Σύνδεση

View Full Version : Ταπεινο srx 400 με ψυχη

Σελίδες : 1 [2]

nassosxlvbros
25/10/2012, 14:24
+1000 για φιλική...αν δεν έχετε κανενός βαθμού συγγένεια ισχύει κανονικότατα....άλλωστε οι ασφάλειες για αυτό το λόγο είναι...;)

karolos SRX 400
26/10/2012, 09:45
ευχαριστω για τις συμβουλες
αλλα θα χρειαστω και αλλες συμβουλες
δεν εχω φωτα!!!
ερχεται απο τα πηνια εναλλασομενο ρευμα στον ανορθωτη
εχω εξοδο 14,4v συνεχες απο τον ανορθωτη
εχω απο το θετικο ενα πυκνωτη 10.000 μF μια ασφαλεια 20Α και μετα σαν μαυρο πλεον στο πλαισιο για γειωση
μεταξυ γειωσης και θετικου εχω 14,4 το μετραω με το πολυμετρο σταθερα οσο και να ανοιξω το γκαζι
και συνδεω το πισω στοπ και δεν αναβει
το πισω πορειας μονο του και παλι τα ιδια
μετα μονο το μπροστα τα ιδια
στη συνεχεια πεταω πυκνωτη και ασφαλεια
παλι εχω σταθερα 14,4 και παλι δεν αναβει τιποτα

:a4:

nassosxlvbros
26/10/2012, 10:03
Για σύνδεσε τη λάμπα κατ'ευθείαν μετά το πυκνωτή.
Αν ανάβει κάπου έχεις διακοπή από καλωδίωση.Αν δεν ανάβει,ψάξε τη καλωδίωση (ξανά) ή κάτι γίνεται και το δυναμό/ανορθωτής δεν έχει αρκετό ρεύμα να δώσει...

motomaniac
26/10/2012, 11:49
Για σύνδεσε τη λάμπα κατ'ευθείαν μετά το πυκνωτή.
Αν ανάβει κάπου έχεις διακοπή από καλωδίωση.Αν δεν ανάβει,ψάξε τη καλωδίωση (ξανά) ή κάτι γίνεται και το δυναμό/ανορθωτής δεν έχει αρκετό ρεύμα να δώσει... στανταρ εχει δικιο ο Νασος.. α και χρονια ΚΑΛΑ!!! εσυ μαστορευεις το μηχανακαι σημερα εγω περναγα αποχετευσεις και μετα μηχανουργειο για τσιπουρ-... ε μονταρισμα το tzr ηθελα να πω...

karolos SRX 400
26/10/2012, 14:08
χρονια μας πολλα συναδελφε

και χρονια πολλλλλλλλα σε ολους δημητραδες και δημητρες

το βρηκα τελικα
η μπροστα η λαμπα ηταν βραχυκυκλωμενη
και απο το πισω στοπακι ξεκολησε το αρνητικο και ποτε ακουμπουσε στο θετικο και ποτε στον αερα
γι αυτο μετρουσα και τρελενομουνα
αλλα και τα δυο τα φαναρακια προβλημα ρε π@υστη

τελος παντων χρονια πολλα με υγεια κ.τ.λ.

nassosxlvbros
26/10/2012, 14:19
αλλα και τα δυο τα φαναρακια προβλημα ρε π@υστη

.

Ναι,το παράξενο που το βλέπεις; :)

Οι βλάβες είναι βλάβες,και όσο παλιότερο το αντικείμενο (ή όσο πιο πολλές μοντίφες+παλαιότητα φθορά/χρήση),τόσο πολυπλοκότερες οι βλάβες.
Πάντα ξεκινάμε με το χειρότερο σενάριο (να μας έρθει και πιο ελαφρά)και πάμε στα πιο εύκολα...;)

motomaniac
26/10/2012, 15:19
μητσομ... κινεζικα ηθελες.. βαλε σε λεω τηην φαναρουκλα την μαμα... να δεις το φως σου!!!

karolos SRX 400
08/11/2012, 10:11
αυτες τις μερες δεν ασχοληθηκα καθολου γιατι κυκλοφορω και οπλοφορω με το katana
πηγα ομως απο το φιλο μου να βαλουμε στην αποθηκη το srx για να βγαλω τα ρουλεμαν λαιμου
και διαπιστωσα κατι πολυ ασχημο
τρυπησε το ντεποζιτο
και τωρα χωρις λεφτα τι κανουμε?
να το κολλησω σ εκεινο το σημειο να το τριψω και να το βαλω στο ξυδι μια εβδομαδα γινεται?
ή η πλαστικοποιηση ειναι μονοδρομος?

sapila racing
08/11/2012, 10:15
αυτες τις μερες δεν ασχοληθηκα καθολου γιατι κυκλοφορω και οπλοφορω με το katana
πηγα ομως απο το φιλο μου να βαλουμε στην αποθηκη το srx για να βγαλω τα ρουλεμαν λαιμου
και διαπιστωσα κατι πολυ ασχημο
τρυπησε το ντεποζιτο
και τωρα χωρις λεφτα τι κανουμε?
να το κολλησω σ εκεινο το σημειο να το τριψω και να το βαλω στο ξυδι μια εβδομαδα γινεται?
ή η πλαστικοποιηση ειναι μονοδρομος?

Δυστυχως τα τεπόζιτα των SRX εχουν θέμα.
Προφανώς εχει μπόλικη σκουριά μέσα για να φτασει στο σημείο να τρυπήσει. Θα πρέπει να το ξεσκουριάσεις και μετα θα θέλει και μπάλωμα και κόλλημα και πλαστικοποίηση.
Εναλλακτικά βρες ενα αλλο σε καλύτερη κατασταση με λίγα χρήματα.