View Full Version : ΔΙΑΣ. Επικ
Έχετε παρατηρήση τώρα τελευταία ό,τι οι ομάδες ΔΙΑΣ έχουν ξεφύγει.? Αυτό το οικονομικό όντως μας έχει επηρεάσει όλους όπως και τα επεισόδια στην Αθήνα γενικότερα αλλά η συμπεριφορά τους το τελευταίο δίμηνο έχει ξεφύγει.
el_hymador
03/04/2012, 23:42
Έχετε παρατηρήση τώρα τελευταία ό,τι οι ομάδες ΔΙΑΣ έχουν ξεφύγει.? Αυτό το οικονομικό όντως μας έχει επηρεάσει όλους όπως και τα επεισόδια στην Αθήνα γενικότερα αλλά η συμπεριφορά τους το τελευταίο δίμηνο έχει ξεφύγει.
...μάλλον θα τους κερατώνει η ομαδα ΗΡΑ και έχουν τα νεύρα τους...
Είχες κάποιο προσωπικό περιστατικό; γιατί το λες αυτό; εγώ το ίδιο τους βλέπω.
RAMMSTEIN
04/04/2012, 00:01
ναι γιατι πριν ήταν κομπλε η συμπεριφορα τους, τώρα χαλασε
GIXXERAKIAS
04/04/2012, 08:27
...μάλλον θα τους κερατώνει η ομαδα ΗΡΑ και έχουν τα νεύρα τους...:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Πάντως εμένα όσες φορές με έχουν σταματήσει (και είναι αρκετές λόγω δουλειάς) δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.Μήπως πρέπει να σκεφτείτε αν το πρόβλημα το έχετε εσείς με την "εξουσία" και αυτό σας βγαίνει όταν σας σταματάνε για έλεγχο,με αποτέλεσμα να σας αντιμετωπίζουν αναλόγως?Λέω εγώ τώρα....:rolleyes:
DimChios
04/04/2012, 08:32
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Πάντως εμένα όσες φορές με έχουν σταματήσει (και είναι αρκετές λόγω δουλειάς) δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.Μήπως πρέπει να σκεφτείτε αν το πρόβλημα το έχετε εσείς με την "εξουσία" και αυτό σας βγαίνει όταν σας σταματάνε για έλεγχο,με αποτέλεσμα να σας αντιμετωπίζουν αναλόγως?Λέω εγώ τώρα....:rolleyes:
σωστο κι αυτο αλλα εμενα προχτες (και λυθηκα στο γελιο)...εχω σταματησει σε φαναρι με το RR και αριστερα μου εχουν αραξει 2 ΔΙΕΣ και πινουν φραπεδουμπα!
Μου κανει λοιπον ο ενας νοημα "φωτα, δεν εχεις φωτα! γιατι δεν εχεις φωτα?"
Κοιταω εγω μπροστα, ολα κανονικα...
τον ρωταω να επιβεβαιωσω μπας και δεν ακουσα καλα "τι ειπες?"
- "Φωτα ρε! Γιατι δεν εχεις φωτα?"
(ξανακοιταω) - "Καλα ρε, στραβομαρα εχεις? Απλα στο RR δουλευει μονο το δεξι στη μεσαια σκαλα!" :a28:
...ρουφηξε μια τζουρα απ τον καφε του με στυλ και γυρισε να χαζεψει το Versys του...
:bawl:
..........- "Φωτα ρε! Γιατι δεν εχεις φωτα?".........
επρεπε να του πεταξεις ενα ''ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ'' να μεινει παγωτο.:tooth:
DimChios
04/04/2012, 08:43
μωρε κανενα τουβλο επρεπε να του πεταξω να κανουνε παρεα τ αδερφακια αλλα... :bawl:
MG-KTiNoS
04/04/2012, 08:48
Καλά είναι να μην έχεις πολλές κουβέντες.
Χαρτιά?
Πάρε
και τίποτε άλλο.
Οι "άνθρωποι" είναι προβληματικοί.
harris_x
04/04/2012, 08:58
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
christof40
04/04/2012, 09:07
Έχετε παρατηρήση τώρα τελευταία ό,τι οι ομάδες ΔΙΑΣ έχουν ξεφύγει.? Αυτό το οικονομικό όντως μας έχει επηρεάσει όλους όπως και τα επεισόδια στην Αθήνα γενικότερα αλλά η συμπεριφορά τους το τελευταίο δίμηνο έχει ξεφύγει.ηθικον διδαγμα.....οι πολλοι καφεδες στο everest πειραζουν στα νευρα.
Anetheron
04/04/2012, 09:12
Σταματημενος πιο μπροστα απο το φαναρι,περιμενοντας το πρασινο και κοιτωντας το πισω αμαξι,2 μοτο της ΔΙΑΣ με προσπερνανε και σταματανε πιο μπροστα μου.Παω κι γω πιο κοντα τους και μου λεει ο ενας:
-Ρε μαγκα,απο κει το βλεπεις το φαναρι?
-Εσυ το βλεπεις?Παραδειγματιζομαι... (του λεω)
Αλλαγη βλεμματος μπροστα λοιπον και την εκανε με κοκκινο...γαμω τα παιδια λεμε!
Σταματημενος πιο μπροστα απο το φαναρι,περιμενοντας το πρασινο και κοιτωντας το πισω αμαξι,2 μοτο της ΔΙΑΣ με προσπερνανε και σταματανε πιο μπροστα μου.Παω κι γω πιο κοντα τους και μου λεει ο ενας:
εχετε ολοι δικιο Copland εχει γινει η Ελλαδα .... αμα σας κλεψουν το μηχανακι ομως οι μπατσοι γινονται κατευθειαν Judge Dread και τα καλυτερα παιδια ....
σε ποιον ακριβως τομεα του ευρυτερου ΔΗμοσιου ειστε ευχαριστημενοι οτι επιτελειται εργο και αφου ολα λειτουργουν ρολο'ι' , κρινατε οτι ηρθε η ωρα να "στρωσουμε" και τους ΔΙΑΣ?
και τωρα που ηρθε στα μερη μου το θρεντακι,πειτε οτι ειναι να πειτε...........αλλα λιγο γρηγορα ε.
DimChios
04/04/2012, 09:21
ησουνα πανω στη διαβαση δλδ
Black Mamba
04/04/2012, 09:52
Τις προαλλες με "πλευρισανε" μετα την Ομονοια...
Ευγενεστατοι, μου ζητησανε τα χαρτια μου και με ρωτησανε τι εχω στο τσαντακι μου και αν κουβαλω κατι επικυνδινο(?).
Το ανοιξα για να δουνε και τους ειπα οτι το μονο που θα βρουνε ειναι "μικροποσοτητα" ευρω!
Γελασανε, με ψαχουλεψανε αν κουβαλαω σιδερικο και μετα μεχρι να τσεκαρουνε τα στοιχεια
μου με τα κεντρικα πιασαμε κουβεντα για ΚΤΜ και οτι τους τα δωσανε για test ride αλλα καποιοι "συναδερφοι"
τα φερανε καπακι απο τις σουζες και δεν τα πηραν για περιπολιες:uplate:...
Οταν μου ειπαν οτι ειμαι "καθαρος" τους το ζητησα γραπτως για να το δειξω στη γυναικα μου για να μην λεει διαφορα!
Ετσι περασαν, καποτε και 15 μηνες στο στρατο.
Ριχνοντας το στη τρελλη, αλλιως δεν παλευεται...
Παντου υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...:rolleyes:
Anetheron
04/04/2012, 12:19
Νομιζω οτι ειναι δουλεια τους,αν μου κλεψουν το μηχανακι να κανουν εστω μια προσπαθεια να μου το βρουν,ασχετα αν δεν θα εχει επιτυχια.Επισης δεν κατεκρινα την ομαδα ΔΙΑΣ αλλα ενα περιστατικο συγκεκριμενο.
Επισης δεν ημουν πανω στη διαβαση...αλλα κι αν ημουν,θα ηταν κι αυτοι μαζι μου καθως ηταν διπλα μου.
DimChios
04/04/2012, 12:27
Νομιζω οτι ειναι δουλεια τους,αν μου κλεψουν το μηχανακι να κανουν εστω μια προσπαθεια να μου το βρουν,ασχετα αν δεν θα εχει επιτυχια.Επισης δεν κατεκρινα την ομαδα ΔΙΑΣ αλλα ενα περιστατικο συγκεκριμενο.
Επισης δεν ημουν πανω στη διαβαση...αλλα κι αν ημουν,θα ηταν κι αυτοι μαζι μου καθως ηταν διπλα μου.
αν δεν ησουν πανω στη διαβαση πως και δεν εβλεπες το φαναρι?
εχετε ολοι δικιο Copland εχει γινει η Ελλαδα .... αμα σας κλεψουν το μηχανακι ομως οι μπατσοι γινονται κατευθειαν Judge Dread και τα καλυτερα παιδια ....
σε ποιον ακριβως τομεα του ευρυτερου ΔΗμοσιου ειστε ευχαριστημενοι οτι επιτελειται εργο και αφου ολα λειτουργουν ρολο'ι' , κρινατε οτι ηρθε η ωρα να "στρωσουμε" και τους ΔΙΑΣ?
+1
Μη τα βάζετε με τους ΔΙΕΣ, παιδιά είναι οι περισσότεροι, στιβαγμένοι στη πρώτη γραμμή.
Η αλλαγή συμπεριφοράς έχει και να κάνει με την αλλαγή στην ηγεσία του υπουργείου, καθώς ο νέος υπουργός σε αντίθεση με τον προηγούμενο υποστηρίζει τη ΔΙΑΣ.
Anetheron
04/04/2012, 13:01
2 ειναι οι απαντησεις:
Ημουν πιο μπροστα γιατι ετοιμαζομουν για στροφη και 2ον το φαναρι ηταν απο πανω μου...κι οχι πλαι :)
εσυ τουλαχιστον δε θαπρεπε να το ρωτας αυτο
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ...ΜΠΟΡΕΙΣ να βλεπεις το φαναρι ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΗ συγχρονως....
252298
εσυ τουλαχιστον δε θαπρεπε να το ρωτας αυτο
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ...ΜΠΟΡΕΙΣ να βλεπεις το φαναρι ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΗ συγχρονως....
252298
Πότε πήγε ο Julius στην Αγγλία με το gillera?
εγω ρε παιδια προβλημα δεν ειχα ποτε. και οταν με γραφανε ολα καλα και οταν δεν με γραφανε παλι μια χαρα...
απο εκει και περα το μονο που εχω παρατηρησει προσωπικως ειναι πως εχουν γινει λιιγο καλυτεροι οδηγοι.
Καλά είναι να μην έχεις πολλές κουβέντες.
Χαρτιά?
Πάρε
-Έχετε πιεί?
-Σε εσας παραγγέλνουμε?
Πάντως εδώ στη Κρήτη είναι για πολλές σφαλιάρες. & εννοείται δε σταματάνε ποτέ σε κόκκινο. Εννοείται όταν βλέπουν πεζόδρομο, πεζοδρόμιο περνάνε από πάνω. Εννοείται ότι όταν έρχονται κρουαζιερόπλοια λιώνουν στους κεντρικούς πεζόδρομους και πίνουν καφέ χαζεύοντας μπούθια & δίπλα τους πουλάνε ότι να'ναι οι διάφοροι παράνομοι μετανάστες.
Φορ δε ντικ καβαλα
Πάντως εδώ στη Κρήτη είναι για πολλές σφαλιάρες. & εννοείται δε σταματάνε ποτέ σε κόκκινο. Εννοείται όταν βλέπουν πεζόδρομο, πεζοδρόμιο περνάνε από πάνω. Εννοείται ότι όταν έρχονται κρουαζιερόπλοια λιώνουν στους κεντρικούς πεζόδρομους και πίνουν καφέ χαζεύοντας μπούθια & δίπλα τους πουλάνε ότι να'ναι οι διάφοροι παράνομοι μετανάστες.
Φορ δε ντικ καβαλα
Ντόπιοι είναι;
rantanplan
04/04/2012, 17:19
-Έχετε πιεί?
-Σε εσας παραγγέλνουμε?
:bawl::bawl::bawl:
Δεν είπα κάτι για το οποίο τους κατακρίνω. Έχω μηχανάκι στην Αθήνα από Νοέμβριο και με έχουν σταματήσει 10 φορές συγκεκριμένα μόνο το τελευταίο δίμηνο. Από συμπεριφορά απέναντι τους δεν με πέρνει να λέω και πολλά καθώς το μισό μου σόι είναι στην Αστυνομία και δεν θέλω να έχω θέμα. Παντού υπάρχουν και οι ¨μαλάκες" δεν λέω ούτε τα ισοπεδώνω όλα. Απλά σχολιασμό είπα να ανοίξω για ένα θέμα που δεν έχει ανοιχτή ποτέ.. Στο κάτω κάτω οι απόψεις σωστό έιναι να ακούγονται. Γι αυτό έιναι και το φορουμ. Κάνω λάθος? :D:D:D
rantanplan
04/04/2012, 18:34
λαθος θεμα ανηξες......
:lol::lol::a014:
και λες να το καταλάβουν!!!
p_sapelas
04/04/2012, 19:26
Με έχουν σταματήσει και εμένα κανα 2 φορές για τυπικό έλεγχο και δε μου δημιούργησαν πρόβλημα ακόμα κ όταν δεν ήμουν "προβλεπόμενος" παρότι δίπλωμα και ταυτότητα τα είχα στο άλλο μηχανάκι.. (Δυστηχώς έχω ακόμα το παλιό δίπλωμα και χώνω και την ταυτότητα μέσα στο βιβλιαράκι διαρκώς στο βάλε βγάλε δλδ.. τα 30Ε για την αλλαγή του διπλώματος προτιμώ να τα κάψω σε βόλτα). Ομολογώ ότι περίμενα πως θα έβρισκα το μπελά μου καθώς ήμουν χωρίς τα παραπάνω χαρτιά αλλά επειδή συνοδευόμουν από άλλες 2 μηχανές σε βόλτα έδειξαν επιείκια, όπως και σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί επαγγελματίες, δυστηχώς όμως σε αυτή τη δουλειά αυτούς δεν τους διαλέγεις, επειδή αν και είμαι 28 χρονών οι πιό πολλοί από αυτούς είναι μικρότεροί μου και στην ηλικία του μικρού αδερφού μου τους βλέπω απλά με συμπάθεια, μπορεί όλοι τον τελευταίο καιρό να θέλουμε να εναντιωθούμε απέναντι σε όλες τις μορφές εξουσίας... αυτοί ίσως είναι και τα πιο εύκολα θύματα.
Σταματημενος πιο μπροστα απο το φαναρι,περιμενοντας το πρασινο και κοιτωντας το πισω αμαξι,2 μοτο της ΔΙΑΣ με προσπερνανε και σταματανε πιο μπροστα μου.
Δεν χρειαζοταν ολο αυτο, απλως πατας κοφτή κορνα, την καταλληλη στιγμη. :wave2:
Ντόπιοι είναι;
Ιδέα δεν έχω..
Cpt. Haddock
04/04/2012, 20:03
[...]Έχω μηχανάκι στην Αθήνα από Νοέμβριο και με έχουν σταματήσει 10 φορές συγκεκριμένα μόνο το τελευταίο δίμηνο. [...]
Κόψε κατι.
Κοιτάτε το σφαιρικά το θέμα...
ο έλεγχος που κάνουν πλέον σε εμάς και τα οχήματα μας είναι ότι πιο μικρό αντιμετωπίζουν, και μαθαίνουν να "κοβει" το μάτι τους. Δυστυχώς τους έριξαν ξυπόλητους στα αγκάθια για να τρέξουν. Όπως και στη διαδικασία έκδοσης αδειας οδήγησης με ελάχιστες πραγματικές γνώσεις κλήθηκε ο καθενας μας να επιβιώσει στη ζούγκλα της πραγματικής κίνησης έτσι και αυτοί, με τις ελάχιστες δυνατές γνώσεις καλούνται να "διδαχθούν" στο δρόμο.
Ξαναγράφω, νέοι είναι, αν τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό σίγουρα θα νοιωσουν ακομα περισσότερο το άισθημα του "λειτουργήματος" που κάνουν. Αν αντιδρούμε σπασμωδικά και κομπλεξικά πορκαλούμε και άλλες συμπεριφορές (εγωισμού κλπ).
Αναφέρω ένα περιστατικό για να καταλαβετε πως ειναι παιδιά της γειτονιάς μας και του χωριού μας και τι αντιμετωπίζουν καθημερινα:
Βγαίνω στην άσφαλτο απο πιστάκι εντούρο με φίλο αγωνιζόμενο με φουλ εξάρτηση και καθαρόαιμα μηχανάκια για να γυρίσουμε σπίτι.
Βρίσκουμε σταματημένους 2 μηχανακια με 4 ΔΙΑΣ , ο μεγαλύτερος ήταν δεν ήταν συνομηλικος μου (33 ετων).
Μας κάνουν σήμα να σταματήσουμε, κατεβαίνω απο το μηχανάκι, βγαζω κράνος και του λέω , τα μηχανακια ειναι καθόλα νόμιμα και ασφαλισμένα αλλα δεν κουβαλαμε τιποτα μαζί μας.
Μου λέει ο ανωτερος τους, οκ δεν σας σταματησαμε για έλεγχο, που είσασταν; Κάνατε προπόνηση; Με ένα χαμόγελο και αίσθημα καλοπροαίρετης ζήλιας.
Πιάσαμε κουβεντα, ρωτάγανε για τα εντούρο, ο ένας δοκίμασε του φίλου μου για να νοιώσει τη δύναμη.
Τι τιμές παίζουν; Θέλουν να πάρουν αλλα πολλά τα λεφτά, συμβουλές για ενα παλιό serow που έχει ο ενας και βγαίνει στο χωριό του.
Κράνος να φοράς πάντα και μπότες έστω της δουλειάς του λέω, με κοίταγε όπως κοιτάνε όλοι οι νέοι αναβατες που τους συμβουλεύεις.
Αν βιάζεσαι φύγε μη σε κραταμε μου λένε, δε βιάζομαι παίδες...
Σε ένα λεπτό ακούγεται απο τον ασύρματο επείγουσα κλήση , κάποιος ύποπτος ακολουθεί επίμονα μια κοπέλα στο δρόμο και αυτη εχει ειδοποιήσει το 100 απο το κινητο προφανώς, σε ενα σημείο 2χλμ απο εκει που είμασταν.Καβαλάνε σε 5 δεύτερα και φεύγουν σφαίρα.
Που πάνε; Ούτε ξέρουν! Τι θα αντιμετωπίσουν; Πάλι δε ξέρουν.
Σεβαστείτε αυτα τα λεπτά αγωνίας που νοιώθουν καμμιά 10αρια φορές την ημέρα για να νοιώθουν ασφάλεια η μανα και οι αδερφες μας και ρίχτε τον εγωισμό και την αντίδραση.
............
