου ειναι το ποιο σημαντικο .

εχεις δικιο...:wave2:

grharris
29/05/2012, 20:10

Από ποιό μαγαζί φίλε Allst@rf?

grharris
29/05/2012, 20:19
Από ποιό μαγαζί φίλε Allst@rf?

OK το βρήκα στο Google!

Υπάρχει κατάστημα να τις δοκιμάσω στην Αθήνα?

Επίσης, κοιτάω και Gaerne GX 1. Ποιά να προτιμήσω?

Allst@rf
29/05/2012, 23:43
OK το βρήκα στο Google!

Υπάρχει κατάστημα να τις δοκιμάσω στην Αθήνα?

Επίσης, κοιτάω και Gaerne GX 1. Ποιά να προτιμήσω?

Σωστός...

;-)

ARISPEED1
31/05/2012, 11:41
Aγαπητοί εντουρογατοι για προσφορές ,παλαιά μοντελα κ .λ.π ρίχτε μια ματιά κ sto RIDERS SHOP Δημητρακοπούλου Κουκάκι κ στον Καρρέρ ......
Για SIDI ρωτήστε κ στο Riders shop οπως κ για SINISALO παλαιότερα μοντέλα κ αρχαια FOX

grharris
31/05/2012, 21:03
Aγαπητοί εντουρογατοι για προσφορές ,παλαιά μοντελα κ .λ.π ρίχτε μια ματιά κ sto RIDERS SHOP Δημητρακοπούλου Κουκάκι κ στον Καρρέρ ......
Για SIDI ρωτήστε κ στο Riders shop οπως κ για SINISALO παλαιότερα μοντέλα κ αρχαια FOX

:beer:Θα κάνω μια βόλτα αύριο να δω και από κοντά!