View Full Version : Ετήσια βόλτα moto.gr, 2012. Αναλυτική διαδρομή και γκρουπ
crfouras
18/05/2012, 17:05
Ρε κοιτα που ολοι ασχολουνται με τα ΚΤΜ τελικα!!!!:p
spyrakos35
18/05/2012, 17:53
τα ktm θα λεει.........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bawl:
AUFGEBRACHT
18/05/2012, 18:37
Στο Group D προτείνω leader o Aufgebracht και σκούπα ο Aufgebracht, μιας και κλωνοποιήθηκα...Άσε που βγάζω και αυτοδυναμία σε συμμετοχές :D
Cpt. Haddock
18/05/2012, 18:39
Στο Group D προτείνω leader o Aufgebracht και σκούπα ο Aufgebracht, μιας και κλωνοποιήθηκα...Άσε που βγάζω και αυτοδυναμία σε συμμετοχές :D
Δεν κλωνοποιήθηκες, ειναι ο φιλος σου με το Τρανσαλπ που δήλωσες :D
AUFGEBRACHT
18/05/2012, 18:44
Δεν κλωνοποιήθηκες, ειναι ο φιλος σου με το Τρανσαλπ που δήλωσες :D
Το κατάλαβα αλλά είπα να κάνω λίγο humor... Το group Β είναι ενιαίο φίλων του ο doktor_k6
taxydromos
18/05/2012, 19:02
υπολογιζω οτι καπου στη κορινθο ο spyro θα εχει πιασει τον sniper..
Τον Μάη μπορεί να τον πιάσει..
spyrakos35
18/05/2012, 19:09
Τον Μάη μπορεί να τον πιάσει..
νόμιζα (από άλλο ποστ) οτι ο Μαης καβαλάει βεστρομ 650 ρρ και είναι απιαστος.....
DoctoR_k6
18/05/2012, 19:18
Το κατάλαβα αλλά είπα να κάνω λίγο humor... Το group Β είναι ενιαίο φίλων του ο doktor_k6
Οντως κ να σκεφτεις πολλοι δεν θα ερθουνε...
Κ Ο qspec μαζι σε αυτους!!
παιδιά δεν ξέρω για τα KTM αλλα το cbrακι χθές είχε ένα θεματάκι.Αλλα θα έρθω.
μπα θα τον αφήσουμε στην ευθεια να χαρει λίγο, :cool:
πέρα απο τη πλάκα ελπίζω να τα καταφέρεις πάντως Νικόλα :wave2:
Μοτορεμαλι
18/05/2012, 21:27
[QUOTE=ERRIKA;2189599]:bawl: Tελικά το γκρουπ των λουλουδιών έγινε το γκρουπ του κάθε πονεμένου...
Έκτακτα!! :cry:[/QU
και εμειναν και 3 φιλαρακια στην απ'εξω :sick:
Cpt. Haddock
18/05/2012, 21:37
Εχει θεσεις στα άλλα γκρουπ παντως (ειδικα στο D)
το λοιπόν καλά ήτανε η πλάκα αλλά να διευκρινίσω σε τυχόν φίλους του group C που δεν έχουν ξαναρθει στην ετήσια οτι δε χρειάζεται να ανησυχούν. οι κανόνες της εκδρομής ισχύουν κανονικά.
ο πιο χαλαρός καθορίζει ο ρυθμό μας. Για όσους θέλουν να "παίξουν" θα το κάνουν έξω απο το γκρουπ ή στο γυρισμό που γυρνάνε ελεύθεροι. Μέσα στο γκρουπ πηγαίνουμε όντως τουριστικά.
εγώ έτσι και αλλιώς θα είμαι με τα του γυναικός οπότε δεν έχω και πολυ όρεξη για σφαλιάρες. άσε που μετα παίζει στη ταβέρνα να πάει να τα πει και στη Χρύσα του Vaska οπότε παίζει να σφαλιαριστώ εις διπλούν :p
karellen
18/05/2012, 22:55
karellen ερχόμενος απο καλαμάτα, που θα συναντηθείς με το γκρουπ D?
Σόρρυ τώρα το είδα...
Έλεγα να ρθω κατευθείαν Πλανητέρο γιατί δεν βρίσκω ένα σημείο συνάντησης εκτός από το τελικό.
το λοιπόν καλά ήτανε η πλάκα αλλά να διευκρινίσω σε τυχόν φίλους του group C που δεν έχουν ξαναρθει στην ετήσια οτι δε χρειάζεται να ανησυχούν. οι κανόνες της εκδρομής ισχύουν κανονικά.
ο πιο χαλαρός καθορίζει ο ρυθμό μας. Για όσους θέλουν να "παίξουν" θα το κάνουν έξω απο το γκρουπ ή στο γυρισμό που γυρνάνε ελεύθεροι. Μέσα στο γκρουπ πηγαίνουμε όντως τουριστικά.
εγώ έτσι και αλλιώς θα είμαι με τα του γυναικός οπότε δεν έχω και πολυ όρεξη για σφαλιάρες. άσε που μετα παίζει στη ταβέρνα να πάει να τα πει και στη Χρύσα του Vaska οπότε παίζει να σφαλιαριστώ εις διπλούν :p
Κι εσύ μουστακαλή παντρεύτηκες ?????????
Κάτι ξέρει ο ΝΙΟ123456789 που λέει διάφορα
road spirit
19/05/2012, 00:27
Σόρρυ τώρα το είδα...
Έλεγα να ρθω κατευθείαν Πλανητέρο γιατί δεν βρίσκω ένα σημείο συνάντησης εκτός από το τελικό.
οκ!
Cpt. Haddock
19/05/2012, 05:33
Σόρρυ τώρα το είδα...
Μπορείς και να μας συναντησεις στην εξοδο Νεμέας της εθνικής Κορινθου-Τριπόλεως. Απο Καλαμάτα ειναι ενα διωράκι, βαρια, αν δεν κανω λαθος.
Μπορείς και να μας συναντησεις στην εξοδο Νεμέας της εθνικής Κορινθου-Τριπόλεως. Απο Καλαμάτα ειναι ενα διωράκι, βαρια, αν δεν κανω λαθος.
Σωστός ο μον Καπιτάν (αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα το ποστ)
Έχω γίνει καλός στην πλοήγηση δεν μπορείς να πεις.
:look::look::look:
(αύριο στην πράξη να δούμε:cry::cry:)
karellen
19/05/2012, 07:35
Σωστή η σκέψη σου αλλά μέχρι Νεμέα θα φάω πολλή εθνική ενώ από Τρίπολη-Λεβίδι-Βλαχέρνα-Κλειτορία βγαίνω αμέσως και με όμορφη διαδρομή. :wave2:
Cpt. Haddock
19/05/2012, 07:50
Κοιτα, το Νεστάνη-Νεμεα ειναι μονο 34 χλμ παραπανω (το Καλαματα-Νεστανη ειναι 93). Εαν μας βρεις εκει θα μας ακολουθησεις σε όλο το καλό κομματι της διαδρομης, ενω το Νεστανη-Λεβιδι-Κλειτορια ειναι μεν επαρχιακος αλλα ψιλοευθειες.
Εσυ αποφασίζεις, σε περιπτωση παντως που θες να μας βρεις στην εξοδο Νεμέας, υπολόγιζε οτι κατα τις 10:15 θα αρχίσουν να φτάνουν οι πρωτοι.
:beer:
πυξιδας990
19/05/2012, 08:13
captain,δυστηχως ειμαι εκτος,:sick:εχει δραση η ομαδα διασωσης-πυροπροστασιας της περιοχης μου και δεν μπορω να λειψω με τιποτα.καποια αλλη φορα λοιπον.καλα να περασετε:wave2:
AUFGEBRACHT
19/05/2012, 12:35
Μικρή αλλαγή σχεδίων...αντί διοδίων Σπαθοβουνίου θα σας βρούμε στον ανεφοδιασμό που θα κάνετε στη Νεμέα. Σε ποιό βενζινάδικο και σε ποιό σημείο θα γίνει ο ανεφοδιασμός;
Μικρή αλλαγή σχεδίων...αντί διοδίων Σπαθοβουνίου θα σας βρούμε στον ανεφοδιασμό που θα κάνετε στη Νεμέα. Σε ποιό βενζινάδικο και σε ποιό σημείο θα γίνει ο ανεφοδιασμός;
Έλα ντε?
Έλα ντε?
Αν όχι στα διόδια, τότε το καλύτερο είναι να περιμένετε στην έξοδο της Νεμέας. Γιατί σε ποιο ακριβώς βενζινάδικο, δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα...
AUFGEBRACHT
19/05/2012, 12:55
Αν όχι στα διόδια, τότε το καλύτερο είναι να περιμένετε στην έξοδο της Νεμέας. Γιατί σε ποιο ακριβώς βενζινάδικο, δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα...
Έξοδος Νεμέας περίπου τί ώρα χονδρικά; Thx...
Έξοδος Νεμέας περίπου τί ώρα χονδρικά; Thx...
σε περιπτωση παντως που θες να μας βρεις στην εξοδο Νεμέας, υπολόγιζε οτι κατα τις 10:15 θα αρχίσουν να φτάνουν οι πρωτοι.
...
AUFGEBRACHT
19/05/2012, 13:05
Νο further questions your honor...
Μετα την ταμπελα για αηδόνια στην εξοδο της Νεμεας εχει δυο βενζιναδικα..φτηνα σχετικα.
Μετα την ταμπελα για αηδόνια στην εξοδο της Νεμεας εχει δυο βενζιναδικα..φτηνα σχετικα.
:a013: tnx
Cpt. Haddock
19/05/2012, 20:00
Κορίτσια, στα κρεβατια σας :smokin:
Αυριο πρωί, στις 08:00, στο περιπτερο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=61366), με γεμάτο ντεποζιτο
Καλό δρόμο να έχουμε :beer::beer::beer:
taxydromos
19/05/2012, 20:15
Καλά να περάσουμε!!
και να προσέχουμε όχι σκπουίδια στους δρόμους!
:wave2:
Καλα δεν μεταναστευουμε κιολας :bawl::lol:
Καλο δρομο σε ολα τα παιδια:wave2:
karellen
19/05/2012, 21:29
Κοιτα, το Νεστάνη-Νεμεα ειναι μονο 34 χλμ παραπανω (το Καλαματα-Νεστανη ειναι 93). Εαν μας βρεις εκει θα μας ακολουθησεις σε όλο το καλό κομματι της διαδρομης, ενω το Νεστανη-Λεβιδι-Κλειτορια ειναι μεν επαρχιακος αλλα ψιλοευθειες.
Εσυ αποφασίζεις, σε περιπτωση παντως που θες να μας βρεις στην εξοδο Νεμέας, υπολόγιζε οτι κατα τις 10:15 θα αρχίσουν να φτάνουν οι πρωτοι.
Ψήθηκα τελικά (στους 250 βαθμούς) και θα 'ρθω να σας βρω στην έξοδο Νεμέας.
Αφ' ενός να ταξιδέψουμε και λίγο παρέα,αφ' ετέρου να πατήσω και μια εναλλακτική διαδρομή γιατί Τρίπολη-Κλειτορία-Καλάβρυτα τόχω φάει στη μάπα χρόνια (πέρασα και προχθές με το 36ωρο) :wave2:
Ψήθηκα τελικά (στους 250 βαθμούς) και θα 'ρθω να σας βρω στην έξοδο Νεμέας.
Αφ' ενός να ταξιδέψουμε και λίγο παρέα,αφ' ετέρου να πατήσω και μια εναλλακτική διαδρομή γιατί Τρίπολη-Κλειτορία-Καλάβρυτα τόχω φάει στη μάπα χρόνια (πέρασα και προχθές με το 36ωρο) :wave2: