PDA

View Full Version : Ασφάλειες μοτο!

m/m990
18/04/2012, 20:28
Πρόσφατα έκανα καινούργιο συμβόλαιο στην μηχανή μου Ktm adventure 990 σε γνωστή εταιρεία στα 220 ευρώ για χρονο.στην αναζητηση σήμερα για ακόμα ένα συμβόλαιο για μια Vespa p125x του 77 στην ίδια εταιρεία έμεινα λίγο κόκκαλο μπΡοστα στη οθόνη του υπολογιστή βλέποντας ότι το συμβόλαιο για χρόνο έβγαινε στα 180-190 ευρώ!μου φάνηκαν απίστευτα πολλά όταν το 1000αρι ασφαλιζετε με 220 το χρόνο στο ίδιο πακέτο!Τόσο παίζουν γενικά οι ασφάλειες για μοτο με λίγα κυβικά;

Corki
18/04/2012, 20:35
Εγω 200 ευρω για 125 του 2011 χωρις ατυχημα (την βασική ) για Αθηνα. Interamerican

Αλλα μου ηρθε ενα mail για 120 ευρω απο skyline insurance.

Δεν την ειχα ακουσει ομως οπότε και δεν εδωσα σημασια!!!

Μονο 220 ευρω το ετος για 1000cc εντύπωση μου κανει!!!

Για δωσε πληροφοριες πλζ.

m/m990
18/04/2012, 21:08
Στην anytime ειναι..αποτι βλέπω δλδ τόσο παίζουν... Μου φάνηκαν υπέρβολικα παντως..και σε σχέση πάντα με το 1000αρη..αν έχει υπόψιν του κάποιος κάποια άλλη πιο οικονομική ας μας ενημρωρει αν μπορεί..

infidel
19/04/2012, 17:57
148 euro το χρόνο παπί 125cc 5ετίας στην Αθήνα. Υδρόγειος.

dimzan
19/04/2012, 18:48
440 το χρονο για 650 bandit στην ιντεραμερικαν με κλοπη

trelokefaloitis
19/04/2012, 19:18
170 Το χρονο σε 950 ADVE αλλα ειμαι Κεφαλονια πιανει επαρχια...Interamerican

Vstrommer71
19/04/2012, 19:50
Κοιτα προς Ιντερσαλονικα μερια.Εκει βρηκα τις οικονομικοτερες τιμες(35€ τριμηνο,μιας και φευγω για εξω,το 690).Το παπι μου(address 125),50€ το εξαμηνο αν θυμαμαι καλα

DIM.K30
19/04/2012, 20:06
Κοιτα προς Ιντερσαλονικα μερια. καλα

Σωστος! και εγω στη Λαρισα 65 το εξαμηνο για 1000αρι

panagath
19/04/2012, 20:07
Εγώ Εθνική 68ευρώ το εξάμηνο αλλά στην Τρίπολη για 130cc . H ανυτιμε νομίζω μου βγαίνει πιο ακριβά :p. Αλλά στην επόμενη πάω για Intersalonica.

spyrakos35
19/04/2012, 20:14
χωρίς να θέλω να θίξω κάποια από τις ασφαλιστικές που αναφέρετε πιο πάνω, να κοιτάτε πάντα κατά πόσο (δεδομένων και των σημερινών οικονομικών συνθηκών) είναι βιώσιμη η όποια εταιρεία....

γιατί αν δεν, μπορεί να το διπλοπληρώσετε.... (περιπτωσεις ασπις προνοια κλπ κλπ)

Vstrommer71
19/04/2012, 20:21
χωρίς να θέλω να θίξω κάποια από τις ασφαλιστικές που αναφέρετε πιο πάνω, να κοιτάτε πάντα κατά πόσο (δεδομένων και των σημερινών οικονομικών συνθηκών) είναι βιώσιμη η όποια εταιρεία....

γιατί αν δεν, μπορεί να το διπλοπληρώσετε.... (περιπτωσεις ασπις προνοια κλπ κλπ)
Γι'αυτο κανω παντα εξαμηνο ασφαλισης.Οποτε αν κανει μπαμ καποια ασφαλιστικη να μην χασω μεγαλο διαστημα.Οι φτηνες εχουν αυτο το θεμα.Αλλα επειδη τα λ7 δεν περισσευουν καλυτερα Ιντερσαλονικα :)

Ζεύκας
19/04/2012, 20:54
Κοιτα προς Ιντερσαλονικα μερια.Εκει βρηκα τις οικονομικοτερες τιμες(35€ τριμηνο,μιας και φευγω για εξω,το 690).Το παπι μου(address 125),50€ το εξαμηνο αν θυμαμαι καλα

+1 για ιντερσαλόνικα

45ε το τρίμηνο επαρχία ΜΕ οδική

m/m990
19/04/2012, 21:04
Θα κάνω ένα τηλ αύριο στην ιντερσαλονικα να πάρω μια προσφορά να δούμε και από εκεί και θα γράψω για νεότερα!σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις παίδες!

ecobill
19/04/2012, 21:05
Ασφαλιζόμενο ποσό για κλοπή 10.000

Οδική + νομική κάλυψη 262€ το εξάμηνο στην any time:wave2:

Red Rider
19/04/2012, 21:09
Ασφαλιζόμενο ποσό για κλοπή 10.000

Οδική + νομική κάλυψη 262 το εξάμηνο στην any time:wave2:

Συμμετοχή?

dmf
19/04/2012, 21:17
Εγώ έχω παρατηρήσει ότι για μικρές μότο, οι τιμές τις anytime είναι υψηλότερες από τον γενικό μέσο όρο.
Ένα σκούτερ 200cc είναι πολλά χρόνια στην ιντερσαλόνικα γιατί είναι αρκετά φτηνότερα από anytime.
Η δικιά μου όμως βγήκε στα 230 το χρόνο, ενώ εθνική έβγαινε κοντά στα 280 (και χωρίς οδική)..

dimis_gr
19/04/2012, 21:48
gsr600 ιντερσαλόνικα 75/6μηνο χωρίς οδική-κλοπή αλλά με νομική

Lioulios
20/04/2012, 00:36
Αν και εγώ ιντερσαλόνικα έχω ...έχετε ακούσει από πότε έχει σταματήσει να πληρωνει ???

Έτσι έκανε και η τότε comercial και βάρεσε κανόνι...

Είδωμεν

giovani64
20/04/2012, 01:09
παπι modenas kristar 125cc στην ιντερσαλονικα 80 ευρω τον χρονο και YAMAHA DIVERSION του 2009 600cc 250 ευρω με κλοπη και οδικη βοηθεια στην anytime. οι τιμες ειναι για Σερρες

Ζεύκας
20/04/2012, 04:34
Αν και εγώ ιντερσαλόνικα έχω ...έχετε ακούσει από πότε έχει σταματήσει να πληρωνει ???

Έτσι έκανε και η τότε comercial και βάρεσε κανόνι...

Είδωμεν

κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη :wave2:

irinia
20/04/2012, 06:51
Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.................ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ...!!

Άμα κλείσει αύτή,θά πρέπει νά έχουν κλείσει πρίν...............ΟΛΕΣ...!!
Έχει δικές της μεγάλες έγκαταστάσεις,συνεργεία τά πάντα.
Καί πληρώνει..........
Άπό τιμές,σχεδόν ή καλύτερη σέ πολλά.
Πάντως μέχρι καί στίς άσφαλιστικές ή Άθήνα..........
ΤΖΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ..!!
Τί νά κάνουμε,τό τίμημα νά είσαι πρωτευουσιάνος είναι βαρύ.

DoctoR_k6
20/04/2012, 09:16
Αγροτικη...300 το χρονο! Χωρις κλοπη με νομικη παντα!
Gsxr 1000.
Το μπιστολι για commercial ηταν γνωστο κανα 6μηνο πριν παντως!Οι ασφαλιστες παντως αν ειναι δικοι σας ανθρωποι συνηθως ξερουν τι παιζει πιο πριν!!

irinia
22/04/2012, 07:15
ελα ρε, μην τον πειραζεις τον ανθρωπο... ειναι και αεκτζης... καταλαβαινεις...

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ...............

Το κλείνω,συνεχίζουμε γιά άσφαλιστικές...

irinia
22/04/2012, 07:33
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΚΕΤΕΣ ΞΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.......................

Έξαρτάται άπό πολλά πράμματα,
ή έπαρχία λόγω περιορισμένης έπικινδυνότητας ύποθέτω είναι φθηνότερη.
Ίσως καί λόγω κόστους ζωής.
Ποικίλλει άκόμα καί άπό νομό σέ νομό.
σέ παραμεθόριες περιοχές ίσως είναι φθηνότερα.
Έπίσης όταν βάζουν κάποια τρύκ οί έταιρείες άπαλλαγής όπου σέ βάζουν νά συμμετέχεις
μέ κάποιο ποσοστό καί έκεί άλλάζει ή τιμή.
Τό μπόνους καί ή ήλικία τού όδηγού παίζει έπίσης ρόλο στή διαμόρφωση τής τιμής.
Δέν έχουν βέβαια βάλει άκόμα τό μπόνους μή τρακαρίσματος όπως θά έπρεπε
πού έχει σχεδόν όλη ή Εύρώπη.
Δηλαδή κάποιον πού δέν έχει προκαλέσει άτύχημα 20-30 χρόνια τόν άμείβουν
μέ πολύ χαμηλά ασφάλιστρα.
Έδώ κάθε τράκα άπλά σού άνεβάζουν ένα 10-20%
Έπίσης κάποιες έταιρείες έχουν έκπτώσεις άνάλογα μέ τό όχημα πού άσφαλίζεις
καί τί δουλειά κάνεις,π.χ. δημόσιος ύπάλληλος τάδε έκπτωση.
Όπότε τό νά γράφουμε έτσι τιμές στόν άέρα μόνο μπέρδεμα είναι.
Τό πιό βασικό γιά μένα είναι νά άσφαλιζόμαστε σέ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ έταιρείες,άλλά
όταν μέ κόλπα παρουσιάζουν ώς άποθεματικό τά τάδε γραφεία πού χτίζουν καί είναι στά τούβλα
καί όχι έγγυητικές έπιστολές τραπεζών τότε κάποια στιγμή βαράνε τά κανόνια.
Είναι σίγουρο ότι ποτέ δέν ύπάρχει καπνός χωρίς φωτιά,όταν λοιπόν άκούγεται ότι
ή Χ έταιρεία έτοιμάζεται γιά φούντο πρέπει αύτός πού σάς άσφαλίζει νά έχει καί τήν ήθική εύθύνη
νά γλυτώσει τά λεφτά σας.
Τό μόνο πού μπορείτε νά κάνετε γιά νά άμυνθείτε..??
Μικρά συμβόλαια ,τετράμηνα,τό πολύ έξάμηνα άν ψάχνετε κάτι φθηνό καί ρισκάρετε κατά κάποιον τρόπο.

McTalas
23/04/2012, 00:00
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ...............

Το κλείνω,συνεχίζουμε γιά άσφαλιστικές...
ελα μωρε χιουμορακι...

θα συμφωνισω με τον τερενς για τα μικρα συμβολαια πχ εξαμηνο ειναι μια χαρα και αν δεινεις και κανα 200αρι εισαι κομπλε.
το θεμα ειναι οταν χρειαστεις την ρουφιανα την ασφαλιστικη να ειναι εκει και πολλοι το μαθανε με τον ασχημο τροπο...

m/m990
23/04/2012, 15:11
Μίλησα σήμερα με ιντερσαλονικα και μου είπαν 150 ευρω για χρόνο χωρίς οδική βοήθεια...συνεχίζουμε το ψάξιμο..

sotosanavra13
25/04/2012, 01:26
εγω αφαλιζω το hornet το 600 60 γιουρα το εξαμηνο 65 με οδικη και 120 για χρονο στην ιντερσαλονικα.ΡΟΔΟ.μηπως παιζουν οι τιμες λογω των περιοχων?γιατι ξερω οτι εδω και καλα λογω παραμεθοριου υπαρχει μια σχετικη εκπτωση.

teogtp
03/01/2013, 19:28
Bking 125euro ετησιο ........

TROOPER
09/01/2013, 13:27
Bking 125euro ετησιο ........

θα θελες να δωσεις παραπανω πληροφοριες γι' αυτο?

DUKASII
09/01/2013, 13:43

Άμα κλείσει αύτή,θά πρέπει νά έχουν κλείσει πρίν...............ΟΛΕΣ...!!

gitati ayto?an exei asfalismeni ti misi ellada se mixanakia(poy den exei oyte se mixankia oyte poythena alla as dexto ti papara soy pali) perastika tis kathos mono zimies exei apo ti sigekrimeni paragogi.

DUKASII
09/01/2013, 13:50
kai pes k ston kosmo oti den anoikei sto filiko diakanonismo i intersallonika me oti ayto synepagete prin anoixeis pali to koytaki kai arxiseis kai les les...

spertoy
09/01/2013, 13:55
kai pes k ston kosmo oti den anoikei sto filiko diakanonismo i intersallonika me oti ayto synepagete prin anoixeis pali to koytaki kai arxiseis kai les les...

τα στοιχηματα ποιος τα μαζευει?:a014:

DUKASII
09/01/2013, 14:14
τα στοιχηματα ποιος τα μαζευει?:a014:nikitis tha bgei o terens de to syzitame.alla i intersalonika sto filiko den einai oti kai na moy pei.episis ayto poy eipa gia ti zimiogona paragogi mporei na to kanei erotima o kathenas se opoiadipote asfalistiki thelei.

RizlaPlusPlus
09/01/2013, 14:38

Δλδ αυτο τι διακανονισμος ειναι;;; http://www.intersalonica.gr/gr/car.asp?catid=99

AristidisZ
09/01/2013, 14:42
μέχρι προ δυο μηνών δεν είχε...
ή το έκαναν τώρα, ή έχουν να ανανεώσουν τη σελίδα από το 1987 :p

teogtp
09/01/2013, 14:48
θα θελες να δωσεις παραπανω πληροφοριες γι' αυτο?

Μενω επαρχια και η ασφαλεια ειναι Enterprise Insurance Company PLC Με εδρα Αγγλια
Ασφαλιστικος αντιπροσωπος Road safe Insurance με εδρα Αθηνα.

DUKASII
09/01/2013, 14:49
Δλδ αυτο τι διακανονισμος ειναι;;; http://www.intersalonica.gr/gr/car.asp?catid=99AYTOS EINAI O DIKOS TOYS FILIKOS DIAKANONISMOS....OXI O GNOSTOS..
TO TI SHMAINEI ..AGNOSTO.PARE THL NA MATHEIS.

MikeG
09/01/2013, 14:52
Μενω επαρχια και η ασφαλεια ειναι Enterprise Insurance Company PLC Με εδρα Αγγλια
Ασφαλιστικος αντιπροσωπος Road safe Insurance με εδρα Αθηνα.

http://www.insurancedaily.gr/blog/%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%B5/

AristidisZ
09/01/2013, 14:54
AYTOS EINAI O DIKOS TOYS FILIKOS DIAKANONISMOS....OXI O GNOSTOS..
TO TI SHMAINEI ..AGNOSTO.PARE THL NA MATHEIS.

http://www.asfaleiesautokiniton.gr/2012/12/intersalonika/

Φιλικός διακανονισμός ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Με το φιλικό διακανονισμό της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, πληρώνεστε για κάθε υλική ζημία που προκλήθηκε στο αυτοκίνητό σας από ανασφάλιστο ή ασφαλισμένο σε άλλη εταιρία όχημα. Ο φιλικός διακανονισμός ισχύει για τις περιπτώσεις που δεν ευθύνεστε για το ατύχημα, και αν τον χρησιμοποιήσετε θα γλιτώσετε την όποια ταλαιπωρία ή ενδεχόμενη καθυστέρηση πληρωμής που μπορεί να είχατε από την άλλη ασφαλιστική εταιρία.

DUKASII
09/01/2013, 14:57
http://www.asfaleiesautokiniton.gr/2012/12/intersalonika/

Φιλικός διακανονισμός ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Με το φιλικό διακανονισμό της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, πληρώνεστε για κάθε υλική ζημία που προκλήθηκε στο αυτοκίνητό σας από ανασφάλιστο ή ασφαλισμένο σε άλλη εταιρία όχημα. Ο φιλικός διακανονισμός ισχύει για τις περιπτώσεις που δεν ευθύνεστε για το ατύχημα, και αν τον χρησιμοποιήσετε θα γλιτώσετε την όποια ταλαιπωρία ή ενδεχόμενη καθυστέρηση πληρωμής που μπορεί να είχατε από την άλλη ασφαλιστική εταιρία. ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΗ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.ΟΚ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΕΕ-ΥΣΑΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙ.

AristidisZ
09/01/2013, 15:00
ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΗ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.ΟΚ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΕΕ-ΥΣΑΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙ.

Μάλλον δε με κατάλαβες καλά, το ίδιο με σένα λέω
και σε άλλο ποστ, τα ίδια έλεγα για τη συγκεκριμένη
αυτό το έδωσα γιατι πολύ σωστά είπες, ότι είναι δικός τους φιλικός, και όχι ο ισχύων

DUKASII
09/01/2013, 15:01
Μάλλον δε με κατάλαβες καλά, το ίδιο με σένα λέω
και σε άλλο ποστ, τα ίδια έλεγα για τη συγκεκριμένη
αυτό το έδωσα γιατι πολύ σωστά είπες, ότι είναι δικός τους φιλικός, και όχι ο ισχύωνΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ...

taskon
11/01/2013, 16:52
http://www.insurancedaily.gr/blog/%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%B5/

Η συγκεκριμένη ασφαλιστική εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Brokins και έχει έδρα το Γιβραλτάρ. Ο χρόνος θα δείξει ευτυχώς η δυστυχώς

nktR
11/01/2013, 17:38
σε Interamerican και Chartis που θεωρούνται οι καλύτερες στο θέμα πληρωμής και αποζημιώσεων
από 215 ευρώ* ετησίως έως 165 ευρώ* με οδική βοήθεια σε μοτό από 600cc και άνω

*για την τιμολόγηση παίζει ρόλο εάν είναι η διαμονή Αθήνα ή επαρχία και η ηλικία του οδηγού

guzzistas
11/01/2013, 17:45
Εγώ έφυγα από την Chartis από 218 ευρώ ετήσιο και έκανα στην Intersalonica με 60 ευρώ το εξάμηνο (750 κυβικά).

KRS
11/01/2013, 17:46
Και 'γω ιντερσαλόνικα.
Μένω Καλαμάτα 30 ευρώ το εξάμηνο το 125 του '00,90ευρώ με οδική το bmw,1000 κυβικά του '91.
Φιλικό διακανονισμό,το γνωστό,δεν έχει...αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα με το αποθεματικό του επικουρικού ταμείου δεν ξέρω ποίες ασφαλιστικές θεωρούνται αξιόπιστες...

δεν ξέρω για την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά τη μισή Καλαμάτα την έχει σίγουρα...

irinia
12/01/2013, 05:03
ΔΟΥΚΑ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ..............

Αύτό πού δέν ξέρεις τί σημαίνει είναι τό έξής.......
Έπειδή βλέπω ότι κολλάς στούς τύπους,μή νομίζεις ότι ό φιλικός είναι ή Θεά Πανάκεια.....
Άκριβώς όπως τά γράφει ό φίλος,ή Ίντερσαλόνικα όταν ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ άναλαμβάνει
νά κάνει ένα είδος ΦΙΛΙΚΟΥ , ΕΧΘΡΙΚΟΥ δέ μέ νοιάζει πώς θά τό πείς έσύ πού είναι
πολύ βολικό γιά τόν κόσμο.........
Σέ στέλνει σέ συνεργείο δικής της έπιλογής καί άναλαμβάνει νά ΠΛΗΡΩΣΕΙ αύτή καί νά τά βρεί
μέ τήν έταιρεία αύτού πού σέ χτύπησε καί ΕΦΤΑΙΓΕ...!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΙΚΟ.
Μή σκίζεις τίς ζαρτιέρες σου λοιπόν,κι αύτός φιλικότατος είναι καί φυσικά βολεύει πολύ
γιά κάποιον πού χωρίς νά φταίει οί άσφαλιστικές τού ζητάνε νά τά χώσει έχει δέν έχει καί μετά
νά παρακαλάει κανένα μήνα μέ τά τιμολόγια στό χέρι νά πάρει τά λεφτά του.....
Φιλάκια , μέ άγάπη.............
ΠΑΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..........ή Άεκάρα τώρα μάς χρειάζεται

irinia
12/01/2013, 05:05
Και 'γω ιντερσαλόνικα.
Μένω Καλαμάτα 30 ευρώ το εξάμηνο το 125 του '00,90ευρώ με οδική το bmw,1000 κυβικά του '91.
Φιλικό διακανονισμό,το γνωστό,δεν έχει...αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα με το αποθεματικό του επικουρικού ταμείου δεν ξέρω ποίες ασφαλιστικές θεωρούνται αξιόπιστες...

δεν ξέρω για την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά τη μισή Καλαμάτα την έχει σίγουρα...

ΚΑΙ ΤΑ 3/4.............

Τής Θεσσαλονίκης..

irinia
12/01/2013, 05:10
σε Interamerican και Chartis που θεωρούνται οι καλύτερες στο θέμα πληρωμής και αποζημιώσεων
από 215 ευρώ* ετησίως έως 165 ευρώ* με οδική βοήθεια σε μοτό από 600cc και άνω

*για την τιμολόγηση παίζει ρόλο εάν είναι η διαμονή Αθήνα ή επαρχία και η ηλικία του οδηγού

:a33:

DUKASII
12/01/2013, 14:19
ΔΟΥΚΑ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ..............

Αύτό πού δέν ξέρεις τί σημαίνει είναι τό έξής.......
Έπειδή βλέπω ότι κολλάς στούς τύπους,μή νομίζεις ότι ό φιλικός είναι ή Θεά Πανάκεια.....
Άκριβώς όπως τά γράφει ό φίλος,ή Ίντερσαλόνικα όταν ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ άναλαμβάνει
νά κάνει ένα είδος ΦΙΛΙΚΟΥ , ΕΧΘΡΙΚΟΥ δέ μέ νοιάζει πώς θά τό πείς έσύ πού είναι
πολύ βολικό γιά τόν κόσμο.........
Σέ στέλνει σέ συνεργείο δικής της έπιλογής καί άναλαμβάνει νά ΠΛΗΡΩΣΕΙ αύτή καί νά τά βρεί
μέ τήν έταιρεία αύτού πού σέ χτύπησε καί ΕΦΤΑΙΓΕ...!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΙΚΟ.
Μή σκίζεις τίς ζαρτιέρες σου λοιπόν,κι αύτός φιλικότατος είναι καί φυσικά βολεύει πολύ
γιά κάποιον πού χωρίς νά φταίει οί άσφαλιστικές τού ζητάνε νά τά χώσει έχει δέν έχει καί μετά
νά παρακαλάει κανένα μήνα μέ τά τιμολόγια στό χέρι νά πάρει τά λεφτά του.....
Φιλάκια , μέ άγάπη.............
ΠΑΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..........ή Άεκάρα τώρα μάς χρειάζεται
αχ παναγια μου...ΝΑΙ ενταξυ..

irinia
12/01/2013, 15:20
αχ παναγια μου...ΝΑΙ ενταξυ..

ΤΟ ΕΝΤΑΞ-ΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΕΙ....??

Γιά τά άλλα στά φρύδια μου...........ότι έμαθες ,έμαθες.

DUKASII
12/01/2013, 19:07
ΤΟ ΕΝΤΑΞ-ΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΕΙ....??

Γιά τά άλλα στά φρύδια μου...........ότι έμαθες ,έμαθες.milame me exei afisei afono ayto to katapliktiko kolpo toy filikoy diakanonismoy tis intersalonika.mpravo tis.

o allos o kanonikos xereis ti einai?

faraway
12/01/2013, 19:09
Μην τρελαινόμαστε με το φιλικό , γιατί έτσι και αλλιώς για να ισχύει πρέπει να συμφωνούν περί υπαιτιότητας όλοι οι εμπλεκόμενοι , που συνήθως συμβαίνει αλλά όχι πάντα . ;)

DUKASII
12/01/2013, 19:13
Μην τρελαινόμαστε με το φιλικό , γιατί έτσι και αλλιώς για να ισχύει πρέπει να συμφωνούν περί υπαιτιότητας όλοι οι εμπλεκόμενοι , που συνήθως συμβαίνει αλλά όχι πάντα . ;)fonazeis astynomia se kathe soy atixima ?oxi?giati?

faraway
12/01/2013, 19:25
Αστυνομία πάντα !!

Αλλά τι σχέση έχει με το φιλικό ?

LOUKILOUK
12/01/2013, 23:54
fonazeis astynomia se kathe soy atixima ?oxi?giati?

Πάντα μα πάντα αστυνομία...ειδικά αν φταίει ο άλλος...και αν είσαι στην περιοχή σου και στον ασφαλιστή σου τηλέφωνο, αν μπορεί να έρθει...
Και εγώ ιντερσαλόνικα γιατί είναι φτηνότερη με διαφορά...120 τον χρόνο και 35 το τρήμηνο τώρα που ξαναπάτησα πατρίδα για 10 μέρες...
Το σημαντικότερο είναι να ξέρεις τον ασφαλιστή σου, αυτός μπορεί να καθαρίσει με την εταιρία ευκολότερα αν θέλει....
Επίσης όποτε έκλεινε η ασφαλιστική μου εκείνος καθάριζε εύκολα και γρήγορα...έτσι είναι τα φτηνά έχουν και ρίσκο...ο καθένας επιλέγει...
Σε τρακάρισμα της γυναίκας μου επίσης, με αυτοκίνητο, κανένα πρόβλημα και κανένα παράπονο...

υ.γ. Για εδώ στο Κωλόνησο...(Αγγλία) έχει κανείς υπόψη του κάτι; Έχω καταλάβει ότι μόνο τι νούμερο βατραχοπέδιλο φοράς δεν παίζει ρόλο στην τιμή...

irinia
13/01/2013, 10:09
Πάντα μα πάντα αστυνομία...ειδικά αν φταίει ο άλλος...και αν είσαι στην περιοχή σου και στον ασφαλιστή σου τηλέφωνο, αν μπορεί να έρθει...
Και εγώ ιντερσαλόνικα γιατί είναι φτηνότερη με διαφορά...120 τον χρόνο και 35 το τρήμηνο τώρα που ξαναπάτησα πατρίδα για 10 μέρες...
Το σημαντικότερο είναι να ξέρεις τον ασφαλιστή σου, αυτός μπορεί να καθαρίσει με την εταιρία ευκολότερα αν θέλει....
Επίσης όποτε έκλεινε η ασφαλιστική μου εκείνος καθάριζε εύκολα και γρήγορα...έτσι είναι τα φτηνά έχουν και ρίσκο...ο καθένας επιλέγει...
Σε τρακάρισμα της γυναίκας μου επίσης, με αυτοκίνητο, κανένα πρόβλημα και κανένα παράπονο...

υ.γ. Για εδώ στο Κωλόνησο...(Αγγλία) έχει κανείς υπόψη του κάτι; Έχω καταλάβει ότι μόνο τι νούμερο βατραχοπέδιλο φοράς δεν παίζει ρόλο στην τιμή...

ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ......??

Καί γώ θά σέ έψαχνα παρά λίγο στά λουκούμια.
Δέν θά γράψω άν πρέπει νά έρθει ή όχι ή άστυνομία καί πότε.
Θά γράψω τήν έμπειρία μου.........
Τράκαρα,έφταιγε 100% ό άλλος ,ήρθε ή φροντίδα άτυχήματος
ή δική του κατέγραψε τό άτύχημα,έκανε δήλωση όπου γράψαμε
ότι είναι ύπεύθυνος ,ήρθε καί ή δική μου ,τό ξαναγράψαμε ,ύπογράψαμε
τήν άλλη μέρα μού έδωσε ένα άντίγραφο άπό τήν δική του δήλωση καί τέλος.
Ούτε άστυνομίες ,ούτε τίποτε έφόσον φυσικά τό ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ τό λάθος του.
Αύτό τό όνομάσαμε φιλική δήλωση ,λές καί άν ύπάρχει καλή διάθεση καί αύτογνωσία
χρειαζόταν αύτή ή μαλακία.
ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΙΝΑΙ άν πέσεις σέ κωλόπαιδο...!!!

Τώρα στά μασάλια τού Δούκα.......άπαντάω
ΠΑΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ............γιατί όταν θά χτίσουμε τό γήπεδο καί θά ύπάρχει προτεραιότητα
θά μείνεις άπ'έξω...!!!!

irinia
13/01/2013, 10:18
Αστυνομία πάντα !!

Αλλά τι σχέση έχει με το φιλικό ?

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ..............

Όταν δέν διαφωνείς,έπιτόπου δήλωση καί δέν χρειάζεται άστυνομία.
Καί λέω έπιτόπου διότι άν κάποιος πονηρά σκεπτόμενος θέλει νά άποφύγει τήν
άστυνομία ώστε νά μήν καταγραφεί τό περιστατικό,ίσως τήν άλλη μέρα κάνει
τόν Κινέζο καί ύπάρξουν έκπλήξεις.
Άν δέ είναι και οί δύο στόν φιλικό διακανονισμό,σχεδιάγραμμα μέ Α καί Β όχημα
ύπογραφές καί πάτε σπίτια σας......
Οί άσφάλειες γιαυτό είναι γιά νά πληρώνουν.....

MG-KTiNoS
13/01/2013, 10:25
Οί άσφάλειες γιαυτό είναι γιά νά πληρώνουν.....

Νομίζεις....

:p

irinia
13/01/2013, 10:32
Νομίζεις....

:p

ΚΙ ΑΥΤΟ.........

Σωστό..........

faraway
13/01/2013, 10:37
Την αστυνομία πάντα , ακόμα και αν συμφωνείτε με τον άλλο περί υπαιτιότητας !!

Γιατί ??

Γιατί είναι απο τα πιο ισχυρά χαρτιά που πιστοποιούν ότι έγινε όντως το ατύχημα , και δεν ήταν καμία μαιμού που στήσατε με το κολλητό σας για να βάψετε το όχημα σας . ;)

Όχι ότι δεν μπορεί να στηθεί άνετα ένα ατύχημα και με τη παρουσία αστυνομίας ... αλλά καλό είναι να υπάρχει αυτό το χαρτί παρά να απουσιάζει .

LOUKILOUK
13/01/2013, 12:07
ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ......??

Καί γώ θά σέ έψαχνα παρά λίγο στά λουκούμια.
Δέν θά γράψω άν πρέπει νά έρθει ή όχι ή άστυνομία καί πότε.
Θά γράψω τήν έμπειρία μου.........
Τράκαρα,έφταιγε 100% ό άλλος ,ήρθε ή φροντίδα άτυχήματος
ή δική του κατέγραψε τό άτύχημα,έκανε δήλωση όπου γράψαμε
ότι είναι ύπεύθυνος ,ήρθε καί ή δική μου ,τό ξαναγράψαμε ,ύπογράψαμε
τήν άλλη μέρα μού έδωσε ένα άντίγραφο άπό τήν δική του δήλωση καί τέλος.
Ούτε άστυνομίες ,ούτε τίποτε έφόσον φυσικά τό ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ τό λάθος του.
Αύτό τό όνομάσαμε φιλική δήλωση ,λές καί άν ύπάρχει καλή διάθεση καί αύτογνωσία
χρειαζόταν αύτή ή μαλακία.
ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΙΝΑΙ άν πέσεις σέ κωλόπαιδο...!!!

Τώρα στά μασάλια τού Δούκα.......άπαντάω
ΠΑΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ............γιατί όταν θά χτίσουμε τό γήπεδο καί θά ύπάρχει προτεραιότητα
θά μείνεις άπ'έξω...!!!!

Τερενς δεν με προσέχεις και με στενοχωράς...τα έχω ξαναγράψει ΟΛΑ από 2 φορές...στο τέλος θα με ρωτήσεις "και εσύ Αεκάρα..κι... είσαι οέο;"...ΝΑΙ λοιπόν και από αυτό είμαι...
Σχετικά με τις ασφάλειες θα ταχθώ με τον "πέρα μακρυά" και θα πω ΠΑΝΤΑ αστυνομία αλλιώς το ρίσκο είναι μεγάλο και οι παπάρες πολλοί, ειδικά τώρα που τα φράγκα είναι λιγότερα...

Η εμπειρία σου είναι σαν τις μπέμπες...κάποιοι είναι τυχεροί...χιχιχιχι:lol:

RizlaPlusPlus
18/01/2013, 11:37
Ενημερωτικα παντως, χθες πεταχτηκα στο γραφειο της Ιντερσαλονικα στην Ηλιουπολη, και για fazer 600(11/07) μου εδωσαν προσφορα 172 ευρω με οδικη!!! Τι διαλο, σε μαιμου ιντερσαλονικα πηγα;;

faraway
18/01/2013, 12:35
To τιμολόγιο αλλάζει ρε συ ανα νομό .

Στην Άρτα πχ το 1000 caponord έχει 70€ εξάμηνο (135 € χρόνος ) χωρίς οδική και το ιχ των 10 φορολογήσιμων 135 € εξάμηνο την ίδια στιγμή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα ίδια οχήματα έχουν υψηλότερες τιμές .

Red Rider
18/01/2013, 13:51
Οι περισσότερες ασφαλιστικές έχουν παραμετρικό τιμολόγιο,οπότε μην κοιτάτε πόσο πληρώνει κάποιος άλλος..

Isi
18/01/2013, 14:01
Ετήσιο 140 για 125, με 3ων ημερών δίπλωμα και οδική ---ιντερσαλονικα

RizlaPlusPlus
18/01/2013, 14:47
@faraway:
Ναι ρε γμτ, αλλα σε καθε περιπτωση μιλαμε για εξωφρενικη τιμη! Η ιντεραμερικαν που εχω τωρα μου δινει τα παντα _με_ οδικη, για 125 ευρω/εξαμηνο. Απο κει μεχρι τα 175 της ιντερσαλονικα, η αποσταση ειναι τερατωδης!

@Red-rider:
Μηπως μπορεις να μας διαφωτισεις οσον αφορα το πως λειτουργει ενα παραμετρικο τιμολογιο? Παντα πιστευα οτι κατι αλλαζει αναλογα το ατομο, ποτε δεν ειχα καταλαβει τι ομως!

chr1s_86
18/01/2013, 15:07
@faraway:
Ναι ρε γμτ, αλλα σε καθε περιπτωση μιλαμε για εξωφρενικη τιμη! Η ιντεραμερικαν που εχω τωρα μου δινει τα παντα _με_ οδικη, για 125 ευρω/εξαμηνο. Απο κει μεχρι τα 175 της ιντερσαλονικα, η αποσταση ειναι τερατωδης!

Μήπως είναι ετήσιο τα 175 ;

RizlaPlusPlus
18/01/2013, 15:56
Μήπως είναι ετήσιο τα 175 ;
Οχι φιλε μου, ειναι 6μηνο. Δεν το πηρα γραπτο, προφορικα μου το ανεφερε ο τυπος. Ολο αυτο εγινε χ8ες ομως, οποτε αποκλειεται να θυμαμαι λαθος. Τωρα τι να πω, να τα ειχε παιξει ο υπαληλλος;;

Red Rider
18/01/2013, 17:00
@Red-rider
Μηπως μπορεις να μας διαφωτισεις οσον αφορα το πως λειτουργει ενα παραμετρικο τιμολογιο? Παντα πιστευα οτι κατι αλλαζει αναλογα το ατομο, ποτε δεν ειχα καταλαβει τι ομως!

Οι παράμετροι είναι κυρίως το ιστορικό ζημιών σου η ηλικία οδηγού και οχήματος και η περιοχή.Να φανταστείς επίσης οτι οι γυναίκες και ένστολοι σε κάποιες εταιρίες έχουν έκπτωση..
Κάποια εταιρία επίσης τιμολογεί και βάση ρύπων,για οχήματα μετά απο το 2010.
Οπότε πρακτικά δεν μπορείς να συγκρίνεις τα ασφάλιστρα σου με του διπλανού σου..
Εγώ δεν είμαι ασφαλιστής,απο την γυναίκα μου τα ακούω.. :)

faraway
18/01/2013, 17:13
Λοιπόν μόλις το επιβεβαίωσα ,

όντως στο νομό Αττικής είναι 175 € εξάμηνο με οδική και 140 € εξάμηνο χωρίς οδική .

RizlaPlusPlus
19/01/2013, 00:04
Ευχαριστω μαν, μου φυγε μια μεγαλη απορια! Για την ιστορια, με οδικη στην ιντεραμερικαν κανω με 125€ και δεν εχω πεσει ποτε (εγω, το μηχανακι μου πεφτει συνεχεια τετοιος κουλος που ειμαι, αλλα δεν εχει σημασια :a31:).
Τωρα λοιπον καταλαβαμε γιατι η εταιρια λεγεται ιντερσαλονικα...

AUFGEBRACHT
19/01/2013, 10:45
Τωρα λοιπον καταλαβαμε γιατι η εταιρια λεγεται ιντερσαλονικα...

ιντερσαΛΛΛονικα

MikeG
11/02/2013, 17:31
Αγροτική Ασφαλιστική, με Νομική Προστασία, Κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα & φροντίδα ατυχήματος 183 euros ο χρόνος για 800 κυβικά. Κρήτη.

faraway
11/02/2013, 17:51
Αν γράφεται τιμές γράψτε και περιοχές όμως γιατί ανά νομό αλλάζουν και τα ασφάλιστρα .;)

theodore217
18/05/2013, 12:55
Τελικά Αθήνα ασφάλεια με κλοπή ποια είναι η ποιο οικονομική ...?
anytime είμαι και μου ήρθε 310€ ο χρόνος για xt660r , βγάζει και η υδρόγειος ασφαλιστική ... ρωτάω γιατί δεν είδα κάπου στο internet .

H intersalonika έχει και κλοπή?

AUFGEBRACHT
18/05/2013, 13:06
Ασφάλεια χωρίς κλοπή -το διευκρινίζω- μου έλεγαν ότι η anytime είναι η πιο φθηνή, έριξα μια ματιά και στην ΑIG για χρόνο μου βγήκε πολύ φθηνότερα πάντως...

AristidisZ
18/05/2013, 13:07
Τελικά Αθήνα ασφάλεια με κλοπή ποια είναι η ποιο οικονομική ...?
anytime είμαι και μου ήρθε 310€ ο χρόνος για xt660r , βγάζει και η υδρόγειος ασφαλιστική ... ρωτάω γιατί δεν είδα κάπου στο internet .

H intersalonika έχει και κλοπή?
η anytime σου δινει κλοπη ;;;

vaska
18/05/2013, 13:41
Πήγα σήμερα να παραλάβω την ανανέωση για το DR 650 κι εκεί που περίμενα 40 Εβραίους για τρίμηνο, μου πέταξε 75 για εξάμηνο και πιο κάτω δεν έχει και δεν το κάνει πια η εταιρεία το 3μηνο και γ@μω το σπίτι σας κ@ριόλια που όλοι νομοθετούν υπέρ σας.

Έτσι για να καταλαβαίνουμε τι παίζει και ξαφνικά κόπτεται το κράτος μας για τις ασφάλειες σε σχέση με τις πινακίδες. Σε λίγο θα σου λένε 2 χρόνια και αν γουστάρεις. Όχι που δεν θα το κάνανε. Και το καλό είναι ότι όταν με ειδοποίησαν προ 2-3 ημερών για την επικείμενη λήξη του συμβολαίου, για το μπαγιόκο, μούγκα στη στρούγκα.

McTalas
18/05/2013, 14:02
ναι ρε κουμπαρε αλλα σου βγαινει πιο φτηνα...;)

SHOOTER045
18/05/2013, 14:15
insurance market εψαξε κανενας?στο παπι μου(ειναι το μονο μου διτροχο με πινακιδα,το αλλο δεν εχει και το τριτο ειναι στο χειρουργειο και τις παρεδωσα) 20 ευρο κατω απο 74-52 ευρο απο αιγαιο σε interlife

dmf
18/05/2013, 14:20
Εγώ είμαι ασφαλισμένος εκεί, εδώ και κανά τρίμηνο. Παίζει να είναι ο,τι φτηνότερο κυκλοφορεί. Και ακούσα καλά λόγια για την interlife από Θεσσαλονικη.
Η anytime μάζεψε φράγκα τόσο καιρό και τώρα νομίζει ότι μπορεί να αυξήσει τις τιμές και δεν θα πούμε τίποτα.. Στα τσακίδια

SHOOTER045
18/05/2013, 14:35
aigaion ασφαλιστικη 74 ευρο 5 καλυψεις
interlife 52 8 καλυψεις...
ερευνα αγορας σε ολα και για ολα,δεν μας τα χαριζουνε για να τα χαρισουμε τα μαμημενα τα λ7....:a26:

Tedvj23
18/05/2013, 14:40
Πήγα σήμερα να παραλάβω την ανανέωση για το DR 650 κι εκεί που περίμενα 40 Εβραίους για τρίμηνο, μου πέταξε 75 για εξάμηνο και πιο κάτω δεν έχει και δεν το κάνει πια η εταιρεία το 3μηνο και γ@μω το σπίτι σας κ@ριόλια που όλοι νομοθετούν υπέρ σας.

Έτσι για να καταλαβαίνουμε τι παίζει και ξαφνικά κόπτεται το κράτος μας για τις ασφάλειες σε σχέση με τις πινακίδες. Σε λίγο θα σου λένε 2 χρόνια και αν γουστάρεις. Όχι που δεν θα το κάνανε. Και το καλό είναι ότι όταν με ειδοποίησαν προ 2-3 ημερών για την επικείμενη λήξη του συμβολαίου, για το μπαγιόκο, μούγκα στη στρούγκα.

Νωρις το πηρες πρεφα αυτο εγινε απο την ημερομηνια που ειχε μπει ως εναρξη του μετρου και το ειχα γραψει..Ξεφνικα πηγαν 6 μηνο το λιγοτερο εντελως ξαφνικα εκεινη την ημερομηνια..Κατω απο την γαμωφτερουγα του κρατους γ@#$@#νε και αυτοι που δεν εχουν καν τσουτσου..

Υ.γ.Θα μου πεις τι ψαχνεις να βρεις τωρα..
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134073&page=9

vaska
18/05/2013, 16:53
ναι ρε κουμπαρε αλλα σου βγαινει πιο φτηνα...;)

Μπορεί αλλά δεν με ενημέρωσαν ούτε μου δίνουν το δικαίωμα να περάσω την καλοκαιρινή περίοδο και ν' ακινητοποιήσω μετά το ένα από τα μηχανάκια που έχω. Από την άλλη όλος ο κόσμος είναι με το κομπιουτεράκι στο χέρι και υπολογίζει μέχρι και το 10λεπτο, έχω λοιπόν κανονίσει να πάω τη βόλτα μου με τα φιλαράκια μου 2-3 μέρες, έχω κάνει τα κουμάντα μου και ξαφνικά βρίσκομαι με μείον 35 ευρά στην τσέπη. Αλητεία το λέω εγώ αλλά μιας κι έχουν τις ευλογίες των φίλων τους και τους παίρνει, το κάνουν. Έτσι απλά.

Νωρις το πηρες πρεφα αυτο εγινε απο την ημερομηνια που ειχε μπει ως εναρξη του μετρου και το ειχα γραψει..Ξεφνικα πηγαν 6 μηνο το λιγοτερο εντελως ξαφνικα εκεινη την ημερομηνια..Κατω απο την γαμωφτερουγα του κρατους γ@#$@#νε και αυτοι που δεν εχουν καν τσουτσου..

Υ.γ.Θα μου πεις τι ψαχνεις να βρεις τωρα..
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134073&page=9

Κάτι θυμόμουν ότι είχα διαβάσει αλλά ουσιαστικά σήμερα το εμπέδωσα που βγήκε το μπαγιόκο από την τσέπη. Μαθαίνω με τον δύσκολο τρόπο.

theodore217
18/05/2013, 22:03
η anytime σου δινει κλοπη ;;;

Nαι είναι με κλοπή μέσα αλλά είναι ανανέωση όχι καινούργιο συμβόλαιο.

Λοιπόν έχουμε καμία άλλη πρόταση ...?