View Full Version : Ενα πολυ καλο (αλλα θλιβερο) video
el_hymador
20/04/2012, 13:04
http://www.midwayfilm.com/
Ακομα και στα πιο απομακρυσμενα μερη του κοσμου, κανουμε "αισθητη" την παρουσια μας.
Συγκλονιστικό .....
ειμαστε σκατοφαρα οι ανθρωποι.....
:sad:
Όχι ότι δεν το υποθέταμε ότι θα συμβαίνει κάτι τέτοιο..αλλά όντως είναι πολύ θλιβερό και καιρός να αλάξουμε συνήθειες!
Έλα ρε φίλε......
:eek: :(
Εχετλαίος
20/04/2012, 13:28
...
http://www.midwayfilm.com/
Ακομα και στα πιο απομακρυσμενα μερη του κοσμου, κανουμε "αισθητη" την παρουσια μας.
Πως τα καταφέρνεις ρε παιδάκι μου και πάντα έχω να πω.. :tooth:
Tραγικό το τι παθαίνουν τα μικρά άλμπατρος αλλά όχι κι απομονωμένο.. 2.000 μιλια μακρυά αλλά στα 3 από τα 4 νησάκια υπάρχει Αμερικανική βάση και αεροδρόμια (άλλωστε ανήκει στην Πολιτεία της Χαβάη).
Μάλλον δεν ήρθαν τα πλαστικά από τις γειτονικές χώρες (Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Κίνα, Κορά κλπ) αλλά από τους "κατοίκους"...
Εδώ τα 2 μεγαλύτερα..
255067
el_hymador
20/04/2012, 13:56
Πως τα καταφέρνεις ρε παιδάκι μου και πάντα έχω να πω..
:tooth:
Tραγικό το τι παθαίνουν τα μικρά άλμπατρος αλλά όχι κι απομονωμένο.. 2.000 μιλια μακρυά αλλά στα 3 από τα 4 νησάκια υπάρχει Αμερικανική βάση και αεροδρόμια (άλλωστε ανήκει στην Πολιτεία της Χαβάη).
Μάλλον δεν ήρθαν τα πλαστικά από τις γειτονικές χώρες (Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Κίνα, Κορά κλπ) αλλά από τους "κατοίκους"...
Εδώ τα 2 μεγαλύτερα..
255067
Υπήρχε αμερικανική βάση εν λειτουργία μέχρι το 1996 και από τότε και μετά οι εγκαταστάσεις εξυπηρετούν περιβαλλοντολογικά κέντρα. Μάλιστα οι αμρικανοί όταν αποσύρθηκαν από την ατόλη καθάρισαν και ότι μπορούσαν να καθαρίσουν (και καλά). Όπως και να έχει, τα πλαστικά απορρίματα που τρώνε τα πουλιά, τα συλλέγουν πολυ ανοιχτά στον ωκεανό.
Υπήρχε αμερικανική βάση εν λειτουργία μέχρι το 1996 και από τότε και μετά οι εγκαταστάσεις εξυπηρετούν περιβαλλοντολογικά κέντρα. Μάλιστα οι αμρικανοί όταν αποσύρθηκαν από την ατόλη καθάρισαν και ότι μπορούσαν να καθαρίσουν (και καλά). Όπως και να έχει, τα πλαστικά απορρίματα που τρώνε τα πουλιά, τα συλλέγουν πολυ ανοιχτά στον ωκεανό.
Aς τους πει τότε κάποιος να μην πάνε μέχρι τα Bikini γιατί δεν θα χρειαστούν φώτα το βράδυ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ:mad:
Καμια οδοντοβουρτσα βρηκανε;:lol:
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ:mad:
Καμια οδοντοβουρτσα βρηκανε;:lol:
Bρήκαν ένα πιγκάλ αλλά δεν βλέπω το αστείο της υπόθεσης. Υπόθέτω αν βγάλουν από το στομάχι ενός φίλου σου μια οδοντόβουρτσα τρελένεσαι στο γέλιο..
devil's animal
20/04/2012, 14:41
:sick:
Τελικα ο ανθρωπος ειναι ο καρκινος του πλανητη...
Bρήκαν ένα πιγκάλ αλλά δεν βλέπω το αστείο της υπόθεσης. Υπόθέτω αν βγάλουν από το στομάχι ενός φίλου σου μια οδοντόβουρτσα τρελένεσαι στο γέλιο..
To ειρωνικο δεν το καταλαβαινω
Σατιρα καναμε για το που φτανει ο ανθρωπος και τι επιπτωσεις εχει.
Και σορρυ,δεν ειπε κανεις οτι ειναι αστειο
Τελικα ο ανθρωπος ειναι ο καρκινος του πλανητη...
Μπα, μια βαριά ίωση είναι που θα την ξεπεράσει σύντομα .
Δεν πρόκειται να πεθάνει ο πλανήτης , ο άνθρωπος θα εξουδετερωθεί . ;)
Υπόθέτω αν βγάλουν από το στομάχι ενός φίλου σου μια οδοντόβουρτσα τρελένεσαι στο γέλιο..
Εξαρτάται από πού την "κατάπιε".
akis_trevor
20/04/2012, 21:02
ακομα και σε αυτο καταφερνουμε να φερουμε την αντιπαραθεση.δεν φανταζομουν ποτε οτι μπορει να γινει κατι τετοιο.δεν εφτανε ως εκει το φτωχο μου μυαλο.απλα θλιβερο..τι αλλο να πεις?οπως ειπε και ο φιλος παραπανω,καιρος να αλλαξουμε συνηθειες,ο κομπος εχει φτασει στο χτενι προ πολλου!!
tsompanis
20/04/2012, 22:27
συγκλονιστικό.... γ@μω την ανθρωπιά μας
crfouras
27/04/2012, 00:55
Συγκλονιστικο.........