View Full Version : K1100RS
Γειά σας,
σκέφτομαι για αγορά της K1100RS, μοντέλο 94-95-96. δεν έχει τύχει να την οδηγήσω, όμως μου αρέσει πολύ. Την θέλω για δικάβαλα ταξίδια. Ενδιαφέρομαι να μάθω πληροφορίες για την εν λόγω μοτοσικλέτα σε ότι αφορά αξιοπιστία κυρίως.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γειά σας,
σκέφτομαι για αγορά της K1100RS, μοντέλο 94-95-96. δεν έχει τύχει να την οδηγήσω, όμως μου αρέσει πολύ. Την θέλω για δικάβαλα ταξίδια. Ενδιαφέρομαι να μάθω πληροφορίες για την εν λόγω μοτοσικλέτα σε ότι αφορά αξιοπιστία κυρίως.
Ωχ αμαν αμαν!
Ειχα το K100 once upon a time....
Αρχαιο μηχανακι, καλουτσικο στην εποχη του, μουτσο ντηναριο ΟΤΑΝ θα αρχισει να στραβωνει, ζητημα αν πουλιεται ενα το χρονο στην ελλαδα.
Θα προτεινα να αναθεωρησεις, εκτος κι αν εισαι συναισθηματικος τυπος! Υπαρχουν υπεροχα sport touring την εποχη μας και τα βρισκεις με λιγα χρηματα.
harris_x
04/04/2012, 21:32
Θα προτεινα να αναθεωρησεις, εκτος κι αν εισαι συναισθηματικος τυπος! Υπαρχουν υπεροχα sport touring την εποχη μας και τα βρισκεις με λιγα χρηματα.
+675
sapila racing
05/04/2012, 09:54
Γειά σας,
Eγω δεν θα σε αποθαρρύνω τελείως, μια και τα μηχανάκια που αναφέρονται στην υπογραφή σου δείχνουν οτι ξέρεις (πανω κατω) τι σημαίνει K100RS.
Αν βρείς μια που να ειναι σε πραγματικά καλή κατάσταση και οχι λειωμένη, τότε ναι είναι αξιόπιστη. Ομως δεν παυει να ειναι πίσω σε πολλούς τομείς.
Πριν καποιο διάστημα πήρε ενας φίλος μια Κ1100LT σε αρκετά καλή κατάσταση σχεδόν τζάμπα και δεν ειχε προβλήματα, οπότε αν βρείς την κατάλληλη θα εχεις μια καλή touring μοτο με λίγα χρήματα.
Θελει όμως προσοχή για να μην βρεθείς να πλερώνεις και να μην εχεις μοτοσυκλέτα.