View Full Version : ανακατασκευη honda c-50
motomaniac
26/04/2012, 22:12
στανταρ δεν παιρνει αερα απο πουθενα?
απο που δλδ?περα απτη χοανη?
motomaniac
26/04/2012, 22:51
λαιμο καρμπυρατερ
αυριο θα το κοιταξω,στην αρχη δεν τα κανε αυτα
motomaniac
26/04/2012, 23:33
για κοιτα και το ζιγκλερ αερα....
melowolem
26/04/2012, 23:58
κοιτα ζιγκλερ και φλοτερ.
ποτε ακριβωσ στο κανει,οταν το εχεις στο ρελαντι(αληθεια το κατεβασες το ρελαντι) ή οταν ανεβαζεις στροφες???
οχι απο τωρα εκκεντροφορο κατσε να στροθει.
Στο ρελαντί το κάνει περισσότερο αλλά και οταν έχεις σταθερά το γκάζι,με το ρελαντι μια το αναιβαζω οταν κάνει αυτά μια το καταιβαζω δεν ξέρω τι γινεται
universalgr1
27/04/2012, 07:06
Ξεκίνα να απομονωνεις πιθανότητες.
Ηλεκτρικά, ανορθωτής-πολλαπλασιαστης-μπουζί. (Τσέκαρε σπινθήρα)
Αν είσαι εντάξει τράβα στην τροφοδοσία, σωληνάκια βενζίνης, καρμπυρατέρ, φίλτρο αέρα.
Επίσης βεβαιώσου οτι το ντεπόζιτό σου δεν ξερνάει σκουριές, μήπως περνανε σκουπιδάκια στο καρμπ. (δε βάζεις κι ένα φιλτράκι βενζίνας; )
Τέλος κάνε ένα καλό καθάρισμα το καρμπ και ρύθμισέ το. Το καρμπ σε τι κατάσταση είναι;
Το καρμπ είναι καινουργιο θα βάλω και ένα φίλτρακι...το μπουζι είναι καινουργιο μα το θέμα είναι ότι το ξεκίνησε σιγά σιγα
Μπράβο για την ωραία δουλειά που έχεις κάνει...
Οσο αναφορά το πρόβλημα που έχεις κοίτα τον λαιμό του καρμπ δες αν παίρνει λίγο σφίξιμο μήπως σου παίρνει αέρα και εκεί που ακουμπά στην κεφαλή
αλλά και στην ένωση λαιμού με καρμπ.
Στο κάνει όταν είναι κρύο ή και όταν είναι ζεστό;
Εκκεντροφόρο που θέλεις να βάλεις και μάλιστα άγριο μάλλον θα πρέπει να βάλεις άλλο καρμπ γιατί αυτό μου φαίνεται μικρό.
Επειδή όπως διάβασα έχεις βάλει 51 χιλ κύλινδρο και εχω κάνει παρόμοια μετατροπή εγώ φορούσα 22αρι καρμπ αυτό το λέω μήπως σου στεγνώνει και θέλει να αλλάξεις θέση στην βελόνα για ποιο πλούσιο μειγμα.Ελπίζω να βοήθησα.
Μπράβο για την ωραία δουλειά που έχεις κάνει...
Οσο αναφορά το πρόβλημα που έχεις κοίτα τον λαιμό του καρμπ δες αν παίρνει λίγο σφίξιμο μήπως σου παίρνει αέρα και εκεί που ακουμπά στην κεφαλή
αλλά και στην ένωση λαιμού με καρμπ.
Στο κάνει όταν είναι κρύο ή και όταν είναι ζεστό;
Εκκεντροφόρο που θέλεις να βάλεις και μάλιστα άγριο μάλλον θα πρέπει να βάλεις άλλο καρμπ γιατί αυτό μου φαίνεται μικρό.
Επειδή όπως διάβασα έχεις βάλει 51 χιλ κύλινδρο και εχω κάνει παρόμοια μετατροπή εγώ φορούσα 22αρι καρμπ αυτό το λέω μήπως σου στεγνώνει και θέλει να αλλάξεις θέση στην βελόνα για ποιο πλούσιο μειγμα.Ελπίζω να βοήθησα.
το αυτο λεω και εγω.αλλαγη φλατσες καρμπ λαιμου- λαιμου κεφαλης
μια χαρα με βοηθησες ευχαριστω
λοιπον το πηγα στον μαστορα ειχε ξεσφυξει η βαλβιδα εξαγωγεις και εκανε τα δικα του...επισης στο καρμπ δεν ειχε σφυχτη η βιδα της υπερχιλησεις και στο μονο σταντ ετρχε βενζινα χωρις να το παρω χαμπαρι γιαυτο και το μηχανακι απο χθες εκανε οτι του κατεβαινε:lol::lol::lol:
το γεμισα μολις το πηρα και δε εχω κανει πανω απο 30χλμ και η βενζινη ηταν κατω απο τοσωληνακι τυχαια το ειδα
melowolem
27/04/2012, 14:45
λοιπον το πηγα στον μαστορα ειχε ξεσφυξει η βαλβιδα εξαγωγεις και εκανε τα δικα του...επισης στο καρμπ δεν ειχε σφυχτη η βιδα της υπερχιλησεις και στο μονο σταντ ετρχε βενζινα χωρις να το παρω χαμπαρι γιαυτο και το μηχανακι απο χθες εκανε οτι του κατεβαινε:lol::lol::lol:
το γεμισα μολις το πηρα και δε εχω κανει πανω απο 30χλμ και η βενζινη ηταν κατω απο τοσωληνακι τυχαια το ειδα
καλα ρε αθεοφοβε:priest: δεν μυρισες καθολου την μπετζινα:confused::confused::confused::confused:
τελος καλο,ολα καλα...:a08:
νατο και με φλασακια
256078256079
παιδες εχω σηκωσει τα χερια ψηλα...το μηχανακι ενω ακουγεται να δουλευει ρολοι,δεν δουλευει σωστα...τι εννοω?συνεχιζει να ξεφυσαει το καρμπ,εσφυξα τον λεμο πανω στη κεφαλη εβαλα και φλαντζουλα αναμεσα στον λαιμο και στο καρμπ η αληθεια ειναι οτι μειωθηκαν συμαντικα τα φυσιματα αλλα που και που πεταει κανενα...δεν εχω κανει πολλα χλμ 80 εχει και με εχει παιδεψει πολυ...αυριο που θα ειναι παγωμενο θα δω τι θα κανω αν συνεχισει θα αλλαξω κεφαλη τι να πω...αααααα επισης πεταει πολυ φλογα και τρελενεται στα σκασιματα η μοτοσπορτ ειναι λογικο?
motomaniac
02/05/2012, 11:52
φιλε δε νομιζω οτι εχεις θεμα με την κεφαλη. στο καρμπυρατερ ειναι το προβλημα. βγαλε το μπουζι αφου δουλεψει καλα και κοιτα το τι χρωμα ειναι. αν ειναι ασπρο θες βενζινη η να βρεις απο που παιρνει αερα. αν ειναι πολυ μαυρο εχεις πολυ βενζινη (δυσκολο) αν ειναι καφετι εισαι οκ.
παιδες εχω σηκωσει τα χερια ψηλα...το μηχανακι ενω ακουγεται να δουλευει ρολοι,δεν δουλευει σωστα...τι εννοω?συνεχιζει να ξεφυσαει το καρμπ,εσφυξα τον λεμο πανω στη κεφαλη εβαλα και φλαντζουλα αναμεσα στον λαιμο και στο καρμπ η αληθεια ειναι οτι μειωθηκαν συμαντικα τα φυσιματα αλλα που και που πεταει κανενα...δεν εχω κανει πολλα χλμ 80 εχει και με εχει παιδεψει πολυ...αυριο που θα ειναι παγωμενο θα δω τι θα κανω αν συνεχισει θα αλλαξω κεφαλη τι να πω...αααααα επισης πεταει πολυ φλογα και τρελενεται στα σκασιματα η μοτοσπορτ ειναι λογικο?
αναμεσα στο λαιμο και την κεφαλη εβαλες φλατσα?αυτα που λες οτι κανει το μοτορι σου ειναι απο αερα.
Ανάμεσα λαιμό και κεφαλη έχει φλατζα... Ζούαν δεν ξέρω θα το κοιτάξω αύριο αλλά τα σκασιματα ακούγονται από το τελικό και όχι από κάτω απτή κεφαλι
Μηπως επειδη λες οτι βγαζει φλογες εχεις πολυ πλουσιο μειγμα? Αν εχεις ενα αλλο καρμπυρατερ βαλτο δοκοιμαστικα να δεις πως παει και τσεκαρε μηπως το υπαρχων θελει ρυθμηση η συγχρονισμο
Καρμπυρατερ άλλο δεν παίζει,τώρα τι θα κάνω ο θεός και η ψυχή του εγώ πάντως νευριασα και είμαι έτοιμος να πούλησε το μοτερακι και να πάρω κινέζο...όχι πλάκα κάνω αλλα τη βλέπω τη δουλειά θα παιδευτω...
Η βιδα που είναι δίπλα στο ρελαντι είναι της βενζίνης;
οχι ρε μην κανεις κανα αστειο :eyepop: :P
μοτορια σαν αυτα δεν τα βρισκεις πια
Ναι μωρε το ξέρω απλά ψιλό ξενερωνω που μου κάνει αυτά καταταλλα δουλεύει μια χαρά και τραβάει και έχει και ταγκαζακια του αν και ακόμα είναι σφιχτό
εχεις δικιο ειναι ξενερα...
το μπουζι εχει 90χλμ και ειναι μαυρο πισα
256693256694
εβαλα 2 πιο παχες φλαντζες πανω και κατω στο λαιμο αλλα τα ξεφυσιματα ειναι περισσοτερα αρα μαλλον ειχατε δικιο περνει αερα απο καπου σκεφτομαι να παρω αλλον λαιμο μηπως αυτος δεν ειναι ισιος στις πλακες...βαρεθηκα:(
τωρα με το καρμπ αποτι ειδα το μπουζι ειναι κατραμη και εχει πιασει και μακα με πολυ λιγα χλμ τι κανω?
Παιζει να ειναι αυτο που σου ειπα...πλουσιο μειγμα...
Βασικα αμα ρουφαει παραπανω αερα....ξερω γω....μηπως τραβαει και καυσιμο? Αλλα αμα δεν ειναι ανοιχτη η βελονα....
Νευριασα και το πήγα στον μάστορα άλλωστε γιαυτο πήγα απτην αρχή για να μην έχω μπλεξίματα αλλα τελικά...τέλος πάντων αυτός λέει ότι φταίει η κεφαλη θα βάλει από άστρα άλλωστε και αυτή που έχω απο αυτόν τη πήρα
motomaniac
04/05/2012, 12:46
πολυ περιεργα μας τα λεει...εγω στην θεση σου θα ειχα πεισμωσει κι ακομα θα το παιδευα.. και τι σκτα να φταιει η κεφαλη?
μπορει να μην ηταν λειες οι ενωσεις αμα ειναι πειραγμενη ειδικα και να μην δουλευαν οι τσιμουχες.....ξερω γω δεν παει αλλου το μυαλο μου....τωρα το παπι ειναι οκ?
melowolem
04/05/2012, 14:49
Νευριασα και το πήγα στον μάστορα άλλωστε γιαυτο πήγα απτην αρχή για να μην έχω μπλεξίματα αλλα τελικά...τέλος πάντων αυτός λέει ότι φταίει η κεφαλη θα βάλει από άστρα άλλωστε και αυτή που έχω απο αυτόν τη πήρα
πες μου οτι σου ζητησε και λεφτα για να το ξαναφτιαξει???
Όχι μωρε σιγά μη του έδινα και να ζηταγε δλδ...το πήρα επιτέλους έτοιμο η βαλβίδα εισαγωγής ήθελε ρυθμισμα όλα καλά τώρα ούτε σκασιματα ούτε φυσιματα ...Τέλος καλο όλα καλα...βρήκα και ένα μοτέρ από άστρα και είπα να κάτσω να το λύσω να το φτιάξω μονος να μάθω και τιποτα
melowolem
04/05/2012, 21:13
Όχι μωρε σιγά μη του έδινα και να ζηταγε δλδ...το πήρα επιτέλους έτοιμο η βαλβίδα εισαγωγής ήθελε ρυθμισμα όλα καλά τώρα ούτε σκασιματα ούτε φυσιματα ...Τέλος καλο όλα καλα...βρήκα και ένα μοτέρ από άστρα και είπα να κάτσω να το λύσω να το φτιάξω μονος να μάθω και τιποτα
το καλυτερο που εχεις να κανεις να μην τα δινεις στους μ@λ@κε$(συγνωμη στους σωστους μηχανικους)αν και μηχανικος(στις αρχες βεβαια)
269644 του εβαλα καποια αυτοκολιτακια και λαστιχακια και ειναι πλεον η τελικη του μορφη
Bradipous
29/09/2012, 00:47
Πολυ ομορφο το εκανες αλλα και εμενα η εξατμιση με ψιλοχαλαει, αν οχι μανησια τουλαχιστον μια τετοια :) 269674
(δεν ξερω αν τεριαζει αν και αμφιβαλω παντως θα του πηγαινε)
Α! και αυτο το αυτοκολλητο πανω απο το c50.
το αυτοκολητο μπηκε γιατι το γραντζουνισα λιγο μωρε:rolleyes: λοιπον παιδια το προβλημα που ειχα με τα σκασιματα και με τα φυσιματα συνεχιζουν...τοσο καιρο ειχα βιδωσει τη βιδα της βενζινης και επειδη επεφταν οι στροφες του κινητηρα και ειχα το ρελαντι πιο ψηλα και ετσι ειχα ησυχασει αλλα δεν μου κραταγε πολυ ωρα το ρελαντι και νευριασα ξεσφυξα τη βιδα της βενζινης λοιπον και αμεσως οι στροφες αναιβηκαν το εβαλα στο σημειο που οι στροφες φτανουν στο μεγιστο κατεβασα και το ρελαντι και δεν σβηνη καθολου αλλα εκει ξεκινανε παλι τα σκασιματα μολις πεφτουν οι στροφες και ξεφυσαει απτο καρμπ οταν εχω σταθερο γκαζι με χαμηλες στροφες...πρωτα απολα για να εχουμε σκασιματα μαλλον εχουμε φτωχο μιγμα αρα μηπως πρεπει να βαλω ενα μεγαλυτερο ζιγκλερ κε αυτη τη ρυθμιση???η φταει η κεφαλη?οπως μου λεει ενας φιλος?