View Full Version : 4 χρόνια μετά... Στρώμη Reloaded
και ναι λοιπον...ηρθε η ωρα σας...γατακια....
ηρθε η ωρα να μπουν καποιοι στην θεση τους....
και ξεκιναμε....
χαλια μαυρα...η βολτα ακυρη,η παρεα μες την μιζερια ειστε απαισιοι και απορω με τον εαυτο μου που σας κανω παρεα....
1.ειναι δυναμον να λεμε 9 και να φευγουμε στις 9.30?ρε vaska ελα μαζι να διδαξουμε...μετα τις 10 και βλεπουμε....
2.ειναι δυναμον να κανουμε τοση διαδρομη και να μην χαθουμε ουτε μια φορα???ουτε μια αναστροφη?σας παρακαλω...σε αυτο το φλορουμ εχουμε και ενα ονομα.ελπιζω στην ετησια να επανελθουμε στα γνωστα σε ολους μας στανταρ...
3.ειναι δυναμον να καθομαστε για φαι να μας λεει η μανταμιτσα για αγριογουρουνο στιφαδο και να μην δοκιμαζουμε:a32:???α οχι...σπυρο θα με ξαναπας....μου εμεινε...
4.κουφαλα amyroukai μου εφαγες την τελευταια μπριζολα και μιλας:a37:???και γυρισα πατρα και ειχα μια λιγουριτσα και μου ελειπε....αλλα ειπαμε...ανθρωπος που προτιμα τον κουραμπιε απο το ραβανι...και εσυ θα ψηφιζεις?
edit δεν με θελει με τις φωτο...θα επανελθω αργοτερα....
Αγχωμένος εγώ για το 15άλιτρο ντεπόζιτο του Γιάννη και με βάση προγενέστερης κακής Κυριακάτικης εμπειρίας μου στη διαδρομή Ναυπακτο – Ιτέα οπού όλα τα βενζινάδικα ήταν κλειστά,... κόβω ρυθμό νομίζοντας ότι ο Γιάννης είναι πίσω μου. Μετά από καμπόσα χλμ και ενώ θεωρώ δεδομένο ότι έχει μείνει στην άκρη του δρόμου κάπου μακριά πίσω να τον βρίζει η Παναγιώτα, ... και πάνω που μου γεννιούνται σκέψεις αναστροφής, εμφανίζεται ένα ανοιχτό βενζινάδικο στην Ερατεινή. Σταματάω να γεμίσω και ρωτάω έναν κατά τ’ αλλα νορμάλ στην εμφάνιση βενζινά.
- «Πέρασαν τίποτα μουρλοί με μηχανές από εδώ ρε πατρίδα»?
- «Ναι αμέ «έβαλε» βενζίνη.
- Έβαλε γιατι έβαλε και όχι «εβαλαν» ρωτάω από μέσα μου και πριν προλάβω να τον ρωτήσω φωνάζει ο gayros δίπλα μου «ποιος?».
- «Για το Γιάννη αγχώνομαι» του λέω εγώ.
- και πετάγεται και με διορθώνει ο βενζινάς τον "Γιάννη τον Θ…" (το πραγματικό όνομα και επίθετο του Γιάννη).
- Εγώ κάγκελο. «Ρε πατρίδα ξέρεις το φίλο μας».
- "Έλα ρε φιλε που δε ξέρω το φίλο σας, εμείς εδώ τα ξέρουμε όλα" ( και με αφήνει μ@λακα).
Η γάτα είχε τσιμπήσει το όνομα και το επίθετο του Γιάννη με το που άνοιξε το πορτοφόλι του να πληρώσει, γιατί το συγκράτησε δε ξέρω αλλά εμένα κατάφερε να με ψάρωσε πάντως
:cry:
:bawl::lol::bawl::lol:
θεϊκό είναι ότι σε κάποιο σημείο όξω απ'τη Λειβαδιά, κάποιοι κάνανε ψαχτικές για το Τρανσαλπ ενώ αυτό τους είχε ρίξει γύρους και είχε αράξει την αρίδα του στη μπάρα περιμένοντας.
Υγ.:Ο Ζιζού δε στρίβει.Ξαπλώνει λέμε :a23:
δεν πρεπει ποοοοτε να κανω την "σκουπα" :lol:
costas106
02/05/2012, 23:09
Πρώτη βόλτα με το moto...
Χαρακτηριστικά:
1.Ωραία διαδρομή και ημέρα κι ακόμα πιο ωραία παρέα, χωρίς γκρίνιες και χαζοπαρεξηγήσεις...
Όλοι θέλαμε χιλιόμετρα κι αυτό έγινε.
2.Καλό φαγητό σε ωραίο μέρος. Αν και δε φάγαμε τπτ μιας κι οι από κει μας κατατρόπωσαν.
Ήταν σαν να έπαιζε Μπαρτσελόνα - Φωκικός. Την επόμενη φορά αναδιάρθρωση τραπεζιού.
3.Προσοχή στους βενζινάδες της Ερατεινής. Έχουν δύο χόμπι, το κυνήγι αγριόχοιρου και το ντετεκτιβιλίκι.
4.Φτάνω στο βενζινάδικο στην Ιτέα και βλέπω το Cbf μ'ένα μπετόνι δίπλα, τι στο καλό τόσο καλή βενζίνη βγάζει
η Ιτιά και είπε να πάρει και για το σπίτι?
Μετά μου είπαν για το πείραμα μετατροπής του Cbf σε Diesel.
5.Respect στην Παναγιώτα που άντεξε στη σέλα του Ktm τόσα χλμ.
Συμπέρασμα:
Πότε η επόμενη?
χαλια μαυρα...η βολτα ακυρη,η παρεα μες την μιζερια ειστε απαισιοι και απορω με τον εαυτο μου που σας κανω παρεα....
4.κουφαλα amyroukai μου εφαγες την τελευταια μπριζολα και μιλας:a37:???και γυρισα πατρα και ειχα μια λιγουριτσα και μου ελειπε....αλλα ειπαμε...ανθρωπος που προτιμα τον κουραμπιε απο το ραβανι...και εσυ θα ψηφιζεις?
edit δεν με θελει με τις φωτο...θα επανελθω αργοτερα....
(4)Μιλαμε για πολυ γελιο....!!!
Παει ο amyrou ανυποψιαστος να παρει το τελευταιο κοματι και πεταγεσαι λεγοντας
<Ε οχι ρε π@υστη μου, αστο κατω τωραα!!!>:cry::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Λιωσαμε....!!!!
Δεν σε έχω δει να δυσκολεύεσαι με κανένα μηχανάκι στο στροφιλίκι... Μας δουλεύεις;
O pap είναι μια κατηγορία οδηγού από μόνος του :smokin:
εδω ο αποπανω (αν δεν κανω λαθος) πεταξε την ατακα του αιωνα.....<σπυρο εμεις πρεπει να βρεθηκαμε και περυσι στα απαυτεικα νομιζω.....ειχες μαλλια τοτε????>:bawl::bawl::bawl:
εδω ο αποπανω (αν δεν κανω λαθος) πεταξε την ατακα του αιωνα.....<σπυρο εμεις πρεπει να βρεθηκαμε και περυσι στα απαυτεικα νομιζω.....ειχες μαλλια τοτε????>:bawl::bawl::bawl:
nein... war ich nicht :look:
amyroukai
03/05/2012, 07:46
H Mέρκελ είναι φίλη του.
Γουστάρω και εύγε....
Η παρέα ήταν ταμάμ....
:beer::beer::beer::beer:
Γουστάρω και εύγε....
Η παρέα ήταν ταμάμ....
:beer::beer::beer::beer:
Έλα μωρέ, μαζεύτηκαν 10 χαρχάλες με πέτσινα και κορντούρες, πήγαν και ξεκοιλιάστηκαν στο φαγητό. Σιγά τη βόλτα και το παρεάκι, εμείς που δεν πήγαμε περάσαμε καλύτερα. Κάναμε και οικονομία μέρες που είναι.
:yuck::yuck::yuck:
Έλα μωρέ, μαζεύτηκαν 10 χαρχάλες με πέτσινα και κορντούρες, πήγαν και ξεκοιλιάστηκαν στο φαγητό. Σιγά τη βόλτα και το παρεάκι, εμείς που δεν πήγαμε περάσαμε καλύτερα. Κάναμε και οικονομία μέρες που είναι.
:yuck::yuck::yuck:
αστο καλύτερα που δεν ήρθες! οι μπριζόλες ήταν μπαγιάτικες σα λάστιχο χάλια σου λέω... ολλανδικό "γρούννι" μας τάϊσαν ρε πστμ... :p
αστο καλύτερα που δεν ήρθες! οι μπριζόλες ήταν μπαγιάτικες σα λάστιχο χάλια σου λέω... ολλανδικό "γρούννι" μας τάϊσαν ρε πστμ... :p
Τα πληροφορήθηκα όλα αδερφέ και μάλιστα από εγκυρότατη πηγή
:lol::lol::lol:
nikos_abel
03/05/2012, 09:50
Τα πληροφορήθηκα όλα αδερφέ και μάλιστα από εγκυρότατη πηγή
:lol::lol::lol:
Είχες πνευματική επαφή με τις μπριζόλες;
Είχες πνευματική επαφή με τις μπριζόλες;
Όχι ρε φίλε, δεν είμαι χαρισματικός άνθρωπος εγώ, απλά ξέρω τον ΝΙΟ123456789 που έφαγε ότι κρεατικό και μη εμφανίστηκε στο τραπέζι.
:D
Αλλες φωτο δεν βγαλαμε ? :a014:
πολλες αλλα χθες δεν ανεβαζε με τιποτα :a11:
Σημερα???:D :D :D
:beer::beer:
amyroukai
03/05/2012, 11:53
Όχι ρε φίλε, δεν είμαι χαρισματικός άνθρωπος εγώ, απλά ξέρω τον ΝΙΟ123456789 που έφαγε ότι κρεατικό και μη εμφανίστηκε στο τραπέζι. Προσπάθησε να τα φάει όλα. Αλλά δεν...
Προσπάθησε να τα φάει όλα. Αλλά δεν...
Ανωτερα δυναμη εε???...
spyrakos35
03/05/2012, 13:25
κατόπιν λαικής απάιτησης.....
ΟΙ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕΣ.....
256696
spyrakos35
03/05/2012, 13:29
256697
256698
256699
Ρε κουφάλα ΝΙΟ μια Μανωλίδου σου λείπει και είσαι φτυστός μπουμπούκος.
χαχαχαχαχαχαχα
Το βλέμμα πάντως ομολογουμένως το έχεις......... αν είχες και τη χάρη.... ποιος τη χάρη σου.
:bawl:
spyrakos35
03/05/2012, 13:34
256700
256701
256702
spyrakos35
03/05/2012, 13:36
256703
256704
256706[/ATTA[ATTACH]256707CH]
για εκεινον τον αχρειο που τολμισε να μιλησει για το μηχανακι μου...με τους γληγολους οπως βλεπετε...:smokin:256708256709
256716
υπερβολες...τα πρωτα ειναι...
256717
256716
υπερβολες...τα πρωτα ειναι...
256717
παει το κοπαδι :( :lol:
κυριοι σας παρουσιαζω τον σιωπηλο δολοφονο αυτης της βολτας....ο λεβεντης αυτος που επειδη αγαπησε τον επιασαν τα ρομαντικα του και εβγαλε 60 φωτο την λιμνη,34 φωτο την ανθισμενη αμυγδαλια,12 τον καταρακτη (καποιος εχει και την φωτο που ποζαρει ολο χαρη και ναζι....) και 6000 πεταλουδες να πεταριζουν ανεμελες στα ανθη...ελεος...και εμεις ερωτευτηκαμε ρε παλικαρι αλλα δεν καναμε ετσι...βασικα χειροτερα καναμε αλλα δεν ειμαστε εμεις το θεμα...
256719256718
εδω ατενιζει τον οριζοντα με σιγουρια....
256720
amyrou???????:a22::a22::a22:
να παλι φωτογραφια βγαζει ...ποσο δικιο εχω???
amyroukai
04/05/2012, 09:13
να παλι φωτογραφια βγαζει ...ποσο δικιο εχω???
Τον Τζανή βγάζω, να μην έχει και αυτός να δείξει το κατιτίς στο αίσθημα; Αφού τον έσυρε Πάτρα μετά, δεν κρατιόταν με τίπΟΥτα λέμε.
Κοίτα ρε πράματα, πας μιά χαλαρή εκδρομή για bird watching και φυσιολατρεία και πετυχαίνεις τους γκαζοφονιάδες λαστιχοφάγους βενζινοπότες και θέλουν σώνει και καλά να γίνεις ίδιος...
Επίσης έχω να πω ότι πρέπει να πάρω μιά καινούρια ψηφιακή διότι το κινητό δεν επαρκεί για να αποτυπώσει την ομορφάδα του τοπίου. Εναλλακτικά μπορώ να κάνω περισσότερες βόλτες για να το βλέπω συχνότερα...
Και να πεταχτώ πάλΑΙ μέχρι το χάνι για γρουν γιατί καλός ο κόκορας αλλά λίγος... ;)
costas81
04/05/2012, 09:33
Εγώ γιατί να γυρίσω πίσω ε?
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
amyroukai
04/05/2012, 09:34
256783
Ναι η κλασική πόζα μπροστά στο λιοντάρι.
256784
Το καφεδάκι στην πλατεία της Άνω Τιθ-Ωραίας απολαυστικό. Πλατάνι δροσΆ και θέα.
256785
Νιο χαιρετίσματα ρε! Εμένα η θέα μ'άρεσε...
amyroukai
04/05/2012, 09:47
256786
Παιδιά σας πειράζει να φορτώσουμε μερικά χιλιόμετρα ακόμα; Όχι ε; Σύσκεψη οπλαρχηγών...
Προσέξτε το μικρό Νιό-παιδο που τους κοιτάει με νόημα... "όπου και να μας πάτε σας έχω κουλάδια".
256788
Και την ώρα που μερικοί απολαμβάνουν τις ομορφιές της φύσης...
256789
Μερικοί αποφάσισαν να φτιάξουν βίδες, να ρυθμίσουν μείγματα, αναρτήσεις... "για να πηγαίνει καλύτερα το μοτόρι".
o_gavros
04/05/2012, 09:53
256785
Νιο χαιρετίσματα ρε! Εμένα η θέα μ'άρεσε...
Το πιο ωραίο κατ'εμέ κομμάτι της διαδρομής ήταν εκεί!!!
amyroukai
04/05/2012, 10:00
256790
Η φιλενάδα τα τσάκισε τα κοκαλάκια...
256791
Και ιδού το ποταπό σχέδιο του ζιζού για να μας φάει λάχανο! Έβαλε πετρέλαιο για αυξημένη ροπή και οικονομία, του είπε ο βενζινάς μηχανολόγος ότι έτσι θα πατήσει τα χιλιάρια χαλλλλαρά. Επειδή είναι μεγαλόψυχος και μας λυπήθηκε, για να μην τα βάλουμε φωτιά και τα κάψουμε εν μέσω κρίσης, μείωσε την αναλογία πετρελαίου στη βενζίνη από το 50% στο 10% και γλιτώσαμε το ρεζιλίκι.
Εγώ γιατί να γυρίσω πίσω ε?
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
εσυ φιλαρακι ειχες υποχρεωσεις ... :a9:
μην πας ετησια ρε .. δεν θα ειναι καλα .. :a48:
spyrakos35
04/05/2012, 12:47
256786
Παιδιά σας πειράζει να φορτώσουμε μερικά χιλιόμετρα ακόμα; Όχι ε; Σύσκεψη οπλαρχηγών...
Προσέξτε το μικρό Νιό-παιδο που τους κοιτάει με νόημα... "όπου και να μας πάτε σας έχω κουλάδια".
τελικά έχω καράφλα...... :bawl:
256791
Και ιδού το ποταπό σχέδιο του ζιζού για να μας φάει λάχανο! Έβαλε πετρέλαιο για αυξημένη ροπή και οικονομία, του είπε ο βενζινάς μηχανολόγος ότι έτσι θα πατήσει τα χιλιάρια χαλλλλαρά. Επειδή είναι μεγαλόψυχος και μας λυπήθηκε, για να μην τα βάλουμε φωτιά και τα κάψουμε εν μέσω κρίσης, μείωσε την αναλογία πετρελαίου στη βενζίνη από το 50% στο 10% και γλιτώσαμε το ρεζιλίκι.[/QUOTE]
Σχολιο 1:Στοχος μου ηταν οχι να πατησω τα μεγαλα αλλα να καταφερω να ακολουθησω αξιοπρεπως γιατι οπως ειδα κ τα μεγαλα απλωτες εκαναν!!
Σχολιο 2:Ειχα κεφι για οδηγηση κ απ'οτι φανηκε κ η παρεα ειχε κεφια,η διαδρομη ομορφη κ ετσι ακολουθησα το ρευμα.Με καλους κ εμπειρους γινεσαι καλυτερος!
Σχολιο 3:Οσο για την γκαφα μου να βαλω ντιζελ αντι για βενζινη,μην πυροβολειτε τον πιανιστα αφηστε τον να εγκληματει!
Σχολιο 4:Γαυρος με κανεις κ κοκκινιζω/.,'΄Amuroukai το ηξερα οτι εσυ θα με εδινες με φωτο! Ειπα κ γω ο Τζανης τετοια αποφασιστικοτητα να γυρισει Πατρα? Μπραβο στον δικαβαλο της παρεας Fournas-Παναγιωτα με το ομορφοτερο νομιζω μηχανακι της παρεας που ακολουθησαν απο κοντα τον ρυθμο εμας τον γληγορων.Τι ειναι 600χλμ σε μια μερα για μια ορειβατισα.
amyroukai
04/05/2012, 13:38
τελικά έχω καράφλα...... Join the club... Εγώ έχω ΚΑΙ κοιλιά!
Amuroukai το ηξερα οτι εσυ θα με εδινες με φωτο! Ε την ανέβαζα δεν την ανέβαζα, το είχαν προλάβει οι άλλοι... Εξάλλου ως συνάδελφος πιανίστας δεν δικαιούμαι να λέω πολλά... :)
Το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα ξαναπάμε καμιά τέτοια... :beer:
Join the club... Εγώ έχω ΚΑΙ κοιλιά!
Ε την ανέβαζα δεν την ανέβαζα, το είχαν προλάβει οι άλλοι... Εξάλλου ως συνάδελφος πιανίστας δεν δικαιούμαι να λέω πολλά... :)
Το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα ξαναπάμε καμιά τέτοια... :beer:
και που θα ξαναπετυχουμε αγριογρρρνο στιφαδο....:bigcry:
spyrakos35
04/05/2012, 14:17
[QUOTE=zizou;2183389....... Μπραβο στον δικαβαλο της παρεας Fournas-Παναγιωτα με το ομορφοτερο νομιζω μηχανακι της παρεας που ......[/QUOTE]
ώπα παίδες ένσταση..... και όχι για τα μπράβο....
αλλά επειδή όπως λέει ο λαός από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, ο μικρούλης στον καφέ που τον πήγε ο μπαμπάς? παππούς? στα μηχανάκια να χαζέψει ανέβηκε στο δικό μου.... δίπλα ήταν του φουρνά..... αμα ήταν πιο ωραίο γιατί δεν ανέβαινε εκεί??? :rolleyes:
μουν@ρ@ το κτμ ρε πστμ....:beer:
Τον Τζανή βγάζω, να μην έχει και αυτός να δείξει το κατιτίς στο αίσθημα; Αφού τον έσυρε Πάτρα μετά, δεν κρατιόταν με τίπΟΥτα λέμε.
Κοίτα ρε πράματα, πας μιά χαλαρή εκδρομή για bird watching και φυσιολατρεία και πετυχαίνεις τους γκαζοφονιάδες λαστιχοφάγους βενζινοπότες και θέλουν σώνει και καλά να γίνεις ίδιος...
;)
Ποιο αισθημα ρε ερωτευμενε?!! Με τον αδερφο μου μιλουσα που ηταν ηδη Ναυπακτο...αρα πολυ κοντα...(γι'αυτο γυρισα απο γεφυρα!):beer::D
τελικά έχω καράφλα...... :bawl:
:lol:
Συναδελφε!!!:rotflmao:
Operater
04/05/2012, 15:09
Μπράβο ρε παίδες!! Και στα επόμενα, με υγεία!! :beer: :beer:
κουφάλες, ποιος κανόνισε που θα πείτε καφέ, που θα φάτε, τι θα φάτε και ποια διαδρομή θα κάνετε το ξεχνάτε ε?
μα φυσικά ο Ηλίας :p
ευχαριστούμε Captain … we not worth it …
:a23:
amyroukai
04/05/2012, 16:19
Like δεν έχει το μοτο.γρ; μερικές φορές χρειάζεται... :bawl:
@spyrakos : η Παναγιωτα εχει ενσταση για την φωτο που ανεβασες .
καμια καλητερη δεν ειχες ? :lol::lol:
ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το μοτορι :beer::beer::beer:
ΚΑΙ να ξαναπω και εγω με την σειρα μου οτι η διαδρομη και ΚΥΡΙΟΣ η παρεα ηταν φοβερη :beer:
@zizou : μην ξεχνας οτι σε ματιαζαμε για την οδηγη σου και σε καθε σταση στο λεγαμε κι ολας , οπωτε δεν φταις εσυ για την γκαφα σου ;) :p
spyrakos35
04/05/2012, 19:58
@spyrakos : η Παναγιωτα εχει ενσταση για την φωτο που ανεβασες .
καμια καλητερη δεν ειχες ? :lol::lol:
ρε για σένα το έκανα.....
ξέρεις τι ρεμάλια κυκλοφορούν εδώ μέσα???
είμαι φάουλ το ξέρω αλλά τι να κάνω που εσύ βγήκες καλός???
την επόμενη φορά θα την βγάλω μία σουπεράτζα για να ισοφαρίσω.... με λουλουδάκια μελισσούλες κλπ κλπ :wave2:
ρε για σένα το έκανα.....
ξέρεις τι ρεμάλια κυκλοφορούν εδώ μέσα???
είμαι φάουλ το ξέρω αλλά τι να κάνω που εσύ βγήκες καλός???
την επόμενη φορά θα την βγάλω μία σουπεράτζα για να ισοφαρίσω.... με λουλουδάκια μελισσούλες κλπ κλπ :wave2:
φαουλ ? :nono:
πλακιτσα κανουμε εεε ! :D
spyrakos35
04/05/2012, 20:37
πλακιτσα κανουμε εεε ! :D
πλάκα πλάκα στο δικό μου ανέβηκε ο πιτσιρίκος..... :cry:
την επόμενη φορά θέλω βόλτα....
πλάκα πλάκα στο δικό μου ανέβηκε ο πιτσιρίκος..... :cry:
την επόμενη φορά θέλω βόλτα....
οκ ! αλλα οπως ειπαμε ... λουλουδακια και μελισσουλες :bawl: :lol: :lol:
spyrakos35
04/05/2012, 20:56
οκ ! αλλα οπως ειπαμε ... λουλουδακια και μελισσουλες :bawl: :lol: :lol:
deal!
Πάντα τέτοια ρε μάγκες. :beer:
ρε τι επαθα μεσημεριατικο ...
καλά ρε john τι πήγες και ανέσκαψες?
:)
amyroukai
17/03/2015, 18:08
Η πρωτομαγια δεν ειναι μακρια, παιδες...
Θα το ξαναποσταρω και φετος :)
AUFGEBRACHT
17/03/2015, 18:20
Πρωτομαγιά και με αριστερή κυβέρνηση... :D
amyroukai
17/03/2015, 18:21
Πρωτομαγιά και με αριστερή κυβέρνηση... :D
Στο χάνι έχουμε φάει με μπλε και με πράσινη. Ε ας φάμε και με ροζ... Το μπριζολικό στο τζάκι ίδιο πάντως :)
:smokin:
Ωραία πρέπει να ηταν εκεί.Κάτι σε ποιο κοντινή ημερομηνία παίζει;
amyroukai
17/03/2015, 18:58
Ωραία πρέπει να ηταν εκεί.Κάτι σε ποιο κοντινή ημερομηνία παίζει;
Κλουζο-Τσακωνο-Τόλη, είναι α) ορεινή διαδρομή και άρα κρύα β) για να φας σαν άνθρωπας χωρίς άγχος και να γυρίσεις παραλία πριν πιάσει ο ψόφος σε σφιχτή διαδρομή που δεν βλέπεις κιόλας (ο δρόμος μέχρι Ναύπακτο έχει γίνει να μην πω πως), καλύτερα να είναι πιο μεγάλη η μέρα.
Έτσι και αλλιώς αν πεις έναν καφέ, φαί και πίσω, βράδι θα γυρίσεις (δεν θα έχουμε και τον "αυστηρά τουριστικό" npat να δίνει ρυθμό), να το κάνεις ευχάριστα γιατί τον Νοέμβρη που πήγαμε το σκεφτόμουν για το που πάμε από το τζάκι στην δροσΆ και την υγρασία.
Μπα δεν το βλέπω, θα πονάει ο πισινός μου από το Πάτρα Αλεξ/πολη. Πάντως είναι πολύ ωραία βόλτα.
:wave2:
καλά ρε john τι πήγες και ανέσκαψες?
:)
φιλος μου ζητησε καμια ιδεα για βολτα .. αφου του ειπα , μπηκα να ξαναδω φωτο και να ξαναδιαβασω ατακες .. ΦΟΒΕΡΗ ΒΟΛΤΑ :beer:
:beer:
:smokin:
Eversman
18/03/2015, 14:51
Mικρά κοπάδια αλόγων δέχεστε? Είμαι μικροφαρμίτης, τί να κάνουμε :D
akis_trevor
18/03/2015, 16:28
Η πρωτομαγια ειναι η κοντα αλλα η 25μαρτιου κοντυτερα...και η στρωμη μπορει να περιμενει λιγο ακομα αλλα μια αλλη βολτα μπορει να γινει reloaded.... :smokin:
Υγ.μονο μην μαμηθει ο καιρος...
Πολυ καλη βολτα η συγκεκριμενη... (δεν μας χαλαει μια επαναληψη!)
o_gavros
22/03/2015, 14:23
απο εκείνη την αποφράδα πρώτη του Μαγιού, έχω εφιάλτες.
ξυπνάω κάθιδρος και ψελίζω ρέρεσι ρέρεσι ρέρεσι, σα τους τρελοί...
βλέπω φρικτά όνειρα με τον νιο1821 να μου τρώγει το μπιφτέκι...
ζω ένα δράμα λέμε.
Μέσα λοιπόν,αν και όταν και εφόσον.
Μέσα λοιπόν,αν και όταν και εφόσον.
Παρασκευη ειναι(1/5)... αν και εφοσον....... μεσα και εγω:beer:
o_gavros
29/04/2015, 21:07
ας ήτανε αληθινό, το όνειρο τ'απατηλό (Ρερεσι) (http://youtu.be/wX8Go8VZBpQ)...
ας ήτανε αληθινό, το όνειρο τ'απατηλό (Ρερεσι) (http://youtu.be/wX8Go8VZBpQ)...
θυμασαι ρε φιλε;
καλα ειχαμε περασει...:a014: