Σύνδεση

View Full Version : Να κρατάτε τις αποδείξεις όσο παλιές κι αν είναι

vaska
31/05/2012, 14:30
Μέσα στη γενικότερη, όμορφη περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ζούμε, που όλοι ψάχνουν λεφτά απ' όλους, έφτασε σήμερα στο σπίτι ραβασάκι 350ευρουλακίων + προσαυξήσεις + διπλασιασμός+ φπα +++++++ για παράβαση που είχε βεβαιωθεί στη MILF τον 9ο του 09. Το παράξενο της ιστορίας μιας και δεν θυμόταν να είχε αφήσει κάτι σ' εκκρεμότητα είναι ότι ήρθε ονομαστικά σε αυτήν ενώ το μηχανάκι που κινείται είναι στο όνομά μου, που λογικά σημαίνει ότι βεβαιώθηκε η παράβαση παρουσία της. Επίσης πληρωτέα στον δήμο Πατρέων ?????????????

Τι να θέλει να πει ο ποιητής αναρωτηθήκαμε κι άρχισε το ψάξιμο. Άντε τώρα να θυμηθείς περιστατικό που συνέβη το 09 όταν καθημερινά σχεδόν κινείσαι με το παπί. Τελικά αφού ανακάτεψε μία κούτα με απίστευτο χαρτομάνι, βρήκε την κλήση και την απόδειξη είσπραξης από τον δήμο την αμέσως επόμενη μέρα (175 ευρώ - αν πληρωθεί εντός 10ημέρου έχεις έκπτωση 50%).

Παίρνω τηλ. φίλο που δουλεύει στο δήμο και μάλιστα στην υπηρεσία που στέλνει τα ραβασάκια.

- Έλα ρε, έτσι κι έτσι, 350 ευρώ, κλπ

- εεε ναι, αφού μας πιέζουνε για λεφτά και δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία, στέλνουμε ραβασάκια

- Ναι ρε μλκ αλλά ήταν πληρωμένη η κλήση

- ΑΑΑ οκ να περάσει από το γραφείο μου με την απόδειξη και όλα οκ

- Και αν δεν είχα την απόδειξη από το 09???

- Θα πλήρωνες, εμείς δεν δεχόμαστε τπτ άλλο παρά μόνο την απόδειξη πληρωμής. Ότι και να μου έλεγες θα πλήρωνες.

- ΟΚ κατάλαβα, ρίχνετε αδειανές και όποιος μαλάκας τσιμπήσει έχει καλώς, κέρδος θα είναι. Καλά δεν κάνετε έλεγχο αν έχει ήδη πληρωθεί?

- Άλλοτε κάνουμε και άλλοτε όχι, δεν υπάρχουν άτομα :eek::eek::eek:

- ΟΚ να μη σε κρατάω θα περάσουμε αύριο μαζί με τη γυναίκα μου και θ' ακούσετε μπινελίκι stereo dolby digital.

- Ναι ρε, νομίζεις ότι δεν ακούμε κάθε μέρα, έχουμε όμως συνηθίσει και δεν μας κάνει αίσθηση πιά, η δουλειά να γίνεται, το χρήμα να μπαίνει στο ταμείο και μπινελίκια ρίξε όσα θες. (και βάζει τα γέλια).

- Καλό μεσημέρι.

- Και σε σένα, χάρηκα που τα είπαμε.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ πάντως προσωπικά που σιχαίνομαι να μαζεύω άχρηστα χαρτιά, δεν ξαναπετάω τπτ.

DimChios
31/05/2012, 14:33
τραβα σε κανενα καναλι ΑΝ εχεις ορεξη, ΑΝ εχεις χρονο, ΑΝ δε σε "κοψουν" μπας και ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και γλιτωσουμε τους εαυτους μας και κανεναν αλλον φουκαρα!

camen
31/05/2012, 14:34
:smokin:

vaska
31/05/2012, 14:38
τραβα σε κανενα καναλι ΑΝ εχεις ορεξη, ΑΝ εχεις χρονο, ΑΝ δε σε "κοψουν" μπας και ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και γλιτωσουμε τους εαυτους μας και κανεναν αλλον φουκαρα!

με την απάθεια που μου μίλαγε, πρέπει να είναι καθημερινό φαινόμενο και όντως παίζει να έχουν γίνει χοντρόπετσοι. Ούτε κανάλια τους νοιάζουν ούτε μπινελίκια. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα μπουν λεφτά στα ταμεία για να πληρωθούν.

DimChios
31/05/2012, 14:40
με την απάθεια που μου μίλαγε, πρέπει να είναι καθημερινό φαινόμενο και όντως παίζει να έχουν γίνει χοντρόπετσοι. Ούτε κανάλια τους νοιάζουν ούτε μπινελίκια. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα μπουν λεφτά στα ταμεία για να πληρωθούν.

δεν το λεω γι αυτους, για κανενα αλλο χριστιανο μιλαω μπας και!

VANDA
31/05/2012, 14:49
Καλά δεν κάνετε έλεγχο αν έχει ήδη πληρωθεί?

- Άλλοτε κάνουμε και άλλοτε όχι, δεν υπάρχουν άτομα.

Τι θα πει άλλοτε κάνουμε, άλλοτε όχι; Είναι σαν να παραδέχεται δλδ ότι τα ραβασάκια δεν προκύπτουν από κάποια λίστα με απλήρωτες κλήσεις, απλά ρίχνουν κλήρο κι όποιον πάρει ο χάρος.

antsoar
31/05/2012, 15:13
Αν μπει κανείς μέσα με κανα ρόπαλο του μπέιζμπολ ίσως και να αλλάξουν γνώμη :moutza::a26::a37:

kostas777
31/05/2012, 15:41
το πετάς στα σκουπίδια και δεν το έλαβες ποτέ γιατί του έπεσε του ταχυδρόμου στον δρόμο, το πάτησε ένα αυτοκίνητο, κατέληξε σε ένα χαντάκι, το πήρε ένας σκύλος και το ξέσκισε και μετά το φάγανε κάτι κοράκια.

Acacius
31/05/2012, 15:46
Ό,τι πρέπει για τον Αυτιά, τον υπερασπιστή των φτωχώνΕ μου φαίνεται το θέμα... πας-δεν πας, κράτα και την παλιά απόδειξη αλλά και το καινούργιο ραβασάκι, ποτέ δεν ξέρεις.

Τελείως θεωρητικά μιλώντας, δε θα μπορούσες να τους κατηγορήσεις για απόπειρα εξαπάτησης;

georgio
31/05/2012, 15:53
[...]

Παίρνω τηλ. φίλο που δουλεύει στο δήμο και μάλιστα στην υπηρεσία που στέλνει τα ραβασάκια.

[...]

- Ναι ρε, νομίζεις ότι δεν ακούμε κάθε μέρα, έχουμε όμως συνηθίσει και δεν μας κάνει αίσθηση πιά, η δουλειά να γίνεται, το χρήμα να μπαίνει στο ταμείο και μπινελίκια ρίξε όσα θες. (και βάζει τα γέλια).
[...]

Ελπίζω όπου φίλος να εννοείς γνωστός αλλιώς πρέπει να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα...

με αυτό το "βάζει τα γέλια" πραγματικά τσαντίστηκα... μετά σου λέει μπούκαρε στο γραφείο και τον έσπασε στο ξύλο δι' ασήμαντον αφορμήν...

Τι θα πει άλλοτε κάνουμε, άλλοτε όχι; Είναι σαν να παραδέχεται δλδ ότι τα ραβασάκια δεν προκύπτουν από κάποια λίστα με απλήρωτες κλήσεις, απλά ρίχνουν κλήρο κι όποιον πάρει ο χάρος.

+ όσα

DimChios
31/05/2012, 16:05
Ρε το εχω γραψει και σε αλλο θρεντ!

ΒΟΜΒΑ!

Μ00ΝΟΡ@ΝΑ

spyrakos35
31/05/2012, 16:29
καλά τα λέτε αλλά να σας πω και εγώ κάτι....

πέρυσι το καλοκαίρι στην εφορία παλαιού φαλήρου μπήκε ένας μέσα από τα γραφεία και την έκανε μαύρη την υπάλληλο.....

και?

Translatoras
31/05/2012, 16:42
καλά τα λέτε αλλά να σας πω και εγώ κάτι....

πέρυσι το καλοκαίρι στην εφορία παλαιού φαλήρου μπήκε ένας μέσα από τα γραφεία και την έκανε μαύρη την υπάλληλο.....

και?

Έλα, έλα. Μολόγα το. ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ!!!

spyrakos35
31/05/2012, 16:43
Έλα, έλα. Μολόγα το. ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ!!!

ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΑΡΤΕΜΗ.....

mouse112
31/05/2012, 17:28
Πάντα αναρωτίομουν σε τέτοιες καταστάσεις τι κάνεις. Δηλαδή αν την έχεις πληρώσει και πέταξες την απόδειξη φταίς!! Την ξαναπληρώνεις. Αν όμως πας και τους τρίψεις την απόδειξη στην μούρη ... θα σου πουν "Έγινε ένα λάθος" και τότε δεν θα φταίει κανείς για το λάθος που έκανε ο υπαλληλος και σου έστειλε το ραβασάκι ή την "κομπίνα " που παίζεται απο πίσω.

vaska
31/05/2012, 17:35
Ελπίζω όπου φίλος να εννοείς γνωστός αλλιώς πρέπει να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα...

Παίζαμε μαζί παιδιά, αλλά ήταν γιος κάποιου ήταν και πολύ παπάρας, ήταν και στόκος, τελείωσε ο λύκειο με πολύ σπρώξιμο και πολλούς τενεκέδες λάδι, είχε δλδ όλα προσόντα για να γίνει δημοτικός υπάλληλος (σε γραφείο να μην κουράζεται κιόλας).

@ vanda

Προφανώς τους είναι πιο εύκολο αλλά και οικονομικά γονιμότερο να μην κάνουν ελέγχους. Επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο κατά τη γνώμη μου το ότι είναι τόσο παλιές οι παραβάσεις.

@ όλους

Σας παρακαλώ μη με μπριζώνετε έχω μικρό παιδί.

point zero
31/05/2012, 18:03
ετσι γινοντε αυτα ...σε κανουν Φονια για πλακα .... Ρ%$^%$^#^$@##@

DrBig
31/05/2012, 18:08
@ όλους

Σας παρακαλώ μη με μπριζώνετε έχω μικρό παιδί.

Σε τι κοσμο θες να ζησει, μπλα μπλα μπλα μπλα :wave2:

Tedvj23
31/05/2012, 18:18
ΘΑ πω και εγω ενα παλιοτερο σκηνικο παρομοιο..
Εχω παρει το αυτοκινητο να παω στο ταχυδρομειο..
Παρκαρω λοιπον και ξεκιναω να παω στην γωνια που ειναι το παρκομετρο να κοψω χαρτακι ε δεν κανω 15 βηματα και αλλα τοσα να γυρισω να το τοποθετησω με ειχαν γραψει..
Τους φωναζω που προχωραγαν προς τα πανω ρε παιδια το και το ελεος...Φιλε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα παρε την κληση παρε και το χαρτακι απτο παρκομετρο και πηγαινε στην δημοτικη..Οκ..παω μετα απο κανα 2 ωρο στην δημοτικη αυτο και αυτο παιδια ενταξει κυριε την διαγραφουμε τυχαινουν αυτα..
Ε μετα απο 2 χρονια μουρθε χαρτι οτι δεν την ειχα πληρωσει..Σαφως και δεν ειχα αποδειξη τιποτα απο το σκηνικο τοτε..ΠΑρε το αυγο και κουρευτω...Ειναι ολοι στα τετοια τους δεν τους νοιαζει ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
Ελπιζω να κολαγε στο θεμα..:wave2:

Υ.γ.Δεν πληρωσα τελικα τιποτα μετα απο επισκεψη που εκανα στην δημοτικη..:moutza:

bandidos
31/05/2012, 18:22
Μονο το MILF καταλαβα...

vaska
31/05/2012, 19:38
Μονο το MILF καταλαβα...

Είσαι νέος στο φόρουμ, δεν έχεις έρθει και καμία βόλτα μαζί μας οπότε δικαιολογείσαι. χαχαχαχχαχαα

Ακούει Τόμυντακαρ????

:bawl::bawl::bawl:

DrBig
31/05/2012, 20:10
Μονο το MILF καταλαβα...

Εγω τα καταλαβα ολα εκτος απο το MILF

LOUKILOUK
31/05/2012, 20:43
:wave2:

Εγώ που διαβάζω το φόρουμ σε βάθος τα καταλαβα όλα αυτά...
Αυτούς εκεί στο Δήμο Πατρέων που γελάνε δεν κατάλαβα...
Η υπόθεση σηκώνει από ξύλο ή στην καλύτερη τρελή καζούρα...
Αν έχεις χρόνο για να σπάσεις πλάκα (όχι μόνος σου μοναχοφάη...) ενημερώνεις το πατρινό υποφόρουμ, φίλους πελάτες, αργόσχολους...για "μεγάλη", "μία" και "μοναδική" παράσταση στο Δημαρχείο...σκάτε πρωί με όρεξη να μεσημεριάσει και τους κάνετε άνω κάτω...εσύ κούτα με χαρτούρα...πέταμα στο πάτωμα και ψάξιμο...οι υπόλοιποι "πελάτες" στην ουρά για το ίδιο...και με κούτες και αυτοί...στο χαβαλέ και στο επικοινωνιακό σε εμπιστεύομαι απεριόριστα, το έχεις κάργα...αφού δεν τους δέρνουμε γιατί είμαστε και νομιμόφρονες ας τους σπάσουμε τα νεύρα όπως και αυτοί τα δικά μας...
Όπως και να έχει όταν θα φύγεις από εκεί θα πρέπει να είσαι χαμογελαστός και ανάλαφρος και να αφήσεις πίσω σου συντρίμια...ψυχολογικά τουλάχιστον...
Είναι νομίζω μια μορφή απόδοσης δικαιοσύνης...της ελάχιστης που μπορούμε να επιβάλουμε...

Κατά τα άλλα υπομονή...κρίση είναι θα περάσει...;
:beer::wave2:

υ.γ. ιδέες για την πλάκα άπειρες...αρκεί να το θελήσεις...

Shiatman
31/05/2012, 20:50

Εσύ μάλλον είσαι μεγαλούλης και κοιτάς μόνο πιτσιρίκες...:D

antsoar
31/05/2012, 20:59
Ψηφίζω Λουκι-Λουκ :bawl::beer::beer:

vaska
01/06/2012, 07:33

MILF = http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=127351&page=12&highlight=%E1%ED%E1%E2%F1%E1 post 175

MILF = http://www.youtube.com/watch?v=aa2bpezlyOs (5:14)

bulmont
01/06/2012, 07:42
Ρε παίδαρε Βάσκα τι σκατά κάνεις όλη μέρα μέσα στο μοτο.gr;;;;;;;

Διάβασε και τίποτα χρήσιμο να ξεστραβωθείς!!!!!!!!!!!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=120527&highlight= post 12

Ξεκόλα μ@λ@κα μου από το MILF........

Μεχρι και κοτσίδα σ' έβαλε να κόψεις ........

bulmont
01/06/2012, 07:45
Oδηγίες έχει στο ποστ υπ' αριθμόν 39

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128631

vaska
01/06/2012, 07:49
Τα έχω διαβάσει όλα αυτά αγόρι. Τώρα άσε τις κλήσεις και στείλε μου επειγόντως 7.500 ευρόπουλα να πάρω ένα 990 που ζαχαρώνω και θα στα επιστρέφω λίγα λίγα.

εεεεε αγαπημένε μου bulmont????

ΥΓ
κι 6000 αν μου στείλεις τα βολεύω λέμε :bawl:

devil's animal
01/06/2012, 10:17
θελουν ξυλο μετα μουσικης...:a015::a016::a022: