PDA

View Full Version : ασφαλεια μοτο (οχι ενα ακομα συνηθισμενο θεμα)

McTalas
26/04/2012, 15:20
Οχι μην ψαρωνετε δεν ειναι αλλο ενα θεμα για ασφαλειες μοτο, εδω ειναι λιγο διαφορετικο το ερωτημα.

παμε:

Εγω πλεον μένω μόνιμα Αθήνα,
το μεκανακι ομως εχει εδρα Σκοπελο,

και ερωτω: Το ασφαλιζω ως Αθηνα ή ως Σκοπελο?? (παιζει κανα 50αρικο/εξαμηνο η διαφορα)

και πριν απαντήσετε σκεφτείτε τι γινεται σε περιπτωση ατυχηματος? βλαβης κτλ κτλ τι θεωρείτε εδρα, του οχηματος ή του ιδιοκτητη κτλ.
μην εμπλακω παλισ εκανα τροχαιο γινει το μεκανακι τροπετο και αυτοι μου πουν πως το πανε Σκοπελο γιατι εκει εχει δηλωμενη την αδεια...

απο οδικη σκεφτομαι για adac.

Εχω ακουσει κατι περιεργες που οταν δεν συμβαδιζουν κατοικια του ιδιοκτητη και εδρα της μοτο/αυτο δεν αποζημιωνουν, γενικα υπαρχει μπερδεμα.

ακουω γνωμες...:D

sniper
26/04/2012, 15:22
....
ακουω γνωμες...:D

Αντί για γνώμες, δεν ρωτάς κανένα ασφαλιστή;

Αυτός ο δικός μας με τα κέρατα τι λεει;

McTalas
26/04/2012, 15:24
Αντί για γνώμες, δεν ρωτάς κανένα ασφαλιστή;

Αυτός ο δικός μας με τα κέρατα τι λεει;
θα τον παρω τηλεφωνο, αλλα τωρα ειναι μεσιμερι και μπορει να ξεκουραζεται ο ανθρωπος, δεν ειναι σωστο...

sniper
26/04/2012, 15:26
θα τον παρω τηλεφωνο, αλλα τωρα ειναι μεσιμερι και μπορει να ξεκουραζεται ο ανθρωπος, δεν ειναι σωστο...

Όπως κι οι γιατροί, δεν κοιμούνται ποτέ. Ασε που με τις εκλογές, θα έχει δουλειά τωρα..

:smokin"

trelokefaloitis
26/04/2012, 16:53
Φιλε μου το ιδιο θεμα ειχα οταν εμενα Αθηνα πριν αποφασισω να ερθω Κεφαλονια...
Οσο εμενα Αθηνα και ενω ειχα καταγωγη Κεφαλονια με ΑΦΜ,ΔΟΥ και τα τιαυτα ολα Κεφαλονια
μου ζητησαν οταν πηγα να κανω ασφαλεια να δουν το εκαθαριστικο και αποδειξη απο ΔΕΗ,ΟΤΕ για
να δουν μονιμη κατοικια και που κανεις φορολογικη δηλωση...

Οσο δουλευα περιστασιακα Αθηνα και εκανα δηλωση στην Κεφαλονια no problem....
Οταν ανοιξα μαγαζι στην Αθηνα και μετεφερα εκει τα φορολογικα(δηλωση) με ταχτοποιησαν καταλληλα...
Τωρα παλι που γυρισα Κεφαλονια μονιμα παλι ενα απο τα ιδια για να γλιτωσω τα παραπανισια λεφτα....

Ελπιζω να βοηθησα..

mparmpanik
26/04/2012, 18:49
ασφαλιζεις το οχημα εκει που ειναι η εδρα του ιδιοκτητη του.
τωρα αν γινει ατυχημα οπουδηποτε κι αν γινει η ασφαλεια σε καλυπτει.

εγω πχ εχω ασφαλισμενο το αμαξι στην αρτα, επεσε ενας τυπος επανω μου στην λαμια
και το εφτιαξα χωρις κανενα προβλημα στην αθηνα..

teogtp
26/04/2012, 19:12
Ασφαλιζετε το μηχανακι και οχι ο ιδιοκτητης-οδηγος του οχηματος.Οποτε ασφαλιζεις το μηχανακι σου στην σκοπελο.Μονο που το ειδοποιητηριο για τα τα ασφαλιστρα θα σου ερχετε στο νησι λογο του οτι θα εχεις δηλωσει καποια διευθυνση εκει.

McTalas
26/04/2012, 21:16
tnx, αυτο με τις ΔΟΥ το ειχα ξεχασει, τωρα πλεον ζητανε εκαθαριστικο (το οποιο ειναι αθηνα) για βεβαιωσουν μονιμη κατοικια...
θα παρω αυριο τον ασφαλιστη να δουμε!!