View Full Version : η κακια στο μεγαλειο της
angeloti
27/03/2012, 19:53
only in brasil
http://izismile.com/2012/03/26/crazy_brazilian_road_rage_female_driver_vs.html
only in brasil
Όταν λέω εγώ να είμαστε μαζεμένοι γιατί δεν ξέρουμε την τρέλα που κουβαλάει ο κάθε παλαβός που είναι πίσω από ένα τιμόνι, κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου.
nikos_abel
27/03/2012, 20:29
only in brasil
Πόσο καιρό είναι το ΔΝΤ στην Βραζιλία;
Πόσο καιρό είναι το ΔΝΤ στην Βραζιλία;
Διαβάστε και τα σχόλια Ελλήνων ...
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/325576/odigos-prospathise-na-patisei-motosikletisti/
Τι να πω ...
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/325576/odigos-prospathise-na-patisei-motosikletisti/
Τι να πω ...
Δεν χρειάζεται να πεις κάτι...
Όσο ζώα είναι κάποιοι μοτοσυκλετιστές άλλο τόσο (ακριβώς όμως, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο) είναι και κάποιοι οδηγοί αυτοκινήτου. Απλά οι δεύτεροι έχουν μεγαλύτερο όπλο.
Τις περισσότερες φορές βέβαια, μαλάκες τέτοιου είδους συνήθως τυχαίνουν σε κανονικούς ανθρώπους και τους κάνουν τη ζωή δύσκολη, να όμως που τα φέρνει έτσι καμιά φορά η τύχη να πετυχαίνουν ο ένας τον άλλο.
Αξίζουν αμφότεροι αμφοτέρους και τα σχόλια των κάφρων και από τις δύο πλευρές είναι αντάξια των πρωταγωνιστών του βίντεο. Μακάρι τα ζώα αυτού του είδους να συναντούνται πιο συχνά, μπας και αλληλοεξοντωθούν και γλιτώσουμε οι υπόλοιποι.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ούτε για το ότι ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ελληνικό βίντεο.
Είμαι σίγουρος δε, ότι αν άλλαζες τους 2 πρωταγωνιστές μεταξύ τους (έδινες δηλαδή το αυτοκίνητο στον μοτοσυκλετιστή και τη μηχανή στην οδηγό του αυτοκινήτου) το περιστατικό θα συνέβαινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
nikos_abel
28/03/2012, 08:04
Δεν χρειάζεται να πεις κάτι...
Όσο ζώα είναι κάποιοι μοτοσυκλετιστές άλλο τόσο (ακριβώς όμως, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο) είναι και κάποιοι οδηγοί αυτοκινήτου. Απλά οι δεύτεροι έχουν μεγαλύτερο όπλο.
Τις περισσότερες φορές βέβαια, μαλάκες τέτοιου είδους συνήθως τυχαίνουν σε κανονικούς ανθρώπους και τους κάνουν τη ζωή δύσκολη, να όμως που τα φέρνει έτσι καμιά φορά η τύχη να πετυχαίνουν ο ένας τον άλλο.
Αξίζουν αμφότεροι αμφοτέρους και τα σχόλια των κάφρων και από τις δύο πλευρές είναι αντάξια των πρωταγωνιστών του βίντεο. Μακάρι τα ζώα αυτού του είδους να συναντούνται πιο συχνά, μπας και αλληλοεξοντωθούν και γλιτώσουμε οι υπόλοιποι.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ούτε για το ότι ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ελληνικό βίντεο.
Είμαι σίγουρος δε, ότι αν άλλαζες τους 2 πρωταγωνιστές μεταξύ τους (έδινες δηλαδή το αυτοκίνητο στον μοτοσυκλετιστή και τη μηχανή στην οδηγό του αυτοκινήτου) το περιστατικό θα συνέβαινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Ακριβώς.
Εχετλαίος
28/03/2012, 08:28
Aυτό!
DimChios
28/03/2012, 08:32
only in brasil
γ@μω τα βιντεο! :lol::lol::lol:
(διαχωριστε τα ποστ να σχολιασουμε-τσακωθουμε ελευθερα) :smokin:
akis_trevor
28/03/2012, 15:25
only in brasil
τωρα το ειδα σε ενα σαιτ ενημερωσης και ηθελα να το ποσταρω κ εγω....σκαλωμα που εφαγε η τυπισα!!!
alexxxcbr
28/03/2012, 15:37
Τι να πω ...
Εχουμε γεμισει καραγκιοζηδες.:evil::yuck:
δεν υπηρχε τιποτα το αστειο ουτε στο βιντεο, ουτε στα σχολια.
Εχουμε γεμισει καραγκιοζηδες.:evil::yuck:
Μα να λένε και εγώ το ίδιο θα έκανα μπράβο της !!!
99% βέβαια οι τύποι θα κάνανε κοκοκο και θα πέρνανε την φάτσα ανάμεσα στο μικρό μου πόνυ και της κάντυ Κάντυ ζητώντας συγνώμη ...
Όχι βέβαια πως επικροτώ την συμπεριφορά του μοτοσικλετιστή αλλά άλλο να κλωτσάς αμάξι και άλλο να πατάς άνθρωπο ...
RizlaPlusPlus
28/03/2012, 16:30
Τετοιου ειδους σχολια ειναι που με κανουν να θυμαμαι το στρατο: Υπαρχει μια τεράστια κοινωνία άνοων ανθρωπόμορφων πλασμάτων που, ενώ ζει ανάμεσά μας, ευτυχώς η δυστυχώς δεν τους συναντάμε (ή δεν τους παρατηρούμε) καθημερινα. Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν προτιμώ που θυμάμαι την ύπαρξή τους που και που, ή αν προτιμώ να τους διαγράφω εντελώς από το κεφάλι μου.
Όπως είπε και μια φίλη μου κάποτε: Χρειάζεται να γίνεις 18 για να πάρεις δίπλωμα, αλλά κάθε πίθηκος επιτρέπεται να κάνει παιδιά κατά βούλησιν...
Και ναι, καθόλου αστείο το βίντεο και τα σχόλια. Ειδικά τώρα που έχει αρχίσει να γίνεται καθημερινότητα κι εδώ... :(
Αυτός γιατί κλώτσησε το αυτοκίνητο , τι ζόρι τράβαγε ??
Και αυτή για μια κλωτσιά θα τον σκότωνε για να πάει φυλακή μια ζωή ??
Ρε τι ζώα που κυκλοφορούν εκεί έξω ελεύθερα , και τα τσίρκα είναι άδεια . :evil:
Η δράση προκαλεί αντίδραση, νόμος της φυσικής. Κατά τ' άλλα αγαπάτε αλλήλους, ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης, μην μου τους κύκλους τάρα τε το κύμα ανδρειωμένο και άλλα πολλά τέτοια σοφά.
KostasV2
28/03/2012, 18:07
Δεν είμαι υπέρ της χειροδικίας γενικά, αλλά θα την είχα στείλει στο νοσοκομείο την παλιοκαρ**λα.
PortisHead
28/03/2012, 19:53
Αν προσεξετε λιγο καλυτερα απο το 5ο sec ως το 9ο sec , υπάρχει απλά
μια λεκτική διενεξη του μοτοσυκλετιστή με την γυναικα...ουτε τον εχει κλεισει...ουτε καν τον εχει ακουμπήσει.
Με αυτα τα δεδομενα....κατι του ειπε προφανως και αρχισε αυτος να κλοτσάει το αυτοκίνητο.
Και λίγα του έκανε...
Και λίγα του έκανε...
Λάθος οπτική...
Δεν υπάρχει ούτε «καλά του έκανε» ούτε «μα καλά η καριόλα να τον πατήσει για μια κλωτσιά;».
Από τη στιγμή που πάμε να δικαιώσουμε έστω και στο ελάχιστο τον έναν από τους 2, το χάσαμε το παιχνίδι.
Αφού έκανες τον κόπο να δεις και το παρασκήνιο του περιστατικού, κάνε τον κόπο και δες το από ακόμα πιο πίσω και θα καταλάβεις γιατί έχουν και οι δύο ισόποσα λάθος.
Το όλο συμβάν είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και στους δικούς μας δρόμους. Τα συστατικά του απλά:
1) Ένας οδηγός αυτοκινήτου που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο από τον εαυτό του και δεν ενδιαφέρεται να αφήνει χώρο σε κανέναν, πάει και στριμώχνει το αυτοκίνητο στο διπλανό.
Συνηθισμένο .
2) Ένας κακομαθημένος μοτοσυκλετιστής που νομίζει πως όλοι οφείλουν να οδηγούν γι αυτόν και πως δεν πρέπει να περιμένει ποτέ τίποτα και για κανένα λόγο.
Εξίσου συνηθισμένο.
Ας το φανταστούμε από την αρχή του λοιπόν (και ας αναλογιστεί και ο καθένας μας μέχρι ποιο σημείο θεωρεί ότι είναι εντάξει να φτάσεις):
- Η οδηγός αδιάφορα πάει και αφήνει το αμάξι να κολλήσει αριστερά.
- Ο μοτοσυκλετιστής αντί να σκεφτεί «θα περάσω μετά από λίγο», προσπαθεί να εκβιάσει τη διήθηση «έτσι, για σπάσιμο».
- Η οδηγός αφού τον βλέπει από τον καθρέφτη, αντί να προσπαθήσει να διευκολύνει τη διήθηση (να κάνει ελάχιστα δεξιά, να κλείσει έναν καθρέφτη), αδιαφορεί επιδεικτικά (πιθανώς σκεπτόμενη και από μέσα της κάποιο ευφάνταστο μπινελίκι).
- Ο μοτοσυκλετιστής φτάνοντας δίπλα της, αντί να της πει κάτι σε «μπορείς να κάνεις λίγο δεξιά;», της λέει κάτι σε «κάνε δεξιά μωρή καριόλα να περνάμε...» στην καλύτερη.
- Η οδηγός απαντάει προφανώς σε λίγο χειρότερο ύφος.
- Ο μοτοσυκλετιστής προσβεβλημένος σκέφτεται να χτυπήσει την οδηγό εκεί που πονάει, οπότε πάει να της κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο.
- Η οδηγός σκέφτεται να πονέσει το μοτοσυκλετιστή περισσότερο από ότι την πόνεσε αυτός, οπότε πάει να τον ρίξει κάτω.
- Ο μοτοσυκλετιστής αφού τη γλύτωσε, πάει να χτυπήσει την οδηγό.
- Η οδηγός προλαβαίνει και τον παίρνει παραμάζωμα.
- Ο μοτοσυκλετιστής αφού τη γλύτωσε για 2η φορά, χτυπά την οδηγό μέσα από το παράθυρο.
- Αν η οδηγός είχε όπλο, μην έχετε αμφιβολία για το ότι θα του την μπουμπούνιζε.
Και οι δύο δείχνουν καθαρή συμπεριφορά του τύπου «θα σου κάνω λίγο παραπάνω από ότι μου έκανες».
Αν κοιτάξετε, υπάρχει γραμμική αυξητική τάση παραβατικής συμπεριφοράς και στα δύο άτομα. Λίγο κλείσιμο, μετά ένα μπινελίκι, ένα χοντρότερο μπινελίκι, μια κλωτσιά στο φανάρι, ένα ρίξιμο της μηχανής, προσπάθεια για σωματική βλάβη κτλ.
Από ένα σημείο και μετά, δεν υπάρχει γυρισμός, δεν υπάρχει «καλά του έκανε» ή «καλά της έκανε». Έχει κηρυχθεί πόλεμος πλέον και στον πόλεμο όλα παίζουν και δεν μπορείς να κάνεις πίσω.
Το θέμα είναι ότι και οι δύο είχαν την ευκαιρία να μη γίνει τίποτα, αλλά και οι δύο θεώρησαν ότι στο τέλος πρέπει να επικρατήσουν του διπλανού. Ότι ρε αδερφέ, δικαιούνται κάτι παραπάνω, ότι ξέρω γω τι...
Το πρόβλημα δεν είναι να βρούμε ποιος φταίει περισσότερο, είναι ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Κακοί άνθρωποι ρε παιδί μου, που χαίρονται με το να προκαλούν αρνητισμό δίπλα τους. Που τρέφονται από ότι αρνητικό προκαλούν στους γύρω τους, που τους προκαλεί μια περίεργη ηδονή. Τους βλέπεις παντού. Στο δρόμο, πίσω από τα γκισέ υπηρεσιών και τραπεζών, στις ουρές, στα σχολεία, στις διαδηλώσεις, στην αστυνομία, στα γήπεδα, σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις εκδόσεις.
Τόσοι πολλοί που όταν δεις έναν κανονικό άνθρωπο δίπλα τους (ξέρετε, από αυτούς που όταν τους ρωτάς για μία οδό, δεν θυμούνται ακριβώς που είναι,αλλά τρέχουν να ρωτήσουν το μαγαζάκι δίπλα για να σου πουν), σου φαίνεται αταίριαστος, ασυνήθιστος.
Δεν είναι ακριβής ο τίτλος, δεν είναι η βλακεία στο μεγαλείο της, η κακία στο μεγαλείο της είναι...
kawazoyras
28/03/2012, 22:58
Λάθος οπτική...
- Αν η οδηγός είχε όπλο, μην έχετε αμφιβολία για το ότι θα του την μπουμπούνιζε.
Τόσοι πολλοί που όταν δεις έναν κανονικό άνθρωπο δίπλα τους (ξέρετε, από αυτούς που όταν τους ρωτάς για μία οδό, δεν θυμούνται ακριβώς που είναι,αλλά τρέχουν να ρωτήσουν το μαγαζάκι δίπλα για να σου πουν), σου φαίνεται αταίριαστος, ασυνήθιστος.
Δεν είναι ακριβής ο τίτλος, δεν είναι η βλακεία στο μεγαλείο της, η κακία στο μεγαλείο της είναι...
:a46:
PortisHead
29/03/2012, 00:08
Μια χαρά τα αναλύεις fkol k4...απλα πρέπει να τιμήσω την υπογραφή μου.
:lol:
LOUKILOUK
29/03/2012, 00:32
Λάθος οπτική...
Δεν υπάρχει ούτε «καλά του έκανε» ούτε «μα καλά η καριόλα να τον πατήσει για μια κλωτσιά;».
Από τη στιγμή που πάμε να δικαιώσουμε έστω και στο ελάχιστο τον έναν από τους 2, το χάσαμε το παιχνίδι.
Αφού έκανες τον κόπο να δεις και το παρασκήνιο του περιστατικού, κάνε τον κόπο και δες το από ακόμα πιο πίσω και θα καταλάβεις γιατί έχουν και οι δύο ισόποσα λάθος.
Το όλο συμβάν είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και στους δικούς μας δρόμους. Τα συστατικά του απλά:
1) Ένας οδηγός αυτοκινήτου που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο από τον εαυτό του και δεν ενδιαφέρεται να αφήνει χώρο σε κανέναν, πάει και στριμώχνει το αυτοκίνητο στο διπλανό.
Συνηθισμένο .
2) Ένας κακομαθημένος μοτοσυκλετιστής που νομίζει πως όλοι οφείλουν να οδηγούν γι αυτόν και πως δεν πρέπει να περιμένει ποτέ τίποτα και για κανένα λόγο.
Εξίσου συνηθισμένο.
Ας το φανταστούμε από την αρχή του λοιπόν (και ας αναλογιστεί και ο καθένας μας μέχρι ποιο σημείο θεωρεί ότι είναι εντάξει να φτάσεις):
- Ο μοτοσυκλετιστής αντί να σκεφτεί «θα περάσω μετά από λίγο», προσπαθεί να εκβιάσει τη διήθηση «έτσι, για σπάσιμο».
- Η οδηγός αφού τον βλέπει από τον καθρέφτη, αντί να προσπαθήσει να διευκολύνει τη διήθηση (να κάνει ελάχιστα δεξιά, να κλείσει έναν καθρέφτη), αδιαφορεί επιδεικτικά (πιθανώς σκεπτόμενη και από μέσα της κάποιο ευφάνταστο μπινελίκι).
- Ο μοτοσυκλετιστής φτάνοντας δίπλα της, αντί να της πει κάτι σε «μπορείς να κάνεις λίγο δεξιά;», της λέει κάτι σε «κάνε δεξιά μωρή καριόλα να περνάμε...» στην καλύτερη.
- Ο μοτοσυκλετιστής προσβεβλημένος σκέφτεται να χτυπήσει την οδηγό εκεί που πονάει, οπότε πάει να της κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο.
- Η οδηγός σκέφτεται να πονέσει το μοτοσυκλετιστή περισσότερο από ότι την πόνεσε αυτός, οπότε πάει να τον ρίξει κάτω.
- Ο μοτοσυκλετιστής αφού τη γλύτωσε, πάει να χτυπήσει την οδηγό.
- Η οδηγός προλαβαίνει και τον παίρνει παραμάζωμα.
- Ο μοτοσυκλετιστής αφού τη γλύτωσε για 2η φορά, χτυπά την οδηγό μέσα από το παράθυρο.
Και οι δύο δείχνουν καθαρή συμπεριφορά του τύπου «θα σου κάνω λίγο παραπάνω από ότι μου έκανες».
Αν κοιτάξετε, υπάρχει γραμμική αυξητική τάση παραβατικής συμπεριφοράς και στα δύο άτομα. Λίγο κλείσιμο, μετά ένα μπινελίκι, ένα χοντρότερο μπινελίκι, μια κλωτσιά στο φανάρι, ένα ρίξιμο της μηχανής, προσπάθεια για σωματική βλάβη κτλ.
Από ένα σημείο και μετά, δεν υπάρχει γυρισμός, δεν υπάρχει «καλά του έκανε» ή «καλά της έκανε». Έχει κηρυχθεί πόλεμος πλέον και στον πόλεμο όλα παίζουν και δεν μπορείς να κάνεις πίσω.
Το θέμα είναι ότι και οι δύο είχαν την ευκαιρία να μη γίνει τίποτα, αλλά και οι δύο θεώρησαν ότι στο τέλος πρέπει να επικρατήσουν του διπλανού. Ότι ρε αδερφέ, δικαιούνται κάτι παραπάνω, ότι ξέρω γω τι...
Το πρόβλημα δεν είναι να βρούμε ποιος φταίει περισσότερο, είναι ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Κακοί άνθρωποι ρε παιδί μου, που χαίρονται με το να προκαλούν αρνητισμό δίπλα τους. Που τρέφονται από ότι αρνητικό προκαλούν στους γύρω τους, που τους προκαλεί μια περίεργη ηδονή. Τους βλέπεις παντού. Στο δρόμο, πίσω από τα γκισέ υπηρεσιών και τραπεζών, στις ουρές, στα σχολεία, στις διαδηλώσεις, στην αστυνομία, στα γήπεδα, σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις εκδόσεις.
Ακριβώς όπως τα έγραψες και εδώ και παραπάνω...δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο...
Χαίρεις της μέγιστης εκτιμήσεώς μου ειλικρινά....:a10:
devil's animal
29/03/2012, 13:19
...
+999
+649
:beer:
Γιαυτο απο σημερα, τσαμπουκαδες σε Hummer κομμενοι ..........
universalgr1
29/03/2012, 14:17
Λάθος οπτική...
........................
+όσα θες!!! Τα είπες όλα αδερφέ!!!
:a19:
MG-KTiNoS
29/03/2012, 15:00
Βασικά δεν ξέρουμε τι έγινε πριν κλωτσήσει το κουτί, ίσως του είπε κάτι ίσως όχι.
Έκανε όμως ένα λάθος.
Αντί να σπάσει του κουτί, έπρεπε να κατέβει κάτω, να σπάσει το τζάμι, να ανοίξει τη πόρτα και να τη σαπίσει κανονικά.
Στην Ελλάδα ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ χρόνια πριν κάτι ανάλογο και ο μοτοσικλετιστής έμεινε ανάπηρος για όλη του τη ζωή αφού ο Αλβανός οδηγός του ΙΧ τον έλιωσε στις μπάρες της Συγγρού (αν δε κάνω λάθος).
Για αυτό σας λέω αν είναι να πλακωθείς και το έχεις πάρει απόφαση, άσε τη φιλολογία και λήξε το ματσάκι μια κι έξω.
:wave2::wave2::wave2:
LOUKILOUK
29/03/2012, 18:07
Βασικά δεν ξέρουμε τι έγινε πριν κλωτσήσει το κουτί, ίσως του είπε κάτι ίσως όχι.
Έκανε όμως ένα λάθος.
Αντί να σπάσει του κουτί, έπρεπε να κατέβει κάτω, να σπάσει το τζάμι, να ανοίξει τη πόρτα και να τη σαπίσει κανονικά.
Στην Ελλάδα ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ χρόνια πριν κάτι ανάλογο και ο μοτοσικλετιστής έμεινε ανάπηρος για όλη του τη ζωή αφού ο Αλβανός οδηγός του ΙΧ τον έλιωσε στις μπάρες της Συγγρού (αν δε κάνω λάθος).
Για αυτό σας λέω αν είναι να πλακωθείς και το έχεις πάρει απόφαση, άσε τη φιλολογία και λήξε το ματσάκι μια κι έξω.
:wave2::wave2::wave2:
Μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες...
α) "Στην Ελλάδα ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ χρόνια πριν κάτι ανάλογο και ο μοτοσικλετιστής έμεινε ανάπηρος για όλη του τη ζωή αφού ο Αλβανός οδηγός του ΙΧ τον έλιωσε στις μπάρες της Συγγρού (αν δε κάνω λάθος)."
Έγινε το ίδιο με το βίντεο δηλαδή ή του έσπασε το τζάμι, του άνοιξε την πόρτα αλλά τελικά ο άλλος τον νίκησε κολλώντας τον στις μπάρες...;!!!
β) εσύ αντιδράς με τον τρόπο που προτείνεις ή η συμβουλή -παραίνεση είναι σε θεωρητκό- υποθετικό επίπεδο...;
γ) αν "Ναι" έτσι έκανες πάντα ή σε επηρέασε καθοριστικά το συμβάν της Συγγρού...
δ) Πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο ματσάκι που αποφασίζεις να ξεκινήσεις θα το κερδίσεις κιόλας; ή δεν παίζει ρόλο για σένα και το κάνεις για την χαρά του σπορ;
ε) γυναίκες, άντρες φαντάζομαι στο ίδιο καζάνι έτσι... οπαδός της ισότητας φαντάζομαι και εσύ...
Κρίμα....:(
υ.γ. Αν παρεξήσα βοηθησέ με να καταλάβω, γιατί σε βρίσκω εντελώς λάθος...:wave2:
.
+1 :a013:
Τα υπόλοιπα είναι δουλειά των δικαστηρίων και του νόμου .
Indianos 46
29/03/2012, 18:58
Γαμησι θελουν και οι 2!Να τους παρουν τα διπλωματα και να μην ξαναοδηγησουν ποτε και τιποτα!
Αυτοι ειναι δημοσιοι κινδυνοι θα το ξανακανουν!
AUFGEBRACHT
29/03/2012, 20:38
Γιαυτο απο σημερα, τσαμπουκαδες σε Hummer κομμενοι ..........
251555
Λάθος οπτική...
Ωραίες οι υποθέσεις. Ακόμα καλύτερες όταν, βασισμένοι σε αυτές, "εκτελείτε" κάποιον, από ένα βίντεο των 30 δευτερολέπτων. Όπως φαίνεται, βρίστηκαν (προφανώς δεν ξέρω τι ακριβώς ειπώθηκε) και ο μοτοσυκλετιστής έκανε το λάθος να κλωτσίσει (και όχι "άρχισε να κλωτσάει") το αυτοκίνητο. Η τύπισσα ήταν αρκετά trigger happy, το περίμενε και, πιθανότατα, το ζητούσε. Δεν εξηγείται αλλιώς η ακαριαία αντίδρασή της. Ξαναλέω, ο μοτοσυκλετιστής έκανε λάθος, εν θερμώ, αλλά δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ, η οδηγός προσπαθεί αρκετές φορές να τον τραυματίσει ΣΟΒΑΡΑ στην καλύτερη (απλά ήταν πολύ πολύ τυχερός). Η αντίδραση του μοτοσυκλετιστή είναι βλακώδης, επιπόλαιη, της οδηγού, δολοφονική και μάλιστα προμελετημένη.
Πάμε λίγο πιο πίσω. Ας υποθέσουμε ότι 500 μέτρα πριν, ένας ελιγμός της, μια κίνησή της - ας υποθέσουμε ξανά μη επιτηδευμένη, για να μην κλέβω εκκλησία :P - παραλίγο να τον σκοτώσει. Την προλαβαίνει στο φανάρι. Είμαι σίγουρος ότι σας έχει τύχει και έχετε αντιδράσει (ή έστω σκεφτεί να) με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Ε?
Έκανε όμως ένα λάθος.
Θυμάμαι, αρκετά χρόνια πριν. Μοτοσυκλετιστής ήρθε σε λογομαχία με οδηγό αυτοκινήτου, εκείνος τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και - αν θυμάμαι καλά - ο μοτοσυκλετιστής έμεινε παράλυτος, ενώ η κοπέλα του έχασε το χέρι της. Ή κάτι τέτοιο. Λυπηρό :/
MG-KTiNoS
30/03/2012, 18:06
Σωστά θυμάσαι. Εκείνος έχασε πολλά περισσότερα από ένα χέρι.
Είχε γίνει και εκδήλωση τότε να μαζευτούν χρήματα κλπ
Για μένα πια οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε άνδρες και γυναίκες, σε πλούσιους και φτωχούς, έξυπνους ή βλάκες…
Αλλά ΜΟΝΟ σε καλούς και σε κακούς.
Κάποιος που προσπαθεί να σκοτώσει είναι από την άλλη πλευρά.
Και ναι το κάνω για τη χαρά του σπορ…
Γουστάρω κάτι τσουρόμαγγες που σπέρνουν δυστυχία και πόνο να τους βλέπω βουρκωμένους με σπασμένα μούτρα !
Το γουστάρω πραγματικά όχι από τότε που τσάκισε ο Αλβανός τα παιδιά, αλλά από τότε βρήκαν νεκρό γνωστό μου ύστερα από τροχαίο.
Ο Ιατροδικαστής είχε πει τότε ότι πέθανε πολλές ώρες μετά αβοήθητος και μόνος μέσα στα χόρτα που τον είχε πετάξει με το αμάξι (του / της)
Ο υπάνθρωπος (–η) δεν σκοτίστηκε ούτε ένα ανώνυμο να κάνει στο ΕΚΑΒ.
Εσύ Λούκι Λουκ να είσαι πολιτισμένος, εγώ γέρασα και σιχάθηκα…
:wave2:
LOUKILOUK
30/03/2012, 22:01
Σωστά θυμάσαι. Εκείνος έχασε πολλά περισσότερα από ένα χέρι.
Είχε γίνει και εκδήλωση τότε να μαζευτούν χρήματα κλπ
Για μένα πια οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε άνδρες και γυναίκες, σε πλούσιους και φτωχούς, έξυπνους ή βλάκες…
Αλλά ΜΟΝΟ σε καλούς και σε κακούς.
Κάποιος που προσπαθεί να σκοτώσει είναι από την άλλη πλευρά.
Και ναι το κάνω για τη χαρά του σπορ…
Γουστάρω κάτι τσουρόμαγγες που σπέρνουν δυστυχία και πόνο να τους βλέπω βουρκωμένους με σπασμένα μούτρα !
Το γουστάρω πραγματικά όχι από τότε που τσάκισε ο Αλβανός τα παιδιά, αλλά από τότε βρήκαν νεκρό γνωστό μου ύστερα από τροχαίο.
Ο Ιατροδικαστής είχε πει τότε ότι πέθανε πολλές ώρες μετά αβοήθητος και μόνος μέσα στα χόρτα που τον είχε πετάξει με το αμάξι (του / της)
Ο υπάνθρωπος (–η) δεν σκοτίστηκε ούτε ένα ανώνυμο να κάνει στο ΕΚΑΒ.
Εσύ Λούκι Λουκ να είσαι πολιτισμένος, εγώ γέρασα και σιχάθηκα…
:wave2:
Κτίνε επειδή ακριβώς έχω αντιδράσει δις με τον τρόπο που λες και το ξέρω το συναίσθημα του μετά, μπορώ να σου πω ότι τελικά ένοιωσα άσχημα που έγινα σαν αυτούς...δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα...έτσι και αλλιώς σε τέτοιες φάσεις δεν σκέφτεσε και πολύ, αυθόρμητα αντιδράς..., αλλά δεν θα το συμβούλευα σε κανένα... άσε που μπορεί να κατέληγα στο χώμα ή στη φυλακή, κάτι που το σκέφτηκα κατόπιν εορτής...
Γενικά η βία φέρνει βία και αυτό μάλλον δεν βοηθάει...αλλη πρέπει να είναι η λύση...
Οι υπάνθρωποι χρειάζονται απομόνωση και αφανισμό, όχι όμως με την δική τους μέθοδο...αυτό απλά θα τους πολλαπλασίαζε...
Κατά τα άλλα γνωρίζόμαστε εξ αποστάσεως από τα 36άωρα και από τα γραπτά κυρίως και μπορώ να καταλάβω λίγο καλύτερα τι θες να πεις...ένιγουέι, ούτε πολιτισμένος είμαι ούτε νέος, προσπαθώ μόνο να είμαι με τους καλούς...:wave2:
Κάτι τέτοια γίνονται συχνότατα στα φανάρια μεταξύ καυλωμένων tdmαδων και παραπλήσιων κυβικών παπάρες με τα συνοδευτικά αξεσουαρ (τζαμαρί κλπ) με οδηγούς κούριερ, οι οποίοι κάνουν τη μεγάλη αμαρτία να κοιτάξουν τα παρτάλια τους και οι πρώτοι ψάχνονται να κάνουν τσαμπουκάδες σε ανθρώπους που κυνηγάνε το μεροκάματο ....(Έλα που πέφτουν όμως σε κάτι αστέρια που τους ξαπλώνουν..)
Στην ελλάδα επίσης οι γυναίκες τον τελευταίο καιρό, οδηγούν όπως ακριβώς ερωτεύονται: αδιάφορα. Και αυτό είναι τραγικά επικίνδυνο
εγω απλα θα σας πώ να ξαναδειτε το βιντεο αργα και προσεχτικά στα πρωτα δευτερόλεπτα , εκεί φαινεται η παπαρια που παίχτηκε και ποιος εκλεισε ποιον ... δικαιο για τα περαιτέρω δεν δινω σε κανέναν αλλά κι εγω θα εβριζα στην καλύτερη .
Κανεις μας δεν ειναι αγιος στον δρόμο .