View Full Version : Σάββατο 17/9 - Πεντέλη
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
:confused:
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΙΛΗ, Ή ΧΟΝΤΡΗ;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ............ΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;;;;;;
:smokin:
Κάτσε κι εσύ, μη μου βιάζεσαι, ακόμα συνθέτουμε τα κομμάτια του παζλ............ Προς το παρόν τα στοιχεία είναι:
Κατέβασμα :confused: :confused: :confused:
Ριτσώνα (?!?!?!?!?!?!) :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
CBR600
Μάζεψε κανείς τίποτα ακόμα???
:confused: :confused: :confused:
maintenance
19/09/2005, 15:56
ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ......................ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ........................................................
ΚΑΛΗ Η ΡΙΤΣΩΝΑ, ΠΑΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΝΑΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΖΕΥΩ ΧΟΡΤΑ.
ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ...............ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ.
ΑΥΤΑ!:smokin:
Για οσους δεν καταλαβαν, ειναι στημενη φαση μηπως και τσιμπησει κανα δολωμα.....:lol: :rotflmao:
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Κάτσε κι εσύ, μη μου βιάζεσαι, ακόμα συνθέτουμε τα κομμάτια του παζλ............ Προς το παρόν τα στοιχεία είναι:
Κατέβασμα :confused: :confused: :confused:
Ριτσώνα (?!?!?!?!?!?!) :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
CBR600
Μάζεψε κανείς τίποτα ακόμα???
:confused: :confused: :confused:
Na merika akomh kommatia...
1. Kontra den exw kanei pote, kai oute skopeuw na kanw, entos h ektos pistas, an ayto egine katanohto.
2. Apla h8ela na tonisw oti paizei tromaktika megalo rolo poses fores exeis kanei mia diadromh. Sth Ritswna exw ma8ei na odhgw to CBR (oso to exw ma8ei telos pantwn), afou exw anebokatebei 100+ fores, opote nio8w poly pio aneta apo thn Pentelh.
Washer
CBR 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από Washer
afou exw anebokatebei 100+ fores, opote nio8w poly pio aneta apo thn Pentelh.
Το ιδιο ισχυει για ολους μας - αμα ανεβω ποτε Ριτσωνα, ποιο γρηγορα θα την κατεβω με το ποδηλατο παρά με το R1......
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ......................ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ........................................................
ΚΑΛΗ Η ΡΙΤΣΩΝΑ, ΠΑΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΝΑΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΖΕΥΩ ΧΟΡΤΑ.
ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ...............ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ.
ΑΥΤΑ!:smokin:
H ritswna prosferei af8ono drifting gia exaskhsh se
poly xamhles taxythtes kai me kalh oratothta stis perissoteres strofes. Einai poly texnikh diadromh kai ma8aineis polla pragmata.
Bebaia prepei na meneis aysthra dexia se olh th diadromh, merika autokinhta mpainoun sto anti8eto stis fourketes. 8elei kalo control sto gazi gia na mhn xaseis to pisw stis strofes. Se kamia periptwsh den anoigeis.
Dialegeis kai pairneis.
Washer
CBR 600
Na merika akomh kommatia...
1. Kontra den exw kanei pote, kai oute skopeuw na kanw, entos h ektos pistas, an ayto egine katanohto.
2. Apla h8ela na tonisw oti paizei tromaktika megalo rolo poses fores exeis kanei mia diadromh. Sth Ritswna exw ma8ei na odhgw to CBR (oso to exw ma8ei telos pantwn), afou exw anebokatebei 100+ fores, opote nio8w poly pio aneta apo thn Pentelh.
Washer
CBR 600
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ 2-3 ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΠΑΡΕΑ.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ-FZR1000EXUP ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ , ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ.
ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ :beer: ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ
H ritswna prosferei af8ono drifting gia exaskhsh se
poly xamhles taxythtes kai me kalh oratothta stis perissoteres strofes. Einai poly texnikh diadromh kai ma8aineis polla pragmata.
Bebaia prepei na meneis aysthra dexia se olh th diadromh, merika autokinhta mpainoun sto anti8eto stis fourketes. 8elei kalo control sto gazi gia na mhn xaseis to pisw stis strofes. Se kamia periptwsh den anoigeis.
Dialegeis kai pairneis.
Washer
CBR 600
Βρε, ο Ζαφείρης με το CBR είσαι??? Ρε εγώ νόμιζα ήταν κάποιος άσχετος με το φόρουμ που είδε τα μηνύματα και έριξε πρόκληση για κοντρίτσα..........:)
Ισχύουν αυτά που είπαν τα παιδιά, ο Κυριάκος όπως και πολλοί εδώ μέσα αστειευόμενος τα έγραψε όλα..... Δεν μας τη λέει ή κάτι τέτοιο.
Και δεν θα μπορούσε και να μας τη λέει καθώς εκεί πάμε μόνο για να χαρούμε λίγο οδήγηση, να κάνουμε χαβαλέ και να βελτιωθούμε και όσο γίνεται. Δεν υπάρχει καν η λέξη κόντρα ή κάτι παρόμοιο ανάμεσα μας εκεί.
Οπότε be cool :)
Θυμάμαι που μου έλεγες ότι θα προτιμούσες να γλιστράει λίγο για να μπορείς να κάνεις drift αλλά να σου πω την αλήθεια εγώ προτιμάω το εντελώς αντίθετο..... Δεν ήρθες και στον καφέ ρε γμτ μετά να τα πούμε, κάπου μας την έκανες και (τουλάχιστον εγώ) δεν κατάλαβα πότε......
:beer: :beer: :beer:
Επίσης κάτι ακόμα........... ΠΑΛΙ ξέχασα τις ασυμπίεστες φωτό σπίτι για να τις ανεβάσω μέσω rapidshare............................
Για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει το url είναι http://rapidshare.de/ . Μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι 50 mega ανα αρχείο. Κάνετε browse, μετά κλικ στο upload, περιμένετε να ανέβει (προσοχή, ΜΗΝ κάνετε refresh τη σελίδα ή back κτλ, θα σας κόψει το upload!) και μόλις τελειώσει σας δίνει ένα link. Ποστάρετε αυτό το link και εμείς κατεβάζουμε! :)
Κυριάκος ακούει? Pleeeeeeeeeaaaaaaase upload τις φωτό να τις έχουμε και ασυμπίεστες, τουλάχιστον τις δικές μου...:evil: :evil: :evil:
Νομίζω μου το είχε ζητήσει και ο Γιώργος-gmakris το link ε?
cyberpunk
20/09/2005, 09:33
prepei na htan poly kala to savato apo oti vlepw kai stis foto :( krima pou den irtha
paizei na kanonisoume gia to epomeno s/k ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk
prepei na htan poly kala to savato apo oti vlepw kai stis foto :( krima pou den irtha
paizei na kanonisoume gia to epomeno s/k ?
Βεβαίως και παίζει...:)
Η μόνη περίπτωση να μην πάμε (τουλάχιστον εγώ) είναι αν παίξει Ναύπακτος..... Τι λετε και οι υπόλοιποι?
Βεβαίως και παίζει...:)
Η μόνη περίπτωση να μην πάμε (τουλάχιστον εγώ) είναι αν παίξει Ναύπακτος..... Τι λετε και οι υπόλοιποι?
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ TOY SBS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΛΤΑ :D :wave2: .
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΥ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ TOY SBS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΛΤΑ :D :wave2: .
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΥ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Οκ Σταύρο, τώρα για ποστ για το Σάββατο για Πεντέλη δε ξέρω, έχουμε χρόνο ακόμα αλλά ας ανοίξει και κάποιος άλλος. Εγώ (και οι συνήθεις ύποπτοι φαντάζομαι που θα ειδοποιηθούν και με pm αν δεν υπάρξει ποστ) θα είμαστε Σάββατο Πεντέλη αν δεν προκύψει άλλη βόλτα.
Οκ Σταύρο, τώρα για ποστ για το Σάββατο για Πεντέλη δε ξέρω, έχουμε χρόνο ακόμα αλλά ας ανοίξει και κάποιος άλλος. Εγώ (και οι συνήθεις ύποπτοι φαντάζομαι που θα ειδοποιηθούν και με pm αν δεν υπάρξει ποστ) θα είμαστε Σάββατο Πεντέλη αν δεν προκύψει άλλη βόλτα.
Kai egw mesa eimai gia Pentelh to Sabbato ama kanonistei.
To prohgoumeno htan kalh fash.
Washer
CBR 600
P.S.: Se kamia periptwsh den ta phra me ton Kuriako, kai egw asteiebomenos eipa na pame Ritswna. Den yparxei xeirotero pragma na prokaleseis kapoion kai meta na ginei kamia strabh, to exw dei polles fores sthn pista me allous.
Kαι εγω μεσα με βλεπω για Σαββατο, ελπιζω να εχουμε καλο καιρο......
(Πεμπτη & Παρασκευη αναφερει καταιγιδα)
:wave2:
Παιδιά ενημερωτικά, με τον Loudoviko (Θοδωρή) θα πάμε και σήμερα το απόγευμα (Τρίτη).
Αν θέλετε θα μας βρείτε εκεί :wave2:
cyberpunk
20/09/2005, 13:01
stako gia ti wra lete ?
egw den ime ntimenos opote apla mporei na perasw kai na paw ena panw katw giati thelw na dw 2-3 pragmata sto mixanaki
stako gia ti wra lete ?
egw den ime ntimenos opote apla mporei na perasw kai na paw ena panw katw giati thelw na dw 2-3 pragmata sto mixanaki
Κατά τις 6:20 εγώ, δεν προλαβαίνω νωρίτερα, ο Θοδωρής θα δούμε, ίσως ανέβουμε μαζί αλλά ίσως και να ανέβει και να τον βρω εκεί, θα το κανονίσουμε σε λίγο.
cyberpunk
20/09/2005, 13:16
ok egw kata tis 6:00 tha ime malon ekei
mazi me to paidi me to vstrom pou
htan kai to savato
opote malon tha vrethoume
ok egw kata tis 6:00 tha ime malon ekei
mazi me to paidi me to vstrom pou
htan kai to savato
opote malon tha vrethoume
Πριν λίγο μίλησα με τον Θοδωρή, θα ανέβουμε μαζί από Εθνική-Εκάλη-Διόνυσο. Είναι λίγο μεγαλύτερη διαδρομή σε χιλιόμετρα αλλά θα πάμε από εκεί για να μην σκάσουμε πάλι μέσα από την πόλη με τις φόρμες...... Θα είμαστε εκεί στις 6:30 περίπου λόγω της μεγαλύτερης διαδρομής.
Αν βαρεθείτε να μας περιμένετε στη πηγή (ή καλύτερα στο Πανόραμα καθώς από εκεί θα ανέβουμε) θα σας βρούμε πάνω στη διαδρομή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Το ιδιο ισχυει για ολους μας - αμα ανεβω ποτε Ριτσωνα, ποιο γρηγορα θα την κατεβω με το ποδηλατο παρά με το R1......
συμφωνο μαζι σου!!!!:D :D :wave2: :wave2:
Τελικά πήγαμε μια βόλτα και χτές, μαζευτήκαμε κάμποσοι πάλι...:)
Δυο συμπεράσματα προέκυψαν:
1. Το απόγευμα αλλάζει εντελώς ο φωτισμός (άντε ρε! :)) και δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη η άσφαλτος όπως το πρωί..... Δε ξέρω γιατί αλλά το φοβόμουν, δεν μπορούσα να πάω καθόλου και ακριβώς επειδή φοβόμουν την άσφαλτο έκανα συνέχεια λάθη, τραγικά μάλιστα............... Φρένα μέσα σε όλη τη στροφή πχ............:eyepop:
2. Ήρθε η ώρα να παίξω με τις ρυθμίσεις στις αναρτήσεις. Το μπροστινό άρχισε να φαίνεται ότι είναι πολύ μαλακό στη μαμά ρύθμιση. Το είδε και ο επίσημος φωτογράφος-μηχανικός-αναρτησάς της παρέας (ο Κυριάκος λέμε ντέ ;)) και το διέγνωσε με ακρίβεια και επιστημονικές αποδείξεις (κουνούσε το πηρούνι πάνω κάτω) :). Γειά σου ρε Κυριάκο! :) Είχα τρελλό chattering και πάλι. Το λάστιχο φαίνεται να είναι οκ, οπότε δεν πρέπει να φταίει αυτό. Ίσως να φάνηκε το πρόβλημα τώρα καθώς άρχισα να πιέζω περισσότερο τη μηχανή μια και σιγά σιγά αποκτώ μια σχετική μικρή εμπειρία και μαθαίνω και τη διαδρομή. Τέλος πάντων, το Σάββατο θα έρθω με τα κατσαβίδια και τα καρυδάκια μου...........:)
Άσχετο, ρε παιδιά αυτή τη συμπίεση πίσω έχει κανείς εργαλείο να την ρυθμίσει? Πως το λένε και που το βρίσκω αυτό το πράμα??? Εννοώ αυτό που είναι για να πιάσει το πράμα που είναι γύρω από όλη τη περιφέρεια του αμορτισέρ με τα δοντάκια γύρω γύρω.
After πόσταρε καμιά φωτό να γελάσουμε με τις μαμακίες που έκανα............:)
Προφορτιση ελατηριου προφανως θες να πεις Σταυρο.
Το εργαλειο κατα 99% θα επρεπε να το ειχε μεσα στα εργαλεια οταν πηρες το μηχανακι σου.
Σε οτι αφορα το setup των ανατησεων θα πρεπει να το κανεις step by step και μια μονο ρυθμιση καθε φορα, δηλαδη θα παιζεις με 1-2 ρυθμισεις του μπροστινου ξεκινωντας απο προφορτιση ελατηριου και συνεχιζοντας με συμπιεση και επαναφορα. Μετα πας στο πισω ξεκινωντας παλι απο προφορτιση ελατηριου κλπ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Προφορτιση ελατηριου προφανως θες να πεις Σταυρο.
Το εργαλειο κατα 99% θα επρεπε να το ειχε μεσα στα εργαλεια οταν πηρες το μηχανακι σου.
Σε οτι αφορα το setup των ανατησεων θα πρεπει να το κανεις step by step και μια μονο ρυθμιση καθε φορα, δηλαδη θα παιζεις με 1-2 ρυθμισεις του μπροστινου ξεκινωντας απο προφορτιση ελατηριου και συνεχιζοντας με συμπιεση και επαναφορα. Μετα πας στο πισω ξεκινωντας παλι απο προφορτιση ελατηριου κλπ.
Ναι έχεις δίκιο, προφόρτιση πρέπει να είναι. Το είχε μέσα? Να σου πω την αλήθεια δεν το πρόσεξα γιατί ένα παιδί που έχει το 750 μου είπε δεν μπορούσε να το κάνει οπότε δεν είδα καν στα εργαλεία της μηχανής. Θα το τσεκάρω.
Προς το παρόν απλά να μην είναι τόσο μαλακό το μπροστά θέλω, οπότε μόνο εκεί θα παίξω, θα το συζητήσουμε και από κόντα έτσι κι αλλιώς. Για το πίσω το ανέφερα με την ευκαιρία γιατί θυμήθηκα το "πρόβλημα" με το εργαλείο.
Έχω και το βιβλιαράκι με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις των αναρτήσεων από το Power Bikes, θα δούμε τι λέει και εκεί. Πάντως κι αυτοί το πρώτο πράμα που έκαναν ήταν να σκληρύνουν το μπροστά.
Thanks Γιώργο.
:beer: