Σύνδεση

View Full Version : Καθυστερεί η εμφάνιση

karellen
05/04/2012, 22:29
Καλησπέρα.
Όταν απαντάω σε ένα θέμα (οποιοδήποτε) και ακολούθως πατάω 'Νέα μηνύματα' για να δω την απάντηση, αυτή δεν παρουσιάζεται-ούτε καν το θρεντ-παρά μόνο αφού περάσουν κάμποσα(αρκετά) λεπτά ή απαντήσει κι άλλος.
Είναι φυσιολογικό αυτό; Μήπως έχει να κάνει με το pc μου;

mikes
05/04/2012, 22:44
καθε φορα που πατας "νεα μυνηματα" εμφανιζονται τα θρεντς που εχουν ενημερωθει με νεες απαντησεις, καθως και αυτα που δεν εχουν ενημερωθει αλλα εσυ δεν τα εχεις διαβασει!!
αν απαντησεις σε καποιο θρεντ πραγμα που σημαινει οτι το εχεις ανοιξει για αναγνωση το σηστημα το σημειωνει ως αναγνωσμενο και δεν στο ξαναεμφανιζει στη λιστα μεχρι καποιος
αλλος να ξαναγραψει!!

karellen
05/04/2012, 22:46
καθε φορα που πατας "νεα μυνηματα" εμφανιζονται τα θρεντς που εχουν ενημερωθει με νεες απαντησεις, καθως και αυτα που δεν εχουν ενημερωθει αλλα εσυ δεν τα εχεις διαβασει!!
αν απαντησεις σε καποιο θρεντ πραγμα που σημαινει οτι το εχεις ανοιξει για αναγνωση το σηστημα το σημειωνει ως αναγνωσμενο και δεν στο ξαναεμφανιζει στη λιστα μεχρι καποιος
αλλος να ξαναγραψει!!
Α γεια σου,τελικά αυτό είναι.:beer:
Δεν μπορεί να αλλάξει όμως;

BLiTzER
05/04/2012, 23:25
Δεν μπορεί να αλλάξει όμως;

Να αλλάξει η λειτουργία ενός feature που κάνει ακριβώς αυτό που λέει? :P

dukeandthecity
05/04/2012, 23:34
στην προηγούμενη release δουλευε ετσι οπως το περιγράφει ο karellen. Και εγω δεν το εχω συνηθισει ακόμα

BLiTzER
05/04/2012, 23:41
Γιατί να θες να υπάρχει στη λίστα των ΝΕΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ένα θέμα, στο οποίο μόλις απάντησες και δεν υπάρχει νεότερο μήνυμα από τότε? Είναι λογικό να δουλεύει όπως δουλεύει.

McGyver
06/04/2012, 08:27
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=127087

Όπως αναφέρθηκε ήδη, εφ' όσον απαντάς σε ένα θέμα και το μήνυμά σου είναι το τελευταίο θεωρείται (πολύ λογικά) πως το έχεις διαβάσει.
Κατά συνέπεια δεν εμφανίζεται στη λίστα των νέων μηνυμάτων.

karellen
06/04/2012, 15:58
ΟΚ
Θέμα συνήθειας είναι όλα..