View Full Version : 4 χρόνια μετά... Στρώμη Reloaded
HelenKoR
30/04/2012, 13:08
χμμμ...
άκυρος και γω παιδιά.πρέπει να δουλεψω....καλό δρόμο να έχετε!!!!
o_gavros
30/04/2012, 18:03
Αναχώρηση απο Mcdonalds κατα τις 9 (ολογράφως: ΕΝΝΕΑ)
απλά για να διευκρίνιση, σε ποια Μακ εννοούμε?
DimChios
30/04/2012, 18:20
ημουν ενα 70% να ερθω αλλα μετα το προ 10λεπτου τηλεφωνημα που ελαβα, ενημερωθηκα για ενα αρνακι που θα πρεπει να περασω στη σουβλα κατα τις 8 το πρωι στην εξοχικη Σταμάτα!
Καλα να περασετε και με προσοχή! Χτες που βγηκα μια βολτα προς "τα εξω" ο κοσμος παει οπως θελει, οπου θελει και σημασια δεν δινει καμια!
:beer::beer::beer::beer::beer::wave2:
απλά για να διευκρίνιση, σε ποια Μακ εννοούμε?
Τα Μακ που είναι στην Ε. οδό Αθηνών - Λαμίας, 4-5 χιλιόμετρα ΜΕΤΑ τα διόδια του Καπανδριτίου.
o_gavros
30/04/2012, 18:38
ευχαριστώ φίλος.τα λέμε αύριο
9 θα φροντισω να ειμαι εκει...αν συμβει κατι εχω το τηλ του σπυρου.:wave2:
harris_x
30/04/2012, 20:38
ρε παιδιά, ας μου υπολογίσει και μένα κάποιος πόσο μπορεί να κάψει η svoura, γιατί τα βρήκα σκούρα. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για γυμνό μηχανάκι, οπότε καλό είναι να έχουμε και μια πρόγνωση καιρού, κατεύθυνση ανέμων κλπ, γιατί επηρεάζουν, όπως και να το κάνουμε ...
Και για να κάνουμε σωστούς λογαριασμούς, παρακαλώ να συμπεριλάβετε και ποσό για την φθορα των ελαστικών, καθώς και μείωση ζωής για μπουζί, λάδια, φίλτρο λαδιού, αέρα, τακάκια.
Επίσης λάβετε υπόψιν ότι θα πλησιάσουμε κατά 400 χλμ πιο κοντά σε ρύθμιση βαλβίδων, καθαρισμό μπεκ, αλλαγή λαδιών μπροστινού, αλλαγή δίσκων, δισκόπλακων κλπ.
Καλό θα είναι ο οργανωτής να φτιάξει μια διαδρομή χωρίς πολλές διασταυρώσεις και κατοικημένες περιοχές, για να αποφύγουμε όσο γίνεται τη χρήση φλάς, λάμπες είναι αυτές, δεν φυτρώνουν στη γλάστρα .....
:bawl::bawl::bawl::bawl:
Cpt. Haddock
30/04/2012, 21:39
Δύο γ@μημένες σελίδες και κάμποσα πόστ με τα μαθηματικά του Χίου :a21::a21::a21:
αφήστε το ρε παιδιά αφού πάλι ΔΕΝ θα έρθει........
@ Τσίου
:a22::a22::a22:
ημουν ενα 70% να ερθω αλλα μετα το προ 10λεπτου τηλεφωνημα που ελαβα, ενημερωθηκα για ενα αρνακι που θα πρεπει να περασω στη σουβλα κατα τις 8 το πρωι στην εξοχικη Σταμάτα!:
:smokin::smokin::smokin:
costas106
30/04/2012, 21:41
Αν και δεν ξέρω κανέναν,
τα λέμε αύριο από κοντά...
:)
Cpt. Haddock
30/04/2012, 21:42
Καλό δρόμο και με προσοχη αυριο παίδες.
Πειτε ενα γεια στη Στρώμη απο μένα :beer::beer::beer:
HelenKoR
30/04/2012, 21:44
και απο εμένα
καλά να περάσετε!
:wave2:
gixxerpap
30/04/2012, 21:47
κανόνισε npat, να ξεχάσεις πάλι το τηλέφωνό σου και να χάσω πάλι την εκδρομή!
Σοβαρά, πάρτε ρε ένα τηλέφωνο, μην τρέχω και δε φτάνω πάλι ....:lol::lol:
Κανονίστε μαλάκες να πάω πάλι μόνος μου...
:evil:
Στα ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΝΤΣ, ετσί (μην πάει κανένας περίπτερο).
9 θα φροντισω να ειμαι εκει...αν συμβει κατι εχω το τηλ του σπυρου.:wave2:
Τώρα εσύ ή είσαι Αθήνα... ή είναι κολλητικό αυτό που έχει ο Βασίλης :lol:
harris_x
30/04/2012, 22:26
Καλά να περάσετε ρεεεεε και μην ξεχάσετε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες :beer: :beer: :beer: :beer:
άρα βάση του 1ου ποστ το δρομολόγιο έχει ως εξής; :
http://g.co/maps/yh3mm
or
(http://g.co/maps/yh3mm)http://g.co/maps/ttsqd
or
http://g.co/maps/xvahm
Τώρα εσύ ή είσαι Αθήνα... ή είναι κολλητικό αυτό που έχει ο Βασίλης :lol:
η ειμαι πατρα και θα ανεβω το πρωι...:lol:
gixxerpap
01/05/2012, 03:32
Προς Πατρινο Καρναβάλι: αν ξεκινήσουμε κατα τις 21:00 γύρω στις 11:00 λογικά θα έχουμε φτάσει Μπράλο. Μπορούμε να συναντηθούμε στο βενζινάδικο που βρίσκεται αριστερά μας στο τέλος των στροφών του Μπράλου για εμάς (πρώτο βενζινάδικο στο δεξί σας χέρι, στο σημείο που αρχίζει η κατάβαση του Μπράλου για εσάς).
Εχει άπλετο χώρο, ανεφοδιαζόμαστε και φεύγουμε όλοι παρέα.
το δικό μου τηλέφωνο: 6973 / 057.662.
(σε 4 ώρες έχουμε ραντεβού για αναχώρηση? μπουαχαχαχ)
O vaska χθες ήταν ψόφιος από κούραση κι έπεσε για νάνι στις 23:00 έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο εκδρομής. Τώρα έχει ήδη πιει το 1ο καφεδάκι του και γυρίζουν παράξενες ιδέες στο μυαλό του. Μωρέ λες????
:confused:
Προς Πατρινο Καρναβάλι: αν ξεκινήσουμε κατα τις 21:00 γύρω στις 11:00 λογικά θα έχουμε φτάσει Μπράλο. Μπορούμε να συναντηθούμε στο βενζινάδικο που βρίσκεται αριστερά μας στο τέλος των στροφών του Μπράλου για εμάς (πρώτο βενζινάδικο στο δεξί σας χέρι, στο σημείο που αρχίζει η κατάβαση του Μπράλου για εσάς).
Εχει άπλετο χώρο, ανεφοδιαζόμαστε και φεύγουμε όλοι παρέα.
το δικό μου τηλέφωνο: 6973 / 057.662.
(σε 4 ώρες έχουμε ραντεβού για αναχώρηση? μπουαχαχαχ)
εγω σε 5-10 ξεκιναω.θα σας βρω στην εκινηση.λογικα 9 θα ειμαι εκει...ο βασκας το σκεφτεται αλλα θα καθυστερισει. αν ειναι θα μας βρει στο βουνο...τα λεμε απο κοντα:wave2:
o_gavros
01/05/2012, 07:29
ξεκινάω τώρα απο Πειραιά.πιριμίνιτι μι λέμε και δεν κλαίμε γαμω τα φέρρυ μποτ μου μέσα
costas81
01/05/2012, 09:40
Ta paidia ksekinisan, ego anastrofi stin malakasa afou prota tous xairetisa! Kala na perasete mages!
costas81
01/05/2012, 09:42
Ta paidia ksekinisan, ego anastrofi stin malakasa afou prota tous xairetisa! Kala na perasete mages!
Exo k photo alla apo oti vlepo den mporo na tin anevaso apo to iphone...
spyrakos35
01/05/2012, 14:03
εγώ λόγω μικράς (κοράκλα), έπρεπε στον μπράλο να πάρω τον δρόμο του γυρισμού.....
σε λίγο θα ανεβάσω φωτό....
όταν με το καλό επιστρέψουν τα παιδιά, θα μαθουμε και την τελική διαδρομή....
spyrakos35
01/05/2012, 14:37
λίγο πριν την αναχώρηση.....
λείπει ένας....
256442
spyrakos35
01/05/2012, 14:40
στο γνωστό λιοντάρι....
λείπει ακόμα αυτός ο ένας....
256443
spyrakos35
01/05/2012, 14:42
για καφεδάκι στην άνω τιθορέα....
ο ένας έχει έρθει..... αλλά δεν φαίνεται....
256444
spyrakos35
01/05/2012, 14:44
νατος κύριοι.....
256445
θα ειπωθουν μεγαλες αληθειες.....:lipssealed:
spyrakos35
01/05/2012, 19:38
να τα πεις όλα..... επιτέλους διαφάνεια....
να μας πει και ο κυριος γιώργος για την ήττα που έφαγε από την "μαούνα".... :lol:
Ωραια βολτα και ακομα πιο ωραια παρεα... Μαζεψαμε χιλιομετρα(για αλλου ξεκινησαμε και αλλου φτασαμε,αλλα δεν μας χαλασε καθολου!)
:D:beer::beer::beer:
Μια βόλτα με πολλά παρατράγουδα και πολλά χιλιόμετρα αντάξια του moto.gr :smokin:
256500
Κατ' αρχήν να πω ότι ζήλεψα που σας άκουσα από το τηλέφωνο, αλλά ζηλεύω περισσότερο τώρα που βλέπω φωτό. Ξεχωρίζει βέβαια η παρουσία του μοναδικού Πατρινού που τόλμησε να τα βάλει με τους πάλιουρες και τα βαριά ονόματα του μοτο και που ανταποκρίθηκε επάξια στις απαιτήσεις της βόλτας.
Περιμένουμε όλοι αποκαλύψεις για κάποιος μου σφύριξε ότι έγιναν διάφορα.
Πάντα τέτοια παίδες!!!!!!!!!!!
:beer::beer:
o_gavros
01/05/2012, 21:31
άμα βρεθεί κάνας καλοθελητής και πει ότι τρώμε πολύ,έχω απλικέσιο π'ανοίγει κεφάλια...
Πίσω κι εγώ αισίως.
2 παρατηρήσεις άσχετες:
α)τα μυγάκια γαμιόνται πατόκορφα και ποικιλοτρόπως.
β)40 περίπου λεπτά απο Θήβα μέχρι όξω απ'την Κηφισά.και άλλα 45 περίπου για να φτάσω απ'όξω απ'την Κηφισά στον Πειραιά!!!μιλάμε οι τον Μάη πιάσοντες εκδρομείς με αμάξι,τονε πίνουν κανονικά!
ωραια ηταν .. 600 χλμ γραψαμε :smokin:
χαρηκα που τα ειπαμε παιδες :beer:
στο γνωστό λιοντάρι....
λείπει ακόμα αυτός ο ένας....
256443
Κάτι μ' έτρωγε να τον πάρω τηλέφωνο το πρωί κατά τις 6:30, αλλά δεν. Μ@λ@κί@ έκανα.
:lol::lol:
amyroukai
01/05/2012, 21:40
Έχω λιώσει, πονάνε γόνατα οπίσθια χέρια κλπ αλλά το χαμόγελο δεν ξεκολλάει με τίπτις λέμεεεεεεεεε
Npat εγγύηση. Σπύρο φιλλαράκι στην καρδιά μου σ'εχω και η ιδέα για περισσότερα χιλιόμετρα απλά απίθανη. Pap φάκιν ρισπέκτ... Και τα συγχαρητήριά μου και πάλι στην δεύτερη ξαδέρφη για την περιποίηση στο φαΐ. Ένα τόσο δα μεζεδάκι δοκίμασα δηλαδή και μ'άρεσε, τα τσάκισε ο Νιο δεν άφησε ψίχουλο.
Βόλτα παλιό καλό moto.gr reloaded δεν λες τίποτα... Το παρεάκι έδεσε ωραία, γκρίνιες παράπονα μηδέν και μπράβο μας, τα απρόοπτα μικρά και ασήμαντα. Και χαίρομαι που όλοι είχαν όρεξη για χιλιόμετρα και τα βγάλαμε με ωραίο ρυθμό. Να 'στε όλοι καλά!
Και τώρα πάω να λιώσω στο κρεβάτι, αν δεν με πάρει ο ύπνος στην μπανιέρα.
Α ναι, κοστολόγιο έτσι για την ιστορία, περίπου 70 ευρώ βενζίνη-διόδια και ένα 16άρι στο φαγητό και άλλα 2 ο καφές... Για 570 χιλιόμετρα ηδονής, δεν το συζητώ, άξιζε.
Τι 400,τι 500,τι 600χλμ!! Μια ιδεα ειναι ολα.Ωραια βολτα,καλη παρεα,στο φαι δεν προλαβαμε κ πολλα να φαμε γιατι καποιοι ειναι πολυ γρηγορα πιρουνια!!
:beer:
o_gavros
01/05/2012, 22:06
ρησπέκ στον catchmeifyoucan,Irunonanyfuel Zizou λέμε
Γαμώ τις βόλτες! Μετά από ΠΟΛΥ καιρό θυμηθήκαμε τα παλιά.
Διαδρομή:
- Αθήνα - Κάστρο - Χαιρώνεια
- Χαιρώνεια - Άνω Τιθορέα
- Άνω Τιθορέα - Αμφίκλεια - Γραβιά - Καλοσκοπή - Στρώμη
- Στρώμη - Λιδωρίκι - Λίμνη Μόρνου - Ναύπακτος
- Ναύπακτος - Ιτέα
- Ιτέα - Δεσφίνα - Λειβαδιά
- Λειβαδιά - Κάστρο - Αθήνα
Σύνολο περίπου 600χλμ. Καφέ στην Άνω Τιθορέα. Φαι στο χάνι μετά το Μόρνο, κατεβαίνοντας προς Ναύπακτο. Υπέροχοι ρυθμοί σε όλη τη βόλτα με κερασάκι το απολαυστικό τραινάκι από Ιτέα μέχρι Λειβαδιά. Γκρίνιες και μαλακίες, μηδέν.
Παγκόσμια πρωτοτυπία: Συμμετοχή του πρώτου Honda CBF 500 Diesel!
Μάγκες ευχαριστώ για την παρέα και να το ξανακάνουμε.
πρωτοτυπία: Συμμετοχή του πρώτου Honda CBF 500 Diesel!
Για καντε το μας λιγο πιο λιανά και σας μας που δεν ηρθαμε................Τι θέλει να πει ακριβως ο ποιητής????
spyrakos35
01/05/2012, 22:19
......
Α ναι, κοστολόγιο έτσι για την ιστορία, περίπου 70 ευρώ βενζίνη-διόδια και ένα 16άρι στο φαγητό και άλλα 2 ο καφές... Για 570 χιλιόμετρα ηδονής, δεν το συζητώ, άξιζε.
το έχω ξαναπεί σε άλλο ποστ....
μία φορά τον μήνα μας παίρνει να κάνουμε τα κουμάντα μας για να κάνουμε αυτό που μας κάνει να χαμογελάμε σαν παιδιά....
μία απόφαση είναι...
υγ.... την επόμενη φορά θα το κανονίσω καλύτερα με την μικρά....
Ευχαριστω,ευχαριστω ηδη χτυπανε τηλεφωνα για συνεντευξεις,φωτογραφησεις κ πως τα βαριεμαι.
Για καντε το μας λιγο πιο λιανά και σας μας που δεν ηρθαμε................Τι θέλει να πει ακριβως ο ποιητής????
- 10 λίτρα βενζίνη x 1.6 ευρώ το λίτρo: 16 ευρώ (φτηνά είναι εδώ)
- Συνειδητοποίηση ότι μόλις γέμισες το ρεζερβουάρ του CBF500 σου με ντίζελ: priceless!
:cry::cry:
Αλλά ας τα πει καλύτερα ο ίδιος!
:bigcry::bigcry::bigcry::lol:
Και καθως γεμιζω ανυποψιαστος κ αθωος κ ειμαι ετοιμος να κλεισω την ταπα ακουω μια φωνη να μου λεει:τι κανεις? αυτο ειναι diesel#%^*7*^* speechless
gixxerpap
01/05/2012, 22:49
νατος κύριοι.....
256445
αυτή είναι η καλύτερή μου? να την κρατήσω, να τη δείχνω στο ανηψάκι μου, που κάνει κάτι νάζια τελευταία και δεν τρώει ....
σβήστη να πάει στο διάολο! :cry:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:ρε το μαλέα πως με πέτυχε :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
για το ραντεβου, δεν το συζητώ,δε μπορούσα να το ρισκάρω να είμαι στην ώρα μου, μπορεί να με πουν συνεπή μετά, κι άντε να βγάλεις τη ρετσινιά ...
Η παρέα πολύ ωραία, οι διαδρομές άπαιχτες, προσωπικά, φφφχαριστήθηκα εκδρομή!
Παρατράγουδο μάλλον εννοούν εκείνο τον Πατρινό που δε μας άφησε μπουκιά ...
Κρίμα για τα παιδιά που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν την εκδρομή, next time;)
Διαπίστωση 1: η σβουρα όταν στηθεί σωστά, γαμεί στο στροφιλίκι!
Διαπίστωση 2: η σβουρα -ανεξαρτήτως στησίματος- γαμιέται στους κραδασμούς, μέχρι και ο λεβιές ταχυτήτων ξεβιδώθηκε!
Διαπίστωση 3: τα χονδα δε χαμπαριάζουν, καίνε και πετρέλαιο άμα λάχει ...
Διαπίστωση 4: δε θα ξαναγυρίσω ποτέ απο Ιτέα - Δελφούς - Αράχωβα, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΕΣΦΙΝΑ ΛΕΜΕ !!!
Διαπίστωση 5: ΚΤΜ 990 SMR: απο τις πιο όμορφες μοτοσυκλέτες ever!
Διαπίστωση 6: έχω πάρει 1-2 κιλά .... (ή μήπως φταίει ο φακός?)
να ΄μαστε καλά να ξαναπάμε!
Υ.Γ: μη βάλετε φωτό, θα μπεί ο Χίος και θα γκρινιάζει για καμια βδομάδα, που δεν ήρθε
spyrakos35
01/05/2012, 22:54
αυτή είναι η καλύτερή μου? να την κρατήσω, να τη δείχνω στο ανηψάκι μου, που κάνει κάτι νάζια τελευταία και δεν τρώει ....
σβήστη να πάει στο διάολο! :cry:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:ρε το μαλέα πως με πέτυχε :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
......
Διαπίστωση 6: έχω πάρει 1-2 κιλά .... (ή μήπως φταίει ο φακός?)
......
ναι ναι, της κοντής ψ@λής οι τρίχες της φταίνε..... χαχαχαχαχαχαχα.....
μήπως σε πέτυχα να μιλάς με τον Χίο?
:sad::sad::sad: Ζήλεψααα!
Μία διαδρομή που θέλω να κάνω εδώ και καιρό!
Βάλτε καμιά φωτό μπας και χαμογελάσουμε και μεις λίγο!
Μπράβο σας! :beer::beer::beer:
- 14 άτομα και χωρίς παρατράγουδα (προσωπικά δε το χω ξαναπεράσει)
- ο amyrou σε τρελά οδηγικά κέφια να ζητάει στάσεις για φωτο!!! (Να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ)
- το cbf του zizou να μασάει σίδερα (ακομα και με diesel στο ντεπόζιτο)
- ο npat να μη έχει ορεξη γενικώς αλλά να μη σηκώνει κεφάλι με το που κάθετε στη σέλα (ατάκα του ίδιου, στο πολυαγαπημένο χάνι του Ρέρεσι: "μ@λακες ηρεμήστε τώρα στο γυρισμό" και στο καπάκι να φευγει σπινιάροντας)
- η Παναγιώτα να κάνει 600 χλμ στην άστα να πάνε σέλα του SMR του Γιάννη (fourna) και να μη το βάζει κάτω με τίποτα
- ο Διονύσης και οι Γιάννηδες (amyrou και gayros), να εκτελούν οτιδήποτε κουνιόταν εντός και εκτός επι του τραπεζιού στο Χάνι. κάποια κακιά μοιρά να τους έχει βάλει να παίζουν μπάλα απο τα ιδια πιατα διπλα διπλα και εγω στη μέση να έχω μείνει μπουκάλα
- "μ@λάκες το βρήκα"....... στην Άνω Τιθορέα ο pap. "Να πάμε για φαγητό στο Μέτσοβο"
- η φάτσα του Τζανή (pektis) όταν συνειδητοποιείσαι οτι παραλίγο να χάσει αυτή τη βόλτα
moto.gr with vengeance απο τα παλιά
alexis_d
01/05/2012, 23:30
Απλά μπράβο παιδιά,να πω ότι δεν ζήλεψα... θα πω ψέμματα.....
Πάντα τέτοια...
- ο npat να μη έχει ορεξη γενικώς αλλά να μη σηκώνει κεφάλι με το που κάθετε στη σέλα (ατάκα του ίδιου, στο πολυαγαπημένο χάνι του Ρέρεσι: "μ@λακες ηρεμήστε τώρα στο γυρισμό" και στο καπάκι να φευγει σπινιάροντας)
Ε, άμα είναι να κάνεις μια δουλειά, την κάνεις σωστά. Μισές δουλειές δεν κάνουμε!
:lol::lol:
- , στο πολυαγαπημένο χάνι του Ρέρεσι
Σπύρο αυτό είναι που είχαμε κάτσει τότε στο γύρο της λίμνης Μόρνου???
devil's animal
01/05/2012, 23:49
:a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18:
Σπύρο αυτό είναι που είχαμε κάτσει τότε στο γύρο της λίμνης Μόρνου???
:a013:
blackbusa
02/05/2012, 01:12
κλασσικo μοτο τζι αρ...ο διοργανωτης δεν εμφανιστηκε...well done lads...:beer:
gixxerpap
02/05/2012, 01:30
κλασσικo μοτο τζι αρ...ο διοργανωτης δεν εμφανιστηκε...well done lads...:beer:
Στην επόμενη ελπίζω να δούμε και τα μουτρα σου ;)
ποιος φυσιολογικος ανθρωπος προτιμα τον κουραμπιε απο το φρεσκο μες τα σιροπια ραβανι???
δεν θα το ξεπερασω ποτε αυτο.....:cry:
υ.γ. ο αποπανω να αποφυγει τα σχολια για το μηχανακι μου......:evil:
Cpt. Haddock
02/05/2012, 06:31
Α, ρε κουφάλες τι εκδρομή σας έφτιαξα! :smokin:
:beer: :beer: :beer:
spyrakos35
02/05/2012, 06:33
:a014:
amyroukai
02/05/2012, 06:45
Παρατράγουδο μάλλον εννοούν εκείνο τον Πατρινό που δε μας άφησε μπουκιά ...
Και ιδού η αποκατάσταση της αλήθειας! Ο Νιο κάνει αγαπίτσες με τον γαύρο που τσίμπησε σαν πουλάκι αλλά στο φόντο, όταν όλοι οι άλλοι σταμάτησαν και συζητούν ή χαζεύουν, ένα αρκουδάκι παίρνει μεζέδες ακόμα...
256569
Διαπίστωση 1: η σβουρα όταν στηθεί σωστά, γαμεί στο στροφιλίκι!
Δεν σε έχω δει να δυσκολεύεσαι με κανένα μηχανάκι στο στροφιλίκι... Μας δουλεύεις;
o_gavros
02/05/2012, 08:08
Ρε παίδες επειδή εγώ δεν τράβηξα ούτε μια φωτογραφία,στείλτε καμία με email άμα δε βαριέστε.
Εκείνο τον καταρράκτη ας πούμε (με ή χωρίς μαστοριλίκια) θα θελα να τον έχω. Όπως και αυτήν στο λιοντάρι (σε κανονική ανάλυση).
Και ας λάβει επιτέλους τέλος η λάσπη για το φαγητό. Οι απο κει τρώγανε λίγο, όχι εμείς πολύ.
ο Νίος εφυγε το παιδί με απωθημένο :p
GIXXERAKIAS
02/05/2012, 08:22
Mπράβο ρε παίδες ωραία πράματα!!Άντε και στην επόμενη και γώ με την γυναίκα μετά του σκύλου ( μόλις καταφέρω να τον κουμπώσω στο τεπόζιτο του Gixxer τρέμετε....:evil:) γιά τρελές καταστάσεις!:beer:
ps:Γιώργη (Pap) αν είναι να δίνει μόνο 1-2 κιλά ο φακός....,καλά ρε μλκ πόσο έφαγες και έγινες-γίναμε έτσι??:uplate: (14 κιλά πάνω είμαι γμτ πτ@να μου!:cry:)
o_gavros
02/05/2012, 08:30
....Άντε και στην επόμενη ....μετά του σκύλου ( μόλις καταφέρω να τον κουμπώσω στο τεπόζιτο του Gixxer τρέμετε....:evil:) γιά τρελές καταστάσεις!:beer:
Aν δεν είναι κάνα κτήνος,υπάρχει λύση
http://www.moto-accessories.gr/img/products/bagster_tank_bag_friendy.jpg
GIXXERAKIAS
02/05/2012, 08:46
Aν δεν είναι κάνα κτήνος,υπάρχει λύση
http://www.moto-accessories.gr/img/products/bagster_tank_bag_friendy.jpg
Αυτό ψάχνω αλλά όλοι μου λένε για παραγγελία και μήνα και βάλε αναμονή.....:cry:
Η παρέα πολύ ωραία, οι διαδρομές άπαιχτες, προσωπικά, φφφχαριστήθηκα εκδρομή!
Διαπίστωση 4: δε θα ξαναγυρίσω ποτέ απο Ιτέα - Δελφούς - Αράχωβα, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΕΣΦΙΝΑ ΛΕΜΕ !!!
Διαπίστωση 5: ΚΤΜ 990 SMR: απο τις πιο όμορφες μοτοσυκλέτες ever!
να ΄μαστε καλά να ξαναπάμε!
:beer::beer::beer: :a23:
- 14 άτομα και χωρίς παρατράγουδα (προσωπικά δε το χω ξαναπεράσει)
- η Παναγιώτα να κάνει 600 χλμ στην άστα να πάνε σέλα του SMR του Γιάννη (fourna) και να μη το βάζει κάτω με τίποτα
- "μ@λάκες το βρήκα"....... στην Άνω Τιθορέα ο pap. "Να πάμε για φαγητό στο Μέτσοβο"
moto.gr with vengeance απο τα παλιά
:beer::beer::beer: :a23:
@spyro υ.γ. ειχα βαλει την εργονομικη σελα :p :cry:
o_gavros
02/05/2012, 08:58
Αυτό ψάχνω αλλά όλοι μου λένε για παραγγελία και μήνα και βάλε αναμονή.....:cry:
το είχα πετύχει σε μπόλικα σάιτ όταν κοίταγα για τανκ μπαγκ.Κάνε την ψαχτική σου,δε μπορεί να μην το'χει κανείς διαθέσιμο
DimChios
02/05/2012, 09:15
:lipssealed:
ζηλεψα.
παντα τετοια ρε ομορφοι!:beer:
Να βαλουμε και καμια φοτο...256574
spyrakos35
02/05/2012, 10:21
:lipssealed:
ναι, άσε κάνε την πάπια και μην πεις τίποτα γιατί σε περιμένουν..... :a015: :a016: :boxing:
Την επόμενη φορά όμως που θα ποστάρεις βόλτα θα την έχω κρύψει τη σανίδα! :smokin::p
amyroukai
02/05/2012, 10:40
Την επόμενη φορά όμως που θα ποστάρεις βόλτα θα την έχω κρύψει τη σανίδα! :smokin::p
όχι, να την αφήσεις εκεί που την βρίσκει πάντα, τόσα χιλιόμετρα βρεγμένα δεν θα ήταν το ίδιο. :P
costas81
02/05/2012, 10:54
Έχω ξενερώσει....
Σηκώθηκα, ετοιμάστηκα, ξύπνησα τον fourna που αλλιώς θα κοιμόταν ακόμα, ήρθα ως τα mc, ήπια καφεδάκι με τα παιδιά, ξεκίνησα μαζί τους και στην μαλακάσα έκανα αναστροφή και πίσω λόγω υποχρεώσεων...
:a35:
Έχω ξενερώσει....
Σηκώθηκα, ετοιμάστηκα, ξύπνησα τον fourna που αλλιώς θα κοιμόταν ακόμα, ήρθα ως τα mc, ήπια καφεδάκι με τα παιδιά, ξεκίνησα μαζί τους και στην μαλακάσα έκανα αναστροφή και πίσω λόγω υποχρεώσεων...
:a35:
τι λε ρε .. εγω ηθελα να δω αν θα ξυπναγες εσυ οπως ειχες πει :p
ευχαριστω για την παρεα μεχρι τα mc αλλα εσυ κουφαλα μπορεις να πας ετησια :evil:
:beer::wave2:
Αλήτες μηχανόβιοι αφήστε τα σάπια, κάτι κακό κάνατε στο αγνό και άσπιλο Πατρινόπουλο που σας έστειλα και κοιμάται ακόμα. Τον παίρνω (τηλ) από το πρωί κι έχει τραβήξει γείωση "τριφασικιά" (ας μου επιτραπεί η έκφραση).
:eek::confused:
spyrakos35
02/05/2012, 12:15
Αλήτες μηχανόβιοι αφήστε τα σάπια, κάτι κακό κάνατε στο αγνό και άσπιλο Πατρινόπουλο που σας έστειλα και κοιμάται ακόμα. Τον παίρνω (τηλ) από το πρωί κι έχει τραβήξει γείωση "τριφασικιά" (ας μου επιτραπεί η έκφραση).
:eek::confused:
αν αληθεύουν όσα του καταμαρτυρούν για το φαί.... εχει πέσει σε χειμέρια νάρκη..... είχε ξυπνήσει και από τις 6 το πρωι.....
Και ιδού η αποκατάσταση της αλήθειας! Ο Νιο κάνει αγαπίτσες με τον γαύρο που τσίμπησε σαν πουλάκι αλλά στο φόντο, όταν όλοι οι άλλοι σταμάτησαν και συζητούν ή χαζεύουν, ένα αρκουδάκι παίρνει μεζέδες ακόμα...
256569
Δεν σε έχω δει να δυσκολεύεσαι με κανένα μηχανάκι στο στροφιλίκι... Μας δουλεύεις;
Καλυτερα να τους ντυνεις παρα να τους ταιζεις!!
Καλυτερα να τους ντυνεις παρα να τους ταιζεις!!
Ελα ρε zizou, το 'κανες θεμα.......ενταξει ''τσιμπησαμε'' λιγο παραπανω!!!:beer:
HelenKoR
02/05/2012, 14:30
Μπράβο παιδιά! Πάντα τέτοια!
Και κλασσικά, ο Παπ με το κινητό στο χέρι!
πειτε οτι θετε...θα χτυπησω την καταλληλη ωρα με αποκαλυψεις κ φωτοντοκουμεντα...:a01:
οσο για τις αγαπουλες με τον γαυρο....μου θυμιζε τον βασκα...:blush:
η αληθεια θα λαμψει κ παλι :a3:
gixxerpap
02/05/2012, 15:03
Μπράβο παιδιά! Πάντα τέτοια!
Και κλασσικά, ο Παπ με το κινητό στο χέρι!
είμαστε δημοφιλείς κυρία μου!:a48:
πειτε οτι θετε...θα χτυπησω την καταλληλη ωρα με αποκαλυψεις κ φωτοντοκουμεντα...:a01:
Αγάπη μου..... είπα κι εγώ τόσο γλήγορα με ξέχασε?????
Έλα το απόγευμα μετά τις 19:00 από το μαγαζί, σου έχω δωράκι.
Ο αγαπουλίνος σου
:blush::blush::a07::a07::kiss:
gixxerpap
02/05/2012, 15:50
ρέφτηκες μπέμπη?
φτου σου λεβέντη μ΄
costas81
02/05/2012, 15:53
256627
gixxerpap
02/05/2012, 15:54
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΥΓΑΚΙΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
τι διάολο, αυτά είναι χειρότερα κι απο άμμο!
Α ! το νου σας στα βανζιναδικα απο ναυπακτο - ιτεα ..
οι τυποι ειναι ντεντεκτιβ :ninja:
:lol:
costas81
02/05/2012, 16:04
:rolleyes:
amyroukai
02/05/2012, 16:27
:lol:Και τσιμπημένοι στις τιμές, μετά τη Δεσφίνα και όσο πλησιάζεις Λιβαδειά, 5-10 σεντ κάτΟΥ το λίτρο...
DimChios
02/05/2012, 16:34
Έλα το απόγευμα μετά τις 19:00 από το μαγαζί, σου έχω δωράκι.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Να ΜΗΝ τοποθετηθει σε μαυρο φοντο! Ειναι διαφανο (οπως ζητήθηκε άλλωστε)
:smokin:
@Spyroooooo
@Spyroooooo
Αγχωμένος εγώ για το 15άλιτρο ντεπόζιτο του Γιάννη και με βάση προγενέστερης κακής Κυριακάτικης εμπειρίας μου στη διαδρομή Ναυπακτο – Ιτέα οπού όλα τα βενζινάδικα ήταν κλειστά,... κόβω ρυθμό νομίζοντας ότι ο Γιάννης είναι πίσω μου. Μετά από καμπόσα χλμ και ενώ θεωρώ δεδομένο ότι έχει μείνει στην άκρη του δρόμου κάπου μακριά πίσω να τον βρίζει η Παναγιώτα, ... και πάνω που μου γεννιούνται σκέψεις αναστροφής, εμφανίζεται ένα ανοιχτό βενζινάδικο στην Ερατεινή. Σταματάω να γεμίσω και ρωτάω έναν κατά τ’ αλλα νορμάλ στην εμφάνιση βενζινά.
- «Πέρασαν τίποτα μουρλοί με μηχανές από εδώ ρε πατρίδα»?
- «Ναι αμέ «έβαλε» βενζίνη.
- Έβαλε γιατι έβαλε και όχι «εβαλαν» ρωτάω από μέσα μου και πριν προλάβω να τον ρωτήσω φωνάζει ο gayros δίπλα μου «ποιος?».
- «Για το Γιάννη αγχώνομαι» του λέω εγώ.
- και πετάγεται και με διορθώνει ο βενζινάς τον "Γιάννη τον Θ…" (το πραγματικό όνομα και επίθετο του Γιάννη).
- Εγώ κάγκελο. «Ρε πατρίδα ξέρεις το φίλο μας».
- "Έλα ρε φιλε που δε ξέρω το φίλο σας, εμείς εδώ τα ξέρουμε όλα" ( και με αφήνει μ@λακα).
Η γάτα είχε τσιμπήσει το όνομα και το επίθετο του Γιάννη με το που άνοιξε το πορτοφόλι του να πληρώσει, γιατί το συγκράτησε δε ξέρω αλλά εμένα κατάφερε να με ψάρωσε πάντως
:cry:
Αγχωμένος εγώ για το 15άλιτρο ντεπόζιτο του Γιάννη και με βάση προγενέστερης κακής Κυριακάτικης εμπειρίας μου στη διαδρομή Ναυπακτο – Ιτέα οπού όλα τα βενζινάδικα ήταν κλειστά,... κόβω ρυθμό νομίζοντας ότι ο Γιάννης είναι πίσω μου. Μετά από καμπόσα χλμ και ενώ θεωρώ δεδομένο ότι έχει μείνει στην άκρη του δρόμου κάπου μακριά πίσω να τον βρίζει η Παναγιώτα, ... και πάνω που μου γεννιούνται σκέψεις αναστροφής, εμφανίζεται ένα ανοιχτό βενζινάδικο στην Ερατεινή. Σταματάω να γεμίσω και ρωτάω έναν κατά τ’ αλλα νορμάλ στην εμφάνιση βενζινά.
- «Πέρασαν τίποτα μουρλοί με μηχανές από εδώ ρε πατρίδα»?
- «Ναι αμέ «έβαλε» βενζίνη.
- Έβαλε γιατι έβαλε και όχι «εβαλαν» ρωτάω από μέσα μου και πριν προλάβω να τον ρωτήσω φωνάζει ο gayros δίπλα μου «ποιος?».
- «Για το Γιάννη αγχώνομαι» του λέω εγώ.
- και πετάγεται και με διορθώνει ο βενζινάς τον "Γιάννη τον Θ…" (το πραγματικό όνομα και επίθετο του Γιάννη).
- Εγώ κάγκελο. «Ρε πατρίδα ξέρεις το φίλο μας».
- "Έλα ρε φιλε που δε ξέρω το φίλο σας, εμείς εδώ τα ξέρουμε όλα" ( και με αφήνει μ@λακα).
Η γάτα είχε τσιμπήσει το όνομα και το επίθετο του Γιάννη με το που άνοιξε το πορτοφόλι του να πληρώσει, γιατί το συγκράτησε δε ξέρω αλλά εμένα κατάφερε να με ψάρωσε πάντως
:cry:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΘΕΙΚΟ!!!!
o_gavros
02/05/2012, 19:09
θεϊκό είναι ότι σε κάποιο σημείο όξω απ'τη Λειβαδιά, κάποιοι κάνανε ψαχτικές για το Τρανσαλπ ενώ αυτό τους είχε ρίξει γύρους και είχε αράξει την αρίδα του στη μπάρα περιμένοντας.
Υγ.:Ο Ζιζού δε στρίβει.Ξαπλώνει λέμε :a23: