Σύνδεση

View Full Version : Ρε πανε καλα τα ατομα?

AFTER
16/09/2005, 19:08
δεν ειμαστε καλα..... (http://www.kingsam.com/gallery8.htm)

:a21: :a24: :a020:

Polifer
17/09/2005, 00:49
:a11: :a4: :a26: :a28: :a04: :a04:

:a019:

johnpagr
17/09/2005, 01:43
:a31: :a020: :a04: :a06: :a016: :a015:

Ghostman
17/09/2005, 09:45
:eyepop: :yuck: :sick: :a4: :a12: :a24:

pepenaxos1
18/09/2005, 09:42
:a41: :a41: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

Καλα κανουν καποιοι σε καποια νησια και τους πλακωνουν στις κλωτσιες...

Polifer
18/09/2005, 13:57
Ειχα ακουσει οτι στη κρήτη ειχανε σπασει τα μουτρα σε κατι τετοια μαλακισμενα

Αντε γεια!

ronin1
18/09/2005, 14:55
δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους.Δεν φταίνε αυτοί αλλά η φύση.Αρκει να μην είναι προκλητικοί και ενοχλητικοί.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!
ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΞΩ ΣΕ ΜΠΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ!!!!
Β Ρ Ω Μ Ο Π Ο Υ Σ Τ Ε Σ!!!!!!:evil: :evil:

evvou
19/09/2005, 01:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους.Δεν φταίνε αυτοί αλλά η φύση.Αρκει να μην είναι προκλητικοί και ενοχλητικοί.

συμφωνω απολυτα μιας και εχω εναν πολυ καλο φιλο που ειμαι ομοφυλοφιλος....αυτες οι κουλες αδερφες ομως....:look: :hypnotize :uplate: :yuck: :yuck: :a31: :a31: :a31: :a31: :a06:

dez
19/09/2005, 14:38
οταν τα ξεκωλακια μας δειχνουν λιγο string ή λιγο τριχα απο το ξυρισμενο μουνακι τους, δε το κατακρινουμε γιατι μας καβλωνει.

οταν βλεπουμε μεθυσμενους αγγλους/αυστραλους/αμερικανους/νεοζηλανδους κλπ... τυφλα, να κατεβαζουν τα παντελονια τους και να δειχνουν τις κωλοτρυπιδες τους, γελαμε κι αν δε γελαμε ,το προσπερναμε γιατι ειναι "αντρικη" συμπεριφορα, δε μας ενοχλει.

Οταν ομως δουμε, ομοφυλοφιλους να προκαλουν με αντιστοιχη συμπεριφορα... τοτε ειμαστε ετοιμοι να τους: "πλακωσουμε στις κλωτσιες", "σπασουμε τα μουτρα", να τους σκοτωσουμε αν γινεται...

Τι κομπλεξισμος... τι φοβαστε ρε? Οτι θα κολλησετε? Ή μηπως φοβαστε οτι θα σας αρεσει? :lol: :lol: Πω πω ρε παιδι μου, τι ανασφαλεια ειν αυτη... Πολλα φασιστακια εχει μαζεψει το forum... το μονο παρηγορο ειναι οτι ειναι κρυφο-φασιστακια και μαλλον καταπιεσμενα...

Ευτυχως που υπαρχει κι η α-μηχανη, που ειναι υπερανω κι εχει και gay φιλο, ο οποιος ομως ειναι απο τους "σωστους" gay, κλεισμενος στην ντουλαπα του και δεν αναπνεει κιολας. Οχι σαν κατι "κουλες αδερφες" ...
:yuck: :yuck: :yuck:

p.s. : και τωρα θα ρθει κι ο idi να μας μιλησει
για χριστοδουλους και καζαντζιδηδες :rotflmao:

Julius
19/09/2005, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
οταν τα ξεκωλακια μας δειχνουν λιγο string ή λιγο τριχα απο το ξυρισμενο μουνακι τους, δε το κατακρινουμε γιατι μας καβλωνει.

Ναι γιατί είναι νορμαλ να προσπαθούν να προκαλέσουν το αντίθετο φύλο παρόλα αυτά υπάρχει νόμος που δεν σου επιτρέπει να κυκλοφορείς Ξεβράκωτος στα bar, εάν θέλεις να κυκλοφορείς έτσι φώναξε τους- τις φίλες σου και κάντο σπίτι σου.

Είναι καθαρά θέμα σεβασμού στους γύρω σου.

οταν βλεπουμε μεθυσμενους αγγλους/αυστραλους/αμερικανους/νεοζηλανδους κλπ... τυφλα, να κατεβαζουν τα παντελονια τους και να δειχνουν τις κωλοτρυπιδες τους, γελαμε κι αν δε γελαμε ,το προσπερναμε γιατι ειναι "αντρικη" συμπεριφορα, δε μας ενοχλει.

Γελάμε με τα χάλια τους που είναι εκτός ελέγχου λόγο αλκοολ κλπ και κάνουνε καραγκιοζιλίκια, τους δείχνουνε στης ειδήσεις και τελικά του μαζεύει η αστυνομία για του παραπάνω λόγους. Τώρα όσο αφορά την ανδρική ή γυναικεία συμπεριφορά είναι άσχετο και εάν είναι αδελφές ή άντρες ή λεσβίες είναι άσχετο και μας είναι και άγνωστο.

Οταν ομως δουμε, ομοφυλοφιλους να προκαλουν με αντιστοιχη συμπεριφορα... τοτε ειμαστε ετοιμοι να τους: "πλακωσουμε στις κλωτσιες", "σπασουμε τα μουτρα", να τους σκοτωσουμε αν γινεται...

όταν δούμε ομοφυλόφιλους να δείχνουνε τους κώλους τους στα bar και να φωτογραφίζονται και να δίπλα μου, έχοντας πλήρη διαύγεια και γίνονται ενοχλητικοί, θα φωνάξω τους μπάτσους να κάνουνε την δουλειά τους να τους μαζέψουνε και εάν με ενοχλήσουν θα τους κεράσω και ένα σετ σφαλιάρες (όπως Δεν θα έκανα στην προηγούμενη περίπτωση λόγο μέθης του ατόμου

Τι κομπλεξισμος... τι φοβαστε ρε? Οτι θα κολλησετε? Ή μηπως φοβαστε οτι θα σας αρεσει? :lol: :lol: Πω πω ρε παιδι μου, τι ανασφαλεια ειν αυτη... Πολλα φασιστακια εχει μαζεψει το forum... το μονο παρηγορο ειναι οτι ειναι κρυφο-φασιστακια και μαλλον καταπιεσμενα...

Προσωπική μου άποψη είναι ότι, όσο ο άλλος απέναντι μου στο bar ή οπουδήποτε με σέβεται όπως τον σέβομαι και εγώ και κοιτάει να περάσει καλά. Από εκεί και πέρα όπως κινείσαι μέσα στην κοινωνία, παρόμοια συμπεριφορά εισπράττεις.

bartlal
19/09/2005, 15:18

οταν τα ξεκωλακια μας δειχνουν λιγο string ή λιγο τριχα απο το ξυρισμενο μουνακι τους, δε το κατακρινουμε γιατι μας καβλωνει. σαν ετεροφυλοι οι ανδρες δεν το κατακρινουν, τις ομοφυλες γυναικες τις εχεις ρωτησει αν τις ενοχλει?

Οταν ομως δουμε, ομοφυλοφιλους να προκαλουν με αντιστοιχη συμπεριφορα... τοτε ειμαστε ετοιμοι να τους: "πλακωσουμε στις κλωτσιες", "σπασουμε τα μουτρα", να τους σκοτωσουμε αν γινεται... εμενα προσωπικα με αηδιαζουν-νευριαζουν το ιδιο και τα 2 γεγονοτα: και να δειχνουν τις κωλοτρυπιδες τους οι ετεροφυλοφιλοι (?) αλλα και να με προκαλουν οι ομοφυλοφιλοι. και καποιες φορες με ενοχλουν και οι ιδιες γυναικες με το να μου την πεφτουν, ειναι θεμα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ που ξεπερνα καθε φορα τα ορια του αισχρου προκειμενου να με ωθησει να το κατακρινω...

Τι κομπλεξισμος... τι φοβαστε ρε? Οτι θα κολλησετε? Ή μηπως φοβαστε οτι θα σας αρεσει? :lol: :lol: Πω πω ρε παιδι μου, τι ανασφαλεια ειν αυτη... Πολλα φασιστακια εχει μαζεψει το forum... το μονο παρηγορο ειναι οτι ειναι κρυφο-φασιστακια και μαλλον καταπιεσμενα... εσυ δηλαδη εισαι ανοικτος, χωρις το παραμικρο "ταμπου" - προκαταληψη? εισαι μηπως της λογικης τα κανεις ολα για να ξερεις τι σου αρεσει και τι οχι? (αλλα προτιμω να μην τον δωσω ή φαω, συγνωμη κιολας και ας με πεις φασιστα-καταπιεσμενο!!!) δεν ειναι θεμα φασισμου, το να ξερεις τι θελεις και τι οχι, να αποδοκιμαζεις ή επιδοκιμαζεις.

Ευτυχως που υπαρχει κι η α-μηχανη, που ειναι υπερανω κι εχει και gay φιλο, ο οποιος ομως ειναι απο τους "σωστους" gay, κλεισμενος στην ντουλαπα του και δεν αναπνεει κιολας. Οχι σαν κατι "κουλες αδερφες" ... διαβασα πανω απο 10 φορες τις λέξεις της α-μηχανης: "συμφωνω απολυτα μιας και εχω εναν πολυ καλο φιλο που ειναι ομοφυλοφιλος....αυτες οι κουλες αδερφες ομως..." και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν ειδα-διαβασα-καταλαβα-δημιουργηθηκε η εντυπωση (και τα λοιπα συναφη περι νοησεως-κατανοησεως) οτι ο φιλος της που ειναι ομοφυλοφιλος ειναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ στη ντουλαπα ΚΑΙ δεν αναπνεει κιολας. τον ξερεις? στο ειπε ο ιδιος λιγο πριν πεθανει απο ασφυξια? :rotflmao: :rotflmao:

p.s. : και τωρα θα ρθει κι ο idi να μας μιλησει για χριστοδουλους και καζαντζιδηδες :rotflmao: ειδικα για τους χριστοδουλους: στα @@ μου, χαλαρα κιολας!!!

με τιμη,
Γιωργος "Bart"

idi
19/09/2005, 15:26

p.s. : και τωρα θα ρθει κι ο idi να μας μιλησει
για χριστοδουλους και καζαντζιδηδες

μιλαω δε μιλαω παλι εμενα εχετε βαλει στοχο

ενα πραμα μονο θα πω...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ---> ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

κατα τα αλλα... χεστηκα για τα παπαπανω πουστακια ασ κανουν οτι θελουν...

sniper
19/09/2005, 15:27
...........

.........

Όπα ρε μάστορα..... Δλδ αν δεν γουστάρουμε κάποιες συμπεριφορές κάποιων ή τον τρόπο ζωής κάποιων γινόμαστε φασιστάκια; Τι μας λές τώρα; και Γιατι δεν είσαι φασιστάκι εσύ που μου επιβάλλεις να γουστάρω τέτοιες φάσεις; Δεν πας στην αγγλία να στον πιάσουν λίγο τον πισινό ή του γιου σου να δω πόσο δημοκράτης είσαι;

άιντε τώρα με την καραμέλα του φασισμού :a26:

dez
19/09/2005, 16:20
γιατι κανω το ιδιο λαθος???? αφου ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει αποτελεσμα απο τετοια "ξεσπασματα"...

στα πολυ πολυ γρηγορα:

julius,bartlal: προφανως, δεν ανηκετε στο target group στο οποιο απευθυνοταν το post μου...

idi: το σχολιο για σενα ηταν στην πλακα. οσο για σχολια του στυλ "οποιος κοροιδευει, κοροιδευει τον εαυτο του" κλπ... ε, δε θα το σχολιασω :wave2:

sniper:

Γιατι δεν είσαι φασιστάκι εσύ που μου επιβάλλεις να γουστάρω τέτοιες φάσεις;
Ποτε ειπα/υποννοησα κατι τετοιο? :confused: ΟΥΤΕ εγω γουσταρω τετοιες φασεις, αλλα αν τυχει και παρευρεθω ΔΕΝ θα παρω τους φιλους μου και θ αρχισω τους τυπους στα κλωτσιδια και τα μπουνιδια και φανταζομαι ΟΥΤΕ κι εσυ. Αυτο ηταν το point μου, ας ΜΗΝ το ξεχειλωσουμε :D

AFTER
19/09/2005, 16:56
Όπως είπε και ο julius, είναι απολύτως φυσιολογικό το ένα φύλλο να ''καλεί'' το άλλο!

Το αν είναι φυσιολογικό το να υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, είναι άλλο θέμα(το αν δηλαδή ο εγκέφαλος σκεφτόταν, από έμβρυο, θηλυκά, και στην πορεία απέκτησε ανδρικό σώμα),μια φορά δεν με ενδιαφέρει!
Ουδέ ποτέ είχα φίλο ομοφυλόφιλο, και ούτε επρόκειτο να έχω!
Αν και δεν είναι σωστό να γενικεύουμε, μιας και υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που δεν τους καταλαβαίνεις, αλλά υπάρχουν και κραγμένες όπως τον Ευαγγελόπουλο και τον Σαμαρά!

Πάντως αν υπήρχε έστω μια πιθανότητα να κάνω παρέα με ομοφυλόφιλο, δεν υπάρχει ούτε μια στο να κάνω παρέα με λεσβία, και αυτό επειδή έχω γνωρίσει αρκετές και μου φτάνει!(και όχι επειδή δεν μου κάθονται)

Και αν ήμουν σε ένα τέτοιο μπαρ με την κοπέλα μου και οι δίπλα άρχιζαν αυτά της φωτογραφίας, ε θα πέφτανε πολλά κλοτσίδια, μα παρά πολλά!
Θέλετε να είστε πισογλέντες?
Πήγαινε κλεισθείτε κάπου και βγάλτε τα μάτια σας

dez
19/09/2005, 17:51
μια μικρη ιστορια για ολα τα "παλικαρια" του forum:

Καλοκαιρι 88 Μυκονος, 17 χρονων εγω, ασχετος με τη κλιμα της Μυκονου, γυριζω μονος μου, στα σοκακια αργα το βραδυ. Περπαταω περπαταω, ψιλο-χανομαι και καποια στιγμη περναω μπροστα απο ενα club που λεγοταν Pierros... Πανικος μεσα-εξω, πολυ δυνατες μουσικες (οχι του γουστου μου), πολυ ζωντανος κοσμος και ... πολυχρωμος :) . Αραζω κι εγω απεναντι μ ενα κουτακι amstel. Moυ πηρε λιγη ωρα μεχρι να καταλαβω οτι οι περισσοτεροι θαμωνες ηταν ομοφυλοφιλοι. Καποια στιγμη, ενα ζευγαρι (αντρας-γυναικα) μπαινει μεσα. Μετα απο 3-4 λεπτα, βγαινουν εξω. Για την ακριβεια, η γυναικα κουβαλουσε το "παλικαρι" της, το οποιο ηταν αιμοφυρτο (στη μαπα). Περιεργος εγω, παω ν ακουσω. Τι ειχε γινει τελικα? Ειχαν τολμησει 2 ομοφυλοφιλοι, να φιληθουν μπροστα στον straight "παλικαρο". Τα παιρνει ο "παλικαρος" και παει να πουλησει τσαμπουκα στις "λουγκρες"...

Ε, ναι, εφαγε *πολυ* ξυλο :rotflmao:

Εχω και μια 2η, παρομοια ιστοριουλα: αρχες 90s, Middlesbrough, UK. Υπηρχε ενα gay club που καθε τεταρτη, ειχε φοιτητικη βραδια (φτηνα ποτα κλπ) οποτε και πηγαιναμε πολυς κοσμος απο το πανεπιστημιο. Εννοειται οτι ο περισσοτερος κοσμος ηταν straight, αλλα οπως ειναι λογικο, αρκετοι μονιμοι (gay) πελατες ερχονταν επισης...

Για να μην πολυλογουμε, ενας φιλος (κρητικος!), την πεφτει σ ενα "παλιοπουστα" που τον κοιτουσε περιεργα (πως τολμησε?!!) κι ετοιμαζεται να σηκωσει χερι οταν ... απογειωθηκε (στην κυριολεξια) απο ενα "φουσκωτο" φιλο του "παλιοπουστα", ο οποιος τον εχει πιασει απο πισω με το ενα χερι και τον εχει σηκωσει στον αερα σαν παιχνιδακι :lol: . Σωσαμε την κατασταση, λιγο πριν τον εκπαραθυρωσει (στην κυριολεξια!).

Γι αυτο σας λεω, το νου σας παλικαρια!! :rotflmao: :rotflmao:

AFTER
19/09/2005, 18:16
α)Κακως μπηκε στο pierros,μηπως γυρευε κατι αλλο εκει :rolleyes:

β)Μια μικρη λεπτομερεια:Ποτε μην τα βαζεις με ΚΑΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ :a2:

evvou
19/09/2005, 19:06

εμενα προσωπικα δε με καβλωνουν καθολου πρεπει να σου πω :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: και επισης θεωρω πως υπαρχουν πολυ πιο ομορφοι τροποι για να προκαλεσεις το ενδιαφερον του αντιθετου φυλλου

το βρισκω ΤΡΑΓΙΚΟ και γελοιο,,...οπως επισης βρισκω γελοιο τον οποιονδηποτε γελαει με τετοιες μαλακιες

ουτε συμφωνω με τη βια για να δειξουμε πως κατι δε μας αρεσει...αν δε γουσταρεις απλα το αποφευγεις...

Ευτυχως που υπαρχει κι η α-μηχανη, που ειναι υπερανω κι εχει και gay φιλο, ο οποιος ομως ειναι απο τους "σωστους" gay, κλεισμενος στην ντουλαπα του και δεν αναπνεει κιολας. Οχι σαν κατι "κουλες αδερφες" ...
:yuck: :yuck: :yuck:

πως με κρινεις χωρις να ξερεις εμενα η τον κολλητο μου? εσυ δηλαδη εισαι ο σωστος που ολα τα ξερει? για να καταλαβω δηλαδη....ο φιλος μου δεν ειναι σε καμια ντουλαπα, αλλα δε του αρεσει να προκαλει τους ανθρωπους γυρο του γιατι δε θελει να τον σχολιαζουν επειδη ειναι gay. Δεν εχει προβλημα αν καποιος δεν τον γουσταρει για την προσωπικοτητα του... αυτη η σημπεριφορα του φαινεται απαραδεκτη και το βλεπει με το ιδιο ματι που βλεπω εγω τα ξεκωλα 14χρονα κοριτσακια....γελοια.... ο συγκεκριμενος ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως ειναι gay...δεν εχει λογο να θελει να το κρυψει αλλα επισης δε θελει να κανει πραγματα στο δεν ταιριαζουν στον χαρακτηρα του (οπως ειναι αυτα τα ατομα στο site)

:wave2:

Alx 84
20/09/2005, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1

Σωστός!!!

antares
20/09/2005, 16:43
Παιδιά!
Το θέμα έχει αναλυθεί εκτενώς στο παρελθόν, αν ψάξετε λίγο στις "διαμάχες" , έχουν γραφτεί νομίζω κοντά στις 400 (!!!!!) απαντήσεις, για κάτι ανάλογο. Το λέω για τους πιό νέους, οι παλαιότεροι σίγουρα θα το θυμούνται, ήταν η μεγαλύτερη διαμάχη από καταβολής moto.gr!

Τι καιροί και 'κείνοι, ε;

adam_tsouk
20/09/2005, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani

εμενα προσωπικα δε με καβλωνουν καθολου πρεπει να σου πω :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: και επισης θεωρω πως υπαρχουν πολυ πιο ομορφοι τροποι για να προκαλεσεις το ενδιαφερον του αντιθετου φυλλου

δεν ξέρεις!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: