PDA

View Full Version : Πινακίδες για Radar

tom1000gr
15/09/2005, 08:36
Γειά σε όλους και από μένα. Μιά και όλους αφορά το πρόβλημα των RADAR και ψάχνουμε τρόπο να τα αποφύγουμε να σας πω το δικό μου αλάνθαστο τρόπο εδώ και δύο χρόνια. Κάτοχος ενός VARADERO με πολλά ταξίδια εντός και εκτός όταν βάζω σπρέυ στην αλυσίδα μου ξεφεύγει το χέρι και πέφτει σπρέυ και στη πινακίδα. επσιδή δεν έχω πανί να την καθαρίσω παίρνω χώμα και το πετώ επάνω της. το αποτέλεσμα τέλειο δεν φαίνεται τίποτα ενώ δείοχνει λερωμένη από φυσική αιτία και όχι φτιαχτή. Δύο χρόνια που το εφαρμόζω αλάνθαστο. ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:beer: :wave2:

McGyver
15/09/2005, 08:40
Καλώς ήλθες συνονόματε!

:beer:

Κοίτα να δεις επιτυχία...

Ίδιο όνομα και τα κυβικά του Varadero σου αναλογικά των ετών που με περνάς!!!

Λες στα χρόνια σου να έχω κι εγώ το μεγάλο;

tom1000gr
15/09/2005, 08:53
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Σου εύχομαι νάχεις το μεγάλο αν γίνεται και σήμερα γιατι οι βόλτες που έχεις να κάνεις είναι ατέλειωτες. Τα χρόνια τελειώνουν....

McGyver
15/09/2005, 09:01
Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά το μεγάλο το θεωρώ πολύ... μεγάλο!

Είμαι ερωτευμένος με την Transalp, από τότε που φαντάζομαι τον εαυτό μου πάνω σε μηχανή (πολλά χρόνια δηλαδή)...

Μετά το Varaderάκι, ο Διαλπινιστής είναι η μόνη μηχανή που θα έχω (αλλάζοντας ενδεχομένως εκδόσεις)...

Να είσαι και να περνάς πάντα καλά!

Χιλιόμετρα πολλά, καλά, όρθια και ταξιδευτά!

:beer:

bartlal
15/09/2005, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από tom1000gr
Γειά σε όλους και από μένα. Μιά και όλους αφορά το πρόβλημα των RADAR και ψάχνουμε τρόπο να τα αποφύγουμε να σας πω το δικό μου αλάνθαστο τρόπο εδώ και δύο χρόνια. Κάτοχος ενός VARADERO με πολλά ταξίδια εντός και εκτός όταν βάζω σπρέυ στην αλυσίδα μου ξεφεύγει το χέρι και πέφτει σπρέυ και στη πινακίδα. επσιδή δεν έχω πανί να την καθαρίσω παίρνω χώμα και το πετώ επάνω της. το αποτέλεσμα τέλειο δεν φαίνεται τίποτα ενώ δείοχνει λερωμένη από φυσική αιτία και όχι φτιαχτή. Δύο χρόνια που το εφαρμόζω αλάνθαστο. ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:beer: :wave2:

δεν θελω να σε απογοητευσω (ετσι και αλλιως οπως ειπες σου εχει "βγει" σαν λυση και δεν νομιζω να το σταματησεις τωρα που σου γραφω) αλλα εχει τυχει να σταματησουν οχημα για "τυπικο" ελεγχο και επειδη ο τυπος ηταν ολοσωστος, τον γραψανε για παραποιηση πινακιδας επειδη ακριβως ηταν λερωμενη. "οφειλε" κατα τους "εκλεκτους" υπηρετες του κρατους και της κοινωνιας να εχει την πινακιδα ευδιακριτη.... :yuck:

τεσπα, απλα ειπα να σου πω και το χειροτερο σεναριο! :beer: :beer: :beer: :wave2:

tom1000gr
16/09/2005, 07:03
Φίλε BARTLAL συμφωνώ με αυτό που λές αλλά άλλο να πληρώσεις 15€ για παραποίηση πινακίδος και άλλο να πας για πλημμέλημα και δικάσιμο που μεταφράζεται σε 500+ € (οταν είναι πάνω από 50 km από την επιτρεπόμενη ταχύτητα). Όλα έχουν το ρίσκο τους αλλά διαλέγουμε το μικρότερο. Να σου πώ ότι έτσι έχω ταξιδέψει και στο εξωτερικό (Νορβηγία-Σουηδία).

bartlal
16/09/2005, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από tom1000gr
Φίλε BARTLAL συμφωνώ με αυτό που λές αλλά άλλο να πληρώσεις 15€ για παραποίηση πινακίδος και άλλο να πας για πλημμέλημα και δικάσιμο που μεταφράζεται σε 500+ € (οταν είναι πάνω από 50 km από την επιτρεπόμενη ταχύτητα). Όλα έχουν το ρίσκο τους αλλά διαλέγουμε το μικρότερο. Να σου πώ ότι έτσι έχω ταξιδέψει και στο εξωτερικό (Νορβηγία-Σουηδία).

παω πασο, συμφωνω και επαυξανω! απλα επισημανα τι μπορει να σου συμβει, αν σε σταματησει κανενας στραβωμενος, που θελει ντε και καλα να σε γραψει (φτου κακα! μακρια απο εμας!!!)

:beer: :beer: :wave2:

alfa156
17/09/2005, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν θελω να σε απογοητευσω (ετσι και αλλιως οπως ειπες σου εχει "βγει" σαν λυση και δεν νομιζω να το σταματησεις τωρα που σου γραφω) αλλα εχει τυχει να σταματησουν οχημα για "τυπικο" ελεγχο και επειδη ο τυπος ηταν ολοσωστος, τον γραψανε για παραποιηση πινακιδας επειδη ακριβως ηταν λερωμενη. "οφειλε" κατα τους "εκλεκτους" υπηρετες του κρατους και της κοινωνιας να εχει την πινακιδα ευδιακριτη.... :yuck:

τεσπα, απλα ειπα να σου πω και το χειροτερο σεναριο! :beer: :beer: :beer: :wave2:
RE μην τα μπερδευεται λεμε...αλλο παραποιηση και αλλο διασδιακριτη πινακιδα!!
παραποιηση πας αυτοφωρο κατευθειαν,για δισδιακριτη τρως 33 ευρω...και εφυγες χωρισ ποντους..

bartlal
19/09/2005, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
RE μην τα μπερδευεται λεμε...αλλο παραποιηση και αλλο διασδιακριτη πινακιδα!!
παραποιηση πας αυτοφωρο κατευθειαν,για δισδιακριτη τρως 33 ευρω...και εφυγες χωρισ ποντους..

πιο εμπερεστατομενη και πιο λεπτομερης η γνωμη, μια ακομα απο εμενα! :beer: :beer: :beer: :wave2:

savvas
12/05/2007, 11:41
Που θα βρω στην Ελλαδα το περίφημο κάλυμμα πινακίδας αντί radar????

Εκτος απο το ebay. το βρήκα φθηνά και εδω: https://www.phantomplate.com/shop/proddetail.asp?prod=E02

Τον ρωταω με email, αν έχει διαστάσεις σύμφωνα με τις νέες πινακίδες μότο 20Χ20, και περιμένω!
(Ειχα το ταψι, και το αλλαξα το Γενάρη)

Απο σύντομο ψάξιμο (Myth busters), λένε ότι μόνο αυτό "κάνει δουλειά"...

stefanos
12/05/2007, 14:16
Οποιος ξαναγκρινιάξει την επόμενη φορά που θα δεί τρακτέρ να κάνει αναστροφή στην Εθνική θα είναι μεγάλος καραγκιόζης.

sonic22
12/05/2007, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Είμαι ερωτευμένος με την Transalp
:rotflmao: :a029: :rotflmao: :a029: :rotflmao: :a029: :rotflmao: :a029: :rotflmao: :a029:

kalesin
12/05/2007, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Οποιος ξαναγκρινιάξει την επόμενη φορά που θα δεί τρακτέρ να κάνει αναστροφή στην Εθνική θα είναι μεγάλος καραγκιόζης.

+ 1000000000000

nktR
12/05/2007, 16:18
1st STAGE ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ........ίσα που διακρίνεις κάτι άσπρο .....

88185

nktR
12/05/2007, 16:21
2nd STAGE ......δεν βλέπεις πινακίδα ...... και ούτε μηχανή......απλά σου έκανε σήμα και έφυγες ......
την έκανες κουνέλα......:lol:

*ρώτα τον alfa 156 να σου πεί
:a8:

stefanos
12/05/2007, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
1 STAGE ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ........ίσα που διακρίνεις κάτι άσπρο .....

και ίσα που διακρίνεις κάτι σα φλάς και κάτι σα φώτα πίσω.

nktR
12/05/2007, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
και ίσα που διακρίνεις κάτι σα φλάς και κάτι σα φώτα πίσω.
σωστός ...... αλλά......λεπτομέρειες.....:a13:

stefanos
12/05/2007, 16:35
Σωστός:p

οσο η ταχύτητά σου παραμένει μεγαλύτερη απο αυτή της νταλίκας με την λασπωμένη πινακίδα, και τον "φτιαγμένο" ταχογράφο που σε ακολουθεί.

savvas
12/05/2007, 20:00
2nd STAGE ......δεν βλέπεις πινακίδα ...... και ούτε μηχανή......απλά σου έκανε σήμα και έφυγες ......

Αντε, με βαζεις να πω την ιστορια...

Αυτο που λες το εχω ξανακανει, ΑΛΛΑ...

Εδω κατω που ειμαι εστησαν κινητα φωτογραφικα radar!
Οποτε σε ανυποπτο τοπο και χρονο, περνας με 200+ και μετα απο κατι μηνες σε περνουν τηλεφωνο και σου λενε περασε απο την Τροχαια!!!
Στην αρχη νομιζεις οτι ειναι φαρσα, αλλα δυστυχως ΔΕΝ ειναι!

Ενημερωτικα, τις Κυριακες το χειμωνα οταν εχει καλο καιρο, μαζευομαστε μερικα φιλαρακια με τα μηχανακια μας, και κανουμε καποιες βολτουλες.

Τη περασμενη εβδομαδα πηραν τηλεφωνο (τροχαια) ενα φιλαρακι απο τη παρεα και του ειπαν οτι στις 21-Ιανουαριου-2007, πηγαινε με 160+χλμ, και να περασει απο το τμημα.
Ακουσον άκουσον, μετα απο τεσσερις (4) μηνες!!!!!!!!!!!!!

Πηγε τη περασμενη Δευτερα, και του εδειξαν 2 φωτο κτλ και του ειπαν σε 3 μερες να παραδώσει
το διπλωμα και την αδεια κυκλοφοριας (τα κρατανε για 1 μηνα) εκτος το δικαστηριο!

Ισως παρουν και μενα μετα απο μερικους μηνες και μου πουν τα ιδια!
Εχω περασει πανω απο 20 φορες απο τους δρομους αυτους, με τελικη σχεδον ή εκει κοντα!!!

Δεν θελω να βγαλω τη πινακιδα, αλλα να παραπλανήσω τα μηχανηματα (31 εχουν προμηθευτει στη περιοχη μας).

reinmeister
14/05/2007, 10:15
ερασιτεχνες....ακομη με πινακιδες κυκλοφορειτε???:eyepop:

zireous
14/05/2007, 22:07
Εγώ πάντα με πινακίδα κυκλοφορώ -στη θέση της- και κλήση ακόμα δεν έχω πληρώσει (και σιγά μη σου πω τί κάνω και δε τρώω).

Άμα βγείτε στο εξωτερικό όμως με κάνα από τα μαραφέτια που βάζουν πολλοί πάνω στις πινακίδες, μή ξαφνιαστείτε άμα τσιμπήσετε καμμιά κλησούλα καθότι απαγορεύεται η χρήση φίλτρων για ραντάρ (εκεί δικέ 'μ πήγαινε χωρίς πινακίδα να σε χαρώ). :lol:

alfa156
17/05/2007, 17:38

εσυ εισαι μεγαλο καρφι....χαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλα νικο ενταξει,η δικη σου η περιπτωση δεν τρωγεται....ζελατινα ειπε ο ανθρωπος οχι να βγαλει τελειως την πινακιδα!!

giorgos_giorgos
18/05/2007, 11:48
Ontws akoma me pinakides kikloforeite?!?!?!?! i klisi einai 35euro k tin exw plirwsei 2 fores alla.......Sto megalo tounel tis kozanis me 280km , den eixa agxos gia to an tha erthei klisi sto spiti kai na frikaroun oi dikoi mou!!!!

OldMan
18/05/2007, 12:07
:wave2: Bye bye :wave2:

Έλα Νικολάκη στις Γενικές ...!!:smokin:

dynogix
18/05/2007, 12:21
3rd stage... ξήλωμα πινακίδας ...:a12: