PDA

View Full Version : 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Σελίδες : 1 2 [3]

TROOPER
21/05/2012, 12:05
ολα καλα.ευχαριστω ολα τα παιδια που δειξανε φοβερη πειθαρχια και οδηγικη ωριμοτητα.
ευχομαι να γυρισαμε ολοι πισω με ασφαλεια και γεματες μπαταριες.περαστικα στη τσεπη του παιδιου στα λελουδα...μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο.

ρισπεκτ σε ολους τους πλοηγους και τις σκουπες,και ειδικα στον δικο μας τον πλοηγο (μπυρωνα :beer:), στον καπετανιο που ανελαβε ολη την οργανωση και τις γυναικες σας (ητε ηρθαν ητε οχι) που μπορουν και σας ανεχονται (η δικια μου δεν με ανεχεται,μ' αγαπαει :lol:).

να στε ολοι και ολες καλα και του χρονου διπλοι!!!!:beer::beer::beer::beer:

TROOPER
21/05/2012, 12:11
............

Ήθελα να έρθω απο τη διαδρομή που χαθηκ... ε... ακολουθήσατε στο γυρισμό αλλά είπα να κυνηγήσω λίγο τον Trooper γιατί μου έλεγε κάτι για αργός και τέτοια... και έπρεπε να του δείξω τι μπορεί να κάνει το Vstrom όταν γλύφει την ουρά απο το gixxer μοτοποδήλατό του...:bawl:.......

κοιτα τον παπαρα που χαιρεται!!!

πες μου ρε...εισαι χαρουμενος?:D

spyro
21/05/2012, 12:15
....

Χαίρομαι που γυρίσατε όλοι καλά και περάσατε καλύτερα...

σαι ωραίος ...

:beer:

Da.Vintage
21/05/2012, 12:34
Να ποστάρω και εγώ κανα 2 που τράβηξα απο το ενιαίο γκρουπ ΚΤΜ

:evil::evil::evil::evil:

258600
258601

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

costas81
21/05/2012, 12:39
Να ποστάρω και εγώ κανα 2 που τράβηξα απο το ενιαίο γκρουπ ΚΤΜ

:evil::evil::evil::evil:

258600
258601

Λιώνωωωωωωωωωω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

vaska
21/05/2012, 12:42
Καλά το λένε ότι οι κάτοχοι Αυστριακών είναι και γαμώ τους μηχανικούς. Τόλμησε το καημένο το ΚΤΜ να ξεράσει λάδια, πάρτο τ' ανάσκελα

Da.Vintage
21/05/2012, 12:42
κοιτα τον παπαρα που χαιρεται!!!

πες μου ρε...εισαι χαρουμενος?:D

Όταν ήμουν κολλημένος πίσω σου και άκουγες κάτι δικύλινδρο να κάνει σκασίματα και αναρωτιόσουν τι να είναι αυτό ? ήθελα να δω τη μούρη σου μέσα απο το κράνος όταν είδες οτι είμαι εγώ πρέπει να έκανες ..."Ωχ...τα πιάσαμε τα λεφτά μας!" :bawl:

Εγώ μέσα απο το κράνος να κλαίω μαλάκα απο τα γέλια... όταν τελικά μου είπες πέρνα ξενερωσα λίγο...:(:bawl:

taisteal
21/05/2012, 12:45
και γερμανικων.....:cry:

TROOPER
21/05/2012, 12:47
Όταν ήμουν κολλημένος πίσω σου και άκουγες κάτι δικύλινδρο να κάνει σκασίματα και αναρωτιόσουν τι να είναι αυτό ? ήθελα να δω τη μούρη σου μέσα απο το κράνος όταν είδες οτι είμαι εγώ πρέπει να έκανες ..."Ωχ...τα πιάσαμε τα λεφτά μας!" :bawl:

Εγώ μέσα απο το κράνος να κλαίω μαλάκα απο τα γέλια... όταν τελικά μου είπες πέρνα ξενερωσα λίγο...:(:bawl:

ναι ρε φιλε δε περιμενα να κολησεις (οχι γιατι πηγαινα γρηγορα αλλα περιμενα οτι θα κρατουσες αποσταση).οταν ειδα οτι ηθελες να πας πιο σβελτα απλα σου εδωσα οπως εδωσα και στον σταυρακο.δεν καταλαβα οτι καναμε ''κοντρες''...αλλα μου αρκει που σου εδωσα χαρα εστω και αθελα μου!!την επομενη φορα θα σου δωσω χαρα ηθελημενα :beer:

Bladerunner
21/05/2012, 12:48
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι πολύ φίλος των πολυπληθών εκδρομών. Μάλιστα, δήλωσα συμμετοχή λέγοντας στην συνεπιβάτισσα και γυναίκα μου ότι αν τα πράγματα στη βόλτα ξεφύγουν, είτε θα φύγουμε μπροστά είτε θα μείνουμε πίσω.

Τόσο καλή οργάνωση και σεβασμό στην οδήγηση δεν τη περίμενα. Ειδικά ο hornet έδωσε ρεσιτάλ πλοήγησης. Καλός ρυθμός με ροή. Χωρίς πολλά φρένα κι "ατσούμπαλα" γκάζια.

Ανυπομονώ για την επόμενη.

jimmy10
21/05/2012, 12:50
Φωτογραφια του Trooper πανω στο περτικαλι θα ανεβασει κανεις????

nio1981
21/05/2012, 12:53
μακραν η πιο ερωτικη μοτοβολτα ever...

ολοι οι αγαπουληδες,αγκαλιτσες ηταν παροντες....που να ξεκινησω και που να σταματησω...ολα στο φως...

akistrevor?με φιλακια και αγκαλιτσες στο τραπεζι?
tommy dakar?φιλακια στο λαιμουδακι μετα το τσιμπημα της σφιγγας?
vaska?να μην πω γαργαλιστηκες λεπτομεριες θα φαω μπαν
antsoar?με τιμη και καμαρι με τα της συζηγου να τον ταιζει μπισκοτακια?
spyro?στο ιδιο μηκος κυματος με τον αποπανωνα μονο στο πιο γκουρμε με τοστακι απαχο ...(και αφου μαζι μου ηθελες να ερθεις τι την εφερες την κυρα??? και την ταιζες και πεστροφα καπνιστη....εγω θα σε αφηνα να πιεις και ουζακι ρε αχαριστε :pantofla:!!!!)ας ειναι...θα το δεχτω γιατι ειναι πιο ασχημη απομενανε....:a49:
και φυσικα το καμαρι του μοτο....
ρε amyroukai.....τι να πει για σενανε κανεις...καλα οτι προκαμες και εφαγες πρωτος και οταν εφτασα εγω ειχαν τελειωσει ολα τα μαγειρευτα :moutza: ειχες και εκεινο το κακομοιρο κοριτσι και το κουτουπωνες με καθε ευκαιρια....παω και εγω ο φτωχος να απλωθω στην δικια μου τρωω την παντοφλα μου,παει ο βασιλακης να πιασει λιγο στην δικια μου επισης,τρωει και αυτος την παντοφλα του...και μετα...να τρεχεις στα λιβαδια σαν την βουγιουκλακη,καποια στιγμη σε χασαμε πισω απο τα πλατανια,τσαλαβουταγες τα ποδαρακια σου στο ποταμακι...μα δηλαδη ποσο αηδια?:tomates: ....ποτε θα γινεις επιτελους σκληρο μοτοαγορι?

τιμη και δοξα στον leader μας που δεν εχασε ουτε στροφη

ολη η παρεα ηταν σουπερ....εμεις οι λιλιπουτιοι καρναβαλιστες κερδισαμε τις εντυπωσεις και παλι...φωτο και βινδεα ερχονται μολις βρω λιγο χρονο....

τελος να καταγγειλω τον camen που σε ολη την διαρκεια της βολτας μου εδειχνε το ποπουδελι του....δεν μαρεσεις ρε σου λεω!!!:a027:

costas81
21/05/2012, 13:00
Την αλήθεια ρε, μη ντρέπεσαι.
Να πεις την αλήθεια για τα χαρχαλα τα ΚΤΜ που σπάνε, σκορπίζουν, δε πάνε κλπ playmobi-λιστικα αστεία. Ποιος έφαγε πρώτος? :p

Τεσπα, ωραία ητουνε, το group πρώην “Mεγάλα On-Off”, νυν “KTM Adventure & Friends” με τη ομοιογένεια που το διακρίνει τα τελευταία χρόνια διαπρέπει. Χαβαλεδιάρικο, σβέλτο, χαμογελαστό, με πολύ καλή αίσθηση των διαδρομών (σε 2-3 σημεία που πήγα να πάρω λάθος κατεύθυνση τα παιδιά με σταμάτησαν).

Τα είχαμε όλα.
- 3 δικάβαλα, ευελπιστώ σε περισσότερα του χρόνου

- Τον taxydromo με πορτοκαλί all-starάκια και τζινάκι (χααχαχαχ). /έχω φώτο άλλα είναι κουνημένη γ@μωτο και δε φαίνονται καθαρά

- ένα τέλειο παγκάκι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας στο Καρτέρι. δε σου έκανε κέφι να φύγεις από εκεί την τέλεια «όσο πρέπει δροσιά» με μια καλή παρέα

- το γεράκι στη κορυφή μετά τη Λίμνη να ξεκινάει το πανέμορφο φτερούγισμα λίγο πριν το φτάσω. Μια κάμερα ρε παιδιαααα :uplate:

- το πανέμορφο φίδι να παλεύει κατεβαίνοντας κάθετα το δρόμο να μας προλάβει. Ευτυχώς εγώ και ο Διονύσης που ακλουθούσε σε εκείνο το σημείο δε το πατήσαμε. Ελπίζω και οι υπόλοιποι

- τον Manallishi με δεκάδες εκτυπώσεις για την ιστορία και τα κύρια χαρακτηριστικά από τα μέρη που περνάγαμε. Σε κάθε στάση δεν είχαμε μόνο τσιγάρο αλλά και ιστορικη, γεωφυσική, μορφολογική και περιβαλλοντική περιγραφή. Θεός.

- τον Διονύση (urban) σε τρελά οδηγικά (αλλά και γενικότερα) κέφια … ερωταααά

- τον crfouras να διδάσκει οδηγικά ακόμα μια φορά

- τον Αντώνη να ψάχνει κανα εξάρτημα που έχει πέσει από τους μπροστινούς για να κάνει τον kopano χαρούμενο αλλά στο τέλος στη διασταύρωση για κλειτορία να του χαμογελάει επιδεκτικά

- Τον Βάϊο (Psaxtiris) ήσυχο, ήσυχο, λιγομίλητο σχεδόν ντροπαλό, απλά να ακολουθει το ρυθμό των μπροστινών χωρίς να δίνει σημασία, αλλά όταν χρειαστεί να μπαίνει στην επόμενη δεξιά κατηφορική driftάροντας!

έλαμψαν με την απουσία τους μερικοί φίλοι. ….. Like I said, και του χρόνου να μαστε καλά

Το γεράκι ήταν πολύ όμορφο θέαμα... που να το προλάβουμε όμως σε φώτο;;
Το φίδι την γλύτωσε από όλους μας.
Το παγκάκι στην εκκλησία ήταν υπέροχο με ωραίο παρεάκι. Οι εκτυπώσεις του Manallishi κάνανε το παρεάκι να ανοίξει ωραία συζήτηση.
Το καφεδάκι στο Λεβίδι ότι έπρεπε στον γυρισμό.

Για τα TDM δεν βλέπω αναφορά Σπύρο;;

Da.Vintage
21/05/2012, 13:04
ναι ρε φιλε δε περιμενα να κολησεις (οχι γιατι πηγαινα γρηγορα αλλα περιμενα οτι θα κρατουσες αποσταση).οταν ειδα οτι ηθελες να πας πιο σβελτα απλα σου εδωσα οπως εδωσα και στον σταυρακο.δεν καταλαβα οτι καναμε ''κοντρες''...αλλα μου αρκει που σου εδωσα χαρα εστω και αθελα μου!!την επομενη φορα θα σου δωσω χαρα ηθελημενα :beer:
Άσ'τα αυτά μωρή λουλου που είχες κρεμαστεί απο τα φέρινγκ σα μαιμού...:a9: να σε μπριζώσω ήθελα και τα κατάφερα... οταν βρήκες λίγο ευθεία μου έκανες ... άντε γεια με το χέρι... που δε πήγαινες γρήγορα... σουρουχλεμέ...:lol: σε γουστάρω μωρή αμάνικη τραγουδίστρια της ποπ...( έχω γ@μηθεί στο γέλιο ακόμα και τώρα που γράφω...) Εξαιτίας σου πέρασα τα καλύτερα 2-3 λεπτά της εκδρομής! :a07:

:a20:

nikos_abel
21/05/2012, 13:10
σε γουστάρω μωρή αμάνικη τραγουδίστρια της ποπ.

Άντρες σκληροί μηχανόβιοι....

Da.Vintage
21/05/2012, 13:30
Άντρες σκληροί μηχανόβιοι....
όπως είπα και πρίν κάποιοι τα φοράνε τα δέρματα για προστασία κάποιοι απο πεποίθηση... :lol:

VANDA
21/05/2012, 13:32
Μπράβο σε όλους κι όλες, πάντα τέτοια. :beer:;)

Shaolin Monk
21/05/2012, 13:43
Φωτογραφια του Trooper πανω στο περτικαλι θα ανεβασει κανεις????

...χαχαχαχαχχαχαχα... ειχε βολευτει και δυσκολα τον κατεβασαμε... Κατι για ανεση ελεγε, κατι για "χλιδα", δεν καταλαβα....

Εχασα και το καραβι... Αλλα πηρα το επομενο και τωρα ειμαι παλι πισω στο νησι... Μπραβο παιδια, πολυ ωραια. Στα γκρουπ των Λελουδιωνε περασα φανταστικα και για πρωτη φορα σε ετησια ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!!!!

Η παρεα φανταστικη και η διαδρομη υπεροχη. Χαρηκα που ειδα παλι παλιους γνωστους αν και μερικοι εδειξαν ενα κρυφο ερωτα για περτικαλι κυριες....

jimmy10
21/05/2012, 13:51
...χαχαχαχαχχαχαχα... ειχε βολευτει και δυσκολα τον κατεβασαμε... Κατι για ανεση ελεγε, κατι για "χλιδα", δεν καταλαβα....

Εχασα και το καραβι... Αλλα πηρα το επομενο και τωρα ειμαι παλι πισω στο νησι... Μπραβο παιδια, πολυ ωραια. Στα γκρουπ των Λελουδιωνε περασα φανταστικα και για πρωτη φορα σε ετησια ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!!!!

Η παρεα φανταστικη και η διαδρομη υπεροχη. Χαρηκα που ειδα παλι παλιους γνωστους αν και μερικοι εδειξαν ενα κρυφο ερωτα για περτικαλι κυριες....

το σαλακι, το σαλακι δεν γλιεπωωωω...

BLiTzER
21/05/2012, 14:32
Μπράβο στον Npat για τους "τουριστικούς ρυθμούς" του... :bawl: Νικόλα γουστάρω πολύ τη ροή σου... είσαι απο τα άτομα που οταν τα έχω μπροστά μου νοιώθω ασφάλεια με όσα και να μπαίνουμε!
Σε μπρίζωνα λίγο που και που... αλλά το ανέβα στην αρχή και το κατέβα πριν φτάσουμε το γούσταρα πολύ...

Πολύ καλός ο Npat και μετά την ΕΟ ευγνωμονούσα που με έβαλαν στο σωστό γκρουπ. Περίμενα κάτι πιο απελπιστικό, για να είμαι ειλικρινής, αλλά με τον ρυθμό του λήντερ ήταν απολαυστικότατο. Πάνω στην ΕΟ με χάλασε λίγο, με το 690 να μην πολυγουστάρει τα σταθερά αρκετά χλμ/ώρα, αλλά χαλάλι :P Πολλά θενξ και στη σκούπα μας που αρχικά με παράτησε στην τύχη μου, μετά το Σπαθοβούνι (και ακολούθησα λίγο τα ΚΤΜ, λίγο τα λουλούδια, γιατί δεν είχα ιδέα αν το γκρουπ μου είναι μπρος ή πίσω) και μετά τον περιμέναμε κανά μισάωρο και μας πέρασαν όλοι, με τον Κόπανο να σπαρταράει. Μετά του κρατούσα μούτρα και δεν έφαγα τα σαντουιτσάκια του για να μάθει.

Ωραίο το στροφιλίκι προς Τρίπολη ρε αλλά στα διόδια λαμόγια τζαμπατζίδες περάσατε έτσι και σας έχασα γιατί εγώ σταμάτησα να πληρώσω ... οπότε σταμάτησα δεξια μετά πήρα κανα 2 τηλ να κανονίσω για το βραδυ εβαλα μουσικούλα και συνέχισα χαλαρά... (μέχρι που είδα ένα Repsol φορμάτος στην Ελευσίνα μαλλον γύρναγε απο Μέγαρα και τον έκανα μάγκα απο Ελευσίνα μέχρι Χαιδάρι) σας είδα που είχατε σταματήσει για καφέ δεξιά κόρναρα αλλά δε ξέρω αν με είδατε...

Ο γυρισμός ήταν η πιο διασκεδαστική βόλτα που έχω κάνει τους τελευταίους πολλούς μήνες. Σας ευχαριστώ όλους :pink: Και ένα σόρυ στον devils που τον ανάγκασα να πλακωθεί στα φρένα σε κάποια στροφή (άκουσα απλά το στρίγκλισμα στην ουρά μου). Σόρυ, δε φταίω, ο μπροστινός μου :P Μετά τα διόδια (πληρώνεις διόδια λολολ!11), άφησα τον devils και έκοψα αρκετά, γιατί λυπήθηκα το μηχανάκι. Λίγο αργότερα τον είδα σταματημένο δεξιά, νόμιζα ότι ήταν συνεννοημένη στάση για καφεδάκι και σταμάτησα κι εγώ. Δεν αράξαμε πάνω από 10 λεπτά, έπρεπε να ακολουθήσεις. Κρίμα που δεν είχα μπαταρία στην κάμερα να τραβήξω όλο το σκηνικό. Πάντα έτσι την πατάω γαμώτο. Τραβάω το πήγαινε και τα καλύτερα είναι πάντα στην επιστροφή :(

ΥΓ. Ευχαριστώ και τον κάπταιν που μοιράστηκε το κρεβάτι του μαζί μου.

Αλλά δεν έγινε τίποτα :/

ERRIKA
21/05/2012, 14:52

Μωρέ στροφή μπορεί να μην έχασε, κάποια στιγμή όμως σίγουρα έχασε ΟΛΟ το γκρουπ του!!
Όταν εμείς ήμαστε σε στάση (αναψυχής) στη λίμνη Δόξα, ενεφανίσθη Vaska μόνος του και ρωτούσε όλους μας: "Μήπως είδε κανείς σας το γκρουπ μου;;;" :bawl::bawl::bawl:

Πολύ ωραία περάσαμε (και πάλι)!!! :beer:

spyro
21/05/2012, 14:54
....

Για τα TDM δεν βλέπω αναφορά Σπύρο;;

αγαπάμε TDM λέμε.
Μια χαρά η συμβίωση σε όλες τις πτυχές, ακόμα και όταν τέθηκε η σκέψη να πάμε απο Λίμνη Δόξας - Πλανητέρο απο xώμα, τα παιδιά είπαν ΝΑΙ :lol: πουθενά ΟΧΙ..... γρήγορα, αργά, με παρέα, χωρίς, .... παντού μέσα :beer: Το ενιαίο είχε να κάνει με τους αναβάτες τελικά περισσότερο από τα μηχανάκια

αντε με το καλό να δείτε και εσείς το φώς :p

το μόνο που με χάλασε με τα TDM είναι οτι όταν βάλαμε τελευταία φορα βενζίνη συνειδητοποιήσαμε οτι τα ΚΤΜ είχαν κάψει κοντά τα 20ευρώ και τα TDM ακριβώς τα μισα 10 ευρω :cry:

Da.Vintage
21/05/2012, 15:09
Ο γυρισμός ήταν η πιο διασκεδαστική βόλτα που έχω κάνει τους τελευταίους πολλούς μήνες. Σας ευχαριστώ όλους :pink: Και ένα σόρυ στον devils που τον ανάγκασα να πλακωθεί στα φρένα σε κάποια στροφή (άκουσα απλά το στρίγκλισμα στην ουρά μου). Σόρυ, δε φταίω, ο μπροστινός μου :P Μετά τα διόδια (πληρώνεις διόδια λολολ!11), άφησα τον devils και έκοψα αρκετά, γιατί λυπήθηκα το μηχανάκι. Λίγο αργότερα τον είδα σταματημένο δεξιά, νόμιζα ότι ήταν συνεννοημένη στάση για καφεδάκι και σταμάτησα κι εγώ. Δεν αράξαμε πάνω από 10 λεπτά, έπρεπε να ακολουθήσεις. Κρίμα που δεν είχα μπαταρία στην κάμερα να τραβήξω όλο το σκηνικό. Πάντα έτσι την πατάω γαμώτο. Τραβάω το πήγαινε και τα καλύτερα είναι πάντα στην επιστροφή :(

Κρίμα ρε γμτ να τα είχαμε σε κάμερα όλα αυτά θα είχαμε λιώσει και στο γέλιο και στην Παύλα... ήταν πορωτική και αρκετά γρήγορη διαδρομή! και μ'αρέσει πως το πας το ΚΤΜάκι... :beer:

ΥΓ. Ευχαριστώ και τον κάπταιν που μοιράστηκε το κρεβάτι του μαζί μου.

Αλλά δεν έγινε τίποτα :/

Στο λόγο σου?
:bawl:

Cpt. Haddock
21/05/2012, 15:25
Στο λόγο σου?

Αφού διπλα ήσουν :smokin:

npat
21/05/2012, 15:34
Αφού διπλα ήσουν :smokin:

Ρε κορίτσια, διαβάζουν και μικρά παιδιά!

:blush:

Cpt. Haddock
21/05/2012, 15:38
Γονεις δεν έχουν; :lol:

spyrakos35
21/05/2012, 15:47
με αφορμή τα ανωτέρω.......

γέρνουν τα καράβια?

:lol:

BLiTzER
21/05/2012, 15:52
και μ'αρέσει πως το πας το ΚΤΜάκι... :beer:

Εσύ φταις που με προκαλούσες :P Εκεί που πηγαίναμε μια χαρά, βλέπω ένα μαλάκα με βεστρώμ να μας προσπερνάει όλους άνετα ΚΑΙ τον λήντερ και μετά να ανοίγει. Ε δε μπορούσα να το ανεχτώ από ένα βεστρώμ αυτό ε, καταλαβαίνεις. Πολύ καλός, εύγε :beer:

karellen
21/05/2012, 15:55
Ευτυχώς που είχα την έμπνευση να ανέβω να σας συναντήσω στη Νεμέα και όχι να έρθω μονοκούκι στο Πλανητέρο, αφού έτσι μπόρεσα στην πορεία να γνωρίσω αρκετά παλληκάρια από δω που μόνο γραπτά μιλούσαμε.
Το κέφι και ο χαβαλές ήταν μπόλικα στην παρέα και ένοιωσα σαν να γνωριζόμαστε από παλιά.
Ευχαριστώ όλους και το γκρουπ Δ-που συνταξιδέψαμε- για την ωραία εκδρομή.:beer:

Ένα συγγνώμη στους συνοδοιπόρους μου που τους καθυστέρησα όταν ξεστράτησα σε άλλο παράδρομο μετά τη λίμνη Δόξας.
Ο Road spirit, άψογος στο ρόλο της σκούπας, με κυνηγούσε,μου κορνάριζε αλλά στο walkman έπαιζε Slaybo day και δεν καταλάβαινα Χριστό...:a13:

road spirit
21/05/2012, 16:07
... Πολλά θενξ και στη σκούπα μας που αρχικά με παράτησε στην τύχη μου, μετά το Σπαθοβούνι (και ακολούθησα λίγο τα ΚΤΜ, λίγο τα λουλούδια, γιατί δεν είχα ιδέα αν το γκρουπ μου είναι μπρος ή πίσω) και μετά τον περιμέναμε κανά μισάωρο και μας πέρασαν όλοι, με τον Κόπανο να σπαρταράει. Μετά του κρατούσα μούτρα και δεν έφαγα τα σαντουιτσάκια του για να μάθει.
σόρυ μαν, αλλά θα ορκιζόμουν ότι στο σπαθοβούνι είδα ΚΤΜ να φεύγει στο κατόπι του νπατ. Αλλά μη παραπονιέσαι, απέκτησες εμπειρίες (αλλαξωκολιές και έτσ' με τα γκρουπ :tooth:

..
Ένα συγγνώμη στους συνοδοιπόρους μου που τους καθυστέρησα όταν ξεστράτησα σε άλλο παράδρομο μετά τη λίμνη Δόξας.
Ο Road spirit, άψογος στο ρόλο της σκούπας, με κυνηγούσε,μου κορνάριζε αλλά στο walkman έπαιζε Slaybo day και δεν καταλάβαινα Χριστό...:a13:Νίκο δεν φταίς εσύ

akis_trevor
21/05/2012, 16:13
akistrevor?με φιλακια και αγκαλιτσες στο τραπεζι?

ελα ρε φιλε,λιγο ποδαρακι επιανα!!!πως κανεις ετσι;
εσυ,ησουν τελευταιος "σκουπα"με την δεσποινιδα να σε κραταει αγκαλιτσα και δεν ξεραμε τι κανατε.ολο απομακρυνοσασταν....
ειχες και τον camen μπροστα σου,σκυφτο πανω στο ιταλικο μοτοσακο του (οπου εχω να δηλωσω προς ολους οτι:ουτε εσβησε,ουτε λαδια εχασε,μπροστα επαιρνε με την μια ζεστο-κρυο και εβαλε τα γυαλια σε ολα τα ξαδερφακια του)και χαζευες το κωλαρακι του...δεν ξερω τι διαστροφες εχετε ....:lol:
ο βασκας πρωι πρωι στο καφεδακι,ελεγε κατι για γλυψιματα....που εμπλεξα;;;;;;;;;;:cry::cry::lol:
ο λευτερακης μπροστα,την εβγαλε την μιση διαδρομη στο ορθιο ο καψερος με την σανιδα που εχει για σελα τ ο ktm του!!:D
σοβαρα τωρα...ησασταν ολοι γ@μ@τοι...περασαμε παρα πολυ καλα,τρελο γελιο!!ο nio και ο vaskas,ανετα κανουνε stand up comedy!!!καποια στιγμη,ισως και σημερα,να ανεβασω κ εγω φωτο...:wave2:

vaska
21/05/2012, 16:28
Μωρέ στροφή μπορεί να μην έχασε, κάποια στιγμή όμως σίγουρα έχασε ΟΛΟ το γκρουπ του!!
Όταν εμείς ήμαστε σε στάση (αναψυχής) στη λίμνη Δόξα, ενεφανίσθη Vaska μόνος του και ρωτούσε όλους μας: "Μήπως είδε κανείς σας το γκρουπ μου;;;" :bawl::bawl::bawl:

Λοιπόν είναι καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Την προηγούμενη φωτό με μένα χωρίς γκρούπ στη λίμνη την ανέχτηκα ασχολίαστη, αλλά τα πικρά σου λόγια κυρά μου εεεεε όχι δεν θα τ' αφήσω έτσι.

Για όλα "Φταίει" ένα παλικάρι με ΚΤΜ, (που άργησε να ξεκινήσει από Αθήνα, που έχει μεν ακάουντ στο μοτό αλλά δεν πολυγράφει , που ξέρει τον καπετάνιο από άλλο φόρουμ που γράφουν) που μαζέψαμε στο Καρτέρι και αυτομόλησε στη λίμνη με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή του γκρούπ. Ξαφνικά στους καθρέφτες
μου έβλεπα μόνο άλλα 2 μηχανάκια. Έτσι σταμάτησα ως όφειλα και ρώτησα τον τελευταίο που είναι οι υπόλοιποι. Επειδή κανείς δεν ήξερε άφησα τους δύο άλλους να περιμένουν το γρούπ αν ερχόταν κι εγώ ανέβηκα στη λίμνη σε περίπτωση που οι υπόλοιποι είδαν το ΚΤΜ και το ακολούθησαν. Σε 5 λεπτά ήμουν πίσω και βρήκα όλο το γκρούπ μαζεμένο στις σκιές να με περιμένει. Όλα έγιναν όπως έπρεπε. Από κει και μετά μερικοί ανεβήκαμε στη λίμνη για φωτό ενώ οι υπόλοιποι (αφού δεν ήθελαν να έρθουν στη λίμνη) μας περίμεναν στη διασταύρωση να τελειώσουμε κάνοντας τσιγάρο. Ήταν χαζό να μην περάσω από τη λίμνη, η Χρύσα δεν είχε ξαναπάει κι έμεινε με το στόμα ανοιχτό από την ομορφιά που είδε.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, όχι πως με πειράζει δλδ, μόνος μου λέω ότι χάνομαι ακόμα και στο σπίτι μου, αλλά ρε πστ μου μία φορά έγινε το θαύμα και να κάνετε όλοι σα να μην συνέβη???

:lol::lol::lol:

Υ.Γ. 1. Πολύ κουραστικό να διαβάζεις τις σημειώσεις σου, να προσπαθείς να βλέπεις το GPS που το χτυπούσε ο ήλιος και ίσα ίσα έβλεπα, να κοιτάς το δρόμο μπροστά σου μη φύγεις σε κανένα γκρέμι, να κοιτάς τους καθρέφτες σου συνέχεια για τους πίσω και να προσπαθείς να διατηρείς έναν ικανοποιητικό ρυθμό χωρίς περιττές στάσεις για να καταλάβεις που είσαι.

Υ.Γ. 2. Δεν άκουσα σχόλια για το εργαλείο του vaska από όσους το δοκίμασαν. :blush::blush::blush::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Πολύ καλά ήταν τελικά, όλος ο κόσμος είχε ανάγκη μια καλή βόλτα με μπόλικα χλμ και καλή παρέα.

vaska
21/05/2012, 16:33
ελα ρε φιλε,λιγο ποδαρακι επιανα!!!πως κανεις ετσι;
εσυ,ησουν τελευταιος "σκουπα"με την δεσποινιδα να σε κραταει αγκαλιτσα και δεν ξεραμε τι κανατε.ολο απομακρυνοσασταν....
ειχες και τον camen μπροστα σου,σκυφτο πανω στο ιταλικο μοτοσακο του (οπου εχω να δηλωσω προς ολους οτι:ουτε εσβησε,ουτε λαδια εχασε,μπροστα επαιρνε με την μια ζεστο-κρυο και εβαλε τα γυαλια σε ολα τα ξαδερφακια του)και χαζευες το κωλαρακι του...δεν ξερω τι διαστροφες εχετε ....:lol:
ο βασκας πρωι πρωι στο καφεδακι,ελεγε κατι για γλυψιματα....που εμπλεξα;;;;;;;;;;:cry::cry::lol:
ο λευτερακης μπροστα,την εβγαλε την μιση διαδρομη στο ορθιο ο καψερος με την σανιδα που εχει για σελα τ ο ktm του!!:D
σοβαρα τωρα...ησασταν ολοι γ@μ@τοι...περασαμε παρα πολυ καλα,τρελο γελιο!!ο nio και ο vaskas,ανετα κανουνε stand up comedy!!!καποια στιγμη,ισως και σημερα,να ανεβασω κ εγω φωτο...:wave2:

Ο ΝΙΟ από σήμερα αλλάζει νικ. Θα τον λέμε ο Κουταλιανός, όλο άπλωνε τα κουλά του κι έπαιρνε τις "κουταλιές" του από το κοριτσάκι που δεν μπορούσε ν' αντιδράσει πάνω στη μηχανή. Που να πήγαινε η καψερή???? Να πηδούσε κάτω????

Τες πα κι εσύ δεν πας πίσω αν και θα 'πρεπε να προσέχεις τη δικιά σου που με πολύ χαρά ήρθε να μου κάνει μασάζ. Φιλαράκι στη θέση σου δε θα ήμουν και πολύ ήσυχος.............

:bawl::cry::rotflmao::rotflmao:

costas81
21/05/2012, 16:41
αγαπάμε TDM λέμε.
Μια χαρά η συμβίωση σε όλες τις πτυχές, ακόμα και όταν τέθηκε η σκέψη να πάμε απο Λίμνη Δόξας - Πλανητέρο απο xώμα, τα παιδιά είπαν ΝΑΙ :lol: πουθενά ΟΧΙ..... γρήγορα, αργά, με παρέα, χωρίς, .... παντού μέσα :beer: Το ενιαίο είχε να κάνει με τους αναβάτες τελικά περισσότερο από τα μηχανάκια

αντε με το καλό να δείτε και εσείς το φώς :p

το μόνο που με χάλασε με τα TDM είναι οτι όταν βάλαμε τελευταία φορα βενζίνη συνειδητοποιήσαμε οτι τα ΚΤΜ είχαν κάψει κοντά τα 20ευρώ και τα TDM ακριβώς τα μισα 10 ευρω :cry:

Το θέμα είναι η παρέα! Θα ζοριζόμασταν λίγο αλλά θα το βγάζαμε.

Ο Σπύρος φορεβός leader!!!!!

Όσο για την βενζίνη...........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

camen
21/05/2012, 16:41
Λοιπον, ενα θα πω και τελος...Οποιος ξαναπει κουβεντα για το Ντουκο να του μαμηθει η γκομενα ...:a22:

Παιδες,χαρηκα που σας ειδα ολους...
Χαρηκα που ολα κυλησαν ομαλοτατα και χωρις απροοπτα...
Μπραβο σε οσους "ετρεξαν" το project...
Μπραβο στο vaska για την αψογη πλοηγηση,εστω και με τεχνολογικη βοηθεια...
Μπραβο στο μλκ τον αλουμινα που δεν γλιστρησε στα λαδια που του εριχνα...
Μπραβο στη μιλφαρα και στις δεσποινιδες την παρεας μου μας ανεχτηκαν...
Μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες και...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ρε μουνιαααααα:beer::beer::beer:

ΥΓ:Ριχτε καμια φωτο απο πατρινο κλιμακιο οσοι εχετε ρε...!!!

akis_trevor
21/05/2012, 16:44
Τες πα κι εσύ δεν πας πίσω αν και θα 'πρεπε να προσέχεις τη δικιά σου που με πολύ χαρά ήρθε να μου κάνει μασάζ. Φιλαράκι στη θέση σου δε θα ήμουν και πολύ ήσυχος.............
:bawl::cry::rotflmao::rotflmao:
καταρχην φιλε,εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου!!!ποιος να συγκριθει μαζι σου βασκα!!!
δευτερον,λεγαμε για τα αυτοκολλητα εκεινη την ωρα και εφοσον της ειπες να σου κανει λιγο μασαζ για να παρει α υτοκολλητα στο τσαμπα...τι νομιζεις;με δολο εγινε!!χαχαχαχαχαχα:lol:
τριτον,ησουν ο leader μας,κουρασμενος.επρεπε να σε χαλαρωσουμε λιγο,να ξεκουραστεις για να βγει η επιστροφη γρηγορα και απροβληματιστα!!!

vaska
21/05/2012, 17:08
...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ρε μουνιαααααα:beer::beer::beer:

Έκανα πάλι το ακατόρθωτο, έβγαλα ίσα με 3 φωτό. Πάντα το είχα απορία πως οι άλλοι σε εκδρομές βγάζουν τόνους φωτό. Εκείνος ο αλήτης που συνηθίζει ν' ακολουθεί το Πατρινό κλιμάκι αλλά φέτο την έκανε και δεν ήρθε - ο Σουπιάς ντε - βγάζει ένα σκασμό φωτό κι εμείς τπτ.

Βέβαια να πω ότι θα μπορούσε η Χρύσα να βγάλει ακόμα κι εν κινήσει αλλά είναι φυσιολάτρης το μωρό μου και μονίμως αγναντεύει δεξιά κι αριστερά. Σε ερώτηση που της έκανα (από εδώ έχουμε ξαναπεράσει θυμάσαι??) η απάντηση ήταν .............ναι??? πότε???? χμχμ μπορεί, ίσως.

:lol::bawl:

Θωμά πολλά μπράβο στα παρτάλι σου που δε σκόρπισε αν και να ξέρεις είχα πάρει του κόσμου τα εργαλεία μαζί μου για πάρτη σου. Ακόμα και μονωτική ταινία είχα ρε φίλε γιατί τα ηλεκτρικά σου δουλεύουν μόνο με ηλιοφάνεια. :rotflmao::bigcry::rotflmao::bigcry:

Da.Vintage
21/05/2012, 18:11
Γονεις δεν έχουν; :lol:

Ναι αλλα στην αγγελία λέγατε "απόλυτη εχεμυθεια"!

Da.Vintage
21/05/2012, 18:18
Εσύ φταις που με προκαλούσες :P Εκεί που πηγαίναμε μια χαρά, βλέπω ένα μαλάκα με βεστρώμ να μας προσπερνάει όλους άνετα ΚΑΙ τον λήντερ και μετά να ανοίγει. Ε δε μπορούσα να το ανεχτώ από ένα βεστρώμ αυτό ε, καταλαβαίνεις. Πολύ καλός, εύγε :beer:

Εγω το ζήτησα απο την αρχή βάλτε με στο γκρουπ των αρχαριων με δυνατότητα μεταπηδησης στο δεύτερο σεσσιον στους γρήγορους ιδιώτες/ αγωνιζόμενους ... Εσύ πρέπει να καταλαβαίνεις τα πήρες σβάρνα όλα τα γκρουπ!

jimmis5
21/05/2012, 18:43

Αφου ειναι ολες προστυχες ρε φιλε...

258777

Οσο για εκεινο τον φιλογερμανο κουβεντα δεν σταυρωσαμε με μια κουμουτσα στο χερι ηταν ...Perastikos το πιο γρηγορο πιρουνι στο west

258781

devil's animal
21/05/2012, 20:37
Ωραίο το στροφιλίκι προς Τρίπολη ρε αλλά στα διόδια λαμόγια τζαμπατζίδες περάσατε έτσι και σας έχασα γιατί εγώ σταμάτησα να πληρώσω ... οπότε σταμάτησα δεξια μετά πήρα κανα 2 τηλ να κανονίσω για το βραδυ εβαλα μουσικούλα και συνέχισα χαλαρά... (μέχρι που είδα ένα Repsol φορμάτος στην Ελευσίνα μαλλον γύρναγε απο Μέγαρα και τον έκανα μάγκα απο Ελευσίνα μέχρι Χαιδάρι) σας είδα που είχατε σταματήσει για καφέ δεξιά κόρναρα αλλά δε ξέρω αν με είδατε...

σιγα μην πληρωσουμε διοδια ρε...εσυ που εχεις "αυτοκινουμενο caravan" και μια πινακιδα ΝΑ (με το συμπαθιο), πλΕρωνε...:bawl:

στα ΣΕΑ Σπαθοβουνιου σταματησαμε για κατουρημα..
:wave2:

devil's animal
21/05/2012, 20:44

ηταν ωραιος ο ρυθμος στην επιστροφη και ειχαν πλακα τα αλληλοπερασματα, γι'αυτο και εβαλα μπροστα μου τον Blitzer και τον k0pano για να τους βλεπω να μπαινουν με τα οσα...

ηθελα να κανουν και ενα ανοιγμα και να κατσω πισω για να δω που βρισκεται ο Δουκας του Γιωργου σε σχεση με το "τροχοσπιτο-caravan" του Γιωργου...αλλα δεν εκαναν τα μ@λακισμενα...κολωσαν...
:bawl::bawl:

devil's animal
21/05/2012, 21:00

οντως ωραια ηταν η επιστροφη λιγο πριν την εθνικη, κριμα το ΚΤΜακι να μην ειχε παραπανω γκαζια να παιξουμε και στις ανοιχτες παρατεταμενες του Αρτεμισιου...

βεβαια πιο ωραια ηταν το πηγαινε που εκανα μετα την λιμνη με τον Σταυρακο (tigas)...:rockon:

Da.Vintage
21/05/2012, 23:36
σιγα μην πληρωσουμε διοδια ρε...εσυ που εχεις "αυτοκινουμενο caravan" και μια πινακιδα ΝΑ (με το συμπαθιο), πλΕρωνε...:bawl:

στα ΣΕΑ Σπαθοβουνιου σταματησαμε για κατουρημα..
:wave2:

Μου λέει η τυπικά στα διόδια

είστε ο μόνος που σταμάτησε !
Γιατί είμαι ο μόνος που έχει πινακίδα, βαριωμουν να τη βγάλω βλέπεις

Da.Vintage
21/05/2012, 23:42
ηταν ωραιος ο ρυθμος στην επιστροφη και ειχαν πλακα τα αλληλοπερασματα, γι'αυτο και εβαλα μπροστα μου τον Blitzer και τον k0pano για να τους βλεπω να μπαινουν με τα οσα...

ηθελα να κανουν και ενα ανοιγμα και να κατσω πισω για να δω που βρισκεται ο Δουκας του Γιωργου σε σχεση με το "τροχοσπιτο-caravan" του Γιωργου...αλλα δεν εκαναν τα μ@λακισμενα...κολωσαν...
:bawl::bawl:

Το φχαριστηθηκαμε σου λέω ρε!
Αν ανοίξαμε λόγω μικροτερου βάρους θα έφευγε μπροστα στην αρχή και θα τον μαζεύα στα 150+ λόγω ενός παραπάνω κυλινδρου και μεγαλύτερης τελικής κ κάλυψης ! Τον κακομοιριά στο πήγαινε στην εθνική ακολουθούσε και με 170-180 αλλα πρέπει να τα είχε ακούσει όλα απο αέρα ! Θα ανεμιζε σα σημαία τερματισμού αν πήγαινε κι άλλο ! Πάντως μπράβο στα κότσια του που ακολουθούσε στα πολλά κ μπράβο κ στο στυλακι που το παει το ΚΤΜ

BLiTzER
22/05/2012, 01:03
Έχουμε κάνει κανονικότατο hijack στο θέμα ^^

Το φχαριστηθηκαμε σου λέω ρε!
Αν ανοίξαμε λόγω μικροτερου βάρους θα έφευγε μπροστα στην αρχή και θα τον μαζεύα στα 150+ λόγω ενός παραπάνω κυλινδρου και μεγαλύτερης τελικής κ κάλυψης ! Τον κακομοιριά στο πήγαινε στην εθνική ακολουθούσε και με 170-180 αλλα πρέπει να τα είχε ακούσει όλα απο αέρα ! Θα ανεμιζε σα σημαία τερματισμού αν πήγαινε κι άλλο ! Πάντως μπράβο στα κότσια του που ακολουθούσε στα πολλά κ μπράβο κ στο στυλακι που το παει το ΚΤΜ

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Στα πρώτα μέτρα θα πεταγόμουν μπροστά σίγουρα, δεν ξέρω που θα με μάζευε. Βασικά έβλεπα τις χειρονομίες του Σταύρου και νόμιζα ότι ήθελε να κάνουμε σούζα οι 2 μας, δεν πολυκατάλαβα :P Θα ανοίξουμε την επόμενη από περιέργεια ^^ Μέχρι τότε, μπορείς να μελετήσεις αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=HyESoz2cS2c), να δεις πως περνούν τα διόδια :P

Ο αέρας είναι ένα θέμα, όντως, αλλά εγώ δεν πολυπαίρνω χαμπάρι. Αν κόβω που και που, είναι μόνο επειδή λυπάμαι το μηχανάκι. Επίσης, φοράω κοντύτερο γρανάζι μπροστά, το οποίο δε βοηθάει. Σε ευχαριστώ, πάντως. Ποιο στυλάκι? Τι έχει?

TROOPER
22/05/2012, 08:00
...χαχαχαχαχχαχαχα.......

ρε φιλε εντυπωσιαστηκα λεμε με την ανετη θεση οδηγησης!!!δεν το περιμενα (και δεν του φαινεται κιολας)!χαλαρα παιζει με το gsxr να εχουνε την πιο ανετη θεση οδηγησης απο ολα τα ss!!!

το σαλακι, το σαλακι δεν γλιεπωωωω...

τα σαλια μου τρεχουνε μονο για ενα μηχανακι εδω και αρκετο καιρο...το παραδεχομαι αυστριακο ειναι αλλα οχι αυτο...;)

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι πολύ φίλος των πολυπληθών εκδρομών. Μάλιστα, δήλωσα συμμετοχή λέγοντας στην συνεπιβάτισσα και γυναίκα μου ότι αν τα πράγματα στη βόλτα ξεφύγουν, είτε θα φύγουμε μπροστά είτε θα μείνουμε πίσω.

Τόσο καλή οργάνωση και σεβασμό στην οδήγηση δεν τη περίμενα. Ειδικά ο hornet έδωσε ρεσιτάλ πλοήγησης. Καλός ρυθμός με ροή. Χωρίς πολλά φρένα κι "ατσούμπαλα" γκάζια.

Ανυπομονώ για την επόμενη.

το να το ακουμε απο ενα ατομο οπως εσυ δημητρη ειναι σημαντικο και χαιρομαι που ενω ησουν διστακτικος, πλεον ανυπομονεις για την επομενη.αντε να τα πουμε κι επανω τωρα ;) :beer:

Άσ'τα αυτά μωρή λουλου που είχες κρεμαστεί απο τα φέρινγκ σα μαιμού...:a9: να σε μπριζώσω ήθελα και τα κατάφερα... οταν βρήκες λίγο ευθεία μου έκανες ... άντε γεια με το χέρι... που δε πήγαινες γρήγορα... σουρουχλεμέ...:lol: σε γουστάρω μωρή αμάνικη τραγουδίστρια της ποπ...( έχω γ@μηθεί στο γέλιο ακόμα και τώρα που γράφω...) Εξαιτίας σου πέρασα τα καλύτερα 2-3 λεπτά της εκδρομής! :a07:

:a20:

ρε ξυρισμενο στερνο (αυτο θα ηταν το ινδιανικο ονομα σου,ειμαι σιγουρος :lol:) ανοιξα και σου κουνησα το μαντηλι εκεινη τη στιγμη για να σου δειξω οτι αν ανοιξω το γκαζι,θα βαλεις φωτια στο αισχος σου και θα γυρισεις απο την τριπολη με τα ποδια,αλλα δεν ενοιωσες.αλλωστε τι ρε μλκ...να ''τα παω'' με βστρομ?και τι?να λεω οτι αφησα πισω μου ενα βστρομ??ουτε που καταδεχομαι.:D

στο ειχα πει οταν εδωσες τα ss και πηρες το χαλι σου οτι δε θα σου ξαναμιλησω.δε φτανει που σου μιλαω χαριστικα,βγαζεις και γλωσσα!!!δε πειραζει ειμαι μεγαλοψυχος :a44:

DimChios
22/05/2012, 08:27
ρε φιλε εντυπωσιαστηκα λεμε με την ανετη θεση οδηγησης!!!δεν το περιμενα (και δεν του φαινεται κιολας)!χαλαρα παιζει με το gsxr να εχουνε την πιο ανετη θεση οδηγησης απο ολα τα ss!!!

γ@μησε τα!!! Ανεβηκα στου Αντρεα τις προαλλες και επαθα πλακα! Τετοια θεση, SS δεν τη λες και ανετα! Ειμαι περιεργος στην οδηγηση τι να λεει...

on topic, οταν τελειωσετε με το "μετρημα" τα Γιωργακια πειτε να βγαλω κυπελο, ε!

Κοπανε, εσενα πρεπει να σου κλεισω το στοματακι μια μερα!

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

ρε ξυρισμενο στερνο

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

vaska
22/05/2012, 10:28
Τελικά δύο μέρες μετά τη βόλτα μάθαμε ποιος την έχει πιο μεγάλη?????????????

Άνοιξα λέει ο ένας, σου κούνησα το μαντήλι λέει ο άλλος, τ' άλογα που έπεσαν λέει ο τρίτος, υπάρχει λέει και κάποιος που ήθελε να κάνει σούζες με τον Σταύρο......................

Τση πουτάνας γίνηκε κι ας μη φάνηκε. Τελικά είχαμε πολύ καιρό να βγούμε όλοι έξω!!!!!!!!!!

Cpt. Haddock
22/05/2012, 10:38
Και που να δεις πόσο καιρό θα κανουμε να ξαναβγούμε...

Da.Vintage
22/05/2012, 10:45
ρε ξυρισμενο στερνο (αυτο θα ηταν το ινδιανικο ονομα σου,ειμαι σιγουρος :lol:) ανοιξα και σου κουνησα το μαντηλι εκεινη τη στιγμη για να σου δειξω οτι αν ανοιξω το γκαζι,θα βαλεις φωτια στο αισχος σου και θα γυρισεις απο την τριπολη με τα ποδια,αλλα δεν ενοιωσες.αλλωστε τι ρε μλκ...να ''τα παω'' με βστρομ?και τι?να λεω οτι αφησα πισω μου ενα βστρομ??ουτε που καταδεχομαι.:D

στο ειχα πει οταν εδωσες τα ss και πηρες το χαλι σου οτι δε θα σου ξαναμιλησω.δε φτανει που σου μιλαω χαριστικα,βγαζεις και γλωσσα!!!δε πειραζει ειμαι μεγαλοψυχος :a44:

τι λες βρε κουλοχέρι... χλωμό χαμένο πρόσωπο...κουλέ σαμάνε της φυλής...!

Εγώ φταίω που δε σε έδεσα με κανένα χταπόδι απο πίσω να σε σβαρνάω μέχρι τα διόδια της τρίπολης...!
Την επόμενη φορά θα κάνεις το σταυρό σου και θα πεις το κουλεημών 3 φορές...για να σε ΄λυπηθώ...!
:a017::a57:

Da.Vintage
22/05/2012, 10:51
on topic, οταν τελειωσετε με το "μετρημα" τα Γιωργακια πειτε να βγαλω κυπελο, ε!

Κοπανε, εσενα πρεπει να σου κλεισω το στοματακι μια μερα!

:rotflmao:

Σε αυτόν πες να τελειώσει το μέτρημα που έτσι και αλλιώς αν ξεκινήσει να μετράει...τελειώνει γρήγορα...:bawl:

Όσο για να μου το κλείσεις πρέπει να δω το κωλοφάναρό σου και αν το δω και απο CBR θα πρέπει να παω σε Zundapp για να είστε ανταγωνιστικοί...

Ελάτε Πελλλααααατες μου!:p

Da.Vintage
22/05/2012, 10:52
Τελικά είχαμε πολύ καιρό να βγούμε όλοι έξω!!!!!!!!!!

Εμένα δε με αφήνει ο δεσμοφύλακάς μου... μου έλλειψε το ρημάδι και τα ρημάδια ομολογουμένως!

Manalishi
22/05/2012, 15:17
Το θέμα είναι η παρέα! Θα ζοριζόμασταν λίγο αλλά θα το βγάζαμε.

Ο Σπύρος φορεβός leader!!!!!

Όσο για την βενζίνη...........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

530 χλμ, απο τα οποία τα τελευταία 60 στην πόλη την Δευτέρα, γιατί σήμερα το πρωί γέμισα...έχουμε και λέμε..Σπύρο, καλύτερα κάτσε....

Αφιξη στο Περίπτερο με 40 χλμ απο γέμισμα..
1ος ανεφοδιασμός 13 ευρώ με 1,71= 7,6 λίτρα
2ος ανεφοδιασμός 10 ευρώ με 1,75=5,7 λίτρα
3ος ανεφοδιασμός 26,5 ευρώ με 1,68=15,78 λίτρα

Σύνολο 29,08 λίτρα στα 530χλμ = 5,49λ / 100χλμ

Εαν υπολογίσεις οτι τα 100 της πόλης, και συγκεκριμένα τα τελευταία 60 χλμ έγιναν υπο συνθήκες "πίεσης"....με την κατανάλωση να είναι πανω απο 6λ/100χλμ, τότε το νούμερο πέφτει και λίγο ακόμη.

perastikos
22/05/2012, 15:57
Αφου ειναι ολες προστυχες ρε φιλε...
Οσο για εκεινο τον φιλογερμανο κουβεντα δεν σταυρωσαμε με μια κουμουτσα στο χερι ηταν ...Perastikos το πιο γρηγορο πιρουνι στο west

Τι να κάνω, δεν φταίω εγώ... Ήμουν σε μάχιμη παρέα! :ninja:
Αν δεν φας γρήγορα δεν τρως καθόλου! :lol: :lol:

Να κανονίσει το πατρινό group άμεσα κοντινή βολτούλα για καφέ/ μπύρα! :beer:

amyroukai
23/05/2012, 00:06
Έλα μην ψάχνεστε άλλο, ο πιο γοργός είναι ο Τσίου που είναι και περίεργος και βάζει και βελάκια στις φωτογραφίες αυτών που δεν ξέρει ο κουτσομπόλης και που θα σας δείξει, ειδικά στον Κόπανο, έτσι δεν γράφει λίγο παραπάνΟΥ? Problem? Solved.

Κατανάλωση Fazer 33 λίτρα για 576 χιλιόμετρα, δικάβαλο και με ένα πολύ ωραίο κυνηγητό με το παρεάκι στην επιστροφή από Καλάβρυτα. Επίσης είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό το ότι τα Χόνδα ήταν τα μόνα μηχανάκια του γκρουπ που έβαλαν μπεντζίνα στη Νεμέα. Όχι, πετρέλαιο δεν έβαλε κανείς αυτή τη φορά :D

Η διαδρομή πολύ όμορφη. Πάντα περνάω από Κανδήλα-Σκοτεινή, δεν είχα πάει ποτέΣ από πάνω, ο δρόμος μέτριος μεν αλλά το τοπίο μΕ άρεσε πολύ και η εικόνα των γρνοπούλων που στριφογυρνούσαν στη σούβλα διασχίζοντας το χωριό της Στυμφαλίας ήταν υπνωτιστική, Νιο ακούειιιιιιι;;;; Ωραίο και το καφεδάκι με την τυρόπιτα, κρίμας που το κοντοσούβλι δεν ήταν έτοιμο, ζητήσαμε και εγώ και η Ευρι αλλά φευ. Λίμνη Δόξας γιατί δεν είχα ξαναπάει; Τι μλκς.... Και το Πλανητάριο-Πλανητέρο-Πλανήτερο ήταν πλανευτικό, έτσι καταπράσινο με τα ρυάκια στα οποία ΔΕΝ έβρεξα τα πόδια μου απαίσιε πατριΝΙΟ, γιατί περίμενα ότι θα σε δω να ξεπροβάλλεις σαν την κυρά της λίμνης με μιά πέστροφα στο χέρι αντί για ξίφος και εσύ μου σαλιάριζες και το έπαιζες σοβαρούλης αγαπουλίνος ζουζουΝΙΟς. Φτου σου. Και δεν κάτσαμε και πουθενά κοντά (πάλι καλά έμεινε φαί για τους άλλους). Επίσης να τονίσω ότι ο Αλέξης φίλε μας έβαλε τα γυαλιά, και ψάρι και μπριζόλα. Να ποιός έφταιγε, εγώ μία μερίδα πήρα, μία έφαγα. Προσυπογράφω την αίτηση του αποπάνω μου, βρείτε ένα χΟΥριό με καλό γρν να τσιμπήσουμε το κατιτίς. Ήσουνα με το γκομενάκι και το έπαιζες κύριος και δεν έτρωγες στο πλανητάριο ε; Άσε που δεν φάγαμε γλυκό γιατί οι άλλοι θέλανε "αληθινό καφέ" και δεν κάτσαμε στο ζαχαροπλαστείο...

Τεσπα, η βόλτα σούπερ παιδάκια, μπράβο σε όλους σας ανεξαιρέτως, συμμετέχοντες και μη. Και του χρόνου το 11άρι το καλό :)

vaska
23/05/2012, 06:12
Τι να κάνω, δεν φταίω εγώ... Ήμουν σε μάχιμη παρέα! :ninja:
Αν δεν φας γρήγορα δεν τρως καθόλου! :lol: :lol:

Να κανονίσει το πατρινό group άμεσα κοντινή βολτούλα για καφέ/ μπύρα! :beer:

Perastikos ο σιροπάτος. Τσακίζει ότι σιροπιαστό γλυκό υπάρχει σε ακτίνα 1 χλμ. Μαζί με τη δικιά μου Χρύσα και τον ΝΙΟ κάνουν ένα μάχιμο τρίο "Η χαρά του ζαχαροπλάστη". Πάνε και οι καρυδόπιτες με παγωτό στα Καλάβρυτα, πάνε και οι τυρόπιτες στο Καρτέρι .......

:lol::lol::bawl::bawl::rotflmao::rotflmao:

nio1981
23/05/2012, 07:19
σημερα καποια στιγμη θα ανεβασω ντοκουμεντα

:evil:

amyroukai
23/05/2012, 08:08
Τρόμος και πανικός, ζουζουΝίο μου... :D

jimmy10
23/05/2012, 09:43
Nio, μην μασας και μην φοβασαι. Ληχτονα τον παλιοπαπαρα γιατι ολο λογια ειναι.

TROOPER
23/05/2012, 11:02
............

Εγώ φταίω που δε σε έδεσα με κανένα χταπόδι απο πίσω ........

:( καημενος...δε γ@μ@ς και πας για ψαρεμα ε....:(

την επομενη φορα φερε τη καθετη και για να δεις ποσο σ' αγαπαω θα κανω τη σημαδουρα να ριξεις ρεμετζο :lol::lol::lol:

Da.Vintage
23/05/2012, 11:49
:( καημενος...δε γ@μ@ς και πας για ψαρεμα ε....:(

την επομενη φορα φερε τη καθετη και για να δεις ποσο σ' αγαπαω θα κανω τη σημαδουρα να ριξεις ρεμετζο :lol::lol::lol:

:bawl::bawl::moutza::bawl::bawl:

vaska
23/05/2012, 11:52
ρε σεις Τρούπη και Κόπανε ακόμα τις μετράτε????

Άντε καμάρια μου πέτε και σε μας ποιος την έχει μεγαλύτερη να ησυχάσουμε

:p:p

ERRIKA
23/05/2012, 12:37

:a10:

nikos_abel
23/05/2012, 13:15

Διακρίνω ενδιαφέρον περί της μακρύτερης; :cry:

vaska
23/05/2012, 13:24

Όχι φίλε, πλανάσαι πλάνη οικτρά, δεν παίζει ρόλο το μέγεθος αλλά η μαστοριά. Πες κι εσύ μωρέ Έρικκα που είσαι γυναίκα γιατί εγώ μπορώ να μεταφέρω μόνο ότι έχω ακούσει, δεν έχω προσωπικά βιώματα....

:bawl::bawl::bawl::lol::lol:

Da.Vintage
23/05/2012, 13:46

Όχι φίλε, πλανάσαι πλάνη οικτρά, δεν παίζει ρόλο το μέγεθος αλλά η μαστοριά. Πες κι εσύ μωρέ Έρικκα που είσαι γυναίκα γιατί εγώ μπορώ να μεταφέρω μόνο ότι έχω ακούσει, δεν έχω προσωπικά βιώματα....

ΕΓΩ

:evil::bawl::evil:

lef99
23/05/2012, 14:46
Αν και λίιιιιιγο καθυστερημένα τα συγχαρητήρια μου σε όλους και για την συμμετοχή και για την διοργάνωση .Ωραία διαδρομούλα.
Νομίζω ότι φέτος το μιναρογκρουπ ήταν πολύ δυνατό και ο leader ξεπέρασε κάθε προδοκία, και είχα ψηθει ότι θα βγούμε σερβία...:lol: Χάρηκα για τα παιδιά που γνώρισα και περιμένω από τώρα την επόμενη βόλτα (ακούει πατρινό καρναβάλι... )

Νιο δώσε μας στεγνά :beer:

nikos_abel
23/05/2012, 17:46

Ωχ! Άλλος "μάστορας". Τι να σημαίνει αυτο άραγες;
(εμότικον ειρωνίας)😜

ERRIKA
23/05/2012, 18:33

Ποιος ομίλησε περί μακρύτερης;;; :confused:

Περί μεγαλύτερης μιλούσαμε (μαλατσίας στον εντζέφαλο).... :bawl:

Αυτό φυσικά δεν αίρει τη συμφωνία μου με το vaska σε κάθε εκδοχή... :D

nio1981
23/05/2012, 20:40
Nio, μην μασας και μην φοβασαι. Ληχτονα τον παλιοπαπαρα γιατι ολο λογια ειναι.

camen
23/05/2012, 20:42
Δωσε καμια φωτο ρε παπαρα Νιο...:a014:

sernodas2
23/05/2012, 22:52
ωραίο το μιναρογκρουπ!!! χάρηκα για οσο τα είπαμε, άλλωστε θα τα ξαναπούμε:)
:beer::beer:

amyroukai
24/05/2012, 11:05
ROFL έληξα δηλαδή; Απαίσιε... ΕΦΑΓΕΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΡΕ;

Νίο γλυκό μου, έχεις και το ακόλουθο: γράφτου : βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο άτιμος, την έπιασε την συνομιλία ΑΚΡΙΒΩΣ! χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

nio1981
24/05/2012, 12:16
ROFL έληξα δηλαδή; Απαίσιε... ΕΦΑΓΕΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΡΕ;

Νίο γλυκό μου, έχεις και το ακόλουθο: γράφτου : βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο άτιμος, την έπιασε την συνομιλία ΑΚΡΙΒΩΣ! χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

ναι εφαγα απαισιοτατε φιλε μου...και ήταν τρομερό.:a32::a32:

και πες της το ξερω. ειμαι πολυ μπροστα λεμε :a22::a22:

latris mixanis
24/05/2012, 19:49
Πάντα τέτοια... :beer: :beer: :beer:

jezuz
29/05/2012, 00:55
άιντε και στα 20 χρόνια να είμαστε καλά και να πηγαίνουμε εκδρομές:a024: χαχαχαχα

Τοτε οι εκδρομες θα ειναι στα 50 χιλιομετρα απο το σπιτι με ηλεκτρικα μοτοσακο χεχε