PDA

View Full Version : ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ

LIBANEZOS
24/04/2012, 16:09
ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗς V STROM 650 K7 KAI ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΙΒΟ. ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤ Ο ΣΦΑΚΙΑ.... ΖΗΤΑΕΙ 400 ΕΥΡΩ :eyepop: :cry:

Viper4
25/04/2012, 00:10
Φίλε μου δυστυχώς το 400άρι δεν το γλυτώνεις... Αν είχες τουλάχιστον το εφεδρικό κλειδί θα μπορούσες να το αντιγράψεις με χαμηλό σχετικά κόστος.
Αλλά από την στιγμή που δεν έχεις κανένα από τα δύο θα πρέπει να παραγγείλεις, συνεργάζονται και με imobilizer αυτά και τα χρεώνουν πάρα πολύ ακριβά!

georgio
25/04/2012, 13:07
Δεν γίνεται να πάρει κλειδί από τη Suzuki, να πάει σε κλειδαρά να του το κόψει βάσει της κλειδαριάς και μετά αφού θα έχει κλειδί που ξεκλειδώνει τις κλειδαριές του να πάει πάλι στη Suzuki να του το προγραμματίσει για το immobilizer βάσει του κωδικού;

turogalos
25/04/2012, 13:14
Απ'αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει, είναι ότι για τον προγραμματισμό ζητάνε τα τρελά λεφτά. Στα αυτοκίνητα που έχω ενδιαφερθεί, πάει 100-150€ για το κλειδί, ψίχουλα για την κοπή και άλλα 150-200€ για τον προγραμματισμό.

OldMan
25/04/2012, 13:26
ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗς V STROM 650 K7 KAI ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΙΒΟ. ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤ Ο ΣΦΑΚΙΑ.... ΖΗΤΑΕΙ 400 ΕΥΡΩ :eyepop: :cry:
Μια πένσα - κόφτης (μετριας ποιότητας) κάνει γύρω στα 10-15 ευρώ..

Ένα κατσαβίδι Gr-z γύρω στα 6-8 ευρώ

Ένα πλαγιοτσίμπιδο γύρω στα 15 ευρώ

(την μονωτική ταινία θα σου την κάνουν δώρο)

sniper
25/04/2012, 13:32
Υποθέτω ότι τα 400€ είναι και για την καινούργια μονάδα immo που θα μπεί μαζί με τα καινούργια κλειδιά.. Σόρρυ μαν, έχασες...

agamoi-thytai
25/04/2012, 15:24
Βάλε τον συναγερμό που έχω βάλει εγώ και παράτα το κλειδί.
Δεν χρειάζομαι κλειδί πλέον για να βάλω μπροστά.

Το μόνο πρόβλημά σου θα είναι η σέλα.

DimChios
25/04/2012, 15:28
Βάλε τον συναγερμό που έχω βάλει εγώ και παράτα το κλειδί.
Δεν χρειάζομαι κλειδί πλέον για να βάλω μπροστά.

Το μόνο πρόβλημά σου θα είναι η σέλα.

:cry::cry::cry:

LIBANEZOS
25/04/2012, 18:27
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

1. Το ευχάριστο για μένα :D είναι ότι βρέθηκαν καταρχάς το κύριο κλειδί (μετά του τηλεχειριστηρίου του συναγερμού) και αναζητείται το εφεδρικό άρα είμαι πλέον σε καλύτερη κατάσταση :a014:

2. Τώρα όσο αφορά το θέμα κλειδί και δημιουργία αντιγράφου:
α. Κατόπιν τ/φ επικοινωνίας με ΣΦΑ...(ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) "ακούσατε ακούσατε" μου είπαν ότι η εν λόγω μηχανής V-STROM DL650A K7-K11 ΔΕΝ διαθέτει IMMOBILIZER και μπορώ να βγάλω αντίγραφο οπουδήποτε (κλειδαρά) και αν θέλω μπορώ να πάρω κλειδί-μήτρα από εκεί και να πάω. Σε ερώτηση τι ρόλο παίζει το ΚEY NUMBER που μου δόθηκε μαζί με τα 2 κλειδιά η απάντηση είναι ότι δεν έχει κάποιο λόγο :eek: :eyepop::a31:
β. Έστειλα email σε ΣΦΑ.. για να λάβω επίσημη απάντηση σε ότι αφορά το θέμα αυτό και λαμβάνοντας υπόψη ότι στο OWNER'S MANUAL αναφέρεται ότι για αντικατάσταση του κλειδιού θα πρέπει να παρέξω το KEY NUMBER και όχι κάτι άλλο (κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα αμάξια). Σκοπεύω να συνεχίσω μέχρι την SUZUKI για να πάρω οριστική απάντηση αν δεν είναι πειστική η απάντηση του αντιπροσώπου.
3. Θα ήθελα αν κάποιος έχει επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τα παραπάνω να ενημερώσει το παρόν θέμα ώστε να μην πέφτουμε σαν ζώα στην παγίδα που μας στήνουν οι κάθε λογής αντιπρόσωποι

McTalas
26/04/2012, 14:56
Οι ασφαλιστικες δεν παρεχουν καληψη αμα χασεις τα κλειδια??

sniper
26/04/2012, 15:10

Αν πληρώνεις ασφάλιστρο για την αφηρημάδα, ναι.

chr1s_86
26/04/2012, 15:15

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο... Γνωστός με v-strom είχε χάσει το κλειδί σε βόλτα και η οδική δεν ερχόταν για αυτό το λόγο! Στο τέλος τους είχε πει ότι έσκασε το λάστιχο για να έρθουν... :hmm:

LIBANEZOS
01/05/2012, 21:13
ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κύριοι η επίσημη απάντηση από τον αντιπρόσωπο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ η όποια πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν άμεση και εμπεριστατωμένη είναι η ακόλουθη:
α. ΔΕΝ υπάρχει immobilizer (άρα οι περισσότεροι εδώ όπως και εγώ, έχουμε πλήρη μεσάνυχτα και γράφονται αρλούμπες και ανακρίβειες)
β. Αντικλείδι είναι δυνατόν να παραχθεί από έναν κλειδαρά μετά την παραλαβή ενός άκοπου κλειδιού (μήτρα) από την αντιπροσωπεία ή τον κλειδαρα, με:
(1) αντιγραφή ενός υπάρχοντος κλειδιού
(2) παρέχοντας τον πενταψήφιο κωδικό που χορηγήθηκε με την αγορά

Υστερόγραφο:
Πολύ παραπληροφόρηση πέφτει από πολλούς ειδικούς και μη :a31:

viper1
02/05/2012, 05:12

www.ebay.co.uk

harris_x
02/05/2012, 08:14
www.ebay.co.uk
Το πρόβλημα λύθηκε, ρίχνουμε και μια ματιά στο τι έχει γραφτεί :winka:

McTalas
02/05/2012, 09:01
ενταξει μωρε πως κανετε ετσι, απωλεια εγγραφων λεει, εγω το εκανα απωλεια κλειδιων γιατι ειμαι μαγκας και καραμπουζουκλης!
:lol:

Da.Vintage
08/05/2012, 09:18
ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κύριοι η επίσημη απάντηση από τον αντιπρόσωπο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ η όποια πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν άμεση και εμπεριστατωμένη είναι η ακόλουθη:
α. ΔΕΝ υπάρχει immobilizer (άρα οι περισσότεροι εδώ όπως και εγώ, έχουμε πλήρη μεσάνυχτα και γράφονται αρλούμπες και ανακρίβειες)
β. Αντικλείδι είναι δυνατόν να παραχθεί από έναν κλειδαρά μετά την παραλαβή ενός άκοπου κλειδιού (μήτρα) από την αντιπροσωπεία ή τον κλειδαρα, με:
(1) αντιγραφή ενός υπάρχοντος κλειδιού
(2) παρέχοντας τον πενταψήφιο κωδικό που χορηγήθηκε με την αγορά

Υστερόγραφο:
Πολύ παραπληροφόρηση πέφτει από πολλούς ειδικούς και μη :a31:

Όντως το Vstrom δεν έχει immobilazer και μπορείς να βγάλεις ένα απλό κλειδί πολύ φθηνα δεν είναι ανάγκη να πάρεις το κλειδί απο την αντιπροσωπεία εκτός αν σε χαλάει το λουκ!
Γι αυτό τα Vstrom χρειάζονται οπωσδήποτε συναγερμό ο οποίος να ακινητοποιεί την μηχανή όχι μόνο να κάνει σαματά...

immobilizer δεν έχουν ούτε τα Triumph daytona 675... έπεσα απο τα σύννεφα...!

και κάτι πληροφοριακό έτσι για πλάκα... αν κάποιος προσπαθήσει να βγάλει αντικλείδι...2ο ή 3ο κλειδί σε Porsche 911 1978 (+- κάμποσες χρονιές) επειδή είναι αδύνατο να βρεί... το κλειδί μήτρα που ταιριάζει είναι απο VStrom 650!!! :eek:
(Αυτό προέρχεται απο μία κρυφή συνεργασία του τμηματος Vstrom της Suzuki με την Porsche... ωστε το Vstrom σχεδιάστηκε και εξελίχτηκε με την βοήθεια της Porsche... με τα λίγα και τα πολλά συμπεραίνουμε οτι το Vstrom είναι η 911 των μοτοσυκλετών!!! :cool::lol::smokin:)

kawazoyras
08/05/2012, 11:53
κατ' αρχήν ρε φίλε (σόρι) αλλά το ιμμομπιλάιζερ σου δείχνει αν δουλεύει η όχι, κ νούμερο που έχει το ταμπελάκι η το κλειδί επάνω είναι είναι για να το δώσεις στο κλειδαρά κ να σου βγάλει καινούργιο χωρίς καν να έχεις το παλιό.....:a013:

McTalas
09/05/2012, 09:35
... οτι το Vstrom είναι η 911 των μοτοσυκλετών!!...
αυτο το ξεραμε κυριος!!

mparmpanik
09/05/2012, 12:10
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο... Γνωστός με v-strom είχε χάσει το κλειδί σε βόλτα και η οδική δεν ερχόταν για αυτό το λόγο! Στο τέλος τους είχε πει ότι έσκασε το λάστιχο για να έρθουν... :hmm:

με ασφαλιστρο 1,5 ευρω το εξαμηνο (chartis) σε καλυπτει εως 200 ευρω κοστος για απωλεια κλειδιων.
επισης με 0,50 ευρω το εξαμηνο σε καλυπτει εως 250 ευρω κοστος για απωλεια εγγραφων.

χρειαζεται μια υπευθυνη δηλωση στην αστυνομια οτι εχασες ( κλεψαν την τσαντα σου πχ) και το τιμολογιο που πληρωσες για την αντικατασταση των κλειδιων.

παιρνεις τα χρηματα σε μια βδομαδα.

chr1s_86
09/05/2012, 12:16
Καλό !