PDA

View Full Version : Trooper: βρε αγάπη μου ...

Σελίδες : 1 2 [3]

STOYBI
07/06/2012, 13:12
VSTROMARA XROMA MPLE ETOIMO GIA TO AIGAIO...

:lol::lol::lol:

TROOPER
07/06/2012, 13:15
VSTROMARA FULL EXTRA ME TRIVALITSO MRA ZELATINA..KAGELA FULL..SA MPALKONI ENA PRAMA...NEW LASTIXA DROMOY ME GOMA SOFT LEME ..APO SERVICE..ME NEW SELA GIATI SKISTIKE.....
XROMA MPLE ETOIMO GIA TO AIGAIO..
KAI DORO H ASFALEIA.
ANTALLAGH ME TO MATRAKA POY PHRES + ENA GIXXER 750 K4 DORO.

μαλακα αν μιλας σοβαρα το συζηταμε!!! :lol::lol:

TROOPER
07/06/2012, 13:16
πωπωωω πολυ παρεα κανω με τον πρακτορα...!!! :lol:

sniper
07/06/2012, 13:17

Την πρώτη φορά την γλύτωσες την τύφλωση με το κουτάλι της σούπας.

Ετοιμάσου να σου ξεριζώσω την καρδιά με κλίσμα..

TROOPER
07/06/2012, 13:22
Την πρώτη φορά την γλύτωσες την τύφλωση με το κουτάλι της σούπας.

Ετοιμάσου να σου ξεριζώσω την καρδιά με κλίσμα..

DUKASII
07/06/2012, 13:27
tha elega na viasteis giati me exoyn vomvardisei se pm na paroyn tin mixanara...

TROOPER
07/06/2012, 13:32
tha elega na viasteis giati me exoyn vomvardisei se pm na paroyn tin mixanara...

αν δεν μπορεις να περιμενεις ρε μλκ δωστην :lol:

OldMan
07/06/2012, 13:59
tora poy ne noris prin soy vgalei tipota kai klais....
To poly poly na tou vgalei to mati..
(tou volan, oxi to diko tou..)

Y.G.
Afto re Bibi den xreiazetai kermata sto ntepozito...!!! :D

panos1050
07/06/2012, 14:04
ε ειμαι και εγω εδω,
σου δινω το dakar 650 με προικα ,το πρωτο ΚΑΙ το δευτερο σερβις δωρο κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

TROOPER
07/06/2012, 14:08
ρε μηχανακι πηρα η διαπραγματευτικο αβανταζ???????

nikos_abel
07/06/2012, 15:05
ΠΙΣΩΩΩΩΩΩ
Αιμ κόλινγκ ντιμπς

nktR
12/06/2012, 15:15
ώστε τέτοια γούστα κάνεις :beer:
πριόνιιιιιιιιιιιιιι !!!!!
καλά χλμ και να το λιώσεις :)

*best tip:
όταν έρθει η ώρα για track day στις Σέρρες, ξήλωσε μπροστινά και αμορτισέρ και κούμπωσέ τα πάνω στο κ8 :p

καλό καλοκαίρι Γιώργαρε με το νέο σου μωρό

TROOPER
13/06/2012, 07:41
............

ευχαριστω νικολα!:beer:

spyro
11/07/2012, 15:01
για πες ρε Χορχε, τελικα μετα από τόσες μέρες θα χεις καλύτερη άποψη

τι σε φτιάχνει και τι σε χαλάει νεο αμορε?

gixxerpap
11/07/2012, 16:00
για πες ρε Χορχε, τελικα μετα από τόσες μέρες θα χεις καλύτερη άποψη

τι σε φτιάχνει και τι σε χαλάει νεο αμορε?

με τις μπύρες που θα χει κατεβάσει και τον ήλιο που θα τον έχει χτυπήσει αυτήν την ώρα, ούτε που θα θυμάται ότι έχει ΚΤΜ ...

DimChios
11/07/2012, 16:02
με τις μπύρες που θα χει κατεβάσει και τον ήλιο που θα τον έχει χτυπήσει αυτήν την ώρα, ούτε που θα θυμάται ότι έχει ΚΤΜ ...

το εχει σιγουρα ακομα?

:smokin:

TROOPER
26/07/2012, 11:45
με φτιαχνει:η θεση οδηγησης,η αποκριση γκαζιου,το πλαισιο,η αναρτηση,το μονοκυλινδρο δουλεμα του μοτερ (δειχνει δοντια)

με χαλαει:ο 21 μπροστα (οχι ιδιαιτερα αλλα ειμαι στριτας,τι να κανουμε.),μετα τα 200 δεν ανεβαζει αλλο (ειμαι στριτας τι να κανουμε),πρεπει να ελεγχω συχνα λαδια,νερα (ειμαι γιαπωνεζοφιλος τι να κανουμε),βγαζει κραδασμους πανω απο καποια χλμ (ειμαι φιλος του 4Ι τι να κανουμε),με αφησε ηδη μια τεταρτη (τυχαιο?δε νομιζω) και εφυγε η 200αρου για μπαταρια και ανορθωτη (γαμω τη μανα του για κατεμ),ακουγεται μεταλικος ηχος καθε φορα που βαζω μπροστα μεχρι να ανεβασει το λαδι και αγχωνομαι.

spyrakos35
26/07/2012, 12:00
.........βγαζει κραδασμους πανω απο καποια χλμ ......

:a13:

panos1050
26/07/2012, 12:07
με φτιαχνει:η θεση οδηγησης,η αποκριση γκαζιου,το πλαισιο,η αναρτηση,το μονοκυλινδρο δουλεμα του μοτερ (δειχνει δοντια)

με χαλαει:ο 21 μπροστα (οχι ιδιαιτερα αλλα ειμαι στριτας,τι να κανουμε.),μετα τα 200 δεν ανεβαζει αλλο (ειμαι στριτας τι να κανουμε),πρεπει να ελεγχω συχνα λαδια,νερα (ειμαι γιαπωνεζοφιλος τι να κανουμε),βγαζει κραδασμους πανω απο καποια χλμ (ειμαι φιλος του 4Ι τι να κανουμε),με αφησε ηδη μια τεταρτη (τυχαιο?δε νομιζω) και εφυγε η 200αρου για μπαταρια και ανορθωτη (γαμω τη μανα του για κατεμ),ακουγεται μεταλικος ηχος καθε φορα που βαζω μπροστα μεχρι να ανεβασει το λαδι και αγχωνομαι.

εεεε ετσι ειναι φιλε, η αγαπη παιδευει........

sniper
26/07/2012, 12:19

Με λίγα λόγια:

Συνήθισε τον 21,
μην πας κοντά στα 200
πρόσεχε όταν σκύβεις για τα λάδια/νερά,
ν' αποφευγεις τα χαω με τους κραδασμούς ή δες το σαν power plate
έχε μαζί σου πάντα καβάτζα καμιά διακοσαρού ή μην κυκλοφορείς Τρίτες και Τετάρτες,
όταν το βάζεις μπροστά να ακούς μουσική.

Αλλά μην κακολογείς το μηχανάκι επειδή εσύ είσαι ζώον!

:smokin:

nikos_abel
26/07/2012, 12:21
Άσε τις γκρίνιες και πες (δείξε δλδ φωτό κλπ) που σε πήγε/το πήγες (εκτός του μπαταριάδικου)

Vstrommer71
26/07/2012, 13:20

Φυσιολογικα αυτα που λες για καποιον που ηταν συνηθισμενος στα στρηταδικα.
Για να ευχαριστηθεις το μηχανακι,ριξε ενα βελακι προς το κεντρο του χαρτη της Ελλαδας,και πηγαινε μερικες μερες σε οποιο χωριο του χαρτη σε βγαλει πιο κοντα το βελακι(ΟΚ μην το ριξεις καταμεσις του Αιγαιου!)
Οταν αρχισεις να πηγαινεις μεχρι τα πιο απομακρυσμενα χωρια,θα καταλαβεις οτι αυτο το μηχανακι ειναι το ιδανικο για να γυρισεις-και να πας οπουδηποτε,απο οτι δρομο και να εχει-την Ελλαδα
Υπομονη,κανε κανα μαθημα χωματινης οδηγησης φετος το καλοκαιρι και του χρονου το καλοκαιρι,καλα να'μαστε,λεφτα να'χουμε,να΄χω παρει το 990 κι εγω και θα σε παω κατι διαδρομουλες μουρλια,και τοτε ΘΑ καταλαβεις.
Αμα θες περνα καμμια βολτα κι απο τον μπαρμπα Λυκο,εχει κι αυτος πολυ υλικο να σου δωσει για μελετη!(αμα ξεμπλεξει με αυτο το κομμα του Καζακη που εχει μπλεξει!...)

edit παρε για teaser ενα βιντεακι του συγχωρεμενου του Νωντα,απο μια βολτα που ειχαμε παει στο Βερμιο για να προετοιμαζεσαι!
http://www.youtube.com/watch?v=zNrH5eEGnqU:wave2:

vaska
26/07/2012, 14:22
.............
Αμα θες περνα καμμια βολτα κι απο τον μπαρμπα Λυκο,εχει κι αυτος πολυ υλικο να σου δωσει για μελετη!(αμα ξεμπλεξει με αυτο το κομμα του Καζακη που εχει μπλεξει!...)

edit παρε για teaser ενα βιντεακι του συγχωρεμενου του Νωντα,απο μια βολτα που ειχαμε παει στο Βερμιο για να προετοιμαζεσαι!
http://www.youtube.com/watch?v=zNrH5eEGnqU:wave2:

Γεια σου ρε Γιάννο με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου, χαχαχαχα!

@ Τρούπη

Πολλά έμορφο το νέο σου μηχανάκι κι ας έχει μερικά κουσούρια πχ κραδασμούς, οι βόλτες που μπορείς να πας με δαύτο όμως θα σε αποζημιώσουν στο έπακρο.