View Full Version : Εκοψε πλαίσιο το Fireblade?
hidefnick
10/04/2012, 14:11
ή μήπως αποφάσισες ότι cafe racer θέλεις εδώ και τώρα? Υπάρχει λύση....
253011
253012
253013
Και είναι και φτηνή (http://www.ebay.co.uk/itm/330705611150)
2600 ΜΟΝΟ το πλαισιο και ειναι και φθηνο?
(THIS SALE DOES NOT INCLUDE THE ENGINE OR FUEL TANK SHOWN IN THE PICS AS THESE ARE ONLY SHOWN TO AS A REPRESENTATION OF THE ALMOST FINISHED BIKE.)
spondon και Harris βγάζουν πλαίσια σκέτη τσόντα....
Τα λατρεύω!
Γαμω την νομοθεσια μς γαμω.
hidefnick
10/04/2012, 14:25
2600 ΜΟΝΟ το πλαισιο και ειναι και φθηνο?
(THIS SALE DOES NOT INCLUDE THE ENGINE OR FUEL TANK SHOWN IN THE PICS AS THESE ARE ONLY SHOWN TO AS A REPRESENTATION OF THE ALMOST FINISHED BIKE.)
Πλακίτσα? (Αν και το μαμίσιο δεν νομίζω να έχει λιγότερο....) Πάντως το αποτέλεμα είναι άουτς...
Πλακίτσα? (Αν και το μαμίσιο δεν νομίζω να έχει λιγότερο....) Πάντως το αποτέλεμα είναι άουτς...
Οχι ειλικρινή απορία.
Το μαμα αν κανει τα ιδια ή και λιγάκι περισότερο ειναι μελετημένο να μπορεί να διαχειριστεί τα 130 η 150 αλογα του μοτερ του 900σα. Αυτό?
Ομορφα τα χειροποιητά πλαίσια αλλα ειναι για διψηφια δικύλινδρα με ιμάντα άλογατα :smokin: (τουλαχιστον εγω δε θα καβαλουσα κατι τετοιο)
Οχι ειλικρινή απορία.
Το μαμα αν κανει τα ιδια ή και λιγάκι περισότερο ειναι μελετημένο να μπορεί να διαχειριστεί τα 130 η 150 αλογα του μοτερ του 900σα. Αυτό?
Ομορφα τα χειροποιητά πλαίσια αλλα ειναι για διψηφια δικύλινδρα με ιμάντα άλογατα :smokin: (τουλαχιστον εγω δε θα καβαλουσα κατι τετοιο)
Αυτό το μοτέρ είναι από 1000.. :winka:
Α και τα ντουκάτια τέτοια κατασκευάσματα έχουν..