μισο να παρω ενα τηλεφωνο τη ζαχη να σε συνεφερει λιγο γιατι νομιζω οτι θα βαλω τα κλαματα απο τη συγκινηση σταυρο :lol:
Έχω μηχανάκι στην Αθήνα από Νοέμβριο και με έχουν σταματήσει 10 φορές συγκεκριμένα μόνο το τελευταίο δίμηνο.
Κόψε κατι.
κι εμενα απο την αρχη δε μου κολλησε.... KTM στο avatar .. 10 βολτες... μεσα σε ενα 2μηνο.... η ιστορια ειναι φίξιοναλ
μισο να παρω ενα τηλεφωνο τη ζαχη να σε συνεφερει λιγο γιατι νομιζω οτι θα βαλω τα κλαματα απο τη συγκινηση σταυρο :lol:
αν συνεχίζουμε τετοιες ημέρες να γελάμε με θέματα που έχουν πάρει τραγικές διαστάσεις (ληστείες , ληστείες μετα δολοφονιών, ληστείες μετα εκτελέσεων), είμαστε για κλάματα.
Δεν ειναι βιντεο γκέϊμ αυτο που ζούμε, ειναι πραγματικότητα. Επίσης δεν τρέχει ψεύτικο αίμα σε όσα ακούμε στις ειδησεις καθε μέρα , δυστηχως δεν ειναι οπως στις ταινίες!
αν συνεχίζουμε τετοιες ημέρες να γελάμε με θέματα που έχουν πάρει τραγικές διαστάσεις (ληστείες , ληστείες μετα δολοφονιών, ληστείες μετα εκτελέσεων), είμαστε για κλάματα.
Δεν ειναι βιντεο γκέϊμ αυτο που ζούμε, ειναι πραγματικότητα. Επίσης δεν τρέχει ψεύτικο αίμα σε όσα ακούμε στις ειδησεις καθε μέρα , δυστηχως δεν ειναι οπως στις ταινίες!
εγω σταυρακο ξερω οτι δεν ειναι βιντεο γκειμ, αλλοι παιζουνε 252441 :wave2:
+ osa.....
Προσωπικα η Διας μου ιδιαιτερα συμπαθεις ( ειδικα οποιος εχει γνωρισει την ομαδα Ζ των αρκετα παλαιοτερων χρονων μπορει να δει τεραστια διαφορα.... )
Οσες φορες τα παιδια με εχουν σταματησει + μια φορα που βοηθησα καποιους που επεσαν μπροστα μου μου φερθηκαν με αρκετα πολιτισμενο τροπο και η κουβεντα παντα στο τελος κατεληξε στην μοτοσυκλετα.....
Δεν λεω οτι δεν θα υπαρχουν μεταξυ τους και καποιες ψωναρες - μπατσοκ@υλοι αλλα νομιζω σε οποιαδηποτε κοινωνικη ομαδα το προβλημα αυτο παντα υπαρχει...!!
:wave2:
Δεν ξέρω αν μπορώ να υποστηρίξω κάποια πλευρά ειδικά επειδή ξέρω και τις δύο.
Καλά θα ήταν να κρατάμε όλοι μας επιφυλλάξεις όταν αφορίζουμε.
Αυτό.
υ.γ. Σε είδα ΔΙΑΣ να με κοιτάς λες και σου σκότωσα τη μάνα βγαίνοντας από το σπίτι μου προχθες το βράδυ αλλά έδωσα τόπο στην οργή κι υπέθεσα ότι μόλις γυρίζατε από τον πόλεμο του Βιετνάμ ή ξεκινούσατε για την Αργοναυτική εκστρατεία.
+ osa.....
Προσωπικα η Διας μου ιδιαιτερα συμπαθεις ( ειδικα οποιος εχει γνωρισει την ομαδα Ζ των αρκετα παλαιοτερων χρονων μπορει να δει τεραστια διαφορα.... )
Οσες φορες τα παιδια με εχουν σταματησει + μια φορα που βοηθησα καποιους που επεσαν μπροστα μου μου φερθηκαν με αρκετα πολιτισμενο τροπο και η κουβεντα παντα στο τελος κατεληξε στην μοτοσυκλετα.....
Δεν λεω οτι δεν θα υπαρχουν μεταξυ τους και καποιες ψωναρες - μπατσοκ@υλοι αλλα νομιζω σε οποιαδηποτε κοινωνικη ομαδα το προβλημα αυτο παντα υπαρχει...!!
:wave2:
Κι εμένα ιδιαίτερα αντιπαθής η άλλη με τα παπιά (ΔΕΛΤΑ μΕ φαίνεται).. τόσο παράπονο που δεν καβαλάνε τα μεγάλα και στοιβάζονται 2 νταμάρια πάνω στα κρύπτον;
Εχετλαίος
05/04/2012, 11:45
και στοιβάζονται 2 νταμάρια πάνω στα κρύπτον;
Iδιαίτερα τρυφερό αυτό...
Κι εμένα ιδιαίτερα αντιπαθής η άλλη με τα παπιά (ΔΕΛΤΑ μΕ φαίνεται).. τόσο παράπονο που δεν καβαλάνε τα μεγάλα και στοιβάζονται 2 νταμάρια πάνω στα κρύπτον;
Για την Διας δεν λεγατε...????
Δ.... Δεν με εχει σταματησει ποτε για για να δημιουργησω αποψη.......
Στο συνταγμα να τρωνε φαπες , και κατι νερα που καινε τους εχω δει , αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το θεμα μας ....
Αν κανω καπου λαθος με διορθωνεις ...!
SpeakeasyBlues
05/04/2012, 12:01
Άπαιχτο!
Για την Διας δεν λεγατε...????
Δ.... Δεν με εχει σταματησει ποτε για για να δημιουργησω αποψη.......
Στο συνταγμα να τρωνε φαπες , και κατι νερα που καινε τους εχω δει , αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το θεμα μας ....
Αν κανω καπου λαθος με διορθωνεις ...!
Ναι αλλά δεν κατάλαβα ότι έπρεπε να σταματήσουμε στην ΔΙΑΣ :tooth:
ΟΚ, σοβαρά, όποτε κι αν μ' εχουν σταματήσει δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τυπικοί αυτοί, τυπικός κι εγώ..
Ακόμα κι οι Ζ μία φορά που θα μου φοράγανε έναν σαν το μπόι μου για πινακίδα, φλας, καθρέφτες, εξάτμιση κλπ κλπ βρέθηκε λύση και χωρίσαν οι δρόμοι μας με χαμόγελα..
Άλλες φορές με το που βγάζω το κράνος με περνάνε για συνάδελφο και μου τα χώνουν που σταμάτησα και μου λένε να φύγω.. :tooth:
DimChios
05/04/2012, 12:04
Άλλες φορές με το που βγάζω το κράνος με περνάνε για συνάδελφο και μου τα χώνουν που σταμάτησα και μου λένε να φύγω.. :tooth:
με τετοια μουρη...
τουρουρουρου....... φρεεεεεεεεες!
με τετοια μουρη...
τουρουρουρου....... φρεεεεεεεεες!
να φτιάξω μια πρόχειρη φωτοσοπιά;....:
SNIPER, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ.
παντως οι ΔΙΑΣ διατηρουν μια αποσταση απο τους regular τροχαιους.. ειναι 2κυκλοι ειδικοι φρουροι στην ουσια...
και να προσθεσουμε πως τρωνε λουκι γιατι ειναι "πολυδιαφημισμενος" θεσμος και " πληρωνονται απο τα λιγοστα κονδυλια που ηδη ειναι ανυπαρκτα"
το να καταλογιζεις καταχρηση εξουσιας σε ΔΙΑΣ ειναι σα να φοβασαι πραξικοπημα απο τους ΕΠΟΠ ( εχει παντου λοξους, αλλα ως ενα σημειο)
Asta... ki valantosa sto klama leme... eimai kai filozoos re gamoto! :lol: