PDA

View Full Version : pios nomizei oti xeri ton eauto tou?

kesaras
17/09/2005, 18:10
:rotflmao:

evvou
17/09/2005, 19:38
:confused: :confused:

Tropeas
17/09/2005, 19:46
Βρε είσαστε καλά, ή έχετε πάθει κρίση συνείδησης?

Ρε δώστε αξία στα απλά καθημερινά πράματα της ζωής και ακόμα περισσότερο στην ζωή την ίδια και μην αναλωνόσαστε, σε τόσο υπερβολικές αναλύσεις... που συνήθως όσοι τις κάνουν "καίγονται" γιατί χάνουν την μπάλα...

Το να τα χεις καλά με εσένα πρώτα πόλλα με την ηθική σου συνείδηση , είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ο καθένας μας για να έχει μια καθημερινή θετική ψυχολογία. Να ξέρει που πατάει, να έχει στόχους και να θεωρεί την καθε μέρα μια ξεχωριστή νέα αρχή!:wave2: :) :sun:

evvou
17/09/2005, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Βρε είσαστε καλά, ή έχετε πάθει κρίση συνείδησης?

Ρε δώστε αξία στα απλά καθημερινά πράματα της ζωής και ακόμα περισσότερο στην ζωή την ίδια και μην αναλωνόσαστε, σε τόσο υπερβολικές αναλύσεις... που συνήθως όσοι τις κάνουν "καίγονται" γιατί χάνουν την μπάλα...

βρε Λαμπρο....εγω συμφωνω α-πολυτα μαζι σου....η υπερβολικη αναλυση ειναι πολυ κουραστικο για τους ανθρωπους γυρο μας, αλλα και για μας τους ιδιους γιατι μετα το τοσο το κανουμε τοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοο απο τις τρελες αναλυσεις!!! η ζωη ειναι πολυ απλη και ομορφη...εμεις τη κανουμε μπερδεμενη με τις βλακιες μας!!!

τα :confused: :confused: ηταν επειδη δε καταλαβα για ποιο λογο ειναι στις βολτες το συγκεκριμενο μηνυμα!

Tropeas
17/09/2005, 20:00
Εγω βλέπω πολύ απογοητευμένο κόσμο τελευταία και προσπαθώ να δίνω κουράγια και να γυρίσω την οπτική, γιατί είναι στενάχωρο να βλέπω τέτοια απαξίωση, που όυτε που βρισκόταν το μήνυμα δεν πρόσεξα...

Μάλλον εννοεί ότι αν δεν ξερεις τον εαυτό σου πας "βόλτα" ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AFTER
17/09/2005, 20:09
Κεσαρα,χωρις παρεξηγηση(και για να κανουμε και λογοπαιγνιο),μαλλον δεν εισαι συνεχιστης του Ιουλιου!

Δηλαδη,

εσυ απο Ηλθα-ειδα-νικησα, το εκανες

ηλθα-ειδα και απηλθα

Μεινε στην στιγμη που περνας καλα και μην το πολυαναλυεις!

Για παραδειγμα,εγω ας πουμε,για παραδειγμα λεω,εκτος απο ο πιο ομορφος biker των Αθηνων, ειμαι και ο πιο γρηγορος!
Δεν καθομαι να το αναλυσω ομως(ας το κανουν οι αλλοι αυτο :lol: )

Οταν ριξετε τις ντοματες ριχτε και κανα αγγουρακι,να κανουμε χωριατικη
:lol: :rotflmao:

:wave2:

stavrogin
18/09/2005, 20:19
Εγω ρε γαμωτο ξερω πολυ καλα τον εαυτο μου αλλα αυτος κανει οτι δεν με ξερει καθολου:hypnotize

vassilis88
18/09/2005, 20:36
emas mas gnorise xthes enas filos mou kai einai kai gamo ta paidia!pistabo oti sto mellon tha kanoume polu parea!

adam_tsouk
18/09/2005, 20:37
εμείς φάγα,ε παϊδάκια!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Maira
26/09/2005, 11:32
Κάθε φορά (σπάνια αλλά συμβαίνει) που σκέφτομαι αν με ξέρω, ανακαλύπτω ότι πολλές φορές ξεχνάω και το όνομά μου!

Μήπως αυτό είναι πρόβλημα????

Τελικά θα μου πει κάποιος.........ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!

Cpt. Haddock
26/09/2005, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κάθε φορά (σπάνια αλλά συμβαίνει) που σκέφτομαι αν με ξέρω, ανακαλύπτω ότι πολλές φορές ξεχνάω και το όνομά μου!

Μήπως αυτό είναι πρόβλημα????

Τελικά θα μου πει κάποιος.........ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!

Είσαι η Maira και είσαι καλά !!! :wave2:

Αφήστε ρε σεις τα υπαρξιακά Δευτέρα πρωί... Πως θα βγει η εβδομάδα; :sick:

afrotwin
26/09/2005, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από kesaras
:rotflmao:

diladi ama sou poume 8a mas pas gia kafe?
:rotflmao: :rotflmao:

giati edo ine to sinantisis voltes

gia to anazitisis provlimatismi

8a vgis ekso 8a proxorisis ef8ia meta tin kitrini porta 8a stripsis aristera 8a pas ef8ia ston diadromo ke 8a vris ena gkise eki ine i katerina rotati na sou pi pou 8a pas meta...

a ke pou ise mias ke 8a tin dis pes tis na mou stili ton kafe sto 34..
kseri afti

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: