Σύνδεση

View Full Version : KAWASAKI ZL400 ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7

srxakias junior
02/01/2013, 15:57
Φοβερός!!! :beer::beer:

:wave2:

stef88x
02/01/2013, 16:05
Ωραιος φιλε!!! Καλη χρονια και καλη συνεχεια κι απο μενα :beer:

srxakias junior
02/01/2013, 16:10
στα δυο srx μου το ενα η φισα ηταν σαν την δικη σου (οπως ολες δηλαδη) στο αλλο για αγνωστους λογους δεν ειχε μονοκομματη φισα αλλα 6 θυληκα κονεκτορακια κατευθειαν πανω στον ανορθωτη. αρα υπαρει κι αυτη η λυση αν δεν ηθελες να τον κοψεις. επισης το καλωδιο του "σωματος" θα το γειωνα παν στο σκελετο αμεσως μετα τον ανορθωτη. (αμα εχεις καει απο το γαλα που λενε..)

278112

Δημητρη αριστερα ειναι του kawa με 6 καλωδια και δεξια του
srx με 4 καλωδια, οσο για τα κονεκτορακια καθε φορα θα εψαχνα που παει ποιο (γινοτανε και με κλεμες:lol:)
αλλα προτιμησα φισα οπως ειναι μαμισιο,
οσο για τη γειωση για να την εχει η kawa εκει κατι παραπανω ξερει απο μας:smokin:

εαν ομως σηκωσει θερμοκρασιες (που η θερμοκρασια διαστελει τα φισακια)
θα γινουν κολητα καλωδια στον ανορθωτη και θηλυκη φισα μετα
οπως εδω:
278113

srxakias junior
02/01/2013, 16:10
Ωραιος φιλε!!! Καλη χρονια και καλη συνεχεια κι απο μενα :beer:

Drake Ramore
02/01/2013, 16:32
Εξαιρετική δουλεια στα ηλεκτρολογικά! Μου αρέσουν και τα καλώδια που χρησιμοποίησες που σχέση με τα παλιά φαίνονται διπλάσια σε διατομή.
Καλη χρονιά και συνέχισε έτσι!:beer:

motomaniac
02/01/2013, 21:45
278112

Δημητρη αριστερα ειναι του kawa με 6 καλωδια και δεξια του
srx με 4 καλωδια, οσο για τα κονεκτορακια καθε φορα θα εψαχνα που παει ποιο (γινοτανε και με κλεμες:lol:)
αλλα προτιμησα φισα οπως ειναι μαμισιο,
οσο για τη γειωση για να την εχει η kawa εκει κατι παραπανω ξερει απο μας:smokin:

εαν ομως σηκωσει θερμοκρασιες (που η θερμοκρασια διαστελει τα φισακια)
θα γινουν κολητα καλωδια στον ανορθωτη και θηλυκη φισα μετα
οπως εδω:
278113

το δικο μου ειχε με φισα που μπανει πανω στον ανορθωτη οπως το καβασακι σου. ασε με τα καλωδια παλευω παλι.. παλι γιαμαχα.. δεν ξερω τι ξερει η καβασακι αλλα η γιαμαχα δεν το χει,.... ολα τα καλωδια μαυρισμενα απο υπερφορτωση μεσα..

dimmie_72
03/01/2013, 23:48
Για να ξεχάσεις εντελώς την πιθανότητα να επηρεαστούν οι φύσες από τις θερμοκρασίες όσο υψηλές κι αν είναι, εμπιστέψου με κλειστά μάτια αυτόν εδώ:

http://www.easternbeaver.com/Main/Elec__Products/Connectors/R-R_Connectors/r-r_connectors.html

100cc
04/01/2013, 11:50
Τέτοιες φίσες μπορεί να βρεί και στην Φρατζή στον Τζαβάρα στην γωνία πριν την Ηλία Ηλιού.

srxakias junior
05/01/2013, 20:11
το δικο μου ειχε με φισα που μπανει πανω στον ανορθωτη οπως το καβασακι σου. ασε με τα καλωδια παλευω παλι.. παλι γιαμαχα.. δεν ξερω τι ξερει η καβασακι αλλα η γιαμαχα δεν το χει,.... ολα τα καλωδια μαυρισμενα απο υπερφορτωση μεσα..

δεν εχει να κανει αν ειναι kawasaki η γιαμαχα αλλα το ποσο ταλαιπωρημενα ειναι τα ηλεκτρικα.:cool:

srxakias junior
05/01/2013, 20:27
Για να ξεχάσεις εντελώς την πιθανότητα να επηρεαστούν οι φύσες από τις θερμοκρασίες όσο υψηλές κι αν είναι, εμπιστέψου με κλειστά μάτια αυτόν εδώ:

http://www.easternbeaver.com/Main/Elec__Products/Connectors/R-R_Connectors/r-r_connectors.html

μια χαρα το site με τις φισες:wave2: (υπαρχουν και εδω).
ακομα δεν εχει παρει μπρος για να ξερω τι θερμοκρασιες σηκωνει ο ανορθωτης του,η σωστη θερμοκρασια ''κατα τον πατερα" ειναι να μπορεις να τον κρατας
στο χερι σε πληρη φορτιο,εαν σηκωνει παραπανω θερμοκρασια θα δοκιμασουμε το δευτερο ανορθωτη,εαν και αυτος σηκωνει θερμοκρασια θα βιδωθει πλακα
αλουμινιου απο κατω, μπορει να βιδωθει και αλλη ψυκτρα απο πανω,παιζει και ανεμιστηρακι (εχω απο pc αρκετα), και σε τελικη θα μπει καινουργιος που να σηκωνει παραπανω αμπερ.

278426

εννοειται το ''βεντιλατερακι'' θα λειτουργει με θερμικο (οταν ανεβαζει θερμοκρασια θα δουλευει)

278427

srxakias junior
05/01/2013, 20:34
Τέτοιες φίσες μπορεί να βρεί και στην Φρατζή στον Τζαβάρα στην γωνία πριν την Ηλία Ηλιού.

σωστος για τον Τζαβαρα αλλα μονο στο ονομα,
οχι φρατζη αλλα καλιθεα στη καλιροης 107 (τζαβαρας γιωργος) οτι αφορα τα ηλεκτρικα.:cool:

για ηλεκτρονικα καραχρηστος σωτηρης αγιος δημητριος νοταρα 53

100cc
05/01/2013, 21:32
Μαλλον άλλον λές εκτός και αν έχουν και αλλο κατάστημα. ;)

srxakias junior
05/01/2013, 21:40
αλλον λεω:cool:

mankam
06/01/2013, 10:55
εννοειται το ''βεντιλατερακι'' θα λειτουργει με θερμικο (οταν ανεβαζει θερμοκρασια θα δουλευει)
πολύ καλή σκέψη!
Εννοείται ότι το ανεμιστηράκι είναι καλά προφυλαγμένο να μήν πάρει σκουπίδι στήν φτερωτή.

Drake Ramore
06/01/2013, 11:04
Ρε σεις, αυτο με το ανεμιστηράκι δεν το θεωρώ καλή λύση. Μολις πάρει λίγα σκουπιδάκια μέσα στην φτερωτή θα κολλάει και δεν θα γυρίζει.
Εδω σε λάπτοπ τα έχουμε πάνω σε τραπέζι, και μια φορά τον χρόνο που τα καθαρίζουμε βγάζουμε αρκουδάκια απο μέσα!

Καλύτερα εναν με περισσότερα Αμπέρ εξαρχης, αν σηκώνει θερμοκρασία, παρά τέτοιες λύσεις.

Zpower
06/01/2013, 20:53
ρε δεν πανα βαλετε και φτερωτη ....και ελικες απο χοβερκραφτ

ο ανορθωτης θα βρασει στην κολαση που ειναι

λογω γηρατος βοηθα γιατι δεν βλεπω καλα ...

εχεις 3 κιτρινα (3φασικο δλδ )
1 πρασινο και 1 κοκινο ? συνολο 5 καλωδια ?

τραβηξες απο 31.... καηκες

βρες ενα ανορθωτη απο γιαχαμαχα με 6 καλωδια )
το 6ο θα ειναι καφε /ασπρο Η ΚΑΦΕ σκετο χωρις ζαχαρη ... μονο του στον αερα εκτος φυσας η και αυτο μαζι με την φυσα

αυτο το βαζεις στο πλην (--) της μπαταριας δλδ σωμα .. .και οταν λεμε σωμα ενοουμε επανω στο πλην της μπαταριας ...και οχι καπου εκει τριγυρω
ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ εως 14 volt (13.8 ) stο μαξιμουμ των στροφων με αναμενα φωτα φλασ κλπ
ελυσες το προβλημα σου δια παντος ....χωρις ελικες , νερα ,γρανιτες , και βολτα μονο την εποχη των ταρανδων

εαν εισαι καπου κοντα μου ελα να σου το φτιαξω ενα απογευμα

φυσες μαμα και ανορθωτες εχω με το κιλο !!!

και κατι υπολοιπα απο ελεμ 400 να τα παρεις και αυτα να πιασουν τοπο ...

μιας και αρχισα το ξεκαθαρισμα

αρκετα εχουν μαζευτει , ωρα τους ειναι να πανε εκει που πρεπει ...

lspiros
07/01/2013, 06:29

το 6ο θα ειναι καφε /ασπρο Η ΚΑΦΕ σκετο χωρις ζαχαρη ... μονο του στον αερα εκτος φυσας η και αυτο μαζι με την φυσα

αυτο το βαζεις στο πλην (--) της μπαταριας δλδ σωμα .. .και οταν λεμε σωμα ενοουμε επανω στο πλην της μπαταριας ...και οχι καπου εκει τριγυρω
ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ εως 14 volt (13.8 ) stο μαξιμουμ των στροφων με αναμενα φωτα φλασ κλπ
ελυσες το προβλημα σου δια παντος ....χωρις ελικες , νερα ,γρανιτες , και βολτα μονο την εποχη των ταρανδων

+1000 για την προσφορα σου:beer:

vaska
07/01/2013, 08:39
πωωωω ρε φίλε, ήταν άρρωστος ο πατέρας, κόλλησε και ο γιός (αναμενόμενο) αλλά η φουκαριάρα η μάνα τι σας έφταιξε????

:confused:

Μπράβο παίδες, άψογοι, παρακολουθώ ανελλιπώς και από κοντά.

Μια ερώτηση έχω, στη φωτό που σου βάζω έχεις ένα κασελάκι ξύλινο που έχει μέσα διάφορα ντρεμελοεργαλειάκια. Είναι χειροποίητο ή από κάπου το τσίμπησες???
Μπορείς να πεις από που και τιμή, θα στο χρωστάω μιας κι εγώ τα δικά μου τα έχω σε χίλιες δέκα μεριές και κάθε που θέλω να κάνω μια δουλειά πρέπει να ψάχνω να τα βρω.

278546

srxakias junior
07/01/2013, 15:39
πολύ καλή σκέψη!
Εννοείται ότι το ανεμιστηράκι είναι καλά προφυλαγμένο να μήν πάρει σκουπίδι στήν φτερωτή.

srxakias junior
07/01/2013, 15:40
Ρε σεις, αυτο με το ανεμιστηράκι δεν το θεωρώ καλή λύση. Μολις πάρει λίγα σκουπιδάκια μέσα στην φτερωτή θα κολλάει και δεν θα γυρίζει.
Εδω σε λάπτοπ τα έχουμε πάνω σε τραπέζι, και μια φορά τον χρόνο που τα καθαρίζουμε βγάζουμε αρκουδάκια απο μέσα!

Καλύτερα εναν με περισσότερα Αμπέρ εξαρχης, αν σηκώνει θερμοκρασία, παρά τέτοιες λύσεις.

Πρωτα θα δουμε αν εχουμε προβλημα και τη λυση θα τη δειτε.:smokin:

srxakias junior
07/01/2013, 15:42
πωωωω ρε φίλε, ήταν άρρωστος ο πατέρας, κόλλησε και ο γιός (αναμενόμενο) αλλά η φουκαριάρα η μάνα τι σας έφταιξε????

:confused:

Μπράβο παίδες, άψογοι, παρακολουθώ ανελλιπώς και από κοντά.

Μια ερώτηση έχω, στη φωτό που σου βάζω έχεις ένα κασελάκι ξύλινο που έχει μέσα διάφορα ντρεμελοεργαλειάκια. Είναι χειροποίητο ή από κάπου το τσίμπησες???
Μπορείς να πεις από που και τιμή, θα στο χρωστάω μιας κι εγώ τα δικά μου τα έχω σε χίλιες δέκα μεριές και κάθε που θέλω να κάνω μια δουλειά πρέπει να ψάχνω να τα βρω.

278546

το κασελακι το ξυλινο ειναι δειγμα απο μια εισαγωγη που δεν εγινε!και μας εμεινε το δειγμα!
εαν καποιος συναδελφος εχει παρομοιο θα σου πω:beer:

srxakias junior
07/01/2013, 17:04

Ευχαρηστω για την προσφορα σου αλλα...1ον δεν εχεις παρακολουθηση ολη την ανακατασκευη απο την αρχη και
ουτε ξερεις τη δουλεια κανει ο πατερας μου (58 χρονια τωρα)
μεσα απ΄αυτα που λες δεν εισαι τοσο γνωστης στα ηλεκτρικα οσο στα
υπολοιπα (και το εννοω οταν λεω τα υπολοιπα),
μαλλον εχεις δει μονο την τελευταια σελιδα
με τον ανορθωτη και το βεντιλατερ (οι οποιες ειναι φοτο απο το ιντερνετ),
ειπαμε με τον πατερα οτι θα χρησιμοποιησουμε τον ιδιο ανορθωτη,θα
επισκευασουμε την φισα και αν εχουμε προβλημα με θερμοκρασια θα δοκιμασουμε
διαφορες πατεντες για την πλακα μας και στο τελος εαν δεν κατσει τιποτα
θα αλλαζαμε ανορθωτη με περισσοτερα αμπερ.(εκει αν ησουν τοσο γνωστης στα ηλεκτρικα θα ηξερες
βλεποντας οτι τα φισακια που χρησιμοποιησε,οτι ειναι για πανω απο 50
αμπερ, στην ασφαλειοθηκη το Zl δεν υπαρχει ασφαλεια πανω απο 30 αμπερ,
οπως θα εβλεπες και τα κολητα φισακια με κλεισιμο στην πισω πλευρα
απο το εργαλειο και γεμισμα μπροστα με κοληση χωρις να κλεισει το φισακι
απο το εργαλειο κατι θα ειχαν να σου πουν ολα αυτα, βεβαια αυτα δεν θα χρειαζοταν να στα πω εαν ειχες προσεξει
οτι και οι δυο ανορθωτες που εχουμε και απο τα δυο ZL ειναι με εξι καλωδια
(ρε μηπως οι ανορθωτες ειναι γιαμαχα και οχι καβα ή μηπως και οι δυο εταιριες
χρησιμοποιουν κατοπιν παραγγελιας την ιδια εταιρια κατασκευης?)
Η Kawasaki σχεδιασε και εφτιαξε ολο το μηχανακι και στη συγκεκριμενη θεση εβαλε τον
ανορθωτη,αυτη ξερει.αυτο που δεν ξερουμε εμεις o srxakias και ο srxakias junior ειναι τι εχουν κανει
οι προκατοχοι της μηχανης πχ. εαν ειχαν αλλαξει την λαμπα μπροστα στο φαναρι απο 55-60 που ειναι, σε
80-100 ή στην χειροτερη 90-130 ο ανορθωτης μολις παρει μπρος το μηχανακι θα ειναι καλος για να
τηγανισουμε αυγο (ενα παραδειγμα απτα χιλια που μπορουμε να σου πουμε πανω στα ηλεκτρικα
για το τι μπορει να εχει παθει ο ανορθωτης).
Θα αφησουμε πρωτα να παρει μπρος το μηχανακι και εαν η πειρα του πατερα δεν με καλυψει θα σου στειλω π.μ.

επειδει νευριασα,να σου πω πεντε πραγματακια για τον πατερα και την υποδειξη στα χρωματα καλωδιων που του εκανες
ο πατερας μου ειπε να μην ασχοληθω καθολου μαζι σου λεγοντας μου την αγαπημενη του ατακα απο την ταινια του
λακη τσιωλη 'φτασαμε'
''ΕΓΩ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ?''
επειδη αυτη τη στιγμη λειτουργω εν βρασμο ο πατερας 1970 εφτιαχνε πλεξουδες αγωνιστικων αυτοκινητων με
δευτερους - παραλληλους ρελεδες (εαν χαλασει ο ενας αυτοματα μπαινει ο αλλος στην λειτουργια
και παραλληλη ηλεκτρικη τρομπα βενζινας διπλα στην ειδη υπαρχουσα + προβολεις(μιλαμε για 4 κατοσταριδες στη σειρα)
δυναμο 90αρι της bosch και αυτοματο να μην κοβει κατω απτα 14 βολτ και η ασφαλειοθηκη της πλεξουδας μπροστα
στο συνοδηγο (και ερχεται ο αλλος σημερα να του πει για 13,8 μαξ 14)
περασε απολα τα σταδια των ηλεκτρονικων και πλεον ασχολειται(ξεφυγε τελειως) με συστηματα ασφαλειας μεσω gps και
καμερες μεσω pc.
οπως καταλαβες τον παρακαλαω να μου κολησει μια φισα και μου λεει ''να σου φτιαξω ενα καινουργιο ανορθωτη
με κολητα καλωδια απτην πλακετα να τελειωνουμε?''και εγω του λεω οχι θελω το μαμισιο.

ζητω συγνωμη απο ολους τους φιλους αν παραφερθηκα,αν προσβαλα
αλλα εχω μαθει να φερομαι οπως νιωθω.

υ.γ. εχω και σενα ρε σπυρο να συμφωνεις με την προσφορα του.(μπορει να ειναι καλοπροαιρετη αλλα ετσι οπως
μιλησε (ρε δεν πανα βαλετε και φτερωτη ....και ελικες απο χοβερκραφτ) το μετραω λαθος.
και πανω απολα το υφακι.........

Vegeta
07/01/2013, 17:32
.....αυτο το βαζεις στο πλην (--) της μπαταριας δλδ σωμα .. .και οταν λεμε σωμα ενοουμε επανω στο πλην της μπαταριας ...και οχι καπου εκει τριγυρω
ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ εως 14 volt (13.8 ) stο μαξιμουμ των στροφων με αναμενα φωτα φλασ κλπ .........

Στο συν (+) μπαίνει, αλλά από το διακόπτη...:rolleyes:

Zpower
07/01/2013, 23:14
ηρεμια και ηρεμια ...

πρωτα δεν εκανα και δεν κανω υποδειξεις ...οσοι πραγματικα με γνωριζουν το γνωριζουν

δεν αναφερθηκα στον πατερα σου ουτε και σε σενα προσωπικα

αφορμη ολη ηταν μια φωτογραφια στο τελευταιο ποστ ...και την σχολιασα με χιουμορ εαν παρεξηγηθηκε αυτο .... .τι να πω γραψτε λαθος μου
εαν προσεξες ρωτησα για τα καλωδια στην αρχη
στην φωτο διακρινονται 5
απο κατω ειναι το χοβερκραφτ ....

μην νευριασεις παλι ..ενας λογος που υπαρχουν αυτα τα ποσταρισματα , εκτος απο δικη σου καταθεση ψυχης ,,ειναι για να φευγουμε και εμεις για λιγο απο τα προβληματα μας
καμια φορα το χιουμορ σπαει αθελα του κοκαλα

Θεωρω Μαγγια να κατσεις και να σχοληθεις με ενα ..... ( ταπεινο μηχανακι οπως φαινεται στα ματια των Ξενων )
αυτο οποιος το καταλαβε το καταλαβε

εαν δεις εγω με τι ασχολουμαι τωρα .. θα πεσεις ξερος

για τον ανορθωτη σου ( 21066-1055 ) ετσι για την ιστορια να αναφερω τον φορανε καμια 20 μοντελα της καβα
απο ελ , ζχ , ζζρ , τζι πι εξ, βι εν , ζεφυρια ,ζε τε ξαρια ..κλπ
σαφως δεν εχει σχεση με οτι σχολιασα ... το σχολιο μου ειχε να κανει με αυτον της συγκεκριμενης φωτο

με τον γιαχαμαχα (εχουν περασει κατι δεκαετιες απο τοτε ) εδω πιαστηκα λαθος ..
ο VEGETA πολυ σωστα με διορθωσε ...... στον γιαμαχα ( 3 ασπρα 1 μαυρο 1 κοκινο ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΕΑΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ..το ελευθερο καφε στο συν της μπαταριας (εδω επιμενω φιλε Vegeta και οχι στον διακοπτη ) το γιατι οχι τωρα

οπως και να εχει την ωρα της δουλειας τον κυριο λογο .... εχουν οι σημιωσεις σου και τα διαγραματα οποτε και περιπτωση λαθους σου την εντοπιζεις

τελος αυτο το ...(( εαν εισαι καπου κοντα μου ελα να σου το φτιαξω ενα απογευμα )) απορω πως το εγραψα !!!
κατι αλλο ενοουσε ο ποιητης ... φιλε μου τωρα το βλεπω ..εαν το ειχα παρει ειδηση ... δεν υπηρχε περιπτωση να εμενε ουτε για αστειο .ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΡΙΣΙΑ .
κατι ποιο ανθρωπινο ειχα στο μυαλο μου ...καφεδες μπυρες πλακα και διαθεση να περναμε καλα σε αυτο που γουσταρουμε με μουτζουρομενα χερια .

δεν ξερω ,,δεν ειμαι καλος στο γραψιμο
μπορει να φαινεται οτι εχω υφος ? ...εαν ναι λυπαμαι πραγματικα για την εντυπωση που σχηματισες

σε καθε περιπτωση οπου μπορω να βοηθησω οπως σου ανεφερα απο την αρχη ..αυτο φυσικα ισχυει και θα ισχυει

(( και κατι υπολοιπα απο ελεμ 400 να τα παρεις και αυτα να πιασουν τοπο ... αρκετα εχουν μαζευτει , ωρα τους ειναι να πανε εκει που πρεπει ...))

θεωρω οτι ολη η ουσια της ιστοριας ηταν οι τελευταιες αραδες ..

(( εκει που πρεπει ))

vaska
07/01/2013, 23:54
το κασελακι το ξυλινο ειναι δειγμα απο μια εισαγωγη που δεν εγινε!και μας εμεινε το δειγμα!
εαν καποιος συναδελφος εχει παρομοιο θα σου πω:beer:

Επειδή είμαι καλό παιδί αλλά κυρίως επειδή είμαι μπόλικος και με φοβούνται :bawl:, υπήρξε άμεση προσφορά από τον Μάνο (mankam), ο οποίος έχει περίσευμα και θα μου αποσταλεί. Απείλησα να πάω και να του κατσικωθώ στο σπίτι του τις ώρες του φαγητού και λύγισε το παλικάρι (σου λέει δεν θα μείνει τπτ για μας). Να τονίσω δε πως δεν θέλει και χρήματα. Παρ' όλ' αυτά σας ευχαριστώ και τους δυο σας.
:beer:

Vegeta
08/01/2013, 10:47
.......με τον γιαχαμαχα (εχουν περασει κατι δεκαετιες απο τοτε ) εδω πιαστηκα λαθος ..
ο VEGETA πολυ σωστα με διορθωσε ...... στον γιαμαχα ( 3 ασπρα 1 μαυρο 1 κοκινο ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΕΑΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ..το ελευθερο καφε στο συν της μπαταριας (εδω επιμενω φιλε Vegeta και οχι στον διακοπτη ) το γιατι οχι τωρα ...........

Φίλε Zpower, επέτρεψε μου να επιμείνω κι εγώ για τη σύνδεση του συγκεκριμένου ακροδέκτη σε switched +12V, γιατί απ’ ευθείας στην μπαταρία θα στην αδειάζει όταν κάθεται…

srxakias junior
11/01/2013, 22:01
η πλεξουδα στο δωματιο για να αλλαχτει η ταινια και το σπυραλ

279093

επιλογη πολλαπλασιαστων

279094

επιλογη φιλτροκουτι ,διαφερει το lx απο το απλο

279096

srxakias junior
11/01/2013, 22:11
εκτος απο την ποιοτητα του πλαστικου εχει μεχρι και σιτα

279097

πλυμενα καθαρα

279098

μοιαζουν ιδια μετα το πλυσιμο αλλα δεν ειναι

279099

srxakias junior
11/01/2013, 22:21
αφου πλυθηκαν περαστικαν με σπρευ σιλικονης (η διαφορα στο lx κανει μπαμ)

279100

φιλτροκουτι-μπαταριοθηκη

279102

279105

srxakias junior
11/01/2013, 22:40
θερμοστατης

279115

πλαστικα ψυγειου και βαση βεντιλατερ

279117

279119

srxakias junior
11/01/2013, 22:45
πλαστικα σκελετου μπροστα στην πλεξουδα, βαμενα ετοιμα και αυτα

279121

επεται και συνεχεια

srxakias junior
16/01/2013, 20:26
επιτελους αρχιζει να περνει μορφη

279415

μπηκαν οι εξατμισεις

279416

η πλεξουδα μπηκε επανω (ξαχασαμε να βγαλουμε φοτο την πλεξουδα φτιαγμενη εκτος μηχανης)

279417

motomaniac
16/01/2013, 20:32
πολυ ωραιο γινεται! κι εχεις και καπακια 2α απο μοτερ αν θελησεις να βαλεις γυαλισμενα...

srxakias junior
16/01/2013, 20:36
279418

η πλεξουδα δεχεται τις τελευταιες επεμβασεις του πατερα επανω στη μοτο

279419

δεξια επανω στη φοτο διακρινεται λευκο καλωδιο με κοκκινη ρηγα τροφοδοσια με + στη πλεξουδα (βιδωνει με κλιπς στο + της μπαταριας)
σαυτο μπηκε 40αρα ασφαλεια και εγινε κολητο επανω στο καλωδιο του +

279420

srxakias junior
16/01/2013, 20:46
εδω τελειωμενο

279421

και κατευθειαν στη φωλια του

279422

η κοκκινη φισα ειναι τα φωτα της ουρας

279423

srxakias junior
16/01/2013, 20:55
αλλαγμενη η ασφαλεια η γυαλινη με πιο ανθεκτικη

279426

279429

εδω φαινεται η αλλαγη της ταινιας

279433

srxakias junior
16/01/2013, 21:07
οκ και ο θερμοστατης

279439

περιμενει το φαναρι

279444

279447

sv9cvk
16/01/2013, 21:10
Πανεμορφο γινεται!!:beer:

lspiros
16/01/2013, 21:11
μπιμπελο,μου μπιμπελο μου σ εχω παντα στο μυαλο μου...:beer:

αφιερωμενο
http://www.youtube.com/watch?v=1jXdMOwYZjs

srxakias junior
16/01/2013, 21:13
279450

279451

mankam
17/01/2013, 18:32
Το εχω πει ξανα,ειμαι εντυπωσιασμενος απο την δουλεια σου!
Οσο προχωραει η ανακατασκευη η μοτοσυκλετα δειχνει ακομα ποιο ομορφη τοσο που θυμιζει γραμμη παραγωγης στο Akashi.
Αντε και εισαι στα τελειωματα:beer:

Kotselakos
17/01/2013, 18:49
Τσίλικο-αρχοντικό-κουφέτο το μηχανάκι μαστόρια... :sun:

:beer::beer:

Τo gourouni
17/01/2013, 22:59
Βιτρίνα γίνεται, μαστόρια.... :beer:

CbrFakias
27/01/2013, 01:33
Kala e foveri douleia kai daxei ta xrwmata deixnoun fovera.. gia na proxwrameeee :D

srxakias junior
04/02/2013, 17:22
Το εχω πει ξανα,ειμαι εντυπωσιασμενος απο την δουλεια σου!
Οσο προχωραει η ανακατασκευη η μοτοσυκλετα δειχνει ακομα ποιο ομορφη τοσο που θυμιζει γραμμη παραγωγης στο Akashi.
Αντε και εισαι στα τελειωματα:beer:

Τσίλικο-αρχοντικό-κουφέτο το μηχανάκι μαστόρια... :sun:

:beer::beer:

Βιτρίνα γίνεται, μαστόρια.... :beer:

:D

Kala e foveri douleia kai daxei ta xrwmata deixnoun fovera.. gia na proxwrameeee :D

:blush:

srxakias junior
04/02/2013, 17:31
εφτασε η ωρα να ασχοληθουμε με τις κλειδαριες
,εγινε η επιλογη ωστε να ανοιγουν ολες με το ιδιο κλειδι

281138

αυτη ηταν η τυχερη

281139

και αλλη μια αποψη απο κατω

281140

srxakias junior
04/02/2013, 17:41
ο πατερας εβγαλε τα 3 πυρακια που κρατουν ασφαλισμενη την κλειδαρια

281141

επιλογη στα δοντακια του αφαλου

281143

μονταρισμενες ολες εκτος απο τον διακοπτη

281145

srxakias junior
04/02/2013, 17:44
και ο διακοπτης βιδωμενος ετοιμος για την μεγαλη στιγμη

281148

srxakias junior
04/02/2013, 17:53
λυσιμο και αυτα

281152

για επιλογη στους καλυτερους διακοπτες

281155

ενα προβλημα στην πλεξουδα του διακοπτη

281157

srxakias junior
04/02/2013, 18:03
ξεκιναγε μαυρο ,γινοτανε μπλε και μετα παλι μαυρο,(φοβερος τροπος συνδεσης)

281158

προσπαθεια να γινει οπως ητανε

281159

281160

srxakias junior
04/02/2013, 18:14
281161

μαλλον τα καταφεραμε:D

281162

ετοιμα να μπουν επανω

281163

sv9cvk
04/02/2013, 19:40
281161

μαλλον τα καταφεραμε:D

281162

ετοιμα να μπουν επανω

281163

Σιγα που δεν θα τα καταφερνατε!!!:beer:
Αψογη δουλεια!!

srxakias junior
16/02/2013, 22:08
τα oργανακια ετοιμαστικαν, τελικα θα μπουν τα μαυρα

282242

τα φλας ειναι οκ (μπροστινα σετ και απο τα 2 kawa)

282243

καθαριστικαν και γυαλιστικαν,τα πισω θελουν φτιαξιμο (η βαση στηριξης ειναι σπασμενη):a11:

282244

srxakias junior
16/02/2013, 22:12
αρχιζει η πατεντα:a21:,
χρησιμοποιουμε σωληνακι αλουμινιου,
μετρημα ποσο μεσα θα μπει στο φλας και στη βιδα στηριξης

282245

κοπηκαν και τα δυο

282246

βιδακι στηριξης στην εσωτερικη βιδα και στο σωληνακι

282247

srxakias junior
16/02/2013, 22:15
θα μου πειτε γιατι δεν το κολαγες με tig
(που εχει και κολητος φιλος), ετσι το φανταστικα ,ετσι το εκανα:D

282248

μονομα με ταινια για να αποφυγουμε τυχον σημαδακια

282249

περασμα με το τρυπανι για να κοπουν οι μυτες απο τις βιδες

282250

srxakias junior
16/02/2013, 22:19
κοψιμο με το dremel τα κεφαλια στις βιδες

282251

γεμισμα με κολλα (υγρο μεταλλο)

282252

βιδακια στηριξης στην κατω μερια του φλας
και κοψιμο απο κολαρο νερου σωληνακι καλυψης:ninja:

282253

srxakias junior
16/02/2013, 22:22
εδω ετοιμα μαζι με τον κλεφτη συνδεσης για τα φωτα πορειας απο το πισω φαναρι,
θα αναβουν και τα πισω με τα φωτα πορειας οπως και τα μπρος.

282254

τα οργανα μπηκαν επανω και συνδεθηκαν

282255

αριστεροι διακοπτες

282256

srxakias junior
16/02/2013, 22:25
δεξιοι διακοπτες

282257

και μια απο μπροστα

282258

γενικη αποψη

282259

srxakias junior
16/02/2013, 22:28
συνδεση στο πορειας της πινακιδας τα πορειας στα πισω φλας
(η πλεξουδα δεν κοβεται ποτε):a024:

282260

αριστερο

282261

δεξι

282263

srxakias junior
16/02/2013, 22:30
και μια κοντινη

282264

ο πατερας οτι φτιαξει θελει να πλησιαζει την κατασκευη του κατασκευαστη,
εαν δεν του αρεσει κατι τα ξηλωνει ολα απο την αρχη παλι.

282265

sv9cvk
16/02/2013, 23:13
και μια κοντινη

282264

ο πατερας οτι φτιαξει θελει να πλησιαζει την κατασκευη του κατασκευαστη,
εαν δεν του αρεσει κατι τα ξηλωνει ολα απο την αρχη παλι.

282265

Ετσι!!!:beer:

srxakias junior
16/02/2013, 23:24
Ετσι!!!:beer:

srxakias junior
16/02/2013, 23:26
Πλησιαζει η μεγαλη στιγμη,ολα ειναι ετοιμα (περνουμε μπρος):rockon:

282272

νατα τα μωρακια

282273

περιμενουν τα λαστιχακια

282274

srxakias junior
16/02/2013, 23:30
ενα σπασιμο στο φιλτρο που το ξεχασαμε:a018:

282275

φτιαχτηκε επιτοπου με συρμα,κολητηρι και απο πανω κολλα

282276

μπηκε το φιλτρο (η γειωση που δεν βιδωσα και τρελανε:a30: τον πατερα τη στιγμη πατισαμε μιζα και δεν εκανε τιποτα)
(δεν την βιδωσα για να τραβιεται πισω το φιλτρο) χαχαχα:D:rotflmao:

282277

srxakias junior
16/02/2013, 23:32
κατι δεν παει καλα με την επαναφορα του γκαζιου

282279

ηθελε το γρασσακι του

282280

ολα οκ

282281

srxakias junior
16/02/2013, 23:38
βαζοντας ομως νερα διαπιστωσαμε οτι απο λαθος o ring στο θερμοστατη,
ο θερμοστατης ηταν σπασμενος χωρις να το εχουμε καταλαβει,
ο κολητος μηχανικος kawasakias μου λεει ξεχασετο να παρει μπρος σημερα (κυριακη πρωι):nono:,
απο δευτερα να κολησω και τους δυο θερμοστατες με tig και βλεπουμε.
ο ρεζερβα θερμοστατης ηταν και αυτος σπασμενος απο σφυξιμο στη μεγγενη:a018::a016:
ομως ο srxakias αρχισε τα τρελα του:a024:,
οχι θα παρει μπρος σημερα,
οποτε τα δυο κολαρα στο μοτερ, η αλλη εξοδος στο ψυγειο γεμισμα με παραφλου
και κλεισιμο απο το βρυσακι:a10:

282282

εμενα και τον kawasaki μας εστειλε τελειως ο srxakias.
Λυση με οτι βρηκε απο το σπιτι - συνεργειο!
:a23:

srxakias junior
16/02/2013, 23:40
τοποθετηση της πατεντας

282283

μπαινει το σωληνακι βενζινας

282284

κουμπωνει και το ρεζερβουαρ
(δεν θα μπει αυτο,το συγκεκριμενο ειναι για δοκιμες)

282285

srxakias junior
16/02/2013, 23:43
εδω βριζει γιατι βρηκε την γειωση που δεν ειχα βιδωσει:a017:

282286

βιδωνει την γειωση
(δεν μιλαω ουτε εγω ουτε ο kawasakias, ολοι οι αγιοι ειναι μεσα στο δωματιο)

282287

κατι δεν του αρεσε του kawasakia στα πρωτα σκασιματα

282288

srxakias junior
16/02/2013, 23:45
μιζα και σκασιματα (πατερας και γω στις αναροφησεις στα carb)
η βενζινα πλημυρα απο τις υπερχηλησεις ,τα carb θελανε πυραυλακια,
δεν τα βαλαμε στον ορο καθολου.
η μπαταρια ξελιγωθηκε,παω κατω στο γκαραζ και φερνω απο το τουρμπακι

282289

ομως σε λαθος θεση μια ασφαλεια και μας την εκαψε:a29:

282290

αλλαγη η ασφαλεια, μπηκανε παλι στη θεση τους

282291

srxakias junior
17/02/2013, 00:10
επιτελους πηρε μπρος, το καυσαεριο μας επνιξε,
χορευα γυρω γυρω σαν τον ινδιανο.
τετοιος ηχος πωωωωωπωω :D:a25:
βρουουουουμ βροουουουουμ

282292

http://www.youtube.com/watch?v=AI26V2yb2V0

srxakias junior
17/02/2013, 00:10
http://www.youtube.com/watch?v=XvdWdjunFZk

virus
17/02/2013, 00:40
μπραβο παιδια στο μερακι σας. αλλα μια απορια την εχω. η μηχανη ειναι μεσα σε σπιτι; μια ντουλαπα την βλεπω ενα καλοριφερ το βλεπω μαρμαρα στο πατωμα τα βλεπω ενα γραφειο το βλεπω. για αποθηκη δεν μου κανει. μα σε σπιτι;:eleison:

dimmie_72
17/02/2013, 01:23
μια χαρα το site με τις φισες:wave2: (υπαρχουν και εδω).

Kοίτα να δεις που στο τέλος θα γράψω διατριβή για την "Έλλειψη διασύνδεσης Κέντρου - Επαρχίας στην Ελλάδα του σήμερα". Απ τη 10ετία του 80 και ζώντας στην επαρχία κατεβαίνουμε στο Κέντρο για τις πραγματικές εκπτώσεις, για να δούμε έργα που δε βλέπουμε η να διασκεδάσουμε. Με την εξάπλωση του διαδικτύου ενημερωνόμαστε καλύτερα για το τι παίζει και υπάρχει, αλλά πολλές φορές για να το παραγγείλουμε στην πόρτα μας στοιχίζει περισσότερο η έρχεται αργότερα αν το παραγγείλουμε από Αγγλία.

Πρόσφατο παράδειγμα ρε παιδιά βολτόμετρο μου ήρθε από Hong - Kong σε 1 βδομάδα στο Ελ. Βενιζέλος, την ίδια νύχτα έγινε διαλογή και προωθήθηκε στα περιφερειακά των ΕΛ.ΤΑ στη Λάρισα και ο Βόλος έκανε 7 μέρες να το κάνει διαλογή και να το αποστείλει στο γραφείο της γειτονιάς μου να μου το παραδώσει.

:moutza:

Υ.Γ. Νύχτα έφτασε Αθήνα, έφυγε 3 π.μ. για Λάρισα και η Λάρισα το έκανε διαλογή και 7:30 το πρωί το παρέδιδε στα Κεντρικά του Βόλου, για να ακολουθήσει το 7ήμερο!!!!!!!

Αθάνατοι Δημόσιοι Υπάλληλοι....

:moutza::moutza::moutza:

Drake Ramore
17/02/2013, 01:34
Μου αρέσει πολύ πως προχωράει το πρότζεκτ!
Η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι αξιοσημείωτη!
Συνεχίστε την καλή δουλειά!:beer:

dimmie_72
17/02/2013, 01:47
Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Εδώ τους ανορθωτές σε σύγχρονα Ιταλικά μηχανάκια του 2008 τους αλλάζουμε με mosfet από CBR η ακόμα καλύτερα από τελευταίας έκδοσης DL 1000 για να μην παίρνει φωτιά το μηχανάκι!!!! :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

lspiros
17/02/2013, 07:36
ωραια πατεντα ρε αρχοντα:beer:
τρελη χαρα οταν παιρνει πρωτη φορα μπροστα,σε καταλαβαινω,καλη συνεχεια:beer:

MaiTak
17/02/2013, 09:06
δεν παιζεστε λεμε....
Ελληναρα με τις πατεντεσ σου !!!!!!!!!!!!!!!
:a18: :a012:

srxakias junior
17/02/2013, 10:00
μπραβο παιδια στο μερακι σας. αλλα μια απορια την εχω. η μηχανη ειναι μεσα σε σπιτι; μια ντουλαπα την βλεπω ενα καλοριφερ το βλεπω μαρμαρα στο πατωμα τα βλεπω ενα γραφειο το βλεπω. για αποθηκη δεν μου κανει. μα σε σπιτι;:eleison:

πηγαινε στη 1η - 2η σελιδα της ανακατασκευης και θα τα δεις ολα

srxakias junior
17/02/2013, 10:02
Μου αρέσει πολύ πως προχωράει το πρότζεκτ!
Η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι αξιοσημείωτη!
Συνεχίστε την καλή δουλειά!:beer:

ωραια πατεντα ρε αρχοντα:beer:
τρελη χαρα οταν παιρνει πρωτη φορα μπροστα,σε καταλαβαινω,καλη συνεχεια:beer:
:blush:

δεν παιζεστε λεμε....
Ελληναρα με τις πατεντεσ σου !!!!!!!!!!!!!!!
:a18: :a012:

srxakias junior
17/02/2013, 10:13
Kοίτα να δεις που στο τέλος θα γράψω διατριβή για την "Έλλειψη διασύνδεσης Κέντρου - Επαρχίας στην Ελλάδα του σήμερα". Απ τη 10ετία του 80 και ζώντας στην επαρχία κατεβαίνουμε στο Κέντρο για τις πραγματικές εκπτώσεις, για να δούμε έργα που δε βλέπουμε η να διασκεδάσουμε. Με την εξάπλωση του διαδικτύου ενημερωνόμαστε καλύτερα για το τι παίζει και υπάρχει, αλλά πολλές φορές για να το παραγγείλουμε στην πόρτα μας στοιχίζει περισσότερο η έρχεται αργότερα αν το παραγγείλουμε από Αγγλία.

Πρόσφατο παράδειγμα ρε παιδιά βολτόμετρο μου ήρθε από Hong - Kong σε 1 βδομάδα στο Ελ. Βενιζέλος, την ίδια νύχτα έγινε διαλογή και προωθήθηκε στα περιφερειακά των ΕΛ.ΤΑ στη Λάρισα και ο Βόλος έκανε 7 μέρες να το κάνει διαλογή και να το αποστείλει στο γραφείο της γειτονιάς μου να μου το παραδώσει.

:moutza:

Υ.Γ. Νύχτα έφτασε Αθήνα, έφυγε 3 π.μ. για Λάρισα και η Λάρισα το έκανε διαλογή και 7:30 το πρωί το παρέδιδε στα Κεντρικά του Βόλου, για να ακολουθήσει το 7ήμερο!!!!!!!

Αθάνατοι Δημόσιοι Υπάλληλοι....

:moutza::moutza::moutza:

ειπα οτι οι φισες υπαρχουν και εδω (αθηνα δηλαδη) απο κεκτημενη ταχυτητα.μαλιστα εδωσα και
διευθυνσεις για ατομα που δεν μπορουν να παραγγειλουν μεσω ebay,σαφως υπαρχουν και καλυτερες στην αθηνα
καιστην επαρχια σημερα,επειδη ψωνιζουμε χρονια (εγω και ο πατερας) απο αυτους,οτι θελουμε απο καινουργια
τεχνολογια το βρισκουν αυτοι για μας,χωρια το οτι ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι με το παπι,χωρις να μεσολαβουν ταχυδρομια και αεροδρομια:lol::lol:

υγ. dimmie εαν κατι δεν βρησκεις απο ηλεκτρολογικοηλεκτρονικο η οποιαδοιποτε βιδα
(διαθετουμε και μυαλοβιδες:rotflmao::rotflmao:),επειδη μια φορα το μηνα ανεβαινω λαρισα
να κανω την μεταφορα εαν κερνας μπυρες:beer:
στις συναντησεις οποσδοιποτε και ο pig

virus
17/02/2013, 10:19
πηγαινε στη 1η - 2η σελιδα της ανακατασκευης και θα τα δεις ολα

ε οχι αυτο μου ξεφυγε :cry:

το ζειτε κι αυτο μονο φτανει :beer:

srxakias junior
17/02/2013, 10:21
Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Εδώ τους ανορθωτές σε σύγχρονα Ιταλικά μηχανάκια του 2008 τους αλλάζουμε με mosfet από CBR η ακόμα καλύτερα από τελευταίας έκδοσης DL 1000 για να μην παίρνει φωτιά το μηχανάκι!!!! :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

κανενας αλληλοσπαραγμος,απλως απαντησα στην
υφοκουτοπονηροεξυπνοημιμαθεια,
τωρα απο ανορθωτη δεν παιρνει φωτια ενα μηχανακι,το πολυ πολυ να καψει ασφαλεια (εκτος αν την εχεις αλλαξει με μεγαλυτερη ή εχεις βραχυκυκλωσει την γραμμη).
φωτια παιρνει οταν μυριζεις βενζινα και νομιζεις οτι ειναι απο τα βενζιναδικα
που προσπερνας:rotflmao:.

υ.γ. τη mosfet τεχνολογια την γνωριζουμε πριν 15 χρονια
οταν εφαρμοστικε στους ενισχυτες αυτοκινητων,(αυτο εννοουσε ο πατερας οταν μου ειπε
να σου φτιαξω ανορθωτη για παραπανω αμπερ).

Τo gourouni
17/02/2013, 10:28
Οικογένεια συγχαρητήρια. Απο τις πιο όμορφες δουλειές, με πολλά κιλά μεράκι....
Απλά

:a20::a20::a18::a18::rockon::rockon::a012::a012:

επειδη μια φορα το μηνα ανεβαινω λαρισα

περιμένω...:beer:

srxakias
17/02/2013, 10:32
pig :wave2:
μην κοιτας που δεν γραφω ταχτηκα,
ορισμενοι εδω μεσα παρακολουθηστε πολυ στενα!
:beer:

Γιώργος Πλ.
17/02/2013, 12:15
Μπράβο σας όλους
Σας χαίρομαι όχι μόνο για τη καταπληκτική δουλεία αλά και για το ότι είστε μαζί
Σας παρακολουθώ και εγώ απ την αρχή
Καλή συνεχεία

mankam
17/02/2013, 12:42
επιτελους πηρε μπρος, το καυσαεριο μας επνιξε,
χορευα γυρω γυρω σαν τον ινδιανο.
τετοιος ηχος πωωωωωπωω :D:a25:
βρουουουουμ βροουουουουμ

Η αγωνια αν θα παρει και θα δουλευει σωστα,και η συγκίνηση της πρωτης εκκινησης με το ντουμανι απο το καυσαεριο δεν περιφραφεται!!!
Kαι μια παραλλαγη του σπυρου:rotflmao::
KWG =Keep Working Guys

dimmie_72
18/02/2013, 19:46
τωρα απο ανορθωτη δεν παιρνει φωτια ενα μηχανακι,το πολυ πολυ να καψει ασφαλεια (εκτος αν την εχεις αλλαξει με μεγαλυτερη ή εχεις βραχυκυκλωσει την γραμμη).
φωτια παιρνει οταν μυριζεις βενζινα και νομιζεις οτι ειναι απο τα βενζιναδικα
που προσπερνας:rotflmao:.

κοίτα να δεις εμείς οι Ιταλοί είμαστε πολύ προχωρημένοι...

Επειδή ούτε από διαρροή βενζίνης παίρνει αν δεν υπάρξει σπινθήρας, εμείς έχουμε φροντίσει και τα συνδυάζουμε όλα -διαρροή με ταυτόχρονα καμένες φύσες ανορθωτές κλπ ........ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!! :lol:

dimmie_72
18/02/2013, 19:54
υγ. dimmie εαν κατι δεν βρησκεις απο ηλεκτρολογικοηλεκτρονικο η οποιαδοιποτε βιδα
(διαθετουμε και μυαλοβιδες:rotflmao::rotflmao:),επειδη μια φορα το μηνα ανεβαινω λαρισα

Η αλήθεια είναι πέρα από κάποιες βίδες και κάνα πριτσίνι, στην επαρχία τπτ δεν βρίσκεις, ούτε καν εξουσιοδοτημένα.
Με τον pig θαρθούμε καβαλώντας ίδια μηχανάκια, αλλά αυτό είναι έκπληξη...........;)

motomaniac
18/02/2013, 20:42
πηρες srx?

dimmie_72
18/02/2013, 22:18
πηρες srx?

:lipssealed:

Τo gourouni
18/02/2013, 22:23
:lipssealed:

πήρες srx?

:bawl::bawl:

motomaniac
18/02/2013, 23:30
πηρες...

dimmie_72
20/02/2013, 15:12
πηρες...

μπα... :nono:

αυτός θα πάρει.......... :rolleyes:

Τo gourouni
20/02/2013, 21:57
μπα... :nono:

αυτός θα πάρει.......... :rolleyes:

:a13:

srxakias junior
21/02/2013, 20:46
εδω εχουμε το θερμοστατη που εσπασε απο λαθος o ring:a018:

282846

και το καπακι του σπασμενο

282847

στη μεση ειναι το o ring που φοραγε,αριστερα ειναι αυτα που βαλαμε για καλυτερα (αλλα ειναι πιο χοντρα),
σφυξιμο ....οποτε κρακ,δεξια ειναι αυτα που πρεπει να μπουνε

282848

srxakias junior
21/02/2013, 20:51
και να πεις οτι δεν ειχαμε...
ηταν να κατσει και δεν εσπασε στο σφυξιμο,εσπασε οποτε γουσταρε:priest::a52:,
αφου μπηκε επανω με τα κολαρα κομπλε και δεν ειχαμε ουτε τον ρεζερβα θερμοστατη τη στιγμη που τον θελαμε
γιατι εσπασε σφυγγοντας τον στη μεγγενη για να βγει μια κομενη βιδα (στην αρχη της ανακατασκευης)
και ξεχαστηκε στο κουτακι του για αργοτερα,γιάυτο κοληθηκαν και οι 2 τωρα

282849

αυτος εσπασε στη μεγγενη

282850

o ring και μαλακιες λεει ο srxakias:a024:,
επεμενε για φλατζα και κολλα ,πηραμε την βαση θερμοστατη την πιο καλη,
καπακη απο τον αλλο θερμοστατη που ειναι ατοφιος και
κοψιμο φλατζες

282851

srxakias junior
21/02/2013, 20:53
φλατζα - o ring

282852

o kawasakias ανελαβε τα κοληματα με tig

282853

ετοιμο το σετακι

282855

srxakias junior
21/02/2013, 20:57
και μια απο δω

282858

και μια απο την αλλη

282860

ουτε η μια κολλα που βαλαμε στο παπι του αρεσε (του srxakia:a024:)
ουτε η αλλη:nono: που βαλαμε στο τουρμπακι στο καρτερ του,
ηθελε την κοκκινη που φαινεται γυρω γυρω :a9: (την καθαριζα μετα με το μαχαιρακι σιγα σιγα:a52: ολη).

282861

srxakias junior
25/02/2013, 12:59
βαλβιδες on off βενιλατερ
τεστ αν δουλευουν

283161

ειναι οκ δουλευουν,γραφουν 97 βαθμους

283162

τεστ με μια αλλη βαλβιδα που ξερουμε οτι ειναι 90 - 95 βαθμους,
τελικα του kawa ανοιξε μετα απ'αυτην οποτε ειναι 97 βαθμους

283163

srxakias junior
25/02/2013, 13:02
εδω αλλο ενα τεστ εαν συμβαδιζει σε θερμοκρασια το οργανο με την βλαβιδα
(θα βαλουμε οργανο θερμοκρασιας και λαμπακι ποτε ανοιγει το βεντιλατερ
και διακοπτη να το ανοιγουμε οποτε θελουμε)

283164

δεν δειχνει σωστα το οργανο,
εχουμε βρασμο και μας λεει 91 βαθμους

283165

τωρα δειχνει σωστα,αφου ρυθμιστικε
(η τελικη ρυθμιση θα γινει επανω στην μοτο)

283166