View Full Version : Ανάβρα Μαγνησίας Κυριακή 8-4-12
καλα,κατσε να ξαναπαμε βολτα και θα παρω μαζι το μενιρ του οβελιξ να στο φορτωσω να χουμε το κεφαλι μας ησυχο!!:a9:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hell_Rider
08/04/2012, 20:03
Μάκη, Βασίλη, ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες και την παρέα!
(αν είμαι κι εγώ στο video, κόφτε! κόφτε! :D )
εμεις Ευχαριστουμε Ελενη !
ο Μακης θα κανει το μονταζ..οποτε εκει τα γιουχαρισματα :lol: εγω απλα τραβηξα :p
sotostzav
08/04/2012, 20:04
αντε να βγουνε και τα βιντεα on air!!!!!!
HelenKoR
08/04/2012, 20:09
ναι,η αληθεια ειναι πως για σπουργιτι,τρως πολυ!!:bawl: [...]
Σαρδανάπαλε! :lol:
Το εκλαμβάνω ως κοπλιμέντο. Τον τελευταίο καιρό διαθέτω όλες τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις μου για να παχύνω. Χαίρομαι που επιτέλους αναγνωρίζονται οι φιλότιμες προσπάθειές μου! :p
HelenKoR
08/04/2012, 20:11
εμεις Ευχαριστουμε Ελενη !
ο Μακης θα κανει το μονταζ..οποτε εκει τα γιουχαρισματα :lol: εγω απλα τραβηξα :p
Μη γελιέσαι αγαπητέ μου! Δεν την γλιτώνεις έτσι εύκολα!! Και το εκτελεστικό όργανο τιμωρείται. :p :tooth:
sotostzav
08/04/2012, 20:12
Σαρδανάπαλε! :lol:
Το εκλαμβάνω ως κοπλιμέντο. Τον τελευταίο καιρό διαθέτω όλες τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις μου για να παχύνω. Χαίρομαι που επιτέλους αναγνωρίζονται οι φιλότιμες προσπάθειές μου! :p
θρι λιτλ μπερντς αρ σιτινγκ!!!!:smokin:
Hell_Rider
08/04/2012, 20:14
Μη γελιέσαι αγαπητέ μου! Δεν την γλιτώνεις έτσι εύκολα!! Και το εκτελεστικό όργανο τιμωρείται. :p :tooth:
κοιτα που θα βρω και τον μπελα μου... :lol:
Psaxtiris
08/04/2012, 20:17
back to base.....:tooth::tooth::tooth:
χάρηκα που σας γνώρισα μεσιέδες και ματμαζέλες......
Hell_Rider
08/04/2012, 20:19
Ελα ωρε Βαιο !!!! και μεις χαρικαμε μαν !
sotostzav
08/04/2012, 20:25
δε πλεζουρ ιζ αουρς!!!!!
Pardalotzatziki
08/04/2012, 20:28
Μπραβο παιδια...Με το καλο και στην επομενη βολτιτσα...
Όποιος γνωρίζε τι δέντρο είναι αυτό, ας πει και εμάς ρε παιδιά γιατί δε ξέρουμε... το χρώμα όμως μας αρέσει :D
252821
Να μην το παιζω εξυπνακιας, γιατι πριν 5-6 μερες το εμαθα και γω, αλλα το δεντρο ειναι κουτσουπιά. Η αμυγδαλιά εχει ασπρα ανθη.
:wave2:
Η αμυγδαλιά εχει ασπρα ανθη.
Σε αυτό έχεις δίκιο. Έλα που δε παρατήρησα τα μωβ! :lol: :lol:
Hell_Rider
08/04/2012, 21:00
Δικαιωθηκαααααααααααα !!!!! :lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=iQ7zBtl6EL4
sotostzav
08/04/2012, 21:02
:rotflmao::bawl:
HelenKoR
08/04/2012, 21:33
:tooth:
Λοιπόν! Τώρα που έφαγα και στυλώθηκα, διότι εκεί στα αψηλά ρημαδοφάγαμε ένεκα υψομέτρου :smokin: , εκτός απο την ομολογουμένως όμορφη παρέα σας, σας ευχαριστώ και για τα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Επίσης μου αρέσει που γράφτηκαν κάμποσες σελίδες, και το πληκτρολόγιο του vaska θα πιάσει φωτιά όταν κάνει log in. :smokin:
ΥΓ: Απο δω και πέρα τον vaska θα τον συμβολίζω με το εξής ειμότικον :a44:
Είμαι σίγουρη οτι πρώτα έστριψε τσιγάρο ο vaska και μετά δημιουργήθηκε η ανάγκη για αυτό το ειμοτικον. :p
Αμυγδαλιά.
Η αμυγδαλιά έχει άσπρα άνθη μάστορα απ' όσον γνωρίζω. Για κόκκινα δεν έχω ακούσει - δει.
(ένα τέταρτο έκανα να το γράψω αυτό είναι κοκαλωμένα τα δάχτυλα).
Cpt. Haddock
08/04/2012, 22:29
Η αμυγδαλιά έχει άσπρα άνθη μάστορα απ' όσον γνωρίζω. Για κόκκινα δεν έχω ακούσει - δει.
Μπα, έβρεξε? :smokin:
AUFGEBRACHT
08/04/2012, 22:35
Απαραίτητο αξεσουάρ μαζί με τους χάρτες στο tankbag...
252866
back to base κι εμείς, βρεγμένοι ως το κόκκαλο, δεν υπάρχει πάνω μας κάτι που να είναι στεγνό. Το κάθε μπουφάν είναι τουλάχιστον 40 κιλά. Λογικά και ο daz θα είναι σπίτι του τώρα, οπότε κλείνω για σήμερα, δεν έχω άλλο κουράγιο μας μαστίγωνε η βροχή, και το χαλάζι (ναι καλά διαβάσατε "χαλάζι") 3 ώρες ανελλιπώς.
Απ' όλα είχε η βόλτα σήμερα με κερασάκι στην τούρτα 30 χλμ πριν την Πάτρα να σπάσει ένα προστατευτικό φτεράκι που έχω βάλει στον πίσω τροχό της χοντρής και να ακουμπάει πάνω στον τροχό. Μετά από έναν γρήγορο έλεγχο αποφάσισα να μην κάτσω στην βροχή να το αφαιρέσω αλλά να συνεχίσω για το σπίτι μου με μειωμένη ταχύτητα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε το μαρτύριο της σταγόνας παρατάθηκε για κάμποση ώρα. Τέλος πάντων αύριο τα υπόλοιπα, να πω μόνο ότι είσαστε όλοι καταπληκτικοί και η παρέα γαμάτη και ότι περάσαμε υπέροχα με όλη τη σημασία της λέξης.
Πολλά :a012::a012::a012: στη σύντροφο της ζωής μου, Χρύσα που ανέχεται το κόλλημά μου με τις μηχανές και ακολουθεί παντού με όποιες συνθήκες. Την πήρα σήμερα μαζί μου με αλλεργία και την επέστρεψα με σίγουρη πνευμονία.
Καληνύχτα.
Μπα, έβρεξε? :smokin:
Ναι ρε Γουλιέλμε έριξε μια δυο ψιχάλες !!!
................
ΥΓ: Απο δω και πέρα τον vaska θα τον συμβολίζω με το εξής ειμότικον :a44:
Είμαι σίγουρη οτι πρώτα έστριψε τσιγάρο ο vaska και μετά δημιουργήθηκε η ανάγκη για αυτό το ειμοτικον. :p
:a01::a01::a01:
Cpt. Haddock
08/04/2012, 22:41
Ναι ρε Γουλιέλμε έριξε μια δυο ψιχάλες !!!
Εισαι γκαντέμης τελικα ρε φιλΑΙ
(για αλλη μια φορα: ο γουλιελμος είχε βαλιστρα, όχι τόξο)
vaska είσαι μορφή, τέλος :beer:
back to base κι εμείς, βρεγμένοι ως το κόκκαλο, δεν υπάρχει πάνω μας κάτι που να είναι στεγνό. Το κάθε μπουφάν είναι τουλάχιστον 40 κιλά. Λογικά και ο daz θα είναι σπίτι του τώρα, οπότε κλείνω για σήμερα, δεν έχω άλλο κουράγιο μας μαστίγωνε η βροχή, και το χαλάζι (ναι καλά διαβάσατε "χαλάζι") 3 ώρες ανελλιπώς.
Απ' όλα είχε η βόλτα σήμερα με κερασάκι στην τούρτα 30 χλμ πριν την Πάτρα να σπάσει ένα προστατευτικό φτεράκι που έχω βάλει στον πίσω τροχό της χοντρής και να ακουμπάει πάνω στον τροχό. Μετά από έναν γρήγορο έλεγχο αποφάσισα να μην κάτσω στην βροχή να το αφαιρέσω αλλά να συνεχίσω για το σπίτι μου με μειωμένη ταχύτητα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε το μαρτύριο της σταγόνας παρατάθηκε για κάμποση ώρα. Τέλος πάντων αύριο τα υπόλοιπα, να πω μόνο ότι είσαστε όλοι καταπληκτικοί και η παρέα γαμάτη και ότι περάσαμε υπέροχα με όλη τη σημασία της λέξης.
Πολλά :a012::a012::a012: στη σύντροφο της ζωής μου, Χρύσα που ανέχεται το κόλλημά μου με τις μηχανές και ακολουθεί παντού με όποιες συνθήκες. Την πήρα σήμερα μαζί μου με αλλεργία και την επέστρεψα με σίγουρη πνευμονία.
Καληνύχτα.
taisteal
08/04/2012, 22:43
vaska είσαι μορφή, τέλος :beer:
αυτο.καλη ξεκουραση :wave2:
Η χαρά δική μας αγαπητέ :beer:
Εισαι γκαντέμης τελικα ρε φιλΑΙ
(για αλλη μια φορα: ο γουλιελμος είχε βαλιστρα, όχι τόξο)
Ο Ζορός δεν είχε σπάθη, ο Γουλιέλμος δεν είχε τόξο, πουθενά δεν μπορούμε να σε πιάσουμε ρε ΦΙΛΑΙ χαχαχαχαχα
Πρέπει να ξαναπιάσω το βιβλίο αν θέλω να σου τη λέω.
Φιλιά, πάω για νάνι.
Μπα, έβρεξε ; :D
Λουλούδι μου τουλάχιστον έφαγες καλά και αντέξεις την διαδρομή χα,χα,χα.
Αύριο σε βλέπω να κόβεις βεντούζες στην Χρύσα.
parachuter
09/04/2012, 00:11
μπραβο παιδες....παντα τετοια και καλυτερα.....ΚΤΜι (τελικα ειμαστε λιγοι και καλοι)χαχαχα....
Τελικά μου πήρε λίγη παραπάνω ώρα το βίντεο, από ότι περίμενα, αλλά είναι έτοιμο :D
Σωτήρη σου έκλεψα μια φωτογραφία για το τέλος :ninja:
Ιδού: http://www.youtube.com/watch?v=aa2bpezlyOs
Pardalotzatziki
09/04/2012, 00:52
Τελικά μου πήρε λίγη παραπάνω ώρα το βίντεο, από ότι περίμενα, αλλά είναι έτοιμο :D
Αψογο...και η επιλογη του κομματιου... She could be yours....the cow...
Μπραβο παιδια...Με το καλο και στην επομενη βολτιτσα...
Να μην το παιζω εξυπνακιας, γιατι πριν 5-6 μερες το εμαθα και γω, αλλα το δεντρο ειναι κουτσουπιά. Η αμυγδαλιά εχει ασπρα ανθη.
:a013: το δεντρο που "και καλα" κρεμαστηκε ο judas απο τυψεις...
DimChios
09/04/2012, 09:15
Η χαρά δική μας αγαπητέ :beer:
η Χαρα ειναι δικη μου και κοψτε τις αηδιες! :a015:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
ωραια φαγατ...εεεε... περασατε ε? Μπραβο, μπραβο!
Στην επόμενη....μπορει....το ευχομαι!
:beer::wave2:
1:59 ... "Οι πειρασμοί στον δρόμο της νηστείας ..." :bawl:
MILF said: Χασάπη θα σε κόψω κομμάτια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:moutza::moutza::moutza:
1:59 ... "Οι πειρασμοί στον δρόμο της νηστείας ..." :bawl:
Αισθητή η απουσία σου Μήτσε.
hell rider :beer: για το βιντεακι !!!!
Το καλό είναι ότι γυρίσαμε φρεσκοπλυμένοι, αλλά τώρα είμαστε και οι δύο στη δουλειά. Περισσότερα το μεσημέρι. Παίδες ένα μπορώ να πω, "Ευχαριστώ για την παρέα". Μπορεί να γυρίσαμε μούσκεμα αλλά είχαμε ένα χαμόγελο από το ένα αυτί έως το άλλο.
Τα λέμε.
Το καλό είναι ότι γυρίσαμε φρεσκοπλυμένοι, αλλά τώρα είμαστε και οι δύο στη δουλειά. Περισσότερα το μεσημέρι. Παίδες ένα μπορώ να πω, "Ευχαριστώ για την παρέα". Μπορεί να γυρίσαμε μούσκεμα αλλά είχαμε ένα χαμόγελο από το ένα αυτί έως το άλλο.
Τα λέμε.
ψευτη....:smokin:
ψευτη....:smokin:
Εσύ να κάθεσαι σπίτι και να μαζεύεις τα ευρώ να κάνεις μασούρια μιας και βόλτες δεν έρχεσαι και μετά να λες εμένα ψεύτη.
:a9::a9::a9:
Hell_Rider
09/04/2012, 13:45
MILF said: Χασάπη θα σε κόψω κομμάτια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:moutza::moutza::moutza:
http://www.youtube.com/watch?v=LtaH2yllusU
Hell_Rider
09/04/2012, 13:55
hell rider :beer: για το βιντεακι !!!!
Trooper !!! http://www.youtube.com/watch?v=35iOWuRhPos&feature=related :a33:
sotostzav
09/04/2012, 13:55
3:40..το stand τζομπανεεεεεε!!!:a029: μπραβο ρε μακαρε,το βιντεακι μαμησε!!!:a20: να ειμαστε καλα να ξαναμαζευτουμε και ακομα περισσοτεροι!!!
Hell_Rider
09/04/2012, 13:59
3:40..το stand τζομπανεεεεεε!!!:a029: μπραβο ρε μακαρε,το βιντεακι μαμησε!!!:a20: να ειμαστε καλα να ξαναμαζευτουμε και ακομα περισσοτεροι!!!
νομιζα ειναι αυτοματο στο cbf :rotflmao:
sotostzav
09/04/2012, 14:02
νομιζα ειναι αυτοματο στο cbf :rotflmao:
και γω μαλλον αυτο θα νομιζα:D :a012: και σε σενα βασιλη για τα δοκουμεντα!!
Hell_Rider
09/04/2012, 14:05
και γω μαλλον αυτο θα νομιζα:D :a012: και σε σενα βασιλη για τα δοκουμεντα!!
χαχα τωρα εμαθες :D προσπαθησα για το καλυτερο...την επομενη φορα θα ειναι σιγουρα καλυτερο !!!!! :smokin:
Εσύ να κάθεσαι σπίτι και να μαζεύεις τα ευρώ να κάνεις μασούρια μιας και βόλτες δεν έρχεσαι και μετά να λες εμένα ψεύτη.
:a9::a9::a9:
σιγα ρε βγηκες μετα απο ενα χρονο κ μιλας??ουτε ο camen δεν απεχει τοσο....:a22:
taisteal
09/04/2012, 18:03
Τελικά μου πήρε λίγη παραπάνω ώρα το βίντεο, από ότι περίμενα, αλλά είναι έτοιμο
:a20:
HelenKoR
09/04/2012, 18:32
+675
Εξαίρετο video! Να στε καλά!
Μπραβο στην παρεα παντα τετοια:beer::beer:
Hell_Rider
09/04/2012, 21:59
Αποστοληηηηηηηηη !!! περιμενουμε τις φωτο σου !!!!
:a014:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
+675
Εξαίρετο video! Να στε καλά!
Μπραβο στην παρεα παντα τετοια:beer::beer:
Αποστοληηηηηηηηη !!! περιμενουμε τις φωτο σου !!!!
:a014:
ο σουπιας λειπει...φωτο απο αυριο...<ρουφιανος mode off> :ninja:
Τελικά μετά από 1 μέρα καθυστέρηση (μιας και όταν γυρίσαμε πλακώθηκα στη δουλειά - χωρίς λεφτά - γαμώ τις αγγαρείες μου γαμώ) βρήκα λίγο χρόνο να γράψω κι εγώ 5 αράδες.
Ήταν μια βόλτα που είχα καιρό στο μυαλό μου και ήθελα να την κάνω. Μέσα στο γενικότερα άσχημο κλίμα που επικρατεί γύρω μας, η βολτούλα αυτή θα ήταν μια καλή εκτόνωση από τα καθημερινά αλλά και μια καλή φόρτιση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Η απόφαση πάρθηκε, η ιδέα κατατέθηκε γραμμένη στις σελίδες τούτου του φόρουμ και τα τηλ διαδέχονταν το ένα το άλλο.
"Που θα πάτε ρε μ@λ@κ@ θα ρίχνει καρέκλες". - Καλά να κάνει θα πάω.
"ρε συ πάμε μία βόλτα γύρω Πελοπόννησο, μην τραβηχτούμε εκεί πάνω" - Όχι θα πάω Ανάβρα έστω και μόνος μου. Κλπ.
Μέτραγα τις μέρες ανάποδα μέχρι την Κυριακή, ωστόσο έκανα και μερικά τηλ σε φίλους που ήξερα ότι ήθελαν να έρθουν αλλά δεν είχαν δηλώσει. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν μπορούσε να έρθει, αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένος να πάω. Όσο πλησίαζε η Κυριακή άρχισε να μαζεύεται το παρεάκι, ένα τσούρμο άγνωστοι που όμως είχαν την όρεξη για βόλτα. Σε ερώτηση της Χρύσας "πόσοι τελικά θα είμαστε???" η απάντηση ήταν κάμποσοι αλλά μπορεί και μόνο οι δυό μας.
Με τα πολλά έγιναν οι συνεννοήσεις για το που θα βρισκόμαστε και με ποιους και δεν κρύβω την ανησυχία μου, αν τελικά θα κατάφερνα να είμαι στο ραντεβού λόγω του γνωστού σε όλους προβλήματος που έχω, με τον προσανατολισμό, χρόνια τώρα. Όμως υπολόγιζα στην πολύτιμη βοήθεια του Αποστόλη (Σουπιάς ή Daz) που τελικά αποφάσισε ν' ακολουθήσει,ο οποίος είναι κινητό gps αλλά και στα σύγχρονα βοηθήματα της τεχνολογίας, μιας και πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός garmin.
Κυριακή πρωί ξεκινάμε από Πάτρα και ο σκατόστομος Σουπιάς λέει το Θεϊκό "έχετε πάρει αδιάβροχα??? Θα φάμε μπόλικο νεράκι." Η Χρύσα με λοξοκοιτάει κι εγώ με άνεση έμπειρου καπετάνιου που διαβάζει τον καιρό αλλά και το πέταγμα των πουλιών :D, της απαντάω "μη δίνεις σημασία αγάπη μου, δεν ξέρει τι του γίνεται".
Φτάνοντας Ναύπακτο επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά οι γνώσεις μου σχετικά με τον καιρό. Άνοιξαν οι ουρανοί κι έριχνε το νερό με τους κουβάδες. Για 10 περίπου χλμ δεν μπορούσαμε να δούμε στα 3 μέτρα από το νερό. Κάτω από μια γέφυρα βγάζει ο Σουπιάς τον καταδυτικό του εξοπλισμό (βατραχοπέδιλα κλπ αηδίες που φοράνε οι αδερφές μόλις βραχεί λίγο το κωλαράκι τους) κι αρχίζει να ντύνεται αφήνοντάς μας να κοιτάμε σκεπτόμενοι ότι μετά από τόσο νερό που έχουμε φάει στις βόλτες θα έπρεπε να έχουμε πάρει από ένα αδιάβροχο ο καθένας.
Τες πα ξαναπήραμε τους δρόμους ενώ στο μυαλό μου έπαιζε σοβαρά η περίπτωση της ακύρωσης της βόλτας. Όταν στο ξεκίνημα γίνεσαι παπάκι από το νερό, ορθολογιστικά σκεπτόμενος πρέπει να σταματήσεις και να γυρίσεις πίσω στην ασφάλεια και τη ζέστη του σπιτιού σου. Αμ δε. Ξορκίσαμε τη βροχή με τον εξοπλισμό του Daz και λίγο μετά ήλιος και μάλιστα καυτός, τόσο που σε λίγο είχαμε στεγνώσει. Τα χλμ μέχρι την Άμφισσα (1ο τσεκ πόιντ) κύλησαν όμορφα, με μας να ρουφάμε με όλες μας τις αισθήσεις εικόνες και μυρωδιές. Καφεδάκι στην Άμφισσα και το γκρουπάκι με τα παιδιά από Αθήνα καταφτάνει. Μαζί τους και το Λενάκι (Helenkor,εξαιρετική παρουσία και μεγάλη μου αγάπη), η οποία πιάνει μια καρέκλα που τη χτυπάει ο ήλιος και βιδώνεται πάνω της. Από το πουθενά βρέθηκε μ' ένα κρουασάν στο χέρι κι άρχισε να το ματσουλάει. Η αλήθεια είναι ότι πάντα όταν τη βλέπω να τρώει, αναρωτιέμαι που πηγαίνει το φαγητό, γιατί η Ελένη είναι 32 κιλά μαζί με τα δέρματα, τις ξύστρες και το κράνος. Οπότε do the math.χαχαχαχαχα
...........................................
...................................
Έγιναν οι συστάσεις με τους λοιπούς, άνοιξα εγώ το κουτάκι και πείραζα τους πάντες αλλά περισσότερο τον δόλιο τον Αποστόλη και τη Χρύσα. Συνήθως ξεδιπλώνω όλο μου το ταπεραμέντο σε δυό άλλα καλόπαιδα (Νιο 123456789... και camen) οι οποίοι όμως έλαμψαν δια της απουσίας τους.
Τελικά μετά από αρκετή ώρα και αφού η Ελένη είχε ολοκληρώσει την αποστολή "καταβροχθίστε ένα κρουασάν", ξεκινήσαμε για Λαμία (παρά λίγο βέβαια να πάρουμε μαζί μας κι έναν ντόπιο κάφρο παππού που αποφάσισε ξαφνικά να πάει από τέρμα δεξιά,τέρμα αριστερά στον δρόμο και αφού είχαν προηγηθεί παρατεταμένα κορναρίσματα - αλλα ο τύπος ήταν στην κοσμάρα του), όπου μας περίμενε έτερος Καππαδόκης ονόματι Tommy Dakar, από τον οποίο ευγενικά ζητήσαμε να μας βγάλει στον περιφερειακό προς Δομοκό, χωρίς να μπλέξουμε με κίνηση, μιας και είναι ντόπιος και γνωρίζει τους δρόμους. Ο τύπος έχει κάνει τον δρόμο προς Δομοκό το ιδιωτικό του πιστάκι και πήγαινε τάπα λέμε. Απίστευτος χεράς :a012::a012: ο νεαρός. Εγώ η κουλάτζα κατέβαλα προσπάθειες για να μην τον χάσω και από πίσω ο Αποστόλης λύσσαγε που ήταν αναγκασμένος να πηγαίνει με τους δικούς μου ρυθμούς. Ήθελε κι αυτός να παίξει. Επίσης εδώ ν' αποκαλύψω ότι το παλικάρι με το νικ "Ψαχτήρης" (άλλο τρελό οδηγάκι) με το ομολογουμένως πανέμορφο 990, ανήκει κι αυτός στο γκρούπ των γρήγορων. Τον είχαμε βάλει σκούπα λόγω χρώματος μοτό για να τον βλέπω εύκολα από τους καθρέφτες και ο τύπος ήθελε να περάσει από πάνω μας και να βγει μπροστά να στρίψει κι αυτός.
Ο vaska λοιπόν τηρώντας ευλαβικά το "αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω" , αφού ανάγκασε τους υπολοίπους να πηγαίνουν αργά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας οδήγησε το παρεάκι στην Ανάβρα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!.
Εκεί μας περίμενε αντιπροσωπία του Θεσσαλικού κλιμακίου (Hell_Rider & DXeavy). Ο ένας εξ αυτών μάλιστα άτυπα ανέλαβε και τον ποιοτικό έλεγχο των νηστίσιμων κρεατικών που θα τρώγαμε.
Η Ανάβρα Υπέροχη, η διαδρομή μέχρις εκεί απλά απίστευτη και για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε η σχετικότητα του χρόνου. Ο χρόνος κυλάει τελείως διαφορετικά σε κείνα τα μέρη. Ανθρώπινα, όμορφα, ήσυχα και προ πάντων αργά. Φαίνεται στα πρόσωπα των ντόπιων, στις κινήσεις τους ακόμα και στον τρόπο που μιλάνε. Εμείς προσπαθούμε να χωρέσουμε τόσα πολλά πράγματα σε τόσο λίγο χρόνο που ουσιαστικά χάνουμε το νόημα.
Τα κατοπινά που έλαβαν χώρα στο τραπέζι του καφέ αλλά και του φαγητού, ήταν οι καθιερωμένες πια κουβέντες και πειράγματα μιας τυπικής παρέας που τα περισσότερα μέλη της γνωρίστηκαν μόλις πριν λίγο. Κλάψαμε από το γέλιο, απολαύσαμε την Ελένη να ξανατρώει, τη Χρύσα να γελάει μέχρι δακρύων και να χάνεται στο αβυσσαλέο σκοτάδι μιας τουαλέτας για μακρό χρονικό διάστημα, κάναμε μπόλικες μοτοσυζητήσεις με άπειρα θέματα από επιδόσεις μέχρι εξοπλισμό. Τυπικά πράγματα δλδ χωρίς καμία μα καμία συνοχή. χαχαχαχαχα.
****Ανακαλύψαμε ότι ο Σουπιάς έχει τάσεις παιδοφιλίας (όλο και άπλωνε τα κουλά του στο Ελενάκι με διάφορες προφάσεις. Θα στα κόψω ρε, η Ελένη τελεί υπό την αιγίδα του vaska)******
Πραγματικά ήταν όμορφα και το παρεάκι δυνατό. Παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής ήμασταν πραγματικά όλοι χαμογελαστοί, απόδειξη ότι η βόλτα άξιζε τον κόπο.
Εμείς βέβαια που θα γυρίζαμε Πάτρα είμαστε χαμογελαστοί γιατί είχαμε άγνοια του τι θα συναντούσαμε στην επιστροφή. Το δράμα του βρεγμένου και παγωμένου αναβάτη μόλις άρχιζε.
...................................
Μετά τον Μπράλο και με κατεύθυνση το Λιδορίκι άρχισαν τα όργανα. Από ψιχάλες μέχρι και τόσο νερό που να μη μπορείς να δεις στα 5 μέτρα. Το κρύο δε απίστευτο. Σε μερικά σημεία φάγαμε και χαλάζι. Κι εδώ αρχίζουν τα παρατράγουδα. Το κράνος μου άρχισε να βάζει νερά, με αποτέλεσμα να έχω νερό κι από μέσα κι από έξω στη ζελατίνα και να δυσκολεύομαι πολύ να δω.Απαράδεκτο για τέτοιου επιπέδου κράνος και σήμερα μάλιστα θ' αρχίσω τα τηλ. Έμαθα παίζει αστοχία σε μια παρτίδα οπότε κι έχουν γίνει ανακλήσεις για αλάγή του λάστιχου στεγάνωσης. Ίδωμεν.
Με μεγάλη δυσκολία μπορούσα να πάω max 40 χλμ/ω, με ανοιχτή ζελατίνα με μαστίγωνε η βροχή που την έφερνε ο αέρας με ριπές στο πρόσωπό μου, με κλειστή δεν έβλεπα. Ο δρόμος σε μερικά σημεία γλιστρούσε απίστευτα. Ο φουκαράς ο daz από πίσω, ενώ θα μπορούσε να κινηθεί πολύ πιο γρήγορα, ήταν αναγκασμένος να πηγαίνει αργά με τους δικούς μου ρυθμούς. Η Χρύσα πίσω μου να έχει γίνει κατεψυγμένη (ήταν ψιλο άρρωστη όταν φύγαμε από Πάτρα) και να σκέφτομαι ότι όταν θα φτάναμε θα κρεβατώνονταν άσχημα. Στάση υποχρεωτική για καφέ και τσίπουρο στο Λιδορίκι. Είμαστε όλοι βρεγμένοι αλλά εγώ την είχα ακούσει άσχημα μιας και το μπουφάν μου έβαλε κι αυτό νερά. Ήμουν βρεγμένος και παγωμένος όσο δεν πήγαινε. Κοίτα δεις λέω μέσα μου που η όμορφη βολτούλα εξελίσσεται σε εφιάλτη.
Συνεχίζουμε και βροχή βροχή βροχή ααα και να μην ξεχάσω να σας πω ότι έβρεχε. Αέρας κρύο και βροχή αλλά οι τρελοί συνεχίζουν μέχρι που 30 - 40 χλμ πριν την Πάτρα σπάει η βάση ενός προστατευτικού φτερού που έχω βάλει στον πίσω τροχό της χοντρής, με αποτέλεσμα να σταματήσουμε στην άκρη του δρόμου για να ελέγξουμε τη ζημιά.
Δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά έβρεχε καταρρακτωδώς. Η απόφαση μετά από μια γρήγορη εκτίμηση, ήταν να συνεχίσω έτσι προς Πάτρα, με το προστατευτικό να ξύνει πάνω στον τροχό, στη χειρότερη θα γ@μούσα μόνο το λάστιχο. Άλλο πρόβλημα δεν θα είχα, οπότε αποφασίστηκε βούρ αλλά με μικρές ταχύτητες. Η βροχή στο δρόμο στην περίπτωσή μου ήταν ότι καλύτερο κι εγώ κυνηγούσα τις λούμπες για να μη διαλύσω τελείως το λάστιχο. Μαζί με τον τροχό που κολυμπούσε στα νερά, κολύμπησαν και οι μπότες μου κι έβαλαν και αυτές νερό :cry::cry:.
Το αποτέλεσμα ήταν να είμαστε Πάτρα γύρω στις 11:00 βρεγμένοι ως το κόκκαλο και παγωμένοι. Η Χρύσα έτρεμε από το κρύο αλλά χωρίς άλλες επιπτώσεις.
Άλλη μια φορά :a012::a012:Χρύσα.
Όπως είδατε η βόλτα αυτή είχε απ' όλα.
Μάγκες χάρηκα που σας γνώρισα και τα είπαμε, σίγουρα θα υπάρξει κι επόμενη φορά.
@ Daz: ευχαριστώ φίλε για το σαπόρτ και σόρυ που σε ανάγκασα να πηγαίνεις αργά με τους δικούς μου ρυθμούς. Στην επόμενη να το σκεφτείς πολύ σοβαρά πριν ακολουθήσεις.
@ HelenKoR: Μικρό πολλά μπράβο, άψογη σε όλα (ακόμα και απέναντι στο σεξιστικό γουρούνι τον Daz)
@ TommyDakar, Ψαχτήρη και λοιπούς γλήγοροι : Μπράβο παίδες, είστε τρελά χέρια.
Πάλι σεντόνι έγραψα, φανταστείτε πως λειτουργεί η στέρηση σ' έναν άνθρωπο.
Καλά χιλιόμετρα σε όλους και πάντα όρθιοι.
HelenKoR
10/04/2012, 08:55
ο σουπιας λειπει...φωτο απο αυριο...<ρουφιανος mode off> :ninja:
Θα εξοικειώνεται με τα βράγχια που έβγαλε. :p
Καλά χιλιόμετρα σε όλους και πάντα όρθιοι.
μη γραψεις αλλα , τελειωσε ο 'λιοσπορος......
Υ.Γ. απο τις φωτογραφιες ειδα πως οι περισσοτεροι νηστευανε ...σωστα? ασε που ο HellRider το εχει μπουχτησει ...... :cool:
HelenKoR
10/04/2012, 09:17
[...]
****Ανακαλύψαμε ότι ο Σουπιάς έχει τάσεις παιδοφιλίας (όλο και άπλωνε τα κουλά του στο Ελενάκι με διάφορες προφάσεις. Θα στα κόψω ρε, η Ελένη τελεί υπό την αιγίδα του vaska)******
[...]
Σε ποιον τα πουλάς αυτά; Αφού θέλεις να με παντρέψεις με τον Daz (υποπτευομαι για να μην χαθεί το είδος του ψιλόλιγνου ανθρώπου) :tooth:
vaska σ'αγαπάμε!
Σε ποιον τα πουλάς αυτά; Αφού θέλεις να με παντρέψεις με τον Daz (υποπτευομαι για να μην χαθεί το είδος του ψιλόλιγνου ανθρώπου) :tooth:
vaska σ'αγαπάμε!
Ελένη μην ενδώσεις ακόμα (ξέρω έτοιμη είσαι) αλλά κρατήσου μέχρι το γάμο
χαχαχαχαχαχα
vaska πολλές :beer: για το μίνι ταξιδιωτικό και πολλά :a012: για την επιστροφή σας.
Να είμαστε όλοι καλά να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα ακόμη.
(υποπτευομαι για να μην χαθεί το είδος του ψιλόλιγνου ανθρώπου) :tooth:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα WIN! :D :beer:
Βλέπω αποκτήσαμε και άλλον με ικανότητες βροχοποιού! :p
Πάντα τέτοια παίδες :beer:
Βλέπω αποκτήσαμε και άλλον με ικανότητες βροχοποιού! :p
Πάντα τέτοια παίδες :beer:
Αν εννοείς εμένα κάνεις λάθος. Ο ονομαστός βροχοποιός του φόρουμ κανονίζει να βρέχει για τους άλλους, ατόν δεν τον ακουμπάει ψιχάλα. Είναι όπως λέμε "γύρω γύρω Σάββατο κι εκεί που είναι αυτός Κυριακή".
Αλλά παράπονο δεν έχω, έκανα ένα πίλινκ στο πρόσωπο άλλο πράγμα.
:bigcry::bigcry::bigcry:
Vaska και σε όλη την παρέα τα σέβη μου !! πολύ ωραία η βολτούλα !! δυστυχώς λόγω ξενυχτιού του σαββάτου και υποχρεώσεων την κυριακή δεν κατάφερα να ακολουθήσω.. Έχω ήδη 2 απουσίες και είμαι απαράδεκτος .. Την επόμενη φορά θα με πάρετε μαζί σας
??? ε φανταστικέ vaska ???
Παντα όρθιοι και κόντρα στην κόντρα .. βόλτες όσο αντεχουμε !!
HelenKoR
10/04/2012, 13:47
Ελένη μην ενδώσεις ακόμα (ξέρω έτοιμη είσαι) αλλά κρατήσου μέχρι το γάμο
χαχαχαχαχαχα
Για χάρη σου θα κρατηθώ και μετά τον γάμο! :blush:
Hell_Rider
10/04/2012, 15:16
Vaska !! παρε κρασακι γιατι δεν πινουμε μπυρα :p
:a33:
taisteal
10/04/2012, 16:17
VASKA η βολτα μαζι σου ειναι τρελη εμπειρια :D περιμενουμε την επομενη με αγωνια :smokin:
DAZ που ειναι οι φωτο?:a014:
parachuter
10/04/2012, 18:28
ηθελα να ακολουθησω αλλα ηταν Κυριακη που δουλευα...ελπιζω την επομενη φορα
VASKA η βολτα μαζι σου ειναι τρελη εμπειρια :D περιμενουμε την επομενη με αγωνια :smokin:
DAZ που ειναι οι φωτο?:a014:
Αν καταφέρω αυριο να είμαι στο σπίτι μια λογική ώρα θα τις ανεβάσω. Αλλιώς την Πέμπτη. Δεν έχω και πολλές όμως.
Δεν έχω και πολλές όμως.
Ε καλά, βάλε και αυτές με την Ελένη τότε :D :lol:
taisteal
10/04/2012, 21:00
Ε καλά, βάλε και αυτές με την Ελένη τότε :D :lol:
+10000000000000
ΕΛΕΝΗ?????ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ(VASKA)????ντροπη και αι(ε)σχος......
Υπάρχουν κάτι λίγες φωτό κι από μένα
253081
Η μάχιμη Χρύσα μαζεύει Ήλιο, σαν να ήξερε τι την περίμενε στην επιστροφή.
253082
Τα 'ργαλεία στην Άμφισσα
253083
Τα δυό καλόπαιδα έρχονται χωρίς ίχνος Ιπποτισμού. Που το παρατήσατε το κορίτσι βρε???
253084
Ανάβρα, σε καφέ εμείς, σε παράταξη τα μωρά.
253086
Ντροπές :blush::blush: από τη γυναικεία νότα της παρέας.
Τέλος, αυτές ήταν, άντε και στην επόμενη.
Hell_Rider
11/04/2012, 14:58
253085
Η παλιοπαρέα.
ΤΥΧΑΙΟ ????????????????????
Προσεξτε που καθησαμε με τον dxeavy....... ειναι μεσα στο αιμα του Θεσσαλικο Κλιμακιου......
:rotflmao::rotflmao: