View Full Version : Αντλία βενζίνης 990Adv
crfouras
17/05/2012, 09:13
H αντλία που έβαλα κοστίζει 48ευρώ και ο τορναδόρος μου πήρε και 5 για το κούρεμα.
Η αντλία του 950 είναι παλινδρομική. Μία μεμβράνη κινείται παλινδρομικά και σπρώχνει το καύσιμο προς τα καρμπυρατέρ. Η παλλινδρομική κίνηση επτυγχάνεται με ένα πηνείο που ενεργοποιείται διακοπτόμενα. Ο διακόπτης αυτός είναι φτιαγμένος από πλατινένιες επαφές οοποίες και φθείρονται από τους σπινθήρες. Αυτές αντικαθιστά το ηλεκτρονικό κιτάκι. Στο 990 η αντλία είναι περιστροφική και προωθεί το καύσιμο με μία περιστρεφόμενη φτερωτή. Άλλη αρχή λειτουργίας δηλαδή.
Γειά χαρά.
Ευχαριστω που μοιραζασαι μαζι μας τις "γνωσεις" σου:beer:
Είναι η αλληλεγγύη των μοτοσυκλετιστών. Γειά χαρά.
MiltiadisK.D
17/05/2012, 20:31
Είναι η αλληλεγγύη των μοτοσυκλετιστών. Γειά χαρά.
και των ΚΤΜαδων ενα παραπανο!;)
okourkoulos
23/05/2012, 10:22
Αυτό θα ήταν καλή λύση?
Υπάρχουν ήδη δύο φίλτρα μέσα.
πυξιδας990
23/05/2012, 10:32
Αυτό θα ήταν καλή λύση?
Υπάρχουν ήδη δύο φίλτρα μέσα.
στον μητσακη το ειχαν βαλει εξωτερικα με ευκολη προσβαση,για να μπορει να αλλαζεται τσακ μπαμ.ετσι ειχα διαβασει:wave2:
Το θέμα των φίλτρων το έχω δρομολογήσει. Σε κανένα δίμηνο πιστεύω θα έχω κινέζικα φίλτρα που να ταιριάζουν. Το θέμα της πρόσβασης δεν θα λυθεί, η τιμή όμως θα είναι κάτω από 30€.
πυξιδας990
23/05/2012, 16:50
Το θέμα των φίλτρων το έχω δρομολογήσει. Σε κανένα δίμηνο πιστεύω θα έχω κινέζικα φίλτρα που να ταιριάζουν. Το θέμα της πρόσβασης δεν θα λυθεί, η τιμή όμως θα είναι κάτω από 30€.
για να δουμε:wave2:
εχμμ..γκουχ γκουχ... κάνα νέο από το τελευταίο πείραμα?
Δεν ρωτώ για μένα, ένας φίλος μου ενδιαφέρεται... :lol::lol::lol:
Δυστυχώς ένα σπασμένο πόδι με καθυστέρησε από την τοποθέτηση για πειραματισμό του φίλτρου αναρρόφησης. Κατά τα άλλα είμαι έτοιμος για παραγωγή.
Γειά χαρά.
Κατέληξα σε αντλίες βενζίνας για το 990 injection κινέζικης κατασκευής στα 3,5bar για το ΚΤΜ 990 injection.
Όσοι χρειαστείτε εδώ είμαστε. Στο σετάκι δεν περιλαμβάνονται φίλτρα ή άλλα (άχρηστα) λαστιχάκια, ούτε ο μεταλλικός κλωβός και η μεταλική "φωλιά" της αντλίας, (εξίσου άχρηστα) όπως στο μανίσιο σέτ της αντλίας. Περιλαμβανονται μόνο τα απαραίτητα: το "μικρό" ορινγκ 60Χ3 που κόβεται συνήθως όταν βγάζουμε την ανλία στο σημείο στεγάνωσης της βάσης της αντλίας και ένα μικρό ορινγκ για να στεγανώνει την σύνδεση της αντλίας με το φίλτρο αναρόφησης.
Γειά χαρά.
εχμμ..γκουχ γκουχ... κάνα νέο από το τελευταίο πείραμα?
Δεν ρωτώ για μένα, ένας φίλος μου ενδιαφέρεται... :lol::lol::lol:
Δύο σέτ φίλτρων έχουν ήδη τοποθετηθεί σε μηχανάκια και λειτουργούν κανονικά, εδώ και ένα μήνα. Η παρτίδα δεν έχει ακόμα φορτωθεί, οπότε αναμένουμε...
indianos950
15/01/2013, 09:39
Κανένα νέο απο τις τρόμπες που δουλεύετε έχουν αξιοπιστία κάποιο πρόβλημα;
Αν οχι Ρίχτες για πώληση και Ευρώπη μεριά
Η δικιά μου δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ και ένα χρόνο. Όταν λές Ευρώπη μεριά;