View Full Version : Λασπερή εξόρμηση στις Λίμνες Σμόκοβου κ Πλαστήρα, 27-28 Απριλίου!
taxydromos
20/04/2012, 12:55
Λοιπόν έφτασε ο καιρός για άλλη μία βρώμικη εκδρομούλα!!
Att.Επειδή θα βρούμε πολύ λάσπη τα ΧΩΜΑΤΙΝΑ λάστιχα είναι απαραίτητα..
Υπάρχουν δυο εκδοχές για την αναχώρηση:
Αναχώρηση κανονικά την παρασκευή από τα Μακ στις Αφίδνες 19.00 και διανυκτέρευση στη Λαμία σε δωμάτιο ξενοδοχείου!
Oποιος όμως δεν μπορεί από παρασκευή...ξεκινάει Σάββατο πρωί 6.00 και μας βρίσκει στη Λαμία στις 8.30!
Επιστροφή Σάββατο βράδυ όποτε φτάσουμε..
Λεπτομέρεις στη πορεία!
Συμμετοχές:
taxydromos - παρασκευή
nic mor - παρασκευή
stavrouliasp - σάββατο
tthodor - παρασκευή
Kleman - παρασκευή
cristof40 - παρασκευή
vaelsod - παρασκευή
spy - παρασκευή
El-Presidente?
Σωτηρη η περιπτωση της διανυκτερυσης γνωριζουμε ποσο θα ερθει το κοστος;
taxydromos
20/04/2012, 14:35
θα μας πει ο Τομ!
Θα προσπαθησω να ερθω.Μιλαμε για πολυ λασπουρια;
Με το τ63 θα εχω προβλημα;:(
taxydromos
20/04/2012, 15:28
Θα προσπαθησω να ερθω.Μιλαμε για πολυ λασπουρια;
Με το τ63 θα εχω προβλημα;:(
κανενα προβλημα,αρχοντας θα εισαι! :beer:
taisteal
20/04/2012, 16:16
μπορω να φιλοξενησω στο σπιτι μου μεχρι 5 ατομα.παρκινγκ κλειστο για τα μοτορια.αν παλι δεν θελετε πηγαινω και ρωταω για δωματια,και βρισκω κατι οικονομικο.:wave2:
taxydromos
20/04/2012, 17:19
μπορω να φιλοξενησω στο σπιτι μου μεχρι 5 ατομα.παρκινγκ κλειστο για τα μοτορια.αν παλι δεν θελετε πηγαινω και ρωταω για δωματια,και βρισκω κατι οικονομικο.:wave2:
τέλεια!ευχαριστουμε για το βολεμα!! :a013:
θα εχουμε μαζι μας και τα απαραιτητα για ενα καλο πρωινο....το βραδυ τρωμε πιττες!
το πιο πιθανον και εγω μεσα.. (δουλευω αυριο οποτε το αλλο καθομαι 90%)
το μονο που με χαλαει ρε παιδια ειναι η εθνικη:dizzy:
θα σαλταρω με τοσα χμ ευθειας στο ττ:cry:
και στο γυρνα γιατι να μην κατεβουμε πιο κατω προς
γκιωνα και παρνασσο..
τελος παντων θα το παρακολουθω στενα και βλεπουμε!!!!:beer:
christof40
21/04/2012, 07:43
λασποθεραπεια εεε?....πεταω την σκουφια μου και ερχομαι:a2::a2::a8::a25:μεσα απο παρασκευη
Σωτήρη χτες γυρίσαμε από Γκιωνα, Βαρδούσια και Οίτη (και όχι μονο) και τα βουνά ειναι τίγκα στο χιονι.
Καλύτερα να κανονίσετε αυτή την εκδρομή σε τουλάχιστον κανα μήνα από τώρα για να εχουν λιώσει τα χιόνια. Από Αθ. Διακο δεν πάει προς Αρτοτίνα, την Γκίωνα δεν την περνάς από πάνω με τιποτα, η Οίτη ψηλά είναι κάτασπρη, φαντάσου ότι και το πέρασμα από Λιβάδια-Αράχωβα προς Γραβιά στον Παρνασσό είναι κλειστό.
Φετος εχει ρίξει απίστευτα πολύ χιόνι :eek:
taxydromos
21/04/2012, 10:42
Σωτήρη χτες γυρίσαμε από Γκιωνα, Βαρδούσια και Οίτη (και όχι μονο) και τα βουνά ειναι τίγκα στο χιονι.
Καλύτερα να κανονίσετε αυτή την εκδρομή σε τουλάχιστον κανα μήνα από τώρα για να εχουν λιώσει τα χιόνια. Από Αθ. Διακο δεν πάει προς Αρτοτίνα, την Γκίωνα δεν την περνάς από πάνω με τιποτα, η Οίτη ψηλά είναι κάτασπρη, φαντάσου ότι και το πέρασμα από Λιβάδια-Αράχωβα προς Γραβιά στον Παρνασσό είναι κλειστό.
Φετος εχει ρίξει απίστευτα πολύ χιόνι :eek:
Ναι το ξερω..
Δεν θα παμε περα απο τον Αθ.Διακο,Γκιωνα καθολου,Βαρδουσια χαμηλα κατω απο το δρομο και Οιτη θα μας οδηγησει ο Τομ!!
εκτος απο αυτο απο την τεταρτη ανεβαινει πολυ η θερμοκρασια..
αυτη την εποχη ειναι πολυ ομορφα στα βουνα!
taisteal
21/04/2012, 11:08
θα ανεβω το μεσημερι για αναγνωριστικη και θα ενημερωσω :look:
θα ανεβω το μεσημερι για αναγνωριστικη και θα ενημερωσω :look:
Με προσοχή φίλε μου μιας και θα είσαι μόνος.
Αν μπορέσεις πάρε κάποιον μαζί σου!
Ναι το ξερω..
Δεν θα παμε περα απο τον Αθ.Διακο,Γκιωνα καθολου,Βαρδουσια χαμηλα κατω απο το δρομο και Οιτη θα μας οδηγησει ο Τομ!!
εκτος απο αυτο απο την τεταρτη ανεβαινει πολυ η θερμοκρασια..
αυτη την εποχη ειναι πολυ ομορφα στα βουνα!
ΟΚ με έπεισες :lol:, θα ρθω και γω αλλά μονοήμερο, θα φύγω νωρίς το πρωί για να ρθω να σας βρω.
Γουστάρωωωωω
Εχω κάποιες ερωτήσεις::blush:
1. Πόσα χλμ/ώρες θα είναι ο χωμάτινος κύκλος?
2. Θα γίνουν στάσεις? προγραμματισμένες?
3. Σωτήρη (που με έχεις δει λίγο στο βουνό) την διαδρομή τη βγάζω? Από άποψη κούρασης?
4. Το τερραίν θα είναι όντως σαν τη Πάρνηθα? Δηλαδή βατοί χωματόδρομοι, όχι σαθρό/χαλίκι, πέτρα, κλπ, κλπ?
4. Με τι ταχύτητα (περίπου) θα πηγαινετε? (λαμβάνοντας υπόψιν ότι το "νορμάλ" του costasyz είναι "μαλλιοκούβαρα" για μένα...)
4. Αν κουβαλάω sleepingbag χωράω στρωματσάδα σε κάνα σαλόνι/χωλ/μπαλκόνι...?!
Προσέξτε τι απαντήσεις θα δώσετε γιατί (αν παραφανείτε ευγενικοί) μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα (το Σάββατο δλδ)...αλλά φοβάμαι ότι τότε θα είναι αργά! :tomates:
taxydromos
21/04/2012, 16:41
Εχω κάποιες ερωτήσεις::blush:
1. Πόσα χλμ/ώρες θα είναι ο χωμάτινος κύκλος?
2. Θα γίνουν στάσεις? προγραμματισμένες?
3. Σωτήρη (που με έχεις δει λίγο στο βουνό) την διαδρομή τη βγάζω? Από άποψη κούρασης?
4. Το τερραίν θα είναι όντως σαν τη Πάρνηθα? Δηλαδή βατοί χωματόδρομοι, όχι σαθρό/χαλίκι, πέτρα, κλπ, κλπ?
4. Με τι ταχύτητα (περίπου) θα πηγαινετε? (λαμβάνοντας υπόψιν ότι το "νορμάλ" του costasyz είναι "μαλλιοκούβαρα" για μένα...)
4. Αν κουβαλάω sleepingbag χωράω στρωματσάδα σε κάνα σαλόνι/χωλ/μπαλκόνι...?!
Προσέξτε τι απαντήσεις θα δώσετε γιατί (αν παραφανείτε ευγενικοί) μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα (το Σάββατο δλδ)...αλλά φοβάμαι ότι τότε θα είναι αργά! :tomates:
θα απαντησω με το χερι στο γκριπ:D
1. δεν μετραμε σε χλμ αλλα σε ωρες...οποτε ειναι γυρω στο 8ωρο με ενσημα..
2. Στασεις πολλες απρογραμματιστες και μια καλη στη Λ.Πλαστήρα..
3. την βγαζεις αρκει να φας καλα το πρωι κ να φερεις κουλουρακια..
4. Ναι βατοι δρομοι τελειοι για ον-φ με λασπουλα,κανενα προβλημα..
4β. Με τη ταχυτητα που πηγαιναμε υμηττο στον δρομο απο το σπ. παιανιας..
4γ. Χωρας υπαρχει αρκει να βγαλεις τα παπουτσια..
:)
τώρα κατάλαβα ότι ξέρω να μετράω μόνο μέχρι το 4!!!:lol:
οκ, τότε. Εχω να δηλώσω προς εκφοβισμό όλων, ότι το σκέπτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να έρθω!:evil:
+1ας
Θέλω να πιστεύω από Παρασκευή, αλλά θα το ξέρω σίγουρα μέσα στη βδομάδα
taisteal
21/04/2012, 23:37
σωτηρη αναβαλε το τουλαχιστον μεχρι τον μαιο.δεν βγαινουν οι διαδρομες,ειναι κυριολεκτικα απροσπελαστες.ειχα ξανανεβει πριν την ευβοια,αλλα τα πραγματα δυσκολεψαν.
Vstrommer71
21/04/2012, 23:59
Μιας και η Οιτη ακομα ειναι ζορικη για τετοια εποχη,γιατι δεν κοιτατε προς Καλιδρομο μερια?Πανεμορφο,ομαλο και καταπρασινο βουνο και με αρκετη λασπη για παιχνιδι.Οτι πρεπει για τωρα
Για Οιτη θα ειναι καλα οταν ανοιξει ο δρομος απο το Νεοχωρι για τα βοσκοτοπια(κι απο Δυο Βουνα σιγα μην ανεβαινει).Μεχρι τοτε τσεκαρετε αν παει απο Παυλιανη προς το ορειβατικο και απο εκει αν βγαινει για Αργυρια και τα χωρια εκει γυρω.Ωραια διαδρομη!
taisteal
22/04/2012, 00:08
ημουν στο καλλιδρομο το πασχα,ειναι το χωριο της μανας μου η μενδενιτσα:) εχει πολυ πραμα ακομη.δεν εχει νοημα να παμε και να γυρισουμε πισω.ξενερα.ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιποι:a014:
Vstrommer71
22/04/2012, 09:39
ημουν στο καλλιδρομο το πασχα,ειναι το χωριο της μανας μου η μενδενιτσα:) εχει πολυ πραμα ακομη.δεν εχει νοημα να παμε και να γυρισουμε πισω.ξενερα.ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιποι:a014:
Μην χαλιεσαι.Και σε χαμηλοτερα υψομετρα εχει πολλη λασπη για παιχνιδι.Λιμνες Καλιδρομου απο Ελευθεροχωρι πρεπει να πηγαινει
Οιτη μπορειτε να παιξετε και απο την πισω πλευρα απο Σκαμνο και να χωθειτε στο δασος.Οι ψηλες διαδρομες δεν περνανε αλλα και χαμηλα εχει πολλες διαδρομες
taxydromos
22/04/2012, 10:16
Εχετε δίκιο,δεν αξιζει να παμε και να κολησουμε στα πρωτα χιλιομετρα!:dizzy:
Ειναι ομως κριμα να χαλασει η εκδρομη μας!:nono:
Ετσι αντιπροτεινω μια αλλη διαδρομη σε χαμηλα υψομετρα <900m, σε δυο ποταμια κ δυο λιμνες!!:look:
..μια διαδρομη που δεν εχω κανει και ειναι πολυ δελεαστικη..
ΛΟΙΠΟΝ...ΛΑΜΙΑ-ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ(ασφαλτος)-ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΧΩΜΑ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΧΕΙΟ-ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ
-ΤΣΟΥΚΚΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗ-ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΣΗΜΑΔΟΒΟΛΙ
-ΜΟΛΟΧΑ-ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ-ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΙΚΑ-ΑΝΘΗΡΟ(ΤΑΥΡΩΠΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ)-ΜΟΥΧΑ(ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ)
Επειτα επιστρεφουμε απο ασφαλτο ΚΑΛΛΙΘΗΡΟ-ΚΑΛΛΙΦΟΝΙ-ΚΕΔΡΟΣ-ΔΟΜΟΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ:cool:
Βεβαια η διαδρομη επεκτεινεται η μειωνεται αναλογα με την ωρα που διαθετουμε..
τι λέτε λοιπόν;
255369
255370
255371
taxydromos
22/04/2012, 10:18
255372
ΟΚ με έπεισες :lol:, θα ρθω και γω αλλά μονοήμερο, θα φύγω νωρίς το πρωί για να ρθω να σας βρω.
Γουστάρωωωωω
Είδες Κώστα που όταν σου λεγα ότι καλύφθηκες απο enduro για αυτή την εβδομάδα, είχα δίκιο. Θέλω και γω ρε φίλε αλλά δεν γίνεται.
Καλά να περάσετε.
ΛΟΙΠΟΝ...ΛΑΜΙΑ-ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ(ασφαλτος)-ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΧΩΜΑ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΧΕΙΟ-ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ
-ΤΣΟΥΚΚΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗ-ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΣΗΜΑΔΟΒΟΛΙ
Επειτα επιστρεφουμε απο ασφαλτο ΚΑΛΛΙΘΗΡΟ-ΚΑΛΛΙΦΟΝΙ-ΚΕΔΡΟΣ-ΔΟΜΟΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ:cool:
τι λέτε λοιπόν;
Κοίτα.... και στη κόλαση να μου πείτε να πάω..... εγώ θα έρθω :evil:
όπως και να έχει το άλλο ΣΚ ΔΕΝ πρόκειται να μείνω Αθήνα :)
Η επιστροφή προς Λαμία δεν βγαίνει πάλι από χώμα?
.........
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ !!!
φτου σου μαμω τη τρέλα σου μαμω ........
:(
πήγες και εβαλες τη διαδρομη που θελα να κάνω απο πέρσυ ....
φτου σου ρε και μαζεύω λεφτα κια στήνω μηχανάκι για το για το 36ώρο
:mad::(:sad:
taxydromos
22/04/2012, 11:28
@spy ναι θα βγαλω εναλακτικη να την κανουμε αν εχουμε ωρα!!
@spyro γουσταρω!!
οπότε αν δεν εχει αντιρρηση ο Τομ....προχωραμε ακαθεκτοι!!!
:beer:
el-Gatto
22/04/2012, 11:53
Mωρε λές να'ρθω κι εγω;;;;;;;;;;;;;; :)
Αμα δε με σκοτώσει η κυρά ,με τα συνεχόμενα "φευγιά" μου ,παίζει κ ν'ακολουθησω το παρεάκι. ;)
ΥΓ: Κάπου ,ακουσα απο κάποιον ,που ξέρει ,οτι η Σπερχειάδα ,ειναι ενας ατελειώτος-αργιλώδης-βουρκώδης-βάλτος ,αυτη την εποχη.....
Αληθεύει;;;;;;;;;;;;
Σίγουρα για το ΤΣΟΥΚΚΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ ΣΜΟΚΟΒΟΥ έχει αυτή την λευκή λάσπη που πάνω πάνω είναι γλίτσα και στου 2 πόντους πίο κάτω τσιμέντο. Θέλει απλά αυξημένη προσοχή.
Έχει ενα μικρό ποτάμι με μήκος γύρω στα 10 μέτρα αλλά με πολύ μεγάλες πέτρες. Με βοήθεια περνάει άνετα. Γενικά είναι πολύ όμορφη διαδρομή με πολύ πράσινο.
ζηλέυω.....
stavrouliasp
23/04/2012, 09:12
Παιδιά μάλλον είμαι μέσα και εγώ αν με θέλετε. Βάλτε όμως εάν γίνεται και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να κανονίζουμε λίγο πιο άμεσα όσο πλησιάζουν οι ημέρες.
Όσοι είναι να ξεκινήσουμε Σάββατο πρωί από Αθήνα να κανονίσουμε να ανηφορίσουμε μαζί?
taxydromos
23/04/2012, 14:18
Σίγουρα για το ΤΣΟΥΚΚΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ ΣΜΟΚΟΒΟΥ έχει αυτή την λευκή λάσπη που πάνω πάνω είναι γλίτσα και στου 2 πόντους πίο κάτω τσιμέντο. Θέλει απλά αυξημένη προσοχή.
Έχει ενα μικρό ποτάμι με μήκος γύρω στα 10 μέτρα αλλά με πολύ μεγάλες πέτρες. Με βοήθεια περνάει άνετα. Γενικά είναι πολύ όμορφη διαδρομή με πολύ πράσινο.
ζηλέυω.....
tnks man! :)
taxydromos
23/04/2012, 14:20
Παιδιά μάλλον είμαι μέσα και εγώ αν με θέλετε. Βάλτε όμως εάν γίνεται και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να κανονίζουμε λίγο πιο άμεσα όσο πλησιάζουν οι ημέρες.
Όσοι είναι να ξεκινήσουμε Σάββατο πρωί από Αθήνα να κανονίσουμε να ανηφορίσουμε μαζί?
μεχρι στιγμης ο kostasYZ ειναι για Σαββατο κ ισως ο spy....στειλε πμ να συνενοηθειτε :wave2:
ADVENTURAZ
23/04/2012, 14:41
Εγω λεω να μην πατε πουθενα...γιατι το ποδι δεν εχει γιανει ακομα...:(
Πω ρε π@υστη μου τι χανω ανοιξιατικα:a023::a02:
taxydromos
23/04/2012, 18:21
Γιάννη υπομονη!:cool:
θαρθουν και αλλες βολτες..! :)
λοιπον η διαδρομη βγηκε στο χαρτη της αναβασης,η ασφαλτος ελαχιστη,πολλοι χωματοδρομοι β' διαλογης,παραποταμιοι και παραλιμνιοι δρομοι και μονοπατια!:dizzy:
το χωμα φτανει μεχρι το χωριο Κεδρος πριν το Δομοκο.
φορτωσα και το χαρτη στο gps μη χαθουμε μεσα στα ελη..
τα χωματινα λαστιχα σιγουρα ειναι απαραιτητα μη πω να παμε με εντουρο μηχανες καλυτερα...:priest:
για να ετοιμαζομαστε!!:beer:
Ωραίος Σωτήρη :) :) :) εργατικός και μεθοδικός :beer:
Δεν στέλνεις κανά KML να πάρουμε μάτι :a014:
Τι ώρα θα πρέπει να αναχωρήσει το Σαββατιάτικο Group νομίζεις?
υπάρχει μια πιθανότητα να φυγω και εγώ Σάββατο.... θα ξέρω αύριο μάλλον τι θα γράψει το "αδειόχαρτο".....
taxydromos
23/04/2012, 21:40
Ωραίος Σωτήρη :) :) :) εργατικός και μεθοδικός :beer:
Δεν στέλνεις κανά KML να πάρουμε μάτι :a014:
Τι ώρα θα πρέπει να αναχωρήσει το Σαββατιάτικο Group νομίζεις?
υπάρχει μια πιθανότητα να φυγω και εγώ Σάββατο.... θα ξέρω αύριο μάλλον τι θα γράψει το "αδειόχαρτο".....
δεν εχω KML....waypoints εβαλα στο χαρτη του topo
θα τυπωσω και τους χαρτες να ειμαστε καλυμενοι!
8.30 πρεπει να φυγουμε για ναχουμε χρονο..
Νομίζω η ερώτηση ήταν τι ώρα πρέπει να φύγει το Σαββατιάτικο γκρουπ από Αθήνα.
8:30 θα ξεκινήσουμε όσοι θα είμαστε ήδη Λαμία?
Να σε πω, τη διαδρομή δεν τη δυσκόλεψες και πολύ εεεεε????
taxydromos
23/04/2012, 22:19
Νομίζω η ερώτηση ήταν τι ώρα πρέπει να φύγει το Σαββατιάτικο γκρουπ από Αθήνα.
8:30 θα ξεκινήσουμε όσοι θα είμαστε ήδη Λαμία?
Να σε πω, τη διαδρομή δεν τη δυσκόλεψες και πολύ εεεεε????
Να σε πω να μην ανησυχεις....ιδεα δεν εχω πως θα ειναι..:p
8.30 θα φυγουμε απο Λαμια..
βιντεακι απο το google earth με το πρωτο κοματι τον Σπερχειο..
http://www.youtube.com/watch?v=wp3sf9qgQBs
:a014:
taisteal
23/04/2012, 23:43
εχω δυσαρεστα νεα..δεν θα ερθω,μου εκατσε δρομολογιο στην θεσ/νικη παρασκευη,και θα επιστρεψω σαββατο βραδυ:cry:
taxydromos
24/04/2012, 05:37
εχω δυσαρεστα νεα..δεν θα ερθω,μου εκατσε δρομολογιο στην θεσ/νικη παρασκευη,και θα επιστρεψω σαββατο βραδυ:cry:
κριμα κριμα κριμα! :(
να λεπεις απο τα μερη σου!
ΤΕΣΠΑ....ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 6.00 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ
συγκεκριμενα απο το καφενειο διπλα στο βενζιναδικο..
christof40
24/04/2012, 07:54
κριμα κριμα κριμα! :(
να λεπεις απο τα μερη σου!
ΤΕΣΠΑ....ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 6.00 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ
συγκεκριμενα απο το καφενειο διπλα στο βενζιναδικο..
δλδ αποτι καταλαβα παμε για μονοημερη.εγω μεσα οπως και ναχει.και σκ με διανυκτερευση σαββατο αν θελετε.και με σκηνη σε κανα χωριο.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!
"με scorpion βγαινει η διαδρομη;;;"
ειδα στο μπουκινγκ ξενοδοχεια με 40
το δικλινο στη λαμια..
οποτε εγω αμα το παρω αποφαση(με χαλαει η εθνικη ρε γαμοτο)
θα παω απο παρασκευη!!
σαββατο 6 το πρωι 2-3 ωρες ταξιδι με το ττ και μετα εντουραδα,θα πεθανω!!!
taxydromos
24/04/2012, 12:32
ειδα στο μπουκινγκ ξενοδοχεια με 40
το δικλινο στη λαμια..
οποτε εγω αμα το παρω αποφαση(με χαλαει η εθνικη ρε γαμοτο)
θα παω απο παρασκευη!!
σαββατο 6 το πρωι 2-3 ωρες ταξιδι με το ττ και μετα εντουραδα,θα πεθανω!!!
αν μαζευτουμε για παρασκευη και εγω μεσα για ξενοδοχειο!
taxydromos
24/04/2012, 12:33
ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!
"με scorpion βγαινει η διαδρομη;;;"
οχι...σε καμια περιπτωση!!
Ακυρο και από μένα.
Την Κυριακή έχω εντουρομάθημα και θέλω να είμαι ξεκούραστος γιατί αναμένεται λιώσιμο κανονικά.
Καλά να περάσετε και να βγάλετε πολλές φωτογραφίες.
αν μαζευτουμε για παρασκευη και εγω μεσα για ξενοδοχειο!
Τελικά μπορώ και Παρασκευή.... ΄και μάλλον το προτιμώ από το να ξυπνήσουμε άγρια χαράματα.... οπότε όπως θέλετε :)
Cpt. Haddock
24/04/2012, 16:08
Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ (και ο τιτλος) με τις τελευταίες αλλαγες
Καλα να περάσετε :beer:
taxydromos
24/04/2012, 16:12
Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ (και ο τιτλος) με τις τελευταίες αλλαγες
Καλα να περάσετε :beer:
well done Cpt!
κι εμένα δε με κόβω... θα πάω να ξεγελάσω τον εαυτό μου σε καμιά Πάρνηθα αν κάτσει...
taxydromos
24/04/2012, 18:07
κι εμένα δε με κόβω... θα πάω να ξεγελάσω τον εαυτό μου σε καμιά Πάρνηθα αν κάτσει...
:pipila:
Άκυρος και εγώ για επαγγελματικούς λόγους :a11:
(άντε ακυρώστε και οι υπόλοιποι για να μην πάει κανείς και να το κάνουμε άλλη φορά :p )
taisteal
24/04/2012, 22:29
:a02::cry:
Μα τα χιλια μπιμπελo!!!:cry:
Για αλλη μια φορα δεν θα βγω οικονομικα:a02:
Σωτηρη και στα λοιπα παιδια,ξερω απο τωρα οτι θα περασετε τελεια αλλα ετσι οπως μας κανουνε στο τελος δεν θα εχουμε
ουτε να βγουμε απο το σπιτι.(Τροπος του λεγειν)
Ελπιζω να περασετε ομορφα και να μαστε καλα για την επομενη.
Αντιστεκεται μεν αλλα θα γινει:a08:
hmmm ελάτε ρε παιδιά να οργανώσουμε μια χωματοβόλτα της προκοπής :P :P
Σωτήρη, μέχρι τώρα είμαστε σίγουροι (αν έχω καταλάβει καλά) εσύ και εγώ και μάλλον και ο Νίκος.
Άρα έχουμε και λέμε:
taxydromos - παρασκευή ή Σάββατο
tthodor - παρασκευή ή Σάββατο
nic mor - παρασκευή
stavrouliasp - ? ? ? ? ? ?
cristof40 - ? ? ? ? ?
El-Presidente - ? ? ? ? ? ?
Για πάμε για ένα τελικό feedback να δούμε τελικά πόσοι και για πότε είμαστε ? ? ?
:cool:
taxydromos
25/04/2012, 13:58
κριμα βρε παιδια αλλα δεν παιζει αλλη ημερομηνια τωρα....το φθινοπωρο θα ξαναπαμε!
λοιπον μια χαρα θα παμε οσοι μειναμε!να παρει ο Νικος τηλεφωνο να ρωτησει για δωματια!
:cool:
christof40
25/04/2012, 20:25
δλδ αποτι καταλαβα παμε για μονοημερη.εγω μεσα οπως και ναχει.και σκ με διανυκτερευση σαββατο αν θελετε.και με σκηνη σε κανα χωριο.αφου ειπαμε εγω μεσα οπως και ναχει.κλειστε δωματιο και για μενα και για πειτε,ισχυει το 19,00 της παρασκευης στα μακ στης αφιδνες?
taxydromos
25/04/2012, 20:58
αφου ειπαμε εγω μεσα οπως και ναχει.κλειστε δωματιο και για μενα και για πειτε,ισχυει το 19,00 της παρασκευης στα μακ στης αφιδνες?
Ναι! *ισχύει :)
stavrouliasp
26/04/2012, 00:18
Μέσα και εγώ. Για Σάββατο πρωί από Αθήνα δεν είναι κανεις???
taisteal
26/04/2012, 12:35
ελπιζω να επιστρεψω νωρις το σαββατο μηπως προλαβω λιγο χωματακι κι εγω....εστω και το μεσημερι γαμωτη μου...σας ξενερωσα ρε παιδες το ξερω,αλλα θα επανορθωσω το γρηγοροτερο.....:(
taxydromos
26/04/2012, 12:38
ελπιζω να επιστρεψω νωρις το σαββατο μηπως προλαβω λιγο χωματακι κι εγω....εστω και το μεσημερι γαμωτη μου...σας ξενερωσα ρε παιδες το ξερω,αλλα θα επανορθωσω το γρηγοροτερο.....:(
Ναι γαμωτ!
παντως κανονισε για οιτη-βαρδουσια τον ιουνιο,οποτε μπορεις.. :cool:
taxydromos
26/04/2012, 12:40
σημειο εκινησης στη Λαμια ειναι το στρατοπαιδο τσακαλου...γωνια παπαθανασιου κ καλυβιων..
ωρα 8.30 περιπου!:sun:
taxydromos
26/04/2012, 14:14
τα χωρια που θα περασουμε(τουλαχιστον απο κοντα τους) κατα σειρα ειναι:
ΛAMIA-ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΜΟΥΡΙ-ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ ΠΟΤ.-ΚΑΣΤΡΙ-ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ-ΤΣΟΥΚΚΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΡΕΝΤΙΝΑ-Λ.ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗ-ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΣΗΜΑΔΟΒΟΛΙ-ΜΟΛΟΧΑ-ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ-ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΙΚΑ-ΑΓΙΑ ΑΓΑΘΗ-ΑΝΘΗΡΟ-ΤΑΥΡΩΠΟΣ ΠΟΤ.-ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΑΙΚΑ-Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΜΟΥΧΑ-ΙΤΑΜΟΣ-ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΙΚΑ-ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ-ΔΑΦΝΟΣΠΗΛΙΑ-ΠΑΛΟΥΡΙ-ΚΕΔΡΟΣ-ΔΟΜΟΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ
:look:
taxydromos
26/04/2012, 15:49
έχουμε και λέμε...τελική καταμέτρηση:
taxydromos - παρασκευή
tthodor - παρασκευή
cristof40 - παρασκευή
stavrouliasp - σάββατο
τα χωρια που θα περασουμε(τουλαχιστον απο κοντα τους) κατα σειρα ειναι:
ΛAMIA-ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΜΟΥΡΙ-ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ ΠΟΤ.-ΚΑΣΤΡΙ-ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ-ΤΣΟΥΚΚΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΡΕΝΤΙΝΑ-Λ.ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗ-ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΣΗΜΑΔΟΒΟΛΙ-ΜΟΛΟΧΑ-ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ-ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΙΚΑ-ΑΓΙΑ ΑΓΑΘΗ-ΑΝΘΗΡΟ-ΤΑΥΡΩΠΟΣ ΠΟΤ.-ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΑΙΚΑ-Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΜΟΥΧΑ-ΙΤΑΜΟΣ-ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΙΚΑ-ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ-ΔΑΦΝΟΣΠΗΛΙΑ-ΠΑΛΟΥΡΙ-ΚΕΔΡΟΣ-ΔΟΜΟΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ
:look:
Αν κατάλαβα καλά, και αν κατάφερα να παρακολουθήσω το σκεπτικό σου.... αυτή είναι η διαδρομή :D :
Ναι γαμωτ!
παντως κανονισε για οιτη-βαρδουσια τον ιουνιο,οποτε μπορεις.. :cool:
+1
Καλά να περάσετε οι υπόλοιποι
:beer:
κατ'αρχην εγινε παρεξηγηση..
ποτε δεν ειπα μεσα σιγουρα:D
τελος παντων δεν εμπαινα και πολυ στο φορουμ,κοιταγα μονο
απο το κινητο και δεν συνεννοηθηκαμε καλα..
τελικα ειμαι πολυ χλωμος για σαββατο,γιατι αυριο προβλεπεται
υπερωρια και πολυ πιθανον να παω και σαββατο (και ας μην ειμαι στο προγραμμα:moutza: )
δεν φευγουμε σαββατο απογευμα να το κανουμε κυριακη:a13::a13:
christof40
27/04/2012, 12:10
:)BAnte na etoimazomaste......
taxydromos
27/04/2012, 14:04
Αν κατάλαβα καλά, και αν κατάφερα να παρακολουθήσω το σκεπτικό σου.... αυτή είναι η διαδρομή :D :
ναι περιπου γιατι χρησιμοποιω σε καποια σημεια δευτερευοντες χωματοδρομους..
οπως πχ απο Σιμαδοβολι για Μολοχα παμε δυτικα απο το βαθυλακο κ το καρυορεμα,απο Σαρανταπορο για Γιαννουσαικα παμε οχι απο Μεγα Λακκο αλλα ευθεια πανω απο κουτσουρο...βεβαια πιανουμε εκει τα 1300 μετρα!...απο Ανθηρο δεν παμε κατευθειαν Μουχα αλλα δυτικα της λιμνης Πλαστηρα και κανουμε μια γυρα πρωτα..
τα αλλα ειναι σωστα!
ΛΟΙΠΟΝ 19.00 στα ΜΑΚ μετα τα διοδια Αφιδνων!:beer:
ego telika den provlepetai na fugo apo ti douleia prin tis 8-9..
opote kai episima eimai ektos..
ναι περιπου γιατι χρησιμοποιω σε καποια σημεια δευτερευοντες χωματοδρομους..
οπως πχ απο Σιμαδοβολι για Μολοχα παμε δυτικα απο το βαθυλακο κ το καρυορεμα,απο Σαρανταπορο για Γιαννουσαικα παμε οχι απο Μεγα Λακκο αλλα ευθεια πανω απο κουτσουρο...βεβαια πιανουμε εκει τα 1300 μετρα!...απο Ανθηρο δεν παμε κατευθειαν Μουχα αλλα δυτικα της λιμνης Πλαστηρα και κανουμε μια γυρα πρωτα..
τα αλλα ειναι σωστα!
ΛΟΙΠΟΝ 19.00 στα ΜΑΚ μετα τα διοδια Αφιδνων!:beer:
Τέλεια :beer:
Τα λέμε στις 19:00 :D
el-Gatto
27/04/2012, 18:40
Καλά να περάσετε μάγκες.:beer:
Φέρτε μας πίσω ,πολλες φωτό.:)
Θα είναι ζόρικη η βόλτα, ο καιρός σα να είναι λίγο κλειστός προς τα εκει.
Θα παίξει σίγουρα τρελή λασπουριά.
Τα μέρη προς τις λίμνες είναι φανταστικά. Αναμένουμε λασποφωτογραφίες:)
Είμαστε Καρδίτσα για φαι και ξεκούραση. Φάγαμε πολύ βροχη δε καταφέραμε να βγάλουμε όλη τη διαδρομή. Πάντως περάσαμε τέλεια... Φωτογραφίες από αύριο ;)
taxydromos
29/04/2012, 17:12
Η διαδρομη για τη λιμνη Σμοκοβου ηταν ανελπιστα πανεμορφη!:eek:
οι χωματοδρομοι σχεδον απατητοι,χλωριασμενοι,λασπεροι,με βαθια λουκια,καταλοσθισεις,με καθολου πετρα,διεσχιζαν καθε τοσο μικρα ποταμακια μεχρι να μας οδηγησουν στη πανεμορφη λιμνη..:sun:
στην αρχη ψιχαλησε για καμια ωρα χωρις να μας δημιουργησει ομως προβλημα...απλα λασπωσε λιγο παραπανω!:smokin:
τελικα δεν φτασαμε μεχρι την λιμνη πλαστηρα αλλα στο χωριο Γιαννουσεικα μπηκαμε ασφαλτο για καρδιτσα οπου και δειπνησαμε..:winka:
αν δεν ξερεις το δρομο υπαρχουν οι αναποφευκτες καθυστερησεις,ευτυχως ειχαμε χαρτες και 3 gps :beer:
αντε και στην επομενη!:)
taxydromos
29/04/2012, 17:40
μια χαρακτηριστικη φωτο...ο stavrouliasp με το bmw του,gs1100 :cool:
256134
christof40
29/04/2012, 19:04
πισω και εγω.περασαμε τελεια,η διαδρομη και τα τοπια φανταστικα,η παρεα τελεια.taxydromos,tthodor,stavrouliasp και γω.3 μοτοσυκλετες και 1 ktm:lol:
φαγαμε λιγη βροχη αλλα ετσι εγινε ποιο ενδιαφερον το τεραιν.λασπερη εξορμηση κανονικη.
τωρα που καταφερα και ξεκολησα το pc θα προσπαθησω να ανεβασω καμια φοτο.
christof40
29/04/2012, 19:19
256165στο παρκιν του ξενοδοχειο στην λαμια,παρασκευη βραδυ.
christof40
29/04/2012, 19:23
πρωινο ξυπνημα στην λαμια και η πρωτη εικονα που βλεπουμε ειναι.........256174
christof40
29/04/2012, 19:24
κατεβαινουμε για πρωινο αλλα καποιοι δεν εχουν ξυπνησει ακομα.256178
christof40
29/04/2012, 19:29
το σημειο συναντησης με τον stavroyliasp που ξεκινησε απο αθηνα το πρωι256183
christof40
29/04/2012, 19:34
και βουρρρρρ για χωμα256191