View Full Version : cafe AV για Δευτέρα βραδυ
gixxerpap
18/09/2005, 18:21
λοιπον επειδη υπαρχουν αρκετοι που εχουν βαρεθει το Δελεαρ, μεταξυ τους και εγω, οπως εγραψα και στο ποστ που ανοιξε ο idi, προτεινω για αυριο το avenue στου Ζωγραφου. ανεβαινουμε τη λεωφορο Παπαγου, μεχρι να φτασουμε σε μια διχαλα, οπου βλεπουμε μπροστα μας το καφε 222. αν κοιταξουμε αριστερα μας βλεπουμε το Avenue. τοσο απλα....
μια προταση ειναι, το δοκιμαζουμε, και αν μας αρεσει ξαναπαμε,
αν δε μας αρεσει, δοκιμαζουμε αλλου.
johnpagr
18/09/2005, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
λοιπον επειδη υπαρχουν αρκετοι που εχουν βαρεθει το Δελεαρ, μεταξυ τους και εγω, οπως εγραψα και στο ποστ που ανοιξε ο idi, προτεινω για αυριο το avenue στου Ζωγραφου. ανεβαινουμε τη λεωφορο Παπαγου, μεχρι να φτασουμε σε μια διχαλα, οπου βλεπουμε μπροστα μας το καφε 222. αν κοιταξουμε αριστερα μας βλεπουμε το Avenue. τοσο απλα....
μια προταση ειναι, το δοκιμαζουμε, και αν μας αρεσει ξαναπαμε,
αν δε μας αρεσει, δοκιμαζουμε αλλου.
time?
gixxerpap
18/09/2005, 18:23
οποιος θελει να ερθει, ας το γραψει, ωστε αν μαζευτουμε αρκετοι, να παρω τηλ να μας κρατησουν χωρο.
johnpagr
18/09/2005, 18:24
οποιος θελει να ερθει, ας το γραψει, ωστε αν μαζευτουμε αρκετοι, να παρω τηλ να μας κρατησουν χωρο.
kata ti wra les h enarksh mazwmatos???
gixxerpap
18/09/2005, 18:25
εγω δε μπορω πριν τις 21:00', αλλα αν παει κανεις νωριτερα θα ειναι ακομα καλυτερα. το παιδι που το εχει, ειναι φιλος μου, θα τον εχω ειδοποιησει
adam_tsouk
18/09/2005, 20:12
Θα ξέρω αύριο για σήγουρα αλλά συνήθως στα anti-delear είμαι μέσα! :a013: :a013:
Θα κοιταξω με τα παιδια και θα σου πω - το μονο καλο που βρισκω στο Δελεαρ ειναι το ανετο parking για κουτακια. Εκει τι παιζει?
Όποιος βρεί να παρκάρει στη Λ. Παπάγου στου Ζωγράφου, εγώ θα τον παραδεχτώ πάντως.
Να προτείνω ως ενναλακτική λύση το Verde στου Παπάγου που είανι και μέσα στο δάσος, και έχει και άφθονο χώρο για parking?
(Ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο του Υπ. Εθνικής Αμύνης στη Λ. Μεσογείων, πάμε ευθεία γύρω στα 700-800 μέτρα, και είναι πάνω στη πλατεία)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Όποιος βρεί να παρκάρει στη Λ. Παπάγου στου Ζωγράφου, εγώ θα τον παραδεχτώ πάντως.
Να προτείνω ως ενναλακτική λύση το Verde στου Παπάγου που είανι και μέσα στο δάσος, και έχει και άφθονο χώρο για parking?
(Ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο του Υπ. Εθνικής Αμύνης στη Λ. Μεσογείων, πάμε ευθεία γύρω στα 700-800 μέτρα, και είναι πάνω στη πλατεία)
Eχει δικιο ο Μητσος, τις καθημερινες εγω μετακινουμαι με το κουτακι και δεν μπορω να βολευτω ευκολα.....δεν ξερω ουτε το ενα ουτε το αλλο σημειο οτι αποφασισετε.....
LanosXR125
19/09/2005, 05:11
Θα ερχομουνα και εγω κοριτσια αλλα θα βαλω το παπαι για Service αμα βρω τιποτα θα ερθω .
Και ξερεις adam-tsouk ποιος θα με φορτοθει γιατι δεν ξερω το δρομο:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Μήτσο αν στου Ζωγράφου δεν βρεις να παρκάρεις στο Verde ΔΕΝ θα βρεις ούτε να κάτσεις , ποσο μάλλον τόσα άτομα... για 2 άτομα που περνάω σχεδόν καθημερινα που είναι δίπλα μου και δεν τα καταφέρνω πάντα... και ας περιμένω...
ΤΟ SBS ΚΑΙ Ο ΜΑΙΝΤΕΝΑΝCE ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20.30, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
το Verde στο Παπάγου ακούγεται καλό και άνετο....έχει χώρο και για τα σπιρτόκουτα μας
Κατά τις 9:30 είναι καλά;
Υπάρχει και η ίδια η πολυτεχνειούπολη ξεύρετε...
Υπάρχουν πολλές ιδέες, αλλά μήπως είναι καλύτερα να το συζητήσουμε ΟΛΟΙ, στο ΔΕΛΕΑΡ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Υπάρχει και η ίδια η πολυτεχνειούπολη ξεύρετε...
Υπάρχουν πολλές ιδέες, αλλά μήπως είναι καλύτερα να το συζητήσουμε ΟΛΟΙ, στο ΔΕΛΕΑΡ?
OXI , TO EXOYME ΣΥΖΥΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΕΡΝΤΕ Η ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
:confused:
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙ ΑΠΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ,
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΡΤΩΣΗ ΤΟΥ EMPORIO ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕSCOBA ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ.
Παιδιά Verde είναι κορυφή αλλά δεν θα βρούμε να κάτσουμε, πρέπει να πέρνουμε τηλ ή να πάμε και να κανονίσουμε μια ώρα να μας κλείνουν ένα τραπεζι ζόρικο αλλά χλωμό το κόβω... δεν πέφτει πευκοβελόνα απογεύματα εκεί...
Να πω κατι:
Προτου μπειτε σε διαδικασιες καντε μια βολτα δειτε το μερος....εχει χωρο για αυξανομενη εισροη κοσμου;
Εχει παρκινκ για να βλεπουμε μηχανες
Εχει χαμηλα τη μουσικη ας πουμε για να μιλαμε...δεν παμε σε καφε για να ακουσουμε μουσικη δυνατα
Δηλαδη ενα καφε με πολυ κοσμο και δυσκολια χωρου δεν ειναι στα υπερ....
Ο γιωργος ειπε να παρει τηλ να του κρατησει χωρο...πραγμα δυσκολο και λιγο εξαναγκαστικο...και επισης θετει και ευθυνη σε αυτον που αναλαμβανει να το κανει...Δεν μπορεις να προυποθετεις τη συμμετοχη
και τελος η παρεα κανει απιστευτοο θορυβο απο τα γελια τις ομιλιες κλπ τα σηκωνει αυτα ο χωρος;
Υπαρχει ενα ακομα τραπεζι για να μπουν κρανη εξαρτησεις μπαλασκες
Ειναι πρακτικα θεματακια...!!!
Σωστος ο Σταθης.
Επειδη ειχα φιλο μου που δουλευε στο συγκεκριμενο μαγαζι, σας το λεω για οσους δεν ξερετε οτι δεν ειναι μερος για να φιλοξενησει καμμια 20αρια καφρους,φωνακλαδες,(ποσο μαλλον 30+που ειμαστε συνηθως), ουτε υπαρχει ανοχη σε καποια πραγματα, οπως στο να καβατζωσουμε καρεκλες και τραπεζια, για μπουφαν κρανη κτλ.
Ο χωρος εξω ειναι ζορικος για να παρκαρουν μηχανες, και σαν μερος μπορει να λεει εξω για καλοκαιρι, αλλα μεσα ξεχαστε το για χειμωνα.
Επισης το χειμωνα δοκιμαστικα, ειχαμε παει σε μια καφετερια στο Μπουρναζι αν θυμαμαι καλα, και οσοι πηγαν καταλαβανε γιατι το Δελεαρ δυσκολα θα αλλαξει.
Αφου δεν μας πεταξανε εξω με τις κλωτσιες.....
Για να τελειωνουμε ολοι εχουμε τους φιλους και τις παρεες μας,ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ φορουμ, και ειμαστε ελευθεροι τις υπολοιπες μερες να πηγαινουμε σε μαγαζια, οπου θα μπορουμε να επιλεξουμε εμεις, με την μουσικη τους τις τιμες τους κτλ.
Αλλα το Δελεαρ ΒΟΛΕΥΕΙ πραγματικα, μια συνευρεση ατομων, που θα τριγυρνανε, απο δω και απο κει και θα αλλαζουν τα "πηγαδακια", σε κλασμα δευτερολεπτου.
Αυτο δεν γινεται καπου αλλου.
Εδω στις βολτες, και 10 ατομα εχουμε προβλημα να κατσουμε σε τραπεζι.
Εγω παντως θα ειμαι Δελεαρ απο νωρις, οχι επειδη μου αρεσει το μερος, αλλα επειδη μου αρεσει ο κοσμος.
ΓΙΑ ΤΟ EMPORIO ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΚΡΑΝΗ ΚΤΛ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ESCOBA ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΚΙΝ ΚΤΛ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
....
ΓΙΑ ΤΟ ESCOBA ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ........
Ξέρω ένα καλό μαγαζί στο Λονδίνο..... πάμε;
Λίγο πιο κοντά από το Κεφαλάρι δεν έχει; :smokin:
ειναι καλες οι προτασεις παιδια αλλα συμφωνω με τα λεγομενα του Σταθη..Επειδη πηγαινα συχνα ζωγραφου σε καννενα απο αυτα τα καφε, γυρω απο το 222 δεν υπαρχει περιπτωση να βρουμε τραπεζια τοσο πολλα ατομα ασε που και μονος μου οταν παω δεν βρισκω ευκολα χωρο για την μηχανη..το δε Verde που πηγαμε πριν μια εβδομαδα 3 ατομα, υρισαμε ολο το μαγαζι και κατα τυχη βρηκαμε ενα τραπεζακι στριμωχμενο..και εγω ειμαι υπερ της αλλαγης αλλα αυτα τα 2 μαγαζια δεν βολευουν...αν προτεινετε κατι αλλο μετα χαρας...
Τίγκα σκέψου και αυτό που λεέι ο Στάθης για το τι "σηκώνει απο φασαρία" το κάθε μαγαζί , καθως επίσης και αν βολεύει όλους, δηλαδή να είναι όσο το δυνατόν στην μέση...
Αυτός απο γλυφαδα πχ δεν θα ρθει μετά την δουλεια Δευτεριάτικα στο εσκόμπα στο Κεφαλάρι...
maintenance
19/09/2005, 10:58
ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΔΙΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ................................ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΩ ΑΡΓΑ.................ΤΟΤΕ :bawl: ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ "ΕΧΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ" ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
:a017: :a017: :a017: :a017: :a017: :a017: :a017: :a017: :a017:
Παιδιά την ιδέα του καφέ μέσα στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας την έχετε σκεφτεί? Χώρος για πάρκινγκ μια χαρά, είναι μέσα στο πράσινο, λιμνούλες κτλ και έχει και ησυχία σχετικά, τραπέζια πάντα έχει καθώς είναι τεράστιο το μέρος.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν βλέπεις το παρκινγκ από τα τραπέζια........
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξέρω ένα καλό μαγαζί στο Λονδίνο..... πάμε;
Λίγο πιο κοντά από το Κεφαλάρι δεν έχει; :smokin:
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ SBS ΤΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ :smokin: .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΤΟ ΠΑΡΕΕΣ.
ΤΟ MOTOWN ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΩ.
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΕΊΚΟΥ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΟΥ ΚΤΛ.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ :smokin:
ΤΟ MOTOWN ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΩ.
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
Motown μιλάμε πάμε παραδοσιακά από το Λύκειο για καφέ με φίλους..............
Εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί να γίνει το νέο στέκι!
Σχεδόν κάθεσαι πάνω στη μηχανή αν θες, για τέτοια απόσταση μιλάμε από τα τραπέζια! Άσε που έχει και "πολύ καλό σέρβις"....... Έχει κάτι μεταγραφές, κορυφαίες!!!
Αυτό μάλιστα...
και με προοπτικές :lol:
Τι λένε οι υπόλοιποι;
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Motown μιλάμε πάμε παραδοσιακά από το Λύκειο για καφέ με φίλους..............
Εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί εκεί να γίνει το νέο στέκι!
Σχεδόν κάθεσαι πάνω στη μηχανή αν θες, για τέτοια απόσταση μιλάμε από τα τραπέζια! Άσε που έχει και "πολύ καλό σέρβις"....... Έχει κάτι μεταγραφές, κορυφαίες!!!
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΗ Η ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ.
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ MOTOWN.
ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΜΑΣ.
Αυτό μάλιστα...
και με προοπτικές :lol:
Τι λένε οι υπόλοιποι;
:smokin:
O GMAKRIS ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MOTOWN
Ο FZR1000EXUP TA ΙΔΙΑ
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο STAKO ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ
Ο MAINTENANCE KAI O MITSOS1 ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ
Ο KATSAI 15 ΛΕΠΤΑ ΣΟΥΖΑ:D
Οι "υπόλοιποι" δε θα πουν και πολλά, γιατί στο Δέλεαρ μαζεύονται (μαζί με τους 'εκ περιτροπής') πολύ πάνω από 50 άτομα, και αυτό το thread δε γράφουν ούτε 10.
Ρε Τίγκα, τι σημαίνει "Τα μέλη του SBS club τα βολεύει"??? MOTO.GR είναι εδώ σε περίπτωση που το ξεχάσαμε.
Ουτε εγώ γουστάρω Δέλεαρ, αλλά ελλείψει καλύτερου για ΟΛΟΥΣ... τι να κάνω? Να διαλυθεί η παρέα στα σημεία του ορίζοντα? Περιμένεις να έρχεται κόσμος στο Κεφαλάρι!?!?!?!??!
Και η πλατεία Ν. Σμύρνης είναι καλή. Να βγάλω μήνυμα ότι η SF AIRLINES AΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ πλατεία?
:nono:
Όσο κι αν δεν πάμε το Δέλεαρ, εφόσον είναι ΘΕΣΜΟΣ, οι αποφάσεις για άλλο τόπο δε γίνεται να ληφθούν σε ένα ποστάκι!!! Όποιος δε γουστάρει, είναι προφανώς ελεύθερος να πάει όπου θέλει.
Ανακεφαλαίωση:
- Πρόσβαση (κεντρικά δηλαδή, όχι στη Λαμία)
- Parking (για όλους)
- Χώρος για κράνη-jacket
- Χώρος για τις μαλακίες μας (ανοχή καταστήματος)
- Χώρος για 10 εως 40+ άτόμα (χωρίς δέσμευση)
Αν θέλουμε ΚΑΙ να χαζεύουμε γκόμενες, υπάρχουν οι υπόλοιπες 6 μέρες της εβδομάδας, ή και οι 7 για όποιον δεν έρθει. Ο Στάθης δεν κρατάει απουσιολόγιο! :lol:
Επίσης τα μέλη του "WE LOVE GCROOK BECAUSE HE IS WATER CLUB" γουστάρουν Βάρκιζα, οπότε εκείνοι θα πάνε εκεί :D
Τo PBC θα προτιμήσει κάποιο γνωστο night club.
And so on, and so forth... ;)
Ο FZR1000EXUP TA ΙΔΙΑ
Και στα δίπλα καλά είναι. Να πω μόνο ότι σήμερα εγώ θα αν κανονιστεί κοντά και βολεύει θα σας κάνω παρέα μέχρι τις 9:15 max καθώς πρέπει να πάω να πάρω την κοπέλα μου από το σταθμό μετά..............
Από βδομάδα free as a bird.........:)
Alexander
19/09/2005, 11:46
To Olympico στο ΣΕΦ σας λέει τίποτα;
εδω να παμε :beer: :beer: :beer: :beer: :smokin:
24203
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Χεχε, ναι, κάτι μας λέει, 8 χλμ μακριά! :)
:wave2: :wave2: :wave2:
και εδω καλα ειναι!!!!
http://www.lolitaclub.gr/photos.html
Το **** CLUB μέσα στο άνετο και κομψό περιβάλλον του, έχει σαν σκοπό να σας κάνει να χαλαρώσετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε τα λικνίσματα των όμορφων κοριτσιών του. Διοργανώστε τα Bachelor Party, για την τελευταία σας βραδιά πριν τη μεγάλη νύχτα του γάμου, και γενικά τα πάρτι με τους φίλους σας.
Επίσης, το ***** CLUB σας προσφέρει μία κάρτα δωρεάν ποτού, για την πρώτη σας βραδιά παρέα με τα κορίτσια μας. Για την απόκτηση της κάρτας στείλτε e-mail στην παρακάτω διεύθυνση ***@******.gr
Οι βραδιές στο ***** CLUB θα σας μείνουν αξέχαστες... καθώς και τα κορίτσια μας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Επίσης τα μέλη του "WE LOVE GCROOK BECAUSE HE IS WATER CLUB" γουστάρουν Βάρκιζα, οπότε εκείνοι θα πάνε εκεί :D
:D
Be water my friend....εεεετσι:beer:
Ελα μου ντε.
Κανενας δεν παραπονεθηκε για την καντινα ποτε.:lol:
http://www.babyomensclub.com/club.aspx
εδω πηγαν προσφατα και καποια μελη του φορουμ... :a13: :a13: :a13:
το μαλακίζειν εστί φιλοσοφείν.....
ΔΕΛΕΑΡ και σήμερα και βλέπουμε δλδ....
Να υπενθυμίσω ότι εκτός των καλών καιρών υπάρχει (δυστυχώς) και ο Χειμώνας όπου το ΔΕΛΕΑΡ είναι από καλό έως άριστο....
Αν υπάρχει κάτι ανάλογο του ΔΕΛΕΑΡ τότε και πάλι εδώ είμαστε....
Υ.Γ. Και την Ν. Μάκρη υπάρχουν πολύ καλά μαγαζιά (ΠΟΛΥ καλά όμως λέμε) αλλά........ ο ντIDIς αποκρύπτει το γεγονός :winka:
latris mixanis
19/09/2005, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Ναι μεν έχει χωρο για μηχανές κλπ αλλά και παλι δεν νομίζω ότι μας κάνει. Λόγω μουσικής και ανοχής προς εμάς.
:wave2: :wave2:
είμαστε πολλοί και κάνουμε αρκετή φασαρία
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
................
είμαστε πολλοί και κάνουμε αρκετή φασαρία
Αυτογνωσία :lol:
latris mixanis
19/09/2005, 12:16
Αυτογνωσία :lol:
Πάντα!! :smilea: :smilea: :D :D
Συμφωνω με Σταθη και SF - το πρωτο που μας νοιαζει ειναι η ευκολια προσβασης / parking, ανοχη απο το καταστημα, μεγαλοι χωροι και ευχαριστο περιβαλλον.
Τα μερη που εχουν προταθει τα κοβω μαλλον για "εκτος προδιαγραφων" και ας μην τα ξερω.
Προτιμω την άπλα απο το "ματι" και την ησυχια απο την βαβουρα. Δεν μπορει να μην υπαρχει μερος στα προτυπα του Δελεαρ αλλα με καλυτερο περιβαλλον......
Ριξτε καμμια ιδεα (εγω δυστυχως δεν ξερω τιποτα) οχι επειδη σας βολευει προσωπικα ή εχετε καποια "ακρη" αλλα επειδη καλυπτει τις προδιαγραφες μας!!
Εγω παντως δεν αντεχω αλλο Δελεαρ!!!
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
19/09/2005, 12:54
ΑΜΑΝ ... ΚΑΤΑΛΗΞΤΕ ΚΑΠΟΥ ...
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
19/09/2005, 12:55
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ... ΚΑΤΑΛΗΞΤΕ ΚΑΠΟΥ ..
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
19/09/2005, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ... ΚΑΤΑΛΗΞΤΕ ΚΑΠΟΥ ..
ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ??????
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ , ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΛΕΑΡ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ .
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΥΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο GIXERPAP ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ .
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ.
ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο GIXERPAP ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΕ.
ΕΓΩ ΜΕΣΑ
ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο GIXERPAP ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΕ.
Που είναι το σχετικό post? :confused: :confused: :confused:
Για πάρ' το από την αρχή το thread...
gixxerpap
19/09/2005, 13:18
ρε σεις, εγω μια προταση εκανα για καφε, και σπειρατε τον πανικο.......
λοιπον, θα παμε emporio στο χολαργο που πληροι ολες τις προυποθεσεις που αναφερατε πιο πανω....
ακομα και ο ιδιοκτητης ειναι πορωμενος με αυτοκινητα και μηχανες.....
θα γραψει λεπτομερειες και ο τιγκας!
gixxerpap
19/09/2005, 13:21
μαλιστα αν δε κανω λαθος, εχει μετονομαστει σε CK cafe
Που είναι το σχετικό post? :confused: :confused: :confused:
Χεχε......το πρώτο ποστ ήταν...............:)
Οκ, δυστυχώς δεν θα σας προλάβω σήμερα καθώς είναι μακριά και δεν θα προλάβω να πάω στο σταθμό τόσο γρήγορα.............:(
Next time!
:wave2: :wave2: :wave2:
μαλιστα αν δε κανω λαθος, εχει μετονομαστει σε CK cafe
Ονομασε ο Παντελάκης ΣΙΚΕ (CK) το μαγαζί του... όχι ρε γαμώτο... :yuck:
παντως το μερος θα ελενχθει για την πληρόττα των προδιαγραφων θα βγουν φωτό και θα πέσει ενημερωση....
AYTO ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο GIXERPAP ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΥΡΟ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=193318#post193318
gixxerpap
19/09/2005, 14:04
επειδη βλεπω τον σταυρο να αργει, θα κανω εγω μια προσπαθεια...
ανεβαινοντας τη Μεσογειων, περναμε την Α' εισοδο Χολαργου και στα επομενα φαναρια, δηλ. στη Β' εισοδο Χολαργου στριβουμε δεξια.
στα 100 μετρα βρισκουμε μπροστα μας μια πλατεια με εκκλησια τη Φανερωμενη. βγαινουμε απεναντι (σαν να μην υπηρχε η πλατεια),
και συνεχιζουμε ευθεια μεχρι να πεσουμε πανω στη 2η πλατεια.
εκει ακριβως ειναι και η καφετερια!!!! εχει αρκετο πρασινο και πολυ ευχαριστο περιβαλλον.
μηχανες και αυτοκινητα παρκαρουν πολυ ευκολα!
δε χανουμε τιποτα να δοκιμασουμε!
οποιος χρειαστει βοηθεια ας με παρει τηλ στο 693/68.49.306
αυτα προς το παρον! βγαινω γιατι ξεκινανε τα αλογα!!!!!!!
adam_tsouk
19/09/2005, 15:38
Ο FZR1000EXUP TA ΙΔΙΑ
Εγώ θα έρχομαι με τα πόδια!!
Παντόφλα, βερμούδα και τα λοιπά!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Εγώ θα έρχομαι με τα πόδια!!
Παντόφλα, βερμούδα και τα λοιπά!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δυστυχώς θάφτηκε το project Motown............:(
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
adam_tsouk
19/09/2005, 15:44
Δυστυχώς θάφτηκε το project Motown............:(
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Δεν επιράζει για μένα είναι το must μπυρίτσας μετά (ή πριν ή κατά την διάρκεια) των Ιταλικών! :lol: :lol: :lol: