PDA

View Full Version : προβλημα στο ρελαντι

mpampis200
29/04/2012, 19:15
εχω ενα fz6 του 2005. ενω το στροφομετρο δειχνει σταθερο, τρεμοπαιζει σαν να μπερδευει το ρελαντι. και σχεδον παντα οταν ξεκιναω μου κανει η 1η, και η 2α στα πολυ χαμηλα, ενα αποτομο κοψιμο στο γκαζι. ολα αυτα γινονται οταν το μηχανακι δουλευει σε κανονικη θερμοκρασια. οταν ειναι κρυο ειναι μια χαρα, δηλαδη για κανα 2λεπτο. φοραει καινουργια μπουζι. στο συνεργιο μου λενε οτι ειναι απο βενζινη, και μαλλον θελουν καθαρισμα τα μπεκ. εχω αλλαξει πολλα βενζιναδικα και του εχω βαλει διαφορα καθαριστικα αλλα τιποτα. καποιες φορες το κανει πολυ εντονα το μπερδεμα και καποιες αλλες ελαχιστα. τα φωτα σας παρακαλω, εχω απελπιστει...

hornettrela
29/04/2012, 19:34
οποιος και να σου πει, οτι και να σου πει μονο υποθεσεις μπορει να ειναι... Πρεπει να το πας σε μαστορα. Εγω θα αρχιζα με εναν καθαρισμο στα μπεκ με υπερηχους...

mpampis200
30/04/2012, 13:58
απο οτι διαβαζω και απο αλλους που εχουν παρομοιο προβλημα μαλλον για κανα πολλαπλασιαστη ή μπουζοπιπα το κοβω να ναι...

mpampis200
17/05/2012, 09:38
αλλαξα πολλαλπασιαστες και μπουζοπιπες και δουλευει μια χαρα. κατι απο αυτα του εφταιγε τελικα...

hondaRR
17/05/2012, 18:00
αλλαξα πολλαλπασιαστες και μπουζοπιπες και δουλευει μια χαρα. κατι απο αυτα του εφταιγε τελικα...

ποσο κοστισε η αγορα των ανταλλακτικων ?

mpampis200
17/05/2012, 20:49
λοιπον κοιταξαμε το tps να δουμε αν ηταν το βελτιωμενο (ετσι για σιγουρια) και τελικα ηταν ενταξει. αλλαχτηκαν οι 2 πολλαπλασιαστες και 4 μπουζοπιπες με μεταχειρισμενα, σφιξαμε και μια βιδα κατω απο το τιμονι γιατι ειχε λασκαρει και κοπαναγε και ολο το συνολο (εργασια και ανταλλακτικα) πηγε ...(δε ξερω αν θα με πιστεψεις) ενα 20....:beer:

hondaRR
17/05/2012, 21:05
λοιπον κοιταξαμε το tps να δουμε αν ηταν το βελτιωμενο (ετσι για σιγουρια) και τελικα ηταν ενταξει. αλλαχτηκαν οι 2 πολλαπλασιαστες και 4 μπουζοπιπες με μεταχειρισμενα, σφιξαμε και μια βιδα κατω απο το τιμονι γιατι ειχε λασκαρει και κοπαναγε και ολο το συνολο (εργασια και ανταλλακτικα) πηγε ...(δε ξερω αν θα με πιστεψεις) ενα 20....:beer:

χμ.... καλη φαση

Νικος χρ.
17/05/2012, 21:49
αντιπροσωπεια πατρας φιλε τζαμπα πραμα!