View Full Version : ΤΕΛΙΚΑ Αkrapovic ΓΙΑ ΚΤΜ950 ?
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ 950 Κ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝΕ Κ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑΚΙ..ΑΝ ΒΑΛΩ ΑΚΡΑΜΠΟΒΙΤΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΑΝ ΝΑΙ ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ CAR.GR ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
Από ότι καταλαβαίνω είτε δεν στηρίζεις καλά τα σαμάρια είτε τα παραφορτώνεις. Μια λύση θα ήταν να βάλεις τα πίσω κάγκελα ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τα τελικά. Οι akrapovic όντως ζεσταίνονται πολύ λιγότερο από ότι οι μαμά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η λύση στο πρόβλημα σου.
harris_x
12/04/2012, 16:18
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ 950 Κ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑ Κ ΟΛΑ
ΚΑΛΑ.. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝΕ Κ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑΚΙ..ΑΝ ΒΑΛΩ ΑΚΡΑΜΠΟΒΙΤΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΑΝ ΝΑΙ ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ CAR.GR ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
Παρακαλώ να μη γράφουμε με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζουμε.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ 950 Κ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝΕ Κ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑΚΙ..ΑΝ ΒΑΛΩ ΑΚΡΑΜΠΟΒΙΤΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΑΝ ΝΑΙ ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ CAR.GR ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
Το θεμα θα λυθει και αν βαλεις πισω καγκελα ωστε να κραταει τις τσαντες σε αποσταση απο τις εξατμισεις. Παντως τα αφτερμαρκετ τελικα βγαζουν πολυ λιγοτερη ζεστη απο τα μαμα.
crfouras
12/04/2012, 19:47
Το θεμα θα λυθει και αν βαλεις πισω καγκελα ωστε να κραταει τις τσαντες σε αποσταση απο τις εξατμισεις. Παντως τα αφτερμαρκετ τελικα βγαζουν πολυ λιγοτερη ζεστη απο τα μαμα.
+950....
Black Mamba
12/04/2012, 21:39
:lol:
:wave2:
Περα απο την πλακα οι aftermarket οποιασδηποτε μαρκας θα κανουνε δουλεια...
Αν σε παιρνει οικονομικα για "Ακραποβιτς" αλλιως κοιτα για τις Wings καινουργιες.
Το ειχα σκεφτει για τα καγκελα απλα με απωθησανε καποιοι φιλοι λεγοντας μου οτι θα χαλασει εμφανησιακα..παντως αν εχει καποιος μεταχειρησμενες aftermarket ας μου πει κ ισως κανω κ τις 2 λυσεις να χω το κεφαλι μου ησυχο!Ευχαριστω πολυ..
nikolas1709
13/04/2012, 13:23
πας και αγοραζεις ακραπες μεταχειρισμενς απο ΚΤΜ-ΤDM-V-STORM πας σε εξατμισα και τις βαζει με μικρη μετατροπη στο διχαλο
οποτε σχετικα οικονομικα εχεισ εξατμισεισ τιτανιου αγοραζεις και τα καγκελακια ή πας και ντυνεισ τα σαμαρια απο την εσωτερικη πλευρα
με δερμα, ανθρακονημα γενικα οτιδηποτε αντεχει στησ θερμοκρασιες και εισαι ετοιμος (τα καγκελακια ειναι καλυτερη λυση)
πας και αγοραζεις ακραπες μεταχειρισμενς απο ΚΤΜ-ΤDM-V-STORM πας σε εξατμισα και τις βαζει με μικρη μετατροπη στο διχαλο
οποτε σχετικα οικονομικα εχεισ εξατμισεισ τιτανιου αγοραζεις και τα καγκελακια ή πας και ντυνεισ τα σαμαρια απο την εσωτερικη πλευρα
με δερμα, ανθρακονημα γενικα οτιδηποτε αντεχει στησ θερμοκρασιες και εισαι ετοιμος (τα καγκελακια ειναι καλυτερη λυση)
ευχαριστω φιλε..καγκελακια θα βαλω σιγουρα κ βρηκα κ κατι μιβ εξατμισεις τιτανιου !624ευρω καινουριες (τα τελικα)κ το σκεφτομαι να βαλω αυτες ,εχω ακουσει οτι ειναι καλες!τι λετε?
πυξιδας990
13/04/2012, 15:25
ευχαριστω φιλε..καγκελακια θα βαλω σιγουρα κ βρηκα κ κατι μιβ εξατμισεις τιτανιου !624ευρω καινουριες (τα τελικα)κ το σκεφτομαι να βαλω αυτες ,εχω ακουσει οτι ειναι καλες!τι λετε?
καλες ειναι οι mivv,που τις βρηκες?
MiltiadisK.D
13/04/2012, 15:38
αν δεν εχεις βρει καγκελακια για σαμαρια πουλαει ο ktm prestige ενα ζευγαρι,καντου μια ερωτηση και βλεπεις.οσον αφορα το look προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο με τα καγκελα το 950/990,τωρα το ιδανικο(για εμενα) ειναι και εξατμισεις και καγκελα,φιλικα :)
αν δεν εχεις βρει καγκελακια για σαμαρια πουλαει ο ktm prestige ενα ζευγαρι,καντου μια ερωτηση και βλεπεις.οσον αφορα το look προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο με τα καγκελα το 950/990,τωρα το ιδανικο(για εμενα) ειναι και εξατμισεις και καγκελα,φιλικα :)
συμφωνω!
καλες ειναι οι mivv,που τις βρηκες?
στο σκρουτζ οπως χαζευα τις βρηκα απο ενα μαγαζι στη ν.ερυθραια !
Lioulios
14/04/2012, 15:05
O ktm.prestige πουλαει καγκελα για σαμαρια δοκιμασμενα και σε καλη τιμη.Μπαίνουν-βγαίνουν πανεύκολα .
Aυτά είναι
http://www.car.gr/parts/view/2294814/
O ktm.prestige πουλαει καγκελα για σαμαρια δοκιμασμενα και σε καλη τιμη.Μπαίνουν-βγαίνουν πανεύκολα .
Aυτά είναι
http://www.car.gr/parts/view/2294814/
ευχαριστω!!!
Αν κ 5 χρονια μετα βρηκα το θερντ κ ζηταω τη βοηθεια σας για εξατμισεις για KTM 990 ADV. 2008 after market..ειμαι με τη μανισιες κι εχω τρελαθει λιγακι. Αν εχει κατι υποψιν του καποιος ας στειλει η ας με παρει τηλ στο 6945544411. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
Στο car σήμερα υπάρχουν αυτές https://www.car.gr/parts/view/9624108/
Δεν είναι Acrapovich, δεν είναι ότι πιο φθηνό αλλά μπορείς να το παζαρέψεις.
Εγώ αν είχα να διαλέξω μεταξύ Acra και Mivv θα διάλεγα τις Mivv λογω εμφάνισης.
Black Mamba
23/02/2017, 14:25
Στο car σήμερα υπάρχουν αυτές https://www.car.gr/parts/view/9624108/
Δεν είναι Acrapovich, δεν είναι ότι πιο φθηνό αλλά μπορείς να το παζαρέψεις.
Εγώ αν είχα να διαλέξω μεταξύ Acra και Mivv θα διάλεγα τις Mivv λογω εμφάνισης.
Για καποιο διαβολεμενο λογο οι Ακραπες εχουν πολυ πιο ωραιο βαθυ μπασο!
Οι Mivv ειναι πιο ομορφες ομως...
Για καποιο διαβολεμενο λογο οι Ακραπες εχουν πολυ πιο ωραιο βαθυ μπασο!
Οι Mivv ειναι πιο ομορφες ομως...
Σωστός. Ξετάπωτες βαράνε καλά και οι Mivv.
Όταν μια φορά έβγαλα τις τάπες μου λέει η γυναίκα μου:
-Ξαναβάλτες. Τι είσαι; Δεκαοχτάχρονο;
Άντε τώρα να της εξηγήσεις πως θέλω ακόμα μερικά χρόνια για τα 18, μ' αυτό το ΚΤΜ-ελιξίριο.
xaotikos
23/02/2017, 19:24
Wings
http://wings.si/ver4/index.html?page=990_adv&subpage=movie1
Αν δεν βρω μτχ ακραπες η κατι αλλο καλο...γιατι οχι οι wings στα 580 καινουργιες με τα μεταφορικα???
Αν δεν βρω μτχ ακραπες η κατι αλλο καλο...γιατι οχι οι wings στα 580 καινουργιες με τα μεταφορικα???
Δεν ήξερα πως έχουν 580. Φανταζόμουν 800-900. Με τέτοια τιμή δεν το συζητώ. Wings δαγκωτό.
Black Mamba
24/02/2017, 09:23
Kαλη τιμη!
Αν σκεφτεις οτι μεταχειρισμενες Ακραπες παιζουν στα 500-600€ και δεν ξερεις αν χρειαζονται γεμισμα...
Οι Wings ειναι με το carbon tip σε αυτη την τιμη ή οι απλες?
renos.xart
24/02/2017, 18:10
Wings δαγκωτο λεμε... Φοβερος ηχος και ιδιες με τις ακραποβιτς σε οψη. Ασε που ειναι και πιο ψαρωτικο το λογοτυπο τους.
Τωρα οσον αφορα το carbon παπαρακι στην ακρη, στις παλιοτερες εκδοσεις τουλαχιατον, αν δεν το εχουν βελτιωσει εχανε το χρωμα του ευκολα λογο θερμοκρασιας ή ηλιου ή κατι τετοιο και ξασπριζε πολυ ευκολα.
Με το καρμπον ρε γαμωτο κ με χαλαει λιγο...προτιμω με τη μπουκα!!! Το καρμπον λενε χαλαει σε ΟΛΕΣ τις εξατμισεις!!! Θα δειξει απο Τριτη θα τις παραγγειλω απ τον Mr Gordan maroviz πρωην διευθυντη των Akrapovic....
amyroukai
24/02/2017, 19:58
Το καρμπον λενε χαλαει σε ΟΛΕΣ τις εξατμισεις!!!
ποιοί το λένε αυτό; η δική μου (όχι σε ΚΤΜ αν παίζει κανένα ρόλο αυτό) είναι ολόκληρη κάρμπον, έχει 110,000 χλμ στα δικά μου χέρια (δεν έχω ιδέα πότε την είχαν βάλει επάνω) και είναι ακριβώς όπως ήταν όταν την πήρα. Και δεν είναι "μάρκα", φαντάζομαι αν ήταν κάτι θα έγραφε επάνω.
Μακαρι να μην χαλαει τι να πω... Καμια αποψη για race tech η για race guns οι οποιες ειναι Ελληνικες εταιριες στον Πειραια μερια κι οι δυο εχει καποιος??? Και πολυ οικονομικες!!!
Black Mamba
25/02/2017, 17:17
Οτι πληρωνεις περνεις...
Μια χαρα ειναι οι Πειραιωτικες εξατμισεις.
Οικονομικες, οχι πολυ...
Απο ηχο, δεν...
Και δεν ειναι τιτανιο.
Γνωμη μου.
Οι race tech 320 οι guns 400. τιμες με τοποθετηση σου λεω με μπουκα κι οι δυο και ειναι αλουμινιου!!! Με βλεπω για τις wings!!!
Παιδια κατεληξα σε αροου αλουμινιο (με μπουκα)τελικα ευκαιρια θεωρω η τιμη τους σχεδον αφορετες 3000χλμ φορεμενες απο γνωστο μου με την ιδια μηχανη που τα εσκασε κι εβαλε ακραπες καινουργιες με 1500€. Πολυ ευχαρηστημενος αισθητη η διαφορα +το προγραμμα κι απο ηχο πολυ καλος!!!