Σύνδεση

View Full Version : honda cbr 1100 blackbird VS suzuki gsxr 1300 to gnosto busa

Σελίδες : 1 2 [3]

spyrakos35
11/05/2012, 23:53
na to kseka8arisoume mia ke kali ego afti tin malakia to stomatex den prokite na to paro ke na me plironis 8a to agoraso gia na paro ta lefta ke meta to keo

ρε μπαγάσα, αν, μία στο εκατομμύριο πάρεις το στρώμα και δω στην φωτό και στην υπογραφή σου κανα afrostrom........ :priest:

irinia
12/05/2012, 09:13
[QUOTE=kostas777

[/QUOTE]

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...........

Χωρίς φυσικά ή κουβέντα νά γίνει άντιπαράθεση μεταξύ μας διότι δέν είναι αύτό τό ζητούμενο.
Έπειδή ό καθένας μπορεί νά έρμηνεύσει όπως θεωρεί τά πράμματα............
Ή περιγραφή πού έδωσα γιά τή χρήση τού Χάγια θά μπορούσε νά σημαίνει καί ότι είναι γιά κάποιον
πού άγαπάει τά γρήγορα ταξίδια μόνος χωρίς συνεπιβάτη,νά κάνει μεγάλες άποστάσεις μέ
μεγάλη τελική,χωρίς στροφιλίκι άλλά Πήλιο,νά άλλάζει παραστάσεις νά καταπίνει χλμ.,
νά είναι άλλού τό πρωί καί άλλού τό βράδυ.
Έχει πολλές στροφές ή διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη δέν είναι όμως πίστα..!!
Τό μηχανάκι φίλε μου τό άγαπάς όχι γιατί είναι τό μουράτο,τό πιό γρήγορο κ.λ.π...
Τό άγαπάς γιατί είναι τρόπος ζωής.
Έχω κάτω άπό τό σπίτι μου ένα ώραίο αύτοκίνητο καί τή βρίσκω αύτή τήν έποχή
μέ ένα παπάκι χωρίς νά ντρέπομαι,μέ κράνος shoei ,γάντια καί μπουφάν μηχανής.
Άντιλαμβάνεσαι τί έννοώ.
Κανείς δέ χρειάζεται νά νοιώθει μειονεκτικά έπειδή δέν έχει τό καλύτερο καί τό
άκριβότερο.
Ούτε καί γώ είμαι στήν κατηγορία αύτών πού άγοράζουν τό καλύτερο γιά νά λένε ότι
τό έχουν...!!
Μπορείς νά έχεις άποψη άπό τόν τύπο τό ίντερνετ κ.λ.π.γιά ένα μηχανάκι καί δέν έχω άποψη
όδηγώντας το ένα χρόνο..??
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ..??
Νομίζεις δηλαδή ότι ή έπαφή μου μέ ένα μηχανάκι γιά ένα χρόνο είναι λίγος χρόνος ώστε
νά έχω άποψη γιαυτό..??
Άποψη μπορείς φυσικά νά έχεις άλλά νά δηλώνεις όταν γράφεις ότι οί έμπειρίες σου είναι
άπό τά περιοδικά,τό ίντερνετ ,τούς φίλους σου κ.λ.π....
Τώρα άν νομίζεις ότι μπορείς νά έχεις καλύτερη άποψη άπό κάποιον πού τό έχει τό μηχανάκι 8 χρόνια..??
Άρκεί φυσικά αύτός νά είναι όσο δυνατόν άντικειμενικός,διότι είπαμε αυνήθως
τό δικό μας είναι τό καλύτερο.
Έχω άλλάξει τόσα πολλά μηχανάκια πού δέν διακατέχομαι άπό τέτοιο σύνδρομο.
Τά ΧΧ είσαι μάλλον άδιάβαστος,είχαν θέμα μέ τούς άνορθωτές,δέν ήταν μόνο τό δικό μου.
Άλλά άν πρόσεχες θά άντιλαμβανόσουν ότι δέν τό άπέρριψα γιαυτό άλλά γιά
τό άχρωμο και άοσμο πού μού προσέφεραν..!!
Διότι τό δεύτερο έπί 10 μήνες δέν έβγαλε κάτι........
Τέλος πάντων ,νάσαι καλά ,νά προσέχεις,καί καλές βόλτες μέ αύτό πού έχεις καί άγαπάς...

υγ.
Τό μηχανάκι σου δέν κατάλαβα ποιό είναι ,άν δέ σέ ένοχλεί γράψτο μας

:beer::wave2:

irinia
12/05/2012, 09:17
na to kseka8arisoume mia ke kali ego afti tin malakia to stomatex den prokite na to paro ke na me plironis 8a to agoraso gia na paro ta lefta ke meta to keo

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡ-Κ-ΑΝΤΕΡΟ..??

Έπειδή έτυχε νά έχω καί άπό αύτά 2.
Μή θυμώσει όμως πάλι κανένας......

ego_o_idios
12/05/2012, 12:23
ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡ-Κ-ΑΝΤΕΡΟ..??

Έπειδή έτυχε νά έχω καί άπό αύτά 2.
Μή θυμώσει όμως πάλι κανένας......

na grapsis ke gia to varkadero vgale ta sopsixa sou palikari mou min katapiezese..:lol:

ego_o_idios
12/05/2012, 12:25
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...........

na ise kala exo pe8ani sto gelio les ke xorizo me kamia gkomena:bawl::bawl:

pou den me katalavenis pou pote sou den me katalaves....:bawl:
mipos 8es na minoume ke ligo kero xorista na skeftoume?
:bawl::bawl:
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa 8a pao gia stomaxi leme...

ego_o_idios
12/05/2012, 12:33
ρε μπαγάσα, αν, μία στο εκατομμύριο πάρεις το στρώμα και δω στην φωτό και στην υπογραφή σου κανα afrostrom........ :priest:

re file gia na paro strom 8a prepi na ime ipalilos se kapia eteria to posto mou na ine pedi gia oles tis doulies na trexo genika stin zoi mou ke na min ftano na ime ena pedi tou laou apo aftous tous anousious axromous ke aosmous tipous pou mono kati maries me megali miti tous ka8onte ke na pigeno kafeteria tipou laiko sinapantima na ka8ome na xamogelao me losto ke na leo oli tin ora ne ne ne giati den exo ti na po ke tin deftera to proi ksipnima xoristra xesimo ke karta stin doulia ke na xtipai oli tin ora to tilefono fere afto fere to alo pigene eki ke na min tolmao oute ena ai sto dialo na po..

ego pou ime enas vromorockas tou kerata pou exo nootropia pirati ke miazo kiolas o ximas o gamiete to simpan o piso oloi min ta paro ke skaso miti me to mousketo..:lol: na paro ego afti tin sxediastiki apotixia tis suzuki oxi file mou oxi oxi oxi ke pou ise oxi

spyrakos35
12/05/2012, 12:40
καλάάάάάάάάάάάάάάάά.........

επειδή είσαι γενικώς "ροκ" το λέω.....

:beer:

LOUKILOUK
12/05/2012, 16:08
re file gia na paro strom 8a prepi na ime ipalilos se kapia eteria to posto mou na ine pedi gia oles tis doulies na trexo genika stin zoi mou ke na min ftano na ime ena pedi tou laou apo aftous tous anousious axromous ke aosmous tipous pou mono kati maries me megali miti tous ka8onte ke na pigeno kafeteria tipou laiko sinapantima na ka8ome na xamogelao me losto ke na leo oli tin ora ne ne ne giati den exo ti na po ke tin deftera to proi ksipnima xoristra xesimo ke karta stin doulia ke na xtipai oli tin ora to tilefono fere afto fere to alo pigene eki ke na min tolmao oute ena ai sto dialo na po..

ego pou ime enas vromorockas tou kerata pou exo nootropia pirati ke miazo kiolas o ximas o gamiete to simpan o piso oloi min ta paro ke skaso miti me to mousketo..:lol: na paro ego afti tin sxediastiki apotixia tis suzuki oxi file mou oxi oxi oxi ke pou ise oxi

Και μετά μου λένε ότι εγώ γράφω σαν τρελογιατρός...:confused::bawl:

Όσο για το "ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..........." συγνώμη που θα στο πω αλλά όντως δεν κατάλαβες...αλλά μάλλον θα καταλάβεις όταν απαντήσει αυτός που πρέπει να κατάλαβε...;)

υ.γ. Αυτός ο ρειν που να είναι ρε γαμώτο...στα καλύτερα λείπει... λέτε νε έδωσε ο χάγια και να γαργάλησε κανά στρομ... :bawl::cry:

irinia
12/05/2012, 22:42
na grapsis ke gia to varkadero vgale ta sopsixa sou palikari mou min katapiezese..:lol:

ΑΥΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ..........

Νά πάρεις καί ένα παπάκι,νά σέ πηγαίνει μέχρι τόν περιφερειακό πού θά τό έχεις
παρκαρισμένο καί άπό έκεί νά ξεκινάς...!!
Τό βαραντέρο λεβέντη μου είναι είδική κατηγορία μόνο του.
Μηχανάκι 270 κιλά μέ μπροστινό τσιγαρόχαρτο.
Όταν κατέβαινα πεζοδρόμιο νόμιζα ότι θά κοπεί στά δύο.
Παίρνω λοιπόν τό πρώτο καί μόλις 10 ήμερών τό μηχανάκι,μού βγαίνει κάποιος
άπό μία μάντρα κάθετα,προλαβαίνω περνάω άλλά σπάω τό πλαστικό τό πίσω,τό μαρσπιέ συνοδηγού
καταστρέφεται,άν είχα δεύτερο θά είχε κοπεί όλη ή πατούσα του έγώ περνάω στό τσάφ καί
φεύγω μέ ένα καταγματάκι στό μικρό δάχτυλο τού ποδιού..!!
ΠΡΟΒΛΗΜΑ λοιπόν ψυχολογικό πάει τό πρώτο βαραντέρο μόλις 10 ήμερών.
Παίρνω τό δεύτερο,ένα χρόνο καί 23000χλμ. περίπου.
Κατάφερα νά πέσω δύο φορές,τή μιά γλίστρισε σά νά πέρασε πάνω άπό γιαούρτι σέ μιά άπλή στροφή,
τήν άλλη δίπλωσε περνώντας πάνω άπό χόρτα καί δέν μαζευόταν μέ τίποτε.
Έκανα ρεκόρ,σέ ένα χρόνο τρία περιστατικά...!!
Τότε κατάλαβα γιατί έβλεπα πολλά βαραντέρο καταγής,μέχρι τότε νόμιζα ότι έπειδή ήταν τόσα πολλά
ήταν θέμα στατιστικής...!!
Όταν έφτιαξα τό πρώτο,καί τό πήρα γιά βόλτα λέω,κάτσε νά δούμε μή έπειδή τήν έφαγε άπό πλάγια
έχει θέμα.
Άφήνω τό τιμόνι στά 50-60 καί τό μηχανάκι στρίβει άριστερά.
ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ...........ΑΥΤΑΝΔΡΟ.
Έλα όμως πού μού μπήκαν ψύλλοι στ'αύτιά.
Παίρνω τό δεύτερο,τό άνεβαίνω άφήνω χέρια, ΠΑΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...!!
Καί τά δύο χωρίς ABS ,έτσι κι άλλιώς έχει καταπληκτικά φρένα πού δέ
μπλοκάρουν μέ τίποτε,συνδυασμός μπρός-πίσω 70-30.
Σέ έρώτηση μου στό τεχνικό τμήμα τής Χόντα ή άπάντηση ήταν πώς
ύπάρχει άπόκλιση +- 4% ,όπότε κοιμηθείτε ήσυχοι.
Πάει αύτό,άφού φυσικά άλλάξαμε τροχούς ζάντες καί τά ρέστα.
Σέ κανά μήνα παίρνω στό χέρι τό πίσω άμορτισέρ,ξερνούσε λάδια χωρίς
νά τό πιέσω.
ΕΓΓΥΗΣΗ..........ΑΨΟΓΟΙ, άλλαγή άμορτισέρ καί προχωράμε.
Έκανα περίπου 23000χλμ. σέ ένα χρόνο,νομίζω πώς έχω δικαίωμα νά έχω άποψη,
στό φίλο μας τό γράφω αύτό.
Πουλήθηκε κάποια στιγμή,έννοείται ότι ό άγοραστής έμαθε γιά τίς δύο πτώσεις.
Είχα κρατημένα καί τά πλαστικά πού άλλαξα,μικρή ζημιά.
Τό μυστήριο μέ τό γιατί έστριβε όταν άφηνα τό τιμόνι δέν τό έλυσα ποτέ, άπλά συμβιβάστηκα.
Τά συμπεράσματα μου....??
Ένα μηχανάκι πού έπρεπε νά είναι 40 κιλά έλαφρύτερο γιά νά μήν είναι έπικίνδυνο.
Ένα μηχανάκι πού όμοιο του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στό ταξίδι,μέ 180 καπνίζεις καί δέν πέφτει ή στάχτη κάτω.
Πίνεις καφέ όδηγώντας καί είναι ή άπόλαυση τού συνεπιβάτη.
Κανένα μηχανάκι δέν έχει πιό άνετη θέση γιά όδηγό καί συνεπιβάτη.
Στρίβει άνεκτά μέ πάνω άπό 100,μέχρι έκεί προσεύχεσαι μή φύγει τό μπροστινό.
Κουρσούμι,βαρίδιο ούτε άπό τόν πλαγιοστάτη δέ σηκώνεται.
Φορτώνεται σά μουλάρι καί είναι βράχος στό ταξίδι.
Προσωπικά μέ τρόμαξε,............
Ύπάρχει όμως ένα μηχανάκι πού τά κάνει σχεδόν τά ίδια πράμματα έξ ίσου καλά
πηγαίνοντας μέ 20-30 χλμ. λιγότερο.
Άν θές μπορώ νά σού γράψω καί γιαυτό τό είχα έπίσης ένα χρόνο, τό λένε..........

V-STROM

ego_o_idios
13/05/2012, 22:29
ΑΥΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ..........

Νά πάρεις καί ένα παπάκι,νά σέ πηγαίνει μέχρι τόν περιφερειακό πού θά τό έχεις
παρκαρισμένο καί άπό έκεί νά ξεκινάς...!!
Τό βαραντέρο λεβέντη μου είναι είδική κατηγορία μόνο του.
Μηχανάκι 270 κιλά μέ μπροστινό τσιγαρόχαρτο.
Όταν κατέβαινα πεζοδρόμιο νόμιζα ότι θά κοπεί στά δύο.
Παίρνω λοιπόν τό πρώτο καί μόλις 10 ήμερών τό μηχανάκι,μού βγαίνει κάποιος
άπό μία μάντρα κάθετα,προλαβαίνω περνάω άλλά σπάω τό πλαστικό τό πίσω,τό μαρσπιέ συνοδηγού
καταστρέφεται,άν είχα δεύτερο θά είχε κοπεί όλη ή πατούσα του έγώ περνάω στό τσάφ καί
φεύγω μέ ένα καταγματάκι στό μικρό δάχτυλο τού ποδιού..!!
ΠΡΟΒΛΗΜΑ λοιπόν ψυχολογικό πάει τό πρώτο βαραντέρο μόλις 10 ήμερών.
Παίρνω τό δεύτερο,ένα χρόνο καί 23000χλμ. περίπου.
Κατάφερα νά πέσω δύο φορές,τή μιά γλίστρισε σά νά πέρασε πάνω άπό γιαούρτι σέ μιά άπλή στροφή,
τήν άλλη δίπλωσε περνώντας πάνω άπό χόρτα καί δέν μαζευόταν μέ τίποτε.
Έκανα ρεκόρ,σέ ένα χρόνο τρία περιστατικά...!!
Τότε κατάλαβα γιατί έβλεπα πολλά βαραντέρο καταγής,μέχρι τότε νόμιζα ότι έπειδή ήταν τόσα πολλά
ήταν θέμα στατιστικής...!!
Όταν έφτιαξα τό πρώτο,καί τό πήρα γιά βόλτα λέω,κάτσε νά δούμε μή έπειδή τήν έφαγε άπό πλάγια
έχει θέμα.
Άφήνω τό τιμόνι στά 50-60 καί τό μηχανάκι στρίβει άριστερά.
ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ...........ΑΥΤΑΝΔΡΟ.
Έλα όμως πού μού μπήκαν ψύλλοι στ'αύτιά.
Παίρνω τό δεύτερο,τό άνεβαίνω άφήνω χέρια, ΠΑΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...!!
Καί τά δύο χωρίς ABS ,έτσι κι άλλιώς έχει καταπληκτικά φρένα πού δέ
μπλοκάρουν μέ τίποτε,συνδυασμός μπρός-πίσω 70-30.
Σέ έρώτηση μου στό τεχνικό τμήμα τής Χόντα ή άπάντηση ήταν πώς
ύπάρχει άπόκλιση +- 4% ,όπότε κοιμηθείτε ήσυχοι.
Πάει αύτό,άφού φυσικά άλλάξαμε τροχούς ζάντες καί τά ρέστα.
Σέ κανά μήνα παίρνω στό χέρι τό πίσω άμορτισέρ,ξερνούσε λάδια χωρίς
νά τό πιέσω.
ΕΓΓΥΗΣΗ..........ΑΨΟΓΟΙ, άλλαγή άμορτισέρ καί προχωράμε.
Έκανα περίπου 23000χλμ. σέ ένα χρόνο,νομίζω πώς έχω δικαίωμα νά έχω άποψη,
στό φίλο μας τό γράφω αύτό.
Πουλήθηκε κάποια στιγμή,έννοείται ότι ό άγοραστής έμαθε γιά τίς δύο πτώσεις.
Είχα κρατημένα καί τά πλαστικά πού άλλαξα,μικρή ζημιά.
Τό μυστήριο μέ τό γιατί έστριβε όταν άφηνα τό τιμόνι δέν τό έλυσα ποτέ, άπλά συμβιβάστηκα.
Τά συμπεράσματα μου....??
Ένα μηχανάκι πού έπρεπε νά είναι 40 κιλά έλαφρύτερο γιά νά μήν είναι έπικίνδυνο.
Ένα μηχανάκι πού όμοιο του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στό ταξίδι,μέ 180 καπνίζεις καί δέν πέφτει ή στάχτη κάτω.
Πίνεις καφέ όδηγώντας καί είναι ή άπόλαυση τού συνεπιβάτη.
Κανένα μηχανάκι δέν έχει πιό άνετη θέση γιά όδηγό καί συνεπιβάτη.
Στρίβει άνεκτά μέ πάνω άπό 100,μέχρι έκεί προσεύχεσαι μή φύγει τό μπροστινό.
Κουρσούμι,βαρίδιο ούτε άπό τόν πλαγιοστάτη δέ σηκώνεται.
Φορτώνεται σά μουλάρι καί είναι βράχος στό ταξίδι.
Προσωπικά μέ τρόμαξε,............
Ύπάρχει όμως ένα μηχανάκι πού τά κάνει σχεδόν τά ίδια πράμματα έξ ίσου καλά
πηγαίνοντας μέ 20-30 χλμ. λιγότερο.
Άν θές μπορώ νά σού γράψω καί γιαυτό τό είχα έπίσης ένα χρόνο, τό λένε..........

V-STROM

http://www.youtube.com/watch?v=tzM3SDrueH0

afto to mpourdelo:lol::lol:

irinia
14/05/2012, 06:06
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.............ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ

Ή μέρα μέ τή νύχτα...........
Μόνο στό ταξίδι είναι πιό άνετο τό βαραντέρο,είπαμε έκεί δέν παίζεται άπό κανένα μηχανάκι.
Μέ 160-180 ταξιδεύει καλύτερα άπό τά πάντα μέ 2 άτομα καί φορτωμένο όσο θές..!!
Όλα τά άλλα όμως τά κάνει άπείρως καλύτερα τό v-strom..!!
Καί άμα βρείς χιλιάρι v-strom είναι τό καλύτερο.
Ταξιδεύει σάν βαραντέρο σχεδόν,άλλά έχει τά κιλά τού 650 , 207 γιά τήν άκρίβεια,
περισσότερο γκάζι άπό τό βαραντέρο καί αύτά πού λένε γιά καμπάνες κ.λ.π.
είναι μαλακιούλες.
Τό μηχανάκι δέν πούλησε γιατί τό έσβησε ό μικρός άδερφός.
Άν δέ βρείς KLV άκόμα καλύτερα διότι ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ μέ τίποτε καί οί τιμές
είναι σκοτωμένες,ίδιο μοτέρ ,ίδια τά πάντα,συνεργασία τών Σουζούκι,Καβασάκι.
Άνταλλακτικά άπειρα,γνωστός πού τό έχει έκανε 100000 καί δέν καταλαβαίνει τίποτε.

spyrakos35
14/05/2012, 06:07
http://www.youtube.com/watch?v=tzM3SDrueH0

afto to mpourdelo:lol::lol:

η αιτία πτώσης φαίνεται καθαρά στην αρχή του βίντεο...... δείτε λίγο καλύτερα....

ego_o_idios
14/05/2012, 15:32
η αιτία πτώσης φαίνεται καθαρά στην αρχή του βίντεο...... δείτε λίγο καλύτερα....

esi re ti petagese siga liga ladia ixe ine logos aftos?...:lol::lol:

re pedi mou afto to mixanaki miazi os eksis
fantasou kapion sxediasti tis suzuki na exi mazepsi giafora komatia apo copy paste apo diafores fotografies moto ke tin ora pou prospa8i na ftiaksi mia ikoniki idea tis exi afisi proxira pano sto arxiko sxedio ke xtipai to tilefono ke tou lene trexa jo pire fotia to saloon ke kindinevi i lola i ton epiase kopsimo giati kapios sinadelfos ton ekdiki8ikes me ka8artika epidi tin epefte sti jesica pou goustare ke aftos...ouf:plaf: erxete lipon o dif8intis tou tmimatos ke rotai tous ipolipous se aptesta japonezika pou ine o sou gamo to magazaki? ke o diplanos apantai i xezi i efiges giati pire fotia to saloon.. aftos lipon kounai to pontiki tou ipologisti tou ke vlepi afto to sxediastiko sinapantima ke tou fenete oreo giati ola ta exoun dokimasi ke psaxnoun gia mia kenouria idea ke etsi opos ine imiteles ke koutourou to kani ena save o dief8intaras ke to stelni sto tmima ilopioisis eki afou menoun ekpliktoi ti na kanoun oi an8ropoi to vazoun mprosta ke ksekinane se dio meres exoun proto digma xirokrotimata na ke proagogi o sou gamo to magazaki ke apo tote to vazoun na kani sxedia ke tou dinoun ka8artika i perni tilefono o chokolatas carnaison... asxeto

:lol::lol::lol:

ego_o_idios
14/05/2012, 15:34
ine san na pao stin giagia na tis ksekremaso ton naftiko me to tsimpouki ke na tis valo stin 8esi tou ta liomena rologia tou dali...:lol::lol:

kostas777
15/05/2012, 16:57
Ή περιγραφή πού έδωσα γιά τή χρήση τού Χάγια θά μπορούσε νά σημαίνει καί ότι είναι γιά κάποιον
πού άγαπάει τά γρήγορα ταξίδια μόνος χωρίς συνεπιβάτη,νά κάνει μεγάλες άποστάσεις μέ
μεγάλη τελική,χωρίς στροφιλίκι άλλά Πήλιο,νά άλλάζει παραστάσεις νά καταπίνει χλμ.,
νά είναι άλλού τό πρωί καί άλλού τό βράδυ.

δεν είναι εκεί το θέμα μας. ξέρω τι είναι το χαγιαμπούσα και για ποιόν είναι, αλλά ξέρω και ποιός το αγοράζει συνήθως. όλα αυτά τα είπα χιουμοριστικά βέβαια, ανέφερα τη λέξη «χιούμορ» 3 φορές αν δεν κάνω λάθος, ξεκαθάρισα ότι δεν έχω οδηγική εμπειρία από το συγκεκριμένο και δεν κρίνω το μηχανάκι αλλά τον υποψήφιο αγοραστή του, που «ξέρει τι θέλει» από μια μηχανή, έβαλα emoticons για να δείξω που κάνω πλάκα, αντέκρουσα τη δική σου ρήση ότι «το ΧΧ είναι για κυρίες» (και παρ'όλα αυτά εγώ εκτροχιάζω την κουβέντα και μιλάω για αναβάτες και όχι για μηχανές, ενώ εσύ βράχος) και μετά από όλα αυτά, δεν σε κατάλαβα κιόλας. εσύ τι λες, κατάλαβα ή όχι; ή μάλλον ποιός καταλαβε και τι και ποιός όχι; το αφήνω στους υπόλοιπους να κρίνουν, αφού τέρμα η πλάκα.

Τό μηχανάκι φίλε μου τό άγαπάς όχι γιατί είναι τό μουράτο,τό πιό γρήγορο κ.λ.π...
Τό άγαπάς γιατί είναι τρόπος ζωής.

το είπα πριν, θα πάρεις το μηχανάκι που θα σου καβλώσει. αν δεν πάρεις μηχανή που σε καβλώνει, μην παίρνεις μηχανή. ή πάρ'την για «να κάνεις χρήση» και όχι για να ζήσεις μαζί της. δεν είπα ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρω busa επειδή δεν είναι καλό μηχανάκι, ούτε ότι απαγορεύεται η αγορά του από έλληνες. αυτά που είπα ήταν συγκεκεριμένα και δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη μηχανή, αλλά με τους λόγους για τους οποίους την αγοράζει κάποιος. δηλαδή εδώ πηγαίνανε και παίρνανε Vmax.. γιατί; εγώ γουστάρω να στρίβω και να φρενάρω, ο άλλος γουστάρει να λιώνει το πίσω λάστιχο κάθε βδομάδα. δύο διαφορετικοί κόσμοι, όμως δεν μπορείς να το συγκρίνεις με ένα CBR.

Μπορείς νά έχεις άποψη άπό τόν τύπο τό ίντερνετ κ.λ.π.γιά ένα μηχανάκι καί δέν έχω άποψη
όδηγώντας το ένα χρόνο..??
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ..??
Νομίζεις δηλαδή ότι ή έπαφή μου μέ ένα μηχανάκι γιά ένα χρόνο είναι λίγος χρόνος ώστε
νά έχω άποψη γιαυτό..??

..η οποία μετά από 1 χρόνο, είναι «άχρωμο, άοσμο». ωραία πληροφορία για τον υποψήφιο αγοραστή. να πάει δηλαδή στο μαγαζί και να πει στον μαγαζάτορα «φέρε το ΧΧ, αλλά βάλτου πάνω κανα κοκκινοκίτρινο tribal γιατί είναι μονότονο και ρίξτου και ένα μπουκαλάκι str8 γύρω γύρω να μοσχοβολήσει».

και το άλλο ότι καίει ανορθωτή. τους ανορθωτές τους θεωρώ αναλώσιμο, όλα τα μηχανάκια τους καίνε μια φορά στη ζωή τους και το πότε και το γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. παίζει να υπάρχει και ελαττωματικό εξάρτημα, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε κριτήριο για επιλογή μιας μηχανής, ούτε ένδειξη ότι παρουσιάζει συχνές και απρόβλεπτες βλάβες.

Άποψη μπορείς φυσικά νά έχεις άλλά νά δηλώνεις όταν γράφεις ότι οί έμπειρίες σου είναι
άπό τά περιοδικά,τό ίντερνετ ,τούς φίλους σου κ.λ.π....
Τώρα άν νομίζεις ότι μπορείς νά έχεις καλύτερη άποψη άπό κάποιον πού τό έχει τό μηχανάκι 8 χρόνια..??

σε προκάλεσα να διαφωνήσεις σε κάτι συγκεκριμένο σε αυτά που έχω πει και με επιχειρήματα, αν φυσικά διαφωνείς. το επιχείρημά σου είναι ότι δεν έχω καβαλήσει... δηλαδή πότε είπα εγώ κάτι για την οδήγηση, για τις βλάβες, για τη θέση, για τα φρένα, για τις αναρτήσεις, κλπ. κλπ.; δείξε μου που ακριβώς είδες δική μου "hands on" άποψη σε οποιοδήποτε από τα δύο μηχανάκια. επειδή ακριβώς δεν είδες, η κουβέντα περιστράφηκε αλλού. δεν είναι το ζητούμενο του thread η τεχνική σύγκριση των 2 μηχανών, ή η σύγκριση των επιδόσεών τους. τα μηχανάκια τα ξέρουμε όλοι κι ας μην τα έχουμε καβαλήσει. το ζητούμενο είναι να πει κάποιος που τα έχει, αν έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα ή παράπονο, αν υστερεί σε κάποιον τομέα, το ποιό είναι το σχετικά πιο άνετο για μεγάλες αποστάσεις και όχι αν ρίχνει 3 κολώνες το ένα στο άλλο.

Τό μηχανάκι σου δέν κατάλαβα ποιό είναι ,άν δέ σέ ένοχλεί γράψτο μας CBR954RR'03

irinia
16/05/2012, 07:02
δεν είναι εκεί το θέμα μας. ξέρω τι είναι το χαγιαμπούσα και για ποιόν είναι, αλλά ξέρω και ποιός το αγοράζει συνήθως. όλα αυτά τα είπα χιουμοριστικά βέβαια, ανέφερα τη λέξη «χιούμορ» 3 φορές αν δεν κάνω λάθος, ξεκαθάρισα ότι δεν έχω οδηγική εμπειρία από το συγκεκριμένο και δεν κρίνω το μηχανάκι αλλά τον υποψήφιο αγοραστή του, που «ξέρει τι θέλει» από μια μηχανή, έβαλα emoticons για να δείξω που κάνω πλάκα, αντέκρουσα τη δική σου ρήση ότι «το ΧΧ είναι για κυρίες» (και παρ'όλα αυτά εγώ εκτροχιάζω την κουβέντα και μιλάω για αναβάτες και όχι για μηχανές, ενώ εσύ βράχος) και μετά από όλα αυτά, δεν σε κατάλαβα κιόλας. εσύ τι λες, κατάλαβα ή όχι; ή μάλλον ποιός καταλαβε και τι και ποιός όχι; το αφήνω στους υπόλοιπους να κρίνουν, αφού τέρμα η πλάκα.

το είπα πριν, θα πάρεις το μηχανάκι που θα σου καβλώσει. αν δεν πάρεις μηχανή που σε καβλώνει, μην παίρνεις μηχανή. ή πάρ'την για «να κάνεις χρήση» και όχι για να ζήσεις μαζί της. δεν είπα ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρω busa επειδή δεν είναι καλό μηχανάκι, ούτε ότι απαγορεύεται η αγορά του από έλληνες. αυτά που είπα ήταν συγκεκεριμένα και δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη μηχανή, αλλά με τους λόγους για τους οποίους την αγοράζει κάποιος. δηλαδή εδώ πηγαίνανε και παίρνανε Vmax.. γιατί; εγώ γουστάρω να στρίβω και να φρενάρω, ο άλλος γουστάρει να λιώνει το πίσω λάστιχο κάθε βδομάδα. δύο διαφορετικοί κόσμοι, όμως δεν μπορείς να το συγκρίνεις με ένα CBR.

..η οποία μετά από 1 χρόνο, είναι «άχρωμο, άοσμο». ωραία πληροφορία για τον υποψήφιο αγοραστή. να πάει δηλαδή στο μαγαζί και να πει στον μαγαζάτορα «φέρε το ΧΧ, αλλά βάλτου πάνω κανα κοκκινοκίτρινο tribal γιατί είναι μονότονο και ρίξτου και ένα μπουκαλάκι str8 γύρω γύρω να μοσχοβολήσει».

και το άλλο ότι καίει ανορθωτή. τους ανορθωτές τους θεωρώ αναλώσιμο, όλα τα μηχανάκια τους καίνε μια φορά στη ζωή τους και το πότε και το γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. παίζει να υπάρχει και ελαττωματικό εξάρτημα, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε κριτήριο για επιλογή μιας μηχανής, ούτε ένδειξη ότι παρουσιάζει συχνές και απρόβλεπτες βλάβες.

σε προκάλεσα να διαφωνήσεις σε κάτι συγκεκριμένο σε αυτά που έχω πει και με επιχειρήματα, αν φυσικά διαφωνείς. το επιχείρημά σου είναι ότι δεν έχω καβαλήσει... δηλαδή πότε είπα εγώ κάτι για την οδήγηση, για τις βλάβες, για τη θέση, για τα φρένα, για τις αναρτήσεις, κλπ. κλπ.; δείξε μου που ακριβώς είδες δική μου "hands on" άποψη σε οποιοδήποτε από τα δύο μηχανάκια. επειδή ακριβώς δεν είδες, η κουβέντα περιστράφηκε αλλού. δεν είναι το ζητούμενο του thread η τεχνική σύγκριση των 2 μηχανών, ή η σύγκριση των επιδόσεών τους. τα μηχανάκια τα ξέρουμε όλοι κι ας μην τα έχουμε καβαλήσει. το ζητούμενο είναι να πει κάποιος που τα έχει, αν έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα ή παράπονο, αν υστερεί σε κάποιον τομέα, το ποιό είναι το σχετικά πιο άνετο για μεγάλες αποστάσεις και όχι αν ρίχνει 3 κολώνες το ένα στο άλλο.

CBR954RR'03

ΑΠΟΡΩ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝΙΖΕΙΣ.................ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

Ένώ έγώ πού άπευθύνομαι στό φίλο μας,πού μόνο μέ χιούμορ γράφει
λέω σοβαρά ότι τό ΧΧ είναι γιά κυρίες.
Πολύ εύχαρίστως νά πώ τή γνώμη μου σέ κάποιον πού ψάχνει ένα μηχανάκι
16 έτών πλέον άν θά έρωτηθώ σοβαρά.
Βέβαια παρέβλεψες ότι έγραψα ότι έχει καταπληκτικά φρένα καί πώς τό
χαρακτήρισα σούπερ γιά τόν μέτριο,μέσο όδηγό...!!
Άν θές νά είσαι άντικειμενικός θά τά βλέπεις ΟΛΑ..!!
Όχι όποια βολεύουν στό νά στηρίξεις τήν άποψη σου.
Νομίζω ότι έδώ μέσα γράφαμε χαλαρά ,άλλά γιά ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ,όχι
γιά τό ποιοί θά μπορούσαν νά είναι αύτοί πού τά όδηγούν,
ούτε καί νά κάνουμε ψυχανάλυση στούς άναβάτες διότι όπως είπες
ΑΒΥΣΣΟΣ ή ψυχούλα τού καθενός..!!
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ,δές τό πιό έλαφρά τό θέμα,δέν είναι αύτός ό σκοπός
τής κουβέντας πού άνοιξε ό φίλος.
Τό νά άρχίσουμε δηλαδή έμείς έδώ νά κάνουμε τά κοκκόρια.................
Είναι ,μέσα άπό τό χιούμορ νά βγάλουμε καί 2-3 χρήσιμα συμπεράσματα
γιά κάποια μηχανάκια πού τρέχουν στήν άγορά άπό προσωπικές έμπειρίες,
ή καί άπό αύτά πού ξέρουμε ή έχουμε διαβάσει.
Άν δέν είναι αύτοσαρκασμός τό ότι τό ΧΧ είναι γιά γκόμενες,μετά άπό ένα κάρρο
λεφτά καί ένός χρόνου χρήση τότε τί είναι..??
ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΑΜΜΑ..............
Προτείνω νά τό πάρεις άλλιώς,δέν έχω διάθεση άντιπαράθεσης,άς συνεχίσουμε
τόν ίδιόρυθμο τρόπο πού μάς δείχνει ό φίλος μας τού νά λέμε τήν άποψη μας
γιά τά μηχανάκια..........:a33::whiteflag:

RAMMSTEIN
16/05/2012, 09:41
εγω θα στο ξαναπω οπωσ και στην αρχη του θεματος
παρε ενα fjr να ησυχασεισ
οχι τιποτα αλλο θα αρχισουν και τα μαλλιοτραβηγματα εδωμεσα σε λιγο για το ποιο ειναι καλυτερο (busa vs xx) και αντε βγαλε ακρη
ημαστε παντως, μην μασ θιξουν την μηχανη μασ χαχαχαχα
οχι μα εγω μιλαω σοβαρα φιλε, μα οχι εγω μιλαω πιο σοβαρα, μα δεν ειδες οτι εγω κανω πλακα, μα εγω κανω πιο πολυ πλακα εβαλα και emoticons, και ετσι και αλλιωσ και αλλιωτικα χαχαχαχαχα

chr1s_86
16/05/2012, 11:14
τό ΧΧ είναι γιά γκόμενες,

Και ότι είναι κάτω από 100 ίππους είναι για παιδάκια ε ; :rolleyes:

ego_o_idios
16/05/2012, 15:20
:a014::a014::a014::a014:

ke vevea krinoume anavates ke ama exis hayabusa ke ise ke pana8inaikos ise mia apotixia tis fisis....

kostas777
16/05/2012, 16:17
οχι μα εγω μιλαω σοβαρα φιλε, μα οχι εγω μιλαω πιο σοβαρα, μα δεν ειδες οτι εγω κανω πλακα, μα εγω κανω πιο πολυ πλακα εβαλα και emoticons, και ετσι και αλλιωσ και αλλιωτικα χαχαχαχαχα

μα από τη μια μου λέει ότι το ένα είναι σούπερ για τον μέτριο οδηγό, με καταπληκτικά φρένα, ενώ είναι άχρωμο, άοσμο και για γκόμενες ενώ το άλλο είναι μπρουτάλ για αυτόν που θέλει να διακτινιστεί στο μέτσοβο για κοκορέτσια και ...αυτά. άποψη μηχανόβιου λέμε. και έρχεται και ο άλλος και μου λέει πρόσεχε μη λες για αναβάτες γιατί τους προσβάλλεις επειδή είπα ότι το μπούσα είναι για τον ευθειάκια. το οποίο ναι μεν είναι αστείο, αλλά στην ελλάδα είναι πραγματικότητα, όπως και τα κοκορέτσια του μετσόβου.

οπότε τώρα όποιος είναι σε δίλημμα, πρέπει να διαλέξει μεταξύ γκόμενας και κοκορετσιού.

και μετά φταίω εγώ ρε; λίγο ακόμα και θα μας έλεγε ότι το μπούσα είναι ΑΕΚ. πρέπει να εξηγώ κιόλας που κάνω χιούμορ, κατάλαβες ρε πούστη μου;

irinia
17/05/2012, 07:35

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ.....??

Παρακαλώ..........

DrBig
17/05/2012, 07:44

αριθμος κυλινδρων?

DrBig
17/05/2012, 07:46
μα από τη μια μου λέει ότι το ένα είναι σούπερ για τον μέτριο οδηγό, με καταπληκτικά φρένα, ενώ είναι άχρωμο, άοσμο και για γκόμενες ενώ το άλλο είναι μπρουτάλ για αυτόν που θέλει να διακτινιστεί στο μέτσοβο για κοκορέτσια και ...αυτά. άποψη μηχανόβιου λέμε. και έρχεται και ο άλλος και μου λέει πρόσεχε μη λες για αναβάτες γιατί τους προσβάλλεις επειδή είπα ότι το μπούσα είναι για τον ευθειάκια. το οποίο ναι μεν είναι αστείο, αλλά στην ελλάδα είναι πραγματικότητα, όπως και τα κοκορέτσια του μετσόβου.

οπότε τώρα όποιος είναι σε δίλημμα, πρέπει να διαλέξει μεταξύ γκόμενας και κοκορετσιού.

και μετά φταίω εγώ ρε; λίγο ακόμα και θα μας έλεγε ότι το μπούσα είναι ΑΕΚ. πρέπει να εξηγώ κιόλας που κάνω χιούμορ, κατάλαβες ρε πούστη μου;

Χιουμορ το λες εσυ αυτο? :eek:

irinia
17/05/2012, 08:13

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...........

:whiteflag:

DrBig
17/05/2012, 08:20
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...........
:whiteflag:

Χιουμορ κανω...εξ'αλλου παρακατω εχει στροφιλικι :(

teogtp
17/05/2012, 09:56
Πιστευω οτι αν ειχες παρει "kouradobusa"οπως ειπες και εσυ o idios θα σε ειχε παρει "μυρωδια"απο μακρια ο τυπος με το κουτι και θα γλυτωνες την τουμπα!!!:bawl:
Περαστικα σου και γρηγορα ορθιος..:beer:

ego_o_idios
17/05/2012, 10:18
Πιστευω οτι αν ειχες παρει "kouradobusa"οπως ειπες και εσυ o idios θα σε ειχε παρει "μυρωδια"απο μακρια ο τυπος με το κουτι και θα γλυτωνες την τουμπα!!!:bawl:
Περαστικα σου και γρηγορα ορθιος..:beer:

more an ixa pari kouradobusa den 8a prolavene na me xtipisi 8a aniga xrats mia to gkazi ke 8a eftana andromeda me afto to super duper iperixitiko kouradomixanima ase pou apo tin mpoxa 8a katalavene oti erxome ke 8a ekane stin akri...:lol::lol:

irinia
18/05/2012, 08:29
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΡΧΑΛΟ.............ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ...??

Τό μηχανάκι ήταν τό άπόλυτο.........γκαζοκούβαδο..!!
Τώρα τί δουλειά έχεις άπό τό Άφρικα στό Χάγια..??:bawl:
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ..??
V-STROM μέ χίλια,άσε τό βαραντέρο..!!

iliasfyntanidis
18/05/2012, 11:35
Αυτή είναι η άποψη μου για το ΧΧ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=18344&page=14

Τώρα εάν ένα μηχανάκι 1137 κυβικών και 135-140 ίππων στον τροχό είναι για κυρίες,ας αφήσουμε την κοινή λογική να το κρίνει.Μεγάλο μείον του ΧΧ σε σχέση με το GSXR 1300 είναι η κατανάλωση αφού καίει παραπάνω σε ίδιους ρυθμούς(στα πολλά).Είναι ενοχλητικό,φαίνεται αμέσως όταν πας παρέα με Χαγιαμπούσα και αποτελεί το πρώτο μείον που θα παρατηρήσεις.Όλα τα άλλα για πιθανές βλάβες είναι συζητήσιμα.

irinia
19/05/2012, 07:27
Αυτή είναι η άποψη μου για το ΧΧ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=18344&page=14

Τώρα εάν ένα μηχανάκι 1137 κυβικών και 135-140 ίππων στον τροχό είναι για κυρίες,ας αφήσουμε την κοινή λογική να το κρίνει.Μεγάλο μείον του ΧΧ σε σχέση με το GSXR 1300 είναι η κατανάλωση αφού καίει παραπάνω σε ίδιους ρυθμούς(στα πολλά).Είναι ενοχλητικό,φαίνεται αμέσως όταν πας παρέα με Χαγιαμπούσα και αποτελεί το πρώτο μείον που θα παρατηρήσεις.Όλα τα άλλα για πιθανές βλάβες είναι συζητήσιμα.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ.................

Μέ άναγκάζεις νά μπώ στή διαδικασία νά έξηγήσω τά αύτονόητα.
Φυσικά καί ή έκφραση ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ, ήταν μεταφορική καί ρητορική.
Πρέπει νά μπαίνω στόν κόπο νά μεταφράζω...??
Ήθελα νά δείξω τήν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, πού ύπάρχει άνάμεσα
στά δύο μηχανάκια.
Τό ένα είναι ένα πολύ εύκολοδήγητο μηχανάκι,μέ τέλεια φρένα
χωρίς τρελλά ξεσπάσματα,άν τό πάς γρήγορα.
Τό άλλο είναι μιά σκοτώστρα μέ μέτρια φρένα πού σού δίνει τήν
πιό σπόρ έντύπωση ,άλλά είναι δύσκολο άκόμα καί στό στρίψιμο.
Ή Χόντα όταν έκανε τό ΧΧ είχε σάν σκοπό νά κατασκευάσει ένα
ύπερόπλο ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ σέ όλους,όπως είναι ή
φιλοσοφία της γενικά.
Ή Σουζούκι τό μόνο πού είχε στό μυαλό της ήταν νά βγάλει
τό TOP GUN πού θά στεκότανε στό δρόμο μέ 300,άσχετα πόσο
δύσκολο ή δύστροπο θά ήταν ,ή άκόμα καί έπικίνδυνο.
Αύτά μετά άπό χρήση καί τών δύο.
Μή κολλάς λοιπόν στό ΚΥΡΙΕΣ, δέν είναι ύποτιμητικό,ήταν
άπλά μιά έκφραση γιά νά δείξω τή διαφορά μεταξύ τών δύο.
Όποιος άμφιβάλλει γιαυτό,προφανώς
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..!!
Άν νομίζεις ότι αύτά τά δύο μηχανάκια διαφέρουν μόνο
στήν κατανάλωση............ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ

DrBig
19/05/2012, 07:50
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.................
Μέ άναγκάζεις νά μπώ στή διαδικασία νά έξηγήσω τά αύτονόητα.
Φυσικά καί ή έκφραση ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ, ήταν μεταφορική καί ρητορική.
Πρέπει νά μπαίνω στόν κόπο νά μεταφράζω...??
Ήθελα νά δείξω τήν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, πού ύπάρχει άνάμεσα
στά δύο μηχανάκια.
Τό ένα είναι ένα πολύ εύκολοδήγητο μηχανάκι,μέ τέλεια φρένα
χωρίς τρελλά ξεσπάσματα,άν τό πάς γρήγορα.
Τό άλλο είναι μιά σκοτώστρα μέ μέτρια φρένα πού σού δίνει τήν
πιό σπόρ έντύπωση ,άλλά είναι δύσκολο άκόμα καί στό στρίψιμο.
Ή Χόντα όταν έκανε τό ΧΧ είχε σάν σκοπό νά κατασκευάσει ένα
ύπερόπλο ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ σέ όλους,όπως είναι ή
φιλοσοφία της γενικά.
Ή Σουζούκι τό μόνο πού είχε στό μυαλό της ήταν νά βγάλει
τό TOP GUN πού θά στεκότανε στό δρόμο μέ 300,άσχετα πόσο
δύσκολο ή δύστροπο θά ήταν ,ή άκόμα καί έπικίνδυνο.
Αύτά μετά άπό χρήση καί τών δύο.
Μή κολλάς λοιπόν στό ΚΥΡΙΕΣ, δέν είναι ύποτιμητικό,ήταν
άπλά μιά έκφραση γιά νά δείξω τή διαφορά μεταξύ τών δύο.
Όποιος άμφιβάλλει γιαυτό,προφανώς
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..!!
Άν νομίζεις ότι αύτά τά δύο μηχανάκια διαφέρουν μόνο
στήν κατανάλωση............ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ

Τερενς, η βασικη διαφορα μεταξυ των δυο στο θεμα 'οδηγικη συμπεριφορα' ειναι οτι το μεν ειναι ρυθμισμενο ετσι ωστε να 'πηγαινει' για ολους εχοντας ουσιαστικα μονο μια ρυθμιση αποσβεσης στην πισω αναρτηση, ενω το δε εχει πληρως ρυθμιζομενες αναρτησεις μπρος-πισω με οτι αυτο συνεπαγεται για/μεχρι να βρεις τα τι πως και που. Οταν ομως γινουν τα προβλεπομενα, ουτε πιο επικινδυνο ειναι, ουτε πιο δυσκολο.

Εν συντομια,
ΧΧ - παρτο και φυγε
busa - παρτο, ψαξτο και μετα φυγε

irinia
19/05/2012, 09:00
Τερενς, η βασικη διαφορα μεταξυ των δυο στο θεμα 'οδηγικη συμπεριφορα' ειναι οτι το μεν ειναι ρυθμισμενο ετσι ωστε να 'πηγαινει' για ολους εχοντας ουσιαστικα μονο μια ρυθμιση αποσβεσης στην πισω αναρτηση, ενω το δε εχει πληρως ρυθμιζομενες αναρτησεις μπρος-πισω με οτι αυτο συνεπαγεται για/μεχρι να βρεις τα τι πως και που. Οταν ομως γινουν τα προβλεπομενα, ουτε πιο επικινδυνο ειναι, ουτε πιο δυσκολο.

Εν συντομια,
ΧΧ - παρτο και φυγε
busa - παρτο, ψαξτο και μετα φυγε

ΡΕ ΦΙΛΕ............

Τό ένα έχει άρκουδόγκαζο,καί τό άλλο πάει σάν ήλεκτρικό.
Τό ένα φρενάρει μέ τό συνδυασμένο σύστημα άπό τά 200
πατώντας τή μανέττα όσο θές καί μέσα σε στροφή,
καί τό άλλο μπλοκάρει τόν πίσω τροχό στά 180..!!
Έτυχε νά φρενάρω μέ τό Χόντα άπό τά 180 μέσα σέ στροφή
γιατί ό άλλος πού πηγαίναμε κόλλησε καί γιά νά μήν πέσω πάνω του
πήγα στά 110-120.
Δέν κατάλαβα τίποτε,μόνο σά νά άνοιξε ένα άλεξίπτωτο στήν πλάτη μου.
Τό μηχανάκι βράχος.
Μέ τό Χάγια μπλόκαρα μπροστινό μέ 170 έπειδή άλλαξε λωρίδα κάποιος βλάκας.
Άκουσα μέσα άπό τό κράνος τό στρίγκλισμα άπό τό λάστιχο.
Έχω άλλη γνώμη άπό σένα.
Τό ΧΧ είναι ΧΟΝΤΑ,αύτό τά λέει όλα.
Ποτέ ή Χόντα δέν έβγαζε δυσκολοδήγητα μηχανάκια,
αύτή ήταν πάντα ή λογική της.

DrBig
19/05/2012, 09:06
ΡΕ ΦΙΛΕ............
Τό ένα έχει άρκουδόγκαζο,καί τό άλλο πάει σάν ήλεκτρικό.
Τό ένα φρενάρει μέ τό συνδυασμένο σύστημα άπό τά 200
πατώντας τή μανέττα όσο θές καί μέσα σε στροφή,
καί τό άλλο μπλοκάρει τόν πίσω τροχό στά 180..!!
Έτυχε νά φρενάρω μέ τό Χόντα άπό τά 180 μέσα σέ στροφή
γιατί ό άλλος πού πηγαίναμε κόλλησε καί γιά νά μήν πέσω πάνω του
πήγα στά 110-120.
Δέν κατάλαβα τίποτε,μόνο σά νά άνοιξε ένα άλεξίπτωτο στήν πλάτη μου.
Τό μηχανάκι βράχος.
Μέ τό Χάγια μπλόκαρα μπροστινό μέ 170 έπειδή άλλαξε λωρίδα κάποιος βλάκας.
Άκουσα μέσα άπό τό κράνος τό στρίγκλισμα άπό τό λάστιχο.
Έχω άλλη γνώμη άπό σένα.
Τό ΧΧ είναι ΧΟΝΤΑ,αύτό τά λέει όλα.
Ποτέ ή Χόντα δέν έβγαζε δυσκολοδήγητα μηχανάκια,
αύτή ήταν πάντα ή λογική της.

Τρεις λαλουν και δυο χορευουν.
Αν για σενα η συμπεριφορα σε ενα μηχανακι εξαντλειται στο θεμα φρενο-γκαζι παω πασο :lol:

spyrakos35
19/05/2012, 09:18
συγνώμη ρε παιδιά.....

γιατί σφάζεστε?

αφου........

v strom θα πάρει..... :lol:

Greg61
19/05/2012, 11:00
Βρε πατριώτη "Ιρίνια", όντως γέρασες και μυαλό δέν έβαλες. :)

Λεωνίδα, μεταξύ των δύο που έθεσες στη "διαμάχη" εδώ, ψηφίζω ΧΧ.
Μεγάλη υπόθεση το κόστος χρήσης... που δέν είναι μόνο το καύσιμο αλλά και τα λάδια - φίλτρα και η εν γένει συντήρηση. Και το ΧΧ δίνει πολλλλάάάά χλμ απο αλλαγή σε αλλαγή λαδιών και φίλτρων, που δέν τα βρίσκεις σε μηχανάκια του ανταγωνισμού της αυτής εποχής.

Το θέμα όμως όπως το βλέπω εγώ, είναι αλλού: Ένα τέτοιο μηχανάκι, όποιο απ' τα δυό, για να το πάρεις και να το φχαριστηθείς, πρέπει πρωτίστως να το κυκλοφορείς... να αποφασίσεις οτι μπορείς να γράψεις πολλά χιλιόμετρα μαζί του.
Άν είναι να το πάρεις και να πηγαίνει μέχρι την καφετέρια ή άντε και κανα Σούνιο δυό φορές το χρόνο... τότε μάλλον δέν αξίζει τον κόπο, τουλάχιστον απο οικονομική άποψη. Τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια για 1100 κυβικά που θα κάθονται καλογυαλισμένα στο σπίτι ή έξω απ' την καφετέρια... "είναι πολλά τα λεφτά άρη" !

iliasfyntanidis
19/05/2012, 11:30
Ωραία.Άρα με όλα αυτά που λες αγαπητέ Τέρενς είναι σαν να λες πάρε ΧΧ.
Είναι πιο ευκολοδήγητο,πιο προβλέψιμο,πιο αρμονικό και σε αφήνει να συγκεντρωθείς στην οδήγηση.
Αυτός δεν είναι και ο σκοπός σε ένα μηχανάκι σπορ τουρινγκ άλλωστε?
Τι να το κάνεις το μηχανάκι αν δεν σε αφήνει να επικεντρωθείς στην οδήγηση αλλά σου αποσπά την προσοχή με το πόσο γκάζι να ανοίξω,πόσο φρένο να πατήσω,πόσα κλικ μπροστά....κ.λ.π
Τα μηχανάκια της Χόντα είχαν και έχουν αυτήν την φιλισοφία.Και τελικά είναι αυτό που θέλει ο κόσμος και φυσικά αυτό που μπορεί να διαχειριστεί ο μέσος αναβάτης.Και δεν είναι καθόλου υποτιμιτικό.Το να έχεις ένα μηχανάκι που απαιτεί αναβάτη 110% έτοιμο για όλα και στην τσίτα ταιριάζει σε ένα racing πλήρως ρυθμιζόμενο μηχανάκι που θα κυνηγάει και το τελευταίο δεκατάκι για χρόνο και όχι καποιον που θα θελήσει να καλύψει 1000 χλμ. σε μία μέρα και αύριο πάλι τα ίδια.
Αυτό που είπες για μηχανάκι για κυρίες δεν το έλαβα ως λάθος ούτε στραβά αλλά επιμένω πως ένα μηχανάκι 1100 κυβικών όσο ηλεκτρικό και να είναι απαιτεί προσοχή,γνώση και σύνεση.

DrBig
19/05/2012, 12:38

Μεγάλη υπόθεση το κόστος χρήσης... που δέν είναι μόνο το καύσιμο αλλά και τα λάδια - φίλτρα και η εν γένει συντήρηση. Και το ΧΧ δίνει πολλλλάάάά χλμ απο αλλαγή σε αλλαγή λαδιών και φίλτρων, που δέν τα βρίσκεις σε μηχανάκια του ανταγωνισμού της αυτής εποχής.

Το θέμα όμως όπως το βλέπω εγώ, είναι αλλού: Ένα τέτοιο μηχανάκι, όποιο απ' τα δυό, για να το πάρεις και να το φχαριστηθείς, πρέπει πρωτίστως να το κυκλοφορείς... να αποφασίσεις οτι μπορείς να γράψεις πολλά χιλιόμετρα μαζί του.
Άν είναι να το πάρεις και να πηγαίνει μέχρι την καφετέρια ή άντε και κανα Σούνιο δυό φορές το χρόνο... τότε μάλλον δέν αξίζει τον κόπο, τουλάχιστον απο οικονομική άποψη. Τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια για 1100 κυβικά που θα κάθονται καλογυαλισμένα στο σπίτι ή έξω απ' την καφετέρια... "είναι πολλά τα λεφτά άρη" !

To busa ειναι πιο οικονομικο λεμε :rolleyes: κυριως γιατι καιει λιγοτερο. Οι αλλαγες λαδιων που αναφερει η χοντα ειναι πιο αραιες μονο και μονο γιατι ετσι θελει να λεει η χοντα στο μανιουαλ. Δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος τεχνικος λογος. Ουτε το ενα καιει λαδι, ουτε το αλλο, οποτε τιποτε δεν σε εμποδιζει να αλλαζεις στο σουζ οσο λεει το μανιουαλ της χοντα. Αν ομως θες να κρατησεις μια μηχανη πολυυυ καιρο, τοτε ετσι κι αλλιως αλλαζεις λαδια πιο συχνα απ'οσο λενε τα μανουαλ.
Και λιγοι αριθμοι.
Στα 5000 χμ στο σουζ εχεις ξοδεψει με μεση καταναλωση 7/100 350 λιτρα βενζινη, ητοι 615 ευρω περιπου. Στην ιδια αποσταση με το ΧΧ εχεις ξοδεψει με 8λτ/100κμ 700 περιπου ευρω. Με αλλα λογια στο μπουσα εχεις τσαμπα αλλαγη λαδιων και φιλτρου και σου περισσευουν ψιλα για προφυλακτικα, η για δολωμα στο ψαρεμα, αν δεν γ@μεις.

Greg61
19/05/2012, 15:53
To busa ειναι πιο οικονομικο λεμε :rolleyes: κυριως γιατι καιει λιγοτερο.
Όντως, σε τουριστικές ταχύτητες (120 - 160) φορτωμένο και δικάβαλο, το Hayabusa καίει ελάχιστα λιγότερο απο το Blackbird. Σε ταξίδι που κάναμε με φίλο δικάβαλοι / φορτωμένοι και οι δυό, για κάθε 200 χλμ περίπου εγώ με το ΧΧ χρειαζόμουν περί τα 15-15,5 lt βενζίνη κι αυτός κανα λίτρο παρά κάτι ψιλά λιγότερο, όταν δέν έπαιζε (και μόνον τότε) με το γκάζι. Διότι διαφορετικά, όταν κάναμε παιχνιδάκια στο δρόμο, ο φίλος μου χρειαζόταν πάνω απο 1,5 λίτρα καύσιμο παραπάνω απο μένα απο φουλάρισμα σε φουλάρισμα, κι άς είμασταν μαζί στην πορεία.
Κόστος χρήσης όμως, δέν είναι μόνο τα καύσιμα και τα λάδια / φίλτρα. Κόστος χρήσης είναι και τα λάστιχα, που μπορείς να τα ξεφτιλίσεις άμεσα, και με τα δυό μηχανάκια, άμα έχεις κάλο στο δεξί, κόστος χρήσης είναι -άν θέλεις- ακόμα και μιά ανώδυνη πτώση με λίγα που όμως, αλλοιώς μετράει στην τσέπη του ιδιοκτήτη - και με αρκετή διαφορά θα έλεγα.

Οι αλλαγες λαδιων που αναφερει η χοντα ειναι πιο αραιες μονο και μονο γιατι ετσι θελει να λεει η χοντα στο μανιουαλ. Δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος τεχνικος λογος. Ουτε το ενα καιει λαδι, ουτε το αλλο, οποτε τιποτε δεν σε εμποδιζει να αλλαζεις στο σουζ οσο λεει το μανιουαλ της χοντα.
Οι αλλαγές λαδιού / φίλτρου λαδιού στο Honda πρέπει να γίνονται κάθε 12.000 χλμ και στο Hayabusa κάθε 5.000 ή 6.000 χλμ. Άν υπολογίσεις οτι η κάθε αλλαγή κοστίζει, με σημερινά δεδομένα, κάτι λίγο παραπάνω απο 80Ε, δέν νομίζεις οτι μάλλον επιβαρύνει αρκετά το κόστος χρήσης;
Επίσης, λάδια δέν αλλάζουμε μόνο όταν καίει λάδι το μηχανάκι. Όόόόταν φτάσουμε σε τέτοιες καταστάσεις, ήδη η ζημιά έχει γίνει.

Αν ομως θες να κρατησεις μια μηχανη πολυυυ καιρο, τοτε ετσι κι αλλιως αλλαζεις λαδια πιο συχνα απ'οσο λενε τα μανουαλ.
Στο Hornet μου αλλάζω λάδια κάθε 11.800 με 12.000 χλμ, όπως λέει το μάνιουαλ δλδ, εδώ και οχτώμισυ χρόνια κι έχοντας ήδη διανύσει -μέχρι τώρα που μιλάμε- 137.200 χλμ. Δέν καίει σταγόνα λαδάκι, δέν με προβλημάτισε ποτέ, δέν έσπασε, δέν έπαθε τίποτα. Πόσον καιρό λές οτι θα μου αντέξει ακόμα;

Και λιγοι αριθμοι.
Στα 5000 χμ στο σουζ εχεις ξοδεψει με μεση καταναλωση 7/100 350 λιτρα βενζινη, ητοι 615 ευρω περιπου. Στην ιδια αποσταση με το ΧΧ εχεις ξοδεψει με 8λτ/100κμ 700 περιπου ευρω. Με αλλα λογια στο μπουσα εχεις τσαμπα αλλαγη λαδιων και φιλτρου και σου περισσευουν ψιλα για προφυλακτικα, η για δολωμα στο ψαρεμα, αν δεν γ@μεις.
Τα είπα και παραπάνω. Το θέμα είναι τί ζητάς απ' το μηχανάκι και με ποιά συχνότητα ζητάς αυτά τα παραπάνω που ικανοποιούν το γούστο σου σε κάθε δεδομένη στιγμή.
- Άμα γουστάρεις χρόνους απο φανάρι σε φανάρι, κάθε τρείς και λίγο θα θές τετρακοσάρες για λάστιχα, και με τα δυό μηχανάκια, και βεβαίως και την αντίστοιχη "μπετζίνα" και λοιπά αναλώσιμα.
- Άν έχεις κατά νού οτι, το μηχανάκι το θές για να το φχαριστιέσαι ταξιδεύοντας, για να κάνεις πολλά χλμ κάθε χρόνο (πάνω απο 20.000) κι επιθυμείς ν' αλλάζεις λάστιχα μιά στο χρόνο ή κάθε 15-16.000 χλμ, τότε και καύσιμα γλυτώνεις και πιθανούς μπελάδες αποφεύγεις και... "έχουμε όλοι μιά ωραία ατμόσφαιρα" χωρίς τον κίνδυνο παντόφλας απο τη σύζυγο, όταν ακούει οτι θα περάσουμε μιά βόλτα απ' το λαστιχά μας "γιά καφέ".

DrBig
19/05/2012, 17:23
Όντως, σε τουριστικές ταχύτητες (120 - 160) φορτωμένο και δικάβαλο, το Hayabusa καίει ελάχιστα λιγότερο απο το Blackbird. Σε ταξίδι που κάναμε με φίλο δικάβαλοι / φορτωμένοι και οι δυό, για κάθε 200 χλμ περίπου εγώ με το ΧΧ χρειαζόμουν περί τα 15-15,5 lt βενζίνη κι αυτός κανα λίτρο παρά κάτι ψιλά λιγότερο, όταν δέν έπαιζε (και μόνον τότε) με το γκάζι. Διότι διαφορετικά, όταν κάναμε παιχνιδάκια στο δρόμο, ο φίλος μου χρειαζόταν πάνω απο 1,5 λίτρα καύσιμο παραπάνω απο μένα απο φουλάρισμα σε φουλάρισμα, κι άς είμασταν μαζί στην πορεία.
Κόστος χρήσης όμως, δέν είναι μόνο τα καύσιμα και τα λάδια / φίλτρα. Κόστος χρήσης είναι και τα λάστιχα, που μπορείς να τα ξεφτιλίσεις άμεσα, και με τα δυό μηχανάκια, άμα έχεις κάλο στο δεξί, κόστος χρήσης είναι -άν θέλεις- ακόμα και μιά ανώδυνη πτώση με λίγα που όμως, αλλοιώς μετράει στην τσέπη του ιδιοκτήτη - και με αρκετή διαφορά θα έλεγα.

Οι αλλαγές λαδιού / φίλτρου λαδιού στο Honda πρέπει να γίνονται κάθε 12.000 χλμ και στο Hayabusa κάθε 5.000 ή 6.000 χλμ. Άν υπολογίσεις οτι η κάθε αλλαγή κοστίζει, με σημερινά δεδομένα, κάτι λίγο παραπάνω απο 80Ε, δέν νομίζεις οτι μάλλον επιβαρύνει αρκετά το κόστος χρήσης;
Επίσης, λάδια δέν αλλάζουμε μόνο όταν καίει λάδι το μηχανάκι. Όόόόταν φτάσουμε σε τέτοιες καταστάσεις, ήδη η ζημιά έχει γίνει.

Στο Hornet μου αλλάζω λάδια κάθε 11.800 με 12.000 χλμ, όπως λέει το μάνιουαλ δλδ, εδώ και οχτώμισυ χρόνια κι έχοντας ήδη διανύσει -μέχρι τώρα που μιλάμε- 137.200 χλμ. Δέν καίει σταγόνα λαδάκι, δέν με προβλημάτισε ποτέ, δέν έσπασε, δέν έπαθε τίποτα. Πόσον καιρό λές οτι θα μου αντέξει ακόμα;

Τα είπα και παραπάνω. Το θέμα είναι τί ζητάς απ' το μηχανάκι και με ποιά συχνότητα ζητάς αυτά τα παραπάνω που ικανοποιούν το γούστο σου σε κάθε δεδομένη στιγμή.
- Άμα γουστάρεις χρόνους απο φανάρι σε φανάρι, κάθε τρείς και λίγο θα θές τετρακοσάρες για λάστιχα, και με τα δυό μηχανάκια, και βεβαίως και την αντίστοιχη "μπετζίνα" και λοιπά αναλώσιμα.
- Άν έχεις κατά νού οτι, το μηχανάκι το θές για να το φχαριστιέσαι ταξιδεύοντας, για να κάνεις πολλά χλμ κάθε χρόνο (πάνω απο 20.000) κι επιθυμείς ν' αλλάζεις λάστιχα μιά στο χρόνο ή κάθε 15-16.000 χλμ, τότε και καύσιμα γλυτώνεις και πιθανούς μπελάδες αποφεύγεις και... "έχουμε όλοι μιά ωραία ατμόσφαιρα" χωρίς τον κίνδυνο παντόφλας απο τη σύζυγο, όταν ακούει οτι θα περάσουμε μιά βόλτα απ' το λαστιχά μας "γιά καφέ".

Θα με ενδιεφερε να γνωριζω αν το μπουσα του φιλου ειναι μαμισιο, η αν εχει φιλτρα, τελικα κλπ, οπως και τι εχει (αν εχει) το δικο σου. Αυτο οσον αφορα την συγκριση καταναλωσεων. Και το λεω γιατι το δικο μου που ειναι τελειως μαματο και 32bit-ο cpu βλεπω για τις ταχυτητες που λες, αρκετα λιγοτερο απο 15.5 λιτρα στα 200 χιλιομετρα και αν αρχιζεις να κανεις καγκουρεματα, παντα η καταναλωση ανεβαινει αρκετα.

Για τα λαδια επιμενω. Αλλαζε και στο μπουσα αν θες (οχι εσυ) λαδια καθε 12000 χμ. Νο προμπλεμο. Αν αντεχει το ΧΧ, αντεχει και το μπουσα. Το λαδι σιγουρα παντως δεν αντεχει! Στο καλλιτερο λαδι μετα απο 5000κμ το ιξωδες εχει πεσει στο μισο. Το τι λεει το μανιουλ σχετιζεται με πολιτικη των οικονομολογων της εταιριας και οχι των μηχανικων. Η χοντα ειδικα, εχει πολιτικη να δειχνει μεγαλα διαστηματα στα λαδια για πρεστιζ ποιοτητας. Η γιαμαχα κανει το ιδιο με τις βαλβιδες της.

menos
19/05/2012, 17:44
Η Honda (για το ΧΧ) γράφει στο μάνιουαλ κάθε 12.000χλμ. η ανα έτος (όποιο έρθει πρώτο).
Κάνω περίπου 5.000 - 6.000 χλμ. ανα έτος... η μηχανή κάθεται ενα 6μηνο λόγω παγετού του χειμερινούς μήνες..
Απλά αλλάζω τα λάδια κάθε Απρίλη.. μηχανή γουργουρίζει.. αφεντικό χαρούμενο.:wave2:

Greg61
19/05/2012, 17:57
Όταν πήγαμε μαζί τη βόλτα των 2.500+ χλμ, και τα δυό μηχανάκια ήταν απολύτως μαμίσια. Το μέν ΧΧ με περίπου 8.000 χλμ στο κοντέρ, το δέ busa με κάτι λιγότερα απο 3.000 χλμ όταν ξεκινήσαμε.

Για την κατανάλωση, λάβε υπ' όψιν οτι ήμασταν δικάβαλοι (με τις συζύγους) και φορτωμένοι με μπαγκάζια για 10ήμερη περιοδεία.
Όσοι ταξιδεύουν συχνά με τις γυναίκες τους, αντιλαμβάνονται τα περί φορτώματος. Ενδεικτικά αναφέρω -για τη συγκεκριμένη περιοδεία- οτι είχαμε τριβάλιτσο κι απο ένα μεγάλο σάκ-βουαγιάζ δεμένο με ιμάντες πάνω στην σχάρα της κεντρικής βαλίτσας.
Συνεπώς, η αυξημένη κατανάλωση που είχαμε σε σχέση μ' αυτήν ενός αναβάτη που ταξιδεύει μόνος του και χωρίς αποσκευές ταξιδίου, νομίζω πώς δικαιολογείται επαρκώς.

Για τα λάδια, έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις την άποψή σου. Το Hornet μου όμως, έχει διαφορετική άποψη απο τη δική σου.

Το ΧΧ δέν ήταν δικό μου. Ανήκε σε φίλο ναυτικό που στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ταξίδευε με το καράβι για κανα οχτάμηνο περίπου και, μου το παρέδωσε "προς φύλαξη" στο γκαράζ μου με γραπτή εξουσιοδότηση χρήσης του - για το φόβο τυχόν ελέγχων απο την τροχαία, κι όχι μόνο.

DrBig
19/05/2012, 18:03
Για τα λάδια, έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις την άποψή σου. Το Hornet μου όμως, έχει διαφορετική άποψη απο τη δική σου.

Αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα τι εχω γραψει θα δεις οτι δεν διαφωνω πουθενα με το χορνετ σου, με σενα διαφωνω! :D

Greg61
19/05/2012, 18:06
Αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα τι εχω γραψει θα δεις οτι δεν διαφωνω πουθενα με το χορνετ σου, με σενα διαφωνω! :D

:lol:

._

irinia
19/05/2012, 23:44
Τρεις λαλουν και δυο χορευουν.
Αν για σενα η συμπεριφορα σε ενα μηχανακι εξαντλειται στο θεμα φρενο-γκαζι παω πασο :lol:

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ.................??

Ποιός λαλεί καί ποιός χορεύει....??
Είπαμε ,άλλο μοτέρ τό ένα,άλλο τό Χάγια.
Είπαμε άλλιώς τά δίνει τά γκάζια τό ένα,
άλλιώς τό άλλο.
Είπαμε άλλιώς στρίβει τό ένα άλλιώς τό άλλο.
Είπαμε πιό τουριστάδικη θέση τό ένα κ.λ.π.....
ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...!!
Όσο γιά τήν άνάρτηση...??
Όσοι έβαλαν χέρι στό Χάγια,οί περισσότεροι τό ξαναπήγαν
στίς έργοστασιακές ρυθμίσεις.
τόσες σελίδες προσπαθώ νά έξηγήσω ότι είναι δύο τελείως διαφορετικά μηχανάκια,
καί σύ βλέπεις νά μιλάω μόνο γιά φρένα.........
Τέλος πάντων,ό καθένας λαλεί καί χορεύει όπως θέλει....

RAMMSTEIN
20/05/2012, 04:09
:wave2:
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ.................??

Ποιός λαλεί καί ποιός χορεύει....??
Είπαμε ,άλλο μοτέρ τό ένσ,άλλο τό Χάγια.
Είπαμε άλλιώς τά δίνει τά γκάζια τό ένα,
άλλιώς τό άλλο.
Είπαμε άλλιώς στρίβει τό ένα άλλιώς τό άλλο.
Είπαμε πιό τουριστάδικη θέση τό ένα κ.λ.π.....
ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...!!
Όσο γιά τήν άνάρτηση...??
Όσοι έβαλαν χέρι στό Χάγια,οί περισσότεροι τό ξαναπήγαν
στίς έργοστασιακές ρυθμίσεις.
τόσες σελίδες προσπαθώ νά έξηγήσω ότι είναι δύο τελείως διαφορετικά μηχανάκια,
καί σύ βλέπεις νά μιλάω μόνο γιά φρένα.........
Τέλος πάντων,ό καθένας λαλεί καί χορεύει όπως θέλει....

μα γιατι το λες αυτο?και το χχ εχει τρελο σουπερ ρυθμιζομενο μπροστινο με 52 ρυθμισεις:wave2:

irinia
20/05/2012, 07:55

μα γιατι το λες αυτο?και το χχ εχει τρελο σουπερ ρυθμιζομενο μπροστινο με 52 ρυθμισεις:wave2:

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΡΕ ΦΙΛΕ..................??

Τό ότι λέω πώς τά μηχανάκια έχουν μεταξύ τους .........
ΧΑΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Δέ φτάνει..??
Τό ή μέρα μέ τή νύχτα δέν περιγράφει..??
Έπειδή τόνισα ότι τά φρένα στό ΧΧ σέ σχέση πάντα
μέ τό Χάγια μας είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ,πείραξε..??
Τέλος πάντων ,ό φιλαράκος μας
πού άνοιξε τήν κουβέντα τό είδε χαλαρά τό θέμα
καί έμάς μάς έπιασε τό πατριωτικό μας..!!
Τό θέμα είναι πώς ότι καβαλάμε συνήθως τό κάνουμε φετίχ.
Καί όλοι νομίζουμε πώς τό δικό μας είναι τό καλύτερο.
Τό Χάγια πωλείται καί ψάχνω τουριστάδικο μηχανάκι.
Ένα μέ παρμπρίζ φλορέττας,όρθια θέση όδήγησης,
τόν συνοδηγό νά μή φρενάρει πάνω μου,καί νά παίρνει
καί δυό βαλίτσες πράμματα .
Νά πηγαίνει 250,νά μή χαλάει σάν BMW ,
νά μήν είναι 300 κιλά,καί νά μήν έχει άλυσσίδα.
ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ..??
Έχεις κάτι στό νού σου..??

DrBig
20/05/2012, 08:17
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΡΕ ΦΙΛΕ..................??

Τό ότι λέω πώς τά μηχανάκια έχουν μεταξύ τους .........
ΧΑΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Δέ φτάνει..??
Τό ή μέρα μέ τή νύχτα δέν περιγράφει..??
Έπειδή τόνισα ότι τά φρένα στό ΧΧ σέ σχέση πάντα
μέ τό Χάγια μας είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ,πείραξε..??
Καί όλοι νομίζουμε πώς τό δικό μας είναι τό καλύτερο.
Τό Χάγια πωλείται καί ψάχνω τουριστάδικο μηχανάκι.
Ένα μέ παρμπρίζ φλορέττας,όρθια θέση όδήγησης,
τόν συνοδηγό νά μή φρενάρει πάνω μου,καί νά παίρνει
καί δυό βαλίτσες πράμματα .
Νά πηγαίνει 250,νά μή χαλάει σάν BMW ,
νά μήν είναι 300 κιλά,καί νά μήν έχει άλυσσίδα.
ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ..??
Έχεις κάτι στό νού σου..??

Υπερβαλεις!

Εγω για παραδειγμα τα βρισκω και τα δυο παραλλαγες σε'ενα θεμα. Το ενα ειναι λιγο σπορ, το αλλο λιγο πιο τουρινγκ, και τα δυο στριβουν και τα δυο ταξιδευουν, αλλοι βρισκουν το ενα πιο ανετο, αλλοι το αλλο, αλλοι βρισκουν το ενα πιο στριφτερο, αλλοι το αλλο και παει λεγοντας. Δεν ειναι πια τοσο διαφορετικα οσο το παρουσιαζεις.
Η μονη ουσιαστικη τους διαφορα ειναι οτι το ΧΧ το καβαλας και φευγεις, ενω το μπουσα πρεπει να καταλαβαινεις 5 πραγματα απο αναρτησεις, γιατι αν δε ξερεις καταληγεις στις εργοστασιακες ρυθμισεις οι οποιες απλα δεν δουλευουν, οσο κι αν επιμενεις οτι δουλευουν.
Πιο απλα δεν γινεται. :wave2:

menos
20/05/2012, 09:34
Καί όλοι νομίζουμε πώς τό δικό μας είναι τό καλύτερο
Όταν έχεις δώσει χρήμα, σίγουρα θα αποδείξεις οτι πετάει κιόλας!:D

Το ενα ειναι λιγο σπορ, το αλλο λιγο πιο τουρινγκ, και τα δυο στριβουν και τα δυο ταξιδευουν, αλλοι βρισκουν το ενα πιο ανετο, αλλοι το αλλο, αλλοι βρισκουν το ενα πιο στριφτερο, αλλοι το αλλο και παει λεγοντας.
Μια κόντρα εταιρειών και αναβατών που πάντα θα παίζει.. στα επόμενα χρόνια, άλλα ονόματα, άλλων εταιριών και άλλων αναβατών θα πάρουν τη θέση μας σε αυτές τις συζητήσεις.
A never ending story. :wave2:

irinia
20/05/2012, 10:49
Υπερβαλεις!

Εγω για παραδειγμα τα βρισκω και τα δυο παραλλαγες σε'ενα θεμα. Το ενα ειναι λιγο σπορ, το αλλο λιγο πιο τουρινγκ, και τα δυο στριβουν και τα δυο ταξιδευουν, αλλοι βρισκουν το ενα πιο ανετο, αλλοι το αλλο, αλλοι βρισκουν το ενα πιο στριφτερο, αλλοι το αλλο και παει λεγοντας. Δεν ειναι πια τοσο διαφορετικα οσο το παρουσιαζεις.
Η μονη ουσιαστικη τους διαφορα ειναι οτι το ΧΧ το καβαλας και φευγεις, ενω το μπουσα πρεπει να καταλαβαινεις 5 πραγματα απο αναρτησεις, γιατι αν δε ξερεις καταληγεις στις εργοστασιακες ρυθμισεις οι οποιες απλα δεν δουλευουν, οσο κι αν επιμενεις οτι δουλευουν.
Πιο απλα δεν γινεται. :wave2:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ...........ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...:lol:

Προσωπικά δέ μπήκα στόν κόπο νά ρυθμίσω άναρτήσεις,στό παλιό πού τό πείραζα
δέν κατάλαβα καί πολλά,έρασιτέχνης καί ψιλικάγκουρας.
Μπαίνοντας όμως μέσα στό www.hayabusa.gr διάβασα διάφορα άπό προσωπικές
έμπειρίες κατόχων πού προσπαθούσαν νά ρυθμίσουν τίς άναρτήσεις άπό τά μηχανάκια τους.
Μιά λοιπόν καί δέν τό κατείχα τό σπόρ.....ΧΟ, ΧΟ.....
είδα άνθρώπους 60 κιλών νά ρυθμίζουν τό ίδιο μέ άλλους τών 100 κιλών.
Έπίσης είδα κάποιους νά ρυθμίζουν γιά κλειστό στροφιλίκι μέ μικρή τελική,
καί άλλους νά λένε ότι κουνάει στά πολλά στόν άπαράδεκτο Έλληνικό δρόμο.
Είδα άλλους νά ψάχνονται μέ τίς κορώνες τών έλαστικών κ.λ.π....κ.λ.π......
Κατέληξα λοιπόν στό ότι γιά νά βάλεις χέρι στίς άναρτήσεις θέλει πολλή δουλειά,
καί μόλις τό έτοιμάσεις τελειώνει ό δρόμος γιά τόν όποίο τό έτοίμασες,
καί ξανά άπό τήν άρχή διότι π.χ. όλα άνατρέπονται άν βάλεις έπάνω
καί δεύτερο άτομο.....!!
Άποφάσισα λοιπόν νά άφήσω τίς άναρτήσεις μου στίς έργοστασιακές ρυθμίσεις.
Κριτήριο άπόλυτο.....??
Διαλέγεις μιά καλή μέρα χωρίς άέρα,τό πλακώνεις στρίβεις μέ 200-220 καί τό
τερματίζεις στά 300 σέ καλό όδόστρωμα.
Άν έχεις καλό έλαστικό,.............ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΡΟΥΠΙ,διαβάζει τό δρόμο
τόσο καλύτερα όσο άνεβαίνουν τά χιλιόμετρα,κολλάει κάτω σά νάσαι σέ μαγικό χαλί.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
Όσο γρήγορα περνάνε τά κολωνάκια μπροστά σου,τόσο κολλάει κάτω
λόγω τής τρομερής άεροδυναμικής σχεδίασης πού έχει καί σού δίνει τρομερή
αίσθηση σιγουριάς...!!
ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ.
Αύτό πού όλοι κοροιδεύετε είναι τό μεγάλο του άτού,ή άεροδυναμική του.
Μετρημένο σέ σήραγγα βρέθηκε ότι τό παλιό Χάγια είχε καλύτερη άεροδυναμική
άπό τό νέο ZZR..!!
Γιά πού νά σετάρω λοιπόν άναρτήσεις,γιά Μπράλο..??,γιά τό άνοιχτό στροφιλίκι
πρίν τή Λαμία στόν Άλμυρό καί τήν Ύλίκη..??γιά τίς εύθείες τίς τρελλές τής Λάρισας..??
Αύτοί πού τό παρήγαγαν τό μηχανάκι,μάλλον ξέρουν καλύτερα καί τό έτοίμασαν
προφανώς γιά μέση χρήση..!!

menos
20/05/2012, 11:19
Όσο γρήγορα περνάνε τά κολωνάκια μπροστά σου,τόσο κολλάει κάτω
λόγω τής τρομερής άεροδυναμικής σχεδίασης πού έχει καί σού δίνει τρομερή
αίσθηση σιγουριάς...!!
ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ.
χαχαχαχαχαχαχα... ok ok:a9:

irinia
21/05/2012, 19:48
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ............

Όσο προλάβω άκόμα.....πάνε καί τά 56 σέ λίγο..!!
Άντιλαμβάνεσαι,είναι όπως λέμε,ξεμωράθηκε ό γέρος
καί κοιτάει τό τεκνό......
Δείξε λοιπόν κατανόηση.........εύχαριστώωωωωωωω

DrBig
21/05/2012, 20:11
Γιά πού νά σετάρω λοιπόν άναρτήσεις,γιά Μπράλο..??,γιά τό άνοιχτό στροφιλίκι
πρίν τή Λαμία στόν Άλμυρό καί τήν Ύλίκη..??γιά τίς εύθείες τίς τρελλές τής Λάρισας..??
Αύτοί πού τό παρήγαγαν τό μηχανάκι,μάλλον ξέρουν καλύτερα καί τό έτοίμασαν
προφανώς γιά μέση χρήση..!!

Αν τις σεταρεις καλα και σωστα, παντου θα δουλευουν καλα και σωστα.
Μακαρι να ησουν Αθηνα να μπορουσα να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω.
Παρεπιπτωντως, ποσα κιλα εισαι?

irinia
21/05/2012, 21:17
100..............

Γράψε νά δοκιμάσω,ποτέ μή λές ποτέ...!!
THANK YOU

Πάντως κάτι Άθηναίους πού είδα νά τά σετάρουν στό μοτέρ.....
είδα καί νά τά παίρνουν στό χέρι....
Βέβαια ή άνάρτηση είναι άλλο πράμμα.
Δέν παθαίνει τίποτε,τό πολύ πολύ νά σέ κουνήσει λίγο.
Γράψε μου ρυθμίσεις καί πές μου πιέσεις έλαστικών
καί τί κάνω όταν έχω συνοδηγό +70 κιλά...!!

Ichigo
21/05/2012, 22:20
100..............

THANK YOU

Στο θέμα των αναρτήσεων πάντα ξεκινάς να ρυθμίζεις χρησιμοποιώντας "υπερβολικές", δλδ από το ένα άκρο στο άλλο ρυθμίσεις και όχι σκαλί σκαλί, μέχρι να βρεις τι σου ταιριάζει. Καταλαβαίνεις ποιο γρήγορα τι πάιζει. Αυτό θα πρεπε να το ξέρεις πολύ καλύτερα απο πολλούς εφ όσον λες πως έχουν περάσει τόσα μηχανάκια από τα χέρια σου. Εδώ το ξέρω εγώ που είμαι άπειρος σε σχέση με πολλούς εδώ μέσα. Αλοίμονο αν περιμένεις από το manual τις ρυθμίσεις για κάθε περίπτωση οι οποίες μπορεί να μη σου ταιριάζουν κιόλας! :wave2:

menos
21/05/2012, 22:40
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ............

Όσο προλάβω άκόμα.....πάνε καί τά 56 σέ λίγο..!!
Άντιλαμβάνεσαι,είναι όπως λέμε,ξεμωράθηκε ό γέρος
καί κοιτάει τό τεκνό......
Δείξε λοιπόν κατανόηση.........εύχαριστώωωωωωωωΠάντα με σεβασμό στον συνάδελφο αναβάτη και με δόση χιούμορ & σαρκασμού για να κρατάμε το thread στο επίπεδο που το αρμόζει..:beer:

kostas777
21/05/2012, 22:42

αυτό, το νόημα του thread τούτου http://www.youtube.com/watch?v=elCIgXha-Fw

απ'την αρχή το έχω βάλει, αλλά χαμπάρι :eek::p

devil's animal
21/05/2012, 23:06

αν το στριβεις καλα το μηχανακι, ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ τις αναρτησεις...
η τουμπα καραδοκει...ειτε ειναι ανοιχτες με 220+ που εγραφες πιο πριν, ειτε κλειστες με 60χλμ..

δεν ειναι τοσο απλο να πειραζεις αναρτησεις. παιζει με τα κιλα, παιζει με τον συνεπιβατη και παιζει και με τον τροπο οδηγησης...

και ακομα και αν σεταρεις να μην πας σε καποιο αγνωστο δρομο για να δοκιμασεις...πρεπει να ξερεις το οδοστρωμα (αν εχει γκριπ καλο, λακουβες, κλπ) και φυσικα να προσεξεις και τις πιεσεις των ελαστικων...

my 2 cents..

DrBig
22/05/2012, 07:04
100..............

THANK YOU

Να σου μεταφερω τις δικες μου ρυθμισεις δεν γινεται γιατι εχω το gen1 και εσυ το gen2.
Παντως, ειμαι 90-95 κιλα περιπου και εχω κανει τα εξης:
1) Εβαλα αμορτισερ πισω απο gen2 με +3 στην αποσβεση, +4 στην συμπιεση (απο τις στοκ ρυθμισεις) και sag μηχανης (χωρις αναβατη 5mm). Με μενα πανω το sag ειναι περιπου 25mm.
2) Ελατηρια μπροστα 100ρια (απο 85 μαμα) και -4 αποσβεση απο τερμα σκληρο, +4 συμπιεση απο τερμα μαλακο και μια μονο στροφη στην προφορτιση. Λαδια μπροστα 10ρια. Το sag μπροστα αν θυμαμαι καλα ειναι 50mm με αναβατη (εμενα).

Ολα αυτα μου στοιχισανε 240 ευρω. 100 για το αμορτισερ και 140 για ελατηρια (WP) και λαδια με τοποθετηση. Το αμρτισερ πισω υποτιθεται οτι εχει 20,000κμ και ειναι απο μοντελο 09. Εχω λαστιχα Μ5 sportec και μαμα εξατμισεις. Πιεσεις 42 μπρος-πισω. Με συνεπιβατη δεν εχω δοκιμασει σ'αυτες τις ρυθμισεις, αλλα θα αφηνα το μπροστινο ως εχει και θα δοκιμαζα σε πρωτη φαση +1 (η +2) στην αποσβεση επαναφορας πισω και σε δευτερη +1 η +2 στην συμπιεση. Αν παλι δεν ημουνα ευχαριστημενος θα εδινα και προφορτιση 1-2 στροφες.

Το αποτελεσμα παντως ειναι η μερα με την νυχτα. Νοιωθω την μηχανη απολυτα δεμενη, το μπρος και το πισω μερος δουλευουν αρμονικα μεταξυ τους, στριβει πολυ πιο γρηγορα και σε γενικες γραμμες συμπεριφερεται σαν ενα ωραια στημενο 'μεγαλο' χιλιαρι, χωρις να εχει συμβιβαστει καθολου (το αντιθετο μαλιστα) η ευσταθεια της.

irinia
22/05/2012, 07:42
Να σου μεταφερω τις δικες μου ρυθμισεις δεν γινεται γιατι εχω το gen1 και εσυ το gen2.
Παντως, ειμαι 90-95 κιλα περιπου και εχω κανει τα εξης:
1) Εβαλα αμορτισερ πισω απο gen2 με +3 στην αποσβεση, +4 στην συμπιεση (απο τις στοκ ρυθμισεις) και sag μηχανης (χωρις αναβατη 5mm). Με μενα πανω το sag ειναι περιπου 25mm.
2) Ελατηρια μπροστα 100ρια (απο 85 μαμα) και -4 αποσβεση απο τερμα σκληρο, +4 συμπιεση απο τερμα μαλακο και μια μονο στροφη στην προφορτιση. Λαδια μπροστα 10ρια. Το sag μπροστα αν θυμαμαι καλα ειναι 50mm με αναβατη (εμενα).

Ολα αυτα μου στοιχισανε 240 ευρω. 100 για το αμορτισερ και 140 για ελατηρια (WP) και λαδια με τοποθετηση. Το αμρτισερ πισω υποτιθεται οτι εχει 20,000κμ και ειναι απο μοντελο 09. Εχω λαστιχα Μ5 sportec και μαμα εξατμισεις. Πιεσεις 42 μπρος-πισω. Με συνεπιβατη δεν εχω δοκιμασει σ'αυτες τις ρυθμισεις, αλλα θα αφηνα το μπροστινο ως εχει και θα δοκιμαζα σε πρωτη φαση +1 (η +2) στην αποσβεση επαναφορας πισω και σε δευτερη +1 η +2 στην συμπιεση. Αν παλι δεν ημουνα ευχαριστημενος θα εδινα και προφορτιση 1-2 στροφες.

Το αποτελεσμα παντως ειναι η μερα με την νυχτα. Νοιωθω την μηχανη απολυτα δεμενη, το μπρος και το πισω μερος δουλευουν αρμονικα μεταξυ τους, στριβει πολυ πιο γρηγορα και σε γενικες γραμμες συμπεριφερεται σαν ενα ωραια στημενο 'μεγαλο' χιλιαρι, χωρις να εχει συμβιβαστει καθολου (το αντιθετο μαλιστα) η ευσταθεια της.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ............ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

Έχεις κάνει μία δοκιμαστική μείξη.......
Άλλά άφού είσαι καλά....
Εύχαριστώ γιά τή βοήθεια.

DrBig
22/05/2012, 07:51
ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ............ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

Έχεις κάνει μία δοκιμαστική μείξη.......
Άλλά άφού είσαι καλά....
Εύχαριστώ γιά τή βοήθεια.

Αν δεν κανω λαθος, οι μονες διαφορες στα gen1&2 ειναι στις αναρτησεις και το κινητηρα, πρεπει να εχουμε το ιδιο πλαισιο. Οποτε ειναι πολυ πιθανο στο δικο μου και το δικο σου η γεωμετρια να ειναι πολυ κοντα, δεδομενου οτι εχουμε ακριβως το ιδιο αμορτισερ και παρομοιας σκληροτητας ελατηρια μπροστα. Εσυ πρεπει να εχεις 95ρια.
Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις. 5 λεπτα υποθεση ειναι και πληρως αναστρεψιμη.

ego_o_idios
22/05/2012, 11:17

patriotaki (to leo giati imaste ke oi dio kritikoi. aftos kinimatografou ke ego texnis....:lol:) lipon mixanakia gia tin kafeteria exo exo to solex mou me ta krosia sto timoni ke to kala8i mprosta se kokino metaliko xroma ke lipa milame gia mounopagida...oles 8ene volta leme... meta exo afto

ego_o_idios
22/05/2012, 11:21
opios to matiasi skata sta moutra tou tou pousti...
gia ka8ara proliptikous logous..:lol:

ala afto mou exi ksilosi tous omous ke mou exi rimaksi ton afxena den mporo alo na pigeno ef8niki me dafto
8elo anesi leme mia parmpriza na min kounai to kefali mou san ekremes ke sfirane ta aftia mou apo ton aera
ke min mou milas emena san na ime kana asxeto sxoliaropedo
ego o idios se moua i afentomoutsounara mou ksero poli kala ti 8elo ke ti na to kano
ala den me afinoun na skotono an8ropous apagorevete i an8ropoktonia akous i kompleksikoi tous pirazi

nikos_abel
22/05/2012, 11:37
8elo anesi leme mia parmpriza na min kounai to kefali mou san ekremes ke sfirane ta aftia mou apo ton aera

:a13::a13::a13::a13:
258937

ego_o_idios
22/05/2012, 16:21
:a13::a13::a13::a13:
258937

filaraki den exo oreksi alios tin malakia sou 8a tin espaga me ton gkasma ke 8a tin ekana prosanama gia to tzaki:lol:

4400 axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:lol:

dino 2000 se enan alvano na se ksekani na isixasoume ke apo tin savoura sou pou 8es gia aftin tin mpourda 4400 axaxaxaxaxa
8es na sou dikso ti mixanares pernis me afta ta lefta ke pas ke taksidi eksoteriko

ante xazemene:lol:

nikos_abel
22/05/2012, 18:55
filaraki den exo oreksi alios tin malakia sou 8a tin espaga me ton gkasma ke 8a tin ekana prosanama gia to tzaki:lol:

4400 axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:lol:

dino 2000 se enan alvano na se ksekani na isixasoume ke apo tin savoura sou pou 8es gia aftin tin mpourda 4400 axaxaxaxaxa
8es na sou dikso ti mixanares pernis me afta ta lefta ke pas ke taksidi eksoteriko

ante xazemene:lol:
Άμα είναι να δώσω δυο χιλιάρικα να αγοράσω μηχανάκι και άλλα τόσα για να αλλάξω τα πάντα εκτός απο το πλαίσιο, έτσι ξέρω και γω να βρίσκω.

Μουαχαχα. (δεν έχει εμότικον το κουνιστό)

ego_o_idios
22/05/2012, 19:10
Άμα είναι να δώσω δυο χιλιάρικα να αγοράσω μηχανάκι και άλλα τόσα για να αλλάξω τα πάντα εκτός απο το πλαίσιο, έτσι ξέρω και γω να βρίσκω.

Μουαχαχα. (δεν έχει εμότικον το κουνιστό)

epidi kanis ton eksipno oriste ti 8eli afto to mixanaki?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2041799/

xara 8eou ine...

nikos_abel
22/05/2012, 19:40
epidi kanis ton eksipno oriste ti 8eli afto to mixanaki?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2041799/

xara 8eou ine...

Ρε ππρα, πόσο καιρό το έψαχνες για να το έχεις έτοιμο για μια τέτοια περίπτωση; :lol:

ego_o_idios
22/05/2012, 19:51
Ρε ππρα, πόσο καιρό το έψαχνες για να το έχεις έτοιμο για μια τέτοια περίπτωση; :lol:

file mou to kalo egklima 8eli organosi...:lol::lol:

irinia
26/05/2012, 08:06
ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ...............

Τό θέμα......

LOUKILOUK
26/05/2012, 12:27
ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ...............

Τό θέμα......

...καιρό τώρα...
Τελικά τι αποφάσισες να πάρεις για τα ταξίδια σου;

teogtp
26/05/2012, 12:36
Μετα το ατυχημα μαλλον αυτο....

259531

:bawl:

irinia
26/05/2012, 13:16
...καιρό τώρα...
Τελικά τι αποφάσισες να πάρεις για τα ταξίδια σου;

ME ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ................

Άν δώσω τό Χάγια μάλλον GTR,
Έρχεται όμως και τό νέο FJR άν
μάς πιάσει χειμώνας.....
Έκτός κι άν τήν κάνω γιά κανένα
μαστόδοντο,άλλά χλωμό τό βλέπω,
260 κιλά καί στήσιμο on-off...??
Έχω καί τό 1000 τό καβασάκι στό μυαλό μου
μπερδεμένος είμαι γιά χιλιοστή φορά.
Άν άποφάσιζα πάντως μέ γνώμονα
τήν άνεση,τήν ποιότητα στό ταξίδι καί
τήν όδική συμπεριφορά θά έπαιρνα
τό RT-1200 τό bmw..!!
Kαί έλαφρύ καί σούπερ ταξιδιάρικο,
καί φοβερή όδική συμπεριφορά γιά τέτοιο
μηχανάκι...........ΑΛΛΑ.........
ΦΟΒΑΜΑΙ..........είναι bmw,φοβάμαι μή μού
τά κάνει τούμπανο καί δέν άντέχω τώρα
στά γεράματα..!!

DrBig
26/05/2012, 13:29
ME ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ................
Άν δώσω τό Χάγια μάλλον GTR,

εχεις δοκιμασει πιο ψηλα κλιπον στο μπουσα?
Δουλευουν πολυ καλα χωρις να θυσιαζεις τιποτα.

irinia
26/05/2012, 13:43
εχεις δοκιμασει πιο ψηλα κλιπον στο μπουσα?
Δουλευουν πολυ καλα χωρις να θυσιαζεις τιποτα.

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ........................

Βαρέθηκα νά σκύβω,κι ό δεύτερος..??
Θέλω όρθιο πράμμα πλέον.

ego_o_idios
26/05/2012, 15:15
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ........................

Βαρέθηκα νά σκύβω,κι ό δεύτερος..??
Θέλω όρθιο πράμμα πλέον.

ama 8es or8io ftiaxno ena alo gsxr pou exo streetfighter gia pes mpas ke se ftiaso magka

ego_o_idios
26/05/2012, 15:19
den ksero an vlepis afto to mavridero mixanima aristera exi doulia akoma ala...

ego_o_idios
26/05/2012, 15:22
lipon filoi afou akousa prosektika oles tis anoisies pou ipate ola afta ta kompleksika logia apo katoxous mi antikimenikous opos panta:lol:

ke epidi paralila milisa me sovarous motosikletistes tou eksoterikou
ke merikous elines pou kamia sxesi den exoun me mixanovious tou internet
apofasisa ke pira ine zitima oron na to exo afto se alo xroma

ego_o_idios
26/05/2012, 15:29
ke epidi iste stokoi ke epilegete mixanes me vasi ta teleftea montelakia san tis barby:lol:

afto to mixanima lipon to vriskis ftina giati den exi zitisi
exi ftina antalaktika aksesouar ke meta
exi megali antoxi san kataskevi oloi lene ke ipan den spai den xalai
ine idaniko gia fortoma me samaria i valitses den keei ine ikonomiko exi xamila teli ke asfalia logo kivikon

ke taksidevis pantou aneta me 180-200 xililmetrakia ine elafri ala treno ston dromo
den ine gia mesa stin poli oute gia kontres ala sta apaftaria mas
ke oudemia sxesi exi me kavasakia 1100 me tritous kilindrous ke lipa exi diaforetiko alo moter

den aneferete pou8ena kanena ilektriko provlima kanena mixaniko provlima ladia ke venzini 8eli
ke figame

ke epidi exo mia kolara na.... vrika ena me liga xiliometra louloudi

a ke na min ksexaso iste oloi asxetoi:lol:
ke oi mixanovioi ine sto dromo oxi sto internet sto internet ine ipaliloi me mixanakia pou diavazoun gia mixanes:lol::lol::lol:

irinia
26/05/2012, 16:33
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ...!!

Έν πάσει περιπτώσει,διάλεξες όντως ένα μηχανάκι άθραυστο.
Κάποτε είχα ένα τέτοιο κόκκινο καί όταν άνοίξαμε τό τεπόζιτο
γιατί ντεμέκ δέν πήγαινε βρήκαμε τό μισό μέ νερό μέσα.
Τό γαμημένο ταξίδευε καί μέ νερό, μιλάμε γιά τέτοιο καρμπ.
Είναι γρήγορο,πρόσεχε το διακοσαρίζει γιά πλάκα.
Τώρα στό στροφιλίκι έ,έχω δεί καί πολύ καλύτερα,τό ίδιο
καί στά φρένα...!!
ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ,μέ τίποτε...!!
Καί πάει καλά καί μέ δεύτερο πίσω.
Άν τό πάρεις πάνω άπό 1300-1500 εύρώ...........
ΣΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ,μή πώ καί τόν προστάτη..!!
Δέν πουλάει δέν πουλιέται μέ τίποτε,έγώ δέν θά έδινα πάνω
άπό χίλια εύρώ.
Λάδια ,φίλτρα,άλυσσίδα γρανάζια λάστιχα νά σού πάει 1500.
Καί 60-70 ή μεταβίβαση είσαι καλά.
Τό μηχανάκι δέν είναι άφρικα,γιά βαλούτες.
Έχει γκάζι,ούτε γιά κωλόγριες είναι.
Πάρτο όμως γιατί μάς τρέλλανες νά παίρνω σειρά νά δούμε τί θά
κάνουμε μέ μένα......

LOUKILOUK
26/05/2012, 17:20
Άντε καλοτάξιδο και αγραντζούνιστος...
Για τα υπόλοιπα που λες... στ @ρχίδι@ μας.... που θα έλεγες και esi o idios...
:bawl::wave2:

DrBig
26/05/2012, 18:32
νά παίρνω σειρά νά δούμε τί θά
κάνουμε μέ μένα......

Εσυ αν δεν μαθεις να φερνεις ενα μηχανακι στα μετρα σου, θα αλλαζεις καθε τρεις και λιγο :p
Παντως ειπες και κατι σωστο πριν, GTR η Z1000SX, η και τα δυο αν σε περνει :beer:

spyrakos35
26/05/2012, 19:59
exi megali antoxi san kataskevi oloi lene ke ipan den spai den xalai

αν λες αλήθεια οτι πήρες αυτό (μακραν το πιο τριμπούρδελο 600 από όλες τις απόψεις, αλλά ρώτησες λες), καλή σου τύχη......

ego_o_idios
26/05/2012, 20:29
αν λες αλήθεια οτι πήρες αυτό (μακραν το πιο τριμπούρδελο 600 από όλες τις απόψεις, αλλά ρώτησες λες), καλή σου τύχη......

file oti ke na les ise elinas....:lol::lol:

spyrakos35
26/05/2012, 20:37
file oti ke na les ise elinas....:lol::lol:

τιμή μου..... (http://www.youtube.com/watch?v=fucQ0taJKe4) :bawl:

ego_o_idios
26/05/2012, 20:39
τιμή μου..... (http://www.youtube.com/watch?v=fucQ0taJKe4) :bawl:

kala douleve tora na ta matsosi i mergkel ke otan katalavis oti ise to poutanaki tis ksana ela na doume ti tim exis...:lol::lol:

ama pianis 1 euro to kilo kala 8a ine...:lol::lol:

spyrakos35
26/05/2012, 20:48
..... ela na doume ti tim exis...:lol::lol:

cosmote έχω...:wave2:

McTalas
27/05/2012, 14:10
lipon filoi afou akousa prosektika oles tis anoisies pou ipate ola afta ta kompleksika logia apo katoxous mi antikimenikous opos panta:lol:

ke epidi paralila milisa me sovarous motosikletistes tou eksoterikou
ke merikous elines pou kamia sxesi den exoun me mixanovious tou internet
apofasisa ke pira ine zitima oron na to exo afto se alo xroma

re afro,re si, afto ine palio...!!!!

ante re kai...

kalotaxido :lol:
kalostrifto :lol:
na to xaris oso toy apomeni psixi :lol:

menos
28/05/2012, 08:17
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ego_o_idios
28/05/2012, 22:38
re afro,re si, afto ine palio...!!!!

ante re kai...

kalotaxido :lol:
kalostrifto :lol:

palio ala kotsonato amasito file kamia sxesi me to 600araki pou kavalas pou exi imerominia likseos ke ine ke petamena lefta ola ta kenouria...

Drangu
16/06/2012, 03:56
παρε παρε