PDA

View Full Version : "...ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΥ...???"



nimbus
16/09/2005, 18:32
...Παρατηρώ όλες αυτές τις μέρες τις ανησυχίες σας, τους προβληματισμούς σας, τις απόψεις σας:)
Με κάποιες από αυτές τις απόψεις, συμφωνώ. Με κάποιες άλλες πάλι, συμφωνώ λιγότερο, έως και καθόλου.
Δεν έχει σημασία. Είναι αποδεκτές ωστόσο, γιατί αντιπροσωπεύουν εσάς τους ίδιους/ίδιες και σας χαρακτηρίζουν κατα κάποιο τρόπο:winka:

...όλα ωραία και καλά τα λέτε/λέμε:D
Όμως θα θίξω ένα θέμα που παρατηρώ ότι συμβαίνει, τον τελευταίο καιρό...που οδηγούν και οι γυναίκες...
Δύσκολα ένας άντρας, δέχεται να οδηγάει η κοπέλα του μηχανή:D
Στην αρχή κάνει ότι ενθουσιάζεται:winka: (και καλά)με την όλη ιδέα...Κι έπειτα προσπαθεί να την αποτρέψει από αυτό που εκείνη αγαπάει, προσπαθώντας να την πείσει ότι την θέλει συνεπιβάτη στην δική του μηχανή:lol: Την βλέπει θλιμμένη κι αδιαφορεί. Θεωρεί, ότι πρέπει να γίνεται έτσι...νομίζει ότι θα της περάσει...
Ειδικά αν η κοπέλα αυτή, η δική του η κοπέλα, οδηγάει ίσως καλύτερα από αυτόν τον υποτιθέμενο αρσενικό:lol: και mr υπέροχο οδηγό (σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα πάντα) ε τότε είναι που αυτός προσπαθεί να την πείσει, βρίσκοντας διάφορες χαζές προφάσεις, για να την αποθαρρύνει:yuck:
Γιατί ένας άντρας, δεν μπορεί να δεχθεί ότι η γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της, οδηγάει και μηχανή!!!??? Γιατί δυσκολεύεται να την δεχτεί έτσι? Γιατί την ανταγωνίζεται? Γιατί προσπαθεί να την μειώσει? Αν έχει πρόβλημα με αυτό που είναι η κάθε κοπέλα που οδηγάει και μηχανή, ας επιλέξει τότε μια "γλαστρούλα", για να διακοσμεί την πίσω σέλα της μηχανής του:lol: :winka: :lol:


:wave2: :wave2: :wave2:

latris mixanis
16/09/2005, 18:46
Διότι δεν είναι δυνατόν μια γυναίκα να είναι καλύτερη από έναν άντρα!!!!

matmat
16/09/2005, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Διότι δεν είναι δυνατόν μια γυναίκα να είναι καλύτερη από έναν άντρα!!!!

Αρα θέτε και τα παθέναιτε!!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

αντε για μερικές ειναι δύσκολη η μανέτα και τα γκρίπ!!!!:evil: :evil:

:wave2:

adam_tsouk
16/09/2005, 19:18
Βασικά θα ήταν χαρά μου να οδηγούσε μηχανή η κοπέλα μου (και επειδή νυν δεν υπάρχει η όποια πρώην, επόμενη- μέχρι παπί το πολύ φτανανε)

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ήθελα να οδηγάει σε μια ΜΟΤΟεκδρομή (για αυτοκίνητο δεν με πολυαπασχολεί). Γενικά δεν μου αρέσει να οδηγάει άλλος όπου και να πηγαίνω (κόλλημα δικό μου και των περισσοτέρων νομίζω)

Αλλά όχι και να την αποτρέψω!

nimbus
16/09/2005, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Βασικά θα ήταν χαρά μου να οδηγούσε μηχανή η κοπέλα μου (και επειδή νυν δεν υπάρχει η όποια πρώην, επόμενη- μέχρι παπί το πολύ φτανανε)

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ήθελα να οδηγάει σε μια ΜΟΤΟεκδρομή (για αυτοκίνητο δεν με πολυαπασχολεί). Γενικά δεν μου αρέσει να οδηγάει άλλος όπου και να πηγαίνω (κόλλημα δικό μου και των περισσοτέρων νομίζω)

Αλλά όχι και να την αποτρέψω!

σε πειράζει να οδηγάς την μηχανή σου κι εκείνη να οδηγάει την δική της?:D whats the problem with that???:D :D
Δεν λέω να οδηγάει κι εσύ να είσαι συνεπιβάτης:p
Ο καθένας την δική του, εννοείτε!!!:winka:

n1k3man
16/09/2005, 19:30
nimbusopoulo σου εχει συμβει κατι τετοιο και το αναφερεις?? δεν νομιζω κανενας μας να αποθαρρυνει την κοπελα του απο το να οδηγει τη μοτο της.. σιγουρα θα την ηθελε συνεπιβατη σε καποιες εκδρομες αλλα οχι και να μη την αφηνει να παρει τη δικη της..

τα δυσκολα ερχονται οταν η κοπελα οδηγει κατι γρηγοροτερο..! :hypnotize

nimbus
16/09/2005, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Διότι δεν είναι δυνατόν μια γυναίκα να είναι καλύτερη από έναν άντρα!!!!

έτσι σε έκαναν να πιστέψεις???:D
Τι σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν μια γυναίκα???
Υπάρχουν άντρες, που πλένουν καλύτερα τα πιάτα από γυναίκες κι είναι νυκοκύριδες και υπάρχουν γυναίκες που οδηγούν καλύτερα από κάποιον άντρα:winka:

καλή μου,
θέμα αντίληψης είναι:wacko:
Έχει να κάνει με το τι τσαγανό διαθέτει ο κάθε άνθρωπος, για να καταφέρει κάποια πράγματα και κατα πόσο του "κόβει".
Γκε-γκε???:)

Θέμα Εκμάθησης, αντίληψης, έμφυτες καταστάσεις που προσδιορίζουν τις ανθρώπινες ικανότητες:sun: και όχι μόνο!:winka:

:wave2:

latris mixanis
16/09/2005, 22:47
Ειρωνικά το είπα.........

McGyver
16/09/2005, 22:54
Μαλακισμένες αντιλήψεις...

Στα νιάτα μου, ως "γρήγορος και σας γ@μάω όλους" οδηγός αυτοκινήτου (τρομάρα μου) δε δεχόμουν να είμαι σε αυτοκίνητο που οδηγεί γυναίκα...

Το θεωρούσα υποτιμητικό (πόσο μαλάκας ήμουν)...

Ωριμάζοντας (θέλω να πιστεύω), αυτά τα άφησα πίσω μου...

Αν η κοπέλα ξέρει (και δε θα το κρίνω εγώ αυτό) και γουστάρει ας οδηγεί αυτοκίνητο, μηχανή, νταλίκα, ό,τι βρει μπροστά της τέλος πάντων...

Εγώ μαζί της...

Και για να κλείσω τις γενικότητες, μακάρι να υπήρχαν πολλές κοπελιές σαν τη nimbus και τη latris για να ομορφαίνουν τις κατά κανόνα αντρικές μηχανοπαρέες...

gcrook
16/09/2005, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Διότι δεν είναι δυνατόν μια γυναίκα να είναι καλύτερη από έναν άντρα!!!!

Πεστα Χρυσοστομη:lol:

gcrook
16/09/2005, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ειρωνικά το είπα.........

Α...ακυρο τοτε:lol:

sotpag
17/09/2005, 01:22
εχω μαθει ή σχεδον μαθει γυναικα να οδηγει και αυτοκινητο και μηχανη..... και μου αρεσει να βλεπω γυναικες να οδηγουν ΑΛΛΑ να ειναι οπως πρεπει.....

δεν γουσταρω γυναικα και καμπριο :yuck: , μηχανη και τακουνι :mad: , και γενικα το στυλακι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ :a018: :a018:


απο εκει και περα υπαρχουν καλες γυναικες οδηγοι (σπανιες βεβαια ) οπως και χαλια αντρες οδηγοι (περισοτεροι απ΄οτι φανταζεστε) και τελος οι οδηγοι χωρις παιδία που ειναι διστιχος μεγαλο ποσοστο και κυριος γυναικες (δεν το λεω με κακια αλλα ειναι πραγματικοτητα)

αυτο που ειναι γενικα αποδεκτο ειναι πως οι γυναικες δεν εχουν καλη εσθηση του χωρου κατι που τις κανει να αργες στις αντιδρασεις τους, μεσα σε αυτα βαλε και το ανχος του να μην κανουν λαθος κλπ εχουμε ενα αποτελσμα .....:bigcry:


οποτε ναι να οδηγουν οι γυναικες αλλα να ξερουν τι εχουν κατω απο τα ποδια τους.

johnpagr
17/09/2005, 01:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Α...ακυρο τοτε:lol:



ftouuuu kai egw thn pathsa ... kai phga na xarw .... :D



pera apo thn plaka omws, den yparxei kalyteros h' kalyterh ....
opws eipe kai h nimbus :wave2: , tsagano 8elei ...

petyxa thn pro-prohgoumenh evdomada, kopelia me cbr 1000 na to phgenei mia xara sthn vouliagmenhs me apsogh anesh kai sas diavevew ..... den ptoh8hke otan eide oti to anoigw ligoulaki , na er8ei dipla mou kai na to anoiksei.
Proswpika, alla oute kai ekeinh, to eida/e kontra kai antagonismo .... isa - isa, thn xerethsa kai me xerethse giati eprepe na stripsw....

To idio lew kai se oles tis gynaikes, melouses kai nin odhgous.
Mhn psarwnete .... empeiria - sinesh - epimonh kai 8elish xreiazete ....

TIPOTA alo ..
:wave2:

gobolino
17/09/2005, 01:53
Αν τελικά όλοι μας καταλάβουμε την αξία της μοτοσυκλέτας, τον πραγματικό σκοπό δηλαδή που αντιπροσωπεί αυτό το όχημα, τότε το τελευταίο που θα παίζει ρόλο, θα είναι ο αναβάτης. Γυναίκα ή άντρας. Δυστυχώς για να το κατανοήσουν αυτό κάποιοι -ες, ας γράψουν πρώτα κάμποσα χιλιόμετρα και αν πάλι δεν μπούνε στο νόημα, τότε τούς συνιστώ να πάρουνε ένα τετράτροχο, που και την "μαγκιά" τούς μπορούνε να δείξουν, αλλά και θα είναι λιγότερο επικίνδυνοι για όλους μας. Είτε στο να μας την χαλάνε-ρίχνουν-σπάνε, αλλά είτε στο να θέτουν σε κίνδυνο την σωματική μας ακεραιότητα εξαιτίας της ανιδεοτητας-ανικανότητας ή ακόμα και της ηλιθιότητας που τα δέρνει. (δεν είπα μαλακία με μια λέξη να ξεμπέρδευα....)

gcrook
17/09/2005, 02:46
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα το τελευταιο πραγμα που θα επρεπε να κανουμε, σαν ανθρωποι ,και οχι μονο σαν μοτοσυκλετιστες, ειναι το να αναλωνομαστε σε τετοιους ανουσιους προβληματισμους και αναζητησεις.
Το ποιοι ειμαστε και το τι κανουμε, και εν τελει το τι νομιζουμε και το τι νομιζουν αντιστοιχα οι αλλοι για μας, δεν εχει απολυτως καμμια σημασια.

Σχετικα με το θεμα που ανεφερε η Θοδωρα, υπαρχουν και γυναικες αντιστοιχα οι οποιοι δεν θεωρουν τους αντρες ικανους σε καποια πραγματα.
Το γιατι, θα μπορουσε καλλιστα να αποτελεσει πεδιο μελετης ενος κοινωνιολογου, αλλα και ενος ψυχολογου, ενος σεξολογου καλλιστα, και βασικα αν συνεχισουμε θα μπλεξουμε ολες τις ειδικοτητες.:lol:

Αλλα το προβλημα ειναι οτι μαλλον οι μηχανες αποτελουν για καποιους απο μας, ενα μεσο για να αποδειξουν κατι στους εαυτους τους,σε μαγαλυτερο βαθμο απο οτι σε καποιους αλλους.Κυριως για τις γυναικες οι οποιες μειοψηφουν στον μοτοσυκλετιστικο πληθυσμο.
Αλλα η γνωμη μου δεν θα πρεπει να σας απασχολει.
Και θα πρεπει να δω και εγω γιατι το εγραψα:lol:
Ποιον να παρω τηλεφωνο τωρα;
Τον Dr BigDickian?:lol:
Η τον DrCantGetItUp?
Να μου εξηγησει και μενα δηλαδη γιατι καθομαι στις 4 η ωρα και γραφω ανουσια πραγματα:lol:

idi
17/09/2005, 05:04
Οκ παλι κακος θα γινω γιατι ολοι είναι ιπποτες και τζεντλεμεν και μονο μεταξυ μας τα λενε χυμα και σταρατα

Ο λογος που οι ανδρες δε γουσταρουν να είναι συνοδηγοί σε γυναικες σε γενικες γραμμες είναι οι εξης

Γιατι οι γυναικες εχετε την ιδιοτητα να οδηγατε αργα εκει που παιρνει για "οσο παει" (πχ εθνικες, μεγαλες λεωφορους κτλ) και γρηγορα εκει που είναι για αργα (πχ σε δρομους που πεταγονται οχηματα από στενακια ή πεζοι)
Επισης γιατι εχετε το προσον να οδηγατε με σπαστικο τροπο και να το θεωρείτε "φυσιολογικη οδηγηση" (σε αυτοκινητα και μηχανες) όπως:
"κραγκ-κρουνγ-κλινγκ-γκλανγ-ντουπ-πιου-τσιου-ταραπαπι" στις αλλαγες ταχυτητων σε σημειο να λυπόμαστε τα οχηματα σας και να υποφέρουμε μαζι τους, αλλαγες ταχυτητων χωρις λογο (ετσι... για να γινονται...), αποτομα φρεναρισματα, να κολλάτε στα πεζοδρομια-νησιδες, να καβαλατε για χιλιομετρα τις διαχωριστικες λωριδες, να κοιταγεστε στο καθρεφτη ενω οδηγατε, να κανετε προσπεραση σε τυφλα σημεια, να κανετε προσπεραση ΧΩΡΙΣ να πατατε τερμα γκαζι (2 χρονια δηλαδη στο αντιθετο ρευμα), να πατατε ολες τις τρυπες, λακουβες και ανωμαλιες που υπαρχουν στο δρομο, να κανετε "νευρικες" κινησεις και αλλαγες κατευθηνσης, και αργα στην αριστερη λωριδα, να αποφευγετε με «αποσταση ασφαλειας 80+ μέτρων αριστερα και δεξια» οποιοδηποτε οχημα είναι μεγαλυτερο από cinquesento (ειδικα τα φορτηγά και τα λεωφορεία λες και εχουν δρεπανια στο πλαι κτλ κτλ)

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΤΑ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ

Σημ. ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΑ αρα σχολια τυπου «η ταδε το παει ταπα» και λοιπές παπαριες ουτε καν θα μπω στο κοπο να τα σχολιάσω (εκτως αν αρχισει παλι τις πιπες του ο sonic22) :evil:

Nikoskazer2000
17/09/2005, 05:25
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό που θα πω δεν θα ήθελα να θεωρηθεί απο τον θυλυκό πλυθυσμό του forum ως ρατσιστικό ή φαλλοκρατικό (η και τα δύο μαζί :p ).

Απο δικιά μου εμπειρία βλέπω οτι οι γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας είτε σε δίτροχο, είτε σε τετράτροχο κατα 90% και βάλε ποσοστό οδηγούν χάλια :yuck: ...

ΟΜΩΣ υπάρχει και αυτό το 10% που οδηγεί εξίσου καλά με εναν άντρα ή μερικές φορές και καλύτερα!!!

Παραθέτω μια δικιά μου εμπειρία: Πριν μερικά χρόνια καθώς γύριζα σπίτι μου πετυχαίνω μπροστά μου μια κοπέλα πάνω σ' ενα Kaze-R να πλαγιάρει και να κάνει εξωπραγματικά μπασίματα για τα δικά μου δεδομένα (που εχω κι' εγω Kaze-R). Ο δρόμος είναι ανηφορικός με ελάχιστο στροφιλίκι που σε 2 στροφές ομως είναι επικίνδυνο για πολλά-πολλά. Είπα να την προφτάσω για να την δω καλύτερα και ίσως και να την προσπεράσω, έτσι για να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου κι' εγώ μπρός αυτό το φαινόμενο.

Τελικά δεν τα κατάφερα... Λες και οδηγούσε με τη σκέψη ρε παιδί μου. Τι στύλ, τι αυτοσυγκέντρωση, τι ταχύτητα!!! Της βγάζω το καπέλο μου της κοπέλας, ηταν πιλότος πάει τελείωσε...

Υ.Γ: Λέτε να το είχε "πειράξει";:hypnotize

Alx 84
17/09/2005, 09:10
Η άποψη του εγώ είμαι καλύτερος ή θέλω να οδηγώ μόνο εγώ κλπ είναι για κολλημένα μυαλά. Σίγουρα υπάρχουν άσχετοι/ες οδηγοί. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι θα ανυσηχούσα πολύ αν η κοπέλα μου οδηγούσε μοτό. Μακάρι όμως να γινόταν αυτό και να ήταν καλύτερη απο εμένα. Ισα ίσα που θα ήμουν περίφανος!! χθές το πρωί με τη βρόχα είδα μια κοπέλα με zzr να πηγαίνει τραινάκι πίσω απο τους άλλους στην εθνική. Η πλάκα όμως είναι η αγανάκτησή της που πήγαιναν αργα!!! :) όταν βρήκε κενό αριστερά την έκανε και χάθηκε. Κρίμα... δεν πρόλαβα να της κάνω πρόταση γάμου!!!:lol:

matmat
17/09/2005, 10:10
Ασχετο.....


'' Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ εν ολίγοις πολλά ''






Να μη λες με πολλά λόγια λίγα πράγματα, αλλά με λίγα λόγια πολλά.



:wave2: :rotflmao: :wave2:

nimbus
17/09/2005, 10:14
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ:D ΑΛΛΑ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ:evil:
ΑΛΛΟ ΕΘΙΞΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ:winka:

:lol: :lol: :lol:

matmat
17/09/2005, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ:D ΑΛΛΑ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ:evil:
ΑΛΛΟ ΕΘΙΞΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ:winka:

:lol: :lol: :lol:

ειδες :winka: υπεκφεύγουν!!!!

:lol: :rotflmao: :lol:

Tropeas
17/09/2005, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ:D ΑΛΛΑ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ:evil:
ΑΛΛΟ ΕΘΙΞΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ:winka:

:lol: :lol: :lol:
Δεν έχω πρόβλημα να οδηγάει την μηχανή της , αλλά την προτιμώ συνοδηγό γιατί μου αρέσει η αίσθηση αυτή!!! είναι κάτι σαν την αγκαλιά, θέλω επαφή!
Επίσης αν εχω άνεση με τον τρόπο οδήγησης της κοπέλας τότε θα κάτσω αντίσοιχα και εγώ συνοδηγός...
Και το θέμα ανεση έχει να κάνει καθαρά με τον τρόπο οδήγησης(είτε άντρα είτε γυναίκας) , αλλοι ενστικτωδώς μπορεί να πάνε αργά και να μην μου εμπνέουν εμπιστοσύνη, και αλλοι να πάνε γρήγορα και να αισθανομαι ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο!

adam_tsouk
17/09/2005, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
σε πειράζει να οδηγάς την μηχανή σου κι εκείνη να οδηγάει την δική της?:D whats the problem with that???:D :D
Δεν λέω να οδηγάει κι εσύ να είσαι συνεπιβάτης:p
Ο καθένας την δική του, εννοείτε!!!:winka:


ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

Αλλα..... αυτό προυποθέτη και "συντηριτική οδήγιση" δεν λέω από μέρους μου, αν υποθέσουμε ότι είναι πιο γρήγορη οδηγός από μέρους της ίσως....... (ε, καλά, λέμε τώρα):lol:

el_hymador
17/09/2005, 13:41
καλα , πλακα κανετε ??

μακαρι να υπηρχαν κοπελες που να οδηγουσαν τις δικες τους μοτο!!!
κακα τα ψεματα η μοτοσυκλετα ειναι ατομικο μεταφορικο μεσον , ωραιες η βολτες με το ''μωρο'' μας συνεπιβατη αλλα και κουραζεσαι αν μιλαμε για πολλα χιλιομετρα , και γρηγορα δεν μπορεις να πας...(για πολλους λογους...)προσωπικα οταν εχω συνεπιβατη αισθανομαι τρομερη ευθυνη και υπαιτιοτητα σε περιπτωση που συμβει κανα ''κακο''.

τι ποιο ωραιο να ξεκινας βολτιτσα εσυ με την δικη σου μοτο και εκεινη με την δικη της ..... και αν χρειαζοταν να κατσω συνεπιβατης γιατι οχι? στην πλειοψηφια τους οι γυναικες που οδηγουν μοτο το εχουν επιλεξει επειδη πραγματικα γουσταρουν (αλλιως θα επερναν citroen c3!!) οποτε μαλλον ξερουν τι τους γινεται ..... και επειδη τα οιστρογοναι ειναι τελειως διαφορετικα απο την τεστοστερονη , καμια δεν εχει διαθεση να σου αποδειξη τι πιλοτος ειναι σε αντιθεση με μερικους απο μας που πανε ταπα με συνεπιβατη για να δειξουν οτι ειναι ''χεραδες'' .....

προσωπικα οσες κοπελες εχω πετυχει στον δρομο με μοτο μεγαλου κυβισμου τις παρατηρω και ολες οδηγουν - κινουνται αψογα ..... αποκορυφωμα μαι τυπισα με ενα wr250f yamaha που την πετυχαινα μερικα πρωινα στον δρομο γιατην δουλεια μου.....μιλαμε το σηκωνε λαμπαδα και ξεχναγε να το κατεβασει ....αλλο πραγμα σας λεω!!! ....... σε περιπτωση που διαβαζεις το μυνημα αυτο κοπελα μου ...ορισε ημερομηνια και εκκλησια......

afrotwin
17/09/2005, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ:D ΑΛΛΑ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ:evil:
ΑΛΛΟ ΕΘΙΞΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ:winka:



emena nimbus mou den mou aresi i gineka sinepivatis mou aresi odigos
otan tin exis sinepivati to poli na es8anese dio viza stin plati sou ke an ine kalokeri ke ine me to magio akomi kalitera

ala an ine odigos tote ine ola iperoxa ka8ese apo piso tis tin pernis agkalia tis xaidevis apala tin kilitsa meta proxorai arga to xeri sou pio kato apala ke ftanis ston mistiko tis kipo ke eno proxoras akoma mpenis anamesa apo to dasos sto faragki tis xaras ke xonese mesa stin spilia ton krifon po8on ke .......

eno afti den mpori na antidrasi oute ta xeria den mpori na afisi ke oso ke an kouniete den kataferni tipota ke an ine kalokeri ke ine me to magio akoma kalitera.....

ke ta vradia mporis na xouftonis oti 8elis ine akoma kalitera afti kratai to timoni ke esi dio viza as poume...:eyepop:

ke an ine poli arga mpori na ka8ete epano sou ka8os odigai ke na pigene volta g@mi0nt@s pou lene


:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ma ine iperoxa na odigai i gineka ego ime latris opados an iparxi kinima iper tou na odigane i ginekes ego ime melos apo tora
apla pes te mou pou na pao na grafto.....
:lol: :lol: :lol:

Tropeas
17/09/2005, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
κακα τα ψεματα η μοτοσυκλετα ειναι ατομικο μεταφορικο μεσον , ωραιες η βολτες με το ''μωρο'' μας συνεπιβατη αλλα και κουραζεσαι αν μιλαμε για πολλα χιλιομετρα , και γρηγορα δεν μπορεις να πας...(για πολλους λογους...)προσωπικα οταν εχω συνεπιβατη αισθανομαι τρομερη ευθυνη και υπαιτιοτητα σε περιπτωση που συμβει κανα ''κακο''.


Μαζί με αυτό με κάλυψες απόλυτα...

nimbus
17/09/2005, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα , πλακα κανετε ??

μακαρι να υπηρχαν κοπελες που να οδηγουσαν τις δικες τους μοτο!!!
κακα τα ψεματα η μοτοσυκλετα ειναι ατομικο μεταφορικο μεσον , ωραιες η βολτες με το ''μωρο'' μας συνεπιβατη αλλα και κουραζεσαι αν μιλαμε για πολλα χιλιομετρα , και γρηγορα δεν μπορεις να πας...(για πολλους λογους...)προσωπικα οταν εχω συνεπιβατη αισθανομαι τρομερη ευθυνη και υπαιτιοτητα σε περιπτωση που συμβει κανα ''κακο''.

τι ποιο ωραιο να ξεκινας βολτιτσα εσυ με την δικη σου μοτο και εκεινη με την δικη της ..... και αν χρειαζοταν να κατσω συνεπιβατης γιατι οχι? στην πλειοψηφια τους οι γυναικες που οδηγουν μοτο το εχουν επιλεξει επειδη πραγματικα γουσταρουν (αλλιως θα επερναν citroen c3!!) οποτε μαλλον ξερουν τι τους γινεται ..... και επειδη τα οιστρογοναι ειναι τελειως διαφορετικα απο την τεστοστερονη , καμια δεν εχει διαθεση να σου αποδειξη τι πιλοτος ειναι σε αντιθεση με μερικους απο μας που πανε ταπα με συνεπιβατη για να δειξουν οτι ειναι ''χεραδες'' .....

προσωπικα οσες κοπελες εχω πετυχει στον δρομο με μοτο μεγαλου κυβισμου τις παρατηρω και ολες οδηγουν - κινουνται αψογα ..... αποκορυφωμα μαι τυπισα με ενα wr250f yamaha που την πετυχαινα μερικα πρωινα στον δρομο γιατην δουλεια μου.....μιλαμε το σηκωνε λαμπαδα και ξεχναγε να το κατεβασει ....αλλο πραγμα σας λεω!!! ....... σε περιπτωση που διαβαζεις το μυνημα αυτο κοπελα μου ...ορισε ημερομηνια και εκκλησια......




:a18: :a20:

με κάλυψες μάγκα μου:winka:

nimbus
17/09/2005, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
emena nimbus mou den mou aresi i gineka sinepivatis mou aresi odigos
otan tin exis sinepivati to poli na es8anese dio viza stin plati sou ke an ine kalokeri ke ine me to magio akomi kalitera



Αφρούλιιιιιιιι:D
ξεφεύγεις λιγουλάκι:evil:
αλλά όλα αυτά τα οποία προαναφέρεις καλέ μου αφρο, δεν προϋποθέτουν ασφαλή οδήγηση:lol: :lol: :lol:
Αλλά sex με οδήγηση:winka: :rotflmao:
(ευτυχώς που δεν οδηγάει η Κόνη την μηχανή σου:lol: :lol: )
Λοιπόν Λεωνίδα, τώρα που το σκέφτομαι, πρόσθεσε ακόμα μια στάση του καμα σούτρα:lol: :lol:να ένα θέμα που θα πουλούσε:lol: οι στάσεις πάνω στην μηχανή!!!!

nimbus
17/09/2005, 15:14
Θεωρώ, ότι η μοτοσυκλέτα είναι για ένα άτομο.
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσουν τι ευθύνη φέρουν για τον συνεπιβάτη, σε περίπτωση άσχημης πτώσης, ή οποιουδήποτε ατυχήματος.:mad:
Ο συνεπιβάτης, είναι στον αέρα σχεδόν. Δεν κρατιέται από κάπου(μόνο ο αφρο μπορεί να κρατηθεί ως συνεπιβάτης:lol: :lol: )
με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με τον οδηγό, ο οποίος σίγουρα μπορεί καλύτερα να προστατέψει τον εαυτό του:D

:wave2:

wild_cat/anima
17/09/2005, 15:29
μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις ....
από αυτό που είπες ,δηλαδή να θέλει να αφήνω πάντα τη μπουμπου και να μαι συνεπιβάτης(χα χα χα το άλλο με τον τοτο το ξέρεις?)
μέχρι να μου διαμαρτύρεται οτι δεν τον πάω συχνά βόλτες:rolleyes:
αλλά γενικότερα δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα στο να ανεβει κάποιος συνεπιβάτης(συνήθως γουστάρουν με τρέλα μάλιστα)
τώρα κάποιος ανέφερε ότι όταν η γυναίκα είναι συνεπιβάτης ,είναι σαν αγκαλιά και αυτό ισχύει νομίζω ,από το οτι εμπιστεύεσαι τον καλο΄σου ,μέχρι και την σιγουρια που αισθάνεσαι ( ανάγκαιο για κάθε γυναίκα )
αλλά είναι και η ευχαρίστηση του καλού σου οτι πλέον δεν έχει άλλο ένα κοριτσάκι που θέλει να κάνει το κομματι του στις φίλες του με το νέο του amore ,αλλά ένα άτομο που γνωρίζει 5 πραγματάκια παραπανώ και οπότε η φράση "είσαι καλός οδηγός " μετράει !βέβαια όλα αυτά είναι λίγο θεωρητικά διότι αν΄το amore έχει κανένα super ντούπερ ss και ξεκινήσουμε για γ΄ρηγορη βολτίτσα ,δεν μπορώ να ακολουθήσω με το bmw , οπότε μάλλον για δικάβαλο πάει το θέμα ...
όταν όμως είναι να πάμε για καφεδάκι κέντρο ,η για ταξιδάκι με μπαγκάζια κλπ μάλλον θα άρουμε τη μπουμπού ....
όλα είναι θέμα περιστάσεων και καλής θέλησης !



το γέλιο είναι βέβαια όταν για πρώτη φορ΄΄α ανεβαινει ανδρας σε μηχανη που οδηγεί γυναίκα και αρχίζει να παρατηρεί το καμάκι που τρώμε .....πολύ γέλιο :lol: :lol:

nimbus
17/09/2005, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Δεν έχω πρόβλημα να οδηγάει την μηχανή της , αλλά την προτιμώ συνοδηγό γιατί μου αρέσει η αίσθηση αυτή!!! είναι κάτι σαν την αγκαλιά, θέλω επαφή!
Επίσης αν εχω άνεση με τον τρόπο οδήγησης της κοπέλας τότε θα κάτσω αντίσοιχα και εγώ συνοδηγός...
Και το θέμα ανεση έχει να κάνει καθαρά με τον τρόπο οδήγησης(είτε άντρα είτε γυναίκας) , αλλοι ενστικτωδώς μπορεί να πάνε αργά και να μην μου εμπνέουν εμπιστοσύνη, και αλλοι να πάνε γρήγορα και να αισθανομαι ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο!


ε ναι! φυσικά:winka: την θες συνεπιβάτη, για να της υπενθυμίζεις ποιός είναι ο άντρας:lol: :lol: κι αν μην τι άλλο, να υπερυψώνεις και λιγουλάκι τον εαυτό σου:lol: :D :lol:
και καλά!!! θές επαφή κι αγκαλιά! για να πέσετε αγκαλιά σε περίπτωση βλακείας:evil: τι ρομαντικότης θέε μου!!!:lol: :hypnotize :wave2:

Kostas NL
17/09/2005, 17:10
Agapitn Nimbus,

Duskoleuomai na sevasto andres pou apo8aruvouv tnv kopela tous va odngnsei moto, movo kai movo gia egoistikous logous.

Genikotera de sevomai av8ropous pou gia egokentrikous logous prospa8oun na peisoun allous na pra3oun kata sugkekrimeno tropo.

To olo 8ema exei na kanei me sevasmo pros ta gousta kai to xaraktnra tou filou - filns sou.
Eimaste pia sto 2005 kai oxi ston kairo pou o antra odngouse to trakter kai n guvaika aplone sto spiti tov traxana.

Prosopika mou aresei n odngnsn moto, alla dev 8a eixa kanena provlnma na eimai sunepivatns se gunaika odngo apo th stigmn pou voio8o asfalns.

Tora av autn n odngos einai kai n filn mou, krufa 8a ais8avomoun kai upernfanos gia tn sxesn mou.

:a54: :a54:

Tropeas
17/09/2005, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ε ναι! φυσικά:winka: την θες συνεπιβάτη, για να της υπενθυμίζεις ποιός είναι ο άντρας:lol: :lol: κι αν μην τι άλλο, να υπερυψώνεις και λιγουλάκι τον εαυτό σου:lol: :D :lol:
και καλά!!! θές επαφή κι αγκαλιά! για να πέσετε αγκαλιά σε περίπτωση βλακείας:evil: τι ρομαντικότης θέε μου!!!:lol: :hypnotize :wave2:


Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
κακα τα ψεματα η μοτοσυκλετα ειναι ατομικο μεταφορικο μεσον , ωραιες η βολτες με το ''μωρο'' μας συνεπιβατη αλλα και κουραζεσαι αν μιλαμε για πολλα χιλιομετρα , και γρηγορα δεν μπορεις να πας...(για πολλους λογους...)προσωπικα οταν εχω συνεπιβατη αισθανομαι τρομερη ευθυνη και υπαιτιοτητα σε περιπτωση που συμβει κανα ''κακο''.


Μαζί με αυτό με κάλυψες απόλυτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Επίσης αν εχω άνεση με τον τρόπο οδήγησης της κοπέλας τότε θα κάτσω αντίσοιχα και εγώ συνοδηγός...
Και το θέμα ανεση έχει να κάνει καθαρά με τον τρόπο οδήγησης(είτε άντρα είτε γυναίκας) , αλλοι ενστικτωδώς μπορεί να πάνε αργά και να μην μου εμπνέουν εμπιστοσύνη, και αλλοι να πάνε γρήγορα και να αισθανομαι ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο!

Μου φαίνεται ότι μερικές φορές δεν καταλαβαίνεις που πέφτει η μεγαλήτερη βαρύτητα της απάντησης του άλλου , και γενικά έχεις την τάση να δείχνεις ότι διαφωνείς μόνο και μόνο για να δείχνεις ότι διαφωνείς.... :nono:
Χαλάρωσε...:wave2: κουβέντα κανομε... απο ότι φαίνεται κάτι σε έχει ενοχλήσει... ή έχεις πληγωθεί, αλλά όπως είπε και ο gcrook ποιο σωστά , σε ένα άλλο ποστ , εδώ δεν είμαστε για να κάτσουμε να αναλύουμε την αντίδραση του αλλου, ούτε κοινωνιολόγοι είμαστε ούτε ψυχολόγοι ούτε τίποτα σχετικό, μιλάμε απο καρδιάς σύμφωνα με την υποκειμενική άποψη του ,ο καθένας προσπαθώντας για την αντικειμενικότητα... ;) :o :rolleyes:

Rezeguet
17/09/2005, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
emena nimbus mou den mou aresi i gineka sinepivatis mou aresi odigos
otan tin exis sinepivati to poli na es8anese dio viza stin plati sou ke an ine kalokeri ke ine me to magio akomi kalitera

ala an ine odigos tote ine ola iperoxa ka8ese apo piso tis tin pernis agkalia tis xaidevis apala tin kilitsa meta proxorai arga to xeri sou pio kato apala ke ftanis ston mistiko tis kipo ke eno proxoras akoma mpenis anamesa apo to dasos sto faragki tis xaras ke xonese mesa stin spilia ton krifon po8on ke .......

eno afti den mpori na antidrasi oute ta xeria den mpori na afisi ke oso ke an kouniete den kataferni tipota ke an ine kalokeri ke ine me to magio akoma kalitera.....

ke ta vradia mporis na xouftonis oti 8elis ine akoma kalitera afti kratai to timoni ke esi dio viza as poume...:eyepop:

ke an ine poli arga mpori na ka8ete epano sou ka8os odigai ke na pigene volta g@mi0nt@s pou lene




ma ine iperoxa na odigai i gineka ego ime latris opados an iparxi kinima iper tou na odigane i ginekes ego ime melos apo tora
apla pes te mou pou na pao na grafto.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oxi re malaka esy den tin paleyeis mia re afro :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a5: :a20: :a20: :a23:

sotpag
17/09/2005, 22:20
για να μην ξεφευγουμε τα πραγματα ειναι απλα


δεν μπορω να ειμαι συνοδηγος σε οτιδηποτε οχημα οταν ο αλλος δεν εχει το δικο μου τροπο οδηγισης τσαντιζομε οταν αλλο περιμενω να κανει και αλλο κανει ποσο μαλον αν παει αργα:a29: :a29:


και αυτο δεν εχει να κανει με το αν ειναι ανδρας ή γυναικα αν και αυτες εχουν κατα παραδοση το χαρισμα

Alx 84
17/09/2005, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ:D ΑΛΛΑ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ:evil:
ΑΛΛΟ ΕΘΙΞΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ:winka:

:lol: :lol: :lol:

είναι ωραία αίσθηση να είναι συνεπιβάτης, αλλά όχι δεν έχω προβλημα να οδηγεί εκείνη.Μια χαρά...

nimbus
18/09/2005, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
για να μην ξεφευγουμε τα πραγματα ειναι απλα


δεν μπορω να ειμαι συνοδηγος σε οτιδηποτε οχημα οταν ο αλλος δεν εχει το δικο μου τροπο οδηγισης τσαντιζομε οταν αλλο περιμενω να κανει και



αυτό το έχω κι εγώ:D

nimbus
18/09/2005, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
...


Μου φαίνεται ότι μερικές φορές δεν καταλαβαίνεις που πέφτει η μεγαλήτερη βαρύτητα της απάντησης του άλλου , και γενικά έχεις την τάση να δείχνεις ότι διαφωνείς μόνο και μόνο για να δείχνεις ότι διαφωνείς.... :nono: ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!
Χαλάρωσε...:wave2: ΧΑΛΑΡΗ ΕΙΜΑΙ ΛΕΜΕ κουβέντα κανομε... ΤΟ ΞΕΡΩ!!! απο ότι φαίνεται κάτι σε έχει ενοχλήσει... ή έχεις πληγωθεί,Ε ΟΧΙ ΔΑ!!! ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΘΙΓΩ... αλλά όπως είπε και ο gcrook ποιο σωστά , σε ένα άλλο ποστ , εδώ δεν είμαστε για να κάτσουμε να αναλύουμε την αντίδραση του αλλου, ούτε κοινωνιολόγοι είμαστε ούτε ψυχολόγοι ούτε τίποτα σχετικό, μιλάμε απο καρδιάς σύμφωνα με την υποκειμενική άποψη του ,ο καθένας προσπαθώντας για την αντικειμενικότητα... ;) :o :rolleyes: [/B][/QUOTE]

nimbus
18/09/2005, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Agapitn Nimbus,

Duskoleuomai na sevasto andres pou apo8aruvouv tnv kopela tous va odngnsei moto, movo kai movo gia egoistikous logous.

Genikotera de sevomai av8ropous pou gia egokentrikous logous prospa8oun na peisoun allous na pra3oun kata sugkekrimeno tropo.

To olo 8ema exei na kanei me sevasmo pros ta gousta kai to xaraktnra tou filou - filns sou.
Eimaste pia sto 2005 kai oxi ston kairo pou o antra odngouse to trakter kai n guvaika aplone sto spiti tov traxana.

Prosopika mou aresei n odngnsn moto, alla dev 8a eixa kanena provlnma na eimai sunepivatns se gunaika odngo apo th stigmn pou voio8o asfalns.

Tora av autn n odngos einai kai n filn mou, krufa 8a ais8avomoun kai upernfanos gia tn sxesn mou.

:a54: :a54:

:a20: :a18: :a23:

tifoefs
19/09/2005, 00:06
Εδω στο φλορουμ ειδα μερικες κοπελλες που εχουν μηχανες και το γλεντανε, αν και δεν ειδα πως σερφαρετε βεβαια στους δρομους (επιφυλασσομαι να πω τη γνωμη μου μιας και δε ξερω) να πω αν αισθανομαι ασφαλης σαν συνεπιβατης.

Απο την αλλη οσες γυναικες ειδα να οδηγουν μηχανες εδω ειναι ολες πολυυυυυυυυυυυυ τυπικες ρε πιδιμ ! Αμαν πια ! Ουτε 1 χλμ παραπανω απο το οριο !!

Ασε που μια μπατσινα μια φορα με εριξε μια κλησαρα 70αρα και τη μισησα !! Αλλα μια βλαμμενη δε συνεπαγεται οτι ολες ειναι ετσι !!

Μια αλλη φορα μια γερμανιδα με χαρλεϋ ηθελε να με βιασει μεσα στο καραβι και επειδη το εσκασα και χωθηκα σε μια βαρκα για να γλυτωσω απ' τα νυχια της με ειπε γκεϊ. Τελικα με βιασε μεσα στη βαρκα και τις εφυγε η ιδεα οτι οι ελληνες ειναι γκεϊ. Θυσιαστηκα στο βωμο της αντριοσυνης.

Αλλα καμμια δε με ειπε να με παει βολτα μεχρι τωρα και τοχω καημο !!!

Βεβαια ο Αφρο με εβαλε σε ενα δρομο γεματο ελπιδες που σε πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω με ολα τα ρισκα που προϋποθετει μια τετοια συνοδηγηση. . . .



:eyepop: :smokin: :evil: :evil:

Boxer
19/09/2005, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
emena nimbus mou den mou aresi i gineka sinepivatis mou aresi odigos
otan tin exis sinepivati to poli na es8anese dio viza stin plati sou ke an ine kalokeri ke ine me to magio akomi kalitera

ala an ine odigos tote ine ola iperoxa ka8ese apo piso tis tin pernis agkalia tis xaidevis apala tin kilitsa meta proxorai arga to xeri sou pio kato apala ke ftanis ston mistiko tis kipo ke eno proxoras akoma mpenis anamesa apo to dasos sto faragki tis xaras ke xonese mesa stin spilia ton krifon po8on ke .......

eno afti den mpori na antidrasi oute ta xeria den mpori na afisi ke oso ke an kouniete den kataferni tipota ke an ine kalokeri ke ine me to magio akoma kalitera.....

ke ta vradia mporis na xouftonis oti 8elis ine akoma kalitera afti kratai to timoni ke esi dio viza as poume...:eyepop:

ke an ine poli arga mpori na ka8ete epano sou ka8os odigai ke na pigene volta g@mi0nt@s pou lene


:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ma ine iperoxa na odigai i gineka ego ime latris opados an iparxi kinima iper tou na odigane i ginekes ego ime melos apo tora
apla pes te mou pou na pao na grafto.....
:lol: :lol: :lol:


+1000
:a19: :a18: :a20: :a08: :a028:

sonic22
19/09/2005, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Μια αλλη φορα μια γερμανιδα με χαρλεϋ ηθελε να με βιασει μεσα στο καραβι και επειδη το εσκασα και χωθηκα σε μια βαρκα για να γλυτωσω απ' τα νυχια της με ειπε γκεϊ. Τελικα με βιασε μεσα στη βαρκα και τις εφυγε η ιδεα οτι οι ελληνες ειναι γκεϊ. Θυσιαστηκα στο βωμο της αντριοσυνης.

auto mou thimizei to anekdoto
tha kriftw kai an me vreis tha se gam...
an den me vreis ... tha eimai stin varka
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kawasaki ZX-12
19/09/2005, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
έτσι σε έκαναν να πιστέψεις???:D
Τι σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν μια γυναίκα???
Υπάρχουν άντρες, που πλένουν καλύτερα τα πιάτα από γυναίκες κι είναι νυκοκύριδες και υπάρχουν γυναίκες που οδηγούν καλύτερα από κάποιον άντρα:winka:

καλή μου,
θέμα αντίληψης είναι:wacko:
Έχει να κάνει με το τι τσαγανό διαθέτει ο κάθε άνθρωπος, για να καταφέρει κάποια πράγματα και κατα πόσο του "κόβει".
Γκε-γκε???:)

Θέμα Εκμάθησης, αντίληψης, έμφυτες καταστάσεις που προσδιορίζουν τις ανθρώπινες ικανότητες:sun: και όχι μόνο!:winka:

:wave2:
λοιπον ακου η προηγουμενη μου σχεση ητν μια απο αυτες και γουσταρα πολυ!!!!!!!
η κοπελια μου ειχε R1 2003 και γουσταρα πολυ που ακολουθουσε σε επιδαυρο και τριπολη και σε πολλες αλλες βολτες με τη στολη της και τα παντα της!!!!!εγω ειμαι υπερ στο να καβαλανε οι γυναικες μηχανη πως να το κανουμε μ αρεσει!!!!πηγαινα με λιμανακια και μολις εβγαζε το κρανος χαζευανε ολοι!!!!!!!!!1

Gandalf dr685sm
19/09/2005, 09:41
Μιλώντας για γυναικείες ικανότητες πάνω σε μηχανές...

Ακόμα θυμάμαι το χώμα που έφαγα απο νεαρά ξανθιά ύπαρξη με ΜΧ κράνος (!!!!) πάνω σε ΧΤ SM που πήγαινε "τάπα" στην Συγγρού περίπου στο ύψος της Ν.Σμύρνης.
Οι κινήσεις της , ήταν απίστευτες όπως οδηγούσε και το ελαστικό του ΧΤ, πρέπει να είχε φτάσει στα όρια του.

Είναι πραγματικότητα οτι υπάρχουν γυναίκες που , όντως είναι 10-20 φορές καλύτεροι οδηγοί απο άνδρες, αλλά η αλήθεια είναι , οτι , όπως ειπώθηκε πριν , είναι οι εξαιρέσεις και οχι ο κανόνας.

όσο για το να έχει η γυναίκα μου μηχανή..

Κατά την διάρκεια του γάμου μου , η σύζηγος , είχε και εκείνη enduro 125cc που κινούσε εντός Αττικής ,καθώς με το τετράτροχο δεν προλάβαινε τίποτα. Κάποια στιγμή της έδωσα και το DR αλλά της φάνηκε αρκούντως βαρύ και το άφησε στην άκρη.

Σταμάτησε να οδηγέι μόνη της , όταν διαπίστωσε πόσο επικίνδυνη είναι η κίνηση με την μηχανή στην Αθήνα και ειδικά , όταν ήρθε και η κόρη που ουσιαστικά άλλαξε τα πάντα. Σε καμία περίπτωση δεν την υποχρέωσα εγώ να σταματήσει να οδηγέι , αντίθετα την προέτρεπα να φοράει όλες τις απαραίτητες ασφαλείς ενδυμασίες.(κράνος,γάντια, μπότες-μποτάκια).


Gandalf

stako
19/09/2005, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
Γιατί ένας άντρας, δεν μπορεί να δεχθεί ότι η γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της, οδηγάει και μηχανή!!!??? Γιατί δυσκολεύεται να την δεχτεί έτσι? Γιατί την ανταγωνίζεται? Γιατί προσπαθεί να την μειώσει?

Γιατί είναι ηλίθιος! Έτσι απλά..........

:sick: :sick: :sick:

nimbus
20/09/2005, 00:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Γιατί είναι ηλίθιος! Έτσι απλά..........

:sick: :sick: :sick:


...του το είπε, αλλά δεν αντέδρασε διόλου ο ηλίθιος...:lol: :lol: :lol:

Nikoskazer2000
20/09/2005, 00:38
Συμφωνώ με Alx 84, nimbus, Tropeas, Kostas NL, kawasaki 636, Gandalf dr685sm & stako.

Με καλύψατε απόλυτα παιδιά :winka: !

afrotwin
20/09/2005, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs

Βεβαια ο Αφρο με εβαλε σε ενα δρομο γεματο ελπιδες που σε πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω με ολα τα ρισκα που προϋποθετει μια τετοια συνοδηγηση. . . .


kala re tifo den se anagnorizo:eyepop:

mikri ti kanate?
meta ta kaskanterilikia pou alazame 8esi me ton sinodigo odigontas sira ixan ta gkomenika
den ema8es kamia maria na odigai?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tifoefs
20/09/2005, 09:51
Oxi !! Φοβομουν μη μου σαβουρδιασουν τη κουκλα μου !

Ουτε σε παπι δε με βαζουν απο πισω !

Καλλιο να σου βγει το ματι παρα τ' ονομα . . .



:( :( :( :(

m1ke
20/09/2005, 11:21
Η μοτό εγωϊστική από τη φύση της, είναι φτιαγμένη για να προσφέρει συγκινήσεις και οδηγική απόλαυση στον οδηγό της και μόνο.
Ο συνεπιβάτης είναι πάντα περιττό βάρος και αναγκαίο κακό είτε άνδρας είτε γυναίκα.
Εάν θέλει κάποιος να πάει κάπου παρέα με την καλή του ή τον καλό του υπάρχει και το αυτοκίνητο.
Πρόσφατα γνώρισα ένα ζευγάρι άνω των 40 που ο καθένας έχει το δικό του SS 600. Αυτοί έχουν πιάσει το νόημα :beer: :beer:

LINA
20/09/2005, 11:43
Για μενα στις σχεσεις μου και στον αντρα μου δεν υπηρξε ποτε προβλημα ως σημερα που ακομα και φιλος μου δανεισε την απολαυση του cbr του (ευχαριστω θερμα pokermon) . Ξεκινησα να οδηγαω απ τα 17 μου με ενα tzr125 και κατεληξα ως σημερα να εχω οδηγησει μεχρι και 900. Αλλες φορες ζητουσα να μου δωσουν την μηχανη τους να την οδηγησω και αλλες μου την προσφερανε μονοι τους. Θυμαμαι οτι για 2 χρονια που ειχε το CBR400 RR ο αντρας μου ... το ειχε χασει κυριολεκτικα. Μονο οταν πηγαιναμε καπου μαζι ημουνα συνοδηγος και αυτο οχι γιατι φοβοταν ως συνοδηγος αλλα γιατι εγω δεν ηθελα να οδηγαω και να εχω καποιον πιο βαρυ απο μενα στο σελακι του 400.
Η πιο τελεια φαση ητανε που απο Ν. Κοσμο κατεβαιναμε στη Βουλα. Κλασσικα πηρα το cbr και εκεινος το παπι μου. Στο δρομο πηγαιναμε μαζι. Ομως στα φαναρια της βουτας συναντησα 2 τυπους που ειχαν καραστραβωθει και γκαζωνανε τις διχρονιλες τους :yuck: ενα rgv250 και ενα nsr250. Κοιταζω τον αντρα μου και του κανω νοημα πως θα εξαφανιστω λιγακι και θα τον περιμενω πιο κατω. Με το που ανοιξε το φαναρι εξαφανιστηκα. Η κοντρα συνεχιστηκε μεχρι τα φαναρια της βουλας , οι δυο τυποι ειχαν αληθορισει, τους ειχα ριξει στ αυτια 2 κολωνες και τους ητανε αδυνατο να με φτασουνε . Πριν στριψω για το σπιτι απ τη Λ. Βουλιαγμενης στο υψος της βουλας και καταφερε επιτελους να φτασει και ο Αλεξανδρος οι τυποι ανοιξανε τις ζελατινες απ τα κρανη τους και ειπαν μπροστα μας "Δεν εχουμε ξαναδει γυναικα να οδηγαει ετσι, σου βγαζουμε το καπελο" !!!! χαρα ο αντρας μου .... ειχε να το λεει οπου βρισκοταν.
Αν αγαπας τη μηχανη ειτε γυναικα εισαι ειτε αντρας τοτε εισαι αξιος για τα παντα...........

Αυτο το ποστ το αφιερωνω στη μνημη του λατρευτου μου Αλεξανδρου και τον ευχαριστω για την ισοτητα και την απολαυση που μου προσφερε τα χρονια που περασαμε μαζι

Tropeas
20/09/2005, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a19:

Alx 84
20/09/2005, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a19:


Έτσι ακριβώς!! Τίποτα λιγότερο!

Alx 84
20/09/2005, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Η μοτό εγωϊστική από τη φύση της, είναι φτιαγμένη για να προσφέρει συγκινήσεις και οδηγική απόλαυση στον οδηγό της και μόνο.
Ο συνεπιβάτης είναι πάντα περιττό βάρος και αναγκαίο κακό είτε άνδρας είτε γυναίκα.
Εάν θέλει κάποιος να πάει κάπου παρέα με την καλή του ή τον καλό του υπάρχει και το αυτοκίνητο.
Πρόσφατα γνώρισα ένα ζευγάρι άνω των 40 που ο καθένας έχει το δικό του SS 600. Αυτοί έχουν πιάσει το νόημα :beer: :beer:

Η αλήθεια είναι αυτή. Αν δεν υπάρχει όμως 2η μοτο?
Μπράβο στα παιδιά!!!!:beer: :beer:

latris mixanis
20/09/2005, 13:25
Αυτο το ποστ το αφιερωνω στη μνημη του λατρευτου μου Αλεξανδρου και τον ευχαριστω για την ισοτητα και την απολαυση που μου προσφερε τα χρονια που περασαμε μαζι[/SIZE] [/B]


:a18: :a19: :a18: :a19: :a46:

nimbus
20/09/2005, 15:45
να σαι καλά Λίνα μου, να τον θυμάσαι:wave2:
Γιατί σίγουρα είναι μαζί σου πάντα...:sun:


φιλιά κουκλίτσα

LINA
21/09/2005, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
:a18: :a19: :a18: :a19: :a46:


Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
να σαι καλά Λίνα μου, να τον θυμάσαι
Γιατί σίγουρα είναι μαζί σου πάντα...


φιλιά κουκλίτσα

Eυχαριστω πολυ κοριτσια, να στε παντα καλα :)

NikosRR
21/09/2005, 17:58
για να δουμε πως θα το θεσουμε προκειμενου να αποφευχθουν παρεξηγησεις.δεν θελω να πιστευω ή να το σκεφτομαι οτι το σεπτεμβριο του 2005 υπαρχουν αντρες που σκεφτονται ετσι.αν ισχυει, σε μικρο βαθμο βεβαια, αυτο ειναι αδικο για ολους τους αλλους.εννοειτε οτι μας αρεσει να οδηγουν και οι γυναικες μηχανες χωρις αυτο να σημαινει οτι θα ειμαστε και συνεπιβατες οπως θεωρω πως δεν πρεπει να ειναι και εκεινες για λογους ασφαλειας και μονο περα ελαχιστων περιπτοσεων.δεν μιλαμε για ισοτητες και τετοιες βλακειες γιατι δεν παιζει κατι τετοιο.ειμαι μεσα με 300+ να οδηγει γυναικα μοτοσυκλετα.θα ειναι τοσο αδεξια,αν ειναι, οσο και ενας αντρας που δεν ξερει να οδηγει.το ιδανικοτερο για μενα ειναι ο καθενας με τη μπουμπου του και ολα ειναι ΤΙΓΚΑ(ακους Σταυρο;), η ασφαλεια, η ευχαριστηση, η διασκεδαση αλλα και η ισοτητα αλλωστε γι'αυτο επεισα την κοπελα μου να παρει μηχανη και φυσικα ειμαι αυτος που ψαχνει να της βρει.ξεκολειστε οσες ειστε κολλημενες με τετοιες χαζομαρες ή ξεκολλήστε αυτους που σας τροφοδοτουν με τετοιες.το να βγει κανεις βολτα με τη μπουμπου του, την κοπελα του και τη μπουμπου της ειναι απο μονο του ενα ευτυχες γεγονος κατι σαν μια αγαπημενη οικογενεια ενα πραμα.πωπω αν υπηρχαν τοσες γυναικες με μηχανες και γουσταρανε τις μηχανες θα πεφτανε βροχη οι προτασεις γαμου αν και απ'οτι φαινεται πεσανε καποιες.

συμφωνω επισης με idi, Nikoskazer2000, Alx 84.

m1ke
21/09/2005, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
για να δουμε πως θα το θεσουμε προκειμενου να αποφευχθουν παρεξηγησεις.δεν θελω να πιστευω ή να το σκεφτομαι οτι το σεπτεμβριο του 2005 υπαρχουν αντρες που σκεφτονται ετσι

Και που να δεις το Οκτώβρη πως θα σκέφτονται ...... :rotflmao: :a5: :a30: :a25:

Alx 84
22/09/2005, 01:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
για να δουμε πως θα το θεσουμε προκειμενου να αποφευχθουν παρεξηγησεις.δεν θελω να πιστευω ή να το σκεφτομαι οτι το σεπτεμβριο του 2005 υπαρχουν αντρες που σκεφτονται ετσι.αν ισχυει, σε μικρο βαθμο βεβαια, αυτο ειναι αδικο για ολους τους αλλους.εννοειτε οτι μας αρεσει να οδηγουν και οι γυναικες μηχανες χωρις αυτο να σημαινει οτι θα ειμαστε και συνεπιβατες οπως θεωρω πως δεν πρεπει να ειναι και εκεινες για λογους ασφαλειας και μονο περα ελαχιστων περιπτοσεων.δεν μιλαμε για ισοτητες και τετοιες βλακειες γιατι δεν παιζει κατι τετοιο.ειμαι μεσα με 300+ να οδηγει γυναικα μοτοσυκλετα.θα ειναι τοσο αδεξια,αν ειναι, οσο και ενας αντρας που δεν ξερει να οδηγει.το ιδανικοτερο για μενα ειναι ο καθενας με τη μπουμπου του και ολα ειναι ΤΙΓΚΑ(ακους Σταυρο;), η ασφαλεια, η ευχαριστηση, η διασκεδαση αλλα και η ισοτητα αλλωστε γι'αυτο επεισα την κοπελα μου να παρει μηχανη και φυσικα ειμαι αυτος που ψαχνει να της βρει.ξεκολειστε οσες ειστε κολλημενες με τετοιες χαζομαρες ή ξεκολλήστε αυτους που σας τροφοδοτουν με τετοιες.το να βγει κανεις βολτα με τη μπουμπου του, την κοπελα του και τη μπουμπου της ειναι απο μονο του ενα ευτυχες γεγονος κατι σαν μια αγαπημενη οικογενεια ενα πραμα.πωπω αν υπηρχαν τοσες γυναικες με μηχανες και γουσταρανε τις μηχανες θα πεφτανε βροχη οι προτασεις γαμου αν και απ'οτι φαινεται πεσανε καποιες.

συμφωνω επισης με idi, Nikoskazer2000, Alx 84.


Χαχαχα! Σωστός Εγώ δεν την πρόλαβα δυστυχώς να την ζητήσω σε γάμο!:sad:
Σίγουρα η καλύτερη λύση είναι ο κάθε ένας τη μοτό του διότη όπως είπε κ κάποιος πιό πρίν, ο οδηγός απολαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος.
Έπεισες την κοπέλα σου; να φανταστώ ότι ψηνόταν,ε; Και για τι μοτο μιλάμε;

nimbus
22/09/2005, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
για να δουμε πως θα το θεσουμε προκειμενου να αποφευχθουν παρεξηγησεις.δεν θελω να πιστευω ή να το σκεφτομαι οτι το σεπτεμβριο του 2005 υπαρχουν αντρες που σκεφτονται ετσι.αν ισχυει, σε μικρο βαθμο βεβαια, αυτο ειναι αδικο για ολους τους αλλους.εννοειτε οτι μας αρεσει να οδηγουν και οι γυναικες μηχανες χωρις αυτο να σημαινει οτι θα ειμαστε και συνεπιβατες οπως θεωρω πως δεν πρεπει να ειναι και εκεινες για λογους ασφαλειας και μονο περα ελαχιστων περιπτοσεων.δεν μιλαμε για ισοτητες και τετοιες βλακειες γιατι δεν παιζει κατι τετοιο.ειμαι μεσα με 300+ να οδηγει γυναικα μοτοσυκλετα.θα ειναι τοσο αδεξια,αν ειναι, οσο και ενας αντρας που δεν ξερει να οδηγει.το ιδανικοτερο για μενα ειναι ο καθενας με τη μπουμπου του και ολα ειναι ΤΙΓΚΑ(ακους Σταυρο;), η ασφαλεια, η ευχαριστηση, η διασκεδαση αλλα και η ισοτητα αλλωστε γι'αυτο επεισα την κοπελα μου να παρει μηχανη και φυσικα ειμαι αυτος που ψαχνει να της βρει.ξεκολειστε οσες ειστε κολλημενες με τετοιες χαζομαρες ή ξεκολλήστε αυτους που σας τροφοδοτουν με τετοιες.το να βγει κανεις βολτα με τη μπουμπου του, την κοπελα του και τη μπουμπου της ειναι απο μονο του ενα ευτυχες γεγονος κατι σαν μια αγαπημενη οικογενεια ενα πραμα.πωπω αν υπηρχαν τοσες γυναικες με μηχανες και γουσταρανε τις μηχανες θα πεφτανε βροχη οι προτασεις γαμου αν και απ'οτι φαινεται πεσανε καποιες.

συμφωνω επισης με idi, Nikoskazer2000, Alx 84.


:a19: :a20:

αλλά, να σου πώ κάτι?:D
είναι ωραίο να γνωρίζεις σε κάποιον άλλον τον "κόσμο" σου, αρκεί να μην γίνεται υπό πιεστικές συνθήκες:winka: Πρέπει να θέλει ο άλλος να μπεί σε μια διαδικασία άλλων σκέψεων και πραγμάτων:)

καλημέρα:wave2:

NikosRR
22/09/2005, 09:25
συμφωνουμε απολυτα nimbus αλλα εχει σημασια πως θα πλασαρεις σε καποιον αλλο τον κοσμο σου γιατι ενω θα του αρεσει και δεν το ξερει ακομα, ισως καταφερεις το αντιθετο με το λαθος τροπο.αλλωστε οσοι καβαλανε moto συνηθως ειναι free και ανοιχτομυαλοι ανθρωποι αρα θεμα πιεσης δεν υφισταται.αλλωστε δεν ειμαστε και απο τους ανθρώπους που δεχονται και λειτουργουν υπο πιεση.σκεψου τη βολτα σου, δεν υπαρχει πιεση κλπ αρα τις πιεσεις τις αφηνουμε σε αυτους που τις ανεχονται, οχι σε εμας.:beer:

nimbus
23/09/2005, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
συμφωνουμε απολυτα nimbus αλλα εχει σημασια πως θα πλασαρεις σε καποιον αλλο τον κοσμο σου γιατι ενω θα του αρεσει και δεν το ξερει ακομα, ισως καταφερεις το αντιθετο με το λαθος τροπο.αλλωστε οσοι καβαλανε moto συνηθως ειναι free και ανοιχτομυαλοι ανθρωποι αρα θεμα πιεσης δεν υφισταται.αλλωστε δεν ειμαστε και απο τους ανθρώπους που δεχονται και λειτουργουν υπο πιεση.σκεψου τη βολτα σου, δεν υπαρχει πιεση κλπ αρα τις πιεσεις τις αφηνουμε σε αυτους που τις ανεχονται, οχι σε εμας.:beer:


καλημέρα Νίκο:wave2:
Τον κόσμο σου, δεν τον πλασάρεις κατ'αρχάς:D
δεν τον πάς για πούλημα, ούτε επειδή δεν έχεις τι να τον κάνεις:winka: τον "κόσμο" σου, τον δείχνεις εκεί που θεωρείς ότι αξίζει...Ο κόσμος σου, αντικατοπτρίζει εσένα και μόνο.κι ούτε έπεται, ότι όποιος ανακαλύψει τον κόσμο σου, θα καταφέρει και να παραμείνει εκεί...πολλοί φοβούνται τον κόσμο του άλλου...ίσως επειδή δεν μοιάζει με τον δικό τους. Δεν είναι όλα για όλους, καιρό τώρα...Και προ πάντων, μην κρίνεις τους υπόλοιπους μέσω των δικών σου δεδομένων σκέψης. Κανείς σχεδόν δεν σκέφτεται όπως εσύ, όπως εγώ, όπως ο οποιοςσήποτε. Απόλυτη ταύτιση δεν θα υπάρξει...Απλά στο διάβα μας κατα καιρούς, συναντάμε κάτι, που θυμίζει την δικής μας ανιδοιοτέλεια...

:wave2:

NikosRR
23/09/2005, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
καλημέρα Νίκο:wave2:
Τον κόσμο σου, δεν τον πλασάρεις κατ'αρχάς:D
δεν τον πάς για πούλημα, ούτε επειδή δεν έχεις τι να τον κάνεις:winka: τον "κόσμο" σου, τον δείχνεις εκεί που θεωρείς ότι αξίζει...Ο κόσμος σου, αντικατοπτρίζει εσένα και μόνο.κι ούτε έπεται, ότι όποιος ανακαλύψει τον κόσμο σου, θα καταφέρει και να παραμείνει εκεί...πολλοί φοβούνται τον κόσμο του άλλου...ίσως επειδή δεν μοιάζει με τον δικό τους. Δεν είναι όλα για όλους, καιρό τώρα...Και προ πάντων, μην κρίνεις τους υπόλοιπους μέσω των δικών σου δεδομένων σκέψης. Κανείς σχεδόν δεν σκέφτεται όπως εσύ, όπως εγώ, όπως ο οποιοςσήποτε. Απόλυτη ταύτιση δεν θα υπάρξει...Απλά στο διάβα μας κατα καιρούς, συναντάμε κάτι, που θυμίζει την δικής μας ανιδοιοτέλεια...

:wave2:

εχεις δικιο που δεν καταλαβες πως ενοουσα το πλασαρισμα, αφου δεν εβαλα εισαγωγικα.

"τον "κόσμο" σου, τον δείχνεις εκεί που θεωρείς ότι αξίζει..."

ειχα την εντυπωση οτι μιλούσαμε για καποιον υποτιθεται δικο μας, καποιον που αξιζει να υποθεσω και οχι τυχαιο ή τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω, αν εκανα λαθος παω πασο

"πολλοί φοβούνται τον κόσμο του άλλου...ίσως επειδή δεν μοιάζει με τον δικό τους"

θα επρεπε να τον φοβουνται αν εμοιαζε

"Απλά στο διάβα μας κατα καιρούς, συναντάμε κάτι, που θυμίζει την δικής μας ανιδοιοτέλεια..."

βλεπεις οτι σε καποια πραγματα υπαρχει απολυτη ταυτηση;

nimbus
23/09/2005, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR

βλεπεις οτι σε καποια πραγματα υπαρχει απολυτη ταυτηση; [/B]



ναι αλλά ξέρεις τι???:confused: νομίζουμε ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση...:D στην πορεία απογοητευόμαστε...:sick:

NikosRR
25/09/2005, 16:34
θα το πω αλλιως αυτη τη φορα, συμφωνουμε απολυτα σε αυτο:
"Απλά στο διάβα μας κατα καιρούς, συναντάμε κάτι, που θυμίζει την δικής μας ανιδοιοτέλεια..."

Tropeas
25/09/2005, 16:44
:a013: :a18:

OTTO_engine
04/10/2005, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
εχω μαθει ή σχεδον μαθει γυναικα να οδηγει και αυτοκινητο και μηχανη..... και μου αρεσει να βλεπω γυναικες να οδηγουν ΑΛΛΑ να ειναι οπως πρεπει....δεν γουσταρω γυναικα και καμπριο , μηχανη και τακουνι , και γενικα το στυλακι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
απο εκει και περα υπαρχουν καλες γυναικες οδηγοι (σπανιες βεβαια ) οπως και χαλια αντρες οδηγοι (περισοτεροι απ΄οτι φανταζεστε) και τελος οι οδηγοι χωρις παιδία που ειναι διστιχος μεγαλο ποσοστο και κυριος γυναικες (δεν το λεω με κακια αλλα ειναι πραγματικοτητα) αυτο που ειναι γενικα αποδεκτο ειναι πως οι γυναικες δεν εχουν καλη εσθηση του χωρου κατι που τις κανει να αργες στις αντιδρασεις τους, μεσα σε αυτα βαλε και το ανχος του να μην κανουν λαθος κλπ εχουμε ενα αποτελσμα ....
οποτε ναι να οδηγουν οι γυναικες αλλα να ξερουν τι εχουν κατω απο τα ποδια τους.

το στυλακι που λες ενοχλεί σε πολλούς τομείς.
γενικά πάντως δεν είναι θέμα δυνατότητας ή ικανότητας, αλλά φυσικής αντοχής. φαντάσου ένα τα3ίδι πολύ μακρινό... είναι κάπως για μια γυναίκα!
πάντως επέτρεψέ μου να διαφωνήσω σε κάτι. οι γυναίκες προσανατολίζονται πολύ καλύτερα από εμάς τους άντρες κ μπορούν να σκέφτονται διε3οδικά περσσότερα πράγματα μαζί, εν αντι8έση με μας που έχουμε πιο μα8ηματική και συγκροτημένη σκέψη.....
ο άντρας ώς οδηγός μπορεί να προκαλέσει πιο σοβαρά ατυχήματα
γιατί υπερεκτημά τον εαυτό του τις περισσότερες φορές....
όλοι μας πρεπει να χουμε αίσθηση του κινδύνου....
όλοι ανε3αιρέτως μπορούμε και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί.

Krokodilos001
06/10/2005, 20:33
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs

Βεβαια ο Αφρο με εβαλε σε ενα δρομο γεματο ελπιδες που σε πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω με ολα τα ρισκα που προϋποθετει μια τετοια συνοδηγηση. . . .

--------------------------------------------------------------------------------



Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
kala re tifo den se anagnorizo:eyepop:

mikri ti kanate?
meta ta kaskanterilikia pou alazame 8esi me ton sinodigo odigontas sira ixan ta gkomenika
den ema8es kamia maria na odigai?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:



Ke pios sou ipe oti o tifoefs kseri na odigaei gia na kanei ke tetia akrobatika


:rotflmao:

Krokodilos001
06/10/2005, 21:05
Afro:


:a23: :a23: :a23:



Ke sinxronos tha simfoniso me tous perisoterous apo tous prolasisantes,

Prosopika poli me ftiaxnei i thea mias ginekas pano se mixani, na tin pigenei....ke an einai ke omorfi sketo trela.


To telio, fantasiosi, na gnoriso gineka motosikletisti ke mpatsina, na mou kseplirosei oles tis klisis....













:beer: :beer:

tifoefs
06/10/2005, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs

Βεβαια ο Αφρο με εβαλε σε ενα δρομο γεματο ελπιδες που σε πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω με ολα τα ρισκα που προϋποθετει μια τετοια συνοδηγηση. . . .

--------------------------------------------------------------------------------






Ke pios sou ipe oti o tifoefs kseri na odigaei gia na kanei ke tetia akrobatika


:rotflmao:

Ριξε το φαρμακι σου να δω τι θα καταλαβεις !!

Εσυ γιαυτο βρηκες μπρατσωμενη ε ;;

Να δεις τι σφαλιαρα θα φας ετσι και ξανανεβεις στη σελα μεσ' τη μεση στον αυτοκινητοδρομο !!

Δεν θα κανεις το αεροπλανακι αλλα το κοκκινο μαγουλακι !!

ρερερε ο ποιητης τιε εγραψα παλι !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Krokodilos001
07/10/2005, 10:45
Ke ipotithete oti esi kseris apo serfing

:rotflmao: :rotflmao:

edo se thelo stis trikimies tis asfaltou....

:rotflmao:

ke kala bre aougale, diden poiiti, ampelofilosofe, pos tha mou riksis sfaliara, ne sosta to paradexome oti to diko sou ergalio tora einai pio grigoro, alla to kranos ti rolo baraei? akou kokino magoulo!:confused: :confused:

i tha perimenis na to bgalo...kseris esi!!!!!!!

kamia sberkia isos:nono:

ai sixtir,,, olo tha sou matheno.... mikre

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Mpatsomeni, gia geres monomaxies, krima omos pou den thelei na odigaei mixani, protima sinepibatis. Den einai outa kan mpatsos!!!

Kala sinepibatis gia kamia bolta, alle ante na kaneis megalo taksidi ke arketa bagazia ke gia tous dio! Afto einai problima.


pos paei i doulia?




Ante to sabatokiriako kontebei!! :lol:

tifoefs
07/10/2005, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
Ke ipotithete oti esi kseris apo serfing

:rotflmao: :rotflmao:

edo se thelo stis trikimies tis asfaltou....

:rotflmao:

ke kala bre aougale, diden poiiti, ampelofilosofe, pos tha mou riksis sfaliara, ne sosta to paradexome oti to diko sou ergalio tora einai pio grigoro, alla to kranos ti rolo baraei? akou kokino magoulo!:confused: :confused:

i tha perimenis na to bgalo...kseris esi!!!!!!!

kamia sberkia isos:nono:

ai sixtir,,, olo tha sou matheno.... mikre

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Mpatsomeni, gia geres monomaxies, krima omos pou den thelei na odigaei mixani, protima sinepibatis. Den einai outa kan mpatsos!!!

Kala sinepibatis gia kamia bolta, alle ante na kaneis megalo taksidi ke arketa bagazia ke gia tous dio! Afto einai problima.


pos paei i doulia?




Ante to sabatokiriako kontebei!! :lol:


Ola taxes to surfing se marave !!

Re akrobatn tou 8avatou se eide kai n korn mou kai arxise va fwvazei !!!

Oti tns lew va mn kavei esu tns diveis to avti8eto paradeigma !

5 wres akoma kai erxetai SK !!!!

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoleeeeeeeeeeeeeeeee !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Krokodilos001
07/11/2005, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ola taxes to surfing se marave !!

Re akrobatn tou 8avatou se eide kai n korn mou kai arxise va fwvazei !!!

Oti tns lew va mn kavei esu tns diveis to avti8eto paradeigma !

5 wres akoma kai erxetai SK !!!!

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoleeeeeeeeeeeeeeeee !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalio arga para pote leei ekeini i palia parinia.
opote as sou rikso mia apanstisi


.....ne bre to kako paradeigma dino, afti einai i doulia ton filon ke ton thion....na xalana ta pedia ton allon.....

esi tha eise o kakos mpampas pu tha dinei to kalo paradeigam ke ego ...... tha kano ton eksipno ke tha eimai panta kalos.

o kakos o kalos ke o krokodilos


:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

goustaro me afto ton rolo....

nikos force
08/11/2005, 23:04
αν πραγματικα υπαρχουν τετοιοι τυποι ειναι δυστυχως αξιοθρηνητοι.εγω την πρωτη μου μεγαλη μηχανη(ΧΤακι 600) τη πηρα με την πρωην κοπελα μου ,οταν την πηραμε ειχε εμπειρια μονο απο παπακι και ετσι της εδωσα τη προηγουμενη μηχανουλα μου(KTM STING 125) να συνηθισει ,εκτοτε στην πορεια οτι μηχανη περναμε φροντιζαμε να την οδηγει και να την μαθαινει και να την χρησιμοποιει και αυτη(μεχρι και το husa εχει παρει)οσο μπορει.σημερα χαιρεται ενα GAS GAS 125SM.απλα πιστευω οτι πολυ αντρες οπως και εγω φοβουνται περισσοτερο για τις γυναικες τους παρα για τον εαυτο τους και ετσι γινονται υπερπροστατευτικοι και κατα συνεπεια σπαστκοι.τωρα εαν υπαρχουν τυποι που φοβουντα μη τους πατησει μια γυναικα καλα θα κανουν να αλλαξουν σπορ γιατι ετσι ετσι και τους πετυχει η τζο στο δρομο θα πληγωσει πολυ ασχημα τον εγωισμο τους

Alx 84
09/11/2005, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force

τωρα εαν υπαρχουν τυποι που φοβουντα μη τους πατησει μια γυναικα καλα θα κανουν να αλλαξουν σπορ γιατι ετσι ετσι και τους πετυχει η τζο στο δρομο θα πληγωσει πολυ ασχημα τον εγωισμο τους

Είναι το ατού του να πατάνε κόσμο στην κυριολεξία όμως!!!:rotflmao: :rotflmao:

Πέρα από την πλάκα συμφωνώ με αυτά που λές. Κι εγώ θα ήμουν υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμενος λίγο ορθά, δε θα μπορούσα να στερήσω απο κάποιον/α το δικαίωμα να καβαλήσει μοτοσυκλέτα. είναι μοναδικό συναίσθημα. Βέβαια θα γινόμουν πρήξας και μουρμούρας, αν δε φορούσε εξοπλησμό!!!

nikos force
10/11/2005, 00:43
ουτε εγω μπορω να στερησω το δικαιωμα κανενος, ειδικα σε ενα παθος οπως αυτο της μηχανης,αντιθετως το επικροτω και το στηριζω οσο πιο εμπρακτα μπορω.απλα ειναι αληθεια οτι απο σωματικης πλευρας τουλαχιστον , οι γυναικες μειονεκτουν,χωρις παρεξηγηση,και για αυτο ισως χρειαζονται μια λιγο πιο σωστη καθοδηγηση.τωρα βεβαια οσο κουλη μπορει να ειναι μια γυναικα αλλο τοσο μπορει να ειναι και ενας αντρας

nimbus
12/11/2005, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ουτε εγω μπορω να στερησω το δικαιωμα κανενος, ειδικα σε ενα παθος οπως αυτο της μηχανης,αντιθετως το επικροτω και το στηριζω οσο πιο εμπρακτα μπορω.απλα ειναι αληθεια οτι απο σωματικης πλευρας τουλαχιστον , οι γυναικες μειονεκτουν,χωρις παρεξηγηση,και για αυτο ισως χρειαζονται μια λιγο πιο σωστη καθοδηγηση.τωρα βεβαια οσο κουλη μπορει να ειναι μια γυναικα αλλο τοσο μπορει να ειναι και ενας αντρας


:a18: :a20: καλά τα λες:D

Tropeas
12/11/2005, 20:40
...που να το πάτε ρε παιδιά αφήστε το κάτω γρήγορα....

...είναι και βαρύ...