PDA

View Full Version : Ετήσια βόλτα moto.gr Κυριακή 20 Μαΐου 2012 Για τσι Πατρινοί

Σελίδες : 1 [2]

nio1981
20/05/2012, 06:16
http://www.youtube.com/watch?v=zqgdLdaWxC4&feature=related

:a54::a54::a54:

akis_trevor
20/05/2012, 20:43
back to base!!!περασαμε πολυ καλα,γ@μ@τη παρεα,το μιναρογκρουπ αψογο!!!
ειδαμε παλιους γνωριμους και γνωρισαμε νεα παιδια.φαγαμε τον αμπακο,μας κερασε και γλυκακι ο perastikos,ολα κομπλε!!!
vaska,θελω μια αναβαθμιση στο pc,θα το πατσισουμε με μασαζακι ε;;;;;;
:beer:

vaska
20/05/2012, 20:50
Όλοι πίσω ασφαλείς, κουρασμένοι αλλά γεμάτοι. Απ' όλα είχε ο μπαξές σήμερα, μέχρι και camen είχε.

Και το σημαντικότερο "ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΜΕ", ο Αϊ Garmin δούλεψε αξιοπρεπέστατα και μας πήγε άψογα.

Χάρηκα που είδα παλιούς φίλους και που γνώρισα καινούριους.

@akistrevor

:D:D Οκ με το μασαζάκι αλλά εσύ που εμπλέκεσαι???? Ότι έχει να λάβει, η κούκλα θα το λάβει, εσύ γιατί????

Άντε και στην επόμενη.

:wave2::wave2:

taisteal
20/05/2012, 20:57
εισαστε υπεροχοι boyzzzzz!!!και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα,να ξαναφαμε :smokin:

Cpt. Haddock
20/05/2012, 21:00
Μιναρογκρουπ δυναμη! Να έβρισκαν και τη σωστη ταβερνα στο Πλανητέρο καλά θα ήταν :lol:

Είχαμε δε, τον τέλειο συγχρονισμό, την ώρα που μπαιναμε εμεις στην εθνική οδό Τριπόλεως απο Αθήνα, ερχόσαστε κι εσεις απο Πάτρα :beer:

akis_trevor
20/05/2012, 21:05
@akistrevor

:D:D Οκ με το μασαζάκι αλλά εσύ που εμπλέκεσαι???? Ότι έχει να λάβει, η κούκλα θα το λάβει, εσύ γιατί????
αφου διαθετω ενα τετοιο "οπλο" διπλα μου,γιατι να μην το εκμεταλευτω;ξερεις ποσες ωρες προπονησης εχει κανει η πλατη μου;αλλωστε.....το τερπνον μετα του ωφελιμου!!!!να χαλαρωσεις εσυ,να κανω κ εγω την δουλιτσα μου!!!;)

vaska
Μιναρογκρουπ δυναμη! Να έβρισκαν και τη σωστη ταβερνα στο Πλανητέρο καλά θα ήταν :lol:

Είχαμε δε, τον τέλειο συγχρονισμό, την ώρα που μπαιναμε εμεις στην εθνική οδό Τριπόλεως απο Αθήνα, ερχόσαστε κι εσεις απο Πάτρα :beer:

Δεν είναι θέμα σωστής και λάθος ταβέρνας, αλλά ρε γαμώτο δεν τα είπαμε με τους περισσότερους. Και ο ταβερνιάρης της κάτω ταβέρνας έκανε αχαλίνωτο sex με την τσέπη μας. Μας έγδαρε λέμε.

Τες πα, όλα καλά.

aristrom
Παλικάρια ειλικρινά χάρηκα που γνωρισα την κεφάτη παρέα σας!
Νά μαστε ολοι καλά και..να ξαναβρεθούμε!
:beer::beer::beer